سلام
من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه
ایا مشکل انتن در نمنونه های جدید تر حل شده ؟
مرسی
Printable View
سلام
من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه
ایا مشکل انتن در نمنونه های جدید تر حل شده ؟
مرسی
نقل قول:
اينو بببين فارسي هم هست ؟
به نظرت مشكل آنتن وجود داره ؟:13::13::13:
کد:http://www.box.net/shared/t9uxh6f0no
نقل قول:
نه مشکل آنتن هست ، منم موافقم ، اصلا این مقدار نباید پول این گوشی رو داد با این وضعیت آنتن دهی ، آخرشم چسب بزنی و ...
کار درست رو شما می کنی
اين ios 4.1 كه ميگن تو بازار اومده فابريك خود گوشيه يا گوشي باز شده و آپگريد شده؟دوستاني كه اطلاع دارن لطفا اگه نكته اي در مورد خريد اين گوشي هست بگن كه سر من و بقيه كه مي خوان بخرن كلاه نره ممنون.در ضمن اين گوشي اگه اصلا آنتن نميداد بازم محبوب بود.البته از طرز نوشتن آقاي simon معلومه نمي خوان كسي اين گوشي رو بخره.
جدا ؟ راس میگی ؟ :دینقل قول:
روالش از این به بعد همینطوریه
آقا جان خب گوشی که آنتن دهی درست نداره ، قیمتشم که به این زیادی هست ، قبول کنید ارزش خرید نداره و انتخاب های بهتری پیش روی شماست
حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكرنقل قول:
نه عزیز سری جدید که اومده با 4.1 اومده وربطی به باز شدن گوشی نداره
سلام به همگی.
جناب SIMON137 شما اگه نمیتونی اطلاعات درستی درباره یه محصول بدی نیازی نیست که به خودت زحمت بدی و بیای اینجا و با لحن بدی جواب سوال سایرین رو بدی.
اینجا محلیه که کاربران میان تا نقاط تاریک در ذهنشون رو درباره یه محصول روشن کنند ولی ظاهر شما علاقه داری سایر کاربران رو گمراه کنی و با جوابهایی از روی
تعصب و بچه گانه ، ذهن سایر کاربران رو منحرف کنی.
دوست عزیز از لحن جواب های شما کاملا مشخصه که این جوابها از روی یه نوع تعصب هست و بس.
خواهشن دوستان فقط در اینجا راهنمایی کنند تا من و امثال من که چیزی نمیدونیم آگاهی پیدا کنیم نه اینکه بدتر گمراه بشیم.
در آخر هم از همه دوستان عزیز اپلی مانند mohsenfhm , Mojtaba-MCI , alimehraeew و همه دوستان دیگه که در اینجا نمیشه اسمشون رو آورد و همینطور دوستان
خوبم پیام عزیز(payamf1) و Stream که واقعا در اینجا هیچگونه دریغی از کمک کردن و پاسخ دادن به سایر کاربران نمیکنند و ذهن همه کاربران رو با پاسخهای خوبشون روشن میکنند واقعا ممنونم.
با سپاس.
شرمنده دیگه ، ما از اون اول فقط داریم گمراه می کنیم :دینقل قول:
زحمتی نیست ، قابل نداره ، لحن هم اتفاقا خیلی صمیمی هست :دی
ممنون از اینکه واقعا عملکرد انجمن رو برای من توضیح دادید ، تو این مدت اصلا مشخص نبود دارم چیکار می کنم!
پاسخ بقیه جملاتتون رو هم نمیدم ، تجربه میگه فایده ای نداره ! :46:
مدتی زیاد مشکلاتش رو بررسی کردیم پاسخ هاش رو هم دادیم ، کلی راهنمایی هم برای خرید دادیدم ، گفتیم بخرید ، دیدم همه مخالفن ، میگیم نخرید بازم همه مخالفن :دی
----------------------------------------
خواهش می کنم ، ارادت مندیم ،نقل قول:
حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكر
برادر شما یه سر به پست های قبلی بزن ، اگر چیزی پیدا نکردی من هستم در خدمتت ، مفصلا بحث شده ، یه نیمچه سرچ بزن
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت :20:
هر سوالی داشتی بپرس:46:
دوست عزیز من گوشی رو الان 1 هفته هست خریدم و مشکل آنتن توی ورژن جدید هم هست و اولش میره روی اعصابت ولی بعدش که باهاش کار می کنی مبینی که اصلاً مشکلی برات به وجود نمیاره تا الان که من هرچی تلفن حرف زدم گوشیم نه قطع شده نه چیزی ولی من هم فکر می کردم توی ورژن 4.1 این مشکل حل شده ولی اگه می خوایی باید قاب دور گوشی رو بگیری تا از شرش راحت شینقل قول:
این حقیقته و نمیشه کتمان کردش :31:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
منظورم همین بود که الان ورژن 4.1 هست و جیل می کنم و برنامه می ریزمنقل قول:
پس فردا که به ورژن جدید آپدیت کردم و دیگه جیل نکردمش اون برنامه هایی که قبلاً روی گوشی ریختم کار میکنه ؟ یا باید جیل دوباره بشه تا کار کنه ؟!
سئوال بدیم اینه که برای زنگ اس ام اس برنامه راحتی نیومده ؟!؟! من زنگ موبایل رو تونستم با آیتونز بسازم و کانورت کنم :31: ولی اس ام اس رو هنوز کشف نکردم ؟!
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت :20:
هر سوالی داشتی بپرس:46:[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون
تا حالا كه ميشد ولي فعلا آنلاك براي فريمورهاي جديد ارائه نشره و خريد لاك يك ريسك محسوب ميشه .نقل قول:
عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون
اگر هم آنلاك نشه نميتونيد ازش استفاده كنيد :11:
سلام دوستان این کاور الان تو ایران هست ؟؟ و راسته مخفیه ؟ :31: یا تبلیغاته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
سلام دوستان این کاور الان تو ایران هست ؟؟ و راسته مخفیه ؟ :31: یا تبلیغاته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دوباره جیلبریک کنید!نقل قول:
معروفترین برنامه برای اینکار iPhone Ringtone Maker هست که خیلی راحت آهنگ مورد نظرتون رو انتخاب میکنید ، بعد این برنامه آهنگ انتخابی شما رو میفرسته به آیتونز که بتونید به عنوان Ringtone ازش استفاده کنید!نقل قول:
=====
ویرایش : سوالتون رو درست نخوندم.
یه آن فک کردم میخواین رینگتون بسازید...
راستش اس ام اس رو نمیدونم!
برای راهنمایی ممنون عزیز
یک سوال دیگه هم داشتم , در حال حاضر همه 3GS ها آنلاک میشن یا نه ؟ یادمه تا حدود 2 ماه پیش یک ورژنش آنلاک نمیشد .
بازم ممنون
دوستان ورژن گوشیم 4.1 هست و جیلبرک و انلاک شده برنامه خاصی برای بلوتوث وجود داره تا کاره ما راه بیوفته
برای ورژن 4 هنوز برنامه ای واسه بلوتوث نیومدهنقل قول:
نقل قول:
من يك جا ديدم . تعدادش محدود بود . با اسپري 38 تومن . خواستي پ. خ بده تا تبليغ نشه :11::13::31:
چه خوب کجا دیدی دوست عزیز ؟ بعد این دورش همین جوریه واقعاً اصلاً معلوم نمیشه ؟ چون واسه من دورش مهمه که تابلو نشه مثل این قاب زاقارت ها :31:نقل قول:
سلام .. یکی از بچه ها یه ایفون 4 گرفته فریمور 4 ولی جیلبرک نکرده الان مشکلش اینه که وقتی به ایتونز متصل میکنه بالافاصله
eject میشه و فرصت هیچ کاری رو بهش نمیده یعنی پی سی اون رو میشناسه (مشکلی از نظر کانکت شدن و یو اس بی درایور و ... نیست)
ولی به محض اینکه ایتونز رو باز میکنه ایفون eject میشه!!! میگه هر کاری کردم نشد که نشد!
(ایپاد یکی هم اینجوری شده)
حالا نمیدونم چه راه حلی هست حتی یه سری کارها رو تو سایت اپل گفته بود که میگه انجام دادم ولی بازم نشده !!!
ممنون میشم کمک کنید!
دوستان سلام...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كرد؟
چطوري بايد بريزيم رو گوشي؟
باید آیتیونز رو دانلود کنید ، اکانت آیتیونز بسازید، گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر ...نقل قول:
سورس appsyne رو از سدیا روی گوشی نصب کنید.
وارد سایتبشید برنامه مورد نظر رو دانلود کنیدکد:http://apptrackr.org
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید ، وارد بخش آیفون آیتیونز بشید ، برنامه مورد نظر رو با آیتیونز باز کنید ، و روی گوشی در محل مورد نظر نصب کنید .
اگر هم برنامه اورجینال می خواهید باید مستقیم با آیفون به اینترنت وصل بشید و سپس به اپل استور و از اونجا برنامه رو خریداری کنید
نقل قول:
ممنون دوست عزيز...
مشكل اينجاست كه اون كسي كه گوشي رو ازش خريدم برام كلي برنامه ريخته...اگر بخوام خودم برنامه بريزم اونا همه پاك ميشن:19:
راهي نيست كه بشه از اين برنامه ها بك آپ گرفت و بعد برنامه هاي جديد رو اضافه كرد؟
موقعی که به آیتیونز وصل می کنید ، بزنید پروفایل جدید برای آیفون بسازه ، از همشون بک آپ میگیره...نقل قول:
کلا پول نباید به این چیزا داد چون کار واقعا آسونی هست ، اون طرف فقط گوشی شمارو وصل می کنه به کامپیتور یک کلید میزنه همه برنامه ها نصب میشن .
حالا چقدر گرفته ؟
اقایون من نه وقت خواندن ۱۰۰ صفحه رو ندارم .
۱ کلام ، مشکل انتن از پایه حل شده یا نه
مرسی مرسی
همون اول كه خريدم روش اين برنامه ها رو ريخت ديگه....24 صفحه برنامه ريخت 20 تومن...نقل قول:
ميگم اين آيتونز و پروفايل و اينا رو زياد بلد نيستم ( تازه كارم)....سايتي يا مقاله اي نيست كه اينا رو ريز به ريز و خيلي ابتدايي توضيح داده باشه؟
خیر ، از پایه حل نشده و همچنان به قوت خودش باقیه!نقل قول:
راه حلهای این مشکل زیاده!مختصر و مفید.
شما مگه آیفون 4 داری که اینطوری قاطع میگی حل نشده؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز جبهه نگیر!!! من 1هفته هست دارم و با قاطعیت میگم که حل نشده!!!! ولی خوب یه سری مثل ما عاشق اپل نیستن و می خوان یه گوشی کامل بگیرن و اینجا برای همین کاراست !!!! من الان خودم دنبال قاب جدید Zagg هستم که برای دور گوشی به صورت Invisible هست تا ازتماس دست جلوگیری کنه تا آنتن اش فول باشه همیشه!!!نقل قول:
بهتره منطقی باشین به عنوان کاربر فعال این سایت !!!
چطوری؟نقل قول:
اقایون من نه وقت خواندن ۱۰۰ صفحه رو ندارم .
۱ کلام ، مشکل انتن از پایه حل شده یا نه
مرسی مرسی
شخصا حاضرم با گرفتن فیلم به شما نشون بدم که یک دونه آنتن هم ازش کم نمیشه :27:نقل قول:
نقل قول:
کسی هیچ اطلاعی نداره ؟ :13:
دوستان بحث انتن دهی به کجا رسید!!!!!!!:19::19::19:نقل قول:
خوبه!!!بده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19: :19:
من كه اين گوشي رو ندارم ولي يكي از دوستان داشت ما كه هر چي ور رفتيم خداييش آنتن كم نشد سيم كارت هم همراه اول بود اينا همش شايعه هست مگه ميشه 3GS مشكل نداشته باشه بعد تو اين گوشي همچين فولي بكنن؟در ضمن تو اينترنت يه سرچ بزن راجع به آزمايشگاه سياه اپل تا ببيني چقدر رو آنتنهاي گوشي اپل كار كرده.نقل قول:
خوب دوستان کسایی که دارن یه 20 ثانیه اون قسمتو نگه دارن فیلم بگیرن که بقیه ببینن که اینجوری هست یا نه
نقل قول:
تا الان 1000 بار از دوستان خواهش كرديم كه اين بحث رو ادامه ندن :27: چون هميشه به جنجال كشيده شده و باعث دلخوري چند تا از دوستامون شده :13:
براي روشن شدن موضوع اين فيلم 3 مگابايتي رو دانلود كنيد . فارسي هم هست :11:
http://www.box.net/shared/t9uxh6f0no
دوست عزیز من با کمک آقا پیمان دیروز خریدم
ولی چون امکان آپیود فیلم با حجم بالا نداشتم چیزی نگفتم وگرنه من الان 1 دقیقه هست که کل گوشیو با دستم پوشوندم ولی آنتنش نمیپره
منم شخصاً براتون فیلم میگیرم میزارم روی سایت :31:نقل قول:
بزودی
دوستان بخدا قصد جنجال ندارم:41:نقل قول:
به هر حال عذر میخوام:41:
فقط میخوام بدونم واقعا خرید درستیه یا نه؟!!!!
تشکر.نقل قول:
خیر ، بنده آیفون 4 ندارم ولی سعی میکنم اطلاعات برزوی در موردش داشته باشم!نقل قول:
ضمن اینکه حل شدن مشکل آنتن دهی چیز کوچیکی نیست که وقتی فرضا رفع شد منو شما بی خبر بمونیم!
خیلی ها میگن این گوشی همچین مشکلی نداره ولی خیلی های دیگه هم میگن همچین مشکلی داره...
به هرحال این خودش نشون میده هنوز آنتن دهی اولویت اول بررسی خیلی از کاربرا واسه خریده آیفونه!
هرکس نظری داره...
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
با تمام این تفاسیر من قبلا هم گفتم ، الانم میگم!
با علم به اینکه آیفون 4 همچین مشکلی داره بازم حاضرم به جای 3 جی اسم ازش استفاده کنم چون احساس میکنم مزایاش خیلی خیلی بیشتر از معایبشه و از طرفی خیلی راه ها هست برای حل مشکل آنتن دهی...