بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم:13:
جدیشو
برای بازی یه spelinter cell میخوام :41:
سی دیش خراب شده :41:
Printable View
بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم:13:
جدیشو
برای بازی یه spelinter cell میخوام :41:
سی دیش خراب شده :41:
system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنهنقل قول:
در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..
نقل قول:
آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه
بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..نقل قول:
بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش
ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنوننقل قول:
تو پرانتز نوشتم که نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدستنقل قول:
در مورد آپدیت قدیم که خیلی زیاد بود الانو نمیدونم
روی دانلود Download Free Trial کلیک کنید ..کد:http://www.kaspersky.com/trials
پس دانلود و نصب برنامه 30 روزه به صورت trial ثبتش کنید و پس از اتمام 30 روز با کد میتونید ثبت قانونیش کنید
(من از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم )
جواب می خوام :5:نقل قول:
دوباره سلام !
راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !
واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !
فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.
میخواستم بدونم طبیعیه و مشکلی نداره یا فقط مال من این صدا رو میده ؟!
دوست عزیز کمی غیر عادی به نظر میاد!! واسه من که همچین صدایی نمیده . حالا ببین نظر دوستان دیگه چیه؟؟:11::11::40::46:نقل قول:
راستی از کی تا حالا این صدا شروع شده؟؟؟:10:
دوستان من یه دونه ازین کول پد سه فنا خریدم اصلا ازش راضی نیستم:2: اصلا خنک نمی کنه 7 تومان خریدم به نظرتون از این بزرگا که یه فن بزرگ داره بخرم قدرتش خوب ؟؟ چجوری؟؟:40::11::11::5:
سلام
من می خوام وین 64 بیت بریزم
تو سایت دل بودم نزدیک 32 فایل برای دانلود گذاشته
من همه رو زدم دانلود تا یک ساعت دیگه تمومه
حالا می خوام بدونم همه رو نصب کنم یا اگر همه رو نصب کنم اختلال ایجاد می شه ؟
لیست اسم اون برنامه ها رو که 32 تا فایل هست رو اینجا به صورت عکس می زارم
نظرتون رو بگین که همه رو دانلود کنم ؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش همه درایورا که لازم نیست اما دقیقاً یادم نیست کدوما برا من نصب شدنقل قول:
بنابر این همه رو دانلود کن و هرکدوم نصب میشه نصب کن
فقط اینارو میتونم بگم بدردت نمی خوره دانلود نکن
Sonic Solutions Roxio Burn
تمام درایورای قسمت commiunication
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
منم از این سه فن ها گرفتم و به نظرم خیلی قدرت خنک کنندگی نداره . یه تک فن بزرگ خیلی خشگل یکی از دوستام گرفته 15 تومن که به نظرم خیلی از اینا قویتره، هر چند که میگن سه فن ها بهترننقل قول:
سلام
من 2 روز پیش Dell N5010 CPU: Intel Core i3-330M/Ram:4GB/HDD:320/15.6" LED Ati 5470 خریدم
با قیمت 865 خوبه یا گرون گرفتم ؟
من هم 5010 با ویندوز اورجینال گرفتم
تو دفترچش نوشته برای بک اپ از dell datasafe local backup استفاده کنید
ولی موفق به استفاده از برنامش نشدم و این پیغام و داد
Dell Data Safe local Backup has not been able to the recovery partition on this computer. It may be missing or corrupted.
کسی تجربه مشابهی داره؟
و راه حلی هم براش پیدا کردین؟
این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!نقل قول:
کاملا غیر طبیعیه! آیا شما از نوت بوکت روی فرش، تخت یا جاهایی مثل این استفاده میکنی؟ چون هوا از زیر دستگاه مکیده میشه و از کنارش به بیرون میره، حالا اگه روی سطح صافی که اجازه این کارو بهش میده نباشه میتونه راحت باعث خرابی و حتی آسیب دیدگی قطعات بشه..نقل قول:
متاسفانه اولش فکر میکردیم این مساله بالا رفتن قیمتها به خاطر دلار باشه ..نقل قول:
این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!
اما خیر اینطور نیست و به دلیل تحریم ایران حق فروش لپتاپ به ایرانیها در امارات وجود نداره و فشار زیادی بر کشورها وجود داره که لپتاپ یا خیلی دیگه از وسایل الکتریکی دیگه به ایرانیها فروخته نشند و به این دلیل با زد و بندها و مشکلات زیادی داخل کشور میشه
متاسفانه احتمال پایین اومدن قیمت خیلی کمه و از این به بعد شاهد مشکلات بیشتری خواهیم بود و ربط بسیار کمی به دلار داره
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سیامک جان مطئنی این درایور لازم نیست ؟نقل قول:
Dell Wireless 365 Bluetooth Module
دوست عزیز مبارک باشه. بستگی به گارانتی داره . با چه گارانتی گرفتی؟؟؟؟:40::11::8:نقل قول:
میتونی با norton ghost 15 از درایو ویندوزت بک آپ تهیه کنی ، خیلی سریع و راحت اینکارو انجام میدهنقل قول:
حتما از ویندوزت بک آپ بگیر چون حدود 40-50 تومن براش بیشتر پول دادی:46:
راستش من تجربی این رو گفتم وگرنه مطمئن نیستم:31:نقل قول:
چون توی درایورا یه درایور دیگه به اسم Dell Wireless 365 Bluetooth هست که وقتی این درایور رو نصب کردم و بعدش سعی کردم Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنم گفت ورژن جدیدتر این درایور نصب شده و اجازه نصب نداد
از طرفی وقتی اول Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کردم و بعد Dell Wireless 365 Bluetooth نصب کردم اجازه داد و بعدش توی device manager چنتا دستگاه ناشناخته بوجود اومد که هرکاری کردم کمتر که نشد هیچ الان 7-8 تا هم شده:31:
اما بازم مطمئن نیستم شما یا بچه ها اگه درباره این درایور اطلاع دقیقی دارید و بنظرتون با Dell Wireless 365 Bluetooth فرق میکنه لطفا برا بچه های دیگه از جمله خودم بگید که در اشتباه نمونیم:11:
فقط به طور کلی بخوام بگم الان بلوتوث من با همین عنوان Dell Wireless 365 Bluetooth Module شناخته میشه زیاد سر این موضوع حساسیت بخرج ندادم .. اما به نظرم میرسه درایور بلوتوث همین باشه ... یعنی برای من که همینه شماها رو نمیدونم:31:نقل قول:
حذفش کردم :31: کار از محکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
بچه ها اگه بلوتوث لپ تاپتون کاملا درست کار میکنه درایوری که نصب کردید رو بگید که تکلیفمون با این دوتا درایور معلوم شه که هردو یکی هستن(البته منظورم اینه که برا یه کار ساخته شدن)؟ و فقط دانلود یکی کفایت میکنه؟:10:
گرون نخریدینقل قول:
منم هفته قبلش خریدم 860 تومن
به نظر منم واسه خرید لپ تاپ هر وقت اراده کردی بخر
این بازاری که من می بینم قیمت ها بالاتر نره مطمئنم پایین تر نمی یاد
سلام بچه ها
من 23 روز پیش یه inspiron n5010 /i5 خریدم سه روزه پیش لب تاب روشن میشد ولی تصویری بالا نمی اومد بردم گارانتی گفتن گرافیکش سوخته.چون یه ماه گارانتیه تعویض داشت یه لب تابه دیگه بم دادن.خلاصه لب تابه خوبیه ولی اساسی ترین مشکلش اینه سخت افزار گرافیکیش در جایی نصب شده که به اندازه کافی خنک نمیشه.حتما از کول پد استفاده کنین
اوه چه قدر طرف دار داره این 5010
من Dell Wireless 365 Bluetooth رو نصب کردم.الان هم استفاده میکنم..! :46:پ ن : در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم ! یا روی میزمه یا روی تختم (روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!
صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 باز اونم برای یک ثانبه.
من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده !! بی خیال :46:
دوستان من دیشب می خواستم درایور ها رو دانلود کنم که دیدم همه درایور ها رو برداشته واسه شما هم چنین مشکلی هست ؟
الان هیچی تو لیست نیست واسه دانلود درایور
کمک کنید کارم گیره
آره !نقل قول:
اتفاقا منم صبح سر زدم ؛ همه رو برداشته بودن !
به احتمال زیاد دارن به روز میکنن ! شایدم یه چیر دیگه !
خب برو بیرون DVD اش رو بگیر ! بدون دردسر !! :46:
ظاهرا این دوتا درایور هردو یکی و یکیش ورژن جدیدترشه اما نمی دونم چرا این دوتا رو جدا گذاشتننقل قول:
نه فن نباید صدایی داشته باشه ، تنها صدا صدای خیلی ناچیز گردششه که طبیعیه ، خوب چون این قطعه مکانیکیه بنابراین چنین(صدای تق) صدایی چندان هم عجیب نیست، شما با یه برنامه ای دمای cpu رو نگاه کن که زیاد بالا نره چون اگه فن خوب کار نکنه نمیتونه خوب cpuرو خنک کنه ، متاسفانه من درباره این برنامه ها اطلاعی ندارم که معرفی کنم اما با یه سرچ توی گوگل حتما میتونی پیداش کنی:46:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
برا من همه رو نشون میدهنقل قول:
کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&os=W764&osl=en&SystemID=INSPIRON_N5010&catid=-1&impid=-1
اتفاقا به نظر من حالا که فقط 11 ماه فرصت داری برو به گارانتی نشونش بده، که اگه خدایی نکرده مشکلی در آینده واسش پیش اومد توش حرف در نیاد، چون فن باهات شوخی نداره!نقل قول:
شما درست میگیدولی این برنامه خود دل هست که رو لب تاپش گذاشته بود بعد میگه فایل ریکاوریت رو هاردت نیست!!!!نقل قول:
من موندم نکنه زیگورات این و به ما انداخته، به اسم اورجینال!:18:
ولی افرادی که من دیدم از ویندوز اورجینال استفاده میکنن هیچکدوم این مشکلو نداشتن!
زنگ زدم به زیگورات میگه اینجوریه دیگه!!!!!
تو شیراز که من ندیدم جایی بفروشهنقل قول:
جالبه که واسه من اینطوری نیست متاسفانهنقل قول:
الان این لینکی که سیامک داده واسه من لیست دانلود اومده !نقل قول:
فکر کنم مشکل سایت حل شد..!
سلام دوستان دکمه های f1 این ها رو چی جوری از کار بیندازم . بعد این که برنامه ای ندارید دکمه از کار افتادن موس لمسی را به کار بندازم :11::11:
آموزش از کار انداختن function هانقل قول:
و لینک دانلود برنامه ی quicksetکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5452220&postcount=859
کد:http://ftp.us.dell.com/app/R257296.exe
لینم لینک دانلود برنامه و درایور برای امکانات بیشتر تاچ پد و فعال کردن دکمه ی غیرفعال کننده تاچ پد (Synaptics Synaptics TouchPad)
کد:http://ftp.us.dell.com/input/R257288.exe
من هم همین لپ تاپ رو دارم
ولی این یکیش رو نشناخته
PCI Simple Communications Controller
کسی می تونه آدرس درایورش رو گیر بیاره
من آدرس لیست ورایورها رو دارم ولی نمی دونم کدوم یکی رو باید دانلود کنم:d
راستی یه مشکل دیگه هم دارم
من رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم 64 بیت! وقتی ویندوز می خواد بالا بیاد می نویسه
Please wait
و کلی وقت می بره تا ویندوز بالا بیاد و وقتی هم که لاگین می کنی کلی وقت می نویسه welcome
کسی می دونه چه جوری باید مشکل رو حل کنم و سرعتش رو ببرم بالا:d
32 هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
خیلی خیلی باحال بود .بازم داری بزاری!!!:11::40::8:نقل قول:
جون؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی دوست داری عزیزم؟:31:نقل قول: