دستتون دردنکنه آخرش این روی اج کم شد و باتیستا هم دق دلشو سرش خالی کرد
همین طور دق دل منو
ولی فکر کنم این باتیستا بمبی که زده سنگینترینش بود چون با نهایت عصبانیت زده
دمت گرم باتیستا
Printable View
دستتون دردنکنه آخرش این روی اج کم شد و باتیستا هم دق دلشو سرش خالی کرد
همین طور دق دل منو
ولی فکر کنم این باتیستا بمبی که زده سنگینترینش بود چون با نهایت عصبانیت زده
دمت گرم باتیستا
چه طور لينك خرابه.....
اشلی ماسارو ، دیوای پرطرفدار دابلیو دابلیو ای در صفحه ی مخصوص طرفدارانش گفته که قصد داره کمپانی رو ترک کنه . ترجمه ی متن اصلیش به این ترتیب هست :
" من میخوام به شما ها چیزی بگم و دوست دارم شما اولین کسایی باشین که این رو میشنوید . من یک دختر هفت ساله دارم که امروز فهمیدم او اصلا حال و روز خوشی نداره . من هم نمیتونم در دابلیو دابلیو ای به کارم ادامه بدم وقتی میبینم که یکی که از خون من هست نیاز به کمک داره . من تنها کسی هستم که از دخترم نگهداری میکنه و الان او مریض هست و به من نیاز داره . من هم باید از دابلیو دابلیو ای مرخصی بگیرم و برم از دخترم مراقبت کنم . من دوست دارم هر دو کار رو انجام بدم اما متاسفانه الان باید یک خداحافظی زود هنگام از دابلیو دابلیو ای داشته باشم . در صورتی که او خوب بشه من برمیگردم . لطفا براش دعا کنید . من عاشق دابلیو دابلیو ای هستم . من عاضق تمام کار کنان و مسئولان و از همه مهم تر عاشق طرفدارا هستم . ممنون از اینکه همیشه من رو ساپورت کردید . از همه ی شما ها که با من بودید تشکر میکنم و امیدوارم یکروزی و یکجایی دوباره بتونم برگردم . متاسفم که بهتون این خبر بد رو دادم . "
همون طور که رضا تو صفحه ی قبل گفت، ویکی و اج به هم زدن، ازدواجشون هم کنسل شد.
بلاخره این داستان نمی تونست تا ابد کش پیدا کنه. اج که نمی تونست واقعا با این عجوزه ازدواج کنه.:27:
نام رخ داد : اسمک دان
تاریخ انجام : جمعه ، ۵ جولای سال ۲۰۰۸
محل انجام : تولسا کانونشن سنتر ، اوکلاهوما
دانلود عکس ها ، حجم: KB 2,970
اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای زده شد .کد:http://www.4shared.com/file/53926363/9d43839d/BrockWWE_SmackDown_July_04_2008_Photos.html
اسمک دان این هفته با ورود مایکل کول ، گزارشگر جدید راء شروع شد و او اومده تا از طرفدارای اسمک دان خداحافظی کنه . اما صحبت های او با ورود جیم راس همراه هست و جی آر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . بعد از او هم میک فولی میاد و هر دو میرن و در قسمت گزارشگر ها میشینن .
تبلیغی از برنامه ی وی آی پی لانج پخش شد .
برنامه ی وی آی پی لانج با ورود ام وی پی شروع میشه . ام وی پی بعد از چند کلمه صحبت و مقدمه ، تریپل ایچ رو معرفی میکنه و آهنگ تریپل ایچ زده میشه . همه تماشاگرا دارن او رو تشویق میکنن . تریپل ایچ در حالی که کمربند قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو در دستش داره وارد میشه . تریپل ایچ ام وی پی رو یک تکاور قدرتمند لقب میده و بعد از صحبت های کوتاه هانر ، ویدئویی از راء هفته ی پیش پخش شد که اج کمربندش رو در اون راء باخت . بعد از چن لحظه آهنگ اج زده میشه و اج وارد میشه . او میگه که از اینکه داره با ویکی گئررو ازدواج میکنه خوشحال هست . اج میگه باید به لاس وگاس بره . تریپل ایچ حرف های اج رو قطع میکنه و به اج میگه که تو هیچ وقت با ویکی هم بستر نمیشی چون ویکی حاضر نیست با کسی که قهرمانیش رو از دست داده و لا فامیلیا رو از هم پاشونده ازدواج کنه ، ولی به هر حال ویکی از همه ی دختر هایی که تاحالا باهاشون بودی خوش قیافه تر هست . اج عصبانی میشه و تریپل ایچ رو برای گریت امریکن بش و سر کمربند دابلیو دابلیو ای چلنج میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 404
مسابقه ۱ :: میشل مک کول .vs ویکتوریا .vs کلی کلی .vs مریس .vs چریکد:http://www.4shared.com/file/53926091/f6934027/BrockWWE_MVPs_VIP_Lounge.html
میشل مک کول با اجرای قفل جدیدش موفق میشه پیروز این دیدار بشه و حالا او باید برای بدست آوردن کمربند جدید زنان برابر ناتالیا قرار بگیره .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 551
اعلام میشه که مسابقه ی بعد یک مسابقه ی تگ تیم دو به دو هست .کد:http://www.4shared.com/file/53926025/120a5df5/BrockWWE_Golden_Dreams_match.html
مسابقه 2 :: جسی و فستس .vs کرت هاکینز و زک رایدر
در این مسابقه فستس مثل همیشه عالی کار کرد و با زدن پاور اسلم موفق شد زک رایدر رو پین کنه و تیمش رو پیروز این مسابقه کنه . بعد از مسابقه اج وارد شد و با زدن جسی و فستس رینگ رو خالی کرد .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 423
ویدئویی از بحث ویکی و اج که موجب به هم خوردن ازدواجشون شد پخش شد .کد:http://www.4shared.com/file/53925853/a88e9051/BrockWWE_Tag_Team_match.html
تبلیغی از مسابقه ی سوم این هفته پخش شد .
مسابقه 3 :: جف هاردی .vs جان موریسن
جف هاردی در این مسابقه خیلی بهتر از موریسن کار کرد و بعد از زدن یک تویست آف فیت رفت رو تاپ روپ و با زدن سوانتان بامب موفق شد موریسن رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 328
چند ریپلی از اتفاقات مهم مسابقه ی قبل داریم .کد:http://www.4shared.com/file/53926048/3ae186ce/BrockWWE_Hardy_vs_Morrison.html
بعد از یک کامرشال برمیگردیم .
فوناکی داخل رینگ هست و منتظره که حریفش وارد بشه .
آهنگ اوماگا زده میشه و او وارد میشه .
مسابقه 4 :: فوناکی .vs اوماگا
در این مسابقه که دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید ، اوماگا موفق شد با زدن فینیشرش فوناکی رو پین کنه و در دومین حضورش به عنوان سوپراستار در اسمک دان ، اولین پیروزیش رو کسب کنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 246
تبلیغی از مسابقه ی فیتال فور وی بر سر کمربند ایالات متحده پخش شد .کد:http://www.4shared.com/file/53925995/ec9a105f/BrockWWE_Funaki_vs_Umaga.html
بعد از یک کامرشال بر میگردیم .
سه چلنجرز وارد میشن و بعد از اونها هم مت هاردی در میان تشویق همگان وارد میشه .
مسابقه 5 :: مت هاردی .vs کن کندی .vs چاوو گئررو .vs شلتن بنجامین ( تایتل مچ )
در این مسابقه مت هاردی موفق شد بعد از گذشت پانزده بیست دقیقه از بازی ، با زدن یک تویست آف فیت پیروز این مسابقه بشه و از کمربندش برابر سه سوپراستار دیگه دفاع کنه .
بعد از مسابقه آهنگ اج زده شد .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 485
اج اومد و گفت که در گریت امریکن بش قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای خواهم شد تا نظر ویکی گئررو رو نسبت به خودم عوض کنم . اج در آخر گفت که هیچ کس او رو دوست نداره چون او یک جنگجو هست .کد:http://www.4shared.com/file/53925969/62b440bb/BrockWWE_Fatal_Four_Way.html
اما بعد از چند لحظه ویکی گئررو وارد شد و به اج گفت که ازدواجشون کنسل هست و بهتره که اج درباره ی ازدواج با او حرفی نزنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 513
کد:http://www.4shared.com/file/53925906/a451faac/BrockWWE_Edges_rampage.html
-------------------------------------------------
ترور مرداک ، سوپراستار جدید اسمک دان که در درفت امسال به این برند انتقال پیدا کرده بود دیروز از سوی کمپانی دابلیو دابلیو ای اخراج شد .
ترور مرداک مدتی بود که داشت یک نقش مثبت رو بازی میکرد و کم کم داشت طرفدار پیدا میکرد که کمپانی بدلایل نامشخص و با کمال ادب و احترام این سوپراستار رو اخراج کرد .
افتخارات ترور مرداک در کمپانی دابلیو دابلیو ای این هست که تونسته به همراه لنس کید ، سه بار قهرمان تگ تیم جهانی بشه .
ترور مرداک سال ۲۰۰۵ با دابلیو دابلیو ای قرار داد بست و بعد از سه سال تلاش از سوی کمپانی در روز چهارم جولاس سال ۲۰۰۸ رها شد .
پنج رخ داد مهم هفته ی گذشته:
1. شکست قهرمان ایالات متحده ، مت هاردی توسط ادج در اسمکدان
2. شکست قهرمان ای سی دبلیو ، کین توسط مارک هنری در ای سی دبلیو
3. پیروزی اسمکدان در بتل رویال پانزده نفره و انتقال کندی و تریپل اچ به اسمکدان
4. درگیری باتیستا و تریپل اچ با اوماگا و La Familia در مین ایونت اسمکدان
5. از بین رفتن میلیون دلار منیا و مصدومیت وینس مکمن
پنج رخ داد مهم این هفته:
1. درگیری باتیستا و ادج در راو
2. پیروزی میشل مک کول در Golden Dreams Match در اسمکدان
3. شکست دلانی توسط قهرمان جدید ECW ، مارک هنری
4. پیروزی مت هاردی در یک مسابقه ی چهار نفره در اسمکدان
5. پیروزی سی ام پانک در راو مقابل ادج و قهرمانی سنگین وزن جهان
بیست و پنج سوپراستار برتر این هفته:
1. تریپل اچ
رتبه هفته قبل: 2 :: عملکرد: شکست جان سینا در نایت آف چمپینز و رویارویی با ادج در گریت آمریکن بش
-----------------------------------
2. سی ام پانک
رتبه هفته قبل: 7 :: عملکرد: پیروزی برابر ادج در راو و کسب عنوان قهرمانی سنگین وزن دبلیو دبلیو ای و شکست جی بی ال در مین ایونت راو
3. مت هاردی
رتبه هفته قبل: 6 :: عملکرد: شکست چاوو گررو در نایت آف چمپینز و پیروزی در یک مسابقه ی چهار نفره در اسمکدان
4. ادج
رتبه هفته قبل: 1 :: عملکرد: شکست باتیستا در نایت آف چمپینز ، قبول شکست برابر سی ام پانک در راو و رویارویی با تریپل اچ در گریت آمریکن بش
5. باتیستا
رتبه هفته قبل: 3 :: عملکرد: قبول شکست برابر ادج در نایت آف چمپینز و درگیری با ادج در راو
6. کین
رتبه هفته قبل: 4 :: عملکرد: قبول شکست برابر مارک هنری در نایت آف چمپینز و درگیری با جیمی نوبل در راو
7. کوفی کینگستون
رتبه هفته قبل: 12 :: عملکرد: شکست کریس جریکو در نایت آف چمپینز و حفظ قهرمانی بین قاره ای برابر کریس جریکو در راو
8. ولادیمر کوزلاو
رتبه هفته قبل: 11: عملکرد: __
9. بیگ شو
رتبه هفته قبل: 5:: عملکرد: قبول شکست برابر مارک هنری در نایت آف چمپینز
10. جان مورسن و میز
رتبه هفته قبل: 14 :: عملکرد: شکست تگ تیم فینلی و هورنزووگل در نایت آف چمپینز و شکست مورسن برابر جف هاردی در اسمکدان
11. ام وی پی
رتبه هفته قبل: 13 :: عملکرد: اجرای VIP Lounge در اسمکدان با حضور ادج و تریپل اچ
12. کریس جریکو
رتبه هفته قبل: 9 :: عملکرد: قبول شکست برابر کوفی کینگستون در نایت آف چمپینز و راو
13. جان سینا
رتبه هفته قبل: 8 :: عملکرد: قبول شکست برابر تریپل اچ در نایت آف چمپینز و درگیری با جی بی ال در راو
14. شان مایکلز
رتبه هفته قبل: 10 :: عملکرد: درگیری با کریس جریکو در نایت آف چمپینز
15. مارک هنری
رتبه هفته قبل: 24 :: عملکرد: شکست کین و بیگ شو در نایت آف چمپینز و کسب عنوان قهرمانی ای سی دبلیو و شکست کولین دلانی در ای سی دبلیو
16. فینلی و هورنزووگل
رتبه هفته قبل: 16 :: عملکرد: قبول شکست برابر تگ تیم جان مورسن و میز در نایت آف چمپینز
17. جف هاردی
رتبه هفته قبل: 17 :: عملکرد: شکست جان مورسن در اسمکدان
18. میکی جیمز
رتبه هفته قبل: 20 :: عملکرد: شکست کتی لی برچل در نایت آف چمپینز
19. چاوو گررو
رتبه هفته قبل: 15 :: عملکرد: قبول شکست برابر مت هاردی در نایت آف چمپیز و اسمکدان
20. میستر کندی
رتبه هفته قبل: 18 :: عملکرد: قبول شکست برابر مت هاردی در اسمکدان
21. ناتالیا
رتبه هفته قبل: 21 :: عملکرد: __
22. کودی رودز و تد دیبایس
رتبه هفته قبل: 22 :: عملکرد: شکست هاردکور هالی در نایت آف چمپینز و پیروزی در راو
23. اوماگا
رتبه هفته قبل: 23 :: عملکرد: شکست فوناکی در اسمکدان
24. میشل مک کول
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: پیروزی در مسابقه ی Golden Dreams در اسمکدان و رویارویی با ناتالیا در گریت آمریکن بش
25. جسی و فیستس
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: شکست کرت هاکینز و زک رایدر و درگیری با ادج در اسمکدان
دویس به همراه دامینو در سال دو هزار و هقت یک تگ تیم دو نفره ی خوب تشکیل داده بودن که کم کم بین این دو نفر درگیری پیش اومد و بعد از یک هفته دویس به راء درفت شد و دامینو هم دو روز پیش از سوی کمپانی اخراج شد . در حالی که بیش از دو هفته از درفت میگذره اما دویس هنوز در راء حضور پیدا نکرده و مسابقه نداده .
امروز خبری از دویس بدستم رسید که به این ترتیب هست : " دویس ، سوپراستار جدید راء قصد داره بعد از یکی دو هفته استراحت با یک تیپ و کرکتر جدید در راء حضور پیدا کنه . این سوپراستار از ناحیه ی بازو هم کمی دچار مصدومیت شده اما بدلیل سبک بودن بازی هاش به هیج وجه اذیتش نمیکنه . دویس در راء این هفته یا هفته ی بعد برای اولین بار در این برند به عنوان سوپراستار فعالیتش رو آغاز میکنه . "
گرگوری هلمز ، سوپراستار قدیمی و نام آشنای دابلیو دابلیو ای که بدلیل آسیب دیدگی از ناحیه ی گردن ماه ها از مسابقات دور بود ؛ قصد داره بزودی به رینگ دابلیو دابلیو ای برگرده .
هلمز بهترین و طولانی ترین قهرمان سبک وزن دابلیو دابلیو ای هست که این یکی از مهم ترین افتخاراتش از سال ۲۰۰۱ که وارد دابلیو دابلیو ای شده تا الان بوده .
به هر حال برای بازگشت او حداقل باید یک ماه صبر کنیم چون تا الان بدلیل آسیب دیدگی از ناحیه ی حساس گردن ، تمرینی نداشته و برای برگشتن به حالت عادی خیلی تلاش و تمرین نیاز داره .
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۷ جولای سال ۲۰۰۸
محل انجام : نیو اورلنز
اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
مایکل کول و جری لالر وارد میشن و میرن تو قسمت گزارشگرا میشینن .
مایکل کول بعد از خوش آمد گویی به بینندگان اعلام میکنه که استفانی مک من امشب در راء حضور داره .
هایلایت هایی از چگونگی قهرمانی سی ام پانک پخش شد .
تلویزیون ورزشگاه چهره ی استفانی رو پخش میکنه که او درباره ی همکاری برای دوباره راه انداختن راء مثل قبل صحبت میکنه و میگه که این حرف درواقع حرف شین مک من بوده .
ویکی گئررو در رینگ هست و از تماشاگرا میخواد که بهش احترام بذارن و اجازه بدن صحبت کنه . ویکی ابتدا سعی میکنه سر و صدای داخل ورزشگاه رو کمتر کنه . حالا او میتونه صحبت کنه . ویکی میگه به قهرمانی سی ام پانک اعتراض داره و تا وقتی که سی ام پانک تسلیم نشه و قهرمانیش رو تقدیم نکنه از رینگ بیرون نمیره . همه ویکی رو هوو میکنن . آهنگ سی ان پانک زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران وارد رینگ میشه . ویکی روی ویلچیر نشسته و داره سی ام پانک رو نگاه میکنه . پانک داره میره گوشه ی رینگ و با طرفداراش جشن میگیره . ویکی گئررو بعد از اینکه پانک آماده شد شروع میکنه به حرف زدن . ویکی میگه پانک از تنها موقعیتی که داشت استفاده کرد و کمربند رو از اج گرفت . ویکی امیگه اصلا از کاری که پانک کرد خوشش نیومد . پانک به ویکی میگه که در رسل مینیا تونسته مانی این د بنک رو ببره و این حقش بود که از این فرصت استفاده کنه . ویکی به پانک میگه که او زندگیش به اج رو به هم زد و ازدواجشون هم کنسل شد . و مقصر همه ی این اتفاقات رو پانک میدونه . پانک به ویکی میگه ولی هنوز تو موقعیت ازدواج داری. من الان دارم تو رو با گریت کالی در کنار هم تصور میکنم . ویکی از ویلچر پا میشه و به پانک سیلی میزنه . پانک قصد داره ویکی رو بزنه و او رو گوشه ی رینگ میندازه . اما در همون لحظه آهنگ جی بی ال زده میشه و او از لیموزینش پیاده میشه و به طرف رینگ میره . جی بی ال به پانک میگه که کمربندش رو بزودی از دست خواهد داد . جی بی ال یک تاتل شات میخواد و قصد داره پانک رو برای کمربند سنگین وزن چلنج کنه . جی بی ال میگه اگه وینس مک من بود قبول میکرد . پانک میگه متاسفانه وینس اینجا نیست و تو نمیتونی من رو چلنج کنی . جی بی ال میخواد به حرفش ادامه بده اما آهنگ سینا زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جان سینا میکروفون رو میگیره و به جی بی ال میگه : " بهتره خفه شی و اون دهنت رو ببندی و گوش بدی ببینی قهرمان سنگین وزن سی ام پانک چی میگه . " سینا و پانک با هم دست میدن و سینا به پانک تبریک میگه . سینا در ادامه میگه : " هیچ کدوم از مک من ها الان حضور ندارن . " سینا میگه : " نظرتون چیه ؟ امشب ، جی بی ال برابر جان سینا و برنده در گریت امریکن بش برابر سی ام پانک قرار میگیره . " تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . همون لحظه آهنگ باتیستا زده میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . باتیستا هم یک میکروفون میگیره و میگه که : " اول خواستم بیام تا به دوست خوبم در اسمک دان ویکی گئررو سلام بگم و دوما به پانک تبریک بگم که تونست با استفاده از مانی این د بنک قهرمان جدید سنگین وزن جهان بشه . " باتیستا در ادامه میگه : " سومین دلیلی که باعث شد من اینجا باشم این هست که دلیل اصلی قهرمانی پانک من هستم چون همه ی کار ها رو من انجام دادم . " جی بی ال میخواد صحبت کنه ولی سینا اجازه نمیده . سینا میگه : " اصلا چرا یک مسابقه ی سه نفره بین باتیستا و جی بی ال و سینا برای تایتل شات سنگین وزن انجام نشه ؟ " جی بی ال ایتدا قبول نمیکنه اما مجبور میشه . جی بی ال میخواد حرف بزنه که یهو صدای انفجار میاد . بله ، آهنگ کین زده میشه و او وارد رینگ میشه . کین هم همون حرف های سوپراستر های دیگه رو میزنه و او هم میخواد مسابقه بده . مسابقه تغییر میکنه و امشب یک مسابقه ی چهار نفره بین کین ، باتیستا ، جان سینا و جی بی ال انجام میشه . سپس آهنگ پانک زده میشه و او برای همه آرزوی موفقیت میکنه و رینگ رو ترک میکنه .
اعلام میشه که رخ داد بعدی ، اولین مسابقه ی ری میستریو در راء خواهد بود .
مسابقه 1 :: ری میستریو .vs سانتینو مارلا
ری میستریو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و بعد از او هم سانتینو مارلا میاد . هر دو آماده میشن . زنگ زده میشه . سانتینو مارلا چند تا فیگور واسه ری میگیره و بعد سعی میکنه ری رو در گوشه ی رینگ میزنه اما ری میستریو برمیگرده و چند مشت با دست راست به او میزنه . ری همچنان بر بازی مسلط هست و مارلا رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . مارلا ری رو میزنه و صورت او رو به پله میکوبه . حالا ری رو میندازه تو رینگ و میره برای کاور اما موفق نمیشه . سانتینو مارلا در وسط رینگ داره ری رو میزنه و حالا میره برای قفل کمل کلاچ . ری سانتینو رو پرت میکنه طرف طناب ها و میخواد سیکس وان ناین بزنه اما موفق نمیشه . ری رو زمین افتاده و سانتینو مارلا میره برای کاور اما باز هم ری نمیذاره . سانتینو مارلا بلند میشه و ری رو هم بلند میکنه . حالا ری میستریو موفق میشه مارلا رو بندازه رو طناب ها و فن سیکس وان ناین رو اجرا کنه . حالا ری میستریو کاور میکنه و موفق میشه سانتینو مارلا رو شکست بده .
اعلام میشه که امشب شان مایکلز در راء حضور خواهد داشت و میخواد جواب چلنج جریکو رو بده .
بر میگردیم و همچنان ری میستریو داره با طرفداراش جشن پیروزی میگیره .
در بک استیج هستیم و تد گریشام قصد داره مصاحبه ای رو به سی ام پانک ترتیب بده . گریشام میپرسه که به نظر پانک کدوم یکی از این سوپراستار ها برنده میشن . پانک همین که میخواد جواب بده دوربین میفته و اسنیتسکی میاد و بشدت پانک رو میزنه .
اعلام میشه که در امشب یک مسابقه بین پانک و اسنیتسکی انجام خواهد شد .
جان سینا داره با میکی جیمز صحبت میکنه و میکی هم داره برای مسابقه ی امشبش آماده میشه . میکی جیمز ، کلی کلی رو به سینا معرفی میکنه .
مسابقه 2 :: لیلا و جیلیان .vs کلی کلی و قهرمان زنان میکی جیمز
جیلیان و لیلا داخل رینگ هستن و جیلیان دوباره میخواد شعر بخونه . تماشاگرا سر درد گرفتن و حالا آهنگ کلی کلی زده میشه . بعد از او هم میکی جیمز وارد میشه . میکی و جیلیان بازی رو آغاز میکنن و میکی سریعا قصد داره یک کاور انجام بده اما فایده نداره . بعد از چند تا مشت و لگد معمولی ، کلی کلی وارد میشه و فن هاریکنرانا رو روی جیلیان اجراء میکنه . کلی میره برای کاور اما جیلیان قطع میکنه . جیلیان با کمک لیلا موفق میشه کلی کلی رو بزنه . جیلیان موی کلی رو میکشه و میندازه رو زمین . حالا میره برای کاور اما بی فایده هست . کلی کلی گوشه ی رینگ افتاد و جیلیان حواسش به کلی نیست . کلی با زدن فن ویکتوری رود موفق میشه جیلیان رو پین کنه و به این ترتیب تیم میکی جیمز و کلی کلی پیروز میشن .
در حالی که دیواس هنوز تو رینگ هستن آهنگ جی بی ال زده میشه و او وارد میشه . لیموزین هنوز در قسمت ورودی هست . اما یهو سروکله ی جان سینا پیدا میشه و او در حالی که یک جک در دست داره شروع میکنه به خورد کردن شیشه های ماشین . حالا کرایم تایم هم اضافه میشن و اون ها هم با لوله به ماشین میزنن و لیموزین جی بی ال رو داغون میکنن .
سینا درباره ی کاری که انجام دادن به جی بی ال میگه : " دیگه با ماشینی که نه راننده داره ، نه شیشه ، نه آینه بغل و نه هیچ کدوم از وسایل داخلش کار نمیکنن نمیتونی جایی بری . " سینا میگه : " اگه نگران رنگ ماشینت هستی ناراحت نباش چون کرایم تایم کمی از رنگ کردن سرشون میشه . " سپس کرایم تایم روی ماشین جی بی ال با رینگ مشکلی نوشتن سی تی سی . آهنگ کرایم تایم زده شد و سینا هم با اسپری رنگ مشکی نوشت سی تی سی و بعد رفت .
مایکل کول و جری لالر دارن درباره ی مسابقه ی چهار نفره ی امشب صحبت میکنن .
مسابقه 3 :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک .vs اسنیتسکی
سی ام پانک درون رینگ هست و منتظره اسنیتسکی وارد بشه . بالاخره آهنگ اسنیتسکی زده میشه و او وارد میشه . این دو با هم درگیر میشن و اسنیتسکی موفق میشه پانک رو بندازه گوشه ی رینگ . پانک یک بیگ بوت به اسنیتسکی میزنه و میره بالای رینگ . اما اسنیتسکی پانک رو میگیره و یک اسلم به او میزنه . یک اسلم دیگه از اسنیتسکی در وسط رینگ . چند البوء دراپ از او زده میشه . پانک به بازی برمیگرده و یک کیک به صورت اسنیتسکی میزنه . به نظر میرسه تماشاگرا از نحوه و کم سرعت بودن بازی خسته شدن . اسنیتسکی گوشه ی رینگ هست و یک کیک دیگه از پانک . اسنیتسکی برمیگرده و پانک بطور ناگهانی او رو بالا میبره و با یک جی تی اس موفق میشه اسنیتسکی رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .
در بک استیج شان مایکلز هست که داره برای ورود به رینگ آماده میشه .
هایلایت هایی از اتفاقات بین کریس جریکو و شان مایکلز پخش میشه .
شان مایکلز وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . شان از بیرون رینگ یک میکرفون میگیره و میگه که چلنج جریکو رو قبول میکنه و در گریت امریکن بش برابر او مسابقه میده . آهنگ کریس جریکو زده میشه و او به همراه لنس کید وارد میشه . جریکو میگه : " شان قبول کرد که با من مسابقه بده . او میدونه مصدومه ولی بخاطر طرفداراش اینکارو کرد . خواست خودش رو خیلی بزرگ جلوه بده . ولی به چه قیمتی ؟ " جریکو در ادامه میگه : " چشم های ما باز هست و داریم میبینیم برای تو داره چه اتفاقاتی میفته . " شان در جواب میگه : " برای من مهم نیست . هر کاری که خواستی و تونستی در این بیزینس انجام دادی و شاید خیلی چیز ها بدست آوردی . اما هیچ وقت مثل من نمیشی . " بعد شان و جریکو با هم فیس تو فیس میشن .
مسابقه 4 :: قهرمان بین قاره ای کوفی کیگستون .vs چارلی هاس
چارلی هاس داخل رینگ هست و بعد از چند لحظه آهنگ کوفی گینگستون زده میشه و او وارد رینگ میشه . چالی هاس کار رو بهتر شروع میکنه و ابتدا با یک ساید هدلاک کوفی رو قفل میکنه و چند مشت با دست راستش به کوفی میزنه . سپس در گوشه ی رینگ سعی داره کوفی رو خفه کنه . حالا یک کیک از هاس . به نظر میرسه که کینگستون از ناحیه ی بالای چشم دچار خونریزی شده . اما کوفی بلند میشه و یک اسلم به هاس میزنه . سپس یک بوم بوم دابل لگ دراپ از کوفی زده میشه . کوفی منتظر میمونه تا هاس بلند شه . به محض اینکه هاس بلند میشه و برمیگرده کوفی با زدن ترابل این پردایز موفق میشه هاس رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
در بک استیج باتیستا داره برای مسابقه ی چهار نفره آماده میشه .
مین ایونت :: جان سینا .vs جی بی ال .vs باتیستا .vs کین
باتیستا وارد میشه . سپس جی بی ال و بعد از او هم به ترتیب کین و جان سینا وارد میشن . جی بی ال در همون ابتدای کار سینا رو میزنه و میره برای پین فال اما کین نمیذاره . جان سینا و کین دارن گوشه ی رینگ همدیگرو میزنن که میریم برای یک کامرشال و بعد از چند لحظه دوباره برمیگردیم . جان سینا میخواد به جی بی ال فایو ناکل شفل بزنه اما کین نمیذاره و سینا رو میزنه . حالا باتیستا میخواد به کین حمله کنه که کین به باتیستا چوکسلم میزنه و میره برای کاور اما باتیستا قطع میکنه . کین میخواد به سینا چ.کسلم بزنه اما نمیتونه . سینا میره برای یک اف یو اما جی بی ال نمیذاره . باتیستا در وسط رینگ هست و کین و جی بی ال هم افتادن . باتیستا منتظر میمونه سینا برگرده و یک اسپاین باستر قوی به سینا میزنه . باتیستا برمیگرده و یک کلوزلاین فرام هل از جی بی ال میخوره . حالا سینا میره برای اس تی اف یو اما کین اجازه نمیده این قفل اجراء بشه . جی بی ال بلند میشه و سینا رو میزنه اما کین میاد و جی بی ال رو میندازه بیرون و پرت میکنه طرف تماشاگرا . کین برمیگرده و سینا هم بیرون افتاده . کین میخواد به باتیستا حمله کنه که باتیستا به او یک اسپیر فوق العاده قوی میزنه و کین میفته رو زمین . باتیستا موفق میشه کین رو پین فال کنه و به این ترتیب باتیستا حریف سی ام پانک در گریت امریکن بش خواهد بود .
بعد از مسابقه کین عصبانی میشه و مایکل کول و جری لالر رو میزنه و حرکات همیشگیش رو انجام میده و با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه .
رضا جان دستت درد نكنه
واقعا عالي بود
خبر پيروزي ري خيلي خوشحالم كرد
ممنون بابت اخبار.
خواستم اخبار Raw رو بذارم دیدم گذاشتی.
سلام
خوشحال شدم
دستت درد نکنه:11:
عکس هایی از Raw این هفته:
تبریک بتیستا به سی ام پانک:
بازی بین ری میستریو و سانتینو :
میستریو به راحتی سانتینو رو شکست داد
نابود شدن لیموزین جی بی ال توسط جان سینا و Cryme Tyme:
عکس هایی از بازی Fatal four way بین بتیستا، جان سینا، جی بی ال و کین برای تعیین حریف سی ام پانک در Great American Bash:
بتیستا برنده ی این بازی شد. به این ترتیب بتیستا تو GAB به مصاف پانک می ره.
حمله ی کین به مایکل از فرط عصبانیت بعد از پین شدن توسط بتیستا.
کینگ به کمکش اومد ولی خودش از کین کتک خورد.
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
واقعا حال کردم
دس خوش احسان جان
نام رخ داد :: ای سی دابلیو
تاریخ انجام :: سه شنبه ، ۸ جولای سال ۲۰۰۸
محل انجام :: نیو اورلنز
دانلود عکس ها ، حجم: KB 1,758
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .کد:http://www.4shared.com/file/54460340/9fae64e9/BrockWWE_07082008.html
به محض پایان اینترو ، شوء آغاز میشه و میبینیم که موریسن و میز دارن وارد رینگ میشن . میز از بیرون رینگ یک میکروفون گرفت و شروع کرد به صحبت کردن . اما چند لحظه ی بعد آهنگ هورنسواگل صحبت های میز رو قطع کرد . اما فینلی وارد میشه . فینلی میگه : " هیچ کس نیومده اینجا تا به حرف های شما گوش بده . مردم اومدن اینجا تا اونچیزی رو که ماه ها میخواستن ببینن ، تماشا کنن . " فینلی صحبتش رو ادامه داد تا وقتی که هورنسواگل از زیر رینگ اومد و میز رو زد . فینلی هم بلافاصله موریسن رو زد . و حالا با شلیلی که همون چوب مخصوصش هست یک ضربه ی دیگه به موریسن میزنه .
بعد از یک کامرشال که مربوط به ویکتوری رود 2008 تی ان ای هست بر میگردیم .
مسابقه 1 :: فینلی به همراه هورنسواگل .vs میز به همراه موریسن
این مسابقه تک به تک هست اما هر دو سوپراستار همتیمیاشون در این بازی منیجرشون هستن . فینلی مسابقه رو بهتر آغاز میکنه و کاملا بر بازی مسلط هست . یک لحظه میز ضربه ای به صورت فینلی میزنه اما باز هم فینلی اجازه نمیده میز به کارش ادامه بده . حالا میز موفق میشه با ضربه ای به شونه ی فینلی سوار بر بازی بشه . همچنان رو شونه ی فینلی داره کار میکنه . دقیقه ی هفتم مسابقه هست و تماشاگرا دارن فینلی رو تشویق میکنن . مز همچنان داره رو شونه ی فینلی کار میکنه و دست بردار هم نیست . هونسواگل حواس موریسن و میز رو به هم میزنه و میز هم کاملا فینلی رو فراموش کرده . به محض اینکه میز برمیگرده فینلی با زدن فن کلتیک کراس موفق میشه میز رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .
در بک استیج ، تدی لانگ و کلی کلی دارن با هم صحبت میکنن . اما در حین صحبت این دو آرماندو استرادا میاد و به تدی لانگ میگه که میخواد سر کار قبلیش برگرده . یهو سوپراستار سابق تی ان ای که کریس هریس نام داره وسط حرف های آرماندو استرادا میفته . تدی لانگ هم به استرادا میگه که این مرد سوپراستار جدید ای سی دابلیو هست . کریس هریس هم میگه که اسم من برندن واکر هست . تدی لانگ میگه که امشب برندن واکر در اولین مسابقه ی خودش برابر آرماندو استرادا قرار خواهد گرفت .
هایلایت هایی از راء این هفته داریم که مربوط میشه به نامبر وان کانتندر شدن باتیستا . بعد هم صحنه هایی از عصبانیت کین پخش میشه که هی میگفت : " او مرده یا زندست ؟ "
آرماندو استرادا داخل رینگ هست و منتظر هست که برندن " کریس هریس " واکر وارد بشه . او با آهنگ تی ان ای اش وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره .
مسابقه 2 :: آرماندو استرادا .vs برندن واکر
آرماندو استرادا کار رو بهتر شروع میکنه و یک کلوزلاین قوی به واکر میزنه . حالا قفل کمل کلاچ رو روی واکر اجراء میکنه . حالا واکر به بازی بر میگرده و یک نلسون اسلم میزنه . کاور میکنه اما سر شماره ی دو استرادا قطع میکنه . واکر با یک تاپ روپ بادی پرس موفق میشه استرادا رو در پنج دقیقه پین کنه و شکست بده .
در بک استیج ، هال آف فیمر تونی اطلس دیده شد که داره با یکی از دوستاش دست میده . بعد تدی لانگ اومد و با او خوش و بشی کرد و قرار شد که در مین ایونت این هفته ، تونی اطلس انونسر افتخاری باشه .
لینا داره با اطلس اورتیز ، سوپراستار جدید ای سی دابلیو صحبت میکنه . موضوع صحبتشون مسابقه ی هفته ی پیش اطلس و پیروزی و شکست ناپذیری او هست .
در بک استیج باز هم هال آف فیمر ، تونی اطلس دیده میشه که تامی دریمر و کالین دیلینی او رو میبینن . تامی دریمر میگه که باعث افتخارش هست ، او انونسر بازیش باشه .
برمیگردیم و حال نانزیو داخل رینگ هست و منتظره که حریفش وارد بشه . آهنگ ایون بورن زده میشه و او وارد رینگ میشه .
مسابقه 3 :: نانزیو .vs ایون بورن
نانزیو داره بهتر کار میکنه . نانزیو سعی داره به کمر بورن آسیب برسونه . اما بعد از چند لحظه ایون بورن با یک سوییپینگ لگ کیک به بازی برمیگرده و حالا او سوار بر بازی هست . حالا بورن فرصت داره تا فنیشرش رو بزنه . بورن با زدن الکتریک شوتینگ استار موفق میشه نانزیو رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
تونی اطلس معرفی میشه و او وارد رینگ میشه تا معرف سوپراستار ها و البته گزارشگر مسابقه باشه .
ابتدا قهرمان ای سی دابلیو ، مارک هنری وارد شد و بعد از او هم تامی دریمر و کالین دیلینی وارد شدن که مورد تشویق قرار گرفتن .
مین ایونت :: قهرمان ای سی دابلیو مارک هنری .vs تامی دریمر به همراه کالین دیلینی
خوب ، همه چیز آماده هست و هر دو سوپراستار داخل رینگ هستن . کالین دیلینی هم بیرون رینگ داره تامی دریمر رو همراهی میکنه و نقش منیجر رو داره . زنگ شروع مسابقه زده میشه و مارک هنری بشدت داره تامی دریمر رو میزنه . و حالا یک اسپلش از مارک هنری به تامی دریمر . کالین دیلینی پای مارک هنری رو از بیرون رینگ قصد داره بکشه که مارک هنری خودش میره بیرون . کالین دیلینی ترسیده و حالا مارک هنری سر دیلینی رو میگیره و پرت میکنه طرف میز گزارشگر ها که تونی اطلس نشسته . تامی دریمر هم بیرون رینگ هست . تامی از اطلس میپرسه که چه اتفاقی افتاده که در همون لحظه مارک هنری تامی دریمر رو بلند میکنه و فن ورلد استرانگست اسلم رو روی تامی دریمر بیرون رینگ اجراء میکنه . داور هم همون لحظه شماره ی ده رو میگه و مسابقه با قانون دبل کونت اوت بدون نتیجه میمونه .
چند صحنه ی مهم و قشنگ از این مسابقه ریپلی میشه .
گزارشگرای ای سی دابلیو از همه خداحافظی میکنن و ای سی دابلیو این هفته تموم میشه .
کمتر از ده روز دیگه به پایان اخراج ۶۰ روزه ی ویلیام ریگال باقی مونده . این سوپراستار در روز دوشنبه ، نوزدهم می امسال بدلیل باخت برابر کن کندی به مدت شصت روز دابلیو دابلیو ای اخراج شد .
ویلیام ریگال بعد از برگشتنش در راء فعالیت خواهد کرد و خبری از انتقام هم نخواهد بود بدلیل اینکه در درفت امسال کندی به اسمک دان منتقل شد و امکان درگیری این دو خیلی کم هست . باید ببینیم کمپانی برای ویلیام ریگال چه داستانی نوشته و حریف بعدی او چه کسی خواهد بود .
تاریخ دقیق رهایی ریگال از این تعلیق ، ۱۸ جولای امسال هست و در واقع او میتونه در راء دو هفته ی دیگه حضور پیدا کنه .
در راء این هفته ، اسنیتسکی یک مسابقه برابر قهرمان سنگین وزن که سی ام پانک هست انجام داد و این مسابقه رو بعد از دریافت یک جی تی اس واگذار کرد .
اما بعد از مسابقه دکتر ها به سمت اسنیتسکی اومدن و بنظر میرسید که او دچار مشکلی شده . دیشب اعلام شد که این سوپراستار از ناحیه ی بینی دچار شکستگی شده .
خیلی گشتم تا ببینم جایی درباره ی مدت زمان دوری او از مسابقات چیزی نوشته یا نه ، اما موفق نشدم . به هر حال این سوپراستار حداقل تا یک ماه نمیتونه مسابقات سنگین انجام بده و اگه هم بخواد مسابقه بده با سوپراستار های آماتور و پایین تر از خودش بصورت تمیرینی مسابقه میده .
کین در مین ایونت این هفته ی راء که بصورت فیتال فور وی انجام میشد شکست خورد و نتونست فرصت چلنج کردن سی ام پانک رو بدست بیاره . اما بعد از مسابقه او کاملا کنترل خودش رو از دست داد . بطرف میز گزارشگران راء رفت و چندین بار بلند فریاد زد : " او زندست یا مرده ؟ ... " جری لالر ، مایکل کول و هیچ کس دیگه نمیدوست کین داره از کی صحبت میکنه . حالا میخوایم با نگاهی دقیق بفهمیم که کین داشت از کی صحبت میکرد :
شاید منظور کین از اون فرد ، آندرتیکر بوده . آندرتیکر قرار هست بزودی به دابلیو دابلیو ای برگرده و شاید این کار ها برای این انجام شده که تیکر زودتر از حد تصور برگرده . همونطور که میدونیم آندرتیکر و تریپل ایچ رابطه ی خوبی با هم ندارن و کین با این صحبت هاش قصد داره آندرتیکر رو به طرف برند خودش یعنی راء بکشه .
وقتی دو هفته ی پیش اون اتفاق برای مستر مک من افتاد خیلی از جاها نوشتن که این کار رو آندرتیکر انجام داده و قصد داره به این شکل به دابلیو دابلیو ای برگرده . در ابتدا وقتی آندرتیکر کمپانی رو ترک کرد من و خیلی ها فکر میکردیم او برای همیشه رفته . اما همه چیز مشخص شد . کین با این حرفش نشون داد که یک نفر قرار هست که برگرده . آیا ما شاهد بازگشت امریکن بد اس آندرتیکر در پی پی وی گریت امریکن بش خواهیم بود ؟ آیا این کلمه ی زنده نشون دهنده ی کرکتر جدید تیکر هست ؟ آیا تیکر واقعا قصد داره برگرده ؟
اما اگه اون نفر که کین صحبتش رو میکنه آندرتیکر نباشه ، حتما کسی هست که در گریت امریکن بش 2004 برای همیشه از دابلیو دابلیو ای رفت . پال بیرر ، منیجر قدیمی آندرتیکر که در گریت امریکن بش چهار سال پیش توسط خود آندرتیکر نجات پیدا کرد و توسط خود او چند دقیقه ی بعد در محفظه ای پر از سیمان دفن شد و دیگه در کمپانی پیداش نشد . ولی بازگشت پال بیرر ، نشونه ی بازگشت آندرتیکر هم خواهد بود .
اما دیشب سایت دابلیو دابلیو ای ، از طرف کمپانی مطلبی رو منتشر کرد :
" کمپانی دابلیو دابلیو ای بطور رسمی در روز 9 جولای سال 2008 ، اشلی ماسارو رو آزاد کرد
اون چیزی که اشلی میخواست اتفاق افتاد و او الان آزاد هست و میتونه از دخترش مواظبت کنه . احتمال بازگشت اشلی بعد از بهبودی کامل دخترش وجود داره .
ملینا از ناحیه ی پاشنه ی پا دچار مصدومیت شده و طبق نظر دکتر ها ، قهرمان سابق زنان دابلیو دابلیو ای بمدت پنج ماه باید استراحت کنه و نمی تونه کشتی بگیره که این اصلا خبر خوشی برای ملینا و طرفداراش نمیتونه باشه .
پس قطعا ملینا پی پی وی های گریت امریکن بش ، سامراسلم ، آنفورگیون ، نو مرسی و سایبر ساندی رو از دست خواهد داد .
در Smackdown این هفته، اج به لجبازی و دعوا با ویکی ادامه داد و اعلام کرد که می خواد رو نظرش برای کنسل کردن ازدواج با ویکی وایسه.
ویکی هم برای این که قدرتش رو به اج نشون بده یه بازی No disqualification بین اج و بیگ شو برای main event شب گذاشت.
La Famila از هم پاشیده بود. چاوو قصد داشت با دوز و کلک طرف هر دو وایسه. رایدر و هاوکینز هم طرف ویکی رو گرفته بودند.
.
.
.
بازی شروع شد. هر کس که در این بازی کمکی به اج می کرد اخراج می شد. ویکی بازی رو از کنار رینگ تماشا می کرد.
بیگ شو بیشتر بازی رو در دست داشت، ولی اج در بعضی قسمت ها به طور ماهرانه ای به شو ضربه هایی وارد کرد. اج می خواست با صندلی به جون بیگ شو بیفته، ولی شو اجازه نداد و اج رو گیر انداخت. لحظه ای که بیگ شو می خولست با صندلی اج رو نابود کنه، ناگهان ویکی با جیغ و فریاد وارد رینگ شد و دستور داد بازی متوقف شه.
ویکی شروع کرد به نوازش و معذرت خواهی از اج.
اونها با هم آشتی کردند، و اج دومرتبه از ویکی خواستکاری کرد.:2: قرار هم شد که مراسم ازدواج هفته ی دیگه برگزار بشه. اعضای La Famila اومدن توی رینگ، و دوباره با هم متحد شدند.
منتظر خبر بازگشت تیکر تو عروسی باشید!
هر چند اخیرا تمام پیش بینی ها غلط از آب دراومدن.
چاکریم!:10:نقل قول:
اه اه دوباره این اج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهنقل قول:
اين ادج كه دوباره با ويكي آشتي كرد:2::2::2::2::2::2::2:
خدا كنه آندر تيكر توي عروسي اين دوتا گاو برگرده:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا حالم بهم خورد
چطوری میتونه از لب ویکی بوس کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديوانه كه ديوانه ببيند خوشش آيد:31:نقل قول:
آقا یون مسابقه raw این هفته رو دیدم نمیدونم اخرش رو درست دیدم یا نه یا همین جوری بود فقط تا اونجا که من دیدم جی بی ال با ماشین کوفید این جان سینا بی چاره رو له کرد
من نمیدونم ایا واقعا این کار رو کرد یا نه ولی امیدوارم این کار رو نکرده باشه !!!!!!!
و.لی قسمت خنده دار این هفته مسابقه سنتینو و این بث فینکس بود که چه طور این ایتالیایی مغرور از یک زن باخت خدائیش در رفتن اون از بازی خیلی جالب بود !!!!!!!!!
امکان نداره سینا تونسته باشه از اون ضربه جون سالم به در برده باشه. این صحنه قطعا ساختگی بود.نقل قول:
ولی جالبه ببینید سینا تا آخرین لحظه هنوز اون جا بود.
کین احتمالا داره دوباره heel (شخصیت منفی) می شه. بعد از دیوونه بازی های هفته ی پیش، این هفته کین با خودش یه جور کیسه حمل می کرد.
کین این هفته از سی ام پانک خواست که یه بازی، اما نه برای title باهاش بکنه. کین می گفت که ته دلش فکر می کنه که اون مرده.
بازی انجام شد. سی ام پانک بدک نبود و تونس با count out بازی رو ببره. کین دوباره وحشی شد و به پانک حمله کرد. وقتی که می خواست با صندلی گردن پانک رو خرد کنه بتیستا وارد شد و با یه اسپیر و ضربه ی صندلی کین رو متوقف کرد. بعدش هم با پانک جر و بحث کرد و یه ضربه هم به اون زد و رفت.
فعلا که معلوم نیست جریان کین چیه، ولی من امیدوارم که اینا ربطی به آندرتیکر داشته باشن.
به نظرتون ممکنه کین عروسی اج و ویکی رو به هم بریزه؟
یعنی واقعا سینا مرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا نکنه اگه این صحت داشته باشه اون وقت این جی بی ال اخراج میشه نه ؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا این چه حرفیه؟ حتما با یه کلکی لحظه ی آخر کشوندنش کنار. ثانیه های آخر دوربین فقط ماشین جی بی ال رو نشون می دادنقل قول:
به نظر من
100 جان سینا زنده است
و ماجراهای کین رو نمیدونم چطور میشه به آندر ربط داد ولی مطمئننم که آندر شب عروسی رویایی رو برای اج و ویکی مسخره طراحی کرده
فکرشو بکنبن شب عروسی بیاد و یه تامبستون به ویکی و یکی به اج بزنه و بعد ویکی رو استغفرالله کنه و دهن اج رو استغفرالله دیگه بکنه و . . . .:27::27::27: