درخواست کمک در مورد پرینتر hp c5283
میخوام بدونم کاتریج رو از چه مارکی بگیرم برای این دستگاه؟
Printable View
درخواست کمک در مورد پرینتر hp c5283
میخوام بدونم کاتریج رو از چه مارکی بگیرم برای این دستگاه؟
سوالی داشتم خدمت استادان عزیز
من یه پرینتر اچ پی 4500 افیس جت دارم که جوهر سیاهش کمرنگ شد (بعد از پرینت تقریبا 200 کاغذ A5 پشت رو) و من بلافاصله 4 الی 5 سی سی جوهر سیاه با سرنگ از سوراخ اولش از طرف سمت مسی (سوراخ سمت راست) ریختم طوری که نوک سرنگ فقط 2 میلی متر توی اسفنج سفید رنگ فرو رفت به نا به گفته دوستی اگر سوزن رو تا آخر فرو کنم موقع بیرون کشیدن اون اسفنج بالا حرکت میکنه و امکان جداشدن از هد هست هیچ جوهری از سوراخ بالا در نیومد و حتی اسفنج های سفید که از هر 5 سوراخ دیده میشد همونطور سفید موندن دوست متخصصم گفت نباید بیشتر از 4 سی سی پرکنم .... خلاصش بعد شارژ بدون کیت و پاک کردن هد که یه قطره ازش جوهر می چکید پاک کردم گذاشتم سر جاش و خیلی خوب شروع به پرینت کرد تا تقریبا 100 صفحه A5 پشت رو نشده بود که ناگهان هیچی چاپ نکرد و خیلی خیلی کمرنگ شد شاید بشه گفت فقط چند حرف از یه صفحه دیده میشد.... منم در اوردم و نزدیک به 8 سی سی جوهر ریختم همونطور سوزن رو بیشتر از 2 میلی فرو نکردم و این بار جوهر یکم توی سوراخها دیده شد و یکی هم اینکه من تقریبا از هر سوراخ 1 الی 2 سیسی ریختم با اینکه فکر کنم میشد 1 سیسی دیگه ریخت من همون 8 سیسی ایست کردم موضوع اینه که از هد اینبار حتی 1 قطره هم نچکید و با اینکه رو دستمال خط انداخت فقط 2 صفحه پرینت کرد و یهو دیگه بازم چیزی پرینت نکرد.... موضوع چیه وقتی کارتریج رو میگیرم دستم و به دستمال خیس شده با اب مقطر میکشم یکم بعد بخوبی خط میندازه ولی تو پرینتر هیجی به هیچی و مدونم توش حداقل 7 سی سی رو داره
سلام داداش کارت درسته ایوال......نقل قول:
یه خواهش دارم....
میشه لطف کنی این آموزشو بصورت یه فایل PDF دربایری بزاری واسه دانلود ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا ممنون میشم !!!!!!!!
من یک پرینتر جوهرافشان کانن 4600 دارم تا حالا براش جوهر اوریجینال می گرفتم اما چون الان خیلی گرون شده میخوام بدم شارژ کنن ایا این نوع جوهر ها قابلیت شارژ دارد؟ ایا به هد پرینتر اسیب نمی رساند؟ تا چند بار میشه شارژش کرد؟
سلام دوست مننقل قول:
بله دستگاه شما قابل شارژ هست
اما برای شارژ باید چیپست های روی کارتریح ها رو با نوع قابل شارژ (اتوریست) عوض کنید.
پیشنهاد می کنم یک سری کارتریج قابل شارژ بخرید.
برای جوهر پیشنهاد می کنم از جوهر پارت تکنیک یا وکس استفاده کنید.
موفق باشید
به چند تا از دوستان هم قول دادم يه pdf بسازم و لينك هاي خراب رو اصلاح كنم ولي هنوز تكميل نشده كارش!نقل قول:
يه پي دي اف هم بود كه كه اونم لينكش خراب شد. فعلا با همين بسازيد خوشبختانه لينك هاي پرشين گيگ سالم هستند.
من در حال حاضر از کجا بفهمم این جوهر هایی که دارم قابل شارژ هستند یا نه؟نقل قول:
اگر کارتریج های اصلی رو دارید که به احتمال 99 درصد چیپ هاشون اتو ریست نیست.نقل قول:
اگر تهران باشید در خیابان ایرانشهر می تونید هم مخزن و هم کارتریج قابل شارژ و هم احتمالا چیپ اتو ریست گیر بیارید.
اگر مشهد باشید بگید تا راهنمایی تون کنم.
موفق باشید
من کرمان هستم اینجا هم خدمات پس از فروش خوبی نداره چون مراکز محدود هستند خیلی گرون میدن نمیشه جوهر رو با سرنگ بریزم توش؟نقل قول:
از لحاظ ریختن رنگ که مشکلی نیست (البته اونم باید به درستی انجام بدید)نقل قول:
مشکل اینه که بعد از مدتی دیگه با اون کارتریج نمی تونید چاپ کنید، حتی اگر پر رنگ باشه. چون چیپست روی کارتریج یکبار مصرف هست.
با سلام
من کارتریج hp 135 رنگی دارم بعد از اتمام رنگ اولیه کارتریج دو سه بار خودم شارژ کردم خوب بود ولی جند وقتیه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبي كم مياره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سانت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كه ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مياد و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرد.
برچسب سوراخ ها را هم می زنم - یک سرنگ کامل هم هوا گیری می کنم - دو سه بار هد کلین نیز می زنم ولی باز خرابه
یواش یواش به این نتیجه رسیدم که جوهر روان بودن خوبی نداره - مارک جوهر هم mir-aus هست
لطفاً دوستان یک راهنمائی کنید
متشکرم
من این مشکل رو با پرینتر کانن و کارتریج PG-510 داشتم و از جوهر گاما استفاده می کردم.نقل قول:
کارتریج رو باز کردم و فیلتر هد رو شستم (ظاهرا جرم زیادی گرفته بود) و مشکل حل شد.
بعد از اون از جوهر پارت تکنیک استفاده می کنم.
موفق باشید
با سلامنقل قول:
حدثم در مورد روان نبودن جوهر درست بود با ساکشن کل رنگ کارتریج و خالی کردم و با رنگ vox شارژ کردم پرینت خوب شد فقط آخر های کار یکم کم می یاره اونم میشه نادیده گرفت
با تشکر از همه دوستان
احتمال زیاد همون فیلتر های هد تون کثیف شده.نقل قول:
قبلش چه جوهری داشتید؟
سلام دوستان
پرینتر من HP4580 All-in-one هستش.من با استفاده از آموزشهای این تایپیک و خرید جوهر گاما تا پنج بار کارتریجم رو که مدل 901 هستش شارژ کردم.اما الان یه کمی سخت شده. وبدون کیت مخصوص هواگیری خیلی سخت به کیفیت ایده ال میرسه.از دوستان تقاضا دارم اگر کسی کیت شارژ ( مخصوصن کیت هواگیری ) مدل کارتریج 901 را سراغ داره با بنده تماس بگیرد.من در یکی از شهرهای استان مرکزی ساکنم ودر این استان این کیتو پیدا نکردم.لطفا دوستان کمک کنند. ممنونم.E-MAIL : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
(جناب raico شرمنده اما باید اینو بگم دیگه!)
من هم از جوهر مشکی پیگمنت گاما استفاده کردم و بعد از چندبار شارژ کارتریجم قاطی کرده بود و مشکلات عجیبی براش درست شد. بعد با جوهر پارت تکنیک شارژ کردم و مشکلات تا حد بسیار زیادی حل شد. البته سوخت کارتریجم!
توصیه می کنم جوهر تون رو عوض کنید، من با جوهر پارت تکنیک که شارژ می کنم بدون هواگیری عالی کارمی کنه.
موفق باشید
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتان.من چطوری میتونم جوهر پارت تکنیک رو تهیه کنم.آیا فروش اینترنتی داره ؟
نمی دونم، من که ندیدم. اما جوهرای دیگه ای هم هستن که خوب اند، مثل وکس.نقل قول:
از فروشگاه های شهرتون بپرسید حتما گزینه های مناسبی پیدا میکنید.
موفق باشید
دوستان یه توصیه از من به همه شما.
همیشه قبل از خرید چیزی(از سیر تا پیاز) >>>یه سرچ کوچولو<<< روی گوگل بزنید. بیش از 10 دقیقه وقتتون رو نمیگیره....و در عوض هم مثل من اشتباه نمیکنید....
مثلا من بدون تحقیق رفتم 4 لیتر جوهر گاما از اینترنت سفارش دادم و گول حرف های چرب و نرم و دروغین و قیمت جوهر گاما رو خوردم.حالا 1 ماهه جوهر گاما خریدم 2 بار کارتریج رنگی نو خریدم.1 بار هم کارتریج مشکی.اصلا از کیفیتش هم راضی نیستم.یعنی 80 تومن خرج جوهر کردم و باخودم گفتم که مثلا صرفه جویی کردم.....ولی واقعیت امر اینه که 120 هزار خرچ کارتریج کردم.....
آی فروشنده گاما ببین انصافه!!!!!!!!!!!!!!!اصلا هرچی میگم بهشون اشتباهشونو قبول نمیکنن!!!!!!!!
یعنی جوهر آشغالیه..... گاما=مرگ کارتریج
اصلا اصلا اصلا به این جوهر پول ندید.از مارک هایی که مرغوبند استفاده کنید.
از شما میخوام به هیچ وجه گول ارزونی یا تبلیغات چیزیو نخورید دوستان.
سلام
مدتی که پرینترم رنگ سیاه رو نمیزنه . هر چی هد کلین میکنم هم فایده ای نداره . نازل چک هم میگیرم همه رنگها را میزنه ولی مشکی رو یا نمیزنه یا خیلی کم میزنه . داخلش البته جوهر داره . توی خود تانک هم جوهر هست . یه محلولی هست که میگن هد گرفته رو باز میکنه .به نظرتون استفاده کنم ؟ بعد برای همه پرینترها محلول یکسانی استفاده میشه؟ یا با توجه به اسم و مدل پرینتر محلولش متفاوته ؟ بعد برای استفاده باید فقط جوهر مشکی رو تخلیه کنم یا همه رنگها باید تخلیه شوند ؟ ؟با تشکر
پرینتر اپسون جوهر افشان R295
معمولا اگه يه رنگ رو پرينت نكنه اول بايد احتمال رو از كارتريج و تانك و ... بديد بعد بريد سراغ گرفتگي.نقل قول:
سلام!
خود كارتريج تانك يا لوله هاي ارتباطي و ... ممكنه مشكل پيدا كرده باشه كه بايد تست بشه.
هد كلين هم تا حدود 20-30 تا بايد بزنيد و ببينيد تغييري حاصل ميشه يا نه.
بعد بريد به سراغ محلول و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به مشکل شما دچار شدم .ولی راضیم چون قبل از اینکه کاریجم بسوزه کلی عکس پرینت گرفتم که برام با ارزشه.یعنی اندازه 4 تا کارتریج نو کار ازش کشیدم .البته من پکیج جوهر گاما رو خریدم اونم با 16هزار تومن هزینه ولی دیگه ازش استفاده نمی کنم.
من هم به مشکل شما دچار شدم .ولی راضیم چون قبل از اینکه کاریجم بسوزه کلی عکس پرینت گرفتم که برام با ارزشه.یعنی اندازه 4 تا کارتریج نو کار ازش کشیدم .البته من پکیج جوهر گاما رو خریدم اونم با 16هزار تومن هزینه ولی دیگه ازش استفاده نمی کنم.نقل قول:
سلام
برای پرینتر hp مدل 3680 با
کارتریچ 21 و 22 په کیت شارژی بگیرم ؟
سلامی به استادان
من یه پرینتر اپسون tx117 دارم روش تانک پیاده کردم ولی بعد از تموم شدن کارتریج ها ارور تمام کارتریج ها رو میده
روی کارتریج ها بالای چیپ ها یه دگمه هست میگن با اون باید ریست کنی چطوری یه توضیح کلی میدین
ممنون میشم
سلام(البته من استاد نيستم!)نقل قول:
وقتي كارتريج ها تموم ميشه چراغ جوهر روشن ميشه. شما كليد قطره رو مي زنيد بعد كارتريج هايي كه ارور داره روبروي علامت روي دستگاه مي مونه چندين بار كليد رو مي زنيد تا كارتريج ها حركت كنن و در مكان تعويض قرار بگيرند. بعد نيازي به تعويض نيست! كليد روي چيپ رو بگيريد براي چند ثانيه! بعد رهاش كنيد و دوباره كليد قطره رو بزنيد.
ممنون از جواب توننقل قول:
من همین کاری رو که میگین رو انجام دادم اما نمیشه
(باید کارتریج رو دربیاری این کارو کنی - روش دیگه ی نداره - باید چند ثانیه نگه داری)
ممنون میشم مفصل تر توضیح بدید
سلام دوست عزیزنقل قول:
برخی کارتریج ها اون دکمه کوچیک بالاشون نیست و برای ریست بعد از چند بار زدن کلید قطره و توقف کارتریج ها در محل تعویض، باید کارتریج هایی که ارور تموم شدن میده رو دربیارید و دوباره جابزنید.
(البته توجه داشته باشید که این روش ها در صورتی جواب میده که کارتریج شما قابلیت ریست داشته باشه، کارتیج هایی که همراه مخزن هست ریست میشن اما کارریج های اصلی پرینت رریست نمیشن.)
موفق باشید
آقا من الان این p50 رو دارم! اپسون!
هر 30 تا که پرینت میگیرم چوهر مشکی خط دار میزنه! 20 30 تا هم هد کلین میزنم ولی مشکی رو درست نمیندازه از اون اول مشکی رو خوب نمیزد! به نظر واسه هد هست یا تانک؟ جوهر هم از این خروس نشان ها هستش! اسمش پنگوئن هست!
ضمن اینکه میخواستم ببینم الان جوهر استرانگ با این اوضاع هست؟ بعد اگه مشکل هد هست! هد چنده؟! دستگاه رو دوبار هم ریست کردم! فکر کنم 2 3 هزارتا پرینت گرفته :)
برسید به داد این ناتوان:)
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی کلا هیچ وقت نازل چک کامل نمیشه؟ اون خطوط ناقص ثابت هستن و جابجا نمیشن؟
هم ممکنه از هد باشه هم از جوهر و هم ازتانک.
مطمئن بشید که هواگیری شده باشه کارتریج هاتون (اگر بلد نیستید، بگید تا آموزشش رو بذارم)
هدش گمونم بالای 150 یا حتی 200 باشه (من قیمت ندارم، تقریبی گفتم)
جوهر هم به نظر بنده پارت تکنیک بگیرید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
یعنی کلا هیچ وقت نازل چک کامل نمیشه؟ اون خطوط ناقص ثابت هستن و جابجا نمیشن؟
*** واسه ی رنگ مشکی نه جز یک یا دو بار که دیدم هیچ وقت کامل نمیشه! خطوط هم ثابت هستن!
هم ممکنه از هد باشه هم از جوهر و هم ازتانک.
مطمئن بشید که هواگیری شده باشه کارتریج هاتون (اگر بلد نیستید، بگید تا آموزشش رو بذارم)
*** آموزش رو اگه میشه بذارین.
هدش گمونم بالای 150 یا حتی 200 باشه (من قیمت ندارم، تقریبی گفتم)
جوهر هم به نظر بنده پارت تکنیک بگیرید.
*** آدرسی چیزی شماره ای اگه میشه برام ایمیل کنین بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا الان هر چی کلید ریست تانک رو میزنم ریست نمی کنه اشک من و در آورده!
موفق باشید
همچنین شما
احتمال داره اون نازل ها دچار گرفتکی شده باشن، بنابراین اول مطمئن بشید که حداقل کارتریج مشکی هواگیری شده باشه،نقل قول:
آموزش:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بعد از هواگیری و چندین هد کلین باز هم مشکل پابرجا بود و خطوط خاصی ناقص بودن (مهمه که اون خطوط ثابت باشن و جاشون عوض نشه)، نیاز هست تا به وسیله محلول هدبازکن هد تمیز بشه:
جوهر هم احتمال داره جوهر خوبی نباشه، توصیه می کنم عوض کنید. (من از پارت تکنیک راضی بودم)
اگر چراغ جوهر (قطره) روشن شده،همون دکمه رو چند بار بزنید و وقتی کارتریج های به قسمت تعویض کارتریج اومدن، اون وقت اون کلید روی کارتریجا رو چند ثانیه نگهدارید و بعد دویاره کلید قطره رو بزنید تا کارتریجا برن سر جاشون.
اگر اینطور نیست، دقیقا بگید کدوم چراغا روشن شدن.
موفق باشید
سلام دوستان
من کارتیریج60 داشتم جوهر که خریدبودم دارم هنوز میشه این جوهر بریزم برای کارتریج920 یا فرق داره با هم
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
درست و اصولی اینه که برای هر کارتریج از جوهر مخصوصی که شمار ه کارتریج روش ذکر شده استفاده کنید. اما اگر نوع جوهر هر دو کارتریج یکسان باشه (Pigment/Dye Base) و کارخونه هم یکی باشه با کمی اغماض میشه گفت جوهراشون یکی هست.
نوع جوهر رو با سرچ دراینترنت و کاتالوگ دستگاه می تونید بدست بیارید.
موفق باشید
برای شارژ کارتریج 920 باید کیت داشت من یه ویدیو دیدم کیفیتش پایین بود انگار گزشت روی کیت و از پایین جوهر وارد کاتریج کرد
قیمت کیت چنده حدودی؟
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
متاسفانه من در مورد قیمت کیت اطلاعی ندارم.
موفق باشید
من کیت شارژ hp خریدم با 2تا جوهر سیاه داخلش بود 15 تومننقل قول:
رای شارژ کارتریج 920 باید کیت داشت من یه ویدیو دیدم کیفیتش پایین بود انگار گزشت روی کیت و از پایین جوهر وارد کاتریج کرد
قیمت کیت چنده حدودی؟
مرسی
مارک کانن رو هرچی گشتم نداشتن
سلام بر اساتید عزیز
یه دستگاه c3183 دارم که چراغ کاتریج رنگیش چشمک میزنه و روی صفحه ارور زده ((( هیچ عملیاتی نمیشه با دستگاه انجام داد)))
کاتریج را عوض کردم ولی فایده ای نداشت ... قسمت نقطه های اتصالات را هم تمیز کردم ولی نشد که نشد
درضمن دستگاهو شب خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم اینجوری شده
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام
برای پرینتر hp مدل 3680 با
کارتریچ 21 و 22 په کیت شارژی بگیرم ؟
برای خرید جوهر تو مشهد ادرس دارید؟
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
کیت شارژ رو می تونید از خیابون سجادی (روبروی آموزش و پرورش کل،پشت میدون شهدا) و از فروشگاه حسن پور بگیرید.
اما جوهر رو من پیشنهاد می کنم جوهر پارت تکنیک و از فروشگاه سپهر واقع در طبقه -1 مجتمع تابان در خیابان شهید صادقی (سازمان آب) بخرید. (و یا فروشگاه کلیک)
موفق باشید