سلام دوستان من مدتی 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 120 بیشتر نمی رفت ولی الان با تعویض با طرح خانواده فیکس 380 تا دارم دانلود میزنم...
Printable View
سلام دوستان من مدتی 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 120 بیشتر نمی رفت ولی الان با تعویض با طرح خانواده فیکس 380 تا دارم دانلود میزنم...
کسی از دوستان تست کرده که بدون اینکه ارتباط را قطع و وصل بکنیم بعد از ساعت 12 شب بدون محاسبه شود
یا حتما بعد از سایت 12 یک بار باید قطع وصل کرد و دوباره کانکت شد
ممنون
سلام واسه من که تقریبا از ساعت 1 تا 5:30 رایگانه!! اینو مطمئنم... چون هروقت تا ساعت 7-6 بوده برام حجم کم کرده...:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرای مصوبه 152کمیسیون تنظیم مقررات و فروش حجمی خدمات ADSL را عامل مهمی در بهبود شاخصهای ارائه خدمات از سوی شرکت مخابرات ایران و شرکتهای PAP دانست.
سلامنقل قول:
شب لازم نیست اینترنت رو قطع کرد.خودش راس 12 رایگان میشه
خیر سرمون شب ها میام که آنلاین بازی کنیم,دقیقا از سر شب به اینور دیگه کلا سرعت به فاک میره.
بروبچ اونور آبی میگند باز شب شد و باز تو شدی Lagger :n08:
خدا لعنت کنه مخابرات و اون ****************.:n23:
این بحث کاهش سرعت که درسته و طبیعیه هم هست تو ایران
ولی شبها هیچی حساب نمیشه و شارژ اضافه هم از کسی کم نمیشه
دوستانی که ازشون شارژ کم میشه ممکنه سیستمشون خودش در حال دانلود باشه( برنامه ها رو میگم که ممکنه آپدیت خودکار داشته باشن) و اینکه فلش ها و عکسها خیلی حجم میگیرن من خودم برای مثال همین p30 که میام تنظیماتش رو جوری کردم که کلا عکس ها رو نمایش نده اگه می خواستم عکسی رو ببینیم دستی بازش میکنم
ضمنا خیلی راحت میشه تو سایت 2030 آمارتون رو ببینید من که تا حالا شبها ازم شارژی کم نشده
سلام. این سایت 2030 چیه؟
برای بنده که به محض رسیدن ساعت 12 سرعت به پشم رسیده و دست کم تا ساعت 3 بامداد به همین منوال می ماند!!!!!!!!!!
مخابراته داریم؟!
درود!
آقا واسه دانلود شبانه، حتما باید مودم خاموش-روشن بشه تا بره رو مد رایگان (اینو مسیول مخابرات بهم گفت)؟
ممنون
نه عزیز راس ساعت 12 و 02 دقیقه خودش میره رو مد رایگاننقل قول:
یادش بخیر ... حیف پسورد tci-khorasn رو عوض کردم
زمانی بود توی 25 روز ... 200 گیگ دانلود شبانه داشتم :n19:
الان تا خود ساعت 3 سرعت ر... بعدش درست میشه که بازم ر...
به نظر من یک بار دیسکانکت بشیم و دوباره کانکت بشیم خیلی بهتره.نقل قول:
از چه نظر؟ سرعت تغییری میکنه یا اینکه ممکنه مثلا کم بشه از شارژ؟نقل قول:
پس چی شد یکی به من بگه بعث را تمدید کنم یا از شرکت دیگه بگیرم مشکل خط ندارم چون دوتا خط در منزل موجود است میتونم از اون یکی دیگه استفاده کنم برای رانژه
الان کمکم کنید دارم دیونه میشم(بدون اینترنت)
قیمت خط ثابت تلفن در مشهد همون 50 تومنه ؟
سلام. من که رو هم رفته از طرح بعثت راضیم. اینم بگم که کلا اولین بارم هست که از مخابرات و طرح بعثت استفاده میکنم.یه موقعی هست که واقعا مخابرات خر میشه میبینه یک ثانیه هم از 150kb سرعت دانلود پایین تر نمیاد(در هر ساعتی از روز که برای خودم چند بار پیش اومده). ولی راستش نمیتونم نظر درستی بدم چون از isp های دیگه استفاده نکردم...:n01:نقل قول:
پس چی شد یکی به من بگه بعث را تمدید کنم یا از شرکت دیگه بگیرم مشکل خط ندارم چون دوتا خط در منزل موجود است میتونم از اون یکی دیگه استفاده کنم برای رانژه
الان کمکم کنید دارم دیونه میشم(بدون اینترنت)
مثلا کم بشه از شارژ....:n01:نقل قول:
از چه نظر؟ سرعت تغییری میکنه یا اینکه ممکنه مثلا کم بشه از شارژ؟
اطلاعات اشتباه به بقیه نده دوست عزیز.نقل قول:
غیر ممکنه که بعثت حتی واسه یه ثانیه هم با 150 تا دانلود کنه ( البته به صورت واقعی) ( آخه میدونی یه موقع هست که هی سرعت بالا پایین میره .مثلا هی میشه 100 با میشه 120 باز یهو میشه 140 )
مهم اینه که پهنای باند از یک مگ بیشتر نمیشه ( 128 kb/s )
دوستان یه سوال:
اگه مودم روشن باشه و کامپیوتر خاموش باشه. بازم اینترنت مصرف میشه یا نه؟
و اینکه وقتی ریز مصرف اینترنتو از سایت مخابرات میبینم معیار بازه های زمانی ، زمانیه که مودم روشنه یا نه؟ مثلا اینو نگاه کنید
در حالی که دانلودم شاید یک ساعت طول کشید ولی مودم تا ساعت ده ونیم روشن بوده همونطوری که نوشته تو گزارش مصرف ولی کامپیوترم خاموش بوده. خواستم دوستان یه راهنمایی بکنن که این حجم حدود 50 مگ کجا مصرف شده؟ فک نمیکنم پسورد اینترنتمو کسی داشته باشه. چون حدود 20 رقمه. : دی
از ساعت00:04:41 تا ساعت 10:22 مقدار بارگیری محاسبه شده340846.45 هست و مقدار مصرف شده 49877.85 هست.
وای داش محسن.نقل قول:
این چه حرفیه زدی !:n04:
ببین.
مودم سه تا چراغ مهم داره که اگه اونا هر سه روشن باشند یعنی شما وصل هستید به اینترنت.
یکی که چراغ خاموش و روشن بودنه
یکی مال اعلام وضعیت وصل بودن خط اینترنت یا همون ارتباط با ISP هستش.
یکی هم مال ارتباط مودم با کامپیوتره ( همون شبکه )
حالا سوالی که من دارم. واسه شما دوتا چراغ بیشتر روشن نبوده.
اگه قرار بوده دانلود بکنه در صورتی که سیستم شما خاموش بوده ولی مودم روشن, مودم چجوری و چی چیزی رو تونسته دانلود کنه !؟:n02:
اون 50 مگ احتمالا همینجوری بیخودی ثبت شده شما جوش نزن.:n06:
خب سوال من حالا اینه که بازه های زمانی که تو مخابرات ثبت میشه برای گزارش مصرف مربوط با ساعات روشن بودن مودمه یا استفاده کردن از اینترنت؟ و اینکه با وجود خاموش بودن کامپیوتر ولی هر چند دیقه یه بار چراغ مودم چشمک میزنه . طبیعیه یا باید زنگ بزنم پشتیبانی؟نقل قول:
مرسی.
من الان رو همین 50 مگ موندم که چی شد که کم شد :دی
سلام. برای من رسیده:n02:(دروغ ندارم بگم که) ولی مطمئنم که کمتر از 5 بار بوده.(توی این سه ماه):n01: واسه من مودمم چشمک میزنه گاهی اوقاتی که به اینترنت وصل نیستم ولی شارژ کم نمیکنه!نقل قول:
غیر ممکنه که بعثت حتی واسه یه ثانیه هم با 150 تا دانلود کنه ( البته به صورت واقعی) ( آخه میدونی یه موقع هست که هی سرعت بالا پایین میره .مثلا هی میشه 100 با میشه 120 باز یهو میشه 140 )
مهم اینه که پهنای باند از یک مگ بیشتر نمیشه ( 128 kb/s )
بچه خبر جدید رو دارین؟
امروز تو بیست و سی گفتش که قراره از این به بعد فقط پول اینترنت پایه رو بدیم و پول ترافیک رو جداگانه باید داد.
الانم من رفتم تو حساب کاربریم نمیذاره طرح بعثتم رو شارژ کنم.
اینم خبرش که مال قبلنه:
بچه ها اگه کسی خبر داره بیاد اطلاع بده ببینیم چه خاکی تو سرمون شده؟
ماله منم دیگه بعثتم تمدید نمیشه :n28:
هر دم از این باغ بری می رسد. دیگه باید فاتحه این مخابرات رو خوند. کم کم دارن یک کاری میکنن که ملت کلا قید اینترنت رو بزن، با این روش هم پول به جیب میزنن و هم لازم نیست با تبعات مختلف اینترنت ملی و غیره سر و کله بزنند!
از خدا بی خبرا یاد گرفتن شبا اینترنت رو ساعتای حدود 3 قطع میکنن و تا مودم رو خاموش روشت نکنی درست نمیشه تازه تا صبح چند دفعه دیگه هم اینجوری میشه، شبا دیگه دانلودم نمیزارن بکنیم حتی با همون سرعن -10 که یه چیز دستی هم باید به اینترنت میدادیم به جای اینکه ازش بگیریم :n30:. خدا لعنتشون کنه، من موندم روزی 10000 دفعه اینا رو لعنت میکنم مطمئنم شما هم همینکار رو میکنین چه را پس بالایی سرشون نمیاد :n30:
دیگه نمیشه همین طرحای حجمیمخابرات رو هم تمدید کرد.
دوستان من این حرفو 3 ماه پیش گفتم که اگه جلوی اینکارای مخابرات واینستیم هر کار بخواد میکنه ..............خب دیدید همین طرحای باقیمونده رو هم برداشت .نقل قول:
تقریبا ۲ هفته پیش بود رفتم مخابرات مرکزی ( همون که توی طالقانی هستش)رفتم با مدیرکلشون صحبت کردم. خدا وکیلی جواب درستی ندادند. هر چی گفتم این وضعیت خرید پهنای باند و... کی اوکی میشه گفت خودمون هم خبر نداریم.
کسی زنگ زده به 2828 ببینه جریان چیه چرا طرح های حجمی حذف شده ؟
باز دوباره شروع شد
انگار هدفی جز اذیت کردن ما ندارن.
سایت 2030 دیگه لوگین نمیشه 100 درصد دارن طرح های جدید رو وارد میکنند
دوباره طرح های سابق فعال شد
بچه ها اینا دارن چیکار میکنن؟
ما الان شارژ کنیم یا نه؟
با توجه به تعرفه های جدید شرکتی میخوام بیام سمت مخابرات. ارزش داره؟ مخابرات تعرفه هاش را تغییر نمیده؟
اقا این طرح بعثت 128 3ماه 15گیگ چطوره؟
من شاتل دارم 128 سرعتم تو روز 250ه شب هم 1تا3 9ه ولی 3به بعد 70ه خواستم ببینم این مخابرات چطوره این طرح اش بیام یا نیام؟!
راستی پینگش برای بازی انلاین چطوره؟
نقل قول:
سرعت در روز و شب رو 120 هست همون یک مگ با این تفاوت که چون شب رایگان است ( از 12 تا 7 ) باید چند لینک هم زمان استارت کنی تا حداکثر سرعت که همون 120 کیلو بایت است رو بدست بیاری
واسه بازی آنلاین هم عالیه من تا حالا مشکلی نداشتم از این بایت
دستت درد نکنه داداش میرم تو کارش ببینم چی میشه البته 2ماه دیگه
برعکس واسه بازی آنلاین مزخرفه.نقل قول:
داش آمید اون بازی کال آف دیوتی که شما بازی میکنی زیاد اینترنت نمیخوره.
ولی شما برو تو Game Renger بغد میفهمی چه پینگی ریده مالی هستش.
وقتی آنلاین بازی میکنم انگار امثل اینکه گرافیک کم بیاد ( فریم فریم ) میشه. اصلا نمیشه بازی کرد.