تبدیل usb به پورت سریال هست قیمتش هم حدود 18 تومن هستنقل قول:
Printable View
تبدیل usb به پورت سریال هست قیمتش هم حدود 18 تومن هستنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم چه طور میشه لپ تاپ را به تلویزیون وصل کرد؟
سلام
من يه لپ تاب توشيبا (سري Tecra) دارم روي كيبرد كمي آب ريختم و
حالا جند تا كليد كار نميكنه
چكار بايد بكنم؟
باید ببری تعمیرگاه برات سرویسش کنند ... احتمال داره که خراب شده باشه یا اتصال های پایه اش سوخته باشهنقل قول:
سلام
من vostro1500 دارم
میخوام تو y!messenger اهنگ بذارم(از داخل سیستم;نه توسط پخش از اسپیکر های لپ تاپ!) ولی mixer device کارت صداlم گزینه ای جز SigmaTelAudio نداره !:(
کسی اینجا میدونه من باید چی کار کنم؟!
سلام خدمت دوستان
نوت بوک من HP Pavilion DV6880 است
همه چیش خوبه به جز اتصال به اینترنت!!!!
من از دایال آپ استفاده میکنم و ویندوز نوت بوک هم ویستا اورژینال است متاسفانه هنگام استفاده از اینترنت سرعت
خیلی خیلی پایین است و تقریبا سایتی رو باز نمیکنه
میشه گفت که از اینترنت نمیتونم استفاده کنم و فقط کانکت میشه!!!!
از دوستان کسی است که با همین نوت بوک از دایال آپ استفاده کرده باشه؟
اگر باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
:5: سلام به همه دوستان ! :40:
من يه DELL Inspiron 1520 دارم .... وقتي که گرفتم ويندوز ويستا داشت و همه چيزش درست بود !:20: ... اما بعد به خاطر اينکه کار با XP واسم راحتر بود دادم ويندوزشو عوض کردن .... اما الان 2 تا مشکل پيدا کرده !
1- Media Direct خراب شده !:19:
2- بلوتوث هم کار نميده ! :19:
راه حلش چيه ؟
ممنون ! :40:
به چه عجب یه نفر پیدا شد که مثل لپ تاپ ما داره:31:نقل قول:
عزیز برو کلات رو بنداز هوا
ما که الان ویستا هم داریم نمی تونیم با بلوتوثش کار کنیم
کسی هم اینجا کمکمون نکرد:31:
لپ تاپ رو با کابل s-video (اگه لپ تاپ خروجی tv داشته باشه ) کابل مانیتور ، اگه تلوزیون شما یکی از این دو ورودی رو داشته باشه میشه به تلویزویون وصل کرد.نقل قول:
الان تلوزیون های lcd این دو ورودی را دارند
درایورهای ویندوز xp مشکل دارن برای این نوت بوک ، شما از وب سایتش دانلود کنید درایورهاشونقل قول:
و همچنان منتظر پاسخیـــــم!نقل قول:
نقل قول:
من اچ پی دارم مشکلی نداره ... یا از ISP ها هست که این چند روزه افتضاح اند یا از نویز خطوط مخابرات
لپ تاپ مشکل نداره
سلام .
ببخشید چه جوری میشه روی دل وسترو 1510 ویندوز xp ریخت .این بایوسش فرق میکنه اکثرا تو بایوس گزینه هارد رو خاموش میکنی ردیف میشه ولی این 1510 دل نداره مممنون میشم راهنمای کنید
:19: من رفتم از سايت DELL درايورهاي مربوط به بلوتوث را DL کردم ! :45:... اما مشکل اينجا بود که من نميدونستم بلوتوث من چه نوعيه ؟ 360 - 355 يا 350 ؟ ... خلاصه من 355 و 350 را دانلود کردم و نصب کردم ! اما... :41: بلوتوث درست شد ... ولي يه جوريه که هميشه روشنه ( خاموش نميشه !!! ) !!! نه ميشه باهاش چيزي فرستاد ... نه ميشه چيزي گرفت !!! :18: ....نقل قول:
حالا با اين اوضاع .... راه حل چيه ؟ :37:
بقل دستگاه یه دکمه داره البته من مدل دستگاه شما رو نمی دنونم .تازه روی ایکونش تو نوار ابزار هم میتونی غیر فعلاش کنینقل قول:
برای بلوتوث میتونی زیر دستگاه رو نگاه کنی یا سرویس تگ دستگاه رو تو سایت دل بزنی تا جزئیات دستگاه ت رو بده البته همیشه کامل نیست
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?~ck=ln&~tab=2&c=us&cs=RC956923&l=en&lnki=0&s=gen
با s-video وصل کردم ولی نشد!نقل قول:
دوستان تو رو خدا لینک درایو بلوتوث رو بهم بدید دانلود کنم هر چی تو سایت دل گشتم پیدا نکردم
مدل لپ تاپم هم dell insprion 1520 و ویندوزم هم ویستان 32 بیت
منتظرم
اورِژانسیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دکمه fn+crt/lcd رو با هم بزن باید تصویر بیابیدنقل قول:
اگه نشد یک بار کامپیوتر ریست کن
دوستان منتظریم
شما سرویس تگ لپ تاپ که زیرش رو تو سایت دل بزن دایورهاش می یاد از اونجا می تونی دانلود کنینقل قول:
عزیز من ... برادر من ... اینجا بخش درایور نیست ... در صورت ادامه پست ها پاک میشهنقل قول:
دوستان منتظریم
جاش رو ذاشتیم توی سایت که نیاید اینجا بزنید !
اگر نداره خوب دانگرید کن توی چند دقیقه ... بهتره که!!!نقل قول:
یعنی ورژن بایوس رو عوش کنم ، مثل لپتاپ های دیگه دل میشه بایوسش ؟ چه جالبه ؟!نقل قول:
راستی بعد برای ویستای اورجینالش مشکلی پیش نمیآد؟
من تازه نوت بوک خریدم سونی گرفتم . احساس می کنم طرف چپ صفحه کلیدم وقتی یک دکمه مثل Tabرو فشار میدم صفحه ی اصلی صفحه کلیدم که کلید ها بش وصلند پایین میره ولی طرف راست به این اندازه نیست .
صفحه کلیدم خرابه؟
سلام
من Xps 1330 دارم . چند روزی موقع روشن کردنش و قبل اینکه صفحه پسورد ویندوز بیاد ، تو قسمت نصف پایین صفحه خطوط افقی سفیدی می آد . مشکل از چیه ؟ مشکل سخت افزاری که نیست . هست؟
سلام اطلاعاتی در مورد لپ تاب dell vestro 1510 میخواستم ممنون
نه خراب نیست این فضای خالی رو بعضی کیبردا دارن البته خیلی کمهنقل قول:
دستگاه خوبیه ا ولی به هیچ عنوان نمیشه روش xp نصب کرد مگه اورجینال باشهنقل قول:
اگه با lcd مات باشه بهتر
اگه نشه ویندوز xp روش نصب کرد که خیلی بده ...ضمنا مودم داره یا نه؟نقل قول:
بستگی داره بعضی کانفیگاش مودم هم داره قیمت مودمش نزدیک 35 تومونهنقل قول:
البته اگه با xp اصلی پیدا کنی خوبه البته اگه بتونی من خیلی وقت تو آفر همکارار ندیم
احتمالا LCD سوخته یا در حال سوختنه و اولشه ... دقت کنید dead pixel ها رشد میکنند اگر بدتر بشه... فقط موقع بوت اینطوره ؟ یا همه جا ؟ یک بار بایوس رو ریورژن بکنید از سایت دل احتمالا مشکل برطرف میشه اگر نرم افزاری هست :10:نقل قول:
ببخشید اگه سوالم تکراریه
چارتیشن ریکاوری لپ تاپ من مخفی نیست
بهترین راه مخفی کردنش چیه که بعدا هم مشکل پیش نیاد واسه ریکاوری
خوب باید راهی باشه که اگه یه زمانی خواستی ریکاوری کنی دردسر نشه بهترین راه این که کاری به کارش نداشته باشینقل قول:
شد..... ولی سیاه سفید نشون میده!چی کار کنم؟نقل قول:
سیاه و سفید ؟ به نظرم یکبار یست کنی تنظیمات رو از اول دوباره جواب بگیری
سلام دوستان .
از وقتی mozila نسب کردم . دیگه اینترنت اکسپلورر و یاهو مسنجر کار نمیکنه . یعنی نه سایتی باز میکنه نه ساین این میکنه . ( انگار اصلا کانکت نیست )
ولی mozila خیلی خوب کار میکنه ، مشکل از کجاست ؟
احتمالاً روی پ.ر.و.ک.س. ست شدهنقل قول:
میدونم :31:نقل قول:
ولی می خوام کسی واردش نشه دست کاری کنه :20:
میتونی تو بخش نرم افزار دنبال راه حل بگردی ولی کارشی نکنی بهترهنقل قول: