سلام. من پاناسونیک GB-50 دارم من که راضی هستم . از صفر صفر که نمیگیره ولی حداقل 0.5 میلیمتر رو میگیره.نقل قول:
Printable View
سلام. من پاناسونیک GB-50 دارم من که راضی هستم . از صفر صفر که نمیگیره ولی حداقل 0.5 میلیمتر رو میگیره.نقل قول:
سلام . من اصلاح با کف ریش با یراون رو امتحان کردم. خیلی راحت و روان اصلاح کرد. ولی نمیدونم واسه دستگاه ضرر داره یا نه ؟ آخه کارخونه سازندش چیزی نگفته.نقل قول:
خیر دوست عزیز هیچ ضرری نداره.من تو این مدت با فوم اصلاح نکردم و همیشه خشک ریشمو زدم البته اینو بگم که شما قبل از اصلاح خشک بهتره صورتتونو با صابون و آب داغ بشوریدنقل قول:
سلامنقل قول:
:10:
صورتِ بچه ی مردم آب پز میشه که .
:31:
منظورتون آب ولرمه
:20:
lv61 با فوم اصلا خوب نمیزنه و لیز میخوره و بعضی جاهارو جا میزاره و سطح تماس ریش تراش با پوست کمتر میشه اما در حالت خشک عالی میزنه
راه حلی برای موهای زیر پوستی کسی نمیدونه ؟
سلام . پدیده رشد مو به زیر پوست که بهش کراتوپیلاز (پدیده پوست مرغی) میگن به این دلیل ایجاد میشه که اولا محور مو راست و مستقیم نیست یعنی تو موهای مجعد بیشتر ایجاد میشه و دلیل دوم اینه که پوست خارجی کمی بیش از معمول کلفت است و این در کسانی ایجاد میشود که از تیغ زیاد استفاده کرده اند. یک لوسیون هستش به اسم کراپیل که فرانسوی هست و تو بعضی از داروخونه ها پیدا میشه و من امتحان کردم تاثیرش خوبه . ولی یکم زمان میبره.نقل قول:
در مورد lv61 شما میتونین از صابون استفاده کنین ، نتیجه بهتر میشه. و سرعت حرکت ریش تراش رو رو صورت کمتر کنین.
سلامنقل قول:
آقای arman-al میگن ریشتراش lv61 رو به خاطر اصلاح با فوم خریدن و خیلی هم راضین شما چطور مشکل دارین ؟ شاید هنوز قلقشو بدست نیاوردین .
با سلام. وقتی بخواهیم ریش تراش مو ها رو خیلی از ته بگیره باید بیشتر رو پوست فشارش بدیم ، در این صورت اصطکاک ریش تراش با پوست بیشتر میشه (مخصوصا lv 61 یا اون 5 تا تیغش !!) و همین مساله باعث ایجاد قرمزی و التهاب پوست میشه . وقتی از خمیر ریش و یا صابون استفاده میکنیم این اصطکاک کمتر شده و در نتیجه پوستی صاف و بدون قرمزی خواهیم داشت. البته نباید انتظار داشت از همون اصلاح اول همه چی نرمال باشه . بخصوص وقتی که مدت زیادی هست که از تیغ استفاده میکنیم و یا حتی وفتی که نوع ریش تراش رو از روتاری (فیلیپس) به توری (براون یا پاناسونیک) عوض کردیم . و مخصوصا در حالت استفاده از تیغ ، رشد مو به زیر پوست رو در بیشتر موارد خواهیم داشت ، مخصوصا اگه بلافاصله بعد از تیغ از ریش تراشهای روتاری استفاده کنیم.یعنی اینطور بگم : بعد از اصلاح چندین ساله با تیغ ، اگر خواستیم ریش تراش بخریم ، ریش تراشهای توری به روتاری ارجحیت دارن.نقل قول:
سلام
خوابِ موهایِ صورت در جاهایِ مختلف فرق میکنه .
باید ماشین رو در جهتِ مخالفِ خوابِ مو حرکت بدین تا موها رو از ته بزنه .
=============================
کشیدنِ پوست با دست هم خیلی موثر هست خصوصاً برایِ اونهائی که موهاشون خیلی خوابش زیاده .
با کشیدن پوست به سمتِ بالا (جهتِ مخالفِ خواب) موها سیخ میشه و ماشین راحت تر ائن رو میزنه .
موقع اصلاح دائم با دست رویِ صورت بکشید(در جهت های مختلف) , هر جا هنوز زبره باید دوباره اصلاح بشه .
دست کشیدن یه حسن دیگه هم داره , متوجه میشین خوابِ مو کدوم طرفه تا ماشین رو درست عکس خوابش روش بکشین .
:)
==============================
روغن زدن به قسمتِ لرزنده خیلی در عمر ماشین و توری موثر هست .
از روغن زیتون استفاده کنید چون طبیعی هست .
===============================
فشار بیش از حد باعث خم شدن توری به سمتِ داخل و خورد شدنش میشه .
نباید فشار تا حدی باشه که شکل توری تغییر کنه .
اگر اینها رو رعایت کنین , ماشین تا 10-12 سال احتیاج به قطعات یدکی نداره
:)
سلام دوستان دو تا سوال پیش اومده
1- هر چند وقت 1 بار ریش تراشو روغن کاری کنیم؟(باید روی توریها بریزیم و ریش تراشو چند ثانیه روشن بزاریم؟)
2-بعد از تموم شدن روغن فابریک از چه روغنی استفاده کنیم.(کجا میشه روغن فابریکو گیر آورد؟)
نقل قول:
احتمالا حق با شماست چون صورت با صورت و سلیقه ها با هم فرق میکنن با فوم راضی نبودم ولی با صابون بهتر بود -- برای من قسمت هایی که موی زیر پوستی ندارم واقعا در حالت خشک عالی میزنه اما بقیه قسمتها که موی زیر پوستی دارم جیگرم را خون میکنه
تخصصی میگم فیلیپس از نظر اصلاح دقیق و تمیز نسبت به بقیه ی مارک ها سرتره فقط باید بدونی چی میخوای و با چه کارایی
اونایی هم که میگن فیلیپس صورت رو اذیت میکنه دو حالت داره یا صورت حساس دارن که باید از مدل مخصوص صورت حساس استفاده بکنن یا اینکه صورت معمولی دارن که " بلد " نیستن چجوری باید اصلاح کنن
از لحاظ میزان شارژدهی و قدرت موتوری فیلیپس حرف اول رو میزنه ، تا حالا موتورش رو دیدین ؟ یا باطری های لیتیومش رو ؟
از لحاظ دقت اصلاح 1280 فیلیپس رو نگاه کنین ببینید چه هیولاییه واسه خودش ! با تیغ های 3D ی که داره همه ی قسمت های فک رو پوشش میده
دوست من با احترام من اینو قبول ندارمنقل قول:
باید ببینید مدل صورتتون با چه مدل ریش تراشی میسازه خطی یا دایره ای
وقتی فلیپس یه عمره داره ریش تراش تولید میکنه و شاید بشه گفت قدیمیترین تو این کار هست به نظر شما درسته که بعد از N سال بیاد سری فوق حساس بزنه؟
حتما دیده دوره انحصار طلبی ریش تراش تموم شده و چندین برند جدید دارن باش رقابت میکنن و تازه به این نتیجه رسیده که اگه میخواد مشتریاش رو(که قبلا خودم هم جزشون بودم) رو بر گردونه اومده سری
فوق حساس زده.
در ضمن شک نکنید صورتای حساس غیر گوشتی با خطی اصلاح راحت تری رو دارند.حالا چه braun چه panasonic
حرف شما رو قبول ندارم . من خودم فیلیپس 1280 داشتم ،بعد از 5 ماه دادم به داداشم و رفتم براون 790 خریدم.با پوستم سازگار نبود.نقل قول:
شرمنده اشتباه نوشتم حق با شماس آب ولرم:12:نقل قول:
ببینید دوست عزیز من از ریش تراشهای مختلفی استفاده کردم.همین 1280cc که شما میگین رو هم استفاده کردم و به هیچ وجه نتونستم باهاش کنار بیام زیر گلو رو درست نمیزنه.دوستان زیادی هم میشناسم که همین فیلیپس رو خریدن و الان ناراضی هستند.نمیگم براون 790 خوبه ولی بنظر من از فیلیپس پوست صورتو کمتر اذیت میکنه اما در مورد پاناسونیک همیشه گفتم الان هم میگم بهترینه الان lv81 دارم بهترین سازگاری با پوستو داره هیچ مشکلی برای اصلاح کردن با این مدل پاناسونیک وجود نداره شما میتونی هر روز صورتتو اصلاح کنی بدون هیچ مشکلی.البته اینو بگم شما هر ریش تراشی بخری 10-15 روز اول باید باهاش کنار بیای چون خواب موهای صورت با ریش تراش قبلی تطبیق داده شده.نقل قول:
اینکه فیلیپس دستگاه مخصوص صورت های حساس رو داده " فقط " دلیلش رقابته ؟ یا می خواسته جلب رضایت مشتری کنه ؟نقل قول:
بعدشم انحصار طلبی برا چی ؟ مگه چاقو گذاشته زیر گلوی کسی که باید از من بخری ؟
از نظر مکانیکی توی کارکرد فیلیپس شک نکنید از نظر اصلاح هم فیلیپس دقیق تر از براون میزنه ، به شخصه پاناسونیک رو ندیدم ولی فیلیپسی که من دیدم چیزی کم نمیزاره
خوب شما اگه صورت حساس دارین چرا رفتین 1280 خریدین ؟ چرا صورت تراش مخصوص صورت های حساس رو نخریدین ؟نقل قول:
من بهتون میگم چرا ، دلیلش اینکه یا شما نمیدونستید که 1280 بدردتون نمیوره یا فروشنده شما رو راهنمایی نکرده
شما هم درست انتخاب نکردیننقل قول:
حالا من میگم شما چیکار کنید که مشکلتون برطرف بشه
1- قبل از اصلاح صورتتون رو با آب و صابون بشورید که چربی پوست بره ( اینجوری عمر تیغ هاتون بیشتر میشه و دیرتر کثیف میشن )
2- نحوه ی صحیح اصلاح بصورت چرخشی هست نه اینکه هر جوری خواستی رو صورتت بکشیش
3- اول از زیر گلو شروع کنید که پوست نازک تر و حساس تری داره
4- هر روز باید اصلاح کنید نهایتا" یک روز در میون چون این صورت تراش ها هر روز تراش هستند
5- اگر جدیدا" صورت تراش خریدین و بصورتتون نمیخوره 1 ماه هر روز بزنید تا با صورتتون مچ بشه میبینید که دیگه مشکل قرمزی و تورم پوست از بین میره
( دیدم کسی رو که بعد از 40 روز با صورتش مچ شده )
سلامنقل قول:
نظر شخصیم رو میگم :
اگر هر روز از ماشین استفاده میکنید , دو هفته یکبار دو سه قطره لازم داره .
اگر دو سه روز یک بار استفاده میکنید , هر ماه روغن کاری میخواد .
قبل از روغن کاری با یک برس رنگ رزیِ نرم باید همه ی قطعات رو تمیز کنید.
برس خودِ ماشین به هیچ دردی نمیخوره , بذارید تو جعبه بمونه .
بعد از تمیز کردن , با گوش پاک کنِ آغشته به روغن زیتون , از داخل بکشید روی توری .
بیشترین اصطکاک مربوط به اون قیمت لرزنده که هست که زیر توری هست .
خشک بودنش باعث کند شدن تیغه هاش و سایش توری از زیر میشه .
اگر گوش پاک کن ندارین , با کمی دستمال کاغذی یا پنبه که به دور چوب کبریت پیچیده شده هم میشه .
روغن زیتون بهتر از روغن صنعتی هست چون خواه ناخواه این روغن به صورتتون هم مالیده میشه .
همه ی قسمتهائی که در موقع کار میلرزه باید آغشته به روغن باشه اما نه اونقدر که ازش بچکه یا پخش بشه همه ی ماشین رو چرب کنه .
قبل از روغنکاری بهتره قطعات جدا شونده رو با آب ولرم . مایع طرفشوئی و مسواک کهنه ی نرم بشورید تا روغنهای مونده که تا حدی هم فاسد شده رو بشوره و موهای لابلایِ قطعات هم شسته بشه.
اگر روغندانِ خودِ ماشین گم شد اصلاً مشکلی نیست .
از قطره های بینی و گوش بعد از خالی شدنشون و شستشون میشه برای روغنکاری استفاده کرد .
روغن خاصیتِ ترکنندگی داره .
وقتی روغم زدین , خودش پخش میشه آروم آروم و همه ی اطرافش رو روغنی و چرب میکنه .
قبل از هر اصلاح , با برس رنگرزیِ نرم ماشین رو خوب تمیز کنید .
اگر جائی هستین که گرد و خاک زیاده مثل اهواز و آبادان و زاهدان , ماشین رو جائی بذاربد که خاک نشینه روش .
اگر موهای صورت اونقدر بلنده که با موزر میشه کوتاهش کرد , اول موها رو خوب کوتاه کنید بعد با ماشین بزنید .
هم عمر ماشین بیشتر میشه هم مدت کمتری وقت میبره.
به نظر من فقط دلیلش رقابته چرا 4 سال پیش همچین چیزی بیرون نداد؟یعنی مردم الان از یه کره دیگه اومدن و پوستشون حساسه؟چون دید پاناسونسک و چند برند دیگه اومدن و دارننقل قول:
واسه صورتای حساس ماشین میزنن اینم سریع اینکارو کرد که بازارو از دست نده.وگرنه یه شرکت با این سابقه حتما صورتای زیادیو دیده که حساس هستند و براش مشتری مداری مهم
تبوده چون منحصرا خودش تولید میکرد.
در کل من قصد طرفداری ندارم.هم فلیپس دارم هم پاناسونیک ولی تمام 5 روشی رو که گفتید قبلا انجام دادم و حتی صورتمو میبرید!دادم به بابام اون راحت داره با فلیپس اصلاح میکته
ولی من که به تازگی پاناسونیک گرفتم و صورتم استخونیه بسیار راحت دارم اصلاح میکنم.
MOHAMMAD-ASEMOONI
خیلی ممنون مثل همیشه مفید بود
خوب شما اگه صورت حساس دارین چرا رفتین 1280 خریدین ؟ چرا صورت تراش مخصوص صورت های حساس رو نخریدین ؟
من بهتون میگم چرا ، دلیلش اینکه یا شما نمیدونستید که 1280 بدردتون نمیوره یا فروشنده شما رو راهنمایی نکرده
خوب میشه بگین فیلیپس برای پوستهای فوق حساس کدوم مدل رو داره ؟ من که فکر نکنم بهتر از rq1280 cc چیزی داشته باشه؟
دوست عزیز arman-al اگه امکان داره یه بار هم از ریشتراش پاناسونیک بصورت خشک استفاده کنید (بدون فوم) و بعد نتیجه رو در مقایسه با براون 790 اعلام کنید (در خصوص راحتی ، مدت زمان اصلاح و میزان التهاب احتمالی پوست)
با سپاس
اتفاقاً من همیشه قبل از اصلاح صورتمو با آب ولرم و صابون میشورم اگه پستهای قبلی منو نگاه کنید میبینید به همین نکته اشاره کردم.الان 2 مدل ریش تراش فیلیپس دارم که اصلاً ازشون استفاده نمیکنم.به هیچ وجه زیر گلو رو درست نمیزنه و خیلی هم اذیت میکنه با اینکه مدت زیادی ازشون استفاده میکردم اما مشکل قرمزی زیر گلو همچنین درد این ناحیه خوب نشد اما در مورد پاناسونیکهایی که داشتم و دارم از همون روز اول زیر گلو رو خیلی خیلی راحت میزنه بدون هیچ مشکلی.تا بحال هم از فوم و اینگونه چیزا استفاده نکردم و فقط همون مورد شستن با آب ولرم و صابونو رعایت میکردم.شما بهتره یه سرچ در مورد مدلهای مختلف ریش تراش تو یوتیوب یا گوگل بکنید متوجه میشین که فیلیپس با اون همه تجربه و قدمت نتونسته حریف مناسب و قدری برای پاناسونیک یا همین براون باشه.کافیه خودتون هم امتحان بکنید تا متوجه حرفای من بشیدنقل قول:
سلام. من این کارو یک بار انجام دادم. به نظر من بهتره lv61 رو با فوم بکار برد. چون که سطح تیغهاش بزرگه و اصطکاک زیاده، و صابون و فوم باعث میشه اصطکاک پایین بیاد. در حالت کلی در حالت خشک بروان 790 نتیجه بهتری در رابطه با قرمزی و التهاب پوستی داره و در حالت تر پاناسونیک اصلاح بهتری داره.ولی از لحاظ ارزش ریش تراش به نظر من پاناسونیک ارزش بیشتری واسه خریدن داره. اگه میخاین یه چیزی در خدود براون بخرین توصیه میکنم پاناسونیک ES LF-51 رو بخرین. قیمتش در حدود 400 تومن هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و کاراییش بهتر از براون هستش.
دوستان سلام من با بوجه 150 تومن چه ماشین ریش تراشی بگیرم ؟
ممنون /.
سلام.اگه میتونین بودجه تون رو به 250 تومن برسونین خیلی خوب میشه . اونوقت میتونین پاناسونیک LT 20 رو بخرین، ولی توصیه میکنم این دو تا سایت رو ببینید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخواستم ببینم ریش تزاشای پاناسونیک بخاطر موتورشون هست که صداش به مراتب از فلیپس بلند تره یا مال من اینجوره؟
تقریبا 1/3 موزر صدا میده
آقای arman-al شما که هر دو برند رو دارید نظرتون چیه؟
کلا ریش تراشای خطی صداشون بلندتر از د ایره ای ها هست درسته؟
تقریبا 2 هفته هست که lv61 دارم و هر روز هم اصلاح میکنم
1-چه کار کنم که قرمزی زیر گردن کمتر بشه
2- بعد از 2 بار با برس خودش موهای داخلش را تمیز میکنم اما تا حالا علامت پر شدن سرش روشن نشده -ممکن اشکال داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
3-با فوم وصابون که استفاده کردم بعدش سرش سفت شده و به نرمی قبل نیست با وجود اینکه چند بار کاملا با اب تمیزش کردم
4-شارژش فول باشه یا نصفه باشه تاثیری در قدرت موتور داره ؟ برای من اگه اشتباه نکنم وقتی شارژش کامل باشه با قدرت بیشتری میزنه شما چطور ؟
سلامنقل قول:
1-یه نفر که کارش فروش افتر شیو وادکلن بود به من گفت اگه گردنت حساسه چند بار بعد از اصلاح نشاسته رو آب کن بزن به گردنت بعد از چند دقیقه بشور دیگه هیچ وقت قرمز نمیشه(البته من انجام ندادم)
پیشنهاد خودم اینه که از افتر شیو آبی رنگ gillet که شیشه نوک مدادی و سر آبی داره استفاده کن معجزه میکنه
البته حتما قبل اصلاح صورتتو بشور(با آب و صابون)
3-فک کنم حساس شدی بعید میدنم اینطور شه چون توری فلزیه
4-نباید اینطور باشه اگه واقعا اینطوره حنما تا قبل 1 ماه اول گارانتی ببر نمایندگی
صدای ریش تراشت بلند نیست نسبتا؟
بله درست میفرمایین. ریش تراشهای خطی موتورشون خطی هستش ، یعنی نوسانی رفت و برگشتی هستن ، هم لرزش اینا بیشتره و هم صداشون. تازه lv 61 با اینکه دور موتورش 14000 هست صدا و لرزش اون خیلی کمتر از براون 790 هست که دور موتورش حداکثر 10000 هست.فیلیپس 1280 من اصلا لرزش نداشت و صداشم خیلی کم بود.اصلا قابل مقایسه با براون و پاناسونیک نبود . ولی توجه کنین که این ریشتراشها هر کدوم نسبت به نیرویی که تو عمرشون بهشون وارد میشه مقاومت کافی دارن. پس جای هیچ نگرانی نیست.نقل قول:
سلام مبارکهنقل قول:
1 - هنوز زوده که پوست شما عادت کنه ، من چهار ماهه دارمش ، به تدریج عادت میکنین. گفتین قرمز میشه ،یعنی جوش نمیزنه، تا اینجاش هم جای شکر داره، یعنی موهای صورتتون به زیر پوست رشد نمیکنه.
2 - مال من چهار ماهه علامتش روشن نشده! شما دارین خالیش میکنین دلیلی نداره روشن بشه . بهتره دگمه روشن خاموش رو 3 ثانیه فشار بدین تا تمیز کردن سونیک ویبره روشن بشه بعد از حدود 10 ثانیه (زیر آب) خاموش کنین . ایتطوری بهتره.
3 - با همچین چیزی مواجه نشدم!! یعنی قسمت متحرک اون سفت میشه و روان حرکت نمیکنه؟ البته رسوب آب به تدریج باعث میشه این حالت اتفاق بیفته ولی خیلی زمان میبره!!
4 - من تو سایر ریش تراش ها همچین چیزی دیده بودم ولی تو پاناسونیک ندیدم ، یا حداقل من احساس نکردم، من تو 10 درصد میزارم شارژ بشه.
راستی هر از چند گاهی (بعد از 10بار استفاده) روغنکاریش کن ، درسته وقتی با صابون ریشتو میزنی روان میشه ولی بازم اگه این کارو بکنی ضرر نکردی.
جواب سوال چهارتونو میدم.نقل قول:
در همین مورد یادمه اون موقع که la93 داشتم زنگ زدم به نمایندگی پاناسونیک( آژندسرویس) گفتم مدل la93 رو خریدم فرقش با 92 چیه گفت 93 وقتی به برق وصله روشن نمیشه و حتماً باید از شارژش استفاده کنی اما 92 نه وقتی به برقه میتونی ازش استفاده کنی و یه نکته مهم که گفت 93 از وقتی شارژش 100% هست تا وقتی صفر میشه قدرت موتورش هیچ تغییری نمیکنه ولی 92 کم کم که شارژش تموم میشه قذرت موتورش هم کم میشه.شما از همین ایران خریدین؟
اره از ایران خریدم - حالا مال من جز کدوم مورد هستنقل قول:
4-صداش از روز اول تغییری نکرده بلندی صداش همون جور بودهنقل قول:
نقل قول:
1-متاسفانه موی زیر پوستی دارم و وقتی روش میکشم قرمز میشه - ولی یادمه روزهای اول (بار اول و دوم وسوم )همین قسمت که قرمز میشه را زدم بدون هیچ قرمزی زد و حتی داشت بهتر میشد اما حالا نمیزنه و قرمز میکنه
2-برای حالت سونیک هر چند بار اصلاح باید این کارو بکنم ؟
زنگ زدم نمایندگی میگه باید حتما روشن بشه نمیدونم خودم هم گیج شدم -میگه باید ریفرش بشه اما چه جوری ؟
3- قسمت توری این طور هست -چند بار هم شستمش
4-دقیقا برای روغن کاری باید کجاش بزنم
عادیه نگران نباشیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
1 - شما چند ساله با تیغ اصلاح میکنین؟؟ اگه زییاد باشه زمان میبره که عادت کنین. بهتره با پزشک در مورد کرم کراپیل مشورت کنین.
2 - من هر دفعه استفاده کنم 6 - 7 ثانیه سونیک ویبره رو روشن میکنم و میشورم.
روغن کاری رو میتونین با چکوندن روغن روی انگشت اشاره و مالیدن به هر 5 تیغ و روشن کردن دستگاه به مدت 5 ثانیه انجام بدین . این کارو بکنین شاید جواب گرفتین.
سلام
دوستان من زیاد از ریش تراش و ... سر در نمیارم
ممنون میشم یه ریش تراش خوب ( ترجیحا" 3 تیغ نباشه ) معرفی کنید ؟ ( زیر 150 هزار تومن )
مرسی
سلام
مدل QC5550 فیلیپس چطوره؟
قیمتش چنده؟
میشه باهاش خط ریش گذاشت؟
سلام.فیلیپس qc5550 واسه سه تبغ کردن موی سر ساخته شده نه ریش. اگه به فویلش دقت کنین میبینین با ریش تراش از لحاظ اندازه و تعداد سوراخها فرق داره ، در ضمن کاربرد اون رو صورت میتونه عمر دستگاه رو پایین بیاره.نقل قول:
سلام.اگه میتونین بودجه تون رو به 250 تومن برسونین خیلی خوب میشه . اونوقت میتونین پاناسونیک LT 20 رو بخرین، ولی توصیه میکنم این دو تا سایت رو ببینید.نقل قول:
البته برای اصلاح کامل صورت نمیخوام نهایت برای انکارد کردن باشهنقل قول:
یه مدل دیگه هم هست ولی مشکلی که داره شیو نمیکنه
QT4022(تیغه کربنی)
حالا اگر یه مدل سراغ دارین که هم شیو کنه هم بشه باهاش موی سر رو اصلاح کرد ممنون میشم معرفی کنید