سلامنقل قول:
شما تندر 90 ساخت ايران گاري را ، با دستگاههاي تمام اتوماتيک و اونم در شرکت پارس خودرو مقايسه ميکني !!!!!؟
مراقب باش ، ولي نگران نباش عزيز (البته اگه پارس خودرويي هستي)
Printable View
سلامنقل قول:
شما تندر 90 ساخت ايران گاري را ، با دستگاههاي تمام اتوماتيک و اونم در شرکت پارس خودرو مقايسه ميکني !!!!!؟
مراقب باش ، ولي نگران نباش عزيز (البته اگه پارس خودرويي هستي)
تندر پارس خودرو از نظر کیفی هم به مراتب بالاتر از ایران خودرو هست
درسته ؟
یه سایتی یادمه دیدم مقایسه کرده بود
درسته
البته نبايد دنبال تفاوت کيفيت آن چناني بود
( همين که خوش قول هستن خودش يه تفاوته که ربطي به کيفيت هم نداره :46:)
راستش بعید می دونم که ایران خودرو تندر تولید کنه (به دلیل مسائلی که براش اتفاق افتاده و در چند صفحه قبل هم بحث شد)
من خودم ایران خوردرو ثبت نام کرده بودم که بعد از بیش از 6 ماه گفتن که نداریم یا 206 بگیر یا 405
من هم پارس خودرو ثبت نام کردم تحویل اردیبهشت ولی هنوز خبری ازش نیشت یعنی توی سایت بخش پیگیری قرارداد که میرم نوشته پیش نویس قرارداد
برای اطلاع از ارسال دعوتنامه باید به همین سایت مراجعه کنم یا به خود نمایندگی که خودرو را اونجا تحویل می گیرم؟؟
ضمنا دعوت نامه حدودا کی میاد؟؟
پارس خودرو معمولا سر وقت تحویل میده .نقل قول:
آقا نصب هدرز و تقویت سیستم مکس هوا و خروج دود چقدر هزینه برداره و اینکه تا چند اسب میتونه تقویت کنه موتور تندرو؟و آیا در صورت نصب به موتور فشار میاد؟
اگه روال عادی باشه تا اخر این ماه یا اوایل اردیبهشت دعوتنامه میاد چون پارس خودرو خوش قول هست.(راستی چه رنگی هست و مدلش چیه؟)نقل قول:
اما من خودم با چه بد بختی از پارس خودرو ماشین گرفتم .
ماشین من e0 بود وتحویل دی ماه و پارس خودرو هم e0 نمی زد دیگه نمایندگی هم هرزوز یه چیز می گفت تا این که خودش گفت برید کارخونه پیگیری کنید که منم با پیگیری فراوان و تهدید و از این کار ها ماشین رو 28 اسفند تحویل گرفتم .
نکته جالب این بود که من 26 مبلغ تفاوت رو ریختم و رنگ هم دلخواه خودم وهر بین مدل newe1 و e2full هرکدوم رو میخواستم میدادن بود:18:
راستش E2 فول هست به رنگ نقره ای
حالا باید دید هنوز پارس خودرو خوشقول هست یا نه؟!!!
موتور که انگولک نمیشهنقل قول:
کیت مکش و و تخلیه باید چیزی حدود 1 تومن خرج بر داره
البته تا جایی که دیدم(3 - 4 ماه پیش) هدرز درست و حسابی برای تندر عرضه نشده بود
اسب هم روی 10 - 15 حساب کن
در صورت نصب هم یه فشاری از روی موتور هم برداشته میشه نه اینکه اضافه بشه :46:
بابت راهنماییتون ممنونم.کجا میشه کارو پیگیری کرد؟مسلما باید تهران باشه.اگه ادرس جایی که کیفیت کارشون خوب شاه رو بدید ممنونم.و اینکه هدرز منارب تندر کی عرضه میشه؟؟:11::11:نقل قول:
بله از تهران میتونید تهییه کنیدنقل قول:
نمایندگی سوپر اسپرینت هست
که میتونید منبع آخر و Center Pipe رو از اونجا تهیه کنین
Down Pipe هم میشه تهیه کرد ولی باید به هدرز هم توجه داشت که با داون میخونه یا نه
برای فیلتر هوا هم شما هم میتونید کیت مکش کامل تهیه کنید و هم فیلتر جایگزین و هم انواع فیلتر هوای اسپرت استفاده کنید که هرکدوم قیمت خودشون رو دارن و میزان بازدهیشون فرق میکنه ولی بیشترین بازدهی رو کیت مکش کامل میده و میتونید از برند K&N استفاده کنین که کیفیت خیلی بالایی داره و توی عید هم 10% تخفیف میداد
هدرز هم میتونید بدین براتون بسازن ولی در این مورد اصلا اطلاعی ندارم که کی میسازه . هزینه ساختش هم باید یه 100 - 150 تومنی بشه تقریبا
آقا الان هم همین طوری تحویل میدن یا با طرح قدیم هست
اگر اینطوری باشه من نمی خوام آخه یکم زشته!!
اینم از شانس ما!!
دوست عزیز ال 90 همچنان با شکل و شمایل قدیمی یعنی همانی که ازسال 1385 تولید میشد هست. این فیس لیفت ال90 که از سوی سایپا قراره تولید بشه هنوز مجوز لازم از رنو پارس را نگرفته است .
اينم يه سري عكس ديگه ازش !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------
تندري كه فيس ليفت 2009 هستش فكر كنم اينه :
عجب رویی داره این سایپا . آرم خودش رو هم ورداشته چسپونده رو تندر
اره این 2009 هست همونی که من تو پارس خودرو دیدم وقتی سوال کردم چیه گفت فیس لیفت 2009 هست و جای فیس لیفت قیلی میاد که اتفاقا اونم اونجا بود و گفت احتمالا از شهریور بیاد قیمتش هم سوال کردم گفت معلوم نیست اما گفت مدل اتوماتش 17 یا 18 خواهد بود .پرسیدم تکلیف قبلی چی میشه گفت هیچی میره پیش بقیه طرح هایی که اجرا نشده.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم جریان این تندر شما چیه ما یهnewe1 ثبت نام کردیم تحویل خرداد ولی دعوت نامش 19فروردین اومد ورفتیم بقیه پولش را واریز کردیم(قیمت بدون سود:11690) تو دعوت نامه هم نوشته بود تحویل حداکثر یک ماه بعد از تکمیل وجه که میشه حدود اواسط اردیبهشت. خداییش پارس خودرو خوش قوله و مثل دوتای دیگه دزد نیست
واسه دعوت نامه شما هنوز زنگ نزدن؟:10:
هم شما خوش شانسی هم این که پارس خودرو NEW E1 خیلی داره و زودتر میده.نقل قول:
راستی منظورت از دوتای دیگه کدوم شرکت هاست؟(چون تندر رو فقط پارس خودرو با ایرانخودرو میزنه)
هنوز که زنگ نزدننقل قول:
احتمالا فردا خودم یک زنگ به نمایندگی می زنم ببینم اوضاع چطوری هست!!
بحمدالله بدست متخصصان توانمند داخلی جلو پنجره تندر هم مثل 132 شد . رنو ی فرانسه تو خواب هم میدید همچین سعادتی نصیبش بشه ؟؟؟ :دی
نقل قول:
بله حقيقته.ايران مگه ميشه چيزي رو منتاژ نكنه و به اسمه خودش نفروشه؟
یه سوالی دارم
لنت ترمز L90 E2 معمولی چنده
تاييد كيفيت بالاي تندر 90 ايران خودرو از سوي ارزيابان داخلي و خارجي
ارزيابي هاي شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران از تندر90 شركت ايران خودرو، حكايت از آن دارد كه اين خودرو با رشد بي سابقه و استمرار روند بهبود كيفيت در چارچوب استانداردهاي سخت گيرانه رنو فرانسه در مسيري از پويايي قرار دارد.
محمدرضا معتمد، معاون مدير عامل ايران خودرو در توليد تندر 90 با بيان اين مطلب اظهار داشت: روند رو به رشد كيفيت تندر 90 ايران خودرو موجب شده است، نمره منفي آن نسبت به توليد مشابه ساير خودروسازان كمترشود و اين همان چيزي است كه مورد تاكيد شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران است.
وي افزود: تندر 90 توليد ايران خودرو از لحاظ كيفيت، همواره سطح عالي كيفيت رنو (نشان سبز ) كه به عنوان بالاترين نشان مرغوبيت محصولات رنو در سطح جهاني است را دريافت كرده و این امر بیانگر تایید سطح کیفی تندر ايران خودرو از دو منظر ارزيابان داخلی و خارجی است.
وي یادآور شد: در بخش های گوناگون ارزیابی صورت گرفته از سوي شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران، تندر90 ایران خودرو در معيارهایي همچون صدای غیر عادی، تزیینات داخلی و خارجی همچنین کیفیت رنگ که از جمله معيارهای مورد توجه مشتریان ایرانی است شرایط به مراتب بهتری را نسبت به خودروی تولیدی شرکت رقیب داراست.
معتمد در عين حال تاكيد كرد: بهره برداري از سالن رنگ مدرن در خط توليد تندر در سال گذشته، از مهم ترين عوامل اثرگذار بر بهبود چشم گير كيفيت رنگ تندر ايران خودرو محسوب مي شود.
وي افزود: در سال 87 ، محصول تندر 90 ايران خودرو ، گواهي نامه اهتمام به كيفيت را كسب و نسبت به ارتقاي تمامي معيارهاي مدل اقدام كرد كه به دريافت تقدير نامه يك ستاره اشتهار به كيفيت در سال 88 از سوی انجمن مديريت كيفیت ايران براي اين محصول منجر شد و این موضوع در كنار قرار گيري تندر 90 ايران خودرو در دامنه سیستم مديريت كيفيت ISO 9001-2008 به عنوان مزیت رقابتی پايدار نسبت به تندر ديگر خودروساز داخلي محسوب مي شود.
معتمد تاكيد كرد: به کارگیری سیستم های تولیدی و کیفیتی تدوین شده از سوی رنو که کاملا منطبق بر نیاز مشتریان است، موجب شده در صورت بروز هرگونه ایراد، واکنش بهنگام در سطح سالن هاي تولیدی توسط سرپرستان و مهندسان خبره به عمل آمده و در نتیجه هیچ ایرادی که نهایتا منجر به ناخرسندی مشتریان شود ظاهر نشود. اين درحالي است كه تندر90 ايران خودرو با دريافت بالاترين نشان مميزي هاي دوره اي رنو در كيفيت (نشان سبز) و دريافت مجوز صادرات اين خودرو از سوی شركت رنو، تاكنون بيش از هزار دستگاه تندر به کشورهای هدف صادر كرده است.
وي خاطر نشان ساخت : علی رغم سطح کیفی بالای این محصول و لذا نياز كمتر آن به خدمات پس از فروش حجيم ، معهذا با تاکید و اهتمام ویژه صورت گرفته از سوی مدیریت عامل شرکت ایساکو در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات پس از فروش و ارتقاء رضایتمندی مشتریان ، در حال حاضر تعداد 130 نمایندگی با گرید A ( ارائه دهنده کلیه خدمات اوليه ، سبک و سنگین ) بعلاوه 30 نمایندگی گرید B ( ارائه دهنده خدمات اولیه از جمله تعویض روغن ، لنت ترمز و ... ) به عنوان ابتکاری جدید توسط معاونت تولید خودروي تندر و شرکت ایساکو درحوزه خدمات رسانی مشغول ارائه سرویس به خودرو تندر هستند.
معاون مدير عامل در توليد تندر 90تاكيد كرد : با توجه به توزیع گسترده لوازم یدکی در سطح کشور جائی برای نگرانی دارندگان این خودرو وجود ندارد ، هر چند شاخصهای ارائه شده از سوی نمایندگیها بیانگر مراجعه محدود دارندگان خودرو به نمایندگی ها جهت تعمیر خودرو در مقایسه با سایر خودرو ها مي با شد که این موضوع خود تاکیدی بر کیفیت بالای خودروي تندر90 ايران خودرو است .
اینا همش زدوبندهای سیا30 هستش.نقل قول:
چون دیدن کیفیت ایرانخودرویی با پارسخودرویی خیلی فرق میکنه و مشتریان ایران خودرو دلسرد شدن و همشون رفتن سمت پارسخودرو ، دارن با نشر اکاذیب ، مشتریها رو دوباره میکشونند سمت ایران خودرو . در حالی که خودشون هم میدونند پارسخودرویی کیفیت بهتری داره.
راستی دروغگوتر از رسانه های ایرانی مگه تو دنیا پیدا میشه ؟
راست می گی اگه یکمی فکر کنیم می فهمیم....................افسوس از این همه دروغ عوض این که کیفیت را بالا ببرند دروغ می گوید چون کسی نیست که نضارت کامل بر محصولات داشته باشه...
جدای از بحث دروغ
ثبت نام می کنه ولی دو ماه مونده به تحویل خودرو میگه یا 206 بگیرید یا 405 چون تندر موجود نیست. برای من دقیقا عین همین موضوع اتفاق افتاد
من هنوز معتقدم که ایران خودرو تندر 90 تولید نمی کنه
آقایان و خانم ها این 5 ماه گذشته کسی هست که از هر گوشه ایران که باشه تندر 90 با هر تیپی از ایران خودرو گرفته باشه؟؟
بعید می دونم کسی باشه؟؟
یک سوال آیا کسی می دونه در ایران روزانه چند تا ال90در ایران خودرو وپارس خودرو تولید می شه؟
الان که بری نمایندگی ها هیچ کسی ثبت نام نمیکنه !
آشنای خودمون یه V8 SD خریده ... فعلا بهترین جایگزینه !
من خودم تندر پارس خودرو دارم اما یکی از رفیقام ایرانخودرو داره و من هیچ فرق ندیدم چون تندر اون مدل 86 هست و تا حالا رنگ بعمیر گاه ندیدهنقل قول:
نقل قول:
تا اونجائیکه من اطلاع دارم
ایران خودرو فعلاً روزی 50 دستگاه
پارس خودرو روزی 100 الی 120 دستگاه
تولید میکنند
بله . موردی نمیشه قضاوت کرد .نقل قول:
دوستان سلام قضیه این جلو پنجره تندر چیه چرا بعضیهاش مشکی وبعضیها هم رنگ بدنه هستن؟ مال newe1 کسی خبر داره چه رنگیه؟
اگه مشکی باشه میشه عوضش کرد؟
راستی واسه e1 میشه مه شکن جلو گذشت؟:10:
دوست عزيز اگه بخوايد جلوپنجره رو عوض كنيد بايد سپر E2 بگيريد !!! چون جلوبنچره تندر به سپر وصله !!
مه شكن هم ميشه مشكلي نيست .
دوستان این درسته که تندر90 موقع دنده عقب فقط یه چراغ پشت داره که روشن میشه؟سری های جدید اینطورین یا کلا اینطورین؟
ممنون میشم اگه بگین مزدا 3 و ویتارا هم اینطورین؟
بله دوست من . تندر وقتي ميزنه دنده عقب فقط يكي از اون چراغ ها روشن ميشه . يكي ديگش مه شكن هستش !!!نقل قول:
دوستان این درسته که تندر90 موقع دنده عقب فقط یه چراغ پشت داره که روشن میشه؟سری های جدید اینطورین یا کلا اینطورین؟
ممنون میشم اگه بگین مزدا 3 و ویتارا هم اینطورین؟
ماشينهايي رو هم كه من ديدم اينطورين يكي مزدا 3 هست و يكي هم سورن !!!
مدلای قدیمیشونم اینطوری بودن؟مزدا3 هیچ مدلی نداره که جفت روشن بشه؟نقل قول:
در حالت عادی :نقل قول:
E0 + E1 = جلوپنجره مشکی ( پلاستیکی )
E2 = جلوپنجره رنگ بدنه ( با زه استیل )
به لطف خودروسازان غیور داخلی اینم جزو آپشنها محسوب میشه :دی
البته لازم به ذکره که تفاوت قیمت جلوپنجره ها حدود 9 هزار تومنه ، یعنی مشکی پلاستیکی 9 هزار و استیل 18 هزار تقریبا :11:
در مورد مه شکن هم لازم به ذکره که هم برای E0 و هم برای E1 میشه مه شکن جلو گذاشت ، فقط باید دو عدد مه شکن و سیم کشی مه شکن تهیه بفرمایید . پروژکتور هم چینیش از 12 هزار شروع میشه به بالا ، سیم کشی اون هم حدود 10 هزار قیمتشه ، اجرت نصبش رو نمیدونم .
بـلـه - خـیـرنقل قول:
البته جلوپنجره قابل رنگ هست ونیازی به تعویض نداره اون زه کروم هم برای فروش هست.
پراژاکتور هم ارزونترینش چینی هست تا گرونترینش که فابریک با مارک والو هست.
البته اگر بخواید میتونید دسته راهنما رو هم عوض کنید که 45 تومن هست .
بله دوست من . از همون سال اول توليد تندر اينجوري بود !!!نقل قول:
مدلای قدیمیشونم اینطوری بودن؟مزدا3 هیچ مدلی نداره که جفت روشن بشه؟
در مورد سوال دومتون مگه جفتش روشن بشه مشكلي پيش مياد ؟؟؟