شاید این اولین بازی ای باشه که میخوام دو بار تمومش کنم...
محتوای مخفی: قسمتی از داستان
در کل میتونم بگم که بهترین بازی FPS دنیا کال آف هستش و من با هیچ بازی دیگه ای عوضش نمیکنم
با عرض معذرت از دوستان
Printable View
شاید این اولین بازی ای باشه که میخوام دو بار تمومش کنم...
محتوای مخفی: قسمتی از داستان
در کل میتونم بگم که بهترین بازی FPS دنیا کال آف هستش و من با هیچ بازی دیگه ای عوضش نمیکنم
با عرض معذرت از دوستان
پست من این وسط مسطا گم شد.نقل قول:
please answer.:31:
بازی عالی بود به نظم گرافیکش عالی درسته از از بتل کمتر بود اما همه تونستن به راحتی بازی کنند و گیرهای مسخره بتلفیدا نداشت
در کل عالی بود.
این بازی رو میشه co-op بازی کرد؟
نقل قول:
بله میشه.
دوستان به مشکل خوردم :
مرحله همون مرحله ایه که تو آلمان هست و برای اینه که از انفجار اتمی تو فرانسه جلوگیری بشه. تا یه جایی جلو میرم به error می خورم. restart mission هم زدم ولی جواب نداد دوباره تا رسیدم اون منطقه پرید بیرون. error رو عکس گرفتم :
کد:http://up7.--------.com/images/exjrts02c3vzwe3oyka9.jpg
منم تموم کردم :37:
واقعا کپتن پرایس و اون یکی کرکترا یه فضایی رو تو این بازی درس کردن ک تو هیچ شوتر دیگه ای وجود نداره،واقعا ب شخصه با داستانش خیلی حال کردم ...هیجانشم تک بود ،بازم تو هیچ شوتر دیگه ای همچین هیجانی وجود نداره ضعفای دیگه ای بازی رو خیلی خوب پوشش میده ،این دو تا بخش آخری رو هم لطف کردن گزاشتن ،ما ک دسمون ب مولتی نمیرسه!
گرافیکش خو نباید اینجوری میشد ،این گرافیک واسه 2009 نه 2011 ،ب هر حال بازی ک فقط گرافیک نی..
صداگزاریه کرکترا خیلی خوفه مخصوصا اگه یکی انگلیسیش خوب باشه خیلی بیشتر حال میکنه ،اما صدای اسلحه ها و تیرا مخصوصا نارنجک خوب نبود،گیم پلیشم ک هیچ تغییری نداده بودن یه نمه تکراری میومد
نظر من
داستان :10
گیم پلی :9
گرافیک :7
صداگزاری: 8.5
راسی جای زیمر واقعا خالی بود!
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تو این بخش سروایول ،نمیشه لول بازی رو تغییر داد؟ آخه همش رو EASY ...
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
باید از یه راهه دیگه بری ،سمت چپ یه ساختمون هس برو تو اون یه لحظه صب کن ،چن نفر میان اونارو بکش بعد برو...نقل قول:
راهتو عوض کن دیگه خلاصه!
خو واسه چی معذرت خواهی میکنی ؟:31:نقل قول:
نظر خودتو دیگه ،خیلیم قابل احترام ،آدم نکشتی ک:31:
مثلا من AC رو بهترین بازیه دنیا میدونم!
نه اشتباه گفتینقل قول:
باید بره دست راست تانکی که منفجر شده
از توی پنجره بپر تو ساختمون
چند نفرم همونجا دارن میجنگن
اگه هم گفت دنبال Sandman برو بیخیالش شو
تا که بری تو ساختمون خودش میاد اونجا
من دیروز سر این ارور گیر بودم که با راهنمایی دوستان ردش کردم
آره آره همینه ،گفتم ک خلاصه باید یه راهه دیگرو امتحان کنهنقل قول:
نه این ماله دیشبهنقل قول:
شما نبودی
من به خاطر اون قسمتی که الان تو اسپویلر هست عذرخواهی کردم
آخه دیشب بدون اسپویلر گذاشتم دوستان گفتن چرا آخر داستان رو لو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:13:
ضمنا بهترین بازی دنیا از نظر من هم همون AC ولی بهترین بازی تو سبک FPS فقط COD
تو این بخش سروایول ،نمیشه لول بازی رو تغییر داد؟ آخه همش رو EASY ...
بروبچس بازی رو بدون cd key میشه مولتی بازی کرد. فقط باید ورژن بازی اورجینال باشه یعنی بدون کرک و ... . البته خودم هنوز امتحان نکردم. هر وقت 100% انجام شد براتون روشش رو میذارم. اما مطمئنم که میشه چون همین الانشم خیلی ها بازی می کنن.
بازی منم بدون کرک بود
یعنی میشه مولتی بازی کرد؟
اگه بشه که عالیه
البته اگه اینم جور شه پینگ افتضاح پارس نمیذاره بازی کنیم
اگر بشه میدونی چی میشه...یعنی 24 هزار تومن به نفعمونه ...نقل قول:
دوست عزیز که فرمودند کو آپ میشه ..توضیحی در موردش میدید چه طوری بازی کنیم فایل خاصی باید دانلود کنیم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Amin_0913 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی رو میشه co-op بازی کرد؟
بله میشه.
کرک این جور بازی ها ساختنش یکم طول میکشه ولی بعدا release میشه
نقل قول:
اینم جزو مولتی پلیر بازی محسوب میشه. فایل خاصی لازم نیست داخل بازی این قابلیت هست که بشه co op بازی کرد ولی آنلاین روی شبکه نیست منظورم.
فروش این بازی هم ممنوع شده؟
امروز هرجا رفتم برای خرید، همه بدجور جواب می دادند. یکی میگفت که بازی غیر مجازه، یکی میگفت ما نداریم، یکی میگفت مگه اومده :18:
خلاصه اینکه نزدیک به 30 مغازه رفتم و پیدا نکردم
راستی این بازی برای PS3 هم اومده؟
این حرفها کدومه؟!:18:نقل قول:
دیگه همه جا دارن.هم PC هم PS3.
منم دیشب بازی رو تموم کردم
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان !
به من که اینجوری گفتن:41:نقل قول:
Battlefield 3 رو راحت خریدم ولی این پیدا نکردم
خیلی حالم گرفته شد:19:
در يك جمله عالي بود :8:
بشخصه به من خيلي بيشتر از بتل چسبيد. شايد به خاطر داستان بازي و شخصيتهاي اونه كه يه جورايي آدم باهاشون همزاد پنداري ميكنه و با خوشحالي اونا خوشحال و با ناراحتيشون ناراحت ميشه. بنظر من نقطه قوت اين سري بازي ها نسبت به بتل همين روال داستاني قوي و شخصيت پردازي خوب اونه كه باعث ميشه با اينكه از نظر گرافيكي از بتل عقب تره ولي باز هم بيشتر از اون بازي كردن باهاش حال بده . بشخصه حس ميكنم در حين بازي داره يه فيلم سينمايي رو هم كه در اون شخصيتهاي محبوبم دارن بازي ميكنن رو مي بينم :40:
من دیشب بازی رو تموم کردم . گرافیک بازی نسبت به mw2 تغییر زیادی نکرده بود . از لحاظ داستان ، بازی مثل سری های قبلی قشنگ بود . لوکیشن های پاریس و نیویورک واقعا بهم چسبید . در کل می تونم بگم عالی بود . راستی یه سوال از دوستان . چرا بازی سر 52 درصد تموم شد ؟
ب لول بازی بستگی داره فک کنم ،چون من رو VETERAN تموم کرد ،شد 85 درصدنقل قول:
البته ب اینتل هم ربط داره
اگر اینتل ها رو پیدا کنیم چه اتفاقی میوفته ؟نقل قول:
این بازی مگه 3d نیست؟ وقتی 3d فعا میکنی چرا صفحه رو از وسط نصف میکنه ؟!:13:
خب بازی رو تموم کردم
بسیار هیجان انگیز و لذت بخش بود
گرافیگش هم با سیستم قدیمی من کنار اومد و این نشون دهنده ی موتور گرافیکی فوق العاده این بازی
هستش که همچنان جزو بهترین اینجین هاست
داستان خوب بود
گرافیک هم متوسط
گیم پلی فوق العاده(مثل همیشه)
من اینجا از تمامی دست اندر کاران این بازی تشکر میکنم
کاش امکان این بود که قانونی بازی رو میخریدیم که هم مشکل نصب و اجرا نداشته باشیم
هم تشویقی باشه واسه کارهای بعدی
فکرم میکنم که تو داستان آینده دیگه کاپیتان پرایس بازنشسته بشه
چون همیشه
در اول مرحله ها سیگار میکشید...اما در آخر بازیدر آخرینمرحله... در آخر مرحله
به هر حال
این همه انتظار من(حداقل 6 ماهه که به شدت منتظرشم!)
ارزششو داشت
منم تموم کردم بازیووووووووووووووووووووو وووووووو یو هوووو اخررررر تر از همه :31: باید بگم حرف نداشت بازی به خصوص داستان بازی
دقیقا یکی از نکات جالب برای من تو بازی همین صحنه بود جوری که به داداشمم قبل اینکه بازی کنه این صحنه رو تعریف کردمنقل قول:
برای پی سی باز ها که توفیقی نداره اما برای کنسول بازها به باز شدن دو تا اچیومنت یا تروفی منتهی میشه.نقل قول:
دوستان یه نفر قشنگ ( فرض کن من یه آدم بی سواد ) برای من توضیح بده که برای بازی کردن آنلاین :
باید چی کار کنیم ؟؟
باید cd key بخریم ؟؟ فرق EN با RUS چیه ؟؟ میشه توی آنلاین یا سینگل RUS انگلیسی بازی کرد ؟؟
اصلا وقتی این cd key رو خریدیم باید چی کارش کنیم ؟؟ بزینیم تو استیم ؟؟ خوب بعدش چی ؟؟
باید بازی رو دوباره DL کنیم ؟
نمیشه cd بازی رو خرید بعد از این cd key استفاده کرد ؟؟
----------------------------------------------------------------------
لطفا از بیخ برای من توضیح بدید.ممنون.
نه _باعث میشه 100 درصد شه بازینقل قول:
خب من هم امروز عصر خریدم !!!!
واقعا خارق العاده است !! اولش می خواستم فقط نیم ساعت بازی کنم ولی یهو ساعت رو نیگا کردم دیدم شده 9.30 !!!!!!!!!! کف کردم !! :31::31::31::31:
مرحله 2 و 3 و 4 اش فوق العاده است ! :31:
از دوستان اگز کسی سیو call of duty mw3 رو داره اینجا بزاره
تا مرحله اول از act II هم باشه کافیه
ممنون
اتفاقا اون خود به خود منتهی به صد در صد شدن نمیشه. باید بازی رو در سختی بالاتر هم تمومش کرد.نقل قول:
صحبت اون دوستمون سر اینه که آیا مثلا مرحله ای باز میشه؟ چیتی باز میشه؟... اینجور بودش...
خوب راست میگه دیگه اینا همه آدم یکی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من خودمم سوال کردم اما هیچ کسی جواب نداد نا سلامتی اومدیم اینجا مشکلاتمون را حل کنیم نه این که از اول تا آخر بحث کنیم که call of ازbattlefield بهتره بابا ولش کنید آخرش یکی از اینا بهتره حالا شما همیطور بحث کنید.
شما به خاطر اینکه سر 52 درصد از بازی اومدی بیرون و دوباره رفتی از همون 52 درصد رفتی تا آخرش اینطوری نشون میده.یعنی اگه تا 70 درصد میرفتی و میومدی بیرون از بازی و دوباره میرفتی برات میزد 70 درصدنقل قول:
اگه منظورمو متوجه نشدی بگو
بازم یه شاهکار دیگه از سری بازی های COD
بازم مثل همیشه از نسخه قبلیش خفن تر
منم همین الان تموم کردم داداشم گفت این بازیو با قبلیش یه مقایسه کن در یک کلام بهش گفتم که نسبت به نسخه قبلیش فکم به زمین نزدیکتر بود:18:
پسر این دیگه بازی نیس داستانش از scar face حماسی تر
فقط الان میتونم بگم wwwwwwwwwoooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwww
یه چیز دیگه اینکه مقایسه این بازی با بتلفیلد میمونه ..........:39::39::39::39::39:.......... ول کن با با
آره درسه من رو veteran تموم کردم شد 85نقل قول:
منم امروز بازی رو خریدم و امروز تموم کردم در کل خیلی قشنگ بود دستشون درد نکنه
LOOOooOOooOOOoOOooL