virus 2009 اونقدر دیگه مشکلایه منو حل کرده الان اشاره میکنم میفهمه چی به چیه! حاجی دمت گرم.خسته نباشی انصافا.:46:
Printable View
virus 2009 اونقدر دیگه مشکلایه منو حل کرده الان اشاره میکنم میفهمه چی به چیه! حاجی دمت گرم.خسته نباشی انصافا.:46:
تو pc بازی میکنمنقل قول:
سلام دوستان .
من هنوز تو مرحله retrieve Catwomans loot from two-face in the museum ، موندم . نمیدونم باید دنبال چی بگردم ، توی موزه هم رفتم هیچی پیدا نکردم .
توی نقشه هم علامت سبز رو در موزه است . خواهش میکنم کمکم کنید . ممنون
میری تو موزه به اون قسمتی که یه سالن بزرگیه که پر از آبه که قبلا یخ زده بود یه قفسی هست همون جلو سمت راست ورودی که توش یکی از این trophy های ریدلره ، میشینی space میزنی بره زیر همون ورودی که بتونی بری تو اون قفس وقتی رفتی تو قفس F بزن بچسبه به سقف و بعد دیگه راهت رو پیدا میکنی .نقل قول:
سلام این قسمت که یه فیوز پشت توراست و تو باید اونو بزنی تا راه باز شه رو چطور باید رد کرد اونجایی که با 5 باید تو آب یخ درست کنی رو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلامنقل قول:
بترنج کنترلی رو بردار و پرت کن تا برسه به یه جرقه.بعدش بترنجت که برقی شد هدایتش کن به فیوزه.همین:20::5:
دمت گرم داداش خیلی حال دادی:46:نقل قول:
چطوری میشه با cat woman تو pc بازی کرد؟
بله جسد رو پیدا کردم و با فریز هم صحبت کردمنقل قول:
با CAT WOMAN باید برم زنه فریزو نجات بدم؟ چجوری؟
خونهCAT WOMAN ببخشید میشه با تصویر نشون بدین؟! چیزی که تو نقشه نیست جز اینکه میگه برید 16 تا الماس بدزدید!
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
شما باید حدود 50 درصد از داستان بازی رو برید و اونوقت با کمک نقشه می تونید در 3 جای مختلف از شهر batman با cat woman سوییچ میشه.نقل قول:
عکساها رو میخوام فشرده کنم چه فرمتی بکار ببرم؟!نقل قول:
زن فریز نجات داده نمیشه فقط باید پیدا بشه و به فریز اطلاع بدی که کجاستنقل قول:
خونه CatWoman هم همون آپارتمانش هست که آخر بازی میری توش منفجر میشه ( توی خونه رو نشون نمیده و فقط خودش از پنجره میره تو )
نیازی نیست بری جای خونش ، الان فقط باید الماس ها رو جمع کنی
مگه سایزش چقدره ... ؟؟؟نقل قول:
اگه فتوشاپ داری سایزش رو کوچک کن ( حدود 800 در 600 ) و با فرمت JPG با کیفیت متوسط سیو کن
اگه نداشتی فرمت PNG رو هم امتحان کن
نقل قول:
من 16 الماس رو جمع کردم باید حالا کجا برم؟
و با بتمن هم یه مقدار رفتم و دومین جسد (Dead Shot) رو هم شناسایی کردم
و بعد سرکله اون یارو که رو انگشتاش دو تا اسلحه داره و یه چشمش لیزره قرمزه پیدا شد و تونستم اونو بگیرم و بندازمش تو ترن هوایی (قبلش تو نقشه 4 جهت چشمک ابی میزد که من به شمال نقشه رفتم و با اسکن چند تا از اگه اشتباه نکرده باشم درهای جعبه های بزرگ فیوزها یکی یکی رو کندم و آخر به یک رمز رسیدم که هکش کردم و فهمیدم یه نفر میخواد 5 نفر رو بکشه که تا حالا دو نفر کشته شده بودند و می موند یه Bource و jack rydder بودش و پنجمین لیست خودم بودم!! بعد از دیدن لیستها 2 دقیقه وقت داشتم تا jack rydder رو از چنگ همون چشم لیزریه نجات بدم و بعد بقیه ماجرا.......! )
بازم ماموریت میده که اون Bourceرو هم نجات بدم؟!
من الان 58 درصد از بازی رو رفتم.
حجم عکسا حدودا 550 کیلوبایبته آپلودش خیلی زمانبره! فتوشاپ دارم ولی باید برم نصبش کنم.
سلام ببخشید
این بازی برای چه کنسول هایی هست از کجا مشه دانلودش کرد
اون الماس ها رو که جمع کنی دیگه تموم میشهنقل قول:
شما توی منوی Statistics ببین کدوم گزینه ها 100% نیست تا بهت بگم چیکار کنی ، مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای PC , Xbox360 , PS3
از تاپیک زیر میتونید دانلود کنید :
سلام
من فقط از درصد Side Missions عکس گرفتم.
از watcher in the wings
تا
Overall Progress
نقل قول:
خب
watcher in the wings مربوط به همون کسیه که یک دستگاه جوش دستشه و وقتی پیداش میکنی یک سمبل روی زمین میکشه ، اونو احتمالا باید یکبار دیگه پیداش کنی و بعدش مکان آخرش رو باید کشف کنی
IDENTITY THEFT هم مربوط به جنازه هاییه که بعضی جاها هست و سرشون باند پیچی شده ، باید اونا رو پیدا کنی و اسکنشون کنی تا از آخر به قاتلشون برسی
ENIGMA CONUNDRUM مربوط به Riddler ـه و باید گروگان ها رو از دستش نجات بدی و برای اینکه مکان گروگان ها رو بگه باید همه علامت سوال های سبز رو جمع کنی
Acts of Violence مربوط به زندانی هاییست که زندانی هایه دیگه رو دارن اذیت میکنند و باج میگیرن که وقتی از کنارشون رد بشی صدا میزنند و کمک میخوان
A.R Training هم همون آموزش هاییست که با علامت W تو نقشه مشخصه
Hot and Cold هم مربوط به تکنولوژی فریزه که دسته جوکره و باید بری Still Mill برش داری ، Still Mill همون ساختمونیه که آوار ریخت روی بتمن و جوکر میخواست بکشش ، از همونجایی که خراب شده بری داخل ، تو نقشه محل اسلحه فریز رو نشون میده
دوستان من تو یک مرحله گیر کردم روی یک استوانه هایی نوشته titan چطوری باید بازش کنم؟وسط این استوانه ها یه چیز سبزی هست که باید برش دارم
باید با ژل انفجاری بترکونیشون.:20:نقل قول:
ببخشید من اینجا گیر افتادم
نه بلدم training را رد کنم و نه تونستم titan ها رو پیدا کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
titan ها که در طول بازی بدست میان.یعنی باید داستان بازیو دنبال کنی تا بهشون برسینقل قول:
برای training هم باید شیرجه بزنی.یه چند بار بری میاد دستت.:5::20:
نقل قول:
شیرجه میزنم 3تا حلقه هارو رد میکنم ولی دیگه حلقه ای نیست و fail میشه
traning 3of4 هست
بیا این راهنمای بازیه:نقل قول:
وقتی که حلقه اخری رو رد کردین از شیرجه رها کنید پرش رو بزنید تا اوج بگیره...دوباره میشه کنترل کردشنقل قول:
روی کنسول اگه بازی میکنید موقع رها کردن RB-و LB میتونی اوج بگیری باز...
البته راهنماشو امید عزیز در پست بالا هم قرار دادن
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی کلیک میکنم رو ایکون بازی اصلا باز نمیکنه!!!چرا؟؟یه کرک هم داشت ریختم ولی باز نمیشه...
نقل قول:
ممنوم:46:
پس اون مرده دو صورته و اون دختره که همش با جوکر بودش چی؟!
از اینجا کرکشو بگیر ببین درست میشه یا نه:نقل قول:
gf.wiretarget.com
سلام دوستان
توی بازی میشه لباس batman یا catwoman راعوض کرد ؟ :13:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
اگه مایل بودید جوابتون رو به ایمیل من ارسال کنید ، با تشکر فراوان . :20:
آقا واسه پیددا کردن riddle باید همه ی 400 تا علامت سوالا رو جم کنیم؟؟
بله-دقیقا.نقل قول:
خیلی هم راحت گیرش میندازه.من فکر کردم یه مرحله ی سختی باشه ولی آسونترین مرحله بود
پیدا کردن 400 تاش خیلی سخته..:31:نقل قول:
یه سریاش هست اصلا ملوم نیست چه جوری باید بگیریشون...
پس این:نقل قول:
اینجا چیکارس:20::31:
اگه کمکی هم خواستی اینجا بگو ،کمکت میکنیم.
به نظر من
یک بازی فوق العاده زیبا و بدون نقص هستش
گرافیک:10
موسیقی و صدا گذاری :10
داستان:10
گیم پلی:10
نمره کل 20 :31:
هر چی نمره بدین بازم کمه یعنی عالی بود!!!
یه نکات مثبت منفی داشت اون رو هم بگم:
نکات مثبت:
حضور کَت بانو (Cat Woman) این گربه ملوس رو اون اول دیدم اصلا یه جوری شدم!!دیدم به بازی عوض شد!
تکنیک های BAT و CAT پیشرفت زیادی داشت( مثلا 3 نفر میومدن 3 تا رو با هم میزد)
Open World بودن بازی بعد از تموم شدن بازی میشه سویچ کرد
خلاقیت دشمنان بازی (مثلا Mr Freeze موقعی که می خواستی شکستش بدی باید با چند تکنیک با وسایل اطرافت اونو شکست میدادی)
تنوع دشمنان اصلی بازی
و...
نکات منفی:
حضور CatWoman تو بازی خیلی کم بود
داستان اصلی کوتاه بود
(این نکته ها زیاد مهم نیستن ولی اگه بودن قشنگ تر میشد)
نتیجه گیری:
دم RockSteady گرم که بازیای به این خوبی رو میسازه هر چی جلوتر میره از نسخه قبلی موفق تره
آره باید از یه کرک غیر رسمی که قبلا بهش اشاره شد استفاده کنی:46:نقل قول:
عجب بازی باحالیه حال کردم
دوستان من تو بازی مشکل پیدا کردم نمیتونم اون انتن پارازیت که زیر زمین هست رو پیدا کنم تو فاضلاب گیر کردم کجاش باید بگردم؟>
شخصیت بازیتون رو ایستاده بین زمین و هوا میبینید با اینحال نمره 20 از 10 به بازی میدین؟!
[QUOTE=SevenCity;6833064][CENTER]شخصیت بازیتون رو ایستاده بین زمین و هوا میبینید با اینحال نمره 20 از 10 به بازی میدین؟!
[I[/QUOTE
باگ تو همه بازی ها هست امکان هم داره باگ به علت خرابی کرکت باشه اصلا فکر میکنیم که بازی اورجینال. همه بازی ها باگ دارن . skyrim با اون همه باگ بازیه سال شد و نمره های بالا گرفت. همه چیز که تو باگ نیست!:46: کل بازی رو ول کردی چسبیدی به یه باگ؟:46:
مطمئنا باگ داره ولی خیلی کمتر از بازی های دیگه
طوری که من تا آخرش که رفتم حتی یک باگ هم ندیدم دوباره که new game + رو رفتم یه چنتایی دیدم.
در کل به نظرم جزو 5 بازی برتری که من تاحالا بازی کردم.
در یک کلام فوق العاده.
سلام دوستان
من وقتی با catwoman اون مرحله ای که یک زن هست همش گل و خار داره رو رد می کنم بعد یک فیلم نشون میده که جوکر بتمن رو گرفت روی صدلی نشوندش....
بعد از اون فیلم دیگه صفحه سیاه میشه و هیچی دیگه نشون نمیده
دوباره از اول هم رفتم باز هم همین جوریه
مشکل از کجاست؟
کار های اولیه رو انجام دادی؟
بروز کردن درایور
تعویض کرک
و....