دستگاه شما در حال حاضر کپی خور نمیشه متاسفانه ...نقل قول:
باید صبر کنید در آینده روش های جدیدی که میاد ورژن 3.60 و جیل بریک کنه ...
دانگل هم تا اونجایی که میدونم روی 3.55 کار میده!
دستگاه شما در حال حاضر کپی خور نمیشه متاسفانه ...نقل قول:
باید صبر کنید در آینده روش های جدیدی که میاد ورژن 3.60 و جیل بریک کنه ...
دانگل هم تا اونجایی که میدونم روی 3.55 کار میده!
یعنی دستگاه من قابل دانگرید شدن هم نیست؟؟؟!!!:18:نقل قول:
دانگرید وقتی انجام میشه که مثلا شما الان 3.55 هستی ... بعد به صورت اشتباهی به ورژن بالاتر آپدیت میکنی ... بعد چون دستگاه شما قبلا 3.55 بوده میشه دانگریدش کرد ...نقل قول:
ولی شما میگی دسگاتون از اول از وقتی که آکبند گرفتین، 3.60 بوده ... پس متاسفانه نمیشه!
با سلام!
من تو فروم خیلی گشتم ولی فقط گیج شدم چون خیلی وقته که دوروبر ps3 نبودم!واسه همین گفتم که بیام دوتا سوال بپرسم!
من2تا ps3 تازگیا دستم رسیده یه فت 80گیگ با فریمور3.77 و یه اسلیم250گیگ با فریمور4.11 که هردوش فریمور کارخونشون کمتر از 3.55 بوده.
میخواستم بدونم خودم برای جیلبریکشون کاری میتونم بکنم(منظورم نرم افزاریه طبیعتا)؟
و اگه جواب بله و با دانگرید باشه بازی های جدید(3.6+) رو میشه کپی و با همون فریمور بازی کرد (با دانگل و بی دانگل)؟
متشکر میشم از جوابتون.
کسی نیست بتونه کمک کنه؟؟
سلام
بنظرتون دانگل JB-king بود خریدش درسته یا نسخه اصلی ترو بلو بهتره؟
king تو سایت نوشته ابدیتش مثل ترو بو هست؟ فرقی نداره؟
سایت ps3j . c o m معتبره ؟ کسی از این سایت خرید کرده؟
ترو بلو زده 139 و کینگ زده 79 این اخری ابدیت شد گرون شد مثل ترو بلو شده تعداد بازی که اجرا میکنه
در کل احتمال داره cfw بیاد دانگل بیمصرف بشه؟
چرا بچه ها نیستند ما هم سال به سال گیمی میزنیم
خیر برای دانگرید باید دستگاه باز بشه و به یه دستگاه جداگانه هم احتیاج هست. همون ببرید فروشگاه بهتره. بعد از دانگرید برای بازی های قدیمی میشه بدون دانگل بازی کرد اما برای بازی های جدید دانگل میخواد.نقل قول:
من توصیه میکنم همون تروبلو رو بخرید. چون تیم های پشت این دوتا دانگل با هم سر جنگ دارن. این آپدیت میده علیه اون ... اون ضد آپدیت میده برای این!!!نقل قول:
کلا به نظر میاد تروبلو هم از نظر سخت افزاری و هم تیم پشتیبانی بهتر هست.
درباره CFW هم هیچی معلوم نیست. شاید همین فردا بیاد شایدم هیچ وقت نیاد.
اون سایت رو هم نمیشناسم.
دوستان دستگاه من فعلا 4.20 هست چون ابدیتش کردم
چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
شنیدم باید دستگاه فریمورش زیر 3.55 بوده باشه تا بشه با دنگرید بردش به 3.55
حالا منکه نمیدونم فریمورش از اول چند بوده چیکار باید بکنم؟
دوستان ظاهرا یه خبرایی هست. از من میشنوید فعلا دانگل نخرید ...
ببرید پیش یه تبدیل کار که میخواد کاره دانگرید رو براتون انجام بده،خودش بهتون میگه دانگرید میشه یا نه.........................نقل قول:
دوستان بعد از -- کردن کنسول دیگه باید چیکار کرد؟
بازی ها رو میشه از طریق خرید سیدی اجرا کرد ؟
اصلا چطوری بازیهارو اجرا میکنند؟
یکی هم منو راهنمایی کنه!نقل قول:
درضمن چندجای معتبر برای -- کردن معرفی کنید
تهران هستم
درکل کاره درستی میکنم میخوام -- کنم ؟؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
1. برای هـک کردن باید برنامه مولتیمن نصب بشه (ضمن اینکه ورژن فریمور باید 3.55 باشه) .
2. باید یک عدد بازی اورجینال در درایو PS3 قرار بدی .
3 باید هارد اکسترنال بخری تا بازیها رو در پوشه GAMEZ کپی کنی .
4. پس از متصل کردن هارد اکسترنال از طریق برنامه مولتیمن بازی مورد نظر رو اجرا میکنی .
1)کل اینها که گفتی چند در میاد؟نقل قول:
2)دارم
3)بجای هارد میتونم از USB استفاده کنم؟
بازیهای کپی رو میشه سیدیش رو خریداری کرد بجای ریختن تو هارد؟
از دردسرهای بازیهای کپی هم یکم میشه بگید!مثلا شنیدم ارور داره ایبوت داره و......!!!
کجای تهران برای -- خوب هست؟؟
والا برای کپی خور کردن (دانگرید به 3.55 و سپس نصب custom firmware و سپس نصب مولتیمن) نمیدونم چقدر میگیرند و کجا بهترین هست !!! خودم برای خرید بازی یا موارد دیگه میدون ولیعصر میرم یه مغازه هست نه تنها بازی میفروشه (روی هارد اکسترنال فقط) بلکه ، دانگل ، دانگرید ، کپی خور (هـک) هم انجام میده .نقل قول:
بعضی از بازیها هستند که حجم خیلی زیادی دارند مثلا 40 گیگ . بنظر شما میصرفه این چهل گیگابایت روی سیدی 700 مگابایتی رایت بشه ؟؟ (حدود 58 تا CD میخواد) .
بعضی از بازیها هم ممکنه اجرا نشه که این مشکل نه تنها میتونه به خاطر ایبوت یا بد کپی شدن بازی باشه بلکه ممکنه نیاز به پیچی باشه که باید قبل از اجرای برنامه نصبش کرد .
اقا شما خیلی مردی:31:نقل قول:
راستش میخواستم بفروشمش چون دیدم از پس قیمته بازیهای اورج بر نمیام!
ولی بعد گفتم خب شاید -- کنم بهتر باشه!
اقا من زیاد اطلاعات ندارم در مورد این اصطلاحاتی که بکار بردی!
من الان باید -- کنم یا دانگل یا دانگرید؟!
اصلا فرقشون چیه؟
من بهتره کدوم رو انجام بدم؟
والا من در مورد ps3 حرفه ای نیستم .نقل قول:
صفحه اول این تاپیک هم در مورد نحوه کپی خور کردن (هـک کردن یا جیلبریک کردن) توضیح داده .
1. در درجه اول شما باید ببینی ورژن firmware چند هست . اگر بالای 3.55 باشه که باید دانگرید بشه .
2. پس از دانگرید شدن به 3.55 باید کاستوم فریمور cfwبریزی .
3. سپس برنامه مولتیمن رو نصب کنی .
اونوقت میتونی بازیهای قدیمی رو اجرا کنی نه بازیهای جدید . البته برای بعضی از بازیهای جدید با فیکس کردن قابلیت اجرا روی فریمور 3.55 رو دارند .
اون دانگل هم چیزی شبه فلش مموری هست برای اجرای بازیهای جدید (نه همه) روی فریمور 3.55 هست .
همین چند روز پیش resistance 3 خریدم ده هزارتومن !!! که اصلاً برای firmware 3.55 نبود که فیکس کردن تا بدون نیاز به این دانگل روی این فریمور قابل اجرا باشه .
دوستان این mgs hd collection که -- شده حجمش چقدره؟؟من دستگام 3.55 هستش و مولتی من هم نصبه برای اجراش که کار خاصی نباید بکنم؟
1- اونایی که فرمویر کارخونه ای 3.55 نباشن ولی با دانگرید کپی خور شن در اجرای
بلوری فیلم کپی / بازی های فیکس 3.55
تفاوت و مشکلی دارن؟
2- الان دیگه اصلا فرمویر استوک 3.55 کجا گیر میاد بیام تهران؟
با سلام به دوستان
من یک دستگاه p3s جیلبریک شده با3.55 Kmeav دارم. همه چی خوب بود تا اینکه چند روز قبل بازی Silent Hill Downpour را دانلود کردم و روی دستگاه ریختم تا اجرا کنم. بازی هم خیلی خوب اجرا شد و بازی میکردم تا اینکه بعد از چند روز سرعت دستگاه خیلی اومد پایین. مثلا سرعت load بازی خیلی کم شده یا اینکه در محیط بازی هر 1 دقیقه 4-5 ثانیه فرییز میشه. همچنین سرعت دستکاه در منوهای XMB هم کم شده. دستگاه p3 slim 240GB هستش و حدود 180GB هارد داخلی خالیه.
خیلی از بازی های قدیمی رو هم پاک کردم ولی اثری نکرد. کسی از اساتید میدونه باید پیکار کنم؟ آیا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
دوستان دانگرید با e3 خطر بریک شدن دستگاه رو بالا میبره؟
چون من اینجا(تبریز)به هر مغازه ای میرم ازم 100 تومن میخوان واسه دانگرید و میگن با لحیم کاری دانگرید میکنن چون خطر بریک شدن با e3 زیاده!!!
کسی جایی رو اینجا سراغ نداره که به قیمت مناسب اینکارو بکنه!؟
من به شخصه نمیتونم بالای 50 تومن واسه این کار هزینه کنم و واسم فرقی هم نداره با کدوم روش دانگرید بشه...
سلام دوستان ... من تقریبا 3 سالی میشه ps3 گرفتم اما به دلیل زیاد بودن قیمت بازی ها نتونستم بازی های زیادی رو بازی کنم ... الان به این فکر افتادم که ps3 رو کپی خور کنم و آخرین بازی رو که انجام دادم آنچارتد 1 بوده که ورژن دستگاهم 3.50 هست ... ولی خیلیا میگن که وقتی کپی خور کنی کیفیت بازی ها میاد پایین و من واقعا گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ... حالا اومدم از شما دوستان که تجربه دارید سوال کنم که آیا واقعا کیفیت بازی های کپی روی ps3 کپی خور از بازی های فابریک روی ps3 غیر کپی خیلی کمتره .. خیلی ممنون میشم جواب سوالم رو بدید .
سلام .نقل قول:
کیفیت بازی هیچ ارتباطی به اینکه کنسول کپی خور شده باشه یا نشده باشه نداره .
مشکلاتی که در هنگام اجرای بازی دیده میشه مثل هنگ کردن یا فریز شدن بیشتر ناشی از ایبوت یا حتی ناقص کپی شدن فایلها و ... میتونه باشه . برای اجتناب از این مشکلات بهتره که از فروشنده معتبر بازی رو بخرید .
خودم بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی روی کنسول کپی خور شده (3.55) اجرا و تمومش کردم .
من از بابت اینکه دستگاهم رو بدم به مغازه دار میترسم!با خودم میگم یوقت دستگاه رو انگولک نکنه یا مثلا قطعه ی رو عوض نکنه و....
راهی هست که بشه اطمینان کرد؟!(من تهرانم شما کجا رو پیشنهاد میدین؟)
دوستانی که ترس و یا اطلاعات کافی برای -- ps3 به ورژن 4.21 ندارن من می توانم برایشان انجام بدهم .
تهران - غرب هستم .
سلامنقل قول:
مطمعن هستید؟ چرا بازی heavy rain بعضی جاها از نزدیک نگاه میکردم بیکسل بیکسل بود و جاهایی با جهت دوروبر نگاه میکردم لگ میزد و تو صفحه خطی ظاهر میشد دقت میکردیم بازی هم هنگ نکرد یا فریز که بگیم ناقص بود ولی در عوض گرنتوریسمو باکیفیت بود
انچارتد1 هم گاهی دوربین میچرخوندم تصویر سریع میشد و نثل بازی بالا بود
یعنی مشکل از بازی ساخته شده هست؟
سلام .نقل قول:
میتونم اینو با اطمینان بگم که کپی خور بودن یا نبودن کنسول در کیفیت بازی مثل پیکسل پیکسل شدن ، لگ زدن و غیره بی تاثیر هست . خودم جدیداً بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی تمام کردم .
یکی از دلایل کاهش کیفیت در تصویر بازی میتونه به خاطر نوع TV یا مانیتور و همچنین نوع اتصال کنسول به TV باشه . مثلاً اگر از کابل HDMI استفاده بشه کیفیت خیلی بالاتری خواهید داشت نسبت به اینکه از طریق AV Cable به TV متصل شده باشه .
سلام
دوستان من هم بیش از یکساله که ps3 دارم ولی بدلیل گرون بودن بازیها 2-3 بازی رو بیشتر نتونستم بخرم و تصمیم به کپی خور کردن کنسولم گرفتم.....
حالا میخوام بدونم اگر دستگاهم رو کپی خور کنم باز هم بازیهای اورجینالم تو اجرا میشه یا نه؟
واینکه که بعد از کپی خور شدن باز هم میشه به حالت قبلی بازگردوندش؟
اگر ورژن سیستم عامل دستگاه 3.55 یا کتر باشه میشه
بله بازی ها اجرا میشه
بله قابل بازگشت هست.
فکر کنم دیگه نمیشه multiman رو از طریق خود دستگاه update کرد شاید سایتش هیلتره راه حل چیه؟(نمیخوام base از اول دانلود کنم)
نو سایت rebug.me یه پکیجایی داده کدوماش به درد میخورن؟ (4.11 spoofer ) ...
ممنون
سلامنقل قول:
اوکی
hdmi وصل کردم و مانیتورم سامسونگ هست 2285 چطوره کیفیتش؟
از -- نباشه قبول تا حدی ولی چرا gt5 با کیفیت بخش میکنه فول اچ دی بود؟ ولی تو heavy rain , uncharted1 کمی یجاهایی نه همه جا خط خطی وسطا نشون میده
الان که داشتم این بست تایب می کردم یهو این نکته یادم اومد شاید Gt5 فول هست کیفیتش شاخ بود
uncharted 1 و Heavy rain شاید نوع بچ این ها باگ داره و .... کیفیتش چشم نزدیک led کنیم بیکسل ها معلومه بخاطر فول اچ دی نبودم بازی هست؟
بازی انحصاری باید فول اچ دی می ساختن اگه توانش ps3 داره و 100 گیگ نمیشه حجمش:13:
اولا ناراحت شدم چرا بازی Heavy rain یجاهایی اینطور خط خطی گاهی میاد تو تصویر به ندرت شد خیلی کم ولی انچارد 2 و ... خوب بود
سلام
یه زمان حدود 2 سال پیش اینا بود فکر کنم همه بازیها برای کاستوم cf 3.55 میومد , یعنی نهایت 2 تا 3 هفته بعد ریلیز ، یه ایبوت و دانلود بازی و اجرا بازی
الانم همینجوریه ؟ من از این dex و اینا سر در نمیارم یعنی تازه شنیدم
کلا ه$$ک ps3 الان چجوریه / فرض مثال کلی پول بدم که دستگاه کپی خور 3.55 بگیرم ؛ راحت مثل قبل بازیهای جدید اجرا میشه یا نه ؟
ممنون
اگه از دوستان یه راهتمایی سریع بکنن خیلی لطف میکنن در حق بنده
سلام دوستان
من چند وقت پیش پی اس 3 خریدم -- شده... یک سری بازی کردیم ، بعدا بازی Resistance 3 رو گرفتم که نوشت نیاز به آپدیت داره... آپدیت که کردم دیگه نرم افزار مولتی من (همون هکی که باهاش بازی ها اجرا میشد) دیگه اجرا نمیشه... ظاهرا این آپدیت جلوی اجرای اونو گرفته...
ورژن اول دستگاه رو نمیدونم ولی قشنگ آنچارتد 2 رو میشد بازی کنم ، الان توی سیستم اینفو نوشته:
System Software Version 3.66
و ورژن Multiman:
ver. 2.00
دیگه مولتی من اجرا نمیشه در نتیجه بازی ای نمیاد... می خواستم بدونم باید چیکار کنم دقیقا؟ مولتی من جدید بگیرم؟ از کجا ؟ چه ورژنی؟ از کدوم لینک؟
متشکر
فکر میکنم باید دانگرید بشه به 3.55 و مراحلش هم سخت افزاری هست. ولی شاید روش های جدید هم اومده باشه چون زیاد پی گیر سونی سه نیستم.
دوست عزیز به زبان ساده باید بگم هـک کنسول شما پریده!!!نقل قول:
باید ورژن دستگاه رو روی 3.55 نگه میداشتین تا بتونین کپی بازی کنین. res3 هم میشد از راه های دیگه بازی کرد.
الان یا باید بازی ارجینال بازی کنید یا ببری بیرون برات دوباره دانگرید کنن رو 3.55 که البته خرج داره و دستگاه باید باز بشه.
سلام دوستان اگه بخوام یه ps3 (کپی) بخرم که بتونم باهاش بازیهای روز مثل pes13 یا fifa13 یا مثلا این final fantasy جدیده رو بازی کنم حتما باید از دانگل استفاده کنم یا روش ارزونتری هم هست؟
روش ارزونتری نیست،اگه میخواید از بازیهای محدود استفاده کنید،از PS3 اوریج خور استفاده کنید،لذت بیشتری داره............................
این دانگرید های اینطوری چه قدر مطمئن و شدنی هستند ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده این روش کار میکنه یا نه تو کامنتها که همه راضی بودن !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ورژن ps3 بنده3.56 هستش یعنی قبلا پایین تر بود ولی توسط بازی C2 به این ورژن اومد
با این اوصاف دیروز رفتم قیمت دانگرید رو گرفتم که قیمتهای مختلفی میدادند 110 100 95 ولی رفتم یه مغازه که مشتریش بودم قیمت 75 تومان داد بعد گفتم این اپدیت جدیده که بازیهای جدید رو اجرا میکنه هم میریزی گفت باشه
گفتم 3,4 تا هم بازی میریزی توش گفت تو حالا دستگاتو بیار
یعنی در کل همه ی این کارهارو می کنه با قیمت 75 تومان
حالا می خواستم ببینم قیمتش خوبه دیگه
بعد یه مسئله دیگه این که
میخواستم ببینم اگه دانگرید بشه بعده ها برای د ستگاه ضرری نداره براش مشکلی پیش بیاد
ومسئله ی اخر این که وقتی دادم دانگرید یه وقت قطعه ای از دستگاهو برندارن با جنس متفرقه عوض کنند در کل برای دانگرید از این کارا میکنند ؟
البته طرف میگم اشناست یعنی یکی دوسا لیه مشتریشم ولی خوب محظ احتیاط میپرسم
در کل یکم ترس دارم دستگامو بدم برا ی دانگرید میتونید منو روشن کنید
پیشاپیش ممنون از نظرتون