دوستان یه سوال!
مگه اسم پسر مختار ، ثابت نیست؟
پس چرا بهش میگن ابو اسحاق؟
Printable View
دوستان یه سوال!
به خود مختار میگن ابواسحاق!نقل قول:
دوستان یه سوال!
فکر کنم کنیه ی افراد رو همون موقع که به دنیا میومدن روشون میذاشتن.نقل قول:
مثلا پیامبر(ص)، کنیه شون، ابالقاسم بوده ولی هیچ فرزندی به نام قاسم نداشتند. یا مثلا همه میدونیم که امام رضا(ع) تنها یک فرزند داشتند که اون هم امام محمد تقی(ع) بودند ولی کنیه ی امام رضا(ع)، ابوالحسن بوده.
کلا زیاد به این کنیه ی عربها نمیشه گیر داد :31:
موفق باشین.
89/11/13
اولین فرزند پیامبر (ص) قاسم بود که قبل از بعثت متولد شد و در دو سالگی از دنیا رفت.نقل قول:
نزد حضرت امام موسی کاظم علیه السلام بودم و فرزندش، علی، هم حضور داشت. امام فرمود:« این فرزندم بزرگ ترین فرزند من است و من کنیهی خود را به او بخشیدهام.»کد:http://www.hawzah.net/Hawzah/Questions/QuestionView.aspx?LanguageID=1&QuestionID=11103
زیرا کنیه امام موسی علیه السلام « ابوالحسن » است و کنیه حضرت رضا علیه السلام نیز « ابوالحسن » است.
کد:http://www.hawzah.net/hawzah/Magazines/MagArt.aspx?MagazineNumberID=4764&id=39239
حضرت امام موسی کاظم هم نام یکی از فرزندانش حسن بوده.حالا چرا کنیه اش رو به امام رضا به ارث رسونده باید از خودش پرسید
ولی بعید می دونم این (ابو .... ) گفتن ها خیلی بی قاعده باشه :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از صحنه های مربوط به حضرت ابوالفضل ( ع) / البته کیفیت نداره چون تو یه مجله دیدم عکس گرفتم
این صحنه مربوط به حضرت ابولفضل نیست
مربوط به یکی از صحنه های روزه عاشورا هست
موفق باشید
كاوه فتوحي كه در سريال «مختارنامه» نقش حضرت ابوالفضل(ع) را بازي كرده، بيش از 10 ماه در اين سريال تاريخي ـ مذهبي بازي داشته است. او براي ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) دورهي طولاني تمرين سواركاري و شمشيربازي را پشت سر گذاشته است.
بازي فتوحي در نقش حضرت ابوالفضل (ع)، يك سال و نيم قبل به پايان رسيد و به گفتهي وي آنچه برايش باقي مانده، بركت ايفاي چنين نقشي است.
كاوه فتوحي كه براي نخستين بار است مقابل دوربين فيلم و سريالي تلويزيوني رفته، در گفتوگوبا ایسنا دربارهي نحوهي انتخابش براي ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) گفت كه گروه سازنده «مختارنامه» پس از ديدن عكسش به چنين انتخابي رسيدهاند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا در رشتهي هنرهاي نمايشي و يا رشتهاي مرتبط با آن تحصيل كردهاست؟ گفت كه در دانشگاه در رشتهي كامپيوتر تحصيل كرده است.
كاوه فتوحي در پاسخ به اين پرسش كه براي ايفاي نقشي چنين حساس با توجه به اينكه براي اولين بار است مقابل دوربين ميرود، چقدر نگراني داشته است؟ گفت: من باورم اين است كسي كه باعث شد براي ايفاي چنين نقش انتخاب شوم، خودش هم حمايتم ميكند و واقعا هم همين طور بود.
وي سپس در پاسخ به اين پرسش كه داوود ميرباقري چقدر در ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) به او كمك كردهاست؟ گفت: كار اصلي را آقاي ميرباقري و دستياران او انجام دادند؛ آقايان اردلان، نمازي و اسكندري هم خيلي به من كمك كردند.
فتوحي در پاسخ به پرسشي درباره تاثير ايفاي اين نقش بر زندگياش، اظهار كرد: آدم وقتي اين نقش را بازي ميكند، احساس ميكند كسي هست كه با دقتتر از آن بالا نگاهش كند.
وي سپس خاطرنشان كرد كه نقش حضرت ابوالفضل(ع) در «مختارنامه»، همواره در بين نقشهايي كه قصد دارد از اين پس بازي كند، يكي از بهترينها خواهد بود.
او در پاسخ به اين پرسش كه با كدام بازيگران اصلي «مختارنامه» بيشتر همبازي بودهاست؟ گفت: بيش از همه با آقاي محمد فيلي كه نقش «شمر» را بازي ميكرد همبازي بودم.
منبع:
کد:http://www.bultannews.com/fa/pages/?cid=34751
فکر کنم سومین باری باشه که این مطلب تو تاپبک گذاشته میشه.
نه عزیز این عکسی که من گذاشتم تا حالا کسی نذاشته و مربوط به حضرت ابوالفضل (ع) هستنقل قول:
چرا دوست عزیز...خیلی وقت پیش هم گذاشته شده :31:نقل قول:
بهتر بود جست و جو میکردید قبلش...ولی بازم ممنون !
سلام دوستان
من سریال مختار رو از همون قسمت اول دنبال کردم
به نرم بهترین سریال تاریخی صدا وسیماست که ساخته سده.اگه به طور مثال بخواهیم با سریال یوسف پیامبر مقایسه کنیم میبینیم که یه سرو گردن از این سریال بالاتره.ولی نمیدونم چرا سریال مختار ثبات نداره .یعنی بعی از قسمتها خیلی جذابه ولی بعی از مواقع اتفاق میوفته که اصلا دوست داری تلویزیون رو تعطیل کنی
ولی در کل سریال خوبیهمخصوصا دیالوگا که خیلی عالی کار سده
«مختارنامه» گرهگشاي نقاط مبهم تاريخ عاشورا براي مردم
خبرگزاري فارس: تفاوتي نميكند دانشجو باشي يا رفتگر شهرداري؛ چون «مختارنامه» سريالي است كه هر كس از هر قشري آن را دنبال ميكند و به تناسب خود بهرهمند ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، «تلويزيون ملي ايران» پس از انقلاب اسلامي با تغيير نام به «سيماي جمهوري اسلامي ايران» در قالب دو شبكه برنامههاي خود را پي گرفت و تماشاگران تلويزيون همزمان با طي كردن ايام جنگ با مستندهاي «روايت فتح» و مجموعههايي چون «سربداران»، «هزار دستان» و «كوچك جنگلي» كتاب تاريخ را ورق زدند و استقبال پرشور آنان از اين مرور تاريخي به علاوه جو اسلامي كشور باعث شد فيلمسازان محيط را براي توليد آثار اسلاميـتاريخي مناسب ببينند.
ساخت سريالهايي چون «امام علي»، «تنهاترين سردار»، «معصوميت از دست رفته»، «مردان آنجلس»، و تجربه توليد آثاري مانند «مريم مقدس»، «يوسف پيامبر»، «ولايت عشق» و «آخرين منجي» همگي گواه اين مدعاست كه ايرانيان به تاريخ اديان علاقه وافر دارند و با وجود گسترش فضاي مجازي هنوزنيز آثار فاخر توان ميخكوب كردن مخاطب بر صفحه تلويزيون را دراست.
پخش سريال «مختارنامه» هر جمعه شب و استقبال بسيار مخاطبان و بحث داغ درباره آن در اول هرهفته، نشان دهنده اين است كه در اين هزارتوي شبكههاي ماهوارهاي، توليد آثار فاخر ملي ميتواند مقابلهاي با هجمه توليدات غربي محسوب شود، البته نبايد از سياستگذاري دقيق صدا و سيما در فراگير بودن سريال و پخش آن از شبكه سراسري نيز چشمپوشي كرد.
* «مختارنامه» تطبيق تاريخي عجيبي با زمان حال دارد
«مختارنامه» به بررسي چرايي واقعه عاشورا ميپردازد و اين شيوهاي است كه ميرباقري پيش از اين نيز در سريال «معصوميت از دست رفته» به كار برده بود، حال آنكه پرداخت به مسأله عاشورا با نگاه جامعهشناختي، بسيار مورد توجه است.
فاطمه حيدري، دانجشوي مقطع كارشناسي علوم سياسي، «مختارنامه» را مجموعهاي خوشساخت ميداند و معتقد است: براي نخستين بار در مجموعهاي تلويزيوني اينقدر دقيق به شخصيتهاي اصلي و فرعي چنين واقعه مهمي پرداخته شده است به ويژه اينكه تطبيق تاريخي عجيبي كه با زمان حال در روايت اين داستان احساس ميشود نكته مهمي است تا افراد از طريق مرورتصويري تاريخ، به وقايع زمان حال و تأثير سكوت خواص ديدي شفاف پيدا كنند.
جمعي از دانشجويان حقوق دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز ضمن تأئيد اين نظر بر اين اعتقادند كه تماشاي سريال «مختارنامه» زير و بم عاشورا را به تصوير ميكشد و ترديدهاي اهل حق و همينطور ناپايداري اخلاقي كوفيان به خوبي درآن نمايان و گويي تاريخ با زباني ساده براي تك تك ما تداعي ميشود.
همچنين معلم درس تاريخ در مقطع دبيرستان، پخش سريال «مختارنامه» را يكي از اقدامات مهم و مؤثر صداو سيما ميداند و معتقد است: تماشاي اين مجموعه، تصويري روشن از مختار ارئه و به بسياري از ابهامات تاريخي پايان ميدهد.
وي با اشاره به سخن امام حسين (ع) به اهالي كوفه مبني اين كه «شما حق را درك نميكنيد چرا كه شكمهايتان از مال حرام انباشته است»، ميافزايد: تأثير مال حرام، عدم بصيرت عوام و حيلهگري دشمن به خوبي در اين سريال نشان داده شده و تنها كمي دقت كافي است تا اهميت اين موارد را درك كرده و به بزرگي قيام مختار براي خونخواهي امام حسين عليهالسلام پي ببريم.
* نديدن «مختارنامه» بيانصافي است
محمد رفيعي از رفتگران زحمتكش شهرداري زماني كه با سؤال خبرنگار فارس مبني بر تماشاي «مختارنامه» مواجه ميشود با لبخند ميگويد: من شبها تا دير وقت بايد سركار باشم اما خوشبختانه تكرار اين سريال را با دقت دنبال ميكنم، گرچه زياد اهل تماشاي تلويزيون نيستم، اما تماشاي «مختارنامه» فرق ميكند، آخر ما ملتي هستيم كه همه هستيمان را فداي حسين (ع) مي كنيم حال اگر كسي پيدا شود و فيلمي درباره امام حسين (ع) بسازد نگاه نكردنش بيانصافي است و من به شخصه اهميت ندادن به اين فيلم را نوعي ظلم به خود ميدانم.
شهرزاد ماندگار، 35 ساله و خانهدار در خصوص ميزان و چگونگي تأثيرگذاري تماشاي «مختارنامه» ميگويد: در ابتدا بايد بگويم جمع خانوادگي ما هر جمعه شب رأس ساعت 22 بدون اغراق دور هم جمع است وبه اتفاق به ديدن سريال «مختارنامه» مينشينيم.
وي ميافزايد: هميشه تصوير مبهمي از عاشورا داشتم حتي با مطالعه آثار شهيد مطهري نيز نتوانستم براي بسياري از سؤالاتم جواب قانعكنندهاي پيدا كنم، اما سريال «مختارنامه» به سبب روايت تاريخ به زبان تصوير در اين زمينه كمك زيادي به من كرد و به نظرم به درك نسبي از فرقههايي چون اسلام اموي و زبيري رسيدم و بسيار خوشحالم كه به همراه خانوادهام از ديدن چنين مجموعهاي لذت ميبرم.
* به افرادي كه تمام قسمتهاي «مختارنامه» را ديدهاند، غبطه ميخورم
بابك عابدي، دانشجوي گرافيك دانشگاه تهران درباره تماشاي مجموعه «مختارنامه» ميگويد: به طور كلي از ديدن آثار تاريخي لذت نميبرم و با اينكه اسم اين سريال زياد شنيده بودم اما اصلا مايل به ديدن آن نبودم تا اينكه به طور اتفاقي چند هفته پيش سكانس آتش گرفتن كعبه را ديدم و از همان لحظه مجذوب داستان شدم و به شخصه گاهي به افرادي كه تمام قسمتها را تماشا كردهاند غبطه ميخورم والآن بسيار مشتاقم تا هر هفته ادامه سريال را ببينم.
وي ميافزايد: به نظرم اتفاق جالبي كه در «مختارنامه» رخ داده اين است كه عاقبتِ افرادي كه به امام حسين ظلم و به نفس خويش خيانت كردند، به تصوير كشيده ميشود.
* «مختارنامه» برگي از تاريخ ديروز يا آينه تمامنماي امروز؟
زماني كه تمام اين نظرات مروري ذهني شود، تصور اين همه شور و اشتياق براي تماشاي سريالي كه كم و بيش تمام مخاطبان از سير داستاني و پايان آن مطلع هستند شايد در ابتدا كمي اغراقآميز به نظر برسد، اما به راستي پيشنه تاريخي-اسلامي ما ايرانيان و علاقه وافر تكتكمان به ائمه اطهار (ع) پذيرش اين تصور را آسانتر ميكند.
حال آنكه بايد ديد با آمار بالاي بينندگان «مختارنامه» تا پايان اين سريال چه ميزان سطح آگاهي و بينش و نگاه تحليلي مخاطبان ارتقا مييابد و آيا به راستي ميتوان «مختارنامه» را آينهاي تاريخي براي واقعه عاشورا دانست و يا آينهاي از امروز جامعه ما را ناخودآگاه به تصوير ميكشد؟ آيا حقيقتاً بايد براي از دست دادن قسمتهاي اين سريال حسرت خورد؟ آيا «عبدالله بن زيبر»ها و كوفيان تنها متعلق به آن زمان بودند و يا نه هنوز نيز در خاك اسلام ريشه دارند؟
نقل قول:
اره
اونجا نقش یه جادوگرو ایفا می کرد
اره . راست میگی . قسمت قبلی که خوابم برد .نقل قول:
ولی در کل خوبه .
کاش من هم در سریال "امام علی"(ع) بودم
آرزو میکنم کار من به گونهای رضایت میرباقری را جلب کرده باشد که اگر تصمیم به تولید کار جدیدی داشت در هنگام بررسی نقشها به این موضوع فکر کند که آیا جعفر دهقان هم میتواند این نقش را خوب بازی کند یا نه.
جعفر دهقان بازیگر نقش "مصعببن زبیر" با ابراز رضایت از اولین همکاری خود با داود میرباقری در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه"، تاکید کرد آرزو دارد این همکاری در دیگر تولیدات این کارگردان تداوم داشته باشد. وی که این روزها در نقش ناصر قصاب سریال "سرزمین کهن" با کمال تبریزی همکاری دارد در گفتوگو با شبکه ایران از محبوبترین سریال این روزهای تلویزیون سخن گفته است و نقشی که قرار است در فینال این سریال سرنوشتی به موازات قهرمان قصه برای او رقم بخورد.
اولین مواجهه شما با نقش چگونه بود. آیا شناختی نسبت به شخصیت مصعببنزبیر داشتید؟
فیلمنامه تقریبا مشخص بود و در صحبتهایی که با آقای میرباقری داشتیم ایشان کاملا رفتار فیزیکی، اجتماعی و فرهنگی این شخصیت را تشریح کردند و تمام وجوه این نقش را برای من روشن کردند. ضمن اینکه در روز فیلمبرداری قبل از ضبط هر سکانس حدود نیم الی یک ساعت با هم صحبت میکردیم و ایشان من را کاملا در جریان اتفاقات و حالوهوای سکانسهای قبل و بعد قرار میدادند.
در همین جلسات راهنمایی و تحلیل نقش، فرمول خاصی هم برای ورود راحتتر به نقش ارائه دادند؟
کد خاص و ویژگیای که بیان شد این نکته بود که مصعب سردار خیلی قدری است؛ در حد مختار.
و گریم آقای ولدبیگی تکمیل کننده این روند برای رسیدن به نقش بود...
بله به شخصه از آقای ولدبیگی ممنونم. گریم هرچند زیاد سنگین نبود اما متفاوت و برای باور نقش تاثیرگذار بود. به هر حال گریم، لباس، طراحی صحنه و در مجموع فضاسازی مناسب یکی از مهمترین فاکتورها برای باور نقش از سوی بازیگر و مخاطب است. برای همین گریم حدود 4 الی 5 جلسه تست زدیم تا بالاخره با مشورتهای آقای اسکندری، ولدبیگی و میرباقری چهرهای که در "مختارنامه" شاهد آن هستید حاصل شد.
حضور در گروه اشقیاء و اولیاء در ذهنیت مخاطبان این گونه آثار تاثیر بسزایی دارد. دیدن جعفر دهقان در نقشهای منفی و خاکستری برای بیننده تلویزیون تصویری ناآشنا و نامانوس نیست اما مصعب منفیترین نقش شما در کارنامه کاریتان است. ضد قهرمانی در مقابل قهرمان محبوب سریال؛ نگرانی از این بابت نداشتید؟
اگر قرار باشد کارنامه کاریام تکرار نقشهای مثبت باشد که کار خاصی به عنوان بازیگر انجام ندادهام. من هنوز در ابتدای این مسیر هستم و باید نقشهای متفاوتی را تجربه کنم. ضمن اینکه نقشهای منفی برای من، به عنوان یک بازیگر جذابیت بیشتری دارد چرا که به اعتقاد من اغلب این نقشها تک بعدی نیستند و بازیگر را وادار به موشکافی، چالش و تحقیق بیشتر برای درک درست نقش میکند. هرچند به تصور من ایندست نقشها برای مخاطب هم قابلباورتر است البته به شرط اینکه بازیگر به درک درستی از نقش رسیده باشد و درست و بهجا آن را ایفا کرده باشد. در ژانرهای تاریخی هم که کار کردهام این تنوع نقش وجود دارد. در "اصحاب کهف" نقشم کاملا مثبت بود، عزیز مصر "یوسف پیامبر" تقریبا خاکستری بود و خوشبختانه در "مختارنامه" این فرصت و محک برایم فراهم شد که نقش یک ضدقهرمان را بازی کنم. ضمن اینکه کار اصلی من در "مختارنامه" هنوز شروع نشده و چند سکانس پخش شده در حکم پیشدرآمد و معرفی این شخصیت بوده است.
اما در همین سکانسهای پخش شده هم شاهد یکی از بهترین بازیها هم در کارنامه کاری شما و هم در جمع بازیگران "مختارنامه" بودهایم. بخصوص در سکانس خلوتتان با عبداللهبنزبیر و ترستان از نبرد با مختار. کیانیان و عربنیا به عنوان پارتنر مقابلتان چقدر در رسیدن به این موفقیت اثرگذار بودهاند؟
نقش بازیگر مقابل در نشان دادن ریاکشنهای درست و قابلباور بسیار مهم است. در قسمتهای پایانی بیشتر با عربنیا همبازی بودم اما با توجه به اشاره شما به این سکانس باید بگویم کیانیان خیلی کمک کردند و با هم مشورت و همفکری داشتیم که قطعا در قابلباور شدن آن موثر بود.
این روزها مجموعه "آسمان همیشه ابری نیست" را هم به روی آنتن دارید. به اعتقاد خودتان پخش همزمان این سریال لطمهای به کاریزمای شخصیت مصعب وارد نمیکند.
خیر چرا که ژانر و فضای این دو سریال متفاوت است، هرچند که من هم مثل شما معتقدم اگر همزمان پخش نمیشد بهتر بود.
مریم مقدس، اصحاب کهف، یوسف پیامبر و مختارنامه؛ به نظر میرسد به یکی از بازیگران ثابت آثار تاریخی مبدل میشوید...
من جزو طرفداران اینگونه آثار هستم و به تاریخ علاقمندم. ساخت آثار تاریخی آگاهی و شناخت مخاطبان را نسبت به دورهها مختلف تاریخی زیاد میکند.
اما به عنوان بازیگر کاری پرزحمت و پردردسر است، اسبسواری و شمشیربازی و...که اغلب خالی از مخاطره و حادثه هم نیست.
بله همانطور که اشاره کردید آثار تاریخی کار پرزحمتی است. من هم در جریان تولید تجربههای پیشین بارها از اسب افتادم و حتی به دلیل ضربههای ناشی از زیر دست و پا ماندن این حیوان مهرههای گردنم آسیب دید و کار به عمل جراحی هم کشید هرچند در زمان وقوع این اتفاقات جزو خاطرات ناگوار به شمار میآید اما در عین حال شیرین هم هست. یکی از خاطرات من در "مختارنامه" مربوط به صحنه غرق شدن مصعب در دریای خون دارالحکومه بود که خیلی دلهره در خصوص بر هم خوردن گریم و دستوپا گیر شدن لباسم در این سکانس داشتم اما با ترفند خوب طراح صحنه و آقای میرباقری این نگرانی از من گرفته شد. هرچند همانطور که پیشبینی میکردم شنلی که در این صحنه بر تن من بود دور دست و پا و گردنم پیچید و نفس کشیدن برایم سخت شد. به هر حال باید در فضای یکونیم متری تخت را به همراه خودم پایین میکشیدم و برای مدتی آن زیر میماندم در حالی که لباسم به شدت باد کرده بود و من را به سمت بالا میکشید.
غیر از حوادث و خاطرات شیرین و تلخ، "مختارنامه" با توجه به محتوا و موضوع آن صحنههای به یاد ماندنی بسیار هم در قاب تصویر دارد. تاثیرگذارترین سکانس "مختارنامه" برای شما کدامیک از صحنهها بود؟
این سریال آنقدر سکانسهای زیبا و تاثیرگذار دارد که اگر بخواهم قبل از پخش به آن اشاره کنم حس میکنم حق صحنه را پایمال کردهام. اجازه دهید در زمان پخش خودتان به درک اثرگذاری این صحنهها برسید و پاسخ من هم بماند برای زمان پایان سریال. هر چند که به اعتقاد من همه صحنههای "مختارنامه" سرشار از پیام است و انتخاب سخت.
"مختارنامه" جدا از دنیای بازیگری برایتان چه ویژگی و تمایزی نسبت به دیگر آثار دارد؟
به هر حال این سریال بخشی از تاریخ مغفول مانده شیعه را بیان میکند و از این جهت هم قابل تقدیر است. من هم به شخصه شناختی نسبت به مختار نداشتم و ذهنیت من از ایشان در حد همان شناخت اذهان عموم مردم نسبت به شخصیت مختار به عنوان انتقامگیرنده از دشمنان امام حسین(ع) بود و هیچ تصوری از سیاس بودن، کیاست، آیندهنگری و اعتقادات او نداشتم. اما اثرگذاری این شناخت به واسطه سریال "مختانامه" تا حدی بود که چندی پیش زمانی که به زیارت عتبات عالیات مشرف شدم خیلی علاقمند بودم که حتما قبر مختار را هم زیارت کنم که این اتفاق افتاد. همه اینها مرهون کار خوب آقای میرباقری است به اعتقاد من کسی که به سراغ کارهای تاریخی و مذهبی میآید برای رسیدن به هدف و مقصودش حتما باید عاشق باشد اگر نه بهتر است سراغ اینگونه آثار نیاید.
با حس خاصی نسبت به همکاری با این کارگردان صحبت میکنید. به نظر میرسد تجربه "مختارنامه" و کار با میرباقری خیلی برایتان شیرین بوده است؟
بله و ای کاش این اتفاق زودتر از اینها رخ میداد. بعد از این تجربه دائم حسرت میخورم که کاش من هم در سریال "امام علی"(ع) بودم. آنقدر کار با این کارگردان شیرین و آموزنده است که فراموش شدنی نیست؛ هم به لحاظ اخلاق و هم به لحاظ تکنینک. بزرگترین درسی که من از همکاری با میرباقری آموختم صبر بود. به قدری با متانت و خوشاخلاقی کار پیش میرفت که به هیچوجه سنگینی کار را حس نمیکردیم. این انسان به قدری خوب و شریف است که آرزو میکنم کار من به گونهای رضایت میرباقری را جلب کرده باشد که اگر تصمیم به تولید کار جدیدی داشت در هنگام بررسی نقشها به این موضوع فکر کند که آیا جعفر دهقان هم میتواند این نقش را خوب بازی کند یا نه.
منبع: inn.ir
چه سر دست قطع کردند توی این قسمت
خیلی خوب زخم شمشیر رو شبیه سازی کرده بودن
آره
من که امشب خوابم نمی بره
این ابن زیاد به نسبت مخار خیلی پیر تر شده
اون دمل اش هم خوب شده : دی
این قسمت به نظرم جزء قسمتهای بسیار زیباش بود! (البته عااالی نبود :31: )
وااااای آهنگسازی سریال مــــــــــــــــــحشره!!! به نظرم خیلی از سریال های روز دنیا رو تو قوطی میکنه!!!!!
مخصوصا اونجا که به صورت همخانی و آهنگ وار میگه "یا لثارت الحسین"
یا اون قسمت که تو مکه میگفت "لبیک الهم لبیک... " فوووق العاده بود!
اوج سریال هم به نظرم اونجا بود که سلیمان پرچم رو گرفت بالا و گفت "یا لثارات الحسین"
مورمورم شد اونجاش :31:
جنگها خوب بود ولی باید بهتر باشه.. بعضی بازیگرا کاملا مشخصه دوره دیدن و حرکات فرز و
زیبایی انجام میدن..
ولی خیلی از سربازا کلا صحنه آهسته میجنگن :31:
یا این که وای میسن تا حریف بهشو ضربه بزنه :31:
به نظرم شاخص ترین ویژگی سریال آهنگسازییشه که واقعا حرفی برای گفتن داره!!
اصولا همچین فیلمهایی برای افراد زیر 15 سال خوب نیست....
اما چون در کشور ما زیاد رعایت نمیشه برای همین والدین باید کنترل کنن مخصوصا زیر 10 ساله هارو...
مواردی همچون قطع سر ..پا و غیره...بد جوری نمایش در میاد...که بسیار از لحاظ دیداری مضر هستش واسه بچه ها.
چه بسا که این صحنه هارو خیلی خوب پیاده کردن خوب هستند..
این سری بیش از هر قسمت دیگه ای دوست داشتم نه این قسمت از سریال تموم بشه نه اسپویلرش!:20: صحنه های جنگش با بضاعتی که سینما تلویزیون وطنی مون داره، واقعا عالیه!:20:
راستی بنده خدا مختار هم تو زمان هر جنگی تو زندان بوده...
نبرد هاشون قشنگ بود .
این قسمت خیلی خوب بود
آره خداییش! من یادمه وقتی دبستان میرفتم این سریال سیمرغ رو میداد... اینقدر کارگردانش (قاسمی جامی) رو شخصیت شهید شیرودی و کشوری و سهیلیان خوب کار کرده بود، وقتی بازیگرهای این سه نقش تو هلیکوپتر تیر میخوردن، شب خوابم نمیبرد!:31: یا یادمه بعد از پخش صحنه های شهادتشون تا چند رو دپرس بودم!:20: کلا اینکه رده سنی تو فیلم ها و سریال ها گذاشته بشه و فرهنگش به وجود بیاد خیلی خوبه!:20:نقل قول:
راستی..
یه چیزی تبدیل شده به معضل (درست نوشتم؟ :31:) فکری من!!
صدا30ما کوچکترین خشونتی رو از سریال ها و فیلمهای خارجی سان-سور میکنه! (final destenition رو گذاشت چقد خندیدیم :31: .. یا مثلا صحنه ای که
توی سریال امپراطور دریا روی پیشونی سونگ ایل گوک داغ گذاشتن.. )
ولی واقعا تعجب میکنم چطور این سریال رو سانسور نمیکنه!
پ ن : البته من که خیلی حال کردم.. انصافا خوب درستش کرده بودن قطع عضو رو :31:
ولی اونجا که سلیمان بی سر رو نشون داد بی اختیار گفتم : عیییییی :31:
بله دیگه.جنگیدن در جبهه اهل بیت و شیعیان توفیق می خواد که ...نقل قول:
مختار منو یاد اون برادر عروس میندازه تو اخراجی ها.همش ادعا داره.حتی رزمنده ها رو ثبت نام میکنه.ولی یکبار هم پاشو نزاشته تو جبهه(احتمالا تو اخراجی های 3 هم میشه فرمانده :31: )
در مقابل داش مجید بدون ادعا رفت و ...
البته شایدم من خیلی دارم سخت می گیرم.با اون آیکیوهای زمان حضرت علی که از قرآن سر نیزه فرمان بردن و زمان امام حسن که با پول خریدنشون و زمان امام حسین هم که اینطور که دیدید!!! مختار واقعا غنیمت بوده :41:
اونجاش كه سر سليمان قطع شد يه لحظه ياد فيلم 300 افتادم:31:
ولي خداييش اين تيكه رو خيلي قشنگ كار كردن
دمشون گرم:40:
کل این قسمت سریال یه طرف، بازی و دیالوگ آخر تو اسپویلر از قول ابن زبیر یه طرف (چه میکنه این رضا کیانیان :18:)
همونجا که میگه مختار رو هم مثل سلیمان به ملکوت برسون :21:
عالیییییییییییییییییییییی یییییی :19:
سلام
هفته پیش واسه اولین بار یک قسمت از این سریال را دیدم...تیتراژ اخرش اسم حامد حدادی را دیدم..این همون بسکتبالیست است؟
آرهنقل قول:
سلام
هفته پیش واسه اولین بار یک قسمت از این سریال را دیدم...تیتراژ اخرش اسم حامد حدادی را دیدم..این همون بسکتبالیست است؟
من خبرش رو چند وقت پیش خونده بودم
نقل قول از تابناک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سریال مختار بازيگران بسیاری دارد. اما از همه جذاب تر بازي حامد حدادي بسکتباليست ستاره تيم ملي است که با گريم سنگين نقش يکي از سپاهيان ابن زبير را دارددراین تصویر.بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران با گریم سنگینی در نقش یکی از دشمنان مختار در این سریال ظاهر خواهد شد.
تازه توی 4-5 قسمت قبلیش هم آیدین خطایی رو نشون داد ، توی نقش یکی از دشمنان مختار بود اونم که مختار کشتش
دیشب چقدر خین و خین ریزی بود!!!
کسی می دونه چطور اون صحنه قطع شدن سر سلیمان را ساختن؟خیلی قشنگ و طبیعی بود
راستی چقدر صدای نوه زبیر مثل صدای مجری مسابقه پیرامید pmc هست
این قسمت هم فوق العاده بود.
فقط من یه سوال دارم:
ابن زیاد در زمان شهادت امام حسین(ع) کمتر از 40 سال داشته و مختار حدود 60 سال.چطور بعد از 5 سال ابن زیاد پیرتر از مختار شد؟
جوش غصه فراوان ابن زیاد و همچنین فشار های روانی وارد بهش بعد از واقع کربلا!!!نقل قول:
دیشب همه چیز مشخص بود!!
نقل قول:
درسته قابل قبوله به نظر منم ، اما به قول یه بنده خدایی اینقد اینا رو پیر و شکسته نشون میدن که مخاطب این احساس رو ممکنه داشته باشه که اگه مختار هم اینارو نمیکشت خودشون به همون زودیا میمردن! : )
اینجوری اون لــــــــذت انتقام واسه مخاطب کم میشه یه جورایی : دی ...
نوۀ طلحه منظورته ؟ همون که با بن یزید میپلکه؟.. فک کنم اون نوۀ طلحه بودا...نقل قول:
راستی چقدر صدای نوه زبیر مثل صدای مجری مسابقه پیرامید pmc هست
عجب شاهکاری بود این قسمت
سر سلیمان قطع کرده بودن همینطوری داشت خون میپاشید بیرون
اون یارو ذی کلاغ هم عجب قیافه ای داشت حال ادم بهم میخورد
اون کوتوله بیچاره هم زیر پای اسب له شد :دی
من فکر می کردم نوه زبیر هست چون از طرف زبیریان آمده بودنقل قول:
خیلی صداش شبیه مجری پیرامید در pmc هست.البته صدا گذاری شده
اصلاً دیشب از نظر بصری خیلی جالب بود.اون کوتوله هم انگار اسب واقعاً بهش خوردنقل قول:
اون کوتوله بیچاره هم زیر پای اسب له شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطع شدن سر، دست و پاها را خیلی خوب درست کرده بودند. همینطور خوردن اسب به سر اون کوتوله و افتادنش.
اسب که واقعی بود کوتوله واقعی نبودنقل قول:
اصلاً دیشب از نظر بصری خیلی جالب بود.اون کوتوله هم انگار اسب واقعاً بهش خورد
اه یعنی چی؟کوتوله واقعی بود.یعنی عروسک بود؟نقل قول:
اگه اینجوره که خیلی خوب کار کرده بودن.
منو دست انداختی مختار نامه(بر وزن punk'd)
سلام .
به نوع جنگیدن ها دقت کردین ؟
همه شون بعد از دوسه تا ضربه شمشیر ، یه لگد به طرف مقابل میزنن . اونم همش به سینه طرف .
یه مقدار هم حرکات دفاع شخصی باهاش مخلوط کردن
:31: