بابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم:41:نقل قول:
Printable View
بابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم:41:نقل قول:
الان اینی که گفتی ایتمه یا کدکسه چیه ؟ من الان تازه Assassin,s Guild رو تشکیل دادم . بعد این لباسها توی مغازه لباسها میاد یا توی منوی بازی .نقل قول:
موضوع پریدن تو اب نیست.............موضوع اینه که اینا حتما باید بلد باشن بپرن:دینقل قول:
راستی کسی فلسفه این که اینا بعد از اساسین شدن میرن از بالا میپرن تو آب رو میدونه ؟
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
هزاران بار اینکارو کردم بابا.............اونقد کلافه شدم که رفتم از بالای این ستونا پریدم با بالن به سمتش روفتم گفتم شاید بتونم برم تو...............گفتم که بدونی هر کاری رو امتحان کردم:دینقل قول:
بابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم
اها...............باشه حتما میرم درستش میکنم...........نقل قول:
من اینجا رو میگم درست کن
راستی اگه rebuld روم رو تا 100% ببرم چی میشه؟
جون داداش از این همه فلسفه که واسه این بازی در آوردن و در میارن فقط همین یکی بود که گیر بدی بهش:31:نقل قول:
شاید یه حالت ورود به دنیای اسسینی داره
سوال در مورد آخر بازی....
محتوای مخفی: لو رفتن داستان...
اون قسمت دختره رو تو صفحات قبل هم توضیح دادن دوستاننقل قول:
اون زنه( خدائه ) گفت تو این راه نباید چیزی حواستو پرت کنه و چون دزموند عاشق لوسی بود کشتش که بتونه به ماموریتش برسه
این یه جورایی نسخه 2.5 بود
هنوز Assassin's Creed III هم هست
ببین اگر the truth ها رو هم دنیال کنی یکی از اقوام قبلی دزموند میاد جلوش میگه تو حقیقت رو نمیدونی اون دختره اون چیزی که میگه نیست و عشقش و حرفاش الکیه و دروغین. اون داره از تو کمک میگیره که به اهداف خودش برسه.نقل قول:
چون بحرحال اون دختره هم فکر کنم از نوادگان یک اساسینه بدش نمیاد که سیب هارو پیدا کنه برای خودش برداره.
من این ACB Codex Edition Unlocker نصب کردم اما یه چند تا مرحله برام باز شده که آخرش به یه گنج می رسه (همون صندق چه های که توش پر سکه و طلاست اما) و فقط 4000 تا پول گیرش میاد
این مرحله ها به ACB Codex Edition Unlocker ربط دارند ؟؟؟
یه بسته هایی هستش برای سلاح های سنگین که مغازه های خیاطی (همونا که آرم دوک نخ دارن) میفروشن. شاید با اونا درست شدنقل قول:
میگم سایتی چیزی نیست که دقیق در مورد داستان این بازی توضیح داده باشه؟
نقل قول:
سلام
یادش بخیر زمانی که قبلا بازی میکردیم بچه ا تو این قسمت زیاد مشکل داشتند. شما باید تمام ساختمان هایی که با علامت broken مشخص شدن بسازید بعد تو اون قسمت اب بالا میاد شما میتونید خیلی راحت وارد بشید.
سلام مرسی.................مشکلم حل شد...نقل قول:
سلام
یادش بخیر زمانی که قبلا بازی میکردیم بچه ا تو این قسمت زیاد مشکل داشتند. شما باید تمام ساختمان هایی که با علامت broken مشخص شدن بسازید بعد تو اون قسمت اب بالا میاد شما میتونید خیلی راحت وارد بشید.
اینکه بدون هیچ سوالی فرمانبردار رهبرشون هستن. رهبرشون هر چی دستور بده انجام میدن. بگه بمیرین میمیرین... اثبات کننده ایثار و شجاعت اساسین بوده. تو بازی اول وقتی شوالیون حمله میکنن به مصیاف, المعلم برای نشون روحیه اساسین ها از اونها میخواد که از بلندی خودشون رو پرت کنن. البته شوالیون متوجه کاه هایی که اساسین ها روی اونها سقوط میکردن نمیشدن. این عمل اون موقع درحقیقت برای تضعیف روحیه دشمنها انجام شد. خلاصه در همین حد این قضیه مشخصه.نقل قول:
البته تو تاریخ انجام همچین عملی برای نشون دادن اماده بودن افراد خودی دیده شده... راست یا دروغ نقل شده هیتلر همچین عملی رو به کار گرفته بود.
توضیحش داده شده بود. تو منو میاد قسمت Inventory >> Outfitsنقل قول:
بله. قسمتی از همونه.نقل قول:
بعد از تمام کردن مراحلی که باید ابزاری که داوینچی ساخته رو نابود کرد(L سیاه) داوینچی یه چیزی شبیه به چتر نجات به اتزیو می ده.لطف کنید بگید چطوری رو میشه از این وسیله استفاده کرد.
با تشکر.
از ارتفاع که بپرید اگه سلاحتون روی hidden blade باشه و بعد کلیک چپ رو بزنی چتر باز میشه:20:
سلام
دوستان چطوری می تونم از این قسمت بالا برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پلهارو وقتی تعمیر کردی و کاملشون کردی می تونی از انتهاش یا ابتداش مسیرهایی هستند که بالاش بری و بیایی اینجا
نقل قول:
آموزش عملی و بدون هزینه و صرف وقت برای رد کردن این مرحله:31:
کد:http://up.--------.com/images/hp6dtepte1bqnqgmbfvr.rar
اینم اتزیو کشاورز با لباس رایدن در حال همکاری در مزرعه
اتزیو و دفاع از مزرعهکد:http://up.--------.com/images/zfdo7co3l27mgsh48zf7.jpg
اینم نمایی جالب از شهرکد:http://up.--------.com/images/xq3kjprg6mheu9dgt616.jpg
کد:http://up.--------.com/images/3ny794ajpq9mjpg9iy.jpg
سلام ...
من لوناردو رو ديدم و يك از وسايل رو ازش گرفتم ...حالا i جايي هست كه جز اين مموري نيست ...جاي خاصي هم نيست برم ...جريان چيه ؟؟
بايد چكار كنم ؟؟
بعد هم اينايي كه توي sell item هست رو بفروشم يا نگه ددارم ؟؟
اين لباسهايي كه دوستان دارن چكار كنم كه بدست بيارم ؟؟
اساسين كه كمك من هستن چطوري اپگريد ميشن ؟؟
سلامنقل قول:
نه نفروش
کدوم لباس
اپگريد که نه فقط قدرت حمله یا دفاع بالا میره ، اپگريد کلی هست
من واقعا گيج شدم ..نقل قول:
ميشه كمك كنيد ...
ممنون از بچه ها این Unlocker کامل نصب شد و درست کار میکنه .
فقط یه سوال کلی . الان اینو نصب کردم مثل اینکه Limited Codex Edition شد . تازگی ها بعضی بازیها رو دیدم که نوشته Limited Edition . یعنی یه سری امکانات برداشته میشه ؟
چی شد چی شد سیب ها ؟:18: جریان این سیب ها چیه مگه چند تان؟:13:نقل قول:
من اولین نسخه اینو بازی نکردم یکی میتونه بگه از کجا میشه داستان رو کامل فهمید اون دی وی دی جایزه که 1 فیلم توش رو هم دیدم چیزی کامل ازش دست گیرم نشد!:11:
اگه از چیز همون شکل بسته مانند هست، نشون میده شما مراحل رو تموم کردید!نقل قول:
اون بسته هم چتر نجات هست که وقتی شما سلاحتون رو Hidden Blade قرار بدید و از یه بلندی بپرید با کلیک راست چتر باز میشه...
گیج شدن نداره !!!
سلام
من تو Sequence 6: The Baron of Valois قسمت Gatekeeper گیر کردم. میگه Hold Shift to LOWER the gate ولی وقتی میرم کنار هر دروازه Shift رو نگه میدارم هیچی نمیشه فقط Ezio میره کنار دروازه و صدای بسته شدن میاد .
سلام.
یه سوال:
اگه مراحل Full Synchronization تموم نشن(مثلا تا 50 %) بعدا مشکلی پیش میاد؟
دقیقا کجای بازی نوشته Limited Codex Edition !؟نقل قول:
بازی هایی که می بینی نوشتن Limited Edition یعنی یه سری امکانات اضافه نسبت به نسخه ی اصلی دارن، مثلا یه سری سلاح ها، آپگرید ها، آیتم ها، مراحل اضافه یا یه سری امتیازات تو بخش آنلاین و ...
که البته یه مدت محدودی برا فروش هستند که بیشتر نسخه ی Limited Edition رو باید قبل انتشار بازی Pre Order کنید.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
فقط درصد کامل کردن بازی میاد پایین... ( موقعی که می خوای بازی رو لود کنی بقل سمت راست نوشته چند درصد از بازی رو رفتی )
ببين ...نقل قول:
اصلا من ماموريتي نرفتم ...
هيچ كاري نكردم ...
مگه اينجا نبايد ماشين گان رو پيدا كنيم ...من اصلا پيدا نكردم ...
خودمم نميدونم يعني چي ؟؟
نگاه كنيد ...
من بايد برم تو نقشه اينجا كه مشخص شده ...
اما نميشه چون هنوز جط سكانس نيست ...
پس من چكار كنم ؟؟
قبلشم كه لوناردو اومد و رفت ...
به احتمال زیاد کرک مشکل دارهنقل قول:
من تو بازی دیگه همچین مشکلی داشتم او سیزن رو از اول بازی کردم درس شد::8:
دوستان کسی نقشه جای پرها و ... رو نداره بذاره ؟
نقل قول:کد:http://guides.ign.com/guides/57512/page_5.html
اینو موقع نصب این بسته میگه که به نسخه Limited Codex Edition ارتقا یافتنقل قول:
نقل قول:عزیز نقشه اونهارو خیلی راحت میری از paintshop ها میخری....نقل قول:
آقا کسی راهنمایی واسه حل معما ها پیدا نکرده؟
واسه جای flag ها چطور؟
میدونم که نقشه جای اونهارو هم میخریم ولی بعضی هاشون توی این مراحلی هست که میریم واسه این گرگ نماها ولی نقشه ای واسه اونها نیست...
منم فقط یه پرچم borgia رو پیدا نکردم هنوز...
وتا پیداش نکردم نمیخوام بازی رو تمام کنم تا کامل تمام بشه...:31::31::31:
پیداش کردم...
آقا کسی تونسته این پرچم رو بگیره؟
من یه باگ از بازی پیدا کردم...:18:
نمیشه به سمت این میله پرید و گرفتش...:18:
عجب ضدحالی...:18:
اینم save من هر کی میخواد بره تست کنه!!!!!!!
برید حالشو ببرید که تا اینجای بازی که 83% رو رفتم همه چیز sync هستش و تمام mission ها انجام شده...کد:http://rapidshare.com/files/455667887/Assassin_s_Creed_PLSBOY_Saves.rar
حتما شما وقتی میخوام بپری جهت هم میدید فقط کلیک سمت راست با Space کافیه که درست بپره....
سلام.ميخواستم بدونم چطور ميشه بازي رو 100 درصد تموم كرد؟من تا 78 درصد رفتم و ديگه ماموريتي نمونده كه انجام نداده باشم.(همه ي ماموريت ها رو در rosa in fior va barracks va thievs guild ) در ضمن همه ي feather ها رو جمع كردم(ولي نفهميدم كه اين ها به چه دردي ميخورن يا چه چيزي رو اتلاك مي كونه) و borgia flags va tresure مونده.لطفا يه نفر يه راهنمايي جامع در مورد چگونه 100 كردن بازي بگه.ممنون.
عزیز اگه جهت ندی که اصلا نمیپره...:13:نقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
میتونی save من رو برداری . حالشو ببری چون فقط مونده این پرچم و یه secret location که گرفتن زره romulos هستش و بقیش هم ماموریتهایی که توی جریان اصلی بازی که باید حتما بری...نقل قول:
همه treasure ها و چیزهایی که میشه انجام داد رو رو تمام کردم...
البته یه shop quest هم مونده چون نتونستم چیزی به نام aconite پیدا کنم که بدم به یه دکتر...
ممنون.ولي ميخوام يه نفر يه راهنمايي جامع كنه تا خودم بتونم بازي روتموم كنم.نقل قول:
بچه هاسلام
چه پایان بدی داره!
آخرش چی میشه بعد از اینکه لوسی روبا خنجرمخفی میزنه؟!!!!!