دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم زياد وارد نيستم چرا وقتي ميخواي بلوتوث كني نميشه چيزي رو بگيري؟
Printable View
دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم زياد وارد نيستم چرا وقتي ميخواي بلوتوث كني نميشه چيزي رو بگيري؟
مبارکهنقل قول:
تو تنظیمات بلوتوث تیک discoverable(قابلیت شناسایی) رو بزنید که 120 ثانیه وقت میده تا فایل بگیری.
راهي نيست درست بشه ديگه نري اونو بزنينقل قول:
نه امکانش نیست
تو رام 2.3 امكان پذيره يا نه؟
اگه طرف رو جفت(pair) کنی دیگه لازم نیست.
در ضمن با نصب رام های سیانوژن میشه زمانش رو نامحدود گذاشت که نخوای هی بزنی.
گوشي رو وصل ميكنم به كامپيوتر ولي بالا نمياره مشكل مال چيه؟
شما یه سر به اینجا بزن :46: :نقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1386
یکماً سی دی کیز باید رو ویندوز نصب باشه.نقل قول:
گوشي رو وصل ميكنم به كامپيوتر ولي بالا نمياره مشكل مال چيه؟
دوماً تو گوشی قسمت status bar رو بکشید پایین و اتصال به کامپیوتر رو بزنید.
سلام . میشه لینک دانلود برنامه Samsung Kies رو بزارید . نتونستم پیداش کنم .
نقل قول:
اینم لینک مستقیم آخرین نسخه خدمت شما
[PHP]http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201105/20110512115717796/Kies_2.1.0.11095_121_6.exe[/PHP]
آقا خیلی ممنون دستت درد نکنه .
اون برنامه جاوا ران رو که معرفی کرده بودید .رو نصب کردم . چه جوری باید باهاش کار کرد . من میخوام فایل های جار توی حافظه ی رم گوشی رو نصب کنم . چه جوری ؟
نقل قول:
جاوان ران توان اجرای پسوند جاوا رو نداره که فقط اجرا کننده جاوا هست.میبایست فایل جاوا خودتون رو تبدیل به پسوند APK کنید سپس با اون ران کنید
با برنامه خاصی باید تبدیل کنم پسوندش رو یا نه به شکل دستی ؟
اینترنت همراه اول من هنوزم کار نمیکنه.هنوز راهی پیدا نشده واسه درست کردنش؟
گوشیتون رو به 2.3 خاورمیانه آپدیت کنید.نقل قول:
دوست گرامی دستی که اصلا فیکس نمیشه باید با مبدلش اینکارو انجام بدید یه سرچ بزنید موجودهنقل قول:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
دوست عزیز درسته که اپدیت کار خوبی هست اما همیشه نیاز نیست اجبارا هرچی بشه بگی اپدیت کننقل قول:
دوست عزیز هیچکدوم از ورژن های رام GIO مشکلی با GPRS همراه اول نداره.مشکلتون جای دیگریست فول فرمت کنید مجددا رام دلخواهتون رو نصب کنیدنقل قول:
من شنیده بودم بعضی اندروید های 2.2 مخصوصا جیو با آپدیت به 2.3 مشکل gprs همراه اولشون حل میشه.نقل قول:
دوست عزیز درسته که اپدیت کار خوبی هست اما همیشه نیاز نیست اجبارا هرچی بشه بگی اپدیت کن
Froyo با GPRS هیچ مشکلی نداشت.هرشنیده ای معنیش صحیح بودنش نیست دوست خوبمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من خودم با gio مشکل gprs همراه اول داشتم(در صورتی که ایرانسل مشکل نداشت) که با آپدیت به gingerbread حل شد.
در هر صورت آپدیت به 2.3 که ضرری نداره.
سلام . من هرچی گشتم برنامه ای برای تبدیل فایل jar به apk پیدا نکردم . فقط یه سایت بود که فایل jar و jad رو می گرفت و apk میداد .هنوز امتحان نکردم .ولی میگفتم مشکل داره . در ضمن ممکنه یه وقت دسترسی به اینترنت نداشته باشیم . برنامه ای اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید .
یه چیز دیگه . اون رام ۲.۳.۳ فارسی که گذاشته بودید . نزدیک محل ما جایی بلد نیست نصبش کنه . من میخوام خودم نصبش کنم .
میشه راهنمای نصب گام به گام رو بزارید واسه افراد مبتدی مثل من .
نسخه اندروید فعلی گوشیم ۲.۲.۱ هست .
سلام
با آپدیت به 2.3 رسمی ، به سر گارانتی پارس مایکروتل ما چی میاد؟
از بین میره؟؟؟
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
سلام
بهترین سایت تخصصی آندروید
کد:http://---------.ir/Forum/content/
سلامنقل قول:
یه چیز دیگه . اون رام ۲.۳.۳ فارسی که گذاشته بودید . نزدیک محل ما جایی بلد نیست نصبش کنه . من میخوام خودم نصبش کنم .
میشه راهنمای نصب گام به گام رو بزارید واسه افراد مبتدی مثل من .
نسخه اندروید فعلی گوشیم ۲.۲.۱ هست .
برای نصب یا همون فلش 2.3 باید برنامه کیز آخرین ورژنش نصب باشه.
کلا دو راه وجود داره:
یکی با خود کیز آنلاین آپدیت کنی.(که توصیه نمیشه)
یکی با برنامه ی odin آفلاین آپدیت کنی.
اول یه سر به sammobile.com بزن و برو تو قسمت گوشیت و فایل GIO_v1.0.ops و odin multi downloader v4.42 رو دانلود کن.
فایل آپدیت هم که یکی از دوستان زحمت کشیدن چند پست قبل گذاشتن دانلود کن.
اولا یه باز از گوشیت بکاپ بگیر چون کل اطلاعاتت میپره.
1.دکمه های ولوم پایین + پاور + هوم رو 10 20 ثانیه نگه دار تا گوشی بره تو حالت دانلودینگ.
2.گوشی رو با کابل خودش به کامپیوتر وصل کن.
3.برنامه اودین رو باز کن.
4.تو قسمت com port mapping باید خونه اولی زرد باشه.
5.فایل GIO_v1.0.ops رو تو قسمت ops بذار.
و به ترتیب فایل های
APBOOT_S5660.......md5
MODEM_S5660.......md5
CODE_S5660.......md5
GT-S5660-MULTI-CSC.......md5
(فایل های آپدیت)
رو تو قسمت های
BOOT
Phone
PDA
CSC
بذار
6.حالا start رو بزن و حدود 5 دقیق منتظر بمون تا اینکه اون قسمت زردT، آبی رنگ شه و پیام pass بهت بده
تبریک میگم گوشیتون 2.3 شد.
چون رسمیه از بین نمیره.نقل قول:
سلام
با آپدیت به 2.3 رسمی ، به سر گارانتی پارس مایکروتل ما چی میاد؟
از بین میره؟؟؟
میتونید ببرید گارانتی هم براتون آپدیت کنن.
سلـام
میخواستــم از اینترنت گوشــی رو کامپیــوتر استفاده کـنم ولــی برنامـه pdanet نصب نمیشــه میگه گوشی پیدا نشـد جیکار کنم ؟ اگه درایــور یو اس بی گوشی رو هم داریــد بذاریـد
برای استفاده از اینترنت وشی نیاز به برنامه نیست با خود منوی گوشی ارتباط برقرار میشهنقل قول:
با سلام
چند تا سوال داشتم.
یکی این که مصرف باتری جیو چه جوریاس؟یه حدودی بگین یا مقایسه ای با آرک یا i9000 یا ... ؟ :دی
دوم این که نوشتن اس ام اس با این صفحه چه جوریه؟ مشکلی نداره؟لمسیش در حد مطلوبی هست؟
با تشکر
سلام
دوستان این گلکسی جیو مناسب خانم هست یا نیست ؟
کیفیت تاچش چجوریه ؟ حساس هست ؟
کیفیت عکسش چطور ؟
خلاصه در کل با این قیمت می ارزه یا نه ؟
کسی باسه فروش نداره ؟
با توجه به قیمتش عالیهنقل قول:
عکس برداری به نظر من که خوبه ولی فیلم برداریش جالب نیست 320*...
تاچش که حرف نداره(واقعا عالیه):18:
شاید بفروشم اگه خواستی بیا خصوصی:20:
سلامنقل قول:
سلام
دوستان این گلکسی جیو مناسب خانم هست یا نیست ؟
کیفیت تاچش چجوریه ؟ حساس هست ؟
کیفیت عکسش چطور ؟
خلاصه در کل با این قیمت می ارزه یا نه ؟
کسی باسه فروش نداره ؟
گوشی خوبیه
تاچش هم خوبه.
یکی از بهترین 3 مگاپیکسلی هاس ولی فیلمبرداریش خوب نیست البته اگه اندروید 2.3 باشه فیلم برداری خوب میشه vga.
تو این رده قیمت xperia mini هم هست که کمی گرونتره ولی خیلی بهتره.(حدود 270 ت)
سی پی یو 1 گیگ. رم و حافظه بیشتر.جی پی یو بهتر.دوریین 5 با فلش و فیلمبرداری hd.
فقط صفحش کمی کوچیکتره 3 اینچه.
یکی از خانم های فامیل ها تو همین رنج 300 می خواست گوشی بخره اما از سونی بشدت بد دیده و می ترسه (غیر آندروییدی داشته البته) این xperia mini از لحاظ کیفیت ( نرم افزاری و مخصوصا سخت افزاری ) خوب هست که بهش پیشنهاد بدم؟
بعدا نیاد یقه ما رو بگیره بابت خرابی و اینا ؟!
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
نقل قول:
بصورت رایگان آپدیت می کنن؟؟
خودمون آپدیت کنیم که نمی پره گارانتی؟
نقل قول:
من فایل odin رو نتونستم پیدا کنم ، توی اون سایت sammobile هم اصلا جایی نبود که بشه گوشی رو انتخاب کرد
این دفتر تلفن چرا اینجوریه!؟ اسمو که مینویسی چیزی پیدا نمیکنه.ولی وقتی یکی دو حرف اولو مینویسی اسمو پیدا میکنه!
گاهی حتی با نوشتن حرف اول هم چیزی پیدا نمیکنه! باید بری خودت دستی پیداش کنی.
فکر می کنم به این برمی گرده که چقدر با اون کانتک در ارتباط بودی در گدشته و چند بار ازش استفاده کردی یعنی از log ات و تعداد دفعات استفاده sort می کنه ، فکر کنمنقل قول:
اگه گارانتی داشته باشی باید رایگان باشه.نقل قول:
بصورت رایگان آپدیت می کنن؟؟
خودمون آپدیت کنیم که نمی پره گارانتی؟
نه نمیپره.وگرنه سی دی کیز رو تو جعبه های گوشی نمیذاشتن واسه آپدیت:46:
تو گوگل یه سرچ بزنید odin multi downloader 4.42 .نقل قول:
من فایل odin رو نتونستم پیدا کنم ، توی اون سایت sammobile هم اصلا جایی نبود که بشه گوشی رو انتخاب کرد
تو قسمت فروم سایت قسمت گوشی های اندرویدی هست.
سلام
وقتی پیام می نویسم بعد از چند خط پیامو تبدیل میکنه به پیام چند رسانه ای! که اونم سند نمیشه.میشه یه جوری درستش کرد که بجای تبدیل به چند رسانه ای مثل بقیه گوشیا پیامو چند تکه بفرسته؟
گوشی من روته.اگه آپدیتش کنم به 2.3 روت میپره؟
برای حل مشکل دیده نشدن بلوتوث بعد روشن شدن یه ویجت هست که میشه با اون از صفحه خانگی هم بلوتوثو روشن کرد و هم قابل دیدن کرد. تو سایت آندرویدکده بود فکر کنم.دقیقا یادم نیست.
از برنامه های جانبی مثل go sms pro آخرین ورژن استفاده کنید.نقل قول:
سلام
وقتی پیام می نویسم بعد از چند خط پیامو تبدیل میکنه به پیام چند رسانه ای! که اونم سند نمیشه.میشه یه جوری درستش کرد که بجای تبدیل به چند رسانه ای مثل بقیه گوشیا پیامو چند تکه بفرسته؟
گوشی من روته.اگه آپدیتش کنم به 2.3 روت میپره؟
بله.در کل همه چی گوشی(برنامه ها،تماس و غیره)میپره.میشه عین روز اولش البته 2.3!
با برنامه اودین و با فایل آپدیتی که چند پست قبل دوستان گذاشته بودن براحتی گوشی رو به ورژن 2.3 آپدیت کردم.فارسیه و تغییرات کمی نسبت به نسخه قبل داره. تنها مشکل اینه که هنوز هم اینترنت همراه اول من کار نمی کنه.باز تنظیماتو از همراه اول گرفتم و نصب کردم ولی باز علی رغم فعال بودن اینترنتم باز نمیتونم به نت وصل بشم.
کسی میدونه چجوری باید رام رو عوض کنم؟