خوب داره میده بخر مطمینی از دبی میاره؟من که نفهمیدم عرضه شد یا عقب افتاد اون مموری هم فکر کنم فقط تو کره با گوشی عرضه شدهنقل قول:
خوب داره میده بخر مطمینی از دبی میاره؟من که نفهمیدم عرضه شد یا عقب افتاد اون مموری هم فکر کنم فقط تو کره با گوشی عرضه شدهنقل قول:
عزیز به نظر منم صبر کن البته اگه اختلاف قیمتش واست مسئلهای نیست چون حتی 24 گیگ هم واسه این عزیز دل کمه:46:نقل قول:
البته انتظارشم میدونم کشندست:31:
نقل قول:
به نظر من بگیر قیمت بهتر از این اگه مطمئنی برات میاره بگیر شک نکن چون تا 3 ماه دیگه با همچین قیمتی تو ایران گیرت نمیاد.
اگه گرفتی بگو ما هم چطور میتونیم این شکلات رو بگیریم.
سایت zoomit هم ترجمه ای از مقایسه میان گالکسی 2 و سنسیشن گذاشته که اینجا میتونید ببینید:
توی عکسها، رنگ سفید سامسونگ خوب نشون داده نمیشه! به نظرتون دلیلش چیه؟کد:http://www.zoomit.ir/articles/mobile-cellphone-pda-articles/item/681-htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii
فک نکنم نور صفحه تو این مقایسه یکی بوده...
به نظر من که رنگ صفحه سامسونگ واسه خوندن متن بهتره چون اگه به مدت طولانی یه متن رو بخونید و نورش هم مثل سنسیشین باشه چشمتون اذیت میشه
صفحه گلکسی تقریبا خاموش تو این عکس:5:
سلام بچه ها
امروز زنگ زدم به این مایکروتل گفت برای قیمت و اینکه اومده یا نه زنگ بزن به فروشگاهمون.
زنگ زدم به فروشگاه گفتن که تا اخر خرداد میاد.من گفتم قیمتش چجوریاست
گفت بین 900 تا 960 :13:
عجیبه هر دفعه زنگ میزنم یه قیمت واسه خودشون میدن:18:
بعد گفتم که تو دبی اومده اونم گفت جدی؟؟؟؟؟خودشو زده بود به کوچه علی چپ:31:
گفتم بله اومده خیلی ها هم گرفتن شما خیلی دیر میارین الان خیلی جاها اومده این گوشی ولی من فقط از مایکروتل خرید میکنم و تا حالا خیلی از شما خرید کردم{یه کم چاخان کردم فقط 1 بار از مایکروتل گوشی گرفتم اونم مال خیلی وقت پیش بود:31:}
اونم که مثل اینکه شارژ شده بود {انگار تا حالا اولین باره که ازشون تعریف میکردن:39:}
گفت ما تا گوشی رو درست چک نکنیم و از درست بودنش اطمینان حاصل نکنیم گوشی رو وارد بازار نمیکنیم:31:
یه جوری میگفت انگار سازنده این گوشی بود که داشت از این گوشی ایراد میگرفت :18:
خلاصه شروع کرد تعریف کردن از مایکروتل و اینکه اله و بله و جیمبله :31:
اصلا از بحث گالکسی اس 2 خارج شده بود:31:
در هر حال من ازشون قول گرفتم که اخر خرداد این گوشی اماده باشه واسه فروش حالا ببینیم و تعریف کنیم با این خودشیرینی که میکردن چیکار میکنن تو این خرداد:13:
من که دیگه صبر و تحمل ندارم:19:
با ارزوی موفقیت برای همه بچه های خوب این فوروم:11:
نقل قول:
دوست عزیز مایکروتل سرش با تهش پنالتی میزنه اصلا تو ایران هیچ کس کار تخصصی خودش رو بلد نیست
نکسوز اس آی 9023 رو که صفحه اش s-lcd هست تو سایت مایکروتل زده super amoled این از مایکروتل
بعد هم باید منتظر کی باشیم تا گوشی رو بیاره خدایا مردیم از ...........................
توی متن خود slashgear که review اصلی از اونجاست گفته که صفحه ی sensation سفید را بهتر نشون میده که احتمالا به خاطر رزولوشن بالاش هست.علاوه بر این توی وبگردی به علت همین رزولوشن متن بهتر دیده میشه و بدون زوم هم میشه خوند مطالب را.کاری هم به نور صفحه و خاموش یا روشن بودن نداره احتمالا.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
بچه ها توی کیش وضعیت گوشی موبایل چه طوریه؟ زودتر میاد/ جایی را میشناسید داشته باشه؟
تا 1ماه که فکر نکنم اما همین روزا سروکلش پیدا میشه چون به دبی رسیده.بازار دبی و ایران هم که باهم یکیهنقل قول:
عزیزم من خودم بوشهریم.این مغازهه که میگی سر خرید arc باش بساطی داشتم.روزه اول گفت 580.بعد که آوردو فهمیدکه میخوام گفت دراومده 700تومن.این عادتشه زیاد که بری طرفش دور بر میداره.صب کنی جا بهتر از اونم هست که10و20تومن رو فاکتور بکشه بده به مشترینقل قول:
خوب مایکروتل که از قانون مناطق آزاد تجاری پیروی نمیکنه.این بنده خدا هم از گمرک میخواد وارداتشو انجام بده.گمرکم تا کالایی اداره استاندارد روش نامه نزنه اجازه ورود نمیده.البته بگم که این استانداردم خودش کلک پوله.در حدی حالیشون نیس که بخوان یه گوشیو تست کنننقل قول:
تو مگه ميدوني با كدومم؟نقل قول:
من كه موندم يكي ميگه بخر يكي ميگه نخر!
خودمم ميتر سم 16 گيگ كم بياد ولي خب اينجور كه به نظر مياد فعلا فعلا از 32 خبري ني
حالا دقيق 2400 درهم چقدي ميشه ؟درهمي 320 هم كه حساي كني ميشه 770
حالا اگه بياد تا 810 باهاش تموم ميكنم...
بم پ خ بده تا یاهوم بت بدمنقل قول:
نقل قول:
دوست من اينا هچی نميدونن فقط گوشی رو ميفرستن از انبار اينا هم ميفروشن ميگن 1 ماه ديگه مياد 20 روز ديگه از اين حرف ها اصلاً روش حساب نکن سرi9000 اينا من رو پير کردن ديگه خوب شناختمشون
ببین یه نصیحت دوستانه میکنم هر چند در حدی نیستم که شما رو نصیحت کنم!نقل قول:
ببین الان شما از روی علاقه میخوای این گوشیو بخری
فرض کن خریدی!
۲-۳ روز باهاش حال میکنی و بعد تبدیل میشه به یه گوشی نسبتا معمولی
۱-۲ ماه بعد نسخه ۳۲ این گوشیو میبینی با قیمتی ارزونتر از ۱۶ که تو خریدی
از الان فک کن اون وقت چه حسی داری!!
از من میشنوی اگه واقعا ۳۲ رو میخوای نخر!:46:
به نظر من هم انتظار برای 32 گیگ میرزه ولی متاسفانه یه خبر هم از این نسخه 32 گیگی نیست که آدم دلش خوش باشه
ممنون داداش...
واقعا بچه هاي فروم خيلي با معرفتن از همه ممنونم...
يه مغازه ديگه هم دوست عزيزم soheiloooooo معرفي كردن كه يه سر هم اونجا ميزنم
حالا اگه اين مغازه داره هم تا آخر اين هفته يا هفته ديگه آورد ديگه ناچارا ازش ميخرم چون نميتونم بيشتر از اين صبر كنم
اقا مبارکت باشه جلو جلو:7:نقل قول:
مرسي ....:31:
حالا خدا كنه به قول soheiloooooo سرمون فيلم در نياره
من فکر کنم 32 با s-lcd بیاد مثل نکوس اس که 16 گیگش s-lcd هست و هشت گیگش s amoled
وقتی که بخواد با اس-ال سی دی بیاد، کدش عوض میشه، دیگه I9100 نمیشه. این گوشی با همین مشخصات فنی قراره با ظرفیت 32 گیگ هم بیاد.
سلام
من پسر عموم سه روز دیگه میره دبی.میخواستم ببینم اگه بگم برام بگیره،چجوری میتونه برام بفرستش؟(دفعه اولش میخواد بره تا 1 ماه دیگه هم نمیاد)
با پست میشه؟هزینش چجوریاس؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه!:11:
دوستان اين گوشی بدون ارم سامی چقدر ارزش داره الان بابتش پول داد :20:
نفوس بد نزن!نقل قول:
مبارک باشه پیش پیش:11:
فقط خودتو آماده کن که ما ریویو میخوایم!:21:
راستی نمیدونم این لینکو کسی گذاشته یا نه!
ولی اینو یه نیگا بندازین:
Top 10 smartphones of 2011 ... for now
[HTML]http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/top-10-smartphones-of-2011-for-now/5683?tag=rbxccnbzd1[/HTML]
بقول این اجنبی ها :cheers
فک کنم یکی توی موبایلستان بود که بدون آرم میداد ۱۲۰۰:10:نقل قول:
بدون آرم يعني هموني كه تو كره عرضه شده؟
بدون ارم سامی ححتما مربط به قبل از فاینال ریلیزه فک نمیکنم خریدنش درست باشه دوستان:13:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
رو یوتیوب فیلمای کره ای هم آرم دارن به گمونم:18:نقل قول:
به به parsandriod عزیز:31:
پس بالاخره تصمیمتو گرفتی مبارکه :10:
خوب پس یه شیرنی به من و دوستان بدهکاری.:31:
حالا از شیرینی میتونیم بگذریم ولی از ریویو نه:8:
حتما یه ریویو خفن بزار یادت نره اگه میتونی به صورت تصویری هم ریویو بزاری که خیلی خوب میشه:5:
موفق باشی:11:
شايد اينايي كه آرم ندارن همونايي باشه كه كلاك CPUـشونم 1 گيگاهرتزه
البته اگه آرم سامي جلوش نبود هم خوب ميشد چون صفحه نمايش SAMOLED رنگ مشكيش خالصه و حتي تو همين گالكسي اس اولي هم وقتي يه عكس كه حاشيه هاي مشكي داشته باشه بذاري اصلا قاب مشكيه گوشي با خود صفحه قابل تشخيص نيست... ولي خب از آرم خوشگل:40: سامسونگ هم نميشه گذشت
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
من كه از خدامه زود تر برسه كه بيام واسه دوستان ريويو بذارم
ولي به حرف اين فروشنده ها هم اعتباري نيست
ولي هر كدوم از بچه ها كه زودتر اين گوشي به دستش رسيد بياد و ريويو بذاره عالي ميشه
مثل اینکه قرار بوده توی سوءد و هلند بدون آرم بیاد که هر دو با آرم بودن!!
بچه ها یه سوال:gs2 در بطور پیشفرض mkv رو پخش میکنه؟!
اگه نه پس این چی میگه؟!
نقل قول:
The Matroska . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] container, in which a lot of the 1080p videos are wrapped, is no problemo as well - the Samsung Galaxy S II eats 1080p .MKV files for breakfast
آره بابا ویو به راحتی پخش میکنه این که دیگه رو شاخشه:11:نقل قول:
فقط یه MPG رو دیگه کم داره
ایشالا گالاکسی بعدی
mpg?نقل قول:
اخه mpg هم شد پسوند انقدر از این برنامه های media player برای اندروید هست که این پسوندا رو اجرا کنه که این mpg توش گمه:31:
مقایسه بروسر گوشی با ایفون 4
روشنایی صفحش توی بروسر نزدیک به ایفون4 هست.
[PHP]http://www.youtube.com/watch?v=t78KfESnFE0&playnext=1&list=PL0F5FC9BD7F4C 7214[/PHP]
[HTML][/HTML]کد:http://www.pocketpcdubai.com/forums/showthread.php?p=42400
اوردن یک گوشی ایرادی نداره.البته اگه بیشترم خواستی میتونی بیاری.اما باید کارتوناشو جاسازی کنی و گوشیا رو بذاری تو جیبت که گمرک نگه گوشی نو آوردی.بهمین راحتینقل قول: