از اینجور صحبتها توی بازی زیاد میشه. مثل هر دو قسمت قبل دیالوگهای جالب توی بازی زیاده. الان اسپویل میشه اگر بگم بعضی هاشو اما کم کم که برید جلو متوجه میشید :46:نقل قول:
Printable View
از اینجور صحبتها توی بازی زیاد میشه. مثل هر دو قسمت قبل دیالوگهای جالب توی بازی زیاده. الان اسپویل میشه اگر بگم بعضی هاشو اما کم کم که برید جلو متوجه میشید :46:نقل قول:
نقل قول:
من کلاسم Vanguard ـه
یک Phalanax pistol دارم + یک شاتگان که تازه پیدا کردم ؛ Weight هم روی +200% ـه
@ محمدرضا :
power Bonus هایی که تا الان برات فعال شده رو بنویس ( تو اسپویلر )
مال من همشون اول بازی رفت
----------------
Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker
هم اومد که همه اسلحه ها و زره های نسخه پیش فروش و کالکتور ادیشن رو فعال میکنه
در تایپک زیر قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای در مورد DLC Unlocker بگم که وقتی اون فایل رو در پوشه مورد نظر میریزین قبلش یه بک آپ ازش بگیرین و یه جای دیگه قرار بدین بعد که وارد بازی شدین F12 بزنین و بازی رو سیو کنین و از بازی بیرون بیاین و برین اون فایلی رو که جایگزین کرده بودید پاک کنید و فایلی اصلی رو جایگزین کنید ( فایل اصلی با عنوان Original تو خود DLC هم هست ) ...این کار برای اینه که شما هر موقه F12 بزنین خشاب هاتون پر میشه و به نوعی Cheat به حساب میاد که با جایگزین کردن اون فایل اصلی دیگه این قابلیت غیر فعال میشه در حالی که DLC ها به بازیتون اضافه شده . :20:
فقط اون سگ رباتیک که تو نسخه های Deluxe هست اضافه نشده که اونم اگه بتونن یه جوری به عنوان DLC قرارش بدن عالی میشه:10:
این کار برای اسلحه ها جواب میده ولی Armor ها از بین میرهنقل قول:
یه مطلب گیم اسپات نوشته به نام اینکه چرا از مس افکت 3 متنفرید که یکی از نویسنده های اون به بررسی این موضوع پرداخته:
فکر کنم این که امتیاز یوزرهای سایت های مختلف از جمله گیم اسپات نسبت به میانگین امتیاز منتقد ها نسبتا پایینتره هم به همین موارد که توی این مطلب اشاره شده ربط داره
توی این تاپیک هم توی بعضی پستا از بازی هایی انتقاد هایی شده بود که فکر کنم بعد از اینکه بازی رو تموم کردیم بتونیم یه جمع بندی کلی کنیم که در اون سطحی که فکر می کردیم بوده یا نه....
+
براساس یکی از خبرهای گیم اسپات هم ظاهرا بازی فعلا بیش از 3.5 میلیون نسخه فروخته
+
میانگین امتیاز بازی هم دوباره برای 360 همون 94 شد که البته برای نسخه های دیگه حتی تا 91 هم رسیده!
که احتمال داره یکمی پایینتر هم بیاد و کلا نسبت به شماره قبلی پایینتره
من همین الان دارم این بازی رو نصب می کنم میخواستم بدونم اگه 1 و 2 شو بازی نکرده باشم بازم داستانو میفهمم یا نه؟
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید. اینطوری هم داستان 1 رو می فهمید هم 2 رو بازی می کنید. در کل ضرر نداره بازی کردن تمام نسخه ها. :46:نقل قول:
dlc genesis چیه؟نقل قول:
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید
هر چقدر جلوتر میرم بازی قشنگتر میشه ....
اولش متنفر بودم....!
یه سئوال :
چرا جکیوار رو نمیشه واسه ماموریت برداشت ؟
یکی از بخش های اضافه مس افکت 2 هست که در ابتدای بازی کل مس افکت 1 رو برات توضیح میدهنقل قول:
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
دقیق متوجه نشدم منظورت کیه. جکیوار؟ فکر کنم اشتباه تایپ کردی. شاید منظورت پروتئان خودمون جاویک هست :دی اونو بعد از یکی دو مرحله که از زمان اومدنش گذشت میتونی انتخاب کنینقل قول:
:31:نقل قول:
آره همون ....اشتب شد!
محتوای مخفی: اسپویل
دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟نقل قول:
قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
سعید
محتوای مخفی: .
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.
دوست من اولا کلا همه گیمر ها بخوای نخوای نارحتن که بازی تموم شد و دیگه مس افکتی نیست.نقل قول:
قبل پخش هم فیلمای آخر بازی لیک شد یک سری دیدن شروع کردن به انتقاد بی جا . واسه همین یک سری گیمر همه چی رو فدای 1 چیز کردن!
بازی نسبت به نسخه 2 هم پیشرفت داشته. ولی بهرحال چون نسخه آخره نمیتونه نو آوری زیادی داشته باشه بیشتر باید بر پایه المان های موفق نسخه های قبلی ساخته شه.
وقتی شماره 2 یه بازی میشه 3 یعنی گیمر باید تغییرات بنیادی خوبی تو بازی ببینه....ولی چون دیدن تغییرات بنیادی به چند سال زمان نیاز داره و چون این نسل مد شده تعداد شماره های زیادی از یه بازی با فاصله کم میدن بیرون در نتیجه اون انتظار گیمرها سرکوب میشهنقل قول:
الان me3 نسبت به me2 نمیتونه در زمینه گرافیک یا هوش مصنوعی و ......به خاطر سخت افزار و مسایل دیگه مثه گیم پلی و .....به خاطر زمان کمی که سازنده در دست داره پیشرفت اساسی و در حد تحول داشته باشه و نتیجهش میشه یه نوع نارضایتی....
+
ولی در کل به عنوان یه بازی که نسبت به شماره قبلیش با فاصله کمی عرضه شده خیلی عالی کار کرده و امتیاز قبلیش رو هم تقریبا حفظ کرده(حالا یکی دو نمره رو نمیشه افت در نظر گرفت)
منم الان در حال بازی کردن و لذت بردن ازش هستم:31:و ممنون از دوستایی که بازی رو بهم معرفی کردن:11:
.
نقل قول:
lolمحتوای مخفی: lol
:31:نقل قول:
گفتم اونو میگیا!:31:
من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟
نقل قول:محتوای مخفی: a
متأسفانه نمی دونم به صورت دیفالت چه اتفاقهایی میفته. اما مهم اینه خودت توی تصمیم گیریها نقشی نداری و ممکنه به صورت دیفالت بعضی از افراد مرده باشن. البته مطمئن باش باز هم از داستان بازی عقب نمیفتی. چون خیلی روش کار کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان سوالم مشکل نصب و اجرا نیست و پس همین جا مطرح می کنم .
من سیو Mass Effect 2 رو کجا باید بریزم تا بتونم Import کنم ؟
آخه ریختم تو Document تو همون پوشه Save بازی و رفتم داخل بازی و Import رو زدم اما چیزی نیومد اصلا.
Documents\BioWare\Mass Effect 2\Saveنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: .
آقا من بگم اشلی ، شما بگو میراندا ، فرومهای انگلیسی بگن Diana Allers ، ولی خدایی من جک رو که دیدم ، دامنم از دست برفت :دی
واقعا" ایده آل ِ من همین شکلیه . خدا در زمین که بهمون نداد ، توی بازی ، توی سیتادل پیداش شد لاقل !
مثل این که همه چیز به نمرات ضعیف یوزر ها در سایت Meta خلاصه نشده....
محتوای مخفی: درسته ارزش اطلاع رسانی داشت ولی باز گفتم بزارم اسپویل ولی خیلی حساسی رو بازی نخون .تا تموم نکردی
محتوای مخفی: ..
یکی تو اسپویل بنویسه مرحله کاتسومی چیکار باید کرد؟ اینبار که از دست رفت حداقل بار دوم بازی میکنم از دست نره.
دوستان مرلحه investigate asari colony اونجایی که از پله ها میخواد بیاد پایین چرا گیر میکنه؟ اصلا نمیره پایین. باگه؟ من قبلش سیو نکردم 5 ساعت هم بازی کردم!!!
lاین مرحله آساری رو بگو که میریم با یک سری ارداخت یاکچی:31: بجنگیم. از نردبون نمیره پایین باگه آیا؟نقل قول:
بازی باگ زیاد داره. یه بار توی سیتادل داشتم راه میرفتم. رفتم گوشه ی نقشه از نرده ها افتادم پایین :31:نقل قول:
سعی کن هر چند دقیقه یه بار با f5 یه سیو کنی که اگر مشکلی پیش اومد بتونی سریع برش گردونی. نمیدونم کجا رو میگی اما اگر فلش میزنه روی نردبون و بالا نمیره احتمالاً باگه
نقل قول:
:31: مرسی . گشتم اینترنت رو معمولا بیشتریا این باگ رو داشتن چند بار پشت سر هم تکرار میکنی آخر از نردبون رفت پایین:31:
آقا من سه چهار مرحله از بازی رو رفتم می خواستم بدونم تا آخر همینه؟ یعنی فقط باید بریم تو سیاره ی این و اون بجنگیم؟
تقریبا بله. جنگه دیگه ریپر ها حمله کردن به کهکشان و باید جنگید تا پیروز شد. بعد مگه بازی اکشن هدفی جز این داره؟ البته مس افکت خیلی فراتر از یک اکشن معمولیه:46:نقل قول:
درباره کورتز:
نقل قول:
داداش بزار تو اسپویلر. ضد خال زدی به حال همه که!:41::41::41:
بعد از آخرین ماموریت ِ Rannoch :
محتوای مخفی:
نقل قول:
نمیخوای بزاری توی اسپویلر ؟؟؟ این بازی خرکی نیست اسپویل بشه مهم نباشه ها:46:
خواهشاً هر قضیه رو که میخواید بنویسید بزارید توی اسپویلر
در مورد اشلی