نقل قول:معنیش پا نویس هست مثلا تو کتابهایی که پا نویس دارن از پ.ن استفاده میکنن
Printable View
نقل قول:معنیش پا نویس هست مثلا تو کتابهایی که پا نویس دارن از پ.ن استفاده میکنن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:يعني چه خوبه اينهمه به يه سوال جواب داده ميشه ها ادم (به خصوص سوال كننده) جيگرش حال ميادنقل قول:
پ.ن : "پ.ن" به معني پي نوشت هست :دي
سلام دوستان
فرق روان پزشک با روان شناس چیه منظورم در مورد ویزیته و ایناست!
یکی میگفت اول باید بری پیش روان شناس میاد روت کار میکنه بعد یه گزارش میده میری پیش روانپزشک برات دارو تجویز میکنه!
چند صفحه قبل سوال جواب داده شدهنقل قول:
به جاي پرسيدن سوال تكراري ، ميتونيد جوابهاي داده شده قبل رو نگاه كنيد
نقل قول:نقل قول:
بله اونارم خوندم ولی میخواستم مراحل درمان بدونم که ایا اینطوره که اول میرن پیش روانشناس بعد روانپزشک؟یا از همون اولم میشه رفت پیش روان پزشک یا اصلا روان شناس حق درمان مستقل رو داره یا باید زیر نظر روان پزشک درمان انجام بشه!
ممنون:11:
نشد بپرسم: تو سال 90 روز مادر گذشته؟تو سال 91 کی هست دقیقا تاریخش
زوان شناس حق درمان مستقل داره ، اصولا 3 دسته نظريه در اين راطه هست : 1 : دسته اول ميگن تا ميشه بهتر هست ادم پيش روان شناس بره تا به صورت اصولي و پايه اي مشكلاتش درمان بشه نه اينكه با قرص و دوا ارام بشه و در صورتي كه روانشناس تشخيص داد و ديد مساله حاد هست بره پيش روان پزشك 2:دسته دوم معتقدن كه روان شناس ها كارشون خيلي زمان بر هست و سريع به جواب مي خوان برسن و معتقدن قرص و دارو بهتر جواب ميده و حرف بدرد نمي خوره و 3 : نظريه اخر هم اينه كه كلا روان پزشك ها و روانشناس ها رو قبول نداره ميگه همش الكي و بازي هستنقل قول:
به هر حال من پيشنهادم دسته اول هست
قبلانا اون زموناي نه چندان دور :tongue: روز 25 اذر روز زن بود اما الان 20 جمادي الثاني هست كه 23 ارديبهشت سال اينده ميشهنقل قول:
پ.ن : يه مدت كم پيدا بودي تو متفرقه ، بيشتر اينورا سر بزن :دي
ئه؟ به چه مناسبتی؟نقل قول:
روز 25 اذر روز زن بود
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بالاخره کسی جواب نداد چطوری میشه فهمید فروشنده های یک کالا ، از کجا کالاها رو میارن
میدونیم که متفاوته. از مرکز شهر.. خارج شهر.. خارج کشور.. چطوری میشه فهمید ؟ (در مورد یک کالایی که مورد نظرمونه)
25 آذر به مناسبت روز تولد مادر شاهنقل قول:
سوال دومتون كه كسي هم جواب نداده :
1: يا كسي درست منظورتو نميگيره يا 2: اينكه جوابشو نميدونه پس 2 كار بهتره انجام بدي 1: منظورتو بهتر بيان كني و سوالتو بهتر بپرسي 2: سوالتو تكرار نكني
نقل قول:
توی جوابم بهت گفته بودم که هرکسی کالا رو از یه جایی میاره یکی از بازار یکی از تجار و...
اینجوری نیست که بگی مثلا همه عطاری ها از بازار میارن یا همه لباس فروش ها از قشم میخرند.هرکسی بنا به مصلحت خودش از یک جایی میاره.من کلیش رو گفتم .دیگه باید بری از خود اون فروشنده بپرسی که از کجا خریده.بعضی فروشنده ها راستش را بهت میگویند بعضی ها هم نمیگویند.راه دیگری ندارد.
به نظرم نمیشه به این راحتیا اعتماد کرد ... آدما اون قدر خوب نشدن که بشه بهشون اعتماد کرد ... همیشه هستن کسایی که از اعتماد بقیه سوءاستفاده میکنن ...
بهترین راه اینه که کاربری رو تو یه انجمن بشناسید، چند ماهی باهاش دوست باشید، از نزدیک اخلاقیاتش دستتون بیاد، اعتبارش در اون انجمن رو برآورد کنید، و بعد بهش اعتماد کنید ...
در واقع اینی که میگم این جوری نیست که شما بخوای عینکت رو بفروشی، بعد واسه اون بیای چند ماه دوست پیدا کنی !! نه !
منظورم اینه که بهتره اجناس رو به دوستانت در انجمن بفروشی ...
lمتاسفانه اين مساله تو جامعه ما خيلي داره فراگير ميشه (عدم اعتماد) و دزدي و دروغ دليل هاي اصلي اين مساله هستندنقل قول:
كم نيستند ادمهايي تو همين فروم كه تو تاپيك هاي مختلف نگرش بدبينانشون رو نه تنها ابراز بلكه ترويج ميكنند ا
درسته كه من و شما همه ما خيلي سخت ميتونيم اعتماد كنيم به هم ، اما اگه كم كم فرهنگ خودمون و اطرافيانمون رو تو اين زمينه درست كنيم و كمي تحقيق هم به اين قضيه در مورد اعتبار طرفمون بكنيم ميتونيم كم كم به بقيه ادمها اعتماد پيدا كنيم
تو این موارد پست نمی تونه نقش واسطه را بازی کنه ؟ چون بعضی وقت ها پول کالا به مامور پست داده میشه !نقل قول:
بله، من هم دقیقاً منظورم این بود که آیا یه راه قانونی و قابل پیگیری ساده برای تبادلات بین دو شخص صرفاً حقیقی (و نه حقوقی) وجود داره یا نه؟نقل قول:
چون اگه اخلاقیات رو بخوایم وارد این بحث بکنیم، نمی شه نتیجه گیری ساده و قاطعانه ای داشت.
یه سفر دبی چقدر خرج داره؟
با تور بری خرجش برای 3 روز با هتل متوسط از 400 تومن هست به بالا . البته الان یه مدتی هست فکر کنم بلیتشون گروتر شده
علت اینکه در ازمایشگاه تشخیص طبی از دارندگان نسخه های ازاد کارت شناسایی میخوان چیه؟
دوستم داره جشن فارغ التحصیلی می گیره
به نظرتون براش تا 20 هزار تومان چی بگیرم که مناسب باشه ؟
تاریخ واریز یارانه ها کی هست ؟
قرار بود یکشنبه باشه 10 هم هر ماه.
واریز نشده هنوز؟
=====
ویرایش: اعلام شده فردا یعنی 4 شنبه میشه برداشت کرد.
فكز كنم اخبار ميگفت 15 يعني جمعه.نقل قول:
تاریخ واریز یارانه ها کی هست ؟
تلویزیون ما شبکه آموزش نداره ، برای داشتن این شبکه باید چیکار کنم ؟ کسی میدونه ؟
مرسی ...
احتمال داره که آنتن شما ضعیف باشه یا شاید کانال های تلویزیون را درست تنظیم نکردید .نقل قول:
راه حلش هم اول تنظیم دوباره دوم خرید یک آنتن آنالوگ قوی یا دستگاه دیجیتال
چطوری این پنجره رو ببندم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کارت TV نمیشه این مشکل رو حل کرد ؟نقل قول:
کارت TV چه شبکه هایی رو میگیره ؟
من علاقمند به طراحی صنعتی هستم. از دکوراسیون گرفته تا طراحی وسایل مختلف.. چه کار باید بکنم؟ چطوری یاد بگیرم؟
دانشجوی راه آهن هستم سال اول
اینم سواله خوب...نقل قول:
کسی نیست بلد باشه؟
مرورگرم اپراست
پخش دیجیتال تو همه شهرها هست؟نقل قول:
توی تاپیک سرآغاز انجمن چند باری مطرح شده..باید ادمین ها کاری بکنن شما کاری نمیتونی بکنی..نقل قول:
اینم سواله خوب...
کسی نیست بلد باشه؟
مرورگرم اپراست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6527045#post6527045
این سوال رو از من پرسیدید ؟!نقل قول:
پخش دیجیتال تو همه شهرها هست؟
نمیدونم !
سوال هايي كه پرسيده ميشه عموما كلي هست و هركسي كه بدونه جواب ميده و در اين مورد هم فكر ميكنم همينطور بوده و ايشون سوا كي پرسيدند كه جوابشونو بگيرندنقل قول:
چجوری به یک کودک میشه 2 زبان آموزش داد ؟ ( منظورم بعد از تولد هست به طوری که زبان مادری رو با زبان دوم قاطی نکنه )
پایین تابلو اعلانات سمت چپ ضربدر رو بزن :46:نقل قول:
یادمه یه کارشناسی توی تلویزیون میگفت توی خونه با زبان متفاوت با بیرون باهاش حرف بزنید، مثلا توی ایران، با بچه توی خونه انگلیسی صحبت میکنید و بیرون هم فارسی یاد میگیره. یکی از آشناهای ما این کار رو کرد، و براش برنامه کودک به زبان انگلیسی هم پخش میکرد و بعد هم که بزرگتر شد، بچه اش رو فرستاد مهد کودک دو زبانه (که خب شهریه اشون گرونه) اما بچه اش الان کامل انگلیسی بلده.نقل قول:
سلام
هزینه وکالت دادم به کسی از خارج از کشور چنده؟
بیشترین مقداری که میتونم پول نقد از کشور خارج کنم چقدره؟
ممنون
بیوگرافی کامل استیو جابز رو میخواستم
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
سویا سس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سویا سس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیوگرافی کامل استیو جابز
10000 دلار بدون ماليات براي هر نفر بيشتر از اين مقدار بايد ماليات بديدنقل قول:
براي ديدن جوابتون تو لينكهاي زير بديد ( راه بهتر استفاده از گوگل بود البته)نقل قول:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%88_%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%B2
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B3_%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7
پ.ن : يه زماني مي گفتن ندانست عيب نيست نپرسيدن عيب هست ، اما الان با اين وضعيت تنبلي مفرط ادمها بايد بگن پرسيدن هر چيزي هم درست نيست !!! فقط 3 ثانيه طول كشيد تا اون 2 تا لينك رو پيدا كنم و اينجا بزارم
بچه ها من باید یه قطره استریل چشمی استفاده کنم...هر وقت که می ریزم تو چشمم بعد 20 دقیقه نمی دونم از کجا وارد دهنم میشه ...چشم هم به دهن راه داره؟!! چیکار کنم می ترسم سمی باشه!
قفس فروشی توی تهران کجا هست؟(ترجیحا شمال شرق تهران)
یه جای حرفه ای می خوام واسه مرغ عشقام
لینکی سایتی هم بدید واسه فروش نتی ممنون می شم
من گشتم نبود
عجيبه من نشنيده بودم تا حالا به نظرم سوالتون رو در بخش پزشكي سايت مطرح كنيد بهتر هست و در صورت جواب نگرفتن به پزشك مراجعه كنيدنقل قول:
1: دوست عزيز شما سوالتون رو در تاپيك مخصوصش پرسيديد فكر نميكنيد اينجا تكرار سوالتون درست نيست و اين سوال مربوط به اينجا نيست ؟نقل قول:
2 : ميتونم بپرسم چه ج.ري گشتيد تو نت كه نبود ؟ ايا از سايت google استفاده كرديد ؟ تو اين سايت ايا واژگان فروش قفس پرنده رو سرچ كرديد ؟ يا فروش حيوانات يا فروش پرنده يا پت شاپ ؟ اگه هر كدوم از اينها رو سرچ كنيد به وفور سايت فروش اينترنتي پيدا مي كنيد (حداقل من كه كلي پيدا كردم)