سپاس . ولی مشکلی که الان پیدا کردم نزدیک 10 دقیقس که verify کردن دیسک اول بک اپ 100 درصد شده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و وارد مرحله ی بعد نمیشه . حتی ظاهرا DVD رو هم دیگه درایو نمیخونه . این عادی هست ؟
Printable View
سپاس . ولی مشکلی که الان پیدا کردم نزدیک 10 دقیقس که verify کردن دیسک اول بک اپ 100 درصد شده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و وارد مرحله ی بعد نمیشه . حتی ظاهرا DVD رو هم دیگه درایو نمیخونه . این عادی هست ؟
جالبه برای منم همین طوری شد و بک آپ ناقص موند ...فقط تا dvd 3 رفت بعد پوکید...نقل قول:
اگه نتونستی بک آپ بگیری از طریق recovery manager با یه برنامه دیگه می تونی اینکارو انجام بدی.....مهم نیست حتما از طریق این برنامه باشه...
راستی فولدر swsetup تو درایو سی تو یه جای دیگه مثل فلش ذخیره کن ...
کل درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدره...
با خود بک اپ ویندوز چطوره ؟ همه چیزو بک اپ میگیره ؟نقل قول:
چون تا الان چیز اضافه ای روی لپتاپ نریختم . میخوام تمام چیزهایی که از قبل روش بوده بک اپ گرفته بشه . Back up manager ویندوز میتونه اینکارو بکنه ؟
خوبه ولی مثل ریکاوری نمیشه...نقل قول:
آره ولی سعی کن با یه برنامه حرفه ای این کارو انجام بدی...
می تونی برنامه های مختلفی در این مورد پیدا کنی مثل active disk image ,acronis true image home..
شرمنده اینقدر مزاحم میشم .نقل قول:
من با خود همون برنامه ی ریکاوری HP بک اپ کامل گرفتم .
و اینکه این برنامه ی ریکاوری یک قسمتی داشت که گفته بود اگر میخواهین بک اپی که روی درایو D هست رو پاک کنین. بعد از بک اپ گرفتن لذومی داره اینکار ؟ و اینکه حجم DVD چهارم خیلی خیلی کم بود ولی برنامه گفت که عملیات بک اپ موفقیت امیز بوده .
حالا میبینم اگر شد همین ویندوز رو پارتیشن بندی کنم که هیچی .
اگر نه ویندوز جدید نصب کنم با همین DVD ها میتونم همه ی برنامه هایی که روی این ویندوز بود رو برگردونم ؟
سلام
از هر فردی که سعی میکنه با نیت خیر و الهی و از روی صداقت تمام به دیگران کمک کنه ممنونم.
این چه حرفیه دوست عزیز مزاحم بی نقطه هستید....:31:نقل قول:
اگه کاملا مطمئن هستین که بک آپ موفقیت آمیز بوده می تونین درایو recovery از روی هارد پاک کنین...
اون گزینه به خاطر همین هست...
خوب اگر تونستین با همین برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی کنید که عالیه و اگر نتونستین می تونین یه ویندوز 7 تو درایو بزارین و بوت کنین و موقعی که خواستین ویندوز نصب کنین از همون منوی مربوط پارتیشن بندی کنید...
می دونین که کجا رو می گم...همون جایی که می پرسه می خواین ویندوز تو چه درایوی نصب بشه این کارو انجام بدین...
سعی کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین بسیار بهتر از نسخه home هست ...
اگر هم به مشکلی خوردین به راحتی می تونین ویندوز اورجینال برگردونین....
خوب پارتیشن بندی هم کردم ولی یه مشکلی هست این وسط .نقل قول:
اسم درایو هام به ترتیب شده این :
C-D-F-G-H-I
و درایو E برای درایمو های هارد تعریف نشده . بجاش DVD ROM به عنوان درایو E قرار گرفته . این مشکل رو میشه حل کرد ؟
و سوال دیگم اینه که دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره خطر ساز میشه ؟
نباید اینطوری باشه...نقل قول:
ببینید اگه تو همون جایی که پارتیشن کردین دقت کنین می بینین آخرش یه مقدار از فضای هارد به Mb اضافه اومده دقت کنید MB نه GB ...
الان که هارد پارتیشن هست دوباره به همون جا برین و اول اون مقداری که به MB هست رو delet کنین بعد کل درایوهای اصلی رو طوری که ظرفیت اصلی هارد رو بهتون نشون بده که تقریبا 465GB هست و دوباره شروع کنین به پارتیشن...
باید حروف به ترتیب باشه....
ببینید چون cpu شما i5 هست دمای نرمال باید نهایتا 50 باشه و نه بیشتر حتی موقعی که موزیک گوش می کنید و یا فیلم می بینید...
برای گرافیک هم تحت شدیدترین فشار نهایتا به 70 می رسه....
در ضمن این نوت بوک مشکلی از لحاظ دما و مقدار گرم کردن نداره پس نگران نباشید و پشت هم دما رو چک نکنید:31:
متاسفانه دیگه نمیتونم دوباره پارتیشن بندی کنم چون خیلی برنامه توی درایو های جدید نصب کردم .نقل قول:
من بازی Hitman blood money ر اجرا کردم با بالاترین جزئیات . ولی دمای CPU نزدیک 57 درجه بود . دمای GPU رو دقت نکردم .
این عادیه ؟
بهتربود اول پارتیشن رو کاملا درست انجام می دادین بعد بازی نصب می کردین...نقل قول:
به هر حال این پارتیشن زیاد جالب نیست...
منم 6050 دارم که درایو G به عنوان DVD-rom هست نه E..
دوست عزیز من عرض کردم در حالت عادی دما باید بین 48-50 باشه ..
شما بازی کردین 57 بوده موزیک که گوش نمی دادین پس کاملا عادیه...
مشکل پارتیشن حل شد . dvd rom رو غیر فعال کردم بعد با acronis دوباره پارتیشن هارو rename کردم بعد dvd rom رو فعال کردم مشکل حل شد .نقل قول:
تنها فضای اضافی هم که برای من وجود داره فضای حدود 100 مگی هست که فرمتش Fat32 هست و به اسم HP همین . فضای اضافی دیگه یی ندارم .
از نظر دما منظورم این بود که توی کارهای پردازشی سنگین دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره مشکل ساز میشه ؟
خوبه.اون فضا غیر فابل استفاده هست و مقداری هست که برای پارتیشن از فضای هارد گرفته میشه...نقل قول:
ببینید بستگی به فشاری داره که برروی cpu و gpu گذاشته میشه...
مثلا در بازی crysis 2 که من انجام میدم که loading بسیار بالایی هم داره نهایت دمای cpu و gpu به 70 می رسه وبیشتر نمیشه...
البته این دما مطلق نیست و به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره...
پس اگه برای شما کمی بیشتر و حتی کمتر شد احساس نکنید که عادی نیست...
سلام
من قصد خرید این لپتاپ رو دارم
چند تا سوال دارم
اول اینکه قیمتش با گارانتی در حال حاظر چنده؟
تفاوت قیمتش با 6080 رو میخواستم؟
مزایاش نسبت به 6080 چیه؟
معایبش رو هم اگه میشه بدون تعصب بگید
فعلا همینا تا بعد :31:
خیلی ممنون
مشکل جدیدی که پیدا کردم با اورجینال بودن ویندوز هست . مگر اینطور نیست که ویندوز اورجینال دیگه بصورت OEM نیست ؟
من ویندوز روی لبتاپم OEM هست دقیقا مثل ویندوز کرک شده ی دسکتاپم . حالا داستان چیه ؟
درودنقل قول:
ببین برادر من این دو مدل تو سه قطعه یه کم اختلاف حافظه دارند
1-هارد2- رم 3- درایو دی وی دی
hdd 6080:750gig
hdd 6090:1 tr
ram 6080:6gig
ram6090:8gig
driver 6080:dvd r/w
drive 6090:blue/ray
هیچ ایرادی هم نداره لپ تاپ بسیار خفنی است
تقاوت قیمتش
6080 با قیمت یک میلیون و سیصد و چهل هزار تومان میفروشند
6090 رو با قیمت یک میلیون و پانصد هزار تومان
این دو مدل از همه لحاظ تکمیل هستند تنها در بازار ایران یک ایراد دارد و آن نبود مودم دیال آپ است:31:
با سپاس
ba salam avalan voltage keshidani nist sanian voltage mother board sabete va barabare 5 volt agar ham az usb ha onghadr jaryan bekeshim ke baese ofte voltage beshim khode power laptop restart mikone. mahze etele chon gofte budid bargh khundid
من 6080 دارم اول بك آپ كرفتم بعد كامل فرمت و ويدوز جديد رو روش نصب كردم .حالا كه ريكاوري ميكنم همهي مراحل انجام ميشه اما وقتي ميخاد بالا بياد ميزنه دي وي دي بوت رو بگذاريد ...كمك
نه دوست عزیز نسخه ای که روی نوت بوک یه صورت اورجینال نصب شده OEM هست...نقل قول:
ببینید کل ویندوزهایی که توسط شرکت های بزرگ تولید کننده نوت بوک مثل hp dell خریداری میشه OEM هست ...
به این معنی که شرکت تولید کننده ویندوز فقط و برای یک برند خاص تولید ویندوز با ویژگی های سازگار با معیارهای تولید کننده نوت بوک تولید می کنه... البته این ویژگی تفاوتی رو با نسخه های دیگه از لحاط کیفیت ایجاد نمی کنه فقط از لحاظ خدمات جانبی و نوع بسته بندی فروش و نیز پشتیبانی تفاوت کمی دارند ...
ویندوز روی دسکتاپ شما هم نمی تونه به صورت اختصاصی OEM باشه...
ممکن نسخه OEM نصب کرده باشید اما این به این معنی نیست که ویژگی ها و امکانات این نسخه برای سیستم شما بهینه شده باشه چون شما سیستم یکپارچه ای از یک برند مثل hp خریداری نکردین و مشخصا ساخت یک برند نیست...
سلام به همه
همونطوری که تو پستای قبل گفتم من یه 6080 گرفتم که با پیک آوردن ، چک کردم باطریش خم شده بود گوشش ، بردم دادم به فروشنده و اونم داد به نمایندگی ( هماهنگ ) متاسفانه نمایندگی گفت که اگر دل بود ما قبول می کردیم !! ولی تو تموم اچ پی چنین چیزی تا حالا نداشتیم ، هرچیم گفتم بابا من که نداختم ( جالب اینجاست جعبه لپ تاپم اثری از ضربه نبود توش ! ) خلاصه گفتن تا شنبه باید بررسی کنیم !!
حالا خوبیش اینه که فروشنده آشناس !! دعاکنید به خیر بگذره !! اینم از لپ تاپ خریدن ما !!!!
بچه ها چند تا سئوال داشتم :
1- لپ تاپ من روش زده ساخت چین ، و توی سایت اچ پی هم کشورم رو گذاشتم رو چین جواب داد ، گارانتیش واسه 2011/5/5 بود
مال شمام چینه ؟ ( 6080se )
2- کارایی که باید انجام بدم وقتی که تحویل گرفتم چیاست ؟
- رجیستر کردن ویندوز با کد های پشت لپ تاپ
- گرفتن بک آپ از ویندوز با نرم افزار Recovery manager
- بعد چی ؟ ( بقیشو شما بگید )
پارتیشن بندی با Acronis 11 ؟
نصب درایور ها؟
و ...؟
نیازی به عوضکردن ویندوزهست؟
باید درایورها رو آپدیت کنم؟
و...؟
واقعا چه شانس بدینقل قول:
...دوست عزیز شما نباید نوت بوک از طریق پیک تحویل می گرفتین به علت حساسیت بالایی که دستگاه های الکترونیک و به خصوص نوت بوک دارند حتما باید موقع خرید چک بشن حتی اگه کاملا هم سالم باشن... شانس آوردین که ازتون قبول کردن چون واقعا خیلیا این کار نمی کنن...مخصوص برندی که گارانتی رسمی تو ایران اسلامی!! نداره به خاطر تحریم ....
بله دوست عزیز در چین ساخته شده...و گارانتی اون از تاریخی که ساخته شده start می خوره...
دوست عزیز اگر کل دستگاه قرار هست که تعویض بشه سعی کنین به دقت کیبرد(تک تک دکمه ها فشار بدین تا یه موقع سفت نباشه ) ، تاچ پد،لولای مانیتور،وایرلس و بلوتوث و....به دقت چک کنبن...
این قسمت ها بسیار حساس تر از بقیه هستند...
برای رجیستر هم می تونین از serial number و product number که هم روی جعبه و هم در نرم افزار hp assistant هست استفاده کنین...
اولین کاری هم که بعد از روشن کردن سیستم باید انجام بدین ریکاوری هست که می تونین ازrecovery manager استفاده کنین....
بعد هم که پارتیشن بندی و حتما نصب ویندوز نسخه ultimate sp1 64-bit به دلیل ویژگی های بسیار بهتر نسبت به نسخه home...
معلوم نیست که قبول کنن !!! ولی فروشنده چون آشناس احتملا خودش بده یا .... نمی دونم ، فردا ( یعنی امروز ) معلوم می شه !نقل قول:
یعنی برای تست مواردی که گفتی همون جا لپ تاپو روشن کنم ؟ بلوتوس و ... درایوراش طبیعاتا باید نصب کنم که !؟
ویندوزی که گفتین رو بعد میتونم رجیستر کنم با کدای پشت لپ تاپ ؟ من دارم ultimate ( تو لرد 2011 ) ، سرویس پک یکشو نمیدونم هست یا نه !!!
اکی وقتی ویندوز جدید رو نصب کردم ، بعد دی وی دی بک آپ رو ریکاور کنم؟
ممنون ازت
من 6080 دارم اول بك آپ كرفتم بعد كامل فرمت و ويدوز جديد رو روش نصب كردم .حالا كه ريكاوري ميكنم همه مراحل انجام ميشه اما وقتي ميخاد بالا بياد ميزنه دي وي دي بوت رو بگذاريد ...............
نه پس روشن نکن :31:نقل قول:
سعی کن این مواردی که گفتم به دقت چک کنی به خصوص کیبرد و لولای مانیتور ...
درایور بلوتوث نصب هست چک کن ببین مشکلی نداشته باشه....
ببینید اون سریالی که پشت دستگاه هست مربوط به نسخه home میشه پس اگه شما ultimate sp1 بریزین نمی تونین با اون سریال اکتیو کنین و فقط ویندوز همون نسخه رو می تونین باهاش فعال کنین...
ضمنا اون سریال هیچ اهمیتی نداره...
شما می تونین یه نسخه ultimate sp1 64-bit بریزین و با windows7 loader کرک کنین...
اگه دستگاه جدید بهتون داد اول دی وی دی ریکاوری تهیه کنین بعد می تونین به فکر تعویض ویندوز هم باشین....
من 2 ماهی هست که 6090 خریدم اما موقع بالا اومدن 1 دقیقه هنگ میکنه.... کلی روش که گفتن دوستان واسه رفع مشکل انجام دادم....نتیجه بخش نبود ...ممکنه آپدیت بایوس آسیب زده باشه به لپتابم؟؟؟؟
دوست عزیز شما که ویندوز جدید نصب کردین چه دلیلی هست که بخواین ریکاوری کنین....نقل قول:
مگه با ویندوز جدید مشکل دارین؟؟
از چه طریق ریکاوری می کنین؟؟؟
با سلام
به نظر شما asus n53sn یا hp 6090 ؟
لطفا راهنمایی کنید .
مشکلم با hp گارانتیش هست.
....................
سلام به دوستان
آقا مشکل من نقریبا حل شد !!!! باطری قبلیمو علی الحساب دادن تا یه نوشو بدن بهم
ولی کف کردم ، واقعا محشره این لپ تاپ ، 6080 رو عرض می کنم !!! عاشقش شدم ، هرکیم می بینه عاشقش می شه و کف می کنه ، ابهتی داره واسه خودش !!
خوب بسه دیگه
آقایون چند تا سئوال :
1- ما نفهمیدیم تنظیمات HP CoolSence رو چی بذاریم ؟ Coolsensce mode ؟
2- فن منم اکثر مواقع روشنه ، مشکل پیه ؟ بایوس آپدیت کنم ؟ مثلا الان که فقط تو همین تاپیکم ، مث چی روشنه !!! ولی کلا زیاد گرم نمی کنه ، این صدای فن داره منفجرم می کنه !! روی Coolsense mode گذاشتم .. و فک می کنم برای این باشه
3- ویروس کش نورتون رو پاک کنم یا بذارم بمونه ؟ من معمولا از نود 32 استفاده می کردم ، شاید الان از bit defender استفاده کنم ، نظر شما چیه ؟
آقا دمت گرم ... با مام آره :46: من مواقعی که کارم گیر می کنه مبتدی میشم از اون دست سئوالا رو که جوابش معلومه رو می کنم !!!نقل قول:
چک کردم همه چی اکی بود عزیز
PES 2011 رو جاتون خالی نصب کردم و روی بالاترین حدش گذاشتم ، دادا چه حالی داد !!!! :10:عاشقتم 6080 :8:
یستگی به این داره که نوت بوک تو چه موقعیت فیزیکی و وضعیت دمایی باشه..نقل قول:
ولی شما هر دوشو بزار رو performance optimized mode...
نباید وقتی که در حال موزیک گوش دادن و فیلم دیدن وکارهای عادی دیگه هستی فن طوری کار کنه که بتونی صداشو بشنوی...
بایوس رو حتما آپدیت کن ..لینکشو برات میذارم به وقت ریا نشه....:31:
نورتون هم بد نیست بزار دوره trial تموم یشه بعد یه نود 32 نصب کن ...
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-94786-1&lc=en&dlc=en&cc=emea_middle_east&product=5062493&sw_lang=&os=4063
برو بچ من تو Device Manager/System Devices ، نه یکی نه دوتا ، 4 تا پورت Intel® 6 Series ، یه نگاه به عکس بندازید ... لپ تابم مشکل داره؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 6091 بهتره یا 6090؟!
6091 با رم 8 گیگ و بلوری هم هس یا نه؟!
دوستان اینم یه تست دما با نرم افزار speedfan ، وقتی تازه سیستم رو ریستارت کرده بودم و هنوز هیچ برنامه ای نصب نبود !!
و وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی performance optimized mode بود
. اینم وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی coolsence بود :
نظرتون چیه ؟
بایوس رو هم آپدیت کردم ( با تشکر از em0fab0y عزیز )
سلام دیگه کور شدم بسکه این صفحه ها را خوندم میخواستم
1.بدونم 6090 بگیرم یا n53sn ؟
2.راسته که 6090 تا 16gb ساپورت نمیکنه ؟
3.n53sn ساپورت میکنه؟
4.CPU هر کدام چند هسته ای؟
عزیز باید هم اینطوری باشه . چون چیپست این لپ تاپ سری 6 اینتل هست . و لپ تاپ شما اگه از بابت شماره سریال که قبلا توضیح داده شده مشکل نداشته باشه هیچ مشکلی نداره و با خیال آسوده از لپ تاپ کار بکش . کار میگم هااااا :31: ببین اوف میگه ؟؟ اگه اوف گفت بعد بیا بگو فلان مشکل رو داره :19:نقل قول:
دوست عزیز اگه دنبال یه نوت بوک با ویژگی های واقعا فوق العاده و زیبایی و استایل منحصر بفرد هستید بدون شک hp و سری 6000 می تونه به خواسته شما تحقق ببخشه...نقل قول:
شاید تصور کنید چون خودم hp دارم این حرف می زنم اما واقعا اینطور نیست...
این نوت بوک بقدری عالی هست که جای هیچ صحبتی رو باقی نمی گذاره...
بله 8 گیگ ..البته n53 تا 16 ساپورت می کنه که اصلا نمی تونه مزیت برجسته محسوب بشه و اهمیتی نداره...
سی پی یو 6090 چهار هسته ای و تک کانفیگ....
اما n53 با سه i3،i5،i7....عرضه می شه....
اینم بکم هر مدلی تو asus واقعا تو هیچ قسمتی با hp قابل رقابت نیست پس بدونین 6090 انتخاب بی نطریه...
آقا شک نکن ، ضرر نمی کنی ، منم تازه خریدم ، هر روز یه امکان تازه رو می کنه برام ... برای همه چی و هر مشکلی یه راه حلی اراده شده تواین سری ...نقل قول:
بی خیال بابا چقدر حساسی ...:31:نقل قول:
با توجه به کانفیگ دما کاملا عادیه...
سعی کن سوالات مبتدیانه نباشه حتی اگه مبتدی هستی:31::27:
مبتدی ... :5: این مواقع می گن گهی زین به پشت گهی پشت به زین :10:دارم براتنقل قول:
از این حرفا بگذریم ، دادا سوال اولم رو لطفا جواب بده : عکس system device رو گداشتم و ...
دادا یه چیزیم که زیاد رو نرومه ، فنه ، همیشه روشنه !!! په گنم !! بایوس اپدیت کردم ، coolsence هم عوض کردم