الان فك كنم قيمت نو حدود 600 اينا باشه يعني 500 يا كمتر بتوني بفروشي
Printable View
الان فك كنم قيمت نو حدود 600 اينا باشه يعني 500 يا كمتر بتوني بفروشي
بچه ها قيمت اين سه تا گوشي رو دارين:
SAMSUNG XCOVER
SE XPERIA ACTIVE
MOTO DEFY
XCOVER تو ايران هست؟
فك كنم به ترتيب اول سامي بعد سوني بعد موتو مقاوم تر باشن! -؟
مشخصات هم اول سوني بعد ديفاي بعد سامي
ولي حيف اكتيو سايز صفحش كوچيكه :|
من فکر میکنم دیفای از همه قوی تر باشه و بعدش XCover و بعد هم اکتیو... اکتیو اون قدرا چیز مقاومی نداره ، فقط گفتن واسه ورزشکارا... اما دیفای واقعا خره :دی
قیمت نداری؟
میگن دیفای 450 به بالا شده
دیفای مدتی که دستم بود جرئت نکردم بندازم تو آب تست کنم ضد آبه یا نه... ضدآبه؟
XCOVER تو بازار هست؟
دیفای ضدآبه... ایکس کاور هم تو بازار هست اما راحت پیدا نمیشه...
آقا یه سوال !
چرا Galaxy S plus یا همون i9001 با اینکه صفحش Super Amoled Plus هست و سی پی یوش Ghz1.4 هست ولی قیمتش از Galaxy S ارزونتره ؟
صفحش پلاس نيس
CPU بهتره ولي GPU ضعيفتره
صفحش Super Amoled Plus نیست همون Super Amoled هست . درسته cpu قوی تره ولی gpu گالکسی اس قوی ترهنقل قول:
گالکسی اس کمیاب تره
این دو تا عامل باعث گرون تر بودنشه
بقیه چیزاش مثلا رام و کاستوم رام و کرنل و اینا دقیقا یکی هستن یا اونا هم فرق میکنن ؟
نه فرق مي كنه
واسه همين ساپورت دولوپرها ازش كمتره
قیمت Sonyericsson Live with Walkman چنده؟
تا 350 چی بگیرم؟
دوستان نظرتون درباره گوشی htc r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی
Sony Ericsson Xperia activeچطور؟
هر دو شون فارسی می شن؟
من می خوام از تایلند بگیرم,به گرونی الان کار ندارم.
نقل قول:
معادل گوشی HTC که ذکر کردی مدل arc s از سونی اریکسون هست که بنظرم arc s بهتر هست
xperia active هم گوشی بسیار خوبی هست ، قرار هست android 4 رو تجربه کنه
اریکسون ها ساپورت فارسی دارن، اما کلا هر گوشی ای که روت شده باشه فارسی ساز هم میشه براش به راحتی ساخت
خیلی ممنون.اما از لحاظ زیبایی کدوم بهتره؟نقل قول:
واقعا این rhyme تو دلم جا خوش کرده؟لطفا به لینکی که دادم برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک سوال دیگه این گوشی سنسور ژیر سکوپ داره؟
سلام دوستان
من می خوام یه گوشی خوب بخرم قیمتش هم زیاد مهم نیست که چقدر باشه. خودم توی فکر galaxy nexus هستم. به نظر شما گوشی خوبیه؟ چه گوشی دیگه ایی رو پیشنهاد میکنید؟
اصلا به صرفه هست الان یک گوشی بخرم یا صبر کنم چند ماه دیگه قیمت هاش پایین اومد؟ و خبر دارید که آیا مدل های بهتر و جدیدتری هم تا اون موقع میاد تو بازار؟
با سلام نظر شما در مورد motorola fire xt311 چیه؟..چون جایی دربارش نقد و بررسی نشده!! اول قرار بود Atrix بگیرم..اما دیدم هم خیلی بزرگه توو دست هم امکانتش به درد من نمیخوره..ولی ظاهر fire xt311 را خیلی دووس داشتم..میشه راهنمایی کنید
من فقط میتونم مشخصات این گوشی رو بهتون بدم که خودتون شاید بدونید.نقل قول:
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - دو سیم کارت - وزن : 110 گرم
پردازنده: 600MHz
حافظه: حافظه داخلی 150 مگابایت - حافظه رم 256 مگابایت - حافظه رام 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع TFT - اندازه 2.8 اینچ - 240 × 320
دوربین: 3.2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (v2.3 (Gingerbread - جاوا - مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1420 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 260 ساعت - زمان مکالمه 7 ساعت
خیر ، ژیروسکوپ ندارهنقل قول:
زیبایی سلیقه ایی هست ، هر کس یه نظری داره
بین دو گوشی motorola fire xt311 و motorola xt720 مردد موندم که کدام را انتخاب کنم.
سلام
من الان یه P1i دارم ، دیگه داره میوفته تو خرج به فکر تعویضشم
من یه گوشی آندروییدی تا 800000 تومان میخوام با مشخصات زیر :
1-قابلیت آپدیت به 4
2-سی پی یو و رم قوی که کم نیاره ، دوست ندارم از چیزی که میخرم پشیمون بشم
3-تاچ راحت
4-صفحه LED باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
5-قابلیت نصب رام و برنامه های مختلف و....
برند مورد علاقم هم HTC هستش.....
xperia ray چه جور گوشی هست و ارزش خرید داره ؟
کدوم بهتره : ray @ arc
HTC SENSATION رو پیشنهاد میدم بهتون خودم دارمش حرف نداره با این قیمتنقل قول:
چطور بفهمیم یک گوشی به تلوزیونهای هوشمند وصل میشه؟فقط داشتن وایرلس مهمه یا DLNAمیخواد؟
من گالكسي اس 2 رو پيشنهاد ميدادم اگه قيمت همون حدود بود بهترين گزينه بودنقل قول:
در ضمن اگه به htc هم علاقه دارين سنسيشن اصلا گزينه ي خوبي نيست
چون نه cpu قوي داره نه و رم كافي...تاچ سامي هم از بقيه بهتره در ضمن بهترين صفحه نمايش رو هم گلكسي اس 2 داره و اگه باهاش كار كنين ديگه هيچوقت نميتونين با lcd هاي كنار بياين
ساپورت دولوپر ها از گلكسي اس ها رو هم فكر نمي كنم نياز باشه كه اشاره كنم...
کلا شما هرکی گوشی بخواد میگی اس2 نه ؟نقل قول:
شما اس2 800 سراغ داری که به این اقا پیشنهاد دادی ؟ خیلی جالبه گوشی 800 تومنی رو با 1300 مقایسه میکنه بعد میگی ضعیفه؟ چرا یک بارم شده جواب این سوال منو نمیدی که ایا اس2 1300 میارزه یا سینسیشن 800 ؟ اینو بگو فقط
منطق هم خوب چیزیه به خدا
به نظر من واسه گوشی هوشمند بیشتر از 800 دادن دیوونگی محضه الانم کسی نخره بهتره حالا هر برندی هم میخواد باشه ....کسایی هم که گوشی از لحاظ قینت مقایسه میکنن اینو بدونن مهم performance و نوع چیپ بکار رفته اس نه قیمت فضایی
ايشون گفتن:نقل قول:
من گفتم:نقل قول:
من الان یه P1i دارم ، دیگه داره میوفته تو خرج به فکر تعویضشم
من یه گوشی آندروییدی تا 800000 تومان میخوام با مشخصات زیر :
1-قابلیت آپدیت به 4
2-سی پی یو و رم قوی که کم نیاره ، دوست ندارم از چیزی که میخرم پشیمون بشم
3-تاچ راحت
4-صفحه LED باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
5-قابلیت نصب رام و برنامه های مختلف و....
برند مورد علاقم هم HTC هستش.....
سنسيشن هم نه رم كافي داره نه سي پي يوي قوي نه صفحه نمايش led و نه رام كاستوم هاش اندازه اس 2 هست - اين ها ملاك هاي ايشون بود سنسيشن هم از 800 بيشتره و جي اس 2 هم حدود 1100 هستنقل قول:
من گالكسي اس 2 رو پيشنهاد ميدادم اگه قيمت همون حدود بود بهترين گزينه بود
من جواب شما رو قبلا هم دادم سنسيشن به هيچ دردي نميخوره نهايت قيمتي كه براش بيارزه 600 هست چون كاراييش در حد تك هسته اي هاست. و مزخرف ترين گوشي دو هسته اي بازاره
گلكسي اس 2 هم الان تنها گوشيه بازار هست كه ميشه گفت بهترين اندرويدي بازار هست تا گوشي هاي 2012 ساير شركت ها وارد بشن
به شما هم هيچ ربطي نداره كه من به چه كسي چه پيشنهادي ميدم. تو پيشنهاده خودت رو بده منم پيشنهاد خودم رو ميدم. از الان به بعد هم در مورد هيچ كدوم از پست هاي من نقل قول يا اظهار نظر نكن خواهشا...
اينم بر مي گرده به جريان شخصيه من با شما و نه دعوا سر برند ها چون تا جايي كه ميدونم همه ي كاربر هاي انجمن با شما مشكل دارن و فكر نمي كنم رابطه نداشتن با يه كاربر خلاف قوانين باشه
شما نظر خودتو بده بقيه هم نظر خودشونو هر كسي هر طور بخواد در نهايت از نظر هاي ساير كاربر ها نتيجه گيري مي كنه... كلي مشكل سر جريان شما و كارخونه htc با كربر هاي انجمن پيش اومده خواهشا نظر خودتونو بدين و با بقيه كاربر ها درگير نشين.جواب اين پست رو هم نده حوصلتو حرف زدن با تو رو ندارم...
________
اگه اپتيموس 2x يا اپتيموس 3دي بخرين به نظرم تو اين رده قيمت خوبه 2ايكس رو قيمت ندارم ولي فك كنم 3دي 660ـه
من امروز اپتیموس 3دی رو فروختم هنوز تو فکر سنسیشن بودم که با این تفاسیر پشیمون شدم
یه گوشی خوب دارای اندروید تا حدود 280 تومن هست ؟
قيمتا رو ندارم - سوني لايو تو اين رنج خوبه ولي فك كنم حدود 300 اينا باشه
شما یه سر برو تاپیک سنسیشن 2-3 صفحه اخرو ببیننقل قول:
هیچ وقت از روی حرف یه نفر تصمیم نگیر
موفق باشی
Samsung I9103 Galaxy R چطوره؟قیمتش چی؟
تاریخ عرضهSamsung Galaxy ACE Plus یا Samsung Galaxy ACE 2 رو دارین؟اون ها چطور گوشی هایی هستن؟قیمتش اگه بیاد حدودا چند می شه؟
ممنون دوستان.
کسی با گوشی Huawei U8150 ideos کار کرده؟
کسی اطلاعاتی در مورد مدل بالا داره لطف کنه بگه؟
چون واقعا قیمتش وسوسه کنندست
سلام
یه گوشی galaxy gio دارم میخوام 240 بفروشم،اگه تا 2 ماهه دیگه صبر کنم قیمت گوشی xperia neo پایین میاد؟یا از فروش گوشیم پشیمون میشم؟راهنمایی بفرمایید.
بعلت تکرار
باسلام دوست عزیز من هم 8150 هوآوی رادارم هم 8800 آن را ازنظرساخت گوشی خوبی هست کیفیت صفحه نمایشنقل قول:
متوسط 320*240 پیکسل و256هزاررنگ و2.8 اینچ هست حساسیت لمسی صفحه نمایش آن متوسط تاحدی کمترولی
باآن مشکلی نخواهیدداشت کیفیت صدای مکالمه واقعآ عالی کیفیت صدای اسپیکراین گوشی چه ازنظربلندی وچه از
نظرکیفیت تفکیک صداووضوح صدامی توانم بگویم بی نظیرهست اما سی پی یو این گوشی ARM11 Adreno 200
Qualcomm MSM 7225 وسرعتش 528است ازهمین روانتظارزیادی برای بازیهای باکیفیت متوسط به بالا رانبایدداشته باشیدبلکه بازیهای باکیفیت متوسط رو به پایین رابرای این گوشی درنظربایستی بگیرید ولی من هم نوت وهم رازر رادارم
ولی مدتی است که ازاین گوشی و8800آن استفاده می کنم وراضی هم هستم چون نسبت به قیمت ویکسال کارانتی
یاس وبیمه خیلی خوب است بهترین مدل که توسط یاس جهان وارد شده همین u8800IDEOS X5 که کیفیت صفحه نمایش
800*480 پیکسل و16 میلیون رنگ و 3.8اینچ است لمسش بدنیست خوب گوشی زیبای است کیفیت مکالمه وصدای
اسپیکرآن خوب هردوگوشی آندروید2.2 هستندروی این گوشی می توانی بازیهای کمی بهتربریزی گوشی خوش دست
وکارباآن راحته هست دوربین 5 مگااین گوشی کیفیت متوسطی دارد درکل نسبت به قیمت گوشیهای بدی نیستند
CPU 800mhz scorpion processor Adreno 205 GPU Qualcomm MSM 7230
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم
آیا اینترنت این گوشی امکان نمایش بازی های فلش سایت ها رو هم داره
طوری که بشه این بازی های فلش رو از طریق اینترنت گوشی بازی کرد؟
سلام. ىرموردبازيهاى آنلاين فلش حقيقت توفكرش هم تاالان نبودم وحتمآ تست مى كنم اما درمورددانلودتوسط اين گوشى بايستى بگم باآنكه سى پى يو
تقريبآضعيفى داردولى زمانى كه توسط واى فاى به اينترنت وصل مى شويم وبازى يابرنامه اى دانلودمى كنيم سرعت دانلوداين گوشى 8150 وگوشى8800
واقعآ عالى است من براى اولين باركه بااين گوشى بازى دانلودكردم باورم نمى شدكه بااين سرعت دانلودكنداما بلوتوس اين دوگوشى موردى كه دارند اين
است كه اگربخواهيدبازى ويابرنامه ازگوشى ديگرى روى اين دوگوشى بريزيدنمى توانيدتوتنظيمات بلوتوس هم رفتم ولى فايدهى نداشت البته موزيك وعكس
وفيلم رادريافت مى كند،،، اگرسوالى بوددرخدمت هستم
ممنون از توضیحاتت
میشه بگی قیمتش دقیقا چنده؟
و یه چیز دیگه
اگه میشه با اون مدل گوشی لطف کن برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بازیهاشو بالا میاره یا نه؟
من تابستون یه ACE گرفتم الان با توجه به قیمت میخوام آبش کنم:دی
اصن واسم مهم نیست بعدا گرون تر میشه یا ارزون گوشی هم نمیخوام فعلا بخرم!
به نظرتون نهایت چند میتونم بفروشمش؟! راستی گارانتی هم داره تا اول اردیبهشت فکر کنم
تنکس:40: