نقل قول:نقل قول::20::20::20:نقل قول:
نقل قول:نقل قول::20::20::20:نقل قول:
لینکتون مشکل داره مجدد آپلود کنیننقل قول:
سلامنقل قول:
هم ورژن خودش(از سایت خود لپ تاپ) هم پایین تر رو ریختم ولی باز ارور داد
اگه امکانش هست یه بار دیگه چک کنین شاید از یه نرم افزار دیگه هم باشه
اینم لینک از فایل که دوباره جدید آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
من یه 2 روزی هست ویندوزمو عوض کردم هر 10 دقیقه یا 5 دقیقه گیر میکنه بعضی وقت ها هم گیر میکنخ صفحه ی blue screen رو میاره بعد درصد پر میکنه بعدش ریست میشه اگه میشه یه راهنمایی بکنیید ممنون میشم
اینم فایل های dump ویندوزم!
:20:
سایت آپلود مشکل داشت اینم لینک جدید
ممنون
سلام.بی زحمت اینو هم یه نگاه بنداز.دفعه قبل که گفتی آخرین درایور و دایرکت ایکس رو نصب کردم.
مدتی یه که وقتی با یه نرم افزار یا یا بازی کار میکنم یه دفعه صفحه مرگ میاد یا لپ تاب رستارت میشه
اینم فایلش که اطلاعات سیستم رو هم توش اپلود کردم
سلام
عزیز دستم به دامنت یه صفحه لعنتی دارم 5 دقیقه نشده از استارت آپ ریست میکنه
ویندوز 7 64بیتی
ممنون میشم کمک کنی بد جوری رو اعصابمه :(
:42: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما مربوط به سه مورد میشه اول دایرکست سیستم که پیشنهاد من اینه برنامه Reinstall DirectX EZ ازلینک پایین دانلود طبق شکل اول از دایرکست سیستم بک آپ بگیرین بعدم طبق شماره های 2 با 3 عمل کنید ببنید بازم صفحه بلو اسکرین دریافت میکنید اگر بازم به همون صورت شد برنامه Driver Sweeperنقل قول:
ازلینک دوم دانلود کنید نصبش کنید اول بعدش پنجره دیوایس منیجر اجرا کنید بعدش روی گزینه Expand Display adapters دبل کلیک کنید از زیرمنویی که باز میشه گرافیک خودتون آنیستال کنید در مرحله بعدم سیستم ریستارت کنید ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش اون برنامه driver sweeper اجرا کنید درایورخودتون با این برنامه پاک کنید سیستم ریستارت کنید بعد بصورت عادی درایور نصب کنید درضمن از یک ورژن درایور قبلتر استفاده کنیدمورد سوم هم امکانش هست مشکل از گرافیک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه رم سیستم خودتون با برنامه memtest که داخل لینک پایین هست چک کنیداین برنامه رو هم باید روی فلش وت کنید رمهای سیستم بعد چک کنید از بین گزینه های تست در این برنامه گزینه extended انتخاب کنید سیستم عامل خودتونم مشخص کنید:20:نقل قول:
امروزم تعداد باگ ها 2 تا شد لینکشم براتون میزارم ممنون ازتوننقل قول:
این سومین باره که دامپها رو میگذارم و کسی جواب نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم این فایلی که قراردادین تو آخرین دامپی که داشتین مشکلتون مربوط به گرافیک میشه شما این روشهای پایین بترتیب تست کنید.نقل قول:
1: بایوس مادربورد دروهله اول آپدیت کنید
2: برنامه Furmark از لینک اول دانلود کنید بعدشم طبق آموزشی که داخل همون سایت هست پیش برین بزارین از کارت گرافیک شما تست گرفته بشه با این برنامه اگر حین تست برنامه کرش نکرد کارت گرافیک بدونید مشکلی نداره اگر که بصورت عادی برنامه بکارش ادامه داد درضمن عمل تست این برنامه شاید 30 دقیقه طول بکشه اگر که حین تست صدای فن گرافیک دیدین بالا رفته یا که دمای گرافیک دیدین زیاد شده برنامه رو ببندین
3: ویندوز لینک دوم دانلود کنید این ویندوز نصب کنید این ویندوزی که قراردادن اورجینال کرک نشده آپدیتشم مال june برای کرکشم از برنامه windows loader ورژن 2.1.5 استفاده کنید که داخل لینک سوم درضمن وقتی این ویندوز نصب کنید بایوس مادربوردم قبلش آپدیت کردین درایورهای سیستم هم 100 دردصد آپدیت باشه برای آپدیت درایورها هم از برنامه driver genius که داخل لینک چهارم استفاده کنید این برنامه رو اول بروز کنید برای بروز رسانی این برنامه از v p n استفاده کنید از آخر سرم دایرکستی که داخل لینک پنجم قراردادم نصب کنید تو همین ویندوز رو ویندوزم بطور موقت هیچ برنامه ای نصب نکنید بعد جوابش بدین
سلام دوستان.
ویندوزم 7 64بیتیه البته فکر نمیکنم سرویس پک 1 باشه.چند روزی میشه که بازیه مکس پین 3 نصب کردم بعد از نصبش اومدم کرک رو کپی کنم صفحه ی آبی اومد...خلاصه کرک رو کپی کردم...ولی از اون وقت ، هروقت کامپیوتر رو روشن میکنم بعد از 10 دقیقه صفحه آبی میاد و ریستارت میشه...البته پیدا کردم که مشکل از رم هستش ، سه رم دو گیگ دارم دوتاش DDR3 و یکیش DDR2 وقتی از یکی از رمها استفاده میکنم صفحه آبی نمیاد ولی با دو یا سه رم صفحه آبی بعد از 10 دقیقه میاد...
RAM: 6Gig
VGA: 1Gig 9600 Gt
CPU: AMD Athlon II X4 620 Processor 2.60 Ghz
فایل Minidump:
شما که خودتون به مشکل اصلیتون اشاره کردین همینطوری که گفتین یک مشکلتون مربوط به رم میشه شما روی مادربورد چند تا ماژول رم ddr3 با ddr 2 دارین درضمن الان روی مادروبورد خودتون هم رم ddr2 رو بطور همزمان دارین هم ddr 3 رمهای خودتونم با برنامه memtest که پایین گذاشتم تست کنید برنامه رو روی فلش بوت کنید ازطریق بوت فلش بالا بیاین رمهای سیستم اسکن کنیداز بین گزینه های تست در این برنامه گزینه extended انتخاب کنیدیک مشکل دیگه شما هم که بحثش شده مربوط به هارد میشه که امکانش هست بدسکتور داشته باشه برنامه HDD Regenerator 2011 رو دانلود کنید روی سیدی رایتش کنید بصورت بوت بالا بیاین بعدشم هارد خودتون با این برنامه فول اسکن کنید که اگر بدسکتورداشته باشه نمایش داده بشه ازطریق خود ویندوز تایپ دستور chkdsk /f/r میتونید دیسک چک کنید اما این برنامه ای که معرفی کردم کاملتره:20:نقل قول:
همه ی کارها رو کردم چیزی از مشکلم حل نشد بازیو پاک کردم همه چی حله.فقط میخواستم راهی پیشنهاد کنید که هم بازی نصب باشه هم این مشکل رو نداشته باشم.بازم مرسی :46:نقل قول:
مشکل خودتون اگر که با این بازی دارین تو تاپیک مخصوص بازی باید مطرح کنید تا اونجا که من درجریانم باید درایور گرافیکتون برای اینکه بخ صفحه بلو اسکرین در این بازی برخورد نکنید اپدیت کنید همچنین ویندوزی که تو لینک پایین قراردادم دانلود نصب کنید که آپدیتش مال june این دو تا کار انجام بدین رفع مشکل میشه.نقل قول:
تو رو خدا این مشکل ما رو هم بررسی کنید بگید مشکلم چیه
ممنون
من با استفاده از برنامه Paragon Partition Manager 11 Server v10.0.10.11287 x64 Retail پارتيشن بندي انجام دادم .
اين برنامه در محيط ويندوز ميتواند فضاي درايو ها را بدون حذف اطلاعات آن تغيير دهد.
البته اين اول بار نيست که من با اين برنامه اين کار را انجام ميدهم.
بعد از انجام پارتيشن بندي ,بازي مکسپين 3 را نصب کردم که از اين به بعد اين ارور براي من پيدا شد
دوستان فهمیدم مشکل از کجاست.
کلا بازی مکس پین این مشکل رو داره.
با سلام به همه دوستای خوبم.
من یه لپتاپ MSI مدل GE620 دارم با این مشخصات:
CPU: intel corei7 2630QM
VGA: NVIDIA Geforce GT540M/1GB DDR3
RAM: DDR3 8GB
HDD: 750GB WESTERN DIGITAL
ویندوزم هم 7 ultimate هست.
یه مدتی هست که بیشتر وقتا که لپتاپو روشن میکنم یکم که کار میکنم(بعضی وقتا چند بار در عرض یکساعت بعضی وقتا هم چند ساعت میگذره که اتفاق میفته) یه ارور صفحه آبی میاد و خط آخرش مینویسه:
Dumping Physical memory to disk
و یه عدد از 0 تا 100 پر میشه و بعدش سیستم همینطوری باقی میمونه که خودم باید ریستارت کنم.
عکس ارور هم این هست:
نکته مهم اینکه: خط دوم ارور که نوشته MEMORY_MANAGEMENT بعضی وقتا همین ارور میاد اما خط دومش نوشته DRIVER_POWER_FAILUR
فایلهای DMP هم چندتاشو آپلود کردم که اروراش با هم فرق میکنن.
از دوستای عزیز خواهش میکنم لطفا کمکم کنین تو رو خدا..... من نمیدونم باید چیکار کنم.
مرسی.
با برنامه Furmark تست گرفتم و هیچ مشکلی پیش نیومدنقل قول:
نه کرش و نه صدای ناهنجار
تا صبح کار کرد بدون مشکل :دی
همه درایورهامو هم با برنامه driver genius آپدیت کردم
بایوس مادربرد رو هم قبلا آپدیت کردم
بعد این کارها دیروز باز هم بلو اسکرین اومد که این هم دامپشه :
بازم همون مشکلی که بحثش قبلا کردم داخل همین فایل دامپ هم دارین الان شما اینطوری که گفتین 3 تااز روشهایی که گفتم انجام دادین .نقل قول:
1: آپدیت بایوس
2: آپدیت درایورها
3: تست کارت گرافیک با اون برنامه که معرفی کردم
اون ویندوزی که لینکش قراردادم دانلود کردین چون همینطور که گفتم این ویندوز آپدیت شده خیلی از مشکلات نرم افزاری با نصب این ویندوز مرتفع میشه درضمن بعدش که این ویندوز نصب کردین فقط درایورهای خودتون که با اون برنامه آپدیت کردین تنها نصب کنید درمرحله بعدم از اون دایرکستی که لینکش گذاشتم تو پست قبلیم دانلود داخل این ویندوز نصبش کنید این مشکل بلو اسکرینم از همون اول داشتین ؟
بایوس آپدیت کردمنقل قول:
درایورها هم آپدیت هستند
کارت گرافیک هم تست شد
دایرکت ایکس هم همونی که گفتید نصبه
فقط میمونه اون ویندوزه
اونو هم تا یکی دو روز آینده دانلود و نصب میکنم . به همراه درایورهای آپدیت شده و دایرکت ایکس معرفی شده
نه . یهویی پیدا شد این مشکل
بعد تعویض سخت افزار هم به وجود نیومده که بگیم مشکل از سخت افزار مربوطه ست !
من معمولا ویندوز سون رو هرماه از سایتهای ایرانی مثل پی سی دانلود ، دانلود میکنم
این دفه از ویندوز شما استفاده میکنم تا ببینیم نتیجه چی میشه
با تشکر از زحمات و پاسخگویی شما
فعلا
ای بابا
نشد که رو سرور دانلود کنم این ویندوز رو :دی
کسی نمیخواد جواب ماره بدهنقل قول:
مشکل شما هم مربوط به درایو گرافیکتون میشه یا که دایرکست سیستم همین روشهایی که داخل همین صفحه یا صفحه قبل برای این کاربر مهندس الهه توضیح دادم شماهم انجام بدین :20:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
مدتی هست که با مشکل Blue Screen روبرو هستم و اکثر اوقات با این مشکل روبرو میشم شاید بگم روزی بیش از 10 بار!
ویندوز من 7 Ultimate بودش، اما بعد این اتفاق ویندوز XP s3 رو ریختم و با کمال تعجب مشکلم برطرف شد؟! می خوام بدونم چرا تو ویندوز 7 با این مشکل رو برو هستم؟
البته با برنامه Blue Screen Viewe علت این ارور رو بررسی کردم و اکثر اوقات تو توضیحاتش اسم این فایل رو میاره --> ntkrnlpa.exe
با استفاده از برنامه ای که معرفی کرده بودید اطلاعات مورد نظر رو آماده کردم ، خیلی ممنون میشم که بتونید به من کمک کنید!
سلام
من یه لپ تاپ گرفتم هنوز یه هفته نشده که با این مشکل برخورد کردم. اولش نرم افزار tor رو که باز کردم bsod واسم ظاهر میشد. تا اینکه من این نرم افزار پاک کردم. دیشب من تو نت بودم که یهو باز اینجوری شد (bsod) لطفا راهنمایی کنید لینک اون فایلم گذاشتم
کانفیگ:
core i5 2.4
ram 4
graphic nvidia gt520 mx
پوشه دامپ شما خالیه برای بررسی نیاز به فایل دامپ از نوع که به صفحه بلو اسکرین برخورد کردین به شاخه ویندوز برین بعدشم پوشه minidump پیدا کنید محتویات داخل اون پوشه رو کلا اینجا آپلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک مشکل شما مربوط به آپدیت نبودن درایورهای لپ تاپ میشه که حتما درایورهای لپ تاپ حتما بروز کنید بعدش ویندوز تو حالت clean install یا همون ازنوع نصب کنید بعدشم این درایورهایی که آپدیت کردین داخل این ویندوز نصب کنید برای نصب ویندوزم از ویندوز لینک پایین استفاده کنیداگر تو ویندوز جدیدم با آپدیت درایورها بازم بلو اسکرین داشتین مشکلتون مربوط به هارد میشه اول از همه هر چی برنامه آنتی ویروس دارین بطور موقت غیر فعال کنید بعدش برنامه defraggler از لینک پایین دانلود کلیه درایوهای خودتون با این برنامه دیفرگ کنید بعد از اتمام کار داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو وارد روی گزینه مورد نظرکلیک راست تو حالت run as administrator این گزینه رو اجرا کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستور chkdsk c: /f /r رو وارد اینتر کنید بعدش حرف y از صفحه کلید انتخاب کنید درآخرم سیستم ریستارت کنید بزارین هارد شما رو اسکن کنه در مرحله آخر بعد ازاتمام کاری ببینید اروری به شما نمایش میده بعدش از نوع پنجره cmd رو طبق روش قبل اجرا کنید اینبار این دستور chkdsk driveletter: /f برای تک تک درایوها بزنید سیستم ریستارت کنید برای هرکدوم تا هارد شما اسکن بشه فقط بجای driveletter اسم درایوهای خودتون وارد کنید اینکار بجز درایو c برای مابقی درایوها انجام بدین:20:نقل قول:
عذر می خوام، این هم از محتویات پوشه Dump;
این هم آخرین فایل Dump من ;
سلام دوستان
سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
اینم فایل های مورد نیاز:
ممنون
تو رو به خدا به ما هم یه نگا بندازین جای دوری نمیره این سومین باره پست میذارم اطلاعات سیستمم تو همین فایله مرسی
منم فایل هارو آپلود کردم
هر موقع کامپیوتر رو روی sleep میزارم این مشکل رو دارم :(
مشکل شما مربوط به رم سیستم میشه برنامه memtest از لینک پایین دانلود روی فلش بوت کنید بعدش ویندوز از طریق فلش بوت کنید رمهای سیستم با این برنامه چک کنید برای اسکنم بزارین 12 تا کلا pass بگیرین بعدش ببیتید ارور دریافت میکنید یا نه البته قبلش بایوس مادربورد حتما بروز کنید:20:نقل قول:
ممنونم از بابت راهنماییتون.
با برنامه ای که معرفی کرده بودید تست کردم و متاسفانه ارور هایی نشون داده. حالا سوال من اینه که آیا باید رم سیستمم رو عوض کنم یا اینکه بصورت نرم افزاری میشه تعمیرش کرد؟
کسی جواب ما رو نمی ده؟:19:نقل قول:
دیروز موقع کار با تنظیمات (حالت های مختلف مصرف لپتاپ) این صفحه اومد.
ویندوز رو آپدیت کردم.
رم چک شده و اشکالی نداره.
دوباره xamp رو نصب کردم و این صفحه نیومد.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام چند وقته که هفته ای یکی دو بار با پیغام BSOD مواجه میشیم ... راستش نمیدونم مشکل از کجاست
چند وقت پیش سیستم بالا نمیومد چک کردم دیدم از باطری بایوس هستش
باطری رو عوض نکردم فقط کمی جاشو تنظیم کردم مشکل حل شد (چند بار چنین حالتی رخ داد)
نمیدونم این مشکل هم به باتری بایوس ربط داره یانه!
البته سیستم من قدیمی از نوع AGP 8x هستش و در کل شبانه روز شاید یکی دو ساعت خاموش باشه
مشخصات سیستم
مادربود : MSI K7N2Delat
سی پی یو : AMD Athon XP 2600
رم : 768 MB
کارت گرافیک : Geforce 6200
ویندوزم XP SP3 ارجینال هستش که همیشه آپدیتش میکنم (1 ساله که نصبش کردم)
آدرس فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]