دوست عزیز 90 درصدش رو از تورنت گرفتم من .نقل قول:
سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار خوبه و حرف نداره .
Printable View
دوست عزیز 90 درصدش رو از تورنت گرفتم من .نقل قول:
سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار خوبه و حرف نداره .
[
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
[/COLOR]
عزیز بستگی به فرمتش داره.
اگه بخوای با هارد یا یو اس بی سه بعدی ببینی یا بلوری باید پسوندش رو ساپورت کنه.
مثلا من بلو ری گرفتم با پسوند m2ts که ساپورت نکرد ، مجبور شدم اول کانورتش کنم به mkv . بعد ریختم روی هارد و تست کردم و نشون داد.[/QUOTE]
سلام آقاي سيد حسن نصراله:31:
ممنون بابت پاسختان اما سوال من در مورد كپي كردن تو هارد پلي استيشن 3 بود و اجرا از اون كه اونجوري سه بعدي پخش مي كنه يا نه؟
سلام دوستان
1-ایا پنل های تلوزیون های سه بعدی LG مقاوت لازم را نسبت به ضربه دارند
2-ایا میشه از عینک های سه بعدی LG برای تلوزیون های سه بعدی سامسونگ و بلعکس استفاده کرد
نقل قول:
1-اگه پنل ips باشن بسیار محمکند.ولی با سوزن داغون میشن.چون تار و پودش دافغون میشه.
نه رفیق عینک های پسیو فقط واسه پسیو هست و اکتیو هم اکتیو.الانم که تو ایران فقط ال جی پسیو ارائه میده.ولی این که میشه عینک های اکتیو سامسونگ رو روی ال جی امتحان کرد نمیدونم.ولی به احتمال 99% نمیشه.چون شاید عینک با tv مچ نشه
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
نقل قول:
من تا الان امتحان نکردم ولی یکی از دوستان میگفت فقط 500 به بالا ولی من مطمئن نیستم
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
نقل قول:
رفیق منم الان دارم از کابل استفاه می کنم چون دانگل گیرم نیمد.الن توی خونه زیر قالی ها سیم کشی شده اونم 10 متر.ولی بیسیم راحته آدم وصل می کنه سیم و اینام نمیخواد.
البته دانگل حالا گرون شده
مثله اینکه قیمتا اومدن پایین؟
LW65100 که 2099000 بود شده 1950000 ؟!
سلامنقل قول:
مطمئنید مال همین مدله این قیمت ؟ .. بیشتر به lw57000 میخوره
از چه منبعی این قیمت رو گرفتید ؟
ممنون
جشنواره ال جی برگزار شده :
7 عدد عینک پسیو
1 عدد کنترل جادویی
کارت هدیه از 200 هزار تومن به بالا ( در صورت خرید سینما خانگی یا بلوری پلیر سه بعدی همراه با تلویزیون)
من دو مورد زیر را برای خرید انتخاب کرده ام :
42LW57000 به قیمت1650000 تومن
LG -BD670 به قیمت 250000 تومن
1- آیا انتخاب مناسبی است ؟
2- به جز کنترل جادویی کنترل معمولی هم همراه این تلویزیون ها ارایه می شود ؟
نقل قول:
اااااااا نیگا کن ها اونموقع اگه وساه ما هم به جای این که می گفتن حتما باید یه سینما خانگی یه بلوری پلیر میخریدیم دیگه یه سینما خانگی هم الکی بر نمیداشتیم والله.
همینه دیگه من که گفتم قیمتا یه دفعه افت می کنه بهمن ماه
بله دوسته عزیزنقل قول:
مطمئنم
فقط خدا کنه BD player هم پایین اومده باشه
من که 2.099.000 خریدم 2-3 هفته پیش این تی وی رو احساس کلاه بر سر رفتگی میکنم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوسته عزیز انتخابه خوبیهنقل قول:
جشنواره ال جی برگزار شده :
7 عدد عینک پسیو
1 عدد کنترل جادویی
کارت هدیه از 200 هزار تومن به بالا ( در صورت خرید سینما خانگی یا بلوری پلیر سه بعدی همراه با تلویزیون)
من دو مورد زیر را برای خرید انتخاب کرده ام :
42LW57000 به قیمت1650000 تومن
LG -BD670 به قیمت 250000 تومن
1- آیا انتخاب مناسبی است ؟
2- به جز کنترل جادویی کنترل معمولی هم همراه این تلویزیون ها ارایه می شود ؟
منم همین مدل BD670 رو انتخاب کردم
یکی از 5 player برتر از دیده cnet بوده
کنترل معمولی هم بله داره
نقل قول:
عجب یعنی بلوری پلیر ما جزء 5 بلوری پلیر برتر به به.البته مال من bd660 هست مثل همونه فقط وایرلس نیست.ولی موندم من وایرلس نداره ولی با گوشی های هوشمند ال جی کنترل میشه این دیگه چجور بلوریه
:31: 660 رو کلا تو هر جا بگردی به غیر از ایران پیدا نمیکنی:31:نقل قول:
مثله اینکه مختص ایرانه ( مثل همین 66100 که فقط تو ایران هست و جاهای دیگه 6500 میشناسنش )؟!
تو سایته خوده ال جی هم ، مثلا تو آمریکا انگلیس استرالیا و .... دیدم این مدل 660 اصلا نبود؟
650 هست 670 و 690( که این 690 کلا یه چیزه متفاوتی هست و خیلی هم گرونه و هارد 250 گیگ اینترنال داره و....)
ولی 670 تو خیلی از سایتها ازش ری وی یو هست و تعریفش رو کردن و تو آمریکا هم دومین پلیر پرفروش 2011 بوده
اینم بگم که 660 و670 به قول خودتون فقط از نظر وای فای فرق دارن و الباقی مشخصاتشون یکی هست
راستی دیدم گفته بودید تو پخش BD کپی مشکل دارید؟ با همین پلیر کپی پخش نمیکنه؟
تا الان چند تا بلوری کپی رو باهاش مشکل داشتید؟
نقل قول:
نه فقط همین یه فیلمه.فیلم 50 گیگ آواتار.من بلوری کپی تا حالا زیاد باهاش ندیده بودم.
نه رفیق این بلوری منطقه ای هست.مثلا ریجن بلوری ما چون b هست.بیشتر توی خاورمیانه و اروپا آفریقا دیده میشه.
الان توی سایت آمازون هم که سرچ کنی واسه فروش هست.
اینم ادرس همین بلوری واسه فروش توی انگلیس هست:
اگه توجه کنی نوشته پایینش با گوشی هم میشه به طور بیسیم کنترلش کرد ولی من موندم چجوری چون این وایرلس نداره
البته ما هم میخواستیم یه 670 برداریم ولی یارو گفت حالا موجودی نیست 2 3 جا دیگم رفتم گفت نداریم منم نخریدم
دوستان من این سوال رو تو چند صفحه پیش پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد میشه راهنماییم کنید چون فردا میخوام برم بازار ...
دوستان ایا cinema3d برای پلاسما اومده ؟
یا به ابارتی پلاسما پسیو ساپورت ال جی اومده اخه من از یکی از دوستام شنیدم میگفت 50 اینچش 1600000 ؟
کلی گشتم من که چیزی پیدا نکردم ... میگفت تازه اومده حدود 20 روز ؟ من که موندم ...
سلام.خوبی؟این دموی ال جی رو از کجا تهیه کردی؟من به هر دری میزنم نمیتونم پیدا کنم
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
سلام خوبی؟این دموی ال جی رو از کجا آوردی؟نقل قول:
برای نوشتن حروف یا پاک کردن توی محیط اینترنت با کنترل معمولی باید چیکار کنیم ( lw65100 )
نقل قول:
رفیق کسی اگه میدونست میگفت
کاری به خوبی بدیش ندارمنقل قول:
منظورم اینه که فقط تو ایران و یه سری کشورهای مثل خودمون هست
الان که در کل نه 660 هست نه 670 و قراره تو این هفته بیارن
در مورد فیلم کپی هم پرسیدم امروز و طرف گفت هیچ مشکلی با فیلم کپی ندارن و اگرم به ندرت این مشکل پیش بیاد با خدمات تماس میگیری و برات کدش رو با یه فلش کردن تغییر میدن و پخش میکنه:46:
فرقی ندارن 660 و 670 فقط همون وایرلس هست که 50 هزار تومن گرونترش کرده:31:
دوسته عزیز تا الان من که نه دیدم و نه شنیدم که پلاسمای سه بعدی پسیو ساخته باشه LGنقل قول:
چیزه خاصی هم نیست فهمیدنش
یه تماس با گلدیران بگیرید و سوال کنید
ولی من تو نت هم سرچ کردم اصلا پلاسمای پسیو وجود نداره و فکر میکنم پسیو رو پلاسما اصلا
امکانش نباشه
دوستت هم احتمالا شوخی کرده که گفته پلاسمای سه بعدی 50 اینچ 1.600.000
نقل قول:
رفیق پس میشه درستش کرد آره
راستی رفیق مگه انگلیس هم یه کشور مثل ما هست.نه رفیق میگم که به همون ریجن دستگاه که ماله منطقه ی b یا a یا c باشه هست
اینجور که این بنده خدا ( فروشنده فروشگاه LG ) میگفت میشه و چیزه خاصی هم نیستنقل قول:
اون انگلیس هم حق با شما هست :46: 660 توش هست
ولی خوب اصولا ما خیلی بالاتر از انگیلیسیم خووووووووب:31:
ویرایش:
دوسته عزیز 660 و 670 تو این عکس ها از نظر ظاهر هم یه کم متفاوت هستن
شما که 660 داری شبیه کدوم ایناس ؟ چون میگن فقط فقط وایرلس نداره خواستم ببینم تو ایران هم ظاهرشون متفاوت هست یا یکی هستن؟
اقا به نظرتون lg بگیرم یا sony
بشتر برای بازی میخوام کامپیوتر وصل کنم با تاخیر کم تصاویر رو پخش کنه (3 بعدی)
کدوم خوبه اکثرا میگن sony ??
رفیق ممنون بابت پاسخ به سوال من ...نقل قول:
نمیدونم والا ولی زنگ زدم به یکی از نمایندگی ها( یکی از اشنا هامون) گفت که ما هم شنیدیم ولی من شک دارم اصلا فرق پسیو و اکتیو بدونه چیه ...
شماره گلدیران چنده ؟
دوسته عزیز تفاوت بین سونی و ال جی تو 3 بعدی ( passive و active ) خیلی زیاد هستنقل قول:
اصلا این دو تا ربطی به هم ندارن
اگر امکانش رو داری برو خودت تست کن و بعد تصمیم بگیر
ولی در کل برای 3 بعدی ال جی رو توصیه میکنن چون مزایا و برتری های پسیو نسبت به اکتیو زیاد هست
و کیفیتهاشون هم تقریبا یکی هستن
احتمالا نمیدونستهنقل قول:
دیگه کم لطفی نکن دیگه ، شماره رو هم 118 میتونی بگیری هم یه گلدیران سرچ کنی تو اینترنت ...
ببین دوست عزیز یه چیزی من میگم و میرم حالا شاید بقیه دوستان موضع بگیرن اما من نظرمو بدون هیچ تعصبی میگمنقل قول:
تلویزیون سینما سه بعدی ال جی خوبه
فوق العاده نیست اما به نسبت پولی که میدی خیلی میارزه چون واقعا ارزون در میاد اگه بری قیمت کنی متوجه میشی
اما خب بهترین نیست به هیچ وجه
شما اگه دنبال کیفیتی و مشکل بودجه نداری این که دیگه پرسیدن نداره برادر من
فرق این دو برند زمین تا آسمونه
از لحاظ تصویر عادی که پخش میشه همه تلویزیونهای امروزی تقریبا یکین
اما شما طراحی و دیزاین و کیفیت و ترکیب بندی منوهای سونی رو ببین
استایلی که به خونت میده رو در نظر بگیر.ساپرت شرکت وارد کننده رو در نظر بگیر
اونوقت بیا مدلهای ال جی هم نگاه کن و وارد کننده دو دره باز گلدیران رو هم در نظر بگیر
تلویزیون رو نمیخری فقط واسه اینکه تکنولوژی سه بعدیش مثلا یه مزایایی داره که البته گول اینارو هم نخور بیشتر جنبه تبلیغات داره
همه چیزو در نظر بگیر
من اگه مشکل بودجه نداشتم هیچوقت سراغ برندای خز و خیل کره ای نمیرفتم.به نظرم سامسونگ و ال جی جفتشون در یه حدن.اما چه میشه کرد فولوس موجود نبود اون موقع که باید خرید میکردم
بازم میگم اگه مایه و اینا حله که دیگه آخه معلومه چی باید بخری دوست عزیز
اما اگه مجبوری مثل بنده دو دوتا چارتا کنی اونوقت بشین تحقیق کن ببین چه کاری از دستت بر میاد
.
.
.
راستی اینو یادم رفت بگم من خودم lw57000 دارم و با این مدل نمیشه گیم زد تاخیرش زیاده.البته شرکت خالی بند کره ای گفته که response time این مدل 2.4 میلی ثانیست که دروغ محظه
من با مانیتورم که زمان پاسخگوییش 8 میلی ثانیست خیلی ردیف و راحت تر بازی میکنم
فکر کنم منظورشون 240 میلی ثانیه باشه
خلاصه اینکه حالا من ناراضی نیستم از این تلویزیون اما اینو بدون ال جی خیلی دروغگوئه خیلییییییییییییی و گول تبلیغات خوشکلشو زیاد نخور
در مورد LW57000 و مشکلی که باهاش دارید نمیدونم چی بگم و آقا مهدی که اونم 57000 داره باید نظر بدهنقل قول:
ولی در مورد دیدگاهتون و معیارهاتون میتونم بگم هیچ حرف پایه و اساس داری ندیدم تو صحبتهاتون
حالا میخوای فکر کن موضع گرفتم با هر چیز دیگه
از صحبتهاتون معلومه که تفکر خاصی پشتش نیست و بیشتر ظاهر بینانه هست تا علمی و تحقیقاتی
پیشنهاد میکنم به جای این حرفا یه کم دقت کنید که همین سونی که دارید حرفش رو میزنید پنلش رو تا همین الان همون کره ای های دو دره بازه نمیدونم چی چی که میگید تولید میکنن و همه پنل های سونی سامسونگ هستن ، در مورد تکنولوژی سه بعدی هم قبلا به اندازه کافی بحث کردیم و همین کافی هست که بگم الان تو آمریکا برند ال جی و ویزییو پرفروشترین 3 بعدی ها هستن نه سونی و سامسونگ و پانا و شارپ و...
فقط هم به خاطره تکنولوژی passive هست نه هیچ چیزه دیگه
دوست عزیز . الان کاملا معلومه کی داره گول می خوره.نقل قول:
یه چرخی تو بازار بزنی متوجه میشی.
برندی مثل سونی ، به گفته خود بازریاب هاشون حدود 15 الی 20 درصده قیمتشون فقط به خاطر اسمش هست .
یعنی همون مارک سونی که میخوره روش.
جالبه بدونی توخود ژاپن سونی رو یه مارک صادراتی میدونن و اصلا قبولش ندارن.
تو دقیقا گیر کردی توی افکار عادی مردم که آره فقط سونی خوبه و اینا.
نمیخوای قبول کنی. برو لپ تاپ های وایو رو ببین.
یه چرخ بزن و تفاوت قیمتش رو بقیه ببین و البته سخت افزار هاش رو هم مقایسه کن.
ببین تفارت 300 تا 500 هزارتومنی سونی ، با بقیه برندها با همون سخت افزار بلکه هم پایین تر چیه.
باید بپذیری که الان تکنولوژی ال جی جدید تره توی سه بعدی.
این رو ما ها که داریم نمیگیم . جوایزی که گرفته نشون میده.
حتما اوناهم داورا رو خریدن تا مثل ترکی پنالتی بگیره واسه استقلال !
پس منطقی بحث کن نه احساسی.
سونی الان فقط یه مارکه همین اونهم کاملا چینی . اگه به دیزاین هم باشه به نظر من همون سامسونگ هنوز قشنگ تر از سونی هست .
سلام نظرتون در مورد سینما خانگی ال جی مدل LH880-XBH چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.آیا با تلویزیون lw57000-ta مچ هست؟ ممنون
خب انصافا هست دیگه داداش چرا مقاومت میکنی؟حالا من نمیگم فقط سونینقل قول:
پاناسونیک و شارپ هم خیلی سرترن به نسیت برندای کره ای.یا مثلا شما برو فیلیپس رو ببین
کلا اگه تو بحرشون بری و مقایسه کنی خیلی تفاوت داره که حس گفتنش نیست
ال جی و سامسونگ عین اسباب بازین
ضمنا هیچ گرونی اینقدر بی دلیل و بی منطق نیست.قبول دارم سونی پول برندشو میگیره اما نه دیگه تا این حد
البته این نظر منه و سلیقه منه شما حال میکنی خب خوش به حالت و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم
خواستم دوستمون رو راهنمایی کنم و در نهایت هم بهش سوالشو جواب دادم.لااقل 57000 اصلا به درد بازی کردن نمیخوره حالا مدلهای دیگه ال جی رو نمیدونم
مثله اینکه شما در جریان نیستی یا فکر میکنی شوخی میکنیمنقل قول:
داداش پنل میدونی چیه؟
همون که تصویر رو توش میبینی و مهمترین قسمته یه تلوزیونه
پنل تلوزیونهای سونی رو سامسونگ داره واسش میزنه
اصلا تکنولوژی LCD ماله سامسونگه و برندهای دیگه همشون از سامسونگ امتیازش رو خریدن
تو دیزاین هم انصافا الان سامسونگ سر تر از بقیه هست ( با اینکه من اصلا طرفدار سامسونگ نیستم)
اینجا یه نفر داره الکی مقاومت میکنه اونم شما هستی عزیز
این که سونی و شارپ و پاناسونیک سرترن و کره ایها آشغالن رو با یه متری باید سنجیده باشی؟!
اونم معقول ، نه اینکه چون سونی گرونتره پس بهتره،این رو میگن استدلاله معده ای
الانم میخوای بگی من بحثی ندارم و ....
اگر بحث نداری و به خصوص استدلالی برای بحث هات نداری پس اصلا تو یه فروم پست نده و کسی
رو هم راهنمایی نکن ، اگر هم دلیله عقلانی داری بیا بگو و دیگران رو قانع کن
نه فقط شما میدونی پنل چیه:31:نقل قول:
چه ربطی داره آخه؟پنل یکی از مواد اولیه ساخت تلویزیونه.یکیش!!!!
بعد از اون طراحی مادر برد و چیپستها و متعلقات الکترونیکی هست
کیفیت پردازش
طراحی ظاهری
جنس بدنه
منو بندی
ساپرت دیوایسهای ورودی و خروجی
در نهایت کیفیت کارکرد و مچ بودن همه ی اینا با هم و اعتمادی که میتونی به محصول داشته باشی
مثلا بنده الان میخوام گزینه simplink رو خاموش کنم یا تغییر یدم باید اول برم تو منوی input بعد از اونجا دکمه قرمز رو بزنم تا برسم به مقصد
یعنی انقدر فکر نکردن گزینه به این به درد بخوری رو توی دکمه های کنترل جا بدن به جای اون همه دکمه بی استفاده.آدم حس میکنه از بس تنوع مدل دادن نرسیدن به این چیزا حتی فکر کنن.الان یادم نمیاد اما از این موارد زیاد داره مثلا سینما و تلویزیون با یک کنترل کار نمیکنن یا خیلی چیزا که تو برندای دیگه بهشون بیشتر فکر شده
این که قطعات رو کی ساخته مهمه.اما مهم تر اینه که کی بهتر تونسته جمع و جور کنه و محصول خوب در بیاره
مثلا اپل کدوم یکی از قطعات محصولاتش رو خودش میسازه؟اما موفقیتش کاملا به اسم خودشه نه سازنده های قطعاتش
نمیگم آشغالن کره ایا.اما خز و خیلن البته این نظر منه
خز بودنشونم تو تبلیغات بیش از حد و چیزای کوچیکشون رو شاخ نشون دادنه
و البته ظاهرشونم به نظر من شیک و ساده نیست
نقل قول:
رفیق 660 که همونه که ما داریم.توی گلدیران نبین یه شکل دیگس اون یه مدل دیگس
سلام
من دیروز رفتم نمایندگی ال جی .. تلویزیون ال جی نداشت اما قول 4 شنبه داد با این قیمت ها 47lw65100 قیمت 2798000 تومن و 47lw57000 قیمت 2382000 تومن .. اما توی سایتای فروش انلاین دقیقا 100 تومن از این قیمت کمتر میدن .. حالا جالبه نمایندگی فاکتور فروشش رو بهم نشون داد . اون قیمتایی که این سایتای انلاین دارن میدن رو زده بود به عنوان قیمت خرید از شرکت و قیمتایی که بالا گفتم رو زده بود قیمت برای مصرف کننده ؟ .. من اصلا سر در نمیارم که این مبلغ حدود 100 تومن از کجا به قیمت تلویزیون اضافه شده و ایا از نمایندگی بخرم یا نه انلاین بخرم ؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول:
مگه نگفتی یه چیز میگی و میری اگه حرفات درست پس چرا وای میسی اینم از تعصب.
شما پول بده یه hdmi 1.4 بگیر تا مشکلت حل شه.خیلی هم مشکل داری پول بیشتر بده tv 400 هرتز ال جی بگیر.
حالا دوباره میخواد یه چیز بگه برو با همون tv های سیاه و سفید سونی حال کن.تازگی ها سونی یه tv سیاه و سفید full hd داده بیا و ببین
نقل قول:
خه مادر بورد tv مگه چی میخواد مادر بورد دم و دستگاهش رو میشه 300 تومن تازه گرونش سر هم بندی کرد دو تا 01 واسه یه ic که دیگه مادربورد این حرفاش نیست.
رفیق کیفیت tv رو پنل معلوم می کنه کنتراست پنل.چینش کریستال مایع پنل.زمان پاسخگویی پنل.فقط پردازش تصویر رو خوده بورد و اینا درست می کنه حالا هی بگو نمیدونم چی.اگه میخواستن همه ی این دکمه هارو جا بدن باید یه کنترل میساختن اندازه یه کیبورد.تموم این دکمه ها نیازه شما رفیق استفاده نداری.کی میگه نمیشه سینما خانگی و بلوری رو با کنترل tv کنترلش کرد.شما بلد نیستی
این آقائه که میخواد بگه و بره.:33::33::33:
خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
من هر کاری که صلاح بدونم انجام میدم
ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
والا عجبیهنقل قول:
از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصد گرونتره
خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
من هر کاری که صلاح بدونم انجام میدم
ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده
عجیبه اگه میتونی از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصدی گرونترهنقل قول:
نقل قول:
فوحش که ندادم و نمیدم فقط میگم مرده و حرفش من کی گفتم شما باید بری من میگم خودت میگی میرم.
فروم که مال بابای من نیست که چشم چون شما گفتی صخبت نمی کنم.
شما وقتی یه چیز رو نمیدونی واسه چی میگی.بچه که بودی فامیلاتون گفتن سونی عالیه شمام باور کردی.
گله وقتی به قول خودت رسپاینس تایم بالا باشه سرعت اسکن هم میاد پایین.ببخشی اسکن عمودی تصویر.
وقتی بیت ریت بالا باشه پس یعنی زمان ارسالش هم کمتره.
یه ورودی هست به نام arc شما وقتی به اون hdmi وصل کنی سرعت خوبی داره.
راستی دوستان این اقا لیسانس دیجیتال داره.مدرک لوازم تصویری هم داره.
آخه برادر من.توی این تاپیک 3 نفر دارن حرف شمارو تکذیب می کنن ولی ماشالله مرغت یه پا داره.
این رفیقمون هر وقت کم میاره میگه نیا وسط.داداش اینجا یه تاپیک عمومیه حرف خصوصی=پیغام خصوصی
.................................................. .......نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر میکنم شما یه جای کارت میلنگه که برای بازی با تلوزیونت مشکل داری؟!
یا تنظیماتت مشکل داره یا کابلت یا ....
چون کل نت رو زیر و رو کردم و حتی یه نفر هم ندیدم همچین حرفی بزنه؟
نمیدونم تاخیری که میگی چجوری هست و به چه حالت بروز میکنه؟!
ولی همین چند وقت پیش بود که ال جی یه مسابقه بازیهای 3 بعدی با همین تلوزیونهای سینما 3 بعدی راه انداخته بود
و حتی یه گزارش هم من ندیدم که نوشته باشه ریسپانس تایم مشکل داشته
حتی تو فروم cnet هم من نگاه کردم یه بحث سره همین بازی با Cinema 3D بود و طرف اومده بود و خیلی تعریف کرده بود
تازه اونم از LW5600 و کسایه دیگه ای هم که داشتن تایید کرده بودن
شما باز تنظیمات و اتصالات رو چک کن شاید مشکلت برطرف شد
ولی این عینک رو هم که یه چیز رو از قبل خوب یا بد ببینی رو از چشمت بردار
در جوابه صحبتهای قبلی هم باید بگم که اکثر سایتهای معتبر خارجی تکنولوژی passive رو برنده مطلق تو 3D میدونن
یه مطالعه و تحقیق اجمالی بکنی خودت متوجه میشی