2.5 ماهی هست اومده برای X360 و PS3.نقل قول:
Printable View
2.5 ماهی هست اومده برای X360 و PS3.نقل قول:
منظورم pc بود
برای pc کی میاد؟
فعلا خبری در دست نیست.نقل قول:
شاید بیاد یا شایدم نیاد.
معلوم نیست.
چندجور حرف میزنی بالاخره آمادست یا میاد؟:20:نقل قول:
اصولا اينجور بازيها را با كنسول بهتر ميشه انجام داد....
pc فقط بازيهاي اول شخص
بابا فعلا هیچ خبری برای pc تائید نشده.نقل قول:
این یعنی اینکه فعلا کشک.
دوست عزیز خواهشا لطف کنید تا وقتی کارمند یک شرکت نیستید، خبر ندید. الانم آمادس؟منبع حرف شما چیه؟ لطفا استدلالتون درست باشه.نقل قول:
استدلال همه هم اینه که چون تمامی GTAـهایی که R* North ساخته(نه R* Leeds) برای پی سی هم بعد از مدتی اومده پس احتمال 90% که برای پیسی این بازی پورت خواهد شد.
به نظر من که PC جون میده واسه سوم شخص. Assassin's Creed رو اصلا نمیشه با ps2 بازی کرد.نقل قول:
اصولا اينجور بازيها را با كنسول بهتر ميشه انجام داد....
pc فقط بازيهاي اول شخص
نه کی گفته ؟نقل قول:
بابا فعلا هیچ خبری برای pc تائید نشده.
این یعنی اینکه فعلا کشک.
بهترین منبع سایت اصلیه دوست من. برو سایت اصلی سایت راک استار و بپرس.نقل قول:
دوست عزیز خواهشا لطف کنید تا وقتی کارمند یک شرکت نیستید، خبر ندید. الانم آمادس؟منبع حرف شما چیه؟ لطفا استدلالتون درست باشه.
استدلال همه هم اینه که چون تمامی GTAـهایی که R* North ساخته(نه R* Leeds) برای پی سی هم بعد از مدتی اومده پس احتمال 90% که برای پیسی این بازی پورت خواهد شد.
من این جور خبرها رو از یکی از آشنا هام میگیرم که خودش مغازه ی سیدی فروشی داره و مخ کامپیوتر و دائما آبدیته و تا الانش هر حرفی بهم زده درست بوده ... تازه هیچ دلیلی نیست که همچین بازی که صد در صد جز پر فروش ترین بازی های دنیاست برای پی سی نیاد. در ضمن منبع معتبر تری که خودم از روش خوندم و حرف آشنامون نبود سایت گیم اسپات هست که توی آنین یکی از عضو های اون جا خوندم و گفت که برای پی سی میاد و فعلا سیستمی که برای این نسخه حدس زدن که برای بازی کردن نیازه دو و نیم گیگ رم و کارت گرافیک بالای 8000 و 75 گیگ فضای خالی دیسکه.
سایت خبری داریم تا سایت خبری. احتمالا رفتید توی سایتهای شایعه پراکن یک چیزی دید.نقل قول:
بهترین منبع سایت اصلیه دوست من. برو سایت اصلی سایت راک استار و بپرس.
من این جور خبرها رو از یکی از آشنا هام میگیرم که خودش مغازه ی سیدی فروشی داره و مخ کامپیوتر و دائما آبدیته و تا الانش هر حرفی بهم زده درست بوده ... تازه هیچ دلیلی نیست که همچین بازی که صد در صد جز پر فروش ترین بازی های دنیاست برای پی سی نیاد. در ضمن منبع معتبر تری که خودم از روش خوندم و حرف آشنامون نبود سایت گیم اسپات هست که توی آنین یکی از عضو های اون جا خوندم و گفت که برای پی سی میاد و فعلا سیستمی که برای این نسخه حدس زدن که برای بازی کردن نیازه دو و نیم گیگ رم و کارت گرافیک بالای 8000 و 75 گیگ فضای خالی دیسکه.
برید توی سایتهای زیر، اثری از GTA IV برای پی سی میبینید؟ در خبرهای رسمی البته نه Rumor.
کد:www.eurogamer.net
کد:www.gamespot.com
کد:www.ign.com
کد:www.gameindustry.com
در ضمن اون دوست شما احتمالا زیادی علاقه به اینجور حرفها داره. بازی حجمش 7.5-7.8 گیگی بیشتر نیست. 75 گیگ!کد:www.1up.com
2گیگ و حتی 3 گیگ رم هست ولی 2.5 من نشنیدم:13:نقل قول:
چه خبره 75 گیگابایت گفتن بازی نسل سوم دیگه نه اقدر:18:
من چیز زیادی نمیدونم ولی این چیزی که شما گفتین محاله:41:
دوستان نظری در مورد سیستم مورد نیازی که معرفی شده ندارن؟؟؟؟؟
75 گيگ كه محالهنقل قول:
2.5 گيگ رم هم كه ديگه خودتون ميدونيد
كارت هم احتمالا بالاي 7500 جي اف هست كه اي تي اي را هم من نميدونم
دوست عزيزنقل قول:
ميدونم ربطي به اين تاپيك نداره
ولي اين رو اشتباهي نوشتيد ؟
يا از روي عجله بوده ؟
نمیدونم x-plane رو بازی کردید یا نه ولی 15 تا دی وی دیه و 80 گیگابایت فضای خالی میخواد.نقل قول:
75 گيگ كه محاله
ولی خوب به هر حال من حرف شما رو قبول میکنم، ولی دیروز هم طبق سیرچی که در سایت گیم اسپات کردم حتی تاریخ انتشار این بازی رو هم زده بود ... ولی نمیدونم حقیقت داره یانه.
آقا شما مثل اینکه ............نقل قول:
آخه چرا شایعه پراکنی میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجای gamespot تاریخ ریلایز gta IV رو زده!!!!!نه نشون بده لینک بزار.
آخه آدم نمیدونه دیگه چی بگه.:41:
واقعا دیگه حال آدمو بهم میزنید.:2:
دوست عزيزنقل قول:
شما داريد نظم تاپيك رو با انتشار اخبار بي پايه و اساس به هم ميريزد
در سايت GAMESPOT هيچ تاريخ انتشاري از RELEASE بازي 4 GRAND THEFT AUTO براي PC زده نشده
لطفا اخبار خود رو با ذكر لينك و منبع مناسب بگذاريد
موفق باشيد
من نگفتم سایت گیم اسپات ... گفتم طبق سیرچی که توی گیم اسپات کردم این لینک پیدا شد. چرا این جا همه اعصابشون داغونه ؟
شما یه فرصت به من بدید ... جواب قطعی رو بهتون میدم. فقط خواهشا اینقدر من بدبخت رو دعوا نکنید مگه من چی گفتم ؟ شما ها میگید نمیاد و من میگم میاد.
با من دوست باشید :11:
قابل توجه کسانی که میگن GTA IV برای PC نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دلیل نمیشه می خوای منم بگم فردا تو تهران پخش میشه!!!!!!نقل قول:
تازه این یارو جواب درست حسابی نداده و در ضمن گفته چرا تاپیک درست کردی!!!!!!!!!
چون قبلا یه تاپیک دیگه در این مورد بودهنقل قول:
اینم فروم تخصصی GTA IV هست.
البته یه کاربر دیگه اومده که میگه احتمال داره عرضه شه ولی راک استار حرفی نزده :13:
گیم اسپات بعضی وقتها پیش فروش میکنهنقل قول:
مثلآ همین اویل 5 رو واسه پی سی پیش فروش کرده(لینکش رو تویه تاپیک مخصوصش گذاشتم)ولی مسولان کپ کام هیچ حرفی از انتشار بازی برای پی سی نزدن
کپ کام چی کارست که حرفی بزنه؟نقل قول:
فکر کنم حرف قطعی رو طبق تاپیکی که توی انجمن آی وی زدم فهمیدم، اینم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش خیلی ها معتقدن که آی وی برای پی سی میاد ولی خوب این جواب قطعی نیست بعضی از اون ها هم مثل ما حدس میزنن و یا مثل من مطمئن هستن که میاد ولی خوب یکی توی این تاپیک گفته که وقتی به راک استار ایمیل میزنی و میگی میاد یا نه اونا جوابی نمیدن که توش نه باشه ولی خوب از طرز نوشتنشون میشه فهمید که میاد.
یکی دیگه توی تاپیک این رو گفته :
این تاریخ انتشاره که نمیدونم مطمئن هست یا نه ولی اون طور که گفته شاید مطمئنه.نقل قول:
There will be one
either december 2008 or sometime 2009
و خیلی هام گفتن که هنوز هیچ کسی نمیتونه به من جواب قطعی رو بده.
و یکی دیگه هم گفته که راک استار نگفته یس ولی خوب نو هم نگفته.
خوب شاید میتونیم به این نتیجه برسیم که امکان ریلیز شدن این بازی برای پی سی خیلی زیاده و هیچ دلیلی برای این که این بازی پر فروش برای پی سی نیاد نیست.
خوب به هر حال من فکر میکنم که اگه بحث رو ادامه بدیم به جنگ و دعوا کشیده بشه ... میخواد بیاد میخواد نیاد :31: من که میگم میاد ولی اگه اومد یادتون باشه که من چقدر بهتون گفتم ولی شما قبول نکردید.
توی این تاپیک هم 3096 نفر گفتن که GTA IV واسه PC میاد
790 نفر گفتن نمیاد
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&f=120&t=284113
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا اینقدر قضیه رو کش میدید؟
لطفا اخبار رسمی یا تایید شده بذارید و یا نهایتا شایعه ای که نزدیک به واقعیت باشه. اینکه GTA برای pc عرضه بشه احتمالش زیاده ولی اینکه کی ریلیز میشه مشخص نیست پس خواهشا این بحث های بیهوده کنار بذارید و اگر خبر درست و حسابی دیدید با ذکر منبع اینجا قرار بدید!
در ضمن چرا میگید آی وی؟!!!! این 4 یونانیه ;)
ممنون و موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه.نقل قول:
پس میشه یه خبر درست و حسابی یه فرد محققی بذاره که دیگه ماها بدونیم واقعا کی میاد؟(اگه میشه با منبع)
ممنون:11:
شاید این خبر قدیمی باشه ، ولی اینو همین الان دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به فروش بی سابقه بازی GTA بر روی کنسول های X360 , PS3 گمانه زنی ها درباره انتشار این بازی برای PC وهمچنین زمان آن شروع شده است. نشریات وب سایت های مختلف در همین راستا بر اساس چند خبر تایید نشده حدس می زنند که راک استار در حال کار بر روی نسخه کامپیوتر این بازی است و با احتمال زیاد در ماه اکتبر امسال منتشر خواهد شد. چیزی که به گمانه زنی ها در این رابطه قوت بیشتری می دهد سکوت سنگین Rockstarدر مقابل اینگونه شایعه هاست. راک استار در هیچکدام از مصاحبه های خود هیچ اظهار نظری در رابطه با انتشار یا عدم انتشار بازی GTA 4 برای کامپیوتر نکرده و در مقابل شایعات سکوت اختیار کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاور فرضی نسخه کامپیوتر که توسط یک سایت امریکایی طراحی شده است !
برخی از کارشناسان صنعت بازی معتقند راک استار در حال استفاده از استراتژی قدیمی خود که در بازی GTA San Andreas پیاده کرده بود، می باشد. بازی مذکور 6 ماه پس از انتشار آن برای PS2 برای کامپیونر های شخصی عرضه شد.
کد:http://www.videogames.ir/story-70.html
واقعا حیفه اگه برای پی سی نیاد.
آآآآآآآخخخخشششش ...
فکر کنم کم کم حرفم داره ثابت میشه.
خیالت تخت. من یه آشنا تو مغازه سیدی فروشی طنین دارم که گفته صد در صد برای پی سی میاد.نقل قول:
واقعا حیفه اگه برای پی سی نیاد.
به هر حال اون از منو تو بیشتر میدونه.
چون عضوی از شرکت بزرگ Tanin هست که بازی هایی که قراره منتشر بشه به طور مستقیم از شرکت اصلیش به دست اونا میرسه و اونا زمان پاپلیش بازی توی ایران پاپلیش میکنن.
به من گفت حتما میاد.
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
خب اگه قراره نیاد امیدواری که خوبه!!!!
اما به نظر منم باید بیاد و شاید این راک استار همه رو گذاشته سرکار که وقتی اومد همه یهو یکه بخورن و هجوم بیارن طرفش و یهو یه عالمه فروش کنه!
من با قاطعیت هر چه تمام تر حرف میزنم و میگم میاد ... نترس ضایع نمیشم دوست عزیز.نقل قول:
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
مطمئنی دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام شرکت های ایرانی بازی ها رو به محض ورود از لینک های تورنت دانلود میکنن دوتا Carck دانلود میکنن میزارن توش بعد دوتا کاغذ چاپ میکنن dvd رایتی میندازن توش میدن دست منو شما.نقل قول:
والا فکر نکم کسی همچین خریتی بکنه که بخواد بازی اصلی رو بخره.
نه ... من مطمئنم.طنین شرکتش خیلی معروفه.من نرم افزارهایی رو از این مغازه میخرم که کم تر کسی داره.مثلا Carrara6 و Poser PRO و FPSCreator X10 .اون زمانی که شرکت نرم افزارهای طلایی تازه یه مدل پک واسه اف پی اس بیرون داده بود من مدل پک 1 تا 6 این نرم افزار رو ازش خریدم. تا این حد بهت بگم که هر چی بخوای داره.
انشاالله که ضایع نمیشی و ما امیدوار میشیم:31:نقل قول:
اصلا سا نسورش میکنن و ممکنه که اصلا توی بازار نیاد. فقط مهم اینه که راک استار تولیدش کنه بقیه اش با ما.نقل قول:
و خداوند دنلود را آفرید!!!!
جالبه. پس احتمال ضایع شدنت کمتر شد!!!نقل قول:
ممنون از خبرهای امیدوار کنندت.:11:
دوستان سلام. در مورد چی صحبت چرا در مورد خود gtaصحبت نمیکنید پس کی واسه ی pc میاد؟
سلامنقل قول:
دوستان سلام. در مورد چی صحبت چرا در مورد خود gtaصحبت نمیکنید پس کی واسه ی pc میاد؟
اگه یه نگاهی به پستها و صفحات قبل انداخته باشین میبینین که هرکسی یه چیزی میگه و اینکه اکثریت میگن که برای PC میاد.
طرفهای 2009 میاد.
بابا فکر نکنم به این زودیا بیاد
اما من فکر نمیکنم که سازنده هاش دارن الان الافی میکنن. اونا هم دارن یه کارایی میکنن. اما به نظر من اگه بخواد خیلی طول بکشه تا سال 2010 هست. اما بیشتر نیست!!نقل قول:
بابا فکر نکنم به این زودیا بیاد
راستی کسی میدونه نسخه sa برای pc چند وقت بعد از نسخه ps اومد؟
والا تا آن جا که حافظه ام یاری می دهد فکر کنم که پاییز 83 سان آندریاس برای Ps2 اومد و تابستان سال 84 برای pc
به حافظه خودت اميدوار باش يكي دوماه زودتر گفتي :10:نقل قول: