کسی نیست؟!!:41:
Printable View
کسی نیست؟!!:41:
بابا یکی کمک کنه دیگه؟
یعنی هیچکی نیست من بدجوری گیر کردم
لگشو چجوری درست کردی?نقل قول:
Sent from my LT15i using Tapatalk
سلام
من راهنمای قدم به قدم فارسی این بازی رو برا نسخه ی pc میخوام.
کسی میتونه کمکم کنه؟
و این که چطوری میشه همکارم رانندگی کنه؟
راهنمای قدم به قدم واسه یه بازی معمایی؟دیگه چیزی از بازی باقی نمیمونه خب.نقل قول:
بجای اینکار دکمه RB یا RT یادم نیست رو کنسول این بود معادل pc رو ببین اون رو که بزنی هر دفعه یه کمک بهت میکنه هر پرونده هم فکر کنم 5 تا جا داره واسه کمک گرفتن.
واسه اینکه همکارت رانندگی کنه دکمه سوار شدن به ماشین رو نگه دار رو کنسول که اینجوری بود.
آقا جون خودت بگو چجوری لگاشو درست کردی من هر کاری کردم همونجوریه؟نقل قول:
دوستان برای اینکه لگ گرافیکش درست بشه وقتی لانچر را باز کردید تو قسمت option اون پایین یک قسمت داره به اسم command line و بعد تو اون کادر این دستور را بنویسید
str-
npd-
این دو دستور را با یک فاصله کنار هم بنویسید و بعد Ok کنید و بازی و اجرا کنید
و مشکل حل میشه فقط یک مشکل کوچیک میمونه که نشانگر موس نمایان میشه روی صفحه ولی خوب مشکل گرافیک حل میشه
بازیش همش شده صحبت صحنه اکشن نداره صد رحمت بخ بازییه ادونچر ولی خدایش سبکش قشنگه من الان تو پرونده های ترافیک هستم دارم رو پرونده یک جنایت کار میکنم:D
من تو مرحله 18 گیر کردم همونجایی که یه خونه رو سوزوندن و اعضا خانواده نشسته سوختن بعد از سوال از همسایه باید چیکار کرد چون هیچی نمیده نه location نه چیزه دیگه ای اون سه مورد case رو هم برسی کردم کل خونه رو هم گشتم ولی هیچی به هیچی دیگه گیج شدم.
نقل قول:محتوای مخفی: read me
برای این بازی دوبله فارسیش هم موجوده؟؟ چون این طور که پیداست اگه زبانت خوب نباشه نمیتونی بازی کنی
والا ما که چیزی نشنیدیم:21:نقل قول:
ولی اگه دوبله شه جذابیت شو از دست میده چون دقیقا حالت لبها 100 درصد چیزیه که داره میگه
من که تو زبان و لیسنینگ ادعام میشه:27: ازش فیلم گرفتم بدون صدا فهمیدم چی میگه:18:
یه توانایی دیگه هم اضافه شد به اسم واچینگ:31: Watching
من همین مرحله اول گیر کردم همون اول که یک در خونی هست و بعدش میرم پشتبون و تفتگرو نگاه میکنم و بعدش میرم اسحه خونی و یک دفترچه میبینم و باز میرم جای اول اونجا چیکار باید بکنم ؟
دوستان من این بازی و امروز برای کامپیوتر نصب کردم
بعد که اجرا کردم آپدیت شد ... حالا هم اکتیو کد میخواد؟
چی کار کنم؟ با کرک مشکلش حل میشه؟
اگه آره میشه لینک یه کرک سالم بذارید؟
فکر کنم باید از اولین بریزی برای منم همین جوری شد از اول ریختم تا درست شد
حواست باشه که اینترنت رو هم قطع کنی
تو اسلحه فروشی که رفتی از اون دفترچه می تونی ادرس صاحب اسلحه رو پیدا کنی. بعدش میری خونه اش دستگیرش میکنینقل قول:
این بازی تعداد مرحله هاش بالاست ؟؟
26 تا پرونده اصلی دارین. (با احتساب 5 تا DLC اارائه شده برای کنسول که به طور پیشفرض تو پی سی از قبل باز هستن)نقل قول:
من این مرحله که یک میرم تو یک گاراژ که یک کامیوننزدیک پارکینگ پارک کرده و صاحبش یک پیرمرده هست گیر کردم اونجا باید چیکار کنم ؟!
من الان بازیو تموم کردم ولی این dlc کجان؟ تو خود بازی بودن ؟ (تو منو رفتم رو case بعد دیدم همه ی اون مرحله هایی ک رفتم اونجا هس ،چیز جدیدی نداشت)نقل قول:
داداش یک راهنمایی کن ما هم کم کم تموم کنیمنقل قول:
تونستم حلش کنم
یک سوال دیگه و قتی تو ماشین هستم و تو نقشه یک عکس آدمک هست که باید حتما برم بگیرمشون ؟!؟
پرونده های زیر, که میشدن DLC های کنسولی, از اول کار باز بودن:نقل قول:
The Consul's Car << Traffic Case
A Slip of the Tongue << Traffic Case
Reefer Madness << Vice Case
The Naked City << Vice Case
Nicholson Electroplating << Arson Case
نه. اجباری وجود نداره, ماموریت فرعی هستن.نقل قول:
یلام بچه ها.من تو مراحل اول این بازی گیر کردم.اونجایی که یه ماشین خونی پیدا میکنن.من مدارک کیف و عینک رو پیدا کردم و لی ظاهراً یه میله یا لوله خونی هم هستش که پیدا نمیکنم.اون لوله خونی هم که پشت ماشین تو صندوق عقب هست بر میدارم و اینور و اونورش میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته و به عنوان مدرک نمیشناستش.لطفاً کمک کنید.
من تو این مرحله گیر کردم که اولش میرم وسط پارک که یک آبشار هست 2 تا کاغذ رو که بالای آب نما هست برمیدارم و بعدش نمیدونم که باید چیکار کنم .
من اینجا هم رد کردم ولی کمی جلوترش که باید برم library گیر کردم و ساختمانش بالاش هرمی شکل هست
این بازی عرضه شده چون نتنستم لینک دانلودشو پیدا کنم
دوستان DLC این بازی چند تا مرحله و پرونده داشت ؟
آخه من همه دی ال سی ها رو ریختم ولی فکر کنم کلا 3 یا 4 تا مرحله داشت و بازی هم تموم شد.
آخرای بازی رو هم درست و حسابی متوجه نشدم اصلا چی شد !
سلام من بازیو قبلا میکردم ولی ویندوزمو عوض کردم
پچ بازی خراب شد! و یکی Patch_2382_02393_1برام فرستاد
میرم تو بازی نوشته ها و آرم راک استار و تیم باندی میاد ولی وقتی نوشته L.A. Noire به رنگ زرد که روی داربست وصله از این صفحه دیگه جولوتر نمیره! مشکلم چیه پچ خرابه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی به اینترنت کانکت نباش. یحتمل مشکل همین باشه.نقل قول:
من اونجا گیر کردم که تو یک کارخونه چنتا سکه رو زیر ذره بین میزارن اونجا چیکار باید کنم ؟!
اینترنتو قطع کردمنقل قول:
حق با شما بود
ولی یه پیغام زرد رنگ میده نوشتهNo Connection .
چیکار باید بکنم؟
روبروی ماشین به سمت عینک و کیف برید و یه کم مایل به چپ بشین و حدود 10 متر اونورتر علامت زرد روی زمین رو میبینید که مامورها رو زمین گذاشتن ، لوله پیش علامتهنقل قول:
بچه ها کسی نیست بگه چطوری مشکلمو برطرف کنم؟!
اون ارور مربوط به کرکه شما کرکه Skidrow بگیر به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
گرفتمش اقا سعید ولی نمی دونم تو کدوم پوشه بریزم؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شرمنده
ارزش بازی رو داره؟
قشنگه یا نه؟
اگه خوبه بهم بگید ممنون
چرا تاپیک 2 ستاره داره؟؟؟؟؟:18:
شکلکارو تورو خدا
:laughing::1::biggrin:
: دی
:39:
اون جوری که قبل از عرضه شدن دربارش میگفتن نبود،یکم زیادی خسته کننده است و اکشن هم نقش زیادی توش نداره.نقل قول:
ولی به عنوان بازی معمایی خیلی قشنگه از لحاظ تکنیک های انیمیشن و گرافیک مخصوصا چهره ها هم فوق العادست.
فقط برای حل کردن پرونده ها و فهمیدن داستان بازی زبان انگلیسی خیلی لازمه،البته با آزمون و خطا هم میشه مراحل و رد کرد که خب خیلی خیلی اونوقت تکراری و کسل کننده میشه.
تمام محتویات داخل پوشه skidrow تو جایی که بازی نصب کردی کپی کننقل قول:
دوستان من اولای بازی گیر کردم ... همون مرحله ای که جلوی کافه یه ماشین میزنه یکی و زیر میکنه ... همه کارا انجام شد ... همه جاها رفتیم ... راننده ماشینم دستگیر کردیم ... فقط الان تو لوکیشن ها همون کافه مونده ... پرونده هنوز بسته نشده ...