سلام دوستان
حرکت فیله کمر واسه کمر درد خوبه؟ گودی کمر رو اصلاح میکنه؟
البته اولیش برام مهم تره.
میگن چون ماهیچه کمر رو تقویت میکنه خوبه. دوستان هم تائید میکنند؟
یه سوال دیگه این الپتیکالها در کل غیر از هوازی بودن، چه عضلاتی رو ممکنه فرم بدن؟
ممنون!
Printable View
سلام دوستان
حرکت فیله کمر واسه کمر درد خوبه؟ گودی کمر رو اصلاح میکنه؟
البته اولیش برام مهم تره.
میگن چون ماهیچه کمر رو تقویت میکنه خوبه. دوستان هم تائید میکنند؟
یه سوال دیگه این الپتیکالها در کل غیر از هوازی بودن، چه عضلاتی رو ممکنه فرم بدن؟
ممنون!
سلام
دوستان میخوام یه کراتین بخرم اسمش qualitine
جلدش آبی رنگه اینم 2 تا عکس ازش:
میخوام بدونم اصله یا نه چه قیمت هست
پشتش پرچم آمریکا هست
این کراتین پودری هست
سلام ..نقل قول:
قد شما؟
شما باید یک تا دو ماه هوازی کار کنید به همراه یک برنامه عمومی برای تمرین کردن ...از قرص های چربی سوز و آمینو اسید هم میتونید استفاده کنید برای اینکه زودتر نتیجه بگیرید...!
رژیم غذایی هم نوشابه - سس مایونز - سرخ کردنی - چربی - کره - برنج.....اصلا نخورید...سعی کنید غذای آب پز بخورید.
پنج روز در هفته فکر میکنم کافی باشه ، شنبه تا چهار شنبه...!
این کراتین محصول شرکت گاسپاری هستش . اصل بودن و نبودنش رو نمیشه با عکس تشخیص داد ولی در صورت اصل بودن محصول خوبیه. قیمتش هم دقیقا نمیدونم ولی حدودا 20000تومن. از قیمتهای جدید خبر ندارمنقل قول:
بله دوست عزیز مطمیینم.....حرکات مسکری با دستگاه و با میله هالتر + دمبل چرخشی , و حتی دمبل تک دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالی است. با تعداد زیادنقل قول:
البته بازم تاکید میکنم هوازی رو از یاد نبرید اصل کاری رو تمرینات هوازی انجام میده
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
درودنقل قول:
حتما برو باشگاه....چون خونه بهت انگیزه تمرین کردن بهت نمیده و پیشرفتت تو باشگاه بیشتره و چیزهای جدیدی یاد میگیری.
یک برنامه از مربیت بگیر تا 2 ماه اول هفته ای 3 روز برو باشگاه و بعد از اون هفته ای 4 روز و بیشتر از اون به هیچ وجه توصیه نمیشه.....
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
نقل قول:
درود
حرکت فیله کمر یه حر کت فوق العاده مناسبی هست که فشار زیادی روی فیله ها میاره ولی برای کسایی که مشگل کمر دارند توصیه میکنم حتما و حتما با پزشک مشورت کنن و در صورت تایید اون حر کت رو اجرا کنن.
ولی به شخصه فکر نمیکنم این حرکت برای درمان مناسب باشه.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
نقل قول:
درود
اوضاع مکمل های گاسپاری در ایران خرابه....به جرات میگم که حداقل 90% مکمل های این شرکت تقلبی و ساخت وطنی هستند که در کارگاه های غیر مجاز شهریار و رباط کریم پر و تولید شده اند.....
از این حرکات عکسی هست؟؟؟نقل قول:
این هوازی یعنی چی منظور همون دچرخه و تردمیله؟؟؟
دارم جلو بازو کار میکنم
هر روز سه تا ست 25 تایی می زنم با دمبل
روزی یک الی دو سفیده می خوردم
آیا روز در میان باید کار کنم یا همین هر روز
تغذیه فوق مناسب است؟
سلام به تمام دوستان گل :11:
کلــــــی سوال دارم ! :دی راستش این همه ساله تو انجمنیم اینجارو تازه دیدم !
من عاشق پروش اندامم البته نه بطوری که بدن زیادی باد کنه ! اما بدن ورزیده و عضلانی از هر جهتی عالیه !
اما حالا حال و روز خودم ! :دی من قدم 184 هستش و وزنم حدود 76 هستش و در ظاهر هم لاغر به نظر میام ! میخوام بدونم آیا با همین وزن شروع کنم خوبه ؟! کمتر نشه ؟! :دی میتونم افزایش وزن تا 85 داشته باشم ؟!
و اما سوالات اصلیم !
من به خاطر مشغله های زیادم فعلا امکان رفتن منظم به باشگاه رو ندارم و میخوام تا حدودی تو خونه کار کنم !! انتظار حرکات پیچیده و سنگین برا خودم که میخوام تازه شروع کنم ندارم و میخوام فعلا با دنبل شروع کنم ! آیا تو خونه کاری از پیش میبرم ؟! آخه شنیدم بیشتر عظلات رو با همین دنبل ساده میشه تقویت کرد ! با این اوصاف :
- کسی از دوستان میتونه لطف کنه یه برنامه منظم به من بده ؟!
- یه مبتدی اول باید چیکار کنه و از کجا شروع کنه ؟!
- نرمش های قبل از تمرین چطوری باید باشن ؟!
- هر تمرین چند ست و به چه تعدا باید باشه ؟!
- مصرف کدام مکملها ، از کی ، چه مقدار و به چه نحوی توصیه میشه ؟! یا نمیشه ؟!
- برنامه تغذیه نرمال چیه ؟!
و کلا هرچی که لازمه به یه آماتور گفت ! :دی
خیلی ممنون
سلام
من یه مدتی هست بدنسازی کار میکنم میخواستم بدونم چرا میگن بیشتر از 3 الی 4 روز تمرین نکن؟
خودم الان روزی 4 ساعت تمرین میکنم مشکل که نداره؟
مشکل که نداره، فقط باید ببینی بدنت میکشه یا نه!نقل قول:
من ندیدم تا حالا کسی روزی 4 ساعت تمرین کنه.
حرفهای ترین افرادی که دیدم روزی 2 بار تمرین میکردن و هر بار 2 ساعت، اما حجم بدنشون از خرس بزرگتر بود!
حالا خودتون مقایسه کنید و ببینید چه مقدار واستون لازمه. بهترین کار هم اینه که به حرف مربیت گوش کنی و با برنامه اون بری جلو
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
جواب همه سئوالاتت در یک جمله:نقل قول:
اگه میخوای هیکل متناسبی داشته باشی، باید مرتب تمرین کنی، باشگاه بری و از یه مربی بخوای بهت برنامه مورد نیازت (با توجه به بدنت) بده. مکمل هم برای شروع توصیه نمیشه، بهتره یه مدت تمرین کنی و بعد بری سراغش!
:18::18:
یا حضرت عباس...
چهار ساعت تمرین میکنی؟ :18:
از لحاظ علمی بیشتر از 1 ساعت تمرین اصلا توصیه نمیشه چون هورمونهای تخریب کننده عضلات تشرح میشن ( بعد یک ساعت تمرین ) و بدتر باعث پسرفت میشه تا پیشرفت درم ورد هفته ای چهار بار هم به دلیل ریکاوریه که بهتر انجام بشه..
دوست عزیز تمرینت رو بکن 1 ساعت در روز 4 ساعت در روز واقعا لزومی نداره و خیلی خیلی هم ضرر داره..
موفق باشید..
ست 25تای با دمبل چند کیلویی؟!نقل قول:
اگه فقط جلو بازو کار میکنی که میتونی بیشتر هم کار کنی!
هر نیم ساعت که یه استراحت کوچیک میکنم:31:نقل قول:
چون میخوام زود نتیجه بگیرم
مربیم میگه هرچی بیشتر تمرین کنی قویتر میشی :5:
به هر حال ممنون
دوستان کسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی خریده؟ مطمئن هست؟
به هر حال اون چیزی که باید میگفتم گفتم...نقل قول:
هر نیم ساعت که یه استراحت کوچیک میکنم
چون میخوام زود نتیجه بگیرم
مربیم میگه هرچی بیشتر تمرین کنی قویتر میشی
به هر حال ممنون
فقط اگه با همین روال تمرین رو ادامه بدید مطمئن باشید رو به پسرفت میرید و عضلاتتون به شدت تخریب میشه...
موفق باشید
سلام.نقل قول:
اینطوری حسابی عضله میسوزونی به جای اینکه حجم بیاری !
تو بدن سازی هر چقدر بیشتر تمرین کنی بر عکس سایر ورزش ها امکان داره به عضلات آسیب جدی برسونه..!
بهتره شما در دو سانس متفاوت یک جلسه صبح یک جلسه هم بعد از ظهر تمرین کنی..! تو هر سانس هم فقط روی یک عضله کار کن...! اگر تک سانس میری روی دو عضله متفاوت که البته اینرو همه مربی ها تو برنامه هاشون رعایت میکنند...
یک نگاه کلی به قیمت هاش انداختم خیلی بالاست !نقل قول:
دوستان کسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی خریده؟ مطمئن هست؟
اگر مکمل خواستی من سراغ دارم خودم چند دفعه ازش خرید کردم تقریبا مطمئنه قیمت هاشم نسبت به چند جای دیگه که پرسیدم کمتر بوده...!
نقل قول:
بله هوازی همونه.....ورزش هایی که ضربان قلب رو بالا ببره و سوخت و ساز بدن رو ببره بالا میگن هوازی.
چشم شب برات عکسارو میذارم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
نقل قول:
دوستای من از این سایت خرید کرده بودند, تقلبی هست مکمل هاش.
برای اینکه جلو بازوم زودد حجم بیاره روزی چند بار و چند ست دمبل بزنم بهینه هست؟
1 الی 2 تخم مرغ(سفیده) کافیه؟
به توصیتون گوش کردم :31:نقل قول:
امروز 1 ساعت تمرین کردم:20:
خیلی عالیه به این میگن یه روحیه نقد پذیر.. :31:نقل قول:
به توصیتون گوش کردم
امروز 1 ساعت تمرین کردم
الان احساس بهتری نداری ؟
الان نسبت به قبل انرژی بیشتری دارم:27:نقل قول:
سلام.نقل قول:
اصولا برای حجم اوردن یک عضله نباید تعداد زیاد زد...باید کم بزنی در عوض تنوع آیتم هارو افزایش بدی...!
چند وقته تمرین میکنی؟
اگر میخوای جلو بازو زودتر از بقیه عضلات حجم بیاره باید در هر جلسه که دوتا عضله میزنی یکیش رو به جلو بازو اختصاص بدی مثلا سه جلسه در هفته که تمرین میکنی...روز اول جلو بازو با پشت بازو - روز دوم جلو بازو با سر شانه - روز سوم هم جلو بازو با سینه...! تنوع آیتم هارو هم افزایش بده فقط دمبل کافی نیست...!
مثلا شما جلو بازو دمبل متناوب تک تک + جلو بازو سیم کش - جلو بازو لاری هالتر با میله خم - جلو بازو ماشین......! بستگی به موجودی باشگاه هم داره.. هر کدوم هم سه تا ست 9 تایی یا 10 تایی...! اونقدر سنگین نباشه که وسط ایتم و ست ها خالی بشه...یا سبک هم نباشه که هیچ فشاره نیاره :دی
باشگاه می رفتم اما الان دیگه حوصله رفتن ندارم
تو خونه هم فقط دمبل دارم
با همین امکانات برای افزایش حجم سریع جلو بازو و سر شونه هفته ای چند بار چند ست بزنم و چی بخورم
برای سرشانه شما دوتا دمبل رو دستت بگیر ، از جناحین بیارشون بالا تا جایی که بدنت به شکل صلیب بشه (آرنجت صاف باشه) و بعد آروم بیار پایین (تمرکزی بزن)
برای جلو بازو هم که الا ماشاالله حرکت داریم.... شما فعلا جلو بازو با دمبل رو به دو صورت بزن ، یه بار مچ دستت رو طوری بگیر که میله ی وسط دمبل زاویه 45 درجه داشته باشه با افق (این یه آیتم) ، یه آیتم دیگه هم به این صورت که وقتی دمبل رو با جلو بازو میاری بالا سعی کن مچت به همون سمت (مچ راست کامل در جهت راست و مچ چپ کامل در جهت چپ) چرخیده باشه (برای خوش حالت کردن بازو خوبه) و بزن. تعدادش هم بستگی به خودت داره ولی پیشنهاد من برای هر آیتم سه تا ست 8 تا 12 تایی هست.
موفق باشید.
یا علی (ع)
شرمنده بابت تاخیر, حقیقتش نتونستم عکسارو زودتر پیدا کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------
--------------------
مسگری رو نتونستم پیدا کنم یه حرمت بسیار ساده ای هست تو باشگاه بپرسی راهنماییت میکنن....
سوالی بود در خدمتم
سلام به اساتید بدنسازی
من یه دوسه هفته ای هس دارم باشگا میرم،چنتا راهنمایی میخوام
اول چنروز برم؟یه برنامه ام بهم لطف میکنین؟
دوم قبل و بعدو حین تمرین و کلا روزای دیگه چه مواد غذایی رو بخورم؟
سوم یکم شکم دارم،چجوری عضله ایش کنم؟
چهارم مکمل(دارو یا آمپولو نمیگما)از الان مصرف کنم؟اگه آره چی؟
پیشاپیشم از جواباتون ممنون
نقل قول:
1 : بستگي به برنامتون داره و هدفتون داره-- برنامه هم كسي كه ميخواد برنامه بده بايد بدونه هدفتون از بدن سازي چيه بعدشم تازه بايد بدنتون رو ببينه بعدش برنامه بده..
به نظر من اگه به يه مربي خوب بدن سازي مراجعه كنيد تا اين فروم نتيجه بهتري ميگيريد.
2: خوراكتون هم باز بستگي به هدفتون داره!!
3: براي آب كردن شكم هم اگه عضله داره و روشو چربي گرفته من فقط بهتون تمرينات هوازي رو پيشنهاد ميكنم ولي اگه اصلا عضله نداره و فقط چربيه بايد در كنار هوازي يه كم هم حركات شكم رو بزنيد ولي باز هوازي در درجه اوله..
4:فعلا اصلا به مكمل فكر نكنيد حد اقل تا 5 يا 6 ماهه ديگه
ممنون از پاسختوننقل قول:
برنامه رو تاحدی قبول دارم اما دیگه خوراکو نمیدونم چه ربطی داره
مسلمن هدف مسابقات زیبایی اندام نیس که،اکثرا واس رو فرم اومدن و زیباشدن هیکلشون میرن بدنسازی،فک نکنم بین افراد آماتور که همون مرحله اولم هستن از نظر خوراک تفاوتی باشه
درود به همگی
من پام شکسته و یه ماهی رو باید با گچ سر کنم در نتیجه باشگاه نمی تونم برم
چی کار کنم که بدنم نخوابه و اضافه وزن پیدا نکنم ؟
تجربه به من ثابت کرده که 1 ماه بدنتون انچنان تکون نمیخوره اتفاقا استراحت خوبیه بعد از اون احساس خوبی توی عضلاتتون پیدا میکنید مثل انرژِی بیشتر ولی استقامت کمی کاهش پیدا میکنه...
نقل قول:
بيشترين رشد بدن در طول دوران بدن سازي 3 ماهه اولشه كه همه بزرگان اين ورزش هم اينو تاييد كردن.
شما اگه بخواي بهترين جواب رو از دوران آماتوري بگيري بايد با يه رژيم خوب غذايي وارد اين رشته بشي.
نقل قول:
حرف دوستانو کاملا تایید میکنم.....هر چی بود رو دوستان گفتند.
خیلی ها فکر میکنن تعذیه فقط قبل و بعد تمرینه ولی این طرز تفکر اشتباهه ولی قبول دارم از مهم ترین وعده ها هستند........برای برنامه حجم که الان بیشتر مد نظرت هست سعی کن از کربو هیدرات پیچیده مثل ماکارانی و سیب زمینی و.....بیشتر استفاده کنی و البته تعداد وعده های غذایی رو به 5 وعده در روز برسونی و کالری دریافتی روزانه رو به بالای 2000 برسونی دیگه عالی میشه.:31:
درودنقل قول:
با پای شکسته که نمیتونی بری باشگاه......اگه مشگلت اضافه وزنه کالری دریافتی روزانه اتو کم کن....
سلام دوستان
من نسبت به قد م خیلی لاغرم می خواستم کراتین استفاده کنم تا حجم عضلانی بدنم بیشتر شه نظر شما چیه ؟
چند وقته تمرین میکنید؟ تغذیتون چطوره؟نقل قول:
سلام دوستان
من نسبت به قد م خیلی لاغرم می خواستم کراتین استفاده کنم تا حجم عضلانی بدنم بیشتر شه نظر شما چیه ؟
اصلا تمرین ندارم صرفا برای افزایش وزن می خواهم مصرف کنم
بدون تمرین اصلا توصیه نمیشه به هیچ وجه..نقل قول:
اصلا تمرین ندارم صرفا برای افزایش وزن می خواهم مصرف کنم
با تغذیه درست به وزنه دلخواهتون برسید..
قد و وزنتون چقدره ؟ خانوم هستید؟
درودنقل قول:
کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه.....ما چند نوع کراتین داریم که من فکر میکنم کراتین مورد نظر شما مونوهیدرات هست.....که البته بگم به صورت دوره ای مصرف میشه و حجم به دست امده آن ناشی از احتباس اب در بدن است و پس از قطع مصرف تا حدود زیادی وزن و حجم رو از دست خواهید داد.
البته این نکته ای رو هم بگم که بدون تمرین به حجم خشک و باکیفیتی نخواهید رسید.
نقل قول:
اگ ميخواييد معده و كليه هاتون رو داغون كنيد بدون ورزش كراتين مصرف كنيد...
بدون ورزش اكيدا ممنوع....
در مورد کراتین که درسته اصلا بدرد ایشون نمیخوره..نقل قول:
درود
کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه.....ما چند نوع کراتین داریم که من فکر میکنم کراتین مورد نظر شما مونوهیدرات هست.....که البته بگم به صورت دوره ای مصرف میشه و حجم به دست امده آن ناشی از احتساب اب در بدن است و پس از قطع مصرف تا حدود زیادی وزن و حجم رو از دست خواهید داد.
البته این نکته ای رو هم بگم که بدون تمرین به حجم خشک و باکیفیتی نخواهید رسید.
ولی من خودم که مصرف کردم اصلا اب نیاوردم اینا حرفهایی که میشنویم ولی واقعیت نداره...
بعد دوره کراتین از 71 به 74 رسیدم که الانم که خیلی وقته مصرفشو قطع کردم هنوز وزنم پایین نیومده پس این حرف هم در مورد کراتین اشتباهه...