شماره پرونده رو باید از کجا رگفت
من خدمات اینترنتی مخابرات تهران رو دارم ولی چیزی توش پیدا نکردم
Printable View
اصولا همراه یوزرنیم/پسوورد باید بدن اگه ندادن تماس بگیرید یا برید مرکز مخابراتتون بگیرید...نقل قول:
نه به من فقط یوزر و پسورد دادن شما گرفتی یا همراه یوزر و پسورد دادن
اگه شماره پرونده نباشه راه دیگه ای نداره
سبزوار چي؟؟؟نقل قول:
کاشکی میکردن 256 !
مثلا اومدن خوبی کنن !
160kb هم شد سرعت ! همون قبلی بهتر بود :دی منت هم نداشت :دی
رفیق چندتا لیچر خوب دیگه سراغ داری آدرسشو بدی ؟ این یکیو که از روی عکست گرفتم :31: بدجور نیازمند لیچر هستم . تورنت ها رو چجوری مستقیم میشه کرد اگه بلدی بگی ممنونت میشم آرزو میکنم سرعتت هر روز بره بالاتر :31:نقل قول:
واسه من همونه هنوز!:41:نقل قول:
سرعتا رفته بالا!: 128:
در خواست راهنمایی.
من از مخابرات کرج ADSL گرفتم.می خواستم ببینم کسی با همچین مشکلی برخورد کرده و راه حلش چیه ؟
تو حالت عادی ارتباط ندارم اما وقتی از تلفن با جایی تماس بگیرم ارتباط اینترنت تا پایانه مکالمه فعال میشه و میتونم استفاده کنم.از اسپلیتر هم استفاده کردم.امروز کلی با مرکز مخابرات تماس گرفتم هنوز به نتیجه نرسیده.
ما مو دیدیمو شما پیچش مو!نقل قول:
اینجا دوستان لطف می کنند معرف می کنن لیچر ها رو:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455019
ببینم
قیمت 256 و 512 مخابرات چنده؟
این 128 که کلا رو مخ منه
6 ما از عمرم کم شد بسکه حرص خوردم
دوستان سرویس مخابرات با مودم symphony SY800c مشکل نداره ؟
من العان از شاتل سرویس دارم ولی میخوام نقل مکان کنم به مخابرات چند روز زمان میبره؟
راستی کسی از مرکز شهید فهمیده کرج نیست ببینم وضعیت چطوره؟
با کارت دانش اموزی 512 میدن!!!!؟
نقل قول:
قیمت 256 و 512 مخابرات چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 2 مگ میدن:دینقل قول:
با کارت دانش اموزی 512 میدن!!!!؟
با کارت دانشجوییش 256 نمیدن:دی
والا برای من که از داتک به مخابرات 5 روز زمان برد، تازه 3 روزشم تعطیل رسمی بود!!نقل قول:
512 کلا تو مرامشون نیست. 256 هم باید از شرکتی جایی نامه ببری اداره کل منطقه.
اگه دانشجوی ارشد باشی 256 می دن وگرنه کارشناسی رو قبول نمی کنن.
.....
ویرایش: کارت دانش آموزی؟؟!!!
سلام
دوستان چندتا سئوال داشتم در مورد اینترنت مخابرات تهران که شدیدا خواهشمندم جواب بدید
البته یکی دوتا از این سئوالها را از مخابرات منطقمون پرسیدم ، اما خانمه سرم داد زد ؛ واسه همین گفتم بیام از شما بپرسم
1- سرعت بالاتر از 128 هم وجود داره ؟ میدونم که قیمتش را دادن و اسمش در سایت مخابرات هست ، اما از منطقه که پرسیدم گفت همینه که هست (128 ماهی 9 تومن اگه اشتباه نکنم) - ضمناً من گواهی ثبت شرکت دارم و از اون لحاظ مساله ای برای سرعت بالا نیست
2- واقعا نامحدوده ؟ یا اسمش نامحدوده ؟ اگه زیاد دانلود داشته باشیم خطمون را محدود نمیکنن ؟
3- قطعی و وصلش چطوره ؟ رو چند ساعت آنلاین در روز حساب کنیم ؟
با تشکر از تمامی دوستان ، مخصوصا اونهایی که جواب میدن
9920 تومن دقیقا 128:دینقل قول:
1- سرعت بالاتر از 128 هم وجود داره ؟ میدونم که قیمتش را دادن و اسمش در سایت مخابرات هست ، اما از منطقه که پرسیدم گفت همینه که هست (128 ماهی 9 تومن اگه اشتباه نکنم) - ضمناً من گواهی ثبت شرکت دارم و از اون لحاظ مساله ای برای سرعت بالا نیست
تا 2 مگ هست ولی اینکه به شرکتا میدنو نمیدونم!
واقعا نامحدوده:دینقل قول:
2- واقعا نامحدوده ؟ یا اسمش نامحدوده ؟ اگه زیاد دانلود داشته باشیم خطمون را محدود نمیکنن ؟
واسه من تو این 5 ماهی که دارم سرجمع 5 ساعتم قطعی نداشته:دینقل قول:
3- قطعی و وصلش چطوره ؟ رو چند ساعت آنلاین در روز حساب کنیم ؟
رو 24 ساعت حساب کن:دی
نقل قول:
:31: :31: :31: :31: :31:
تهران و که خیلی ازش تعریف میکنن
ولی ما که کرجیم
به نظر من سرعت افتضاحه
تازه من ماهی 11 تومن میدادم از یه شرکت خصوصی 256 گرفته بودم
دانلودش محدود بود فقط بین ساعت 1 تا 7 صب رایگان بود
سرعت دانلود تو همون ساعتهای فری شبانش لااقل 6 برابر دانلود سرویس مخابرات بود
تو همون ساعت های شبانه تا 70 75 کیلو دانلود میداد
یعنی تو همون 6 ساعت به اندازه 36 ساعت سرویس کنونیم ( مخابرات ) دانلود داشتم
این چه 256 بود که 75 k دانلود میداد ؟ 512 نهایتا 66 میده ؟!!نقل قول:
سرویس مخابرات با همه مودمها سازگاره این عدم سازگاری مودم با شرکتها شایعه ای هست که شرکتهای مثل شاتل به پا کردند.نقل قول:
این یعنی پست سرکاری و اسپم چند نمونه دیگه هم یادشون رفته من یادآوری میکنم. برادران ایمنی/ صحابهنقل قول:
کاملاً تأیید میشه. این رو فقط شرکت های ISP شایعه کردن تا فقط مودم خودشون رو به مشتری قالب کنن.نقل قول:
اصلاً ADSL خودش یه سری استاندارد داره و وقتی مودمی ADSL رو ساپورت می کنه یعنی اون استاندارد ها رو هم ساپورت می کنه. اینا شگرد تبلیغاتی ای بیش نیست.
پست من اسپم بود؟ خوب عزیز نفهمیدم منظورش چیه. حالا اشکالی داره اینو به زبان طنز پرسیدم؟نقل قول:
تازه این برا ساعتهای رایگانش بودنقل قول:
روز که بین 150 تا 200 کیلو دانلود میداد
فایهای 3 4 مگی رو اصلا حس نمیکردی دانلود داره میکنه 3 صوت میگرف
فقط برا اینکه تبلیغ نشه اسمشو نمیارم وگرنه انصافا تو 6 ماه اصلا مشکلی نداشتم
تازه چی
ماهی 11 تومن
واقعا خر شدم اومدم سراغ مخابرات
گول نامحدودشو خوردم افتادم تو چاه
دوستان شما چقدر خوش شانس هستید به خدا.
این افزایش سرعت که 128 ها رو کرده 160 تا و یا بقیه رو هم به همین میزان سرعتشون رو برده بالاتر برای من بدبخت بیچاره فقط 10 کیلوبیت افزایش داشته!
تعجب نکنین! اعداد بالا به کیلوبیت هستش. یعنی همون واحدی که در ایران به ما طبق اون سرویس میدن. شما هم باید وقتی به speedtest.net میرین اون بالا وارد SETTING بشین و طبق سرعت ذغالی اینترنت ایران تنظیمش کنید. چون اون سایت به خاطر اینکه اکثر کشورها مگابیت به بالا هستند دیگه به صورت پیش فرض کیلوبیت رو نمیگذاره!
میبینید شانس من رو؟ هم سرعت دانلود / آپلودم از شما پایین تره و هم مقدار پینگ تاخیرش از همه شما بدتره!
میشه کاری کنم که بهتر شه؟
دوست عزیز اطفا بگو اسمشو تبلیغ کجا بود این تاپیک واسه برطرف شدن مشکلات ملته بگذار اگه همچین جای خوبی هست همه استفاده کنن ، ثواب میکنی . من گرگان هستم ، گرگان رو هم پوشش میده ؟ همون شاتل منظورته ؟نقل قول:
این تست رو شما به کیلوبیت میبینید چون فقط داخل سیستم شما تنظیمات به اینصورت ذخیره شده وگرنه من همون 0.14 مگابیت سرعت دانلودتون رو میبینم.نقل قول:
می تونید از طریق pm ازشون بپرسید که دیگه هم تبلیغ نمیشه/.نقل قول:
خب مال ما هم همینه دیگه! مال من تا چند روز پیش میزد 0.11 مگابیت، سرعت دانلود بین 13 تا 13.5 بود، DU Meter هم بین 100 تا 105 رو نشون می داد.نقل قول:
حالا Down stream رو گداشتن 156، رو17 تا 18 دانلود می کنه و Du Meter هم رو 135 تا 137 هست.
این تست چند روز قبل:
و این تست الان:
پینگ یه خرده فاجعه است!
ولی خب من حساب کردم دیدم با این سرعت می شه ماهی 42 گیگ دانلود کرد.
با آرت 128 شاتل می شه ماهی کم تر از 40 گیگ دانلود کرد. (الان که سرعتا رو برده بالا اون 18 گیگش تو کمتر از یه روز تمومه و بقیه ش رو باید با سرعت 64 کیلوبیت سر کنن.)
پارس آنلاین هم که سرعت شبانه ش پایینه و حداکثر بشه ماهی 20 تا دانلود کرد.
از ماه دیگه 256 می گیرم ماهی 80 گیگ می زنیم به بدن با 12500 تومن، خداییش خوبه. می شه گیگی 156 تا تک تومنی!
آخر ما نفهمیدیم این شاتل خوبه یا بد ؟ از ماه دیگه 256 همینجوری میگیری یا با نامه ای چیزی ؟ از مخابرات ؟نقل قول:
اگه سرعت می خوای عالیه ولی اگه حجم می خوای نه.نقل قول:
همینجوری که نمی دن. با نامه ی شرکت. اونم کلی دوندگی داره.
دوستان ميشه بگيد قيمت گرفتن اينترنت 128 از مخابرات با هزينه هاي ديگه حدودا چقدر ميشه ؟(بدون مودم)
نقل قول:
فقط ماهی 9900 تومان که دوماه یکبار روی قبض تلفن میاد.
چرا روی قبض میاد من گرگانم پولشو همون اول دادم . نکنه باز یه بار هم روی قبض بیاد ؟!! :5:نقل قول:
واگذاري 60 هزار پورت اينترنت پرسرعت در تهران
مديركل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران از واگذاري 59 هزار و 239 پورت پرسرعت اينترنت تا پايان مهرماه امسال در تهران خبر داد و گفت: مخابرات استان تهران درصدد توسعه پورت هاي واگذاري ADSL به متقاضيان است.
محمد خجسته نيا در گفتوگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس در تشريح آخرين وضعيت شاخص هاي مخابراتي استان تهران، تعداد تلفن هاي منصوبه در اين استان را تا پايان مهرماه امسال 7 ميليون و 749 هزار و 614 شماره عنوان كرد و اظهار داشت: هم اكنون 6 ميليون و 592 هزار و 174 شماره مشغول بكار است.
وي با اشاره به ضريب نفوذ 44.8 درصدي تلفن ثابت در تهران گفت: متوسط نفوذ تلفن ثابت در تهران به ازاي هر 100 نفر حدود 44 خط است.
مديركل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران از نصب 50 هزار و 126 دستگاه تلفن همگاني تا پايان مهرماه در اين استان خبر داد و تاكيد كرد كه يك هزار و 185 روستاي تهران داراي ارتباط مخابراتي است.
خجسته نيا با بيان اينكه يك ميليون و 356 هزار و 127 مشترك از سرويس هاي ويژه مخابرات تهران استفاده مي كنند ، به تعداد پرداختهاي غيرحضوري مشتركان در مردادماه و شهريورماه امسال اشاره كرد و افزود: مشتركان مخابرات تهران در اين دو ماه 382 هزار و 629 بار از سرويس 1818 براي پرداخت غيرحضوري استفاده كرده اند ؛ يك ميليون و 97 هزار و 410 بار از دستگاه خودپرداز ، 715 هزار و 709 بار از تلفنبانك ، 446 هزار و 924 بار از اينترنت و 800 هزار و 479 بار نيز از ساير روش هاي غيرحضوري براي پرداخت استفاده كرده اند.
وي جمع كل پرداخت ها را چهار ميليون و 960 هزار و 421 بار عنوان كرد و در مورد سرويس هاي واگذار شده شبكه هوشمند (IN ) نيز گفت: سرويس هاي مكالمه اعتباري ، مشاوره تلفني ، شماره اختصاص ، نظرسنجي تلفني ، انتقال شماره ، شماره فراگير و مكالمه رايگان هم اكنون در تهران فعال است و مشتركان مي توانند از اين خدمات استفاده كنند.
مديركل روابط عمومي مخابرات تهران به ايجاد دفاتر خدمات ارتباطي روستايي اشاره كرد و ادامه داد: تاكنون 370 دفتر ICT روستايي در تهران تجهيز شده كه 334 دفتر به بهره برداري رسيده است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: مخابرات تهران تامين و توسعه ارتباطات و خدمات تلفن ثابت و راه دور و نيز گسترش فناوري هاي نوين ارتباطي را در پرجمعيت ترين استان كشور برعهده دارد. براين اساس علاوه بر توسعه كمي شبكه تلفن ثابت ، ارتقاي شبكه مخابراتي را با استفاده بهينه از قابليتهاي تجهيزات در صدر برنامه هاي خود قرار داده است.
به گزارش فارس تاكيد بر پرداخت غيرحضوري قبوض ، ترويج خدمات الكترونيك و حركت به سمت دولت الكترونيك نيز از جمله برنامه هاي مخابرات استان تهران است.
انتهاي پيام/ح
ممنون دوست مننقل قول:
يعني هيچ هزينه ديگه اي نداره ؟ آبونمان و اين جور چيزها ؟
سرعت 256 هم براي دانشجوها ميدند بالاخره يا نه ؟ چون بعضي از دوستان مي گفتند نميدن .
هیچ هزینه دیگه ای نداره. نصبش مودم هم با خودته.سرعت 256 هم به دانشجوی ارشد به بالا میدن.
اینم وضعیت اینترنت 128 کرج.
سلام
مخابرات فقط به خطوط pcm و فیبر نوری adsl میده؟ اونایی که خط عادی دارن نمی تونن از مخابرات adsl بگیرن؟
یکی از دوستان رفته بود مرکز بهش گفته بودن چون خطشون معمولیه نمی تونه adsl از مخابرات بگیره!!!
(پیش شماره 4405)
با سلامنقل قول:
بله همينطوره
اگه فيبر باشه بهش اينترنت ميدن
اگه نباشه بايد از شركتهايي كه اون منطقه رو ساپورت ميكنن اينترنت بگيريد
موفق باشيد.
آقا سرعت مارو هم بردن بالا:دی!!! سرعت دانلودم 18 است!!
Line Rate - Upstream (Kbps):79
Line Rate - Downstream (Kbps):158
من الآن اینو دارم:
میترسم از مخابرات بگیرم و بعد پشیمون شم. البته فکر کنم بابام کارهاشو انجام داده. بالأخره این ریسک رو انجام می دم. ببینم چی میشه.
اینم از من
قبلا تا 12 بیشتر نمیرفت
خدا میدونه در قبال چی سرعت رو بردن بالا
آخه یکی نیست بگه لا مصب چرا دزدی میکنی سرعت اپلود باید اینجوری باشه؟؟؟؟؟