سلام.قدرت نمایی کمودو رو تو لینک زیر ببینید {تونسته 100% کیلاگرها و روتکیت ها و 93% میلورها رو شناسایی کنه و اختلاف فاحشی با دیگر رقبا داشته باشه}
کد:http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/23/0,1425,sz=1&i=235761,00.jpg
Printable View
سلام.قدرت نمایی کمودو رو تو لینک زیر ببینید {تونسته 100% کیلاگرها و روتکیت ها و 93% میلورها رو شناسایی کنه و اختلاف فاحشی با دیگر رقبا داشته باشه}
کد:http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/23/0,1425,sz=1&i=235761,00.jpg
سلام دوستان
یه سئوال ، چرا وقتی تکنولوژی کمودو اینقدر پیشرفته ست لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس ازش استفاده نمیکنن ، نمیتونن یا اجازه ندارن .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
منظورتون از لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
منظور اقا امیر .
دیگر شرکت های انتی ویروس بود.
موفق وپیروز باشید.
ورژن جدید کمودو هم تو سایت گذاشته شد COMODO INTERNET SECURITY Version 5.0.163652.1142 11 November, 2010
البته اگه زودتر از من با خبر شدید که شرمنده .:46:
این هم release-note :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم بعضی اوقات توسط برنامههای که رو سیستم دارم
میبینم که بدون اینکه کاری انجام بدم داره فایلی دانلود یا اپلود میشه میخوام بدونم چطور میشه فهمید
کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه و فایلی رو اپلود یا دانلود میکنه.
عجیبه هر چند هفته یه بار فکر کنم کمودوم ریست میشه و دوبار آلرت برنامه های قبلی رو میده آلرتایی که قبلا جواب دادم
2 تا مشکل:
1- صدای ویس ها تو چت کلاینت ها برام قطع و وصل میشه تو سون که dns server نزاشتم قطع و وصل نمیشه ولی تو ایکس پی میشه میتونه ربط داشته باشه؟
2- چرا مثلا الان که دارم تایپ میکنم و این پنجره فعاله یه دفعه غیرفعال میشه انگار مثلا یه پنجره دیگه فعال میشه در حالیکه چیز خاصی هم در حال اجرا ندارم
دوست عزیز.نقل قول:
در مورد سوال اولتان بگم که کمودو همین طور است واسه من هم اینگون اتفاق افتاده.
اما در مورد دوسوال بعدیتان بگم که.
شما بهتره کمودو را exit کنید واین دوعمل را انجام بدید اگر مشکل همچنان بود که از کمودو نیست.
اگر رفع شد شاید به احتمال زیاد باشد.
کلا کمودو با ویندوز ایکس پی مشکل داره.
وکمودو باعث شد که بنده برای اولین بار سون نصب کنم وتا الان هم از سون راضی هستم.
موفق باشید.
آقا این پروسس cmdagent.exe" (COMODO Internet Security Helper Service)i
که غیر از پروسس اصلی برنامه یعنی cfp.exe، توسط این برنامه ایجاد میشه و به گفته برنامه Process Explorer مقدار 116 مگ از رم رو اشغال میکنه، چیه دقیقا؟
فکر نمیکردم اینقدر رم رو بگیره:41:، توی پستهایی که خوندم ، گفته شده بود که رم کمی رو اشغال میکنه.
با سلامنقل قول:
فکر کنم مربوط به هشدار های comodo باشد.
اما جالبه چون از من 22 مگ رم می گیره.
چه نگارشی از comodo را نصب کردید؟
از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
با تشکر
ممنون از توجهت
ویندوز اکس پی Sp3
کومودو هم که آخرین ورژن با آخرین آپدیته.
من حتی یکبار کومودو رو از روی سیستم پاک کردم و دوباره ریختم، تا قبل از اینکه دیتابیس ویروس رو آپدیت کنم ، فعالیت این پروسس خیلی کم بود ، اما وقتی که آپدیت کامل رو انجام میدم ، این اتفاقی که توی پست قبلی ام گفتم ، میوفته.
توی فروم خود کومودو بررسی کردم ، گویا این مشکل قبلن هم وجود داشته، مشکل رو مطرح کردم ولی هنوز کسی جوابی نداده.
درود دوست عزیز شاید با اپدیت کردن جدید انتی ویروس خودش همه پروس ها را اسکن کنه برای همیننقل قول:
این مشکل پیش میاد.
پس باید منتظر خود انها باشید تا پاسخ کامل را به شما بدهند.
موفق وپیروز باشید
سلام
ایا کومودو از فایلهایی که پاک میکنه بک اپ میگیره؟
من میخام که وقتی کومودو چه از طریق اسکن دستی و چه از طریق real-time protection ویروسی پیدا کرد بتونم کاری کنم که یا بپرسه چیکار کنه و یا بطور پیشفرض یه سری کارها رو انجام بده مثلن اول فایل رو disinfect کنه و بعد اگه نشد ببره قرنطینه.
موقع اسکن هارد کومودو اپدیت نمیشه و موقع اپدیت اسکن نمیکنه ایا راهی برای رفع این مشکل هست؟
ممنون
قابل توجه كساني كه اينهمه از Comodo تعريف و تمجيد ميكردن ....:46:
در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.
در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.
کد:http://www.virusbtn.com/vb100/archive/results?display=summary
تاكيد ميكنم كه براي ديدن نتايج بايد در سايت عضو بشيد.
البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
:40::11:
تست جالبی هست.در مورد این گواهینامه یه توضیحی بدین.
توی این تستها avira و avg وeset اول شدن:18:
درود.نقل قول:
درمورد سوال اول بله در قرنطینه میرود.
2.طبق عکس تیک را بردارید.
سول سوم برای من که این مشکل نیست.
فقط اگر خواستید کمودو قبل اسکن اپدیت نشه این تیک را بردارید.
موفق وپیروز باشید.
شرمنده این جور تست هارو اصلا قبول ندارمنقل قول:
من خودم کومودو رو به صورت دستی تست می کنم اینطوری بیشتر به نتیجه ای که بدست میارم اطمینان دارم
کومودو تا حالا اصلا در آزمایش های vbشرکت داده نشده که همش هم به سیاست vbبرمی کرده
شما اگه دقت کرده باشی تا حالا فقط 2بار تو ازمون شرکت داده شده دلیل رد شدنش رو گفتن؟؟؟؟؟؟
این نتیجه پشیزی از ارزش کمودو در بین کومودو داران کم نمی کنه
برای من کاربر وقتی ویروس جدیدی میاد فقط کومودو می تونه اونو بلاک کنه و هیچ انتی ویروس دیگه ای نمی تونه اونو بلاک کنه معیاره
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
بله تو این تست وقتی eset اول بشه باید کومودو رد بشه :46:نقل قول:
با سلامنقل قول:
هیچ یک از ما نگفتیم که comodo امنیت 100% می اورد.
حتی خود اقا مهران هم گفته که comodo تا 99% امنیت می اورد.
در ضمن دلایل من برای استفاده از comodo :
1- وجود Auto SandBox (تا جایی که میدونم تنها پک امنیتی است که چنین چیزی دارد)
2- رایگان بودن
3- به روز رسانی اسان
4- پشتیبانی حرفه ای (حتی برای نگارش رایگان (GeekBuddy))
5- نداشتن تفاوت بین نگارش رایگان با سایر نگارش ها (به جز پشتیبانی)
6- تحریم نکردن ایران.
7- داشتن FireWall قدرتمند.
8- داشتن DataBase قدرتمند.
و...
حال مثلا برای kaspersky
1- خبری از Auto SandBox نیست
2- نه رایگاه است و نه نگارش رایگان دارد.
3- به روز رسانی مشکل(برای کاربران غیر قانونی)
4- تا جایی که من می دانم پشتیبانی online ندارد
و...
تنها یک جمله بگم : من از زمانی که comodo را نصب کردم دیگر از اجرا کردن هیچ نرم افزاری ترس ندارم چون می دانم نهایت در sandbox اجرا می شود.
نهایت باید بگم باز هم بستگی به سلیقه کاربر دارد.
در ضمن این ها همه نظر شخصی من بود.
من همیشه برای comodo مدیون اقا مهران و اقا ملیح هستم.
با تشکر
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
به نظر من کاربر خودش باید ویروس کش خود را انتخاب کنه نه شرکت های تست کننده انتی ویروس ها.
به نظر من همه انتی ها خوبم فقط طرز استفادش مهم است.
به فرض بیاد این شرکتا بگن فلان انتی اول شد وکاربر با چشم بسته برود نصبش کنه واز کاراییش سر
در نیاره به درد نمیخوره.
اخرین کسی که یک انتی ویروس را انتخاب میکند خود کاربره ونه من وشما و شرکت تست کننده انتی ویروس.
موفق وپیروز باشید.
با توجه به جریانات پیش آمده در اواخر این تاپیک:
××× شرکت ها و وب سایت های بررسی کننده سوئیت های امنیتی برای کاربران basic هستند،که از هیچی سر در نمیارن ، و نکته تاسف بار این که این شرکت ها توسط شرکت های نرم افزاری تولیدکننده سوئیت های امنیتی ساپورت مالی میشن و شرکت هایی که باج نمی دن،سرتیفایس اعطا نمی کنن
×××ببینید ، یک فقر فرهنگی در این حوزه اینه که ما هیچ وقت به خودمون اعتماد نمی کنیم،و همیشه منتظر بررسی و نظرات دیگرانیم،
برای مثال اگر یک ماشینی مثل بنتلی برا افراد زیادی نا آشناست،ولی این دلیل بر بد بودن و ضعیف بودن آن نیس،چون خاص است زیاد روی فوکوس نیس
×××بارها می گویم الان اگر لایسنس مادام العمر کاسپراسکای یا ناد32 رو برام بدن،بگن کومودو رو پاک کن،این کارو نمی کنم،چون هنگامی که یه پک 10تایی بدافزار بسیار پیشرفته و هوشمند و جدید دارای امضاهای دیجیتالی بود که هیچ یک از آنتی ویروسا طبق "ویروس توتال" نشناختنش کومودو با آنتی ویروس خاموش و دیفینس پلاس خاموش تونست همشونو در دم خفه کنه،به کومودو ایمان آوردم
×××بارها گفته شده،اگر از چیزی خوشتان نمی آید تخریبش نکنید،خوب فن بازی یعنی چشم بستن بر حقیقت،این تاپیک برای ساپورت کاربرای هستن که از کومودو استفاده می کنن،نه محلی برای تشویش اذهان کاربران کومودو
×××تاپیک مجزا برای فن بازی وجود داره،لطفا این تاپیک رو به انحراف نکسونید با فن بازی و این جور کارایی که در شان افراد مبتدی و آماتور هست،و به levelکاربران کومودو این بحثا نمیاد
×××در ضمن کومودو برای افراد پروفشنال طراحی و دیزاین شده و به خاطر همین کاملا اینتراکتیو هست،و کاربران کومودو چون پروفشنال هستن که از کومودو استفاده می کنن،بنابراین نیازی به بررسی این سایتا که باج خور شرکتای ضعیف هستن ،ندارن، و خودشون لابراتور خودشون هستن،
موارد پایین ، ناشی از فن بازی نیست و بارها با مستندات مالتی مدیا ثابت شدن،
"کومودو یک سوئیت امنیتی با لایسنس کاملا" رایگان است و چندین سال از همتایان خود جلوتر است،پارتنرش هم شرکت اینتل است"
"کومودو تنها سوئیتی هست که حتی بدون آپدیت هم جلوی جدیدترین بدافزارها را می گیرد،باهوش ترین نرم افزار امنیتی در جهان است"
"سبکترین و هوشمندترین و سریعترین و در عین حال پرقدرت ترین و خلاقترین سوئیت امنیتی بوده که با یکبار استفاده از آن عاشقش می شوید"
|||||||||||در ضمن فرد یا کاربر خاصی در نظرم نبوده و کلی صحبت کردم
~~~~~~~در ضمن هواداران کومودو به 36نفر رسیده،و روز به روز هم بیشتر میشن،
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
{نتایج لابراتورهای تست آنقدر تابلو و عجیبه،که نمی دونم با چه رویی میان اینارو منتشر می کنن،و از سواد و شناخت کم بعضیا سواستفاده می کنن،الان دیگه همه می دونن تنها کومودو بدون آپدیت شدن و خاموش شدن آنتی ویرو و دیفینس پلاس هم می تونه جلوی همه نوع بدافزاری رو بگیره،در حالی که سایر سوئیت ها تو تنظیمات ماکسیمم جلوی این بدافزارها کم میارن،دیگه بیشتر نمی گم.....}
کاربرانی که قبل من هم ، جوابیه های منطقی و پروفشنالی ارائه دادن و ازشون ممنونم:
Karkas20
mehdi_08
M.Hashemi
imanpod
mostafa akbari
این لیست با نام کاربری افرادی که نظرشونو در مورد "مقایسه کومودو با سایر سوئیت های امنیتی|بررسی کومودو از دیدگاه لابراتورهای تست"بدن،آپدیت میشه:46:
سلام :10:
بنده میخواستم از محصولات کومودو برای محافظت از سیستمم استفاده کنم . الان از فایر والش استفاده کنم یا Internet Security ش ؟ یا اینکه باید از هر دوتا استفاده کنم ؟! یه توضیحی در موردشون بدید و در صورت امکان لینک جدید ترین نسخشونو بزارید !! ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما Internet Security رو نصب کن با خیال راحت استفاده کن
لینکش هم تو سایت کومودو هست رایگانه
نقل قول:
ممنون - پس او فایر والش برا چیه ؟! اخه من همیشه فایر وال ویندوزمو به خاطر دلایلی خاموش میکنم !گفتم شاید بهتر باشه چیزیو جایگزینش کنم !
.
اگه میشه لینک دانلود اخرین ورژن و اگه نه همون ادرس سایتشو بزارید . ممنون:11:
ورود شما را به دنیای کومودو تبریک می گم....نقل قول:
تمامی مسائلی که ممکنه براتون پیش بیاد ،در پست زیر موجوده:
در ضمن،دلتان برای بدافزارها تنگ خواهد شد،قبل از استفاده از آن ها خداحافظی کنید.....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5164973&postcount=2
دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایتنقل قول:متاسفانه مثل سایتکد:www.virusbtn.com
.org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایتکد:www.av-comparatives
هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :کد:www.matousec.com
1- avast antivirus 5 free
2- برنامه ی threatfire free
3- برنامه ی malwarebytes free
4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1
دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایتنقل قول:متاسفانه مثل سایتکد:www.virusbtn.com
.org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایتکد:www.av-comparatives
هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :کد:www.matousec.com
1- avast antivirus 5 free
2- برنامه ی threatfire free
3- برنامه ی malwarebytes free
4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1
دوستان من قبلا نصب کردم کومودو رو ولی یه روز دیدم اصلا هیچ سایتی واسم باز نمیشه و باید فایروالش رو غیر فعال میکردم تا درست میشد حتی ویندوز هم عوض کردم همین وضع بود....الان دوباره ویندوز عوض کردم و کسپر دارم ولی حجم اپدیت هاش خیلی بالاست و اذیت میکنه...خواستم ببینم ورژن جدید cis اومده دانلود کنم که اون مشکل دیگه برام پیش نیاد...چند صفحه پیش در مورد این موضوع پستهام هست هنوز...مرسی
نقل قول:
مرسی . اما تو ادرسی که دادید . خبری از فایر وال کومودو نبود !! من میخوام بدونم باید هر دو تارو نصب کنم یا نه .(با توجه به اینکه فایر وال ویندوز رو همش خاموش میکنم !)=== (فرقشون چیه؟) - و اینکه اگه لینک دانلود سراغ ندارید ! لا اقل ادرس سایت اصلیش که از اونجا بایستی دانلود کنم رو بگزارید !:11::41:
دوستان من با اون برنامه ای که کومودو برای تست فایروال ارایه کرده بود ازمایش کردم فقط یک ارور داده بودش :
Impersonation: DDE --> Vulnerable این چی هست و چه جوری میشه برطرفش کرد. مر30
بالاخره خودم فهمیدم. بعد این که برنامه رو باز کردیم اون فولدری که این برنامه داخلش هستو اول باید ببندیم بعدش شروع به تست کنیم.
!!!!!:18::18: !!!!نقل قول:
VB100 Results
ینترنت سکیوریتی شامل فایروال وانتی ویروس و.... می شهنقل قول:
پس فقط نصب اینترنت سکوریتی کافیه و امنیت ایجاد میکنه ؟!:31:اگه انتی ویروس هم داره . پس باید بزنم و نود 32 عزیزمو پاک کنم ؟:31::10:نقل قول:
کاربر santamove به چیزایی که باید اشاره می کرد اشلره کرد پشت تمامی این سایت های تست مافیای قذرت قرار داره هر که باج بیشتری بده اولهنقل قول:
خودتو هم اشاره کردین که اصلا در مورد شرایط ازمایش چیزی نگفتن لا اقل بگن تو چه زمینه ای رد شده تا خودمون دستی تستش کنیم
به یتد داشته باش که دوران دیتابیس خیلی وقته به سر اومده این بحثی هم که شما کردین قدیمیه مهران جان جواب های خوبی دادن همین تاپیک رو مرور کنی همه چی دستت میاد
اون انتی ویروسی که بر فقط بر اساس دیتا بیس سنجیده بشه عین روز روشنه که جلو ویروس های جدید هیچ حرفی برای گفتن نداره
در ضن یادت باشه که کومودو یکی از قویترین دیتابیس ها رو داره
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
شما با یه دو سه تا ویروس اون نود 32 عزیزت رو امحان کن به حدی ازش متفر می شی که درجا پاکش می کنینقل قول:
اين حرفاي بچه گانه رو بزاريد كنار.نقل قول:
هيچ چيز مخفي در اين سايت وجود نداره و نحوه آزمايش با تمام جزيياتش در اختيار اعضاي پولي سايت قرار ميگيره.
VB100 معتبرترين تست و گواهينامه براي آنتي ويروسهاست.
براي اطلاع از جزييات آزمايش و Sample ها بايد عضو پولي سايت باشيدو تمام شركتهاي آنتي ويروس يك عضويت پولي در اين سايت دارن . تمام جزييات تست رو اعضاي پولي ميتونن ببينن.
شما اگه قبلا تاپيك هاي منو دنبال ميكرديد ، ميديد كه شركت Avast قبلا گوشه اي از جزييات تست و مقايسه اون با Norton رو قرار داده بود.
گاهي وقتا تعصب چه ميكنه !
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
خدا روزی شما را یکجا دیگه حواله کنه.
شما همونی نبودید که زمانی که من از کسپر استفاده میکردم
میامدیم رو اعصاب من و هی میگفتی کسپر بده
برو اتوپست بنصب.
من از اتوپست خوشم نمیاد.
اگر هم ویندوز من ویروسی شد نترس من خودم وین عوض میکنم.
حوصله ادم را شما میبرید.
چقدر تعصب کورکورانه.
من با کمودو یا همه انتی ها راحتم اگر هم هکم کردن شما اصلا ناراحت نشو چون چارتا اهنگ
وفیلم وعکس کش ميرن.
اقا شما با اتوپست صفا کن تا ویروسی نشی.
من وامثال من از كمودو و بقیه استفاده میکنیم تا ویروسی شیم.
دوما این شرکت هرسال یکی را به قید قرعه اول میکنه.
چند ماه پیش کسپر بود الان نود ودوماه دیگه یکی دیگه.
اصلا من نمیدونم ویروس چیه هکر چه کسیه.
انگاری اشنا میان
ولی باید یکم دیگه تلاش کنم تا خوب به ذهنم بیارمشون.
روز جهانی ویروس را به تمام رقبایمان تبریک میگوئیم .
به شما و شرکت اتوپست هم تبریک میگم.
موفق وپیروز باشید.
میگم دوستان دعوا نکنید یکی جواب بده لطفا میخوام نصب کنم کومودو رو :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز به عکس زیر دقت کنید :
حالا با وجود اعداد ارقام بالا شما میگید که database کومودو قدرتمند نیست؟؟؟:18:
من نمیدونم شما چه اسراری دارید comodo interner security را ضعیف معرفی کنید.
شما هر ویروسی را که دوست دارید لینک دهید من antivirus کومودو را disable می کنم وان ویروس را اجرا می کنم در صورتی که من ویروسی شدم حق با شماست(که چنین چیزی در کومودو ممکن نیست).
به نظر من این دلیل نمیشه که فلان شرکت فلان ضد ویروس را بهترین معرفی می کند. اگر بخواهید این گونه حساب کنید پس ضد ویروس ماکروسافت باید بهترین باشد در صورتی که چنین نیست.
به امید روزی که هیچ کس با تعصب قضاوت نکند
با تشکر
کومودو بدون تکیه بر دیتابیس و آنتی ویروس ،هم از پس جدیدترین و پیشرفته ترین بدافزارا برمیاد،
کومودو خیلی هوشمنده،
در ضمن کومودو با استفاده از تکنولوژی کلاد کامپیوتینگ(پردازش ابری)،تمامی فایل ها رو به هنگام اسکن با جامع ترین دیتابیس جهانی هم تطابق می ده(در پشت پرده) و و خلاصه محال می دونم بتونه بدافزاری از دستش فرار کنه....
در ضمن لطفا" دیگه دوستان با افرادی که می خوان جنجال کنن و levelتاپیکو بیارن پایین،صحبت نکنن
××××من آنتی ویروس +فایروال+دیفنس پلاس کومودو رو disable می کنم و اونوقت هر ویروسی که بگید باهاش اجرا می کنم،اگر شما هم دوست دارید،با کلمات بازی نکنین و سوئیت مورد نظرتونو بیارین وسط یه دوئل جدید بکنیم،
درسته قبلنا هم این کارو به دفعات انجام دادیم...
درود.نقل قول:
شما فايروال ويندوز را خاموش كنيد.
بعد طبق اين راهنمايي فايروال كمودو را فعال كنيد.http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467930&postcount=113
لينك بعدي.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5455879&postcount=58
موفق باشيد.