کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکشنقل قول:
Printable View
کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکشنقل قول:
آخه من نمیدونم تویه تاپیک N8 مولتی تاچ بودن X10 و بنچمارک گوشی های آندروید چیکار میکنه ! به کجاها که نرسیده بحثتون !
تموم کنین این بحث هاور خدا وکیلی! اینایی که برای سئوال و مشکلاتشون میان تو این تاپیک چه گناهی کردن !ها؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
شما کارت درسته:31: راحت باش!نقل قول:
کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکش
من قبلا ریختم!نقل قول:
این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
تغییراتش فیلمبرداری 30 فریم و کانتنیو فوکوس البته کانتنیو فوکوسش باگ داره یکم!
صدایه فیلمبرداری ریتش رفته بالا که نیاز هم نداشت!
صدای شاتر دوربین تویه سایلنت بودن هم در میاد:31:
کامل -- میشه گوشی!
و چنتا چیز دیگه!
ای ول ......نقل قول:
خوبه خدا رو شکر اینو برگردوندند ؛ چون بد رقم به این عادت کرده بودیم ! : دی
تنکس حمید جان! :10:
میخوام برم بخرم دیگه
فقط چند تا سوال دیگه:31:
-جی پی اس ان8 تو ایران کار میکنه؟(بدون نقشه هم کار میکنه) مثلا مثل سونی ها نقشه مسیر طی شده و سرعت متوسط رو با استفاده از ماهواره بگه؟
-آیا باید تمام برنامه و بازی های ان 8 رو تو ovi ساین کرد؟ میشه برنامه ها رو از طریق کامپیوتر برای گوشی گرفت؟(از ovi shop)
- گارانتی اصلی اسمش چیه؟؟؟ و یک نفر نوشته بود با اس ام اس میشه مطمئن شد که اصله یا نه؟ شمارش چیه؟
ممنون:11:
سلامنقل قول:
پیشاپیش مبارکت باشه!
جی پی اس ؟ چی میگی!! عینه آینه! سرعت طی شده که هیچی ، سرعت طی نشده رو هم بت میگیه! نقشه تمام شهرهای بزرگایران و با خیابونا و کوچه ها و بن بست ها و هتل ها و پاساژ ها و پمپ بنزین و ...
چه سئوالی بود این ؟: دی تو OVI که ساین نمیکنن ! از OVI برنامه رو میخرند یا دانلود میکنن ولی چون تو ایران تحریمه همون چیزی که گفتی انجام میشه! از طریق کامپیوتر و سایت های دیگه!
گارانتی اصلی اسمش همون گارانتی نوکیاست! دیگه یه گارانتی این حرفارو نداره! :20:
خوش باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
مدیر این بخش کجاست.؟نقل قول:
شما واقعا 27 سالته ؟
شما اصلا میدونی چند نوع تاچ داریم؟مولتی تاچم با سوزن کار نمی کنه چون فقط تاچ خازنی مولتی تاچ ساپورت میکنه و اونم با قطع جریان الکتریکی.
موضوع بحث چیه؟دوسته من چی می خوای بگی؟ایکس 10 از گالکسی بهتره ایکس 10 از N8 بهتره.
بگیم بهتره حله؟
اطلاع رسانیتون رو تو بخش مشاوره برای خرید انجام بدین نه تو تاپیک ان 8 .
اگه باز هم اسرار دارین دلایلتون رو بگین با لینک منبع.لینک خود منبع نه سایت .تا ما هم دلایلمون رو بگیم با ده تا لینک
اطلاعات شما واقعا کمه.یا نحوه حرف زدنتون این رو نشون میده.
با اینکه من با کسی که این پست رو گذاشته در مورد اندرود نظرم کاملا متفاوته
اما این تمام لینکاش از همون جی اس ام هست که شما هی می گی نبع شم جی اس ام ارنا:دی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5791715&postcount=1056
نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو :39:جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر:39:نقل قول:
دیگه به همه ثابت شده آخر این بحثا توهین هستش ...
حمید جان جواب شما رو داد اما شما میخوای حرف خودتو بزنی ... خوب بزن ولی اینجا کلوپ ان 8 هست و جاش نیست ;)
آقا بایکتش کنین!جوابشو ندین!خودش دمشو میزاره رو کولش میره!نه سواد داره نه زیره بار میره!حرف حرف خودشه!مولا نصرالدین متولد شده دوباره!چند روزه گند کشیده اینجارو این مهندسه اخراجی!جوابه بیچاره هایی رو بدین که مشکل دارن و میخان حل کنن نه اینکه کلا مشکل با همه داشته باشن..
با اینکه شک دارم دروغ نگفته باشی و شک دارم منظورت خود سوزن نبوده !اما خواسم مثه خودت ج بدم.نقل قول:
عجب من نمیدونم.یعنی به غیر صفحه خازنی مقاومتی ام قابلیت مولتی تاچ داره؟.فرق صفحه خازنی با تاچ خازنی چیه؟من نمی دونم شما بگو.
ایا صفحه ای نیست که قابلیت تاچ خازنی داره؟!
تاچ خازنی حرارتی نیست و با اختلاف بار الکتریکی کار میکنه.برو هر چیز گرمی رو که دوست داری روش امتحان کن.
این فارسی اینم انگلیسی
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87_%D9%84%D9%85%D8%B3%DB%8C#.D8.AE.D8.A7.D8.B2.D9.86.DB.8C
منظورتون رو از اون قسمت نفهمیدم اگه منظور تلفظ هست دیکشنری تون رو چک کنین.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen#Capacitive
و در انتها حرف های اخرتون بی ربط هست کلا پراکنده حرف می زنین چون تی اف تی بودن هم ربطی به نوع تاچ صفحه نخواهد داشت.مگر اینکه منظورتون باز چیزه دیگه بود.!! معلومه نمی رسه.نقل قول:
کد:http://www.thefreedictionary.com/galaxy
ولی گویا می خوان ایکس 10 رو بگین بهترین گوشی دنیا ست
در اخر باشه حتما اینکارو میکنم .:دی چون از نظر اطلاعاتی دگر گون شدم
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
حق با شماست.نقل قول:
بله درسته نکسوس وان بعد از آپدیت به اندروید 2.2 امتیازش بالا رفت ولی قبلش چند بود ؟ 2.1نقل قول:
ببین بزرگوار چرا یک چیزی نمیدونی واسش سند علکی میاری؟این تست ماله زمانی که ایکس ۱۰ ۱.۶ نکسوس دزایر و گالاکسی ۲.۱ مشاهده میکنی که قدر سی پیو هاشون بهم نزدیکه!بله بعد اپدیت یک دفعه نکسوس پرید صدر!اینو مطمین باش ایکس ۱۰ که بعد اپدیت بیاد بین ۳تا اول تو جدول شما که تازه معلوم نیست منبعش کجاست!!!بعدشم ما خر نیستیم جدول دوم ماله لود گرافیکی اجرای بازی هاست!اخه لود گرافیکی میشه بگید تو قسمت پیام چه کاربردی داره یا تو قسمت دوربین تو پردازنده تو منو!!!!!
مثله دیزایر که میبینی هر دوتاشون از x10 بالاترن حالا بگو فوقش x10 بشه مثله دیزایر و هنوزم اختلافش با گلکسی چه قبل چه بعد از آپدیت خیلی زیاده پس دیگه بحثی نیست
تست گرافیکی هم به خاطر این گفتم که فک میکردی cpu گلکسی و x10 یکی هست و بهت ثابت شد اصلاً مثله هم نیستن و البته این تست اونطور ربطی به ورژن اندروید نداره و عملاً x10 نمیتونه بازیهای گرافیک بالا رو اجرا کنه ... حالا دیدی x10 کم اورده بحثو بردی رو مسیج ؟ اینکارا مال بچه هاست نه شما که 27 سالته
خلاصه اگه میخاستی بفهمی همون اولش فهمیده بودی و نیازی به این همه بحث نبود
این پست نشون میده که شما هدفت سرگرمی و کل کله نه اینکه بخای به اطلاعات خودت اضافه کنینقل قول:
نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر
یه چیزی میگم دیگه فقط بگو قبول :
اندروید در کل سیستم عامل کاملتریه نسبت به سیمبین و از نظر بازی و برنامه هم جلوتره تا اینجاش درست ولی این موارد شامل x10 نمیشه چون ورژن اندرویدش قدیمیه و مولتی تاچ نداره یعنی اینکه بازیهای خوبش تعطیل افزایش سرعت تو 2.2 تعطیل خوب شما داری خودتو گول میزنی اینجوری رفتی مثلاً اندروید خریدی ولی اون کار اصلی اندروید رو برات انجام نمیده خوب میرفتی جاوا میخریدی بهتر بود ... ولی سیمبینی که رو ان8 هست حداقل همه کاری که سیمبین انجام میده رو ساپورت میکنه
پس پسر گلم بهتره سریع تر x10 ت رو بفروشی و یه اندروید درست و حسابی بگیری
نقل قول:
نقل قول:شما كه گفتين gsm.ir معتبره؟:27:نقل قول:
راجبع سيمبينم كه گفتم
مگه اينجا تايپيك كنسول بازيه كه موبايلو كنسول بازي حساب كنيم :18:
خوب حالا هركي يه سليقه اي داره ولي حداقل به سليقه ي ديگران توهين نكنيد
نقل قول:اقا گرفتی مارو تورو قران؟به خدا به کی قسم بدم بازم اشتباه فهمیدی؟شما خودت صفحه خازنیو به مولتی تاچ ربط دادی میگی خازنی تاچ!!!!!به کی قسمت بدم اقای زبل که تی اف تی حرارتیه؟یعنی اگه حرارت انگشت رو حس کنه کار میکنه!من کی گفتم نامسلمون خازنی حرارتیه!اصلان ببخشید!اخه من کی گفتم تی اف تی به تاچ ربط داره؟شما معلومه فقط میخوای ایکس ۱۰ رو بکوبی!ترم ول دانشگاهی!معلومه از حرفای جو گرفتت!hasanmotori محترم شما هم همی حرفات اشتباهه!یک سر بزن سایت موبایلستان ببینکه ایکس ۱۰ ۲.۳ از غیر رسمی م ساپورت کرده!غیر رسمی نه قاچاقی!یعنی شرکت سونی نزده شرکت یا کاربرای معروف زدن!گوشی که ۲.۳ رو ساپ کنه پس دارای پردازنده ای با لود گرافیکی هم سطح گوشیای شاخه!از هرکی میخوای بپرسنقل قول:
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
جی اس ام تمام مقالاتشو از جی اس ام ارنا ترجمه میکنه!بعید میدونم ارنارمبشناسینقل قول:
دوستان بالاخره رفتم یه ان 8 فنلاند نقره ای خریدم به قیمت 650 تومن :12:
مبارک باشه ولی کمی گرون نگرفتی؟:46:نقل قول:
دوستان بالاخره رفتم یه ان 8 فنلاند نقره ای خریدم به قیمت 650 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=mohandes e ekhraji;5796160]اقا گرفتی مارو تورو قران؟به خدا به کی قسم بدم بازم اشتباه فهمیدی؟شما خودت صفحه خازنیو به مولتی تاچ ربط دادی میگی خازنی تاچ!!!!!به کی قسمت بدم اقای زبل که تی اف تی حرارتیه؟یعنی اگه حرارت انگشت رو حس کنه کار میکنه!من کی گفتم نامسلمون خازنی حرارتیه!اصلان ببخشید!اخه من کی گفتم تی اف تی به تاچ ربط داره؟شما معلومه فقط میخوای ایکس ۱۰ رو بکوبی!ترم ول دانشگاهی!معلومه از حرفای جو گرفتت!hasanmotori محترم شما هم همی حرفات اشتباهه!یک سر بزن سایت موبایلستان ببینکه ایکس ۱۰ ۲.۳ از غیر رسمی م ساپورت کرده!غیر رسمی نه قاچاقی!یعنی شرکت سونی نزده شرکت یا کاربرای معروف زدن!گوشی که ۲.۳ رو ساپ کنه پس دارای پردازنده ای با لود گرافیکی هم سطح گوشیای شاخه!از هرکی میخوای بپرس
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
جی اس ام تمام مقالاتشو از جی اس ام ارنا ترجمه میکنه!بعید میدونم ارنارمبشناسی[/QUOTE]
من هر چی می خوام نگم نمیشه.:دی بنده گفتم صفجه خازنی فقط قابلیت مولتی تاچ داره.
تی اف تی ام حرارتی نیست برو هر چیز گرمی رو که دوست داشتی روش امتحان کن.
عزیز برا اطلاع بهت میگم سه نوع تاچ داریم مقاومتی خازنی ماور بنفش
حالا انواع مختلف صفحه داریم که شرکت ها با فناوری های بکار رفته روشون اسم می زارن
تی اف تی امولد سوپر امولد ریتنا...
این
TFT capacitive touchscreen یک صفحه نمایش خازنیه و تی اف تی فقط نوع صفحه نمایششه .ماله ایکس 10
TFT resistive touchscreen اینم یک صفحه نمایش مقاومتی و تی اف تی فقط نوع صفحه اش می باشد ماله تاچ 2
بنابراین عملکرده اینا باز هم با اختلاف جریان الکتریسیته است
و تی اف تی حرارتیه او غیره بی اساسه اصلا ربطی نداره.امیدوارم ایندفعه درست متوجه شده باشم:دی
من که حرفی در مورد ایکس 10 نزدم :دی
..:دی
ممنون دوست عزیزنقل قول:
آره خودمم حس کردم باهام گرون حساب کرد ولی دیگه حال و حوصله چک و چونه زدن نداشتم و بیخیالی طی کردم :31:
مبارکت باشه،ارزششو داره
راستی این تاپیک مدیر نداره؟؟؟
چرا داره.....ولی مجتبی جان مثل این که فعلا نمیتونه بیاد فروم...... از صفحه 99 تا آخر هم پاکسازی میشه! شما غصه نخور!:20:نقل قول:
مبارک باشه! ایشالله یه عمری واست کار کنه! گارانتیش هم که اصلی دیگه؟نقل قول:
دوستان بالاخره رفتم یه ان 8 فنلاند نقره ای خریدم به قیمت 650 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک ، با گارانتی یا بدون گارانتی ؟نقل قول:
...
دوستان نمایندگی نوکیا کجاست ؟ تمام رنگ ها یک قیمت هستن ؟
به به ببین کی اینجاست !نقل قول:
خوبی فری جون ؟
یادش بخیر زمان ان73 :31:
بعد عمری اومدی اینجا سر راه دستگیرت نکردن ؟:31:
گوشی نو مبارک باشه
اون پچ های فوکوس ممتد و 30 فریم شدن رو نصب کن حالشو ببر
دوستان سایت GooshiShop معتبره واسه اینترنتی فرستادن ؟
سایت معتبری هست.قیمتاش هم نسبتا خوبن.
گوشی شاپ و دی جی کالا معتبر هستن!نقل قول:
البته نفرستادن نیای یقه منو بگیری!:31:
gsmarena رو بچه مدرسه اي يا هم ميشناسننقل قول:
منظور من اين بود كه شما واسطون مطالب اين سايت مهمه بعد به من ميگي اندرويد خانوادش اينهمه بزرگه كه لازم نيست جواي حرفهاي دروغ شما رو بگم:13:
اینم از SPB Mobile Shell که گفتم اینتر فیس رو عوض میکنه
شرمنده دیر شد
یه مدت نبودم
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوستان عزیز بدون گارانتی گرفتم :20:نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز :11: راستش یوزرت برام خیلی آشناس ولی شمارو یادم نمیاد :31: ده ساله فروم گردی میکنم و اینقده دوست های خوب مثل خودت داشتم و دارم که دیگه همرو با هم قاطی میکنم.شایدم من خیلی بی معرفتم که دوستای قدیم رو یادم میره. :31: یه یادآوری میکنی عزیز؟نقل قول:
اتفاقا ان 73 رو هنوزم دارمش.واقعا عاشقشم.زمان خودش معرکه بود.الانم در حد خودش گوشیه خوبیه.اون زمان من خریدمش 560 تومن .یادش به خیر
الان که ان 8 گرفتم نمیدونم ردش کنم بره یا نگهش دارم.یه جورایی نمیتونم ازش دل بکنم.الانم اگه ببرمش بیرون فوقش 150 تومن وردارنش
ولی خیلی خوب ازش نگهداری کردم و هنوزم تقریبا نو هستش :27: یادش به خیر چند سال پیش توی تاپیکش چقده کل کل میکردیم با سونی اریکسون کا هشتصدی ها :31:
داش علی میشه بگی چجوری باید آپدیتش کنم؟ مثل ان 73 آپدیت میشه؟
نقل قول:
اينترفيس برنداي ديگس يا من دراوردي هست؟:8::19:
سلام حاج فری:31:نقل قول:
بابا تو دیگه از من داغونتری! من اول نشناختمت.ریسر فوری زد تو خال منم بعدش یادم اومد:31:
بابا از بس کل کل میکردین سر کا800 و ان73 سرمون درد میگرفت:31:
حالا همشون دیگه مرحوم شدن گوشیا واقعا آدم یادش میاد خندش میگیره:31:
خوب اما ان8 !
برای ان8 هنوز آپدیت جدید نیومده فقط یسری آپدیت های نرم افزاری اومده که در واقع فریم ور جدید نیست.
گوشیهای جدید نوکیا از طریق خود گوشی و بوسیله gprs سیم کارت یا از طریق وای فای آپدیت میشن.
تویه این سیمبین جدید هم یه قابلیت دیگه اضافه شده که اینجوریه مثلا ممکنه یه آپ جدید بیاد و فقط کدکهای ویدیو رو افزایش بده و ... و کاریم به بقیه چیزها نداشتیه باشه.
الان شما برو تو application و بعد تویه SWupdat و بعد رفرش کن و لیست آپدیت ها میاد که احتمالا اینا جزش هستن:
1:video که زیر نویس اضافه میشه
2:theme که یه چنتا تم اضافه میشه
3:software update که یه چنتا تم انیمیشن اضافه میشه
و....
سوالی داشتی در خدمتم:46:
سلام دوستان:20:
من تازگي ها شنيدم كه رسيور(ماهواره) به صورت فلش به بازار اومده كه بدون ديش و...ميتوني امواجو از طريق فلش گرفت.....حالا يك سوال از اونجايي كه n8 فلش ميخونه به نظرتون اين رسيور توش جواب ميده ؟؟؟؟(مثلا تي وي به صورت ديجيتال داشته باشيم:18:)
دوستدار شما ياشار
دوست عزیز این یجور نرم افزاره که چهره گوشیرو عوض میکنه رو سیستم عامل های دیگه هم هست:46:نقل قول:
اينترفيس برنداي ديگس يا من دراوردي هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته من سایته خاصی این مقایسرو انجام داده؟جایرو بلدی که گوشی های بیشتری رو مقایسه کرده باشه؟از لحاظ پردازنده و گرافیک؟مرسی
نه دوست عزیز چون این فلس ها احتمالا یه نرم افزار همرا ه هم دارن برای اجرا شدن و ... و به احتمال خیلی زیاد جواب نمیده:46:نقل قول:
به نظرتون تا حالا اون n8 هاي خراب رو خريدن؟:20:
ديروز يكي از فاميلام خريده ميگه هر 5 ساعت هنگ ميكنه:18::41:
والا جدیدا کسی ندیدم مشکلی داشته باشه بهترین راه خرید با گارانتیه!نقل قول:
به نظرتون تا حالا اون n8 هاي خراب رو خريدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز يكي از فاميلام خريده ميگه هر 5 ساعت هنگ ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو تبلیغاتش میگه با تلویزیون هم کار میکنه پس احتمالا نرم افزار ندارهنقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------
میشه مطمئن شد گوشی ریفرش شده نیست یا مثلا باتری و اینجور چیزهاش عوض نشده؟
سلام بکس
این آپدیت ویدئویی که امروز اومده ؛ این یک و نیم مگابایتیه رو کسی نصب کرده ؟ کارش چیه؟
ماشالله بزنم به تخته فرت و فرت داره آپدیت و فریم ور میاد! : دی
درود بر شما دوست عزيز :10: راستش شما رو هم يادم نمياد :31: شرمنده از اينکه اينقده بي معرفتم که دوستاي قديمي رو يادم رفته :41: پير شديم ديگه داريم آلزايمر ميگيريم :27:نقل قول:
یادش به خیر :31: ولی یه تنه مچ کا هشتصدی هارو خوابوندم ها :31:
مشکل اینه که من اینترنت گوشیم وصل نیست.در واقع تا حالا اصلا گوشی هام اینترنت نداشتن :41: میشه یه راهنمایی کنی که چطور باید اینترنتشو فعال کنم؟ :10: باید برم مخابرات؟
نقل قول:
رو گوشي من نشد ولي يكي از فاميلام ازش پرسيدم گفت كارميكنه:18:
از وقتي من اين گوشيو گرفتم همه ي فاميلامم خوششون اومده ميرن ميخرن:27: