سلامنقل قول:
پولی داری واسه سپرده گذاری ؟اگه داری چقدر داری ؟
جایی کار میکنی ؟
جواز کسب داری ؟
ماهی چقدر میتونی قسط بدی ؟
Printable View
سلامنقل قول:
پولی داری واسه سپرده گذاری ؟اگه داری چقدر داری ؟
جایی کار میکنی ؟
جواز کسب داری ؟
ماهی چقدر میتونی قسط بدی ؟
فرق بين موسسه مالي و اعتباري با بانك چيست عزیزان؟ آیا عضو شتاب هستند؟ چه جور حسابهایی دارند؟
سلام دوستان
من چند سوال در مورد وام از چند بانك داشتم
1- براي خريد مسكن وام مي دن؟؟ چقدر و ضمانت چي مي خواد؟؟
2- براي ساختن طبقه دوم از يك ساختمان يك طبقه آيا وام مي دن؟؟ چقدر و ضمانت چي مي خواد؟؟
3- وام مضاربه اي در موسسات تا چقدر مي دن اگر حسابي نداشته باشم تو اون موسسه و ضمانت چي مي خواد؟؟
حقيقت من مي خوام چند تا وام بگيرم حالا ضمانت اگر همشون سند خونه رو بخواد من نمي تونم چند تا با هم بگيرم
با تشكر
سلام .
بانکها میگن سودهاشون علی الحساب هست و بقیه اش رو بعداً پرداخت میکنند .
این بعداً یعنی کِی؟
آخر سال یا وقتِ گل نی؟
:31:
اين يك نوع كلاه شرعيه!نقل قول:
اگر شرط كنند كه بطور مثال سالانه 20% سود به شما بدهند،اين ربا محسوب ميشه ولي اگر اين سود علي الحساب باشه و فرضا يك ريال هم بعدا روش بذارن اين ديگه ربا محسوب نميشه!
تفاوت سود علی الحساب و سود قطعی ممکن است در پایان سال یا در پایان هر ماه به حساب شما واریز شود البته میزانش خیلی زیاد نیستش مثلا همین موسسه قوامین برای ماه قبل تفاوت سود علی الحساب و قطعی که برای من ریختش 100 تومان بود :31:نقل قول:
موسسات مالی و اعتباری مجاز به افتتاح حساب جاری نمیباشند یعنی نمیتونی درخواست دست چک بدی عضو شبکه شتاب هم نیستند اما بعضی هاشو دارای عابر بانک مخصوص خودشون هستند که با عابر بانکش فقط میتونی از شعبه های خود موسسه که حساب باز کردی پول برداشت کنینقل قول:
حساب های قرض الحسنه - کوتاه مدت و بلند مدت هم دارند
ممنون دوست عزیز.
در چه صورت عقلانی تره که پولمون رو بدیم موسسات مالی اعتباری و ندیم به بانک؟ هدف احداث موسسات چی بود؟
سلامنقل قول:
کاسبی با سود سرشااااااار
پول پارو کردن
و "اگر" بشه , زیرآبی رفتن و بالا کشیدن و در رفتن
:31:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بانک مسکن . خرید اوراق از فرابورس که ضمانت نمیخواد و خود اوراق به عنوان ضامن محسوب میشن . بستگی به قیمت ملک داره اما تا 20 تومن میدن .
2-بستگی داره که پایانکار داره ،سند داره،چندسال از ساختش میگذره و....
3-موسسه مهر حضوری تشریف ببرید .یک طرح دارن که با جواز کسب تا 100 میلیون بدون ضامن هم میده که فک کنم باید گردش حساب خوبی داشته باشی .
ممنونم از راهنماییت نه متاسفانه پولی در بساط ندارم... در حالا حاظر توی یه شرکت برنامه نویسی کار میکنم که ماه های اول بهم 400 - 500 میده و به جایی قد نمیده...نقل قول:
میخوام یه ماشین بگیرم اگه بشه باهاش مسافر کشی کنم. امتحان کردم ارزشش بیشتر از این کاراست البته توی بوشهر...
ماهی 300 الی 400 میتونم قسط بدم.
اینجوری فقط با سند میتونی وام بگیری . جور دیگه ای وام نمیدن دوست عزیز.نقل قول:
خرید ماشین خوبه . وانت بار هم خوبه .(دوگانه سوز بگیرهرچی میگیری).
امیدوارم موفق باشی .
ممنونم دوست عزیز باید یه ضامن پیدا کنم میخواستم به بابا اینا رو نزنم ...
میخوام یه سواری بگیرم حتما دو گانه هم میگیرم ، خوبه شرکت های خودرو سازی وام میدن از همون وام خودرو هم استفاده میکنم...
مرسی از توجه هت موفق باشید.
خواهش میکنم .نقل قول:
شرکت لیزینگ پارسیان هم خوبه با اینکه شاید یکم سودش بالا باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماييتون
توي سايت مسكن هم رفتم و در مورد اوراق و اين چيزا نوشته يه چيزايي
1- مي شه بيشتر توضيح بديد كه مثلا فرض كنيد من يه خونه مي خوام يك طبقه بخرم با قيمت فرضا 80 ميليون حالا من مي رم بانك مسكن و بايد چه كار كنم؟؟ مراحلش رو بيشتر توضيح مي ديد؟؟
2- براي ساخت طبقه دوم و گرفتن وام بازم بايد برم بانك مسكن يا اداره يا جايي بايد برم كه من رو معرفي كنن يه بانكي براي وام؟؟؟ به چه شرايط مسكن وام مي دن يعني چند سال ساخت باشه و چه جوري باشه كه بدن؟؟؟
3- گردش حساب ندارم فقط دنبال يه موسسه هستم كه نزديك 40 ميليون وام بده ، پروانه كسب پوشاك فروشي دارم !!! كدوم موسسه رو پيشنهاد مي كنيد كه گير نده!!!
با تشكر
سوال دوم ما رو هم جواب بدید. ثواب داره
درصورتی که :نقل قول:
1-به موسسه اعتماد کامل داشته باشید
2- تفاوت سود خیلی زیاد باشه
3-به مقدار و مدت سپرده هم بستگی داره . مثلا من هیچ وقت اگه 200 میلیون بیکار داشته باشم نمیزارم موسسه ها (البته به جز مهر و قوامین)
4-هدف از تاسیس جذب سپرده های سرگردان و مشارکت در طرح های زودبازده (چیزی که متاسفانه امروزه کمتر میبینیم)
به ترتیب سوالاتون جواب میدم:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- دوراه داری شما : یا وام بخری یا اوراق مسکن فرابورس . خرید وام که مشخصه مثلا وام 18 میلیونی رو شما 3.5 میخری . وام به صورت وکالتی به شما پرداخت میشه.ضامن هم باید ببرید + فیش کسر حقوقی و گردش حساب و .... .
مورد بعد شما میری اوراق مسکن فرابورس میخری . هر برگ 500 هزار تومن ارزش داره که مبلغش هست حدود 63 تومن درحال حاضر . یعنی برای 20 میلیون وام باید 40 تا برگه بخری که میشه 1.260 هزار تومان .بعد این اوراقو میبری بانک مسکن و درخواست وام مسکن میدی . این اوراق به عنوان ضامن هست برای شما در نتیجه دیگه نیازی به ضامن نداری . پروسه این کار شاید تا 2 ماه طول بکشه از زمان اقدام . اما خرید خیلی سریعتر هست شاید یک هفته هم طول نکشه .
یک راه دیگه هم هست که شما سند خونه رو میبری بانک (درحال حاضر بانک دی راحتتر از بقیه است ) سند خونه میشه ضامن برای شما و تا سقف 80 درصد قیمت کارشناسی ملک بهتون وام با نرخ 24 درصد سالینه پرداخت میشه . مدت بازپرداخت بستگی به مبلغ وام از یکسال تا 5 سال متغیر هست .
2-ملک مورد نظر باید سند ششدانگ+پایانکار داشته باشه حتما . وام جعاله تعمیر و بازسازی باید بگیری . اکثر بانکها دارن این نوع وامو . البته سودش فک کنم بالای 25 درصد باشه .
3-فقط مهر چنین طرحی داره که تاسقف50 میلیون به شما وام میده با جواز کسب . حضوری تشریف ببرید راهنماییتون میکنن . الان یادم نیست اسم طرحش چی بود یا هنوزم هست . تا قبل از عید که بود .
ببخشید ندیدم پست ها زیاد بود.نقل قول:
نقل قول:
بسياري از موسسات مالي واعتباري قبل از تشديد نظارتها توسط بانك مركزي تحت نظارت بانك مركزي نبودند ونيازي به اخذ مجوز از بانك مركزي نداشتند.اما اخيرا بسياري از آنها مجبور شده اند نظير بانك ها تحت نظارت بانك مركزي در آيند ضمن اينكه ماهيت فعاليت آنها با بانكها تفاوت چنداني ندارد و عملا جزو بازار پولي كشور محسوب مي شوند.
خير عضو شتاب نيستند و معمولا تنها از خودپردازهاي خود موسسه ميشه استفاده كرد.البته براي كارت هاي موسسه مهر ميشه از خودپردازهاي بانك ملت هم استفاده كرد.
انواع حساب هاي قرض الحسنه،انواع سپرده گذاري هاي سود دار و حتي حساب جاري كه بتوانيد دسته چك داشته باشيد.
بین سود سپرده گذاری ها در بانکها و موسسات مالی تفاوت وجود دارد مخصوصا سود سپرده گذاری های کوتاه مدت (روز شمار) که در موسسات مالی اعتباری بیشتر از بانکها میباشد البته باید موسسه مطمئنی باشد که زیر نظر بانک مرکزی باشد چون خیلی از این موسسات از بانک مرکزی مجوز ندارند و مشغول فعالیت هستند مخصوصا در شهرستانها که در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکل دیگه بانک مرکزی هم جواب گو نیستشنقل قول:
که بین موسسات موجود موسسه قوامین که برای نیرو انتظامی و موسسه مهر که فکر کنم برای صندوق رفاه سپاه میباشد مطمئن تر هستند (البته باز هم تصمیم گیری برای انتخاب موسسه با خودتان هستش)
هدفشونم طبق گفته خودشون مثل هر بنگاه اقتصادی دیگه جذب سرمایه و سپرده مردم و انجام فعالیت های اقتصادی هستش که باعث رشد کشور بشه که سپرده گذارم تو سودش شریک بشه و همچنین به کارکنان نهادی که بهش وابسته هستش بتونه ارائه خدمات کنه اما پشت پرده چی کار میکنن خدا عالمه و همون طور که الان می بینیم خیلی از این موسسات اول به عنوان موسسه ( یا حتی صندوق ها و تعاونی ها) میان جلو بعدش اقدام میکنن برای اینکه مجوز بانک شدن رو بگیرن مثل خیلی از این بانک ها که قبلا موسسه بودن و بعد از اینکه بانک بشن دیگه دامنه فعالیتشون خیلی بیشتر میشه (بخور بخورشون) :31:
مگه میشه تو موسسه مالی اعتباری حساب جاری باز کردش و دسته چک گرفتش :18:نقل قول:
این جوری که دیگه اسمش موسسه مالی اعتباری نمیشه .......
بله میشه . اما تو بارا اصلا اعتبار نداره . حتی به بانکهای خصوصی هم به چشم دیگه ای نگاه میشه چه برسه به موسسات مالی و اعتباری.نقل قول:
با سلام
دوستان یکی از دوستام به 1 میلیون وام نیاز داره که خیلی سریع باشه و زیاد نمیتونه صبر کنه (نهایت 1 هفته) پولی هم برای اینکه بخواد سپرده گذاری کنه تا چند وقت دیگه بهش وام بدهند رو هم نداره
البته از لحاظ ضامن مشکلی نداره اگر میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه بانکی یا موسسه (یا شخصی) میتونه اقدام کنه که 1 هفته ای 1 تومان وام بگیره ممنونم
سلام
بین دوستان کسی هست بدونه بانک رفاه و ملی که تا چند سال پیش طرف قرارداد با شرکت green horse بودن هنوزم هستن یا نه؟؟؟
فکر کنم فرشتگان اینجور وام بده ولی فکر کنم بای 100 تومن بزارهنقل قول:
اگه چهل میلیون رو تو بانک بذاریم ماهانه چقدر سود میدن؟
کدوم بانک ؟چه نوع حسابی؟ چند ساله ؟نقل قول:
یه بانک که امنیت داشته باشه حسابش هم مهم نیست حدااکثر 2 سالهنقل قول:
اقتصاد نوین >>> دوساله >>> 19 درصد . واسه چهل میلیون ماهی 624 تومن سود میده که اگه بخوای در سررسید بگیری بیشتر میشه یه مقدار .نقل قول:
سلام
من مدت زیادیه توی بانک ملت حساب قرض الحسنه دارم.حالا چطوری باید بفهمم توی این مدت تو قرعه کشی چیزی برنده شدم یا نه؟
اگه جایزتون نقدی باشه میریزن به حسابتون . اگه نه باید برین حضوری یکی از شعب .نقل قول:
این بانک خصوصیه؟امنیت داره؟بعد تا دو سال نمیتونم اصل پول رو دست بزنم درسته؟نقل قول:
بانک خصوصیه . از نظر امنیت خیالتون راحت باشه . از نظر سیستم های امنیتی هم دارای استانداردهای بین المللی هست .نقل قول:
هم میتونین اصل و سودشو در پایان دوسال بگیرین که در اینصورت سود بیشتری بهتون پرداخت میشه .
یا میتونین سود پولتونو هرماه بگیرید که همون مقداری که گفتم میشه . و اصل پولتون هم در پایان دو سال .
سلام دوستان .
جریان سودِ فردوسی بنده رو حسابی کنجکاو کرده بود ببینم جریان چیه که تو سایتش نوشته سود روزشمار 7% اما وقتی زنگ زدند به شعبه ی فردوسی تو اهواز گفتند 25% !!!!!!
به یکی گفتم دیروز زنگ زد بهشون و پرسید چرا اینجوریه ؟
گفتند از دست بانک مرکزی تو سایت نوشتیم 7% اما سودمون 25% !!!!
7% کجا و 25% کجا !!!!!
خلاصه زنگ زدند بانک مرکزی و جریان رو گفتند .
کارمند یا مسئولی که جواب داده بهشون گفته این کار غیر قانونیه و حق ندارند این کار رو انجام بدند !!!!!! (فقط همین ).
عجب جوابی , واقعا که این حرف رعشه میندازه به تن بانکدارها از ترس .
مختصر و مفید :
وله وله . این صندوقها و موسسه ها زیر میزی برای این کارها چراغ سبز گرفتند .
زیر میزی؟ اینها همه علنی فعالیت میکنند.
بانک مرکزی بیخود گفته خبر نداره. یا شاید کارمند جزء بوده، از اصل موضوع خبر نداشته.
البته سودشون 25% نیست. همون 20.5 درصد روزشماره که اگه نری سر ماه بگیری، به حسابت اضافه میشه و سر سال بیشتر درمیآد.
من خودم فردوسی اهواز حساب دارم. همون طور که قبلاً گفته ام ، اعتبار این بانکها وابسته به خود نظام هست و تازه صالحین شده بانک آینده.
سلامنقل قول:
بله , درسته 20%هست
حالا این کجا نرخ درج شده در سایتشون کجا
صحبتِ بنده اینه که چرا اطلاعاتی که میدن با حقیقت اختلاف داره ؟و چرا بانک مرکزی یه چیز میگه اینا یه چیز دیگ؟
چرا شفاف نیست کاراشون ؟
اگر ریگی به کفش کسی نباشه باید اطلاعات سایتشون و حرفشون و حرف بانک مرکزی یکی باشه .
این رو هم بگم که سودی که بانکهای معتبر دارند میدند فوق العاده کم و ناچیز هست و سودهائی که عایدشون میشه اونقدر زیاده که حد و حساب نداره .
مدیر بانک مهر که تو تلوزیون یک ماه پیش مصاحبه داشت گفت سود بانکها رو کسی نمیدونه که چقدر زیاده .
از چند جهت دارند سود کسب میکنند .
سود کم به سپرده گذارها
سود زیاد وامها
کارمزدها
تجارتها مثل خرید و فروش املاک و طلا و ارز
سود کارخونه هاشون
همه ی اینها از پول مردمه که سود ناچیزی میگیرند .
من چندسالیه (فکر کنم 10 سال شایدم کمتر) تو موسسه مهر حساب قرض الحسنه داشتم ( همون بسیجیان سابق) حالا دفترچه حساب گم کردم . برای بستن حسابم چیکار کنم ؟
با همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه به شعبه ای که حساب دارید مراجعه کنید .نقل قول:
سلام
حقوق فردی را میریزند داخل بانک تجارت.حالا این فرد همیشه حقوقش را از طریق سیستم ساتنا در بانک تارت میذاره حساب بانک پارسیان.بعد از حساب پارسیان به چند تا حساب پارسیان دیگه (مثلا بچه هاش) هر ماه پول میریزه
همه این کارها با مراجعه به بانک انجام میشه.آیا راهی هست که این کارها با اینترنت حل شود؟روش کار چیست؟
سپاس
با اینترنت بانک میشه خیلی راحت .نقل قول:
مثلا با پابا حواله میزنی به حساب بانک پارسیان . از حساب بانک پارسیان هم باز با اینترنت بانک یا مبایل بانک خیلی راحت میتونه انتقال بده به حسابهایی که میخواد (اگه هرماه باید این روند با مبالغ ثابت انجام شه میشه از حواله مستمر استفاده کرد .یعنی هرماه یک مقدار پول ثابتی از حسابت برداشته میشه به هرچندتا حساب که بخوای ریخته میشه )
اگه خدایی نکرده پول رو بالا بکشن آیا بانک مرکزی تضمین میده برای برگشت اصل پول؟نقل قول: