رئال قبل اینکه بازی رو ببازه اخلاق رو باخت
به تمام بارسایی ها تبریک میگم
Printable View
رئال قبل اینکه بازی رو ببازه اخلاق رو باخت
به تمام بارسایی ها تبریک میگم
مسی میونه زمین چه کرد
شانس آوردیم جون سالم به در بردیم
اگه فردا خبراش در نیاد
فوق العاده بود محشر بود .....
تبریک تبریک به همه دوستانه بارسایی ! :10:
ببخشید بازی چندچند شد :31:
بارسا5-0 رئال
منم تبریک میگم به بارسایی ها! حقشون برد پرگل تر از این بود!:20:
ولی چه بازی خشنی بود!!:13:
ضمنا! دوستان همدیگه رو لطفا به کل کل دعوت نکنین! بزارید روند حرکتی تاپیک دوستانه باشه...:10:
یاعلی:11:
با اين كه چندين سال اصلا از ريال خوشم نمياد.. ولي ريال اين فصل رو دوست دارم..
تبريك به همه كاتالونها.. ولي اميد وارم بازي برگشت ريال جبران كنه..
حالا میان و مسی رو رونالدو مقایسه میکنن،الان حرفهایی که قبلآ زدم افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟
حیف که مسی گل نزد
راستی گفتین بازی چند چند شد :31:
نقل قول:
مسي ديگه زياديه مثبته.. و اين مثبتيش حال آدم رو به هم ميزينه..!
غرور رونالدو شيرين تر مي تونه باشه..
بازم میگم فوتبال یعنی مسی،فوتبال یعنی بارسا...
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
بازیکنی که مغروره همون بهتر که 5 تا بخوره و ابکش بشه....
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
بارسلونا 5-0 رئال مادرید:31:
همین حیای مسی دوست داشتنیش کرده
رونالدو که فقط حاشیس
به هوادارای بارسلونا تبریک میگم
اینجا که همه تقریبا کری می خونن. کسی در مورد بازی نمی خواد صحبت کنه؟ :31:
1- قبل از هرچیز باید تبریک گفت به بارسا و طرفداران بارسا ، با شایستگی تمام به پیروزی رسیدند و رئال خیلی خوش شانس بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد . :11:
2- به نوبه ی خودم به علت حرکت زننده ی رونالدو نسبت به گواردیولا عذر خواهی میکنم و ابراز برائت می کنم از این حرکت مذموم :13:
3- از گاف بزرگ فردوسی پور نمیشه گذشت که گفت در اون بازی 6-2 رونالدینیو چهره ی بازی بود ، در حالیکه رونالدینیو اون فصل از بارسا رفته بود ( هرچند که دقایقی بعد گفته اش رو اصلاح کرد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نکته ی جالب این بود که تازه بعد از گل چهارم بارسا تیکی تاکا نمود پیدا کرد و شروع شد ،
5- تیمهایی که به فکر کسب امتیاز در برابر بارسا هستند باید به این نکته دقت کنند که گل اول رو دریافت نکنند ، چون در اینصورت تصاحب و مالکیت توپ برای بازیسازی و خلق موقعیت بیشتر به یک آرزو خواهد ماند که مطمئنا ناکام هم خواهد شد و برآورده نخواهد شد .
6- به شخصه بیشتر از این که ناراحت بابت باخت اونهم با چنین نتیجه ای باشم داشتم از فوتبال بارسا لذت می بردم.
7- بالانس بین نیروی هجومی رئال و توان تدافعیش وجود نداره ، خصوصا از لحاظ نیروی انسانی .
8- دکتر صدر در مقاله ای خطاب به مهدی رحمتی گفته بود که "چند گل میخواهی از کره بخوری" ؟ حالا جاداره که ما هم از کاسیاس بپرسیم که چند گل از بارسا میخواهی بخوری ؟
9- الکلاسیکو مطمئنا ویترین لالیگاست ، و چهره ی پرس چقدر مغموم بود از اینکه کهکشانی های 2 برای سومین بار مغلوب شدند .
شب خوش . :10:
تو بورکینافسو هم هیچ بازیکنی نمیاد مربی یه تیم رو هل بده...این یارو فک کرده از دماغ فیل افتاده...نقل قول:
غرور رونالدو شيرين تر مي تونه باشه..
نمیدونست بارسا یه تیفوسیایی مثل اینیستا،پویول،والدز و پیکه . ...داره که بهش اجازه نمیدن از این غلطا بکنه...خوب حالشو گرفتن.مخصوصا والدز:27:
چقدر بازیکنای رئال بد پاسکاری میکردند... خصوصا تو نیمه دوم... یار خودی تو نیم متریشون وایساده، به جای اینکه پاسکاری کنن برن جلو، پاس قطریه 40 متری مینداختن!! خوب پیکه و پویول که بوق نیستند آخه! با سر میزنن! یا کاسیاس! 4 تا دفاع جلوشن و هر چهار تاشون خالی، میاد با کلی مکث و تاخیر، میزنه زیر توپ!
بازی که فقط دست بارسا بود و از مالکیت بگیر تا موقعیت های خطرناک همچی به سود بارسا بود
عجب. من نمیدونم چرا رئالیا نبومدن.
دیشب رفیقم گفت بعد از بازی حتما بیا نت. رئالی بود. حالا اومدم اون نیومده:دی
5-0
آخ چه حالی میکردم وقتی قیافه رونالدو مورینیو رو میدیدم. اووووووف
بازی رو که اگه داور طرفشون نبود به خدا 2 رقمی میبردیم.......
همین اربلوا و رونالدو و راموس مستحق اخراج مستقیم بودن....
90 دقیقه چپ و راست رئال اتوبان شده بود و مورینیو یه فکری به حالش نکرد.دی
مورینیو عین موش ابکش شده بود.....:46:
کریس
رئال یه سه چهارتا دیگه جا داشت
آره برعکس بارسا که همه بازیکناش مخصوصا ژاوی و اینیستا استاد پاسکاری کردنن ولی بازیکنای رئال اصلا خوب پاسکاری نمی کردن. کلا بازیسازی رو خیلی بد انجام می دادننقل قول:
اوزیل رو نمی دونم چرا کشید بیرون! فوقش باید دیارا به جای خدیرا می اومد. آخه این خدیرا بازیکنه؟ :31:
کریس هم که دیگه غلط بکنه پاشو تو نیو کمپ بزاره،اونقدر فحش بهش دادن که دیگه داشت چپکی از میدون بیرون میرفت.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه انگشتی واسه رونالدو بلند میکردن!! : ))
کلی خندیدم که TV ایران هم چاره ای نداشت جز نشون دادن ابراز احساسات بارسایی ها نسبت به رونالدو!
حالی کردم.
طرفدارا احتمالا گفتن پدر سوخته! کارت به جایی رسیده که پپ رو هل میدی؟! : ))
راموس رو بگو انگار نه انگار پویول و ژاوی از هم تیمیاش تو تیم ملین
راستی فکر کنم رکورد رد کردن توپ از بین پاهای بازیکنای حریف تو این بازی شکست:31:
کم مونده بود مسی خودش از بین پاهای بازیکنای حریف رد بشه:31:
خلاصه بدجوری رئالییها تحقیر شدن......:46:
از همین الان شرط مسابقه ی بعدیشون رو هم میبندم:31:
تبریک میگم به همه طرفداران فوتبا زیبا علل خصوص طرفداران بارسلونا .کد:http://www.goal.com/en/match/47860/barcelona-vs-real-madrid/report
چیزی که بیشتر از برد بارسا بهم حال داد تحقیر مورینیو و تیمش بود ! 5 برد پیاپی دیگه حرفی برای رئال باقی نمیذاره
سایت گل تا اینجا امتیاز داده به بازیکنا . مسی و ژاوی و ویا 9 گرفتن !
ویا عالی بود . 2 گل زد و یک پاس گل داد .
مسی 2 تا پاس گل داد .
رونالدو هم که خوب نگاه میکرد ! و حسرت روزایی رو میخوره که تو منچستر بود !
دوستان بارسایی خواهش میکنم ازتون کاری نکنید که فردا صبح، نصف این بچه ها بن شده باشن!
بردید و مبارکتون باشه اما دیگه توهین و فحش و اینا...این کارها رو مایی که 5 تا خوردیم باید انجام بدیم نه شما ها عزیزان...
----
بد باختیم به 3 دلیل:
1.چهارده نفره بودن بارسا(تیم شاهکار داوری! یعنی واقعا گوجه میذاشتن، بهتر از این بود..)
2.مصدومیت دقیقه 90ی هیگواین که گند زد به شیوه تهاجمی تیم(این کریم 2زار نمیرزه..احمق)
3.تعویض های عجیب خوزه..هنوز باورم نمیشه که چرا مسعوت رو کشید بیرون و لاس رو اورد تو زمین؟!
در کل برد حق بارسا بود اما داور هم خیــلی کمکش کرد...
تبریک میگم به همه طرفداران فوتبا زیبا علل خصوص طرفداران بارسلونا .
چیزی که بیشتر از برد بارسا بهم حال داد تحقیر مورینیو و تیمش بود ! 5 برد پیاپی دیگه حرفی برای رئال باقی نمیذاره
سایت گل تا اینجا امتیاز داده به بازیکنا . مسی و ژاوی و ویا 9 گرفتن !
ویا عالی بود . 2 گل زد و یک پاس گل داد .
مسی 2 تا پاس گل داد .
رونالدو هم که خوب نگاه میکرد ! و حسرت روزایی رو میخوره که تو منچستر بود !
واسه منم سواله! این بازی خیلی ضعیف بودش! (البته رئال کلکسیونی از بازیکنانی رو داشت که این بازی ضعیف بودن)نقل قول:
عجب صحنه ی قشنگی بود آخر بازی :
در مورد 1:برین قربون همون داورا بشین که بازی رو تموم کردین،وگرنه شاید 6 7 تا اخراجی باید میدادین...نقل قول:
در مورد 2:قبلآهم گفتم اگه مورینیو و نیمکتش هم میومدن تو میدون فرقی به حاتون نمیکرد
در مورد 3:اخه مسعوت هم شد بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل رئال در برابر 1 میلیارد تماشاگر بازی رو باخت و فکر نکنم دیگه اندازه ی سر سوزن هم ابرو برای این تیم مونده باشه...
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید. تکرار صحبت جنجالی قبل!
الکلاسیکو پرگل قبلی هم خیلی موقعیت از دست رفت. کلا راحت بازی می کنیم. :31:نقل قول:
از شما بعیده. خوزه بعد 2 تا سریع حساب کار دستش اومد. : دینقل قول:
من هنوز خیلی مونده بود که حرفام تموم بشه،ولی به روی چشم،راستی برد رو تبریک میگم....:46:نقل قول:
نمیخواستم اینجا پست بدم، چون با حضور بعضیها واقعا سطحش خیلی پایینه! ولی خوب...
باید بگم برد حق بارسا بود. اما چرا این نتیجه بوجود اومد؟!
اول از همه، باورم نمیشه، و نمیتونم اینو بگم، اما اولین دلیل: جو ورزشگاه بود!
خوب یه تیم جوون و تازه بسته شده تو نیوکمپ و بازی ای به این حساسی: اوزیل، خدیرا، دی ماریا، جالبه، حتی کاروالیو که قبلا جلو بارسا بازی کرده بود هم، خودش نبود!
کلا میانگین سنی بازیکنای رئال، مخصوصا اگه دفاع رو حذف کنیم، خیلی پایین بود و بی تجربه.
دوم: ترکیب رئال
به نظر من، گذاشتن مارسلو اشتباه بود. هرچند مسی کاری نکرد، اما به نظر من دلیلش این بود که گواردیولا بجای اینکه از مسی مثل بازی های قبل کار بکشه، از اون برای متلاشی کردن دفاع و پرت کردن هواسشون استفاده کرد.
ضمن اینکه، یه چیزی که به نوعی اجتباب ناپذیر بود، مرکز تیم بود، که کاملا جوون و بی تجربه بودن، تنها بازیکنی که با جو بازی آشنا بود و تا آخرین لحظه هم حساب شده کار کرد، ژابی آلنسو بود.
نبود کاکا واقعا حس میشد. به هر حال، تو این جور بازی ها، کاکای افت کرده هم به مسعوت اوزیل میچربه.
زوج هیگواین و رونالدو هم که تشکیل نشد!
از همه مهمتر! من موندم جلو کسی مثل ژاوی، چرا باید سیستم آفساید گیری رو اجرا کنن؟!!! دقیقا از دقیقه اول بازی، قلب دفاع رو هدف گرفتن و تمام مدت داشتن سعی میکردن از آفساید فرار کنن که خیلی هم موفق بودن.
سوم: داوری
زمانی که بازی 2-0 بود، یه پنالتی برای ما نگرفت ( خطای والدز رو رونالدو ). گل سوم که روحیه تیم رو کاملا متلاشی کرد، کاملا آفساید بود.
از همه اینا بگذریم، تازه فصل اول هست، مگه مورینیو فصل اول با اینتر چی کا کرد. ضمن اینکه فصل پیش بود فکر میکنم، تو بازی گروهی CL اینتر از بارسا شکست سختی خورد، اما در نهایت دیدیم که...
فراموش نکنیم که همین ژاوی، تا دیروز یه بچه بود که مدام از ما میباخت! پس باید به کسایی مثل اوزیل و دی ماریا وقت داد...
آره واقعا...باید درس عبرت گرفت...چون همین ژاوی توی هر 5 بازی اخیر در ترکوندن تیمتون نقش خیلی مهمی داشته :27:نقل قول:
فراموش نکنیم که همین ژاوی، تا دیروز یه بچه بود که مدام از ما میباخت! پس باید به کسایی مثل اوزیل و دی ماریا وقت داد...
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
سینا جان میگم این لطافت الانت بخاطر بردتون یا اینکه طرف بارساییه...چون پست ها یخورده...نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید. تکرار صحبت جنجالی قبل!
ولش کن..!
1.بله خب دوستمون انتظار داشتن بازی 150 دقیقه طول بکشه! موفق باشید!نقل قول:
در مورد 1:برین قربون همون داورا بشین که بازی رو تموم کردین،وگرنه شاید 6 7 تا اخراجی باید میدادین...
در مورد 2:قبلآهم گفتم اگه مورینیو و نیمکتش هم میومدن تو میدون فرقی به حاتون نمیکرد
در مورد 3:اخه مسعوت هم شد بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل رئال در برابر 1 میلیارد تماشاگر بازی رو باخت و فکر نکنم دیگه اندازه ی سر سوزن هم ابرو برای این تیم مونده باشه...
2.شما لطف کردید که گفتید!
3.شرمنده میگم اما چیزی که نمیدونید، رو در موردش نظر ندید..
حالا خوب شد این 1 میلیارد رو گفت عادل..!
از همین الان شرط بازی برگشت تو زمین خودتون رو میبندم............:5:نقل قول:
در ضمن اگه کل جهان رو هم بیارین تو رئال باز حریفمون نمیشید......:46: