یـه روایـت داریـم مـیـگـه کـه :
این ماه یکم دیسکانکت خریدم ، لاش کمی اینترنت بود.
دقیـقـا مال ـه ایـنـتـرنـت ـه ایـرانـه ، بـه خصـوص قـُـم:n34:
Printable View
یـه روایـت داریـم مـیـگـه کـه :
این ماه یکم دیسکانکت خریدم ، لاش کمی اینترنت بود.
دقیـقـا مال ـه ایـنـتـرنـت ـه ایـرانـه ، بـه خصـوص قـُـم:n34:
دو ماه قبل سرعت من همین عکس بالا بود اما مدتیه که سرعتم خیلی کم شده؛از وقتی پنل فروش مخابرات تغییر کرده سرعتها را هم تغییر دادن.سرعت اسمی من 128 است که قبلا هفت مگ بود اما الان شده 512 کیلو.نقل قول:
تو پنل جدید 2020هم نوشتن 512 کیلو.
الان همه شرکتها سرویسهای محدود خود را افزایش سرعت دادن و هیچ کی دیگه سرویس محدود زیر 1 مگ نمی فروشه؛اما مخابرات بعد از راه افتادن نسل سوم و چهارم موبایل بجای بالا بردن پهنای باند کشور پهنای باند کاربران را کم کرده تا بتونه خدمات بده.
اگر سرویسم ماهی هشت گیگ نبود همین امروز جمعش می کردم و از اینترنت موبایل استفاده می کردم.
شبانش که به منم گفته بودن 256 هست ولی ماله من 6 مکه:n19::n19::n19::n19:
این مخابرات 3 ماهه حسابی بم حاتل داده از بس دان کردم هارد پوکید جا ندارم:n31:
با سلام مخابرات از شانس بد من 2 روز مونده به پایان سرویس سرویس شبانه 3 ماهه برداشته و یک ساله گذاشته و شبانه مخابرات مرخص:n35:
با سلام
میخوام شرکتم عوض کنم. دوستان لطف کنند بگن شبانه مخابرات قم چجوریاست؟
شبانه تمام شد!طرح یک سالشو نمیدونم چه سرعتی میده اگه 30 کیلو بده که بیچارست مشترک!:n27:
کسی از سرویس شبانه پس پرداخت قبضی خبر نداره پول قبض همون مبلغ قید شده میاد یا ممکنه بیشتر بشه
از ظهر پینگا کشیده بالا و سرعت ترکیده!سایتها بزور باز میشن یا اصلا باز نمیشن:n19:
پشتیبانی شاتل میگه احتمالا یکی از فیبر نوری های مهم قـــم مشکل پیدا کرده و قطع شده! که اگه اینطوری باشه چند روزی از کار و زندگی میفتیم تا درستش کنن:n27::n29:
اما نظر من اینه شبکه ملی در حال تست نهایی هست.و طبق گقته rezarain قراره 17 بهمن افتتاح بشه......
نظریه سوم هم اینه شاید دارن فیلترینگ هوشمند رو تست میکنن.....تا ببینیم چه خوابی برامون دیدن....:n31:
بچه های قم تغییرات جدیدی مشاهده کردید یا خبر جدیدی دارید در این تاپیک اطلاع رسانی کنید.......:n16:
بعله وضعیت افتضاحه در همین راستا چند بار سعی کردم با مثلا به اصطلاح پشتیبانی(همون هویج یا برگ چغندر چون به هیچ دردی نمیخورن:n02:)تماس بگیرم ولی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان سرعت درست شده برای مننقل قول:
اگر بگم سرعتش بهتر هم شده الان تک کانکشن من روی 1 مگابایت هست
احنمالا مال همین شبکه ملی هست
دیشب 2 ساعت طول کشید یک پیج باز کنه آخرش باز نکرد :n04:
وضعیت بهتر شده و فکر میکنم کم کم رو به بهبود باشه ولی هنوز هم من مشکل دارم مثلا جیمیل رو به صورت سابق نمیتونم باز کنم.شما با جیمیل موشکل نداری؟نقل قول:
نه موشکلی نیستنقل قول:
اما لامصب چه سرعتی پیدا کرده جیمیل تو چند ثانیه باز کرد
رو شاتل هنوز مشکل داره!!
پینگ 4.2.2.4 رو 150 هست ولی 4.2.2.1 بالای 750!
ریست که میکنم پینگاشون عوض میشه!
روی مخابرات هم کماکان مشکل وجود داره.2020 اگه زنگ بزنید از دیروز تا الان یه پیام گویا گذاشتن که خودمون میدونیم وضعیت داغونه و در تلاش برای رفع موشکل در اسرع وقت هستیم
دوستانی که وضعیت اینترنتشون در حدی هست که میتون برن سامانه ثبت شکایات 195 لطفا برن شکایت رو ثبت کنند و تقاضای دریافت خسارت کنند چون یکی از مفاد قرارد بین مشترک و شرکت ISP حق دریافت خسارت در صورت بروز مشکل از جانب شرکت هست.سری قبل من شکایت کردم دو گیگ تو پنل همه اضافه کردند.هر چند دو گیگ هیچی نیست ولی ضرری هم نداره.
بچه های قم برید شکایت کنید
195 برای من باز نمیشه که برم شکایت کنم:n08:
محمود هنوز سرعتت خوبه؟
آره منم به سختی میتونم صفحات رو باز کنم بعضا باز هم نمیشن:n34:وضعیت اینترنت همراه اول و بقیه اپراتورها چطوره؟بهتر از ADSL هستند یا اونا هم همینطورند؟نقل قول:
کل اینترنت استان مختل هست.پینگا بهتر شده ولی سرعت در حد دایل اپه.نقل قول:
مشکل هر چیزی که هست باید تا فردا صبح درست بشه و گرنه کار اداره ها و بانکها هم مختل میشه.:n31:
کسی با بچه های بالا در ارتباط نیست ازشون بپرسه دقیقا دارن چه غلطی میکنند؟این پشتیبانی ها که از خودمون بی خبرتر هستند
نه الان دوباره نگاه کردم خراب بودنقل قول:
صبح از 7.30 تا ساعت 8 که خیلی خوب بود
دیروز فالس نیوز نوشته بود در روز افتتاح طرحهای مخابراتی,اینترنت قم مختل شده.
همه جای دنیا پول خرج می کنن تا کیفیت اینترنت بهتر بشه اینجا خرج می کنن تا محدودیت ایجاد شه.
به امید خدا داریم اماده میشیم تا از اینترنت حلال استفاده کنیم
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در حالیکه قرار بود طبق وعده مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم در پنجمین روز از دهه مبارک فجر از 105 طرح و پروژه مخابراتی استان با اعتباری بالغ بر 103 میلیارد ریال بهرهبرداری شود شهروندان قمی در این روز با اختلالات شدید و در برخی نقاط با قطعی کامل اینترنت مواجه شدند. این اختلالات که از ظهر امروز مشکلات زیادی را ایجاد کرده همچنان ادامه دارد. سامانه 2020 شرکت مخابرات قم که پشتیبانی از اینترنت پرسرعت مخابرات را عهده دارد از دسترس خارج شده و مخاطبان در تماس با این سامانه با پیغام (مشترکین گرامی با عرض پوزش به دلیل اختلال در سیستم پاسخگویی، لطفاً چند دقیقه دیگر تماس بگیرید) رو به رو میشوند. البته از ساعت 14 امروز تاکنون همچنان باید مشترکین برای آگاهی از علت قطعی اینترنت در قم چند دقیقه دیگر با این سامانه تماس بگیرند و این مشکل همچنان پابرجاست. - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت 3G ایرانسلتون تغییری کرده؟
مشکل اختلال اینترنت قم رفع شد/ اشکال از ارتباطات زیر ساخت تهران بود
به گزارش ایرنا، شبکه اینترنت در استان قم از ساعت 14 روز پنجشنبه دچار قطعی و اختلال شدید بود و این امر مشکلاتی را برای شهروندان بوجود آورده بود .
ˈابوالفضل احمدی نیاˈ عصر جمعه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: علت اختلال اشکال فنی در ارتباطات زیرساخت استان تهران بود و مشکل مربوط به قم نبود.
وی افزود: با پیگیریهایی که در شرکت ارتباطات زیر ساخت تهران ،همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد مشکل اختلال اینترنت در قم ساعتی پیش حل شد و بتدریج به سمت شبکه پایدار اینترنت می رویم.
وی گفت: طی 24 ساعت گذشته شاهد قطعی شبکه اینترنت در قم با زمان طولانی نبودیم و بیشتر مشکل اختلال در شبکه بود.
احمدی نیا افزود: با توجه به این که پهنای باند شبکه اینترنت به دلیل اختلال کاهش پیدا کرده بود مشترکان با مشکل مواجه شده بودند.
وی همچنین ضمن عذرخواهی از مشترکین ،از سعه صدر آن ها به دلیل اختلال بوجود آمده تشکر کرد.ک/3
نقل قول:
ماله من که دیشب رو 30 بوود :n28:
امروزم باید ببینم مثه دیروزه آیا :n28:
خدا نکنه شبانه برگرده به همون 30ـه قدیمش ، من کلی آرزو داشتم :37:
دیشب کلا اختلال بود.نقل قول:
من بعد از قطعی از امروز ظهر حدود ساعت 2:30 پینگم و ttl فوق العاده شده ولی سرعت هنوز مشکل داره. البته از دیروز سرعت خیلی بهتر شده ولی هنوز مشکل داره. پینگ و ttl ترکونده ولی. اینجوری هیچوقت ندیده بودم
مال من هم پینگ هم سرعت با هم عالی شده
تا باشه از این خرابیا
نقل قول:یه عکس بزارید ببینم چند شده؟:n02:نقل قول:
رو شاتل ttl52 شده اما پینگ تغییری نکرده:n02:
4.2.2.4نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=49
داخلی
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=33ms TTL=53
تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قمی:n16: شبانه رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد؟
دوستان 8 بعمن دوره 3 ماهه شبانم تموم شد خواستم همون سرویس شبانه رو تمدید کنم برداشته بودند زنگ زدم گفتند یکساله دارند و سرویس قبضی یکی 3 گیگ ماهی 9 ت و یکی دیگه 14 تومن ماهی با 5 گیگ ترافیک بعد اتمام گیگ قط میشه !
بماند حالا چند هفته پیش خواستم سرویس پاییز 93 ماله کسی بگیرم گفتند برداشتیم!معلومه چه خبر البته من از سرویس شبانم راضیم یه شب درمیون چند گیگ میگیرم! ولی چند روزی مونده از سرویسم میترسم زنگ بزنند بگن سرویست تعطیله:n27:
کسی از وضعیت مخابرات تو بنیاد خبر داره؟
قطعیش چطوره؟
توجه توجه توجه !!!! - کلاه برداری 30 میلیاردی مخابرات قم!!!
.
3 دقیقه وقت بذارید و این متن رو بخونید و آگاه باشید و حواستون رو جمع کنید تا گرفتار این دزدی بزرگ مخابرات قم و شخصی به نام " نوائیان املشی " نشید . به هر فردی هم که میشناسید خبر بدید تا گرفتار نشه ...
.
بعد از پیام یکی از شهروندان محترم به صفحه قم بر عکس و ارائه مدارک و مستندات ( کلیه مستندات اعم از فیلم و تصویر و صدای ضبط شده اپراتورهای اینترنت مخابرات قم و شرکت کلاه بردار سپنتا موجود و قابل ارائه هست ) متوجه شدیم ، شرکت مخابرات قم در اقدامی عجیب و به دور از انسانیت اقدام به کلاه برداری و دزدی آشکار از مشترکین قمی میکنه ...
خلاصه قضیه اینطور هست که ابتدائا و در سایت اینترنت مخابرات ، و در سامانه 2020 توسط اپراتورها تعرفه هایی همانند شکل زیر به مشتری معرفی شده ، بعد از خرید اینترنت توسط متقاضی و واریز مبلغ ، در اقدامی عجیب تماسی از شرکت سپنتا ( شرکت ارائه دهنده اینترنت قم ) تماسی با مشتریان گرفته می شود ( تا کنون صدها مورد اعتراض و داد خواهی ثبت شده است ) و اعلام می شود ، تعرفه خریداری شده اصلا وجود ندارد !!!! و شما باید مبلغی ( از 86 هزار تومان تا 140 هزار تومان ) بر مبلغ قبلی خود اضافه کنید !!!! تا تعرفه جدید برای شما در نظر گرفته بشه !!! ( البته این دزدی برای افرادی که قبلا از شرکتهای دیگه ارائه دهنده نت خریداری کرده اند و اقدام به جمع آوری خط کرده اند ملموس تر هست ، چون اگر دوباره بخواهند به شرکت قبل برگردند باید مبلغی جهت رانژه کردن خط بپردازند )
خیلی از مردم بیچاره و مظلوم قم مجبورن با این کار مخابرات مبلغی حدود 300 هزار تومان به حساب فردی به نام " نوائیان املشی " واریز کنند و با برخورد بسیار زننده توسط کارمندان شرکت سپنتا " واقع در باجک 2 ، رو به روی بانک انصار " مواجه میشوند !!!!
با یک حساب سر انگشتی ، آقای نوائیان املشی با درخواست حداقل 30000 هزار مورد برای اینترنت قم ، سالانه مبلغی حدود 30 میلیارد ریال از مردم قم کلاه برداری میکنه و این کلاه برداری خاموش در حال دادگاهی شدن هست ، شما با خبر باشید و حواستون رو جمع کنید ....
منبع: پیج قم برعکس( فیس بوکــــ)
===========
بالاخره کم کم داره گند کارای این مخابرات قم در میاد!! ایشا.. این بهناد رو از مخابرات بندازن بیرون:n21:
مخابرات قم اینقدر مزخرف که شهرداری رفته برای خودش فیبر نوری کشیدهنقل قول:
آمادگی شرکت مخابرات استان قم برای تامین سرویسهای مورد نیاز کلیه ادارات استان
آمادگی شرکت مخابرات برای تامین بسترهای ارتباطی و سرویسهای مورد نیاز کلیه ادارات استان
معاون فنی شرکت مخابرات استان قم امروز با اعلام این خبر گفت : این شرکت با ایجاد زیرساختهای مناسب ارتباطی در سطح استان زمینه را برای گسترش ارتباطات (تلفن ثابت و همراه و سرویسهای دیتا) فراهم کرده است.
سیدمحمود دیباجی در ادامه با اشاره به ایجاد 1400 کیلومتر فیبرنوری در استان توسط شرکت مخابرات استان قم گفت: تمامی ادارات و نهادهای استان قم میتوانند از این بستر جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات خود به مردم بهره مند شوند.
معاون فنی شرکت مخابرات استان قم در ادامه افزود: این شرکت در اکثر شوارع اصلی شهر قم، لوله گذاری و کانالسازی به طول 289 کیلومتر را انجام داده است.
وی در ادامه افزود: هم اکنون ارتباط بین 19 مرکز مخابرات شهری با مرکز سوئیچ تلفن همراه و مرکز سوئیچ بین شهری و ارتباط با 5 شهر استان (جعفریه، سلفچگان،کهک، قنوات و دستجرد) و 88 نقطه روستایی استان از طریق شبکه فیبر نوری است.
سیدمحمود دیباجی ادامه داد: بمنظور انتقال اطلاعات بر بستر فیبر نوری ، سیستم انتقال بمنظور تامین E1 و STM1 و ظرفیتهای بالاتر و تجهیزات مترو اترنت با ظرفیت G10 گیگابیت بر ثانیه با قابلیت توسعه تا G100 گیگابیت بر ثانیه جهت بهینه سازی و توسعه CORE شبکه دیتا نصب و راه اندازی گردیده است.
معاون فنی شرکت مخابرات استان به اقدام غیرکارشناسی برخی دستگاههای استان جهت اجرای فیبر در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به انجام سرمایه گذاریهای کلان و زیرساختهای ایجاد شده و اکیپ های فنی مجرب نگهداری هرگونه اجرای فیبر از سوی نهادهای مختلف در شوارع، از مصادیق موازی کاری بوده و هزینه های هنگفتی را بر بیت المال تحمیل میکند که همه ما وظیفه داریم از تحمیل اینگونه هزینه ها جلوگیری کنیم.
اینا هم دارن میسوزن
چقدر این مخابرات مزخرف که هر اداره ای داره برای خودش فیبر میکشه:n08:
سلام به همگی
دوستان کسی مشکل کم شدن سرعت داشته تو این چند روز اخیر؟
تو دانلود مشکلی نیست اما تو باز کردن صفحات احساس میکنم مشکلی تو DNS هست، با تاخیر زیادی شروع به لود کردن صفحه میکنه!
بله توی لود صفحات مشکل داره و پشتیبانی هم در حد هویج :n02: راه حلی نداره کسی؟نقل قول:
سلام
من اینترنت شبانه ی رایگان می خوام، کدوم سرویس رو باید بگیرم؟
سرعت دانلود شبانه ی مخابرات قم چه طور هست؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قبلا فقط سرویسای یک ساله شبانه رایگان داشت اما الان سرویسای سه ماهه با شبانه رایگان هم میتونی بگیری.
سرعت دانلود هم اون چیزی که تو سایت خود مخابرات زده اینه که سرعت دانلود 256 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 32 کیلو بایت بر ثانیه اس ، اما من خودم سرعت دانلود شبانه ام حدودا 220 کیلو بایت بر ثانیه اس!
تا اونجا که من میدونم بستگی به منطقه تون داره.
اینی که میگم تو شبانه برای سرویس های سه ماهه رو اضافه کرده هم احساس میکنم برای مشتریای قبلیشه، اگه شما تازه بخوای سرویس بگیری فک کنم فقط یه ساله شبانه رایگان داشته باشه.
چون تو سایت خود مخابرات فقط برای یک ساله های پیش پرداخت شبانه رایگان رو قید کرده و پس پرداختها!
اما من تو پنلم برای تمدید سرویس سه ماهه شبانه رایگان رو دارم:
سلامنقل قول:
به این ترتیب برای داشتن شبانه رایگان، باید سرویس پیش پرداخت یکساله (96 گیگ) با سرعت 1 مگ بگیریم که میشه 210 هزار تومان، که برای من گرون هست. سرویس ارزون تری نیست که ترافیک کمتری داشته باشه، چون من دانلوهامو شبها انجام می دهم و در طول روز به ترافیک زیادی نیاز ندارم که لازم باشه براش این قدر هزینه کنم.
راستی سرویس شما 1 مگ هست؟ سرعت روزانه چقدر هست؟
ممنون