میشه دلیل نفرتتو بدونم؟نقل قول:
Printable View
میشه دلیل نفرتتو بدونم؟نقل قول:
بچه ها نمیدونید حذف برزیل چه فازی داد حال کردم
الان من اینقدر خوشحالم که انگار آرژانتین قهرمان شده
نه داداش ما فقط تو تاپیک آرژانتین میپریم و کلا به کلاسمون برمیخوره بریم تاپیک تیمهای دیگه...نقل قول:
به شما هم توصیه میکنم از این خزبازیها درنیاری
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
خب بروبچس برزیل و دونگا حذف شدند تا راحتترین نوع قهرمانی اون هم در جام جهانی نصیب ما بشه...
پیشاپیش قهرمانیمون رو تبریک میگم...
فکر میکنم آلمان با گرفتن 11 کارت قرمز حذف بشه
خوب دیگه الان رقیب اصلی فقط اسپانیاست
با شکست اسپانیا به سادگی میشه قهرمان شد
این آقا آلمان رو نمیبینه!بعد از آلمان اسپانیا بید!:31:
آقا من بيشتر از اين 8 پا مي ترسم . جونور همه نتايج رو درست پيش بيني كرده ... :31:
نقل قول:
دقیقا منم از آرژانتین خوشم میاد و
از آلمان واقعا متنفرم .
خدا کنه آرژانتین آلمان رو نابود کنه . :20:
و 3 تا تیم دوست داشتنی اسپانیا و آرژانتین و هلند جزو 4 تیم نهایی باشن . :8:
سلام
این بازیکن اروگوئه چرا اینجوری شد....؟؟؟
1 لحظه فکر کردم که داره جون میده....!!!!:18:
میبینمنقل قول:
اما حریف آرژانتین نمیشه
فقط حریف ما اسپانیاست
بعدشم توی فینالیم با هلند
و به راحتی قهرمانیم :10:
الان اروگوئه صعود کرد فکرشو بکن بقیه رم ببرنو به هم بخورننقل قول:
آرژانتین و اروگوئه تو فینال یه فینال کاملاً لاتین :31:
دقیقا!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
این بازیکن اروگوئه چرا اینجوری شد....؟؟؟
1 لحظه فکر کردم که داره جون میده....!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم خوابم نمیبره.......:19:
امیدوارم امروز آرژانتین انتقام چند ساله شو از آلمان بگیره....:9:
به سلامتی برد آرژانتین...:7:
سلام من میگمنقل قول:
چون جام 90 رو هیچ کس فراموش نکرده که فکر کنم رودی فولره... بود خودشو انداخت زمین الکی پنالتی گرفت حق آرژانتین رو خوردن و قهرمان شدند :angry::angry::angry:
بعدها هزاران بار اون صحنه بررسی شد پنالتی نبوده و نیست و آلمانی ها ضد فوتبال بازی کردند
الان یه برزیلی از شانس ما پیدا میشه میگه گل کانیگیا تو اون جام آفساید بود حق برزیل بود و ... خودم بگم حداقل اصلا هم آف ساید نبود
امیدوارم انتقام اون جام رو هر طوری که هست به بهترین نحو امروز از آلمان بگیرن من واقعا از اون جام عقده دارم خدایی حالا مارادونا که باید دیگه شونصد برابر ماها باشه پس حتما می بریم
این کلیپ رو هم حتما همه دیدن یه انیمیشن بسیار جالب از مقایسه مارادونا و مسی تنها تفاوتشون گرفتن جامه که مسی امسال میگیره.... حتـــــــــــــــــــــــ ــــما
من خدایی قلبم تو دهنمه خوابم نمی بره نمی دونم چی کار کنم ...کد:http://www.youtube.com/watch?v=ua4F9HoHuoU&feature=related
حتما می بریم
Vivaaaa Argentinaaa
نتيجه بازي آلمان و آرژانتين اينه
آرژانتين 1 - آلمان 0
گل : مسي
نتيجه بدي نيست ولي اي كاش سه هيچ يا 4 هيچ ميشد....
دم همه بچه های آلبی سلسته گرم
امسال دیگه سال ماست. راستی شما اشکای مارادونا رو توی فینال 90 یادتونه:41: امروز روز تلافیه :21:
به دلم افتاده امروز روز مسی مخصوصا با اون دفاعای لنگ درازه آلمان. ممکنه با انگلیس خوب بوده باشن ولی روی زمین کارشون تمومه
:31: اون وقت شما از کجا به این نتیجه پی بردی ؟نقل قول:
یا2یک میشه یا3به دو یا یک هیچ کلاًبااختلاف یه گل به نفع آرژانتین ولاغیر!:46:
ارتش امپراطوری کبیر آرژانتین!:40:
نقل قول:
كاملا مشخصه:10:
اقا بد جور اسپرس دارم,حالا اگه این دوتا به هم نمی خوردن چی میشد؟؟!! ها؟؟! چی میشد؟؟!
بچه ها اینم اون عکسی که قولشو داده بودم,
اول یه جور دیگه بود ولی بعد برای اینکه توازن برقرار بشه و تبعیض قایل نشده باشم و حرف و حدیثی توش در نیاد مدلشو عوضش کردم!!
تقدیم به بچه های گل ارژانتینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد مورتال کمبت بخیر : دی
سگا بازی میکردیم همه فینیشینگا بلد بودم :31:
سلام
با اجازه آقای ALI_HONDA این اخبار رو از سایت قطره نقل میکنم.....
:26:خبر خوش برای هواداران آرژانتین: مسی برای بازی برای آلبی سلسته برابر آلمان مشکلی ندارد:26:
ديگو آرماندو مارادونا اراده الهي را عامل اصلي موفقيت شاگردانش در جام جهاني دانست.
مارادونا درباره عملكرد شاگردانش در آفريقاي جنوبي گفت: امسال به دست خدا نيازي نداريم. زيرا خود خدا با ماست و اراده الهي با ماست و باعث موفقيت ما مي شود.
مارادونا پس از گل جنجالي در جام جهاني 1986 كه با ضربه دست به ثمر رساند. اين گل را دست خدا ناميده و به اين ترتيب به منتقدانش پاسخ داده بود.
مارادونا در نشست خبري گفت: روز جمعه كودكاني را ديدم كه در خيابان به دنبال من بودند. وقتي من را ديدند گفتند "ديه گو" ما مي خواهيم تو قهرمان شوي. مي تواني آرژانتين را به فينال ببري؟ من به آن ها پاسخ دادم. نگران نباشيد. اراده الهي بر اين استوار است كه ما امسال موفق شويم.
مارادونا كه به شدت احساسي شده بود، ادامه داد: پدرم وضعيت جسماني مناسبي ندارد. اما به من گفته اگر به ديدار پاياني راه پيدا كنم براي تماشاي فينال به آفريقاي جنوبي سفر خواهد كرد. پدرم به من گفت، پسرم همانند سال 1986 حريف را اسير كن.
مارادونا با رد استرس و فشار بر روي بازيكنان گفت: به هيچ وجه اين گونه نيست. البته مردم از ما انتظار دارند كه با جام به آرژانتين بازگرديم اما بازيكنان با آرامش كامل به ميدان ميروند زيرا مي دانند كه از حريف برتر هستند.
مارادونا دربارهي وضعيت مسي گفت: مشكل مهمي نيست. كمي سرما خورده بود. هوا هم بسيار سرد بود ترجيح دادم تمرين نكند تا حالش بدتر نشود اما مشكل خاصي وجود ندارد و مي تواند مقابل آلمان به ميدان برود.
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
جام جهاني 2010مارادونا: خدا مي خواهد كه آرژانتين به فينال برسد
خبرگزاري آريا- ديه گو مارادونا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، در مصاحبه با شبکه تلويزيوني "چنل 13" گفت که مطمئن است آرژانتين به فينال جام جهاني خواهد رسيد چون خدا مي خواهد.
به گزارش خبرگزاري آريا، وي خطاب به طرفداران تيم ملي آرژانتين گفت:"خيال تان راحت باشيد. ما به فينال خواهيم رسيد. اگر خدا بخواهد، به فينال خواهيم رسيد. و خدا اين را مي خواهد."
مارادونا در مورد ترکيب خط دفاعي آرژانتين در بازي روز شنبه در مقابل آلمان گفت:" دميکليس در ترکيب اصلي قرار دارد. اما در مورد زوج او هنوز تصميم گيري نکرده ايم. بورديسو يا ساموئل؟ بايد بيشتر بررسي کنيم."
آرژانتين در يکي از حساس ترين ديدارهاي اين مرحله به مصاف آلمان خواهد رفت؛ ديداري که تکرار رويارويي دو تيم در جام جهاني قبل است. دو تيم در سال 2006 به تساوي 1-1 رسيدند و در نهايت شاگردان کلينزمن با درخشش ينس لمن در ضربات پنالتي پيروز شدند.
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
مارادونا: به دست خدا نياز نداريم / خود خدا با ماست!
ديگو آرماندو مارادونا اراده الهي را عامل اصلي موفقيت شاگردانش در جام جهاني دانست.
مارادونا درباره عملكرد شاگردانش در آفريقاي جنوبي گفت: امسال به دست خدا نيازي نداريم. زيرا خود خدا با ماست و اراده الهي با ماست و باعث موفقيت ما مي شود.
مارادونا پس از گل جنجالي در جام جهاني 1986 كه با ضربه دست به ثمر رساند. اين گل را دست خدا ناميده و به اين ترتيب به منتقدانش پاسخ داده بود.
مارادونا در نشست خبري گفت: روز جمعه كودكاني را ديدم كه در خيابان به دنبال من بودند. وقتي من را ديدند گفتند "ديه گو" ما مي خواهيم تو قهرمان شوي. مي تواني آرژانتين را به فينال ببري؟ من به آن ها پاسخ دادم. نگران نباشيد. اراده الهي بر اين استوار است كه ما امسال موفق شويم.
مارادونا كه به شدت احساسي شده بود، ادامه داد: پدرم وضعيت جسماني مناسبي ندارد. اما به من گفته اگر به ديدار پاياني راه پيدا كنم براي تماشاي فينال به آفريقاي جنوبي سفر خواهد كرد. پدرم به من گفت، پسرم همانند سال 1986 حريف را اسير كن.
مارادونا با رد استرس و فشار بر روي بازيكنان گفت: به هيچ وجه اين گونه نيست. البته مردم از ما انتظار دارند كه با جام به آرژانتين بازگرديم اما بازيكنان با آرامش كامل به ميدان ميروند زيرا مي دانند كه از حريف برتر هستند.
مارادونا دربارهي وضعيت مسي گفت: مشكل مهمي نيست. كمي سرما خورده بود. هوا هم بسيار سرد بود ترجيح دادم تمرين نكند تا حالش بدتر نشود اما مشكل خاصي وجود ندارد و مي تواند مقابل آلمان به ميدان برود.
واسه چی اجازه می گیری !!!؟نقل قول:
جشن و شادي مردم آرژانتين به خاطر حذف برزيل!!/ وقتی چشم دیدن موفقیت هم را ندارند!
مردم آرژانتين از شكست و حذف تيم ملي فوتبال برزيل خوشحال شده و به جشن پرداختند.
به گزارش اوگلبو، لحظاتي پس از باخت ناباورانه برزيل برابر هلند و حذف از جام جهاني 2010، مردم شهرهاي مختلف آرژانتين با تجمع گسترده در خيابانها به جشن و سرور مشغول شدند. شادي مردم اين كشور آمريكاي لاتين به حدي بود كه براي ساعاتي تا پاسي از شب ادامه يافت.
شهروندان آرژانتيني آنقدر خوشحال بودند كه گويي تيم كشورشان به جاي نارنجيپوشان هلند مقابل رقيب ديرينه همقارهاي به برتري رسيده است.
دليل اين همه شادي رقابت ديرينهاي است كه مردم اين كشور با برزيليان در ردههاي گوناگون از جمله ورزش در سطح قاره آمريكاي لاتين دارند. به باور آنها حذف برزيل سبب خواهد شد تا يكي از مدعيان درجه اول قهرماني از كورس دور مانده و در عين شاگردان ديگو مارادونا راحتتر از قبل بتوانند با غلبه احتمالي مقابل آلمان خود را به روياي كسب سومين جام جهاني نزديك سازند.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
گزارش/ آلمان - آرژانتين جنگ ستاره ها
تبريز - تيمهاي ملي فوتبال آرژانتين با ليونل مسي و آلمان با مسعود اوزيل در حالي در مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰به مصاف هم ميروند كه آرژانتينيها در انديشه انتقام شكست جام ۲۰۰۶و آلمان ها در صدد راهيابي به مرحله نيمه نهايي هستند.
به گزارش روز شنبه ايرنا، امروز علاقمندان و دوستداران فوتبال شاهد بازي ديدني و حساس بين دو تيم آرژانتين و آلمان از مرحله يك چهارم خواهند بود و اين ديدار به دليل وداع تيم بازنده با جام نوزدهم حساسيت زيادي براي هر دو تيم دارد.
با توجه با اينكه تيم ملي هلند روز گذشته بليت برگشت برزيل را تاييد كرد اكنون نوبت يكي از دو تيم آلمان يا آرژانتين است كه با جام وداع كند.
تيم ملي آرژانيتن براي آخرين بار در جام جهاني ۸۶و با درخشش مارادونا موفق به قهرماني در رقابتها شد و در جام جهاني ۹۰و در بازي فينال با تك گل برمه بازي را به آلمانها واگذار كرد و اين آخرين بازي بزرگ مارادونا با تيم ملي بود.
آخرين رويارويي اين دو تيم در جام جهاني ۲۰۰۶آلمان بود كه تيم ميزبان در مرحله يك چهارم نهايي و پس از اينكه بازي در وقت قانوني و اضافه به تساوي يك بر يك انجاميد با نتيجه ۴بر ۲در ضربات پنالتي آرژانتين را حذف كرد.
انتقام آخرين بازي، هدف تيم ملي آرژانتين در بازي امروز خواهد بود و مارادونا نميخواهد و دوست ندارد اولين تجربه مربيگرياش با اين تيم با تلخي به پايان برسد.
در يك سوي ميدان اين بازي مسي و در سوي ديگر آلمانها يعني اوزيل براي موفقيت تيمشان عرق خواهند ريخت و هر بازيكني كه در خدمت تيمش باشد نامش در فوتبال كشورش و جهان ثبت ميشود.
تركيب احتمالي آلمانها براي اين ديدار نوير، فردريش، بوآتنگ، مرته ساكر، فيليپ لام، سامي كديرا، شوان اشتايگر، مسعود اوزيل، لوكاس پودولسكي، مولر و ميروسلاو كلوزه خواهد بود.
همچنين پيش بيني ميشود مارادونا در اين ديدار از سرجيو رومرو، اوتامندي، دميكليس، بورديسو، هاينزه، ماسچرانو، گوتيرز، ورون، مسي، هيگوآين و ته وز استفاده خواهد كرد.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
جام جهاني 2010آرژانتيني ها براي اختاپوس آلماني رقيب پيدا کردند
خبرگزاري آريا- يک دلفين پس از آنکه هشت پاي معروف آلمانيها پيشگويي کرد که ژرمنها مقابل آرژانتين به پيروزي مي رسند تصميم گرفت از ياران مارادونا حمايت کرده و آنها را پيروز اين ميدان معرفي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، به نظر مي رسد براي "پل" هشت پاي پيشگوي آکواريم اوبرهازون که موفق شد نتيجه بازي انگليس و آلمان را به درستي پيشگويي رقيب پيدا شده است.اين رقيب نيز که از دنياي زير آب به جام جهاني 2010 سلام مي کند دلفيني به نام "سايکو" است. نگهدارنده هاي اين دلفين که در آکواريم شهر بندري "مار دل پلاتا" زندگي مي کند از آن خواستند که نتيجه بازي آرژانتين و آلمان را پيشگويي کند تا يک رقيب "آبزي" براي پل پيدا شود.
به اين ترتيب به نظر مي رسد که بازي اين 2 تيم به مرزهاي دريايي و حتي زيردريايي کشورهايشان نيز رسيده است و نه تنها موجودات 2 پا بلکه ساير مخلوقات ساکن اين کشورها نيز مي خواهند شاهد پيروزي تيم محبوب خود باشند.
مسئولان اين آکواريم به سايکو 2 توپ نشان دادند که يکي به رنگ پرچم قرمز، سياه و طلايي تيم ملي آلمان و ديگري به رنگ پرچم آبي و سفيد تيم ملي آرژانتين بود و منتظر ماندند تا اين دلفين يکي از آنها را براي بازي انتخاب کند.
سپس سايکو 4 متر از آب بيرون پريد و بي درنگ توپ به رنگ پرچم تيم ملي آرژانتين را برداشت و در استخر خود شروع به بازي با آن کرد.
برپايه گزارش فرانس پرس، به گفته حاضران، اين اقدام دلفين نشانه اي خوبي براي آرژانتين در پيروزي مقابل آلمان در مرحله يک چهارم نهايي خواهد بود.
همچنين لاک پشت 70 ساله اي که در آکواريمي در آرژانتين زندگي مي کند نيز در کنار دلفين هم وطن خود رقيب هشت پاي آلمانيها شد و پيشگويي کرد که آرژانتين در بازي با آلمان به پيروزي مي رسد.
اين لاک پشت کهن سال که با 70 سال سن و 100 کيلو وزن در آکواريم شهر مندوزا زندگي مي کند همراه با "سايکو" دلفين آرژانتيني دست به دست هم داده اند تا مقابل هشت پاي آلماني که پيروزي ژرمنها را پيشگويي کرده بود بايستند.
فدريکو کورئا مربي اين آکواريم در اين خصوص اظهار داشت: آکواريم ما نسبت به پيشگويي هشت پاي آلماني نگران شد و تصميم گرفت که از لاک پشت سالمند که بزرگ اين آکواريم است کمک گيرد.
در اين راستا مسئولان اين آکواريم پرچم آلمان را در طرف چپ و پرچم آرژانتين را در طرف راست آکواريم لاک پشت پير قرار دادند.
اين نمايش در حضور حداقل 30 تماشاچي برگزار شد و فيلم آن نيز در روي يوتيوب قرار گرفت.
اکنون اين سوال مطرح است که کدام يک از اين موجودات دريايي راست مي گويند: سايکوي دلفين و لاک پشت يا پل هشت پا!؟؛
در اين نمايش، لاک پشت از مسير چپ به راست در آکواريم خود شنا کرد و پس از عبور از پرچم آلمان دست خود را به پرچم آرژانتين زد و به اين ترتيب پيشگويي کرد که تيم ملي آرژانتين در بازي مقابل آلمان پيروز خواهد شد.
اين مسئول آکواريم افزود: لاک پشت پير از سال 1984 با ما زندگي مي کند و حرف آن براي ما نشانه خوبي است. ما براي تشکر از اين پيشگويي به لاک پشت خود غذاي محبوبش يعني ميگو داديم.
يکي از هواداران تيم ملي آرژانتين گفت: به هر حال لاک پشت از پل 8 پا پيرتر و بنابراين فاضل تر است و حرفش مي تواند بيشتر از حرف يک هشت پاي جوان اعتبار داشته باشد.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
انتقاد مارادونا از داوري جام جهاني ۲۰۱۰در آستانه ديدار با آلمان /همه تصمیمات داور بودار بود! /اگر داوران نميتوانند گل را ببيند، پس چرا در زمين هستند؟
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در آستانه ديدار با آلمان در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام جهاني ،۲۰۱۰از داوري در اين رقابت ها انتقاد كرد.
خبرگزاري رويترز روز شنبه نوشت: اين در حاليست كه بازيكنان تيم آلمان هم قبل از اين آرژانتين را به فشار و اعتراض به داوران و خط نگه داران در جريان بازيها متهم كرده بودند.
ديه گو مارادونا با اشاره به داوري هكتور بالداسي در جريان پيروزي يك بر صفر اسپانيا مقابل پرتغال در دور دوم جام نوزدهم گفت: بالداسي به بازيكنان پرتغال اجازه نميداد وارد محوطه جريمه اسپانيا بشوند. به نظرم همه تصميمات او به نفع اسپانيا بود. همه تصمیمات داور بودار بود!
او كه مدعي است بالداسي را خوب ميشناسد و اغلب با هم صحبت ميكنند، افزود: در بازي اسپانيا برابر پرتغال، گل داويد ويا به وضوح آفسايد بود و هوگو آلميدا بازيكن پرتغال اصلا خطا نكرد كه اخراج بشود. بالداسي خيلي ضعيف عمل كرد.
البته دو بازي گذشته تيمهاي آرژانتين و آلمان هم در دور دوم عاري از چنين اشتباهات جنجالي داوران نبوده است.
كارلوس ته وز گل اول آرژانتين در جريان برتري ۳بر ۱مقابل مكزيك را در حالي به ثمر رساند كه در موقعيت آفسايد قرار داشت و آلمان در حالي انگليس را ۴بر ۱شكست داد كه داور گل مسلم فرانك لمپارد را نپذيرفت.
مارادونا با بيان اين كه، انگليس فضاي لازم براي ضد حملات را در اختيار آلمان قرار داد، قدرت حمله ژرمنها را رد كرد و گفت: انگليس كار را براي آنها راحت كرده بود.
اين مربي در خاتمه گفت: گل انگليس به روشني گل بود . اگر داوران نميتوانند گل را ببيند، پس چرا در زمين هستند؟ تا وقتي از فن آوري خط دروازه استفاده نشود، چنين اتفاقاتي در فوتبال روي خواهد داد.
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
/همگام با جامجهاني2010- آفريقايجنوبي/
مسي: اكنون وقت انتقام از آلمان است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اكنون وقت انتقام از آلمانها رسيده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، ليونل مسي اظهار داشت: مشخص است بازي با آلمانها سختتر از ديدارهاي قبلي است. با اين حال، آرژانتين آمادگي شكست اين حريف را دارد و به نظر ميرسد وقت انتقام از آنها فرارسيده است.
اين بازيكن عضو بارسلونا كه در پايان سال گذشته به مقام بهترين بازيكن اروپا و جهان رسيد، افزود: تواناييهاي زياد تيم ملي آلمان را ناديده نميگيريم. اما آنقدر قدرت و استعداد داريم كه از سد آنها گذشته و باخت 4 سال قبل در برلين را جبران كرده و انتقام بگيريم.
تيم آرژانتين در بازي مرحله يك هشتم نهايي جامجهاني 2006 مغلوب ژرمنها شد كه همين راهراهپوشان را مصمم به كسب نتيجه به منظور جبران آن باخت كرده است.
مصاف اين دو تيم امروز عصر مقارن ساعت 18:30 به وقت تهران آغاز خواهد شد.
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
جام جهاني 2010بكنباوئر: نبايد مارادونا را دست كم گرفت
خبرگزاري آريا- قيصر فوتبال آلمان نسبت به دست کمگرفتن تواناييهاي سرمربي تيم ملي آرژانتين هشدار داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، فرانتس بکن باوئر در يادداشتي که براي روزنامه بيلد نوشت، عنوان کرد: با پله که قابليتهاي ديگو مارادونا را نايده ميگيرد، موافق نيستم. باور دارم مارادونا هم به عنوان بازيکن و هم در قالب مربي قابليتهاي داشته که او را از ساير رقبا متمايز کرده است.
اين چهره 64 ساله که بخاطر نقش اسطورهاي اش در فوتبال آلمان همواره به عنوان چهره برتر و قيصر ناميده ميشود، افزود: بطور قطع مارادونا براي پيش بردن تيمش مقابل ما برنامههايي دارد که تيم آلمان بايد زيرکي بخرج دهد تا اين برنامهها خنثي شوند.
بکن باوئر افزود: به نظر من در بازي با آرژانتين باستين شواين اشتايگر و سامي خديرا نقش مهمي در راه منزوي کردن ليونل مسي دارند. اگر اين دو بتوانند کاپيتان تيم آرژانتين را از جريان بازي دور کنند، آنوقت راحتتر ميتوان به کسب موفقيت در بازي با اين حريف قدرتمند فکر کرد.
وي اضافه کرد: در راه قهرماني به نظر من سختترين بازي تيم ملي همين ديدار با آرژانتين است. کسب نتيجه در اين ديدار تيم ملي را در جمع 4 تيم پاياني قرار خواهد داد و باعث خواهد شد بطور جدي به فکر راهيابي به بازي نهايي شويم که در اين حالت يا بايد با اسپانيا ديدار کنيم يا اينکه برابر پاراگوئه بايستيم.
مصاف آلمان و آرژانتين فردا عصر در ورزشگاه فري پوينت انجام خواهد شد.
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
ستاره دهه هفتادفوتبال برزیل به تهران رسید/ جرزینهو : بازیکن موردعلاقهام لیونل مسی است/ به همراه تصاویر
جرزینهو ستاره دهه هفتاد فوتبال برزیل بامداد روز جمعه وارد تهران شد.
این بازیکن تیم قهرمان برزیل در جام جهانی ۱۹۷۰ برای اولینبار به ایران آمده است و در همان ورود، با بیان این نکته که همیشه علاقهی زیادی به دیدار از ایران داشته گفت ایران را با تمدن دوهزارساله و کهنش میشناسد. جرزینهو که از سائوپائولو به دبی و از آنجا به سمت تهران حرکت کرده بود، ساعت چهار بامداد روز جمعه وارد فرودگاه امام خمینی(ره) شد و مورد استقبال تهیهکنندگان برنامهی جام رنگینکمان که جرزینهو به دعوت آنها و شرکت نفت سپاهان به تهران آمده، قرار گرفت. محل اسکان جرزینهو در تهران، هتل المپیک است.
او پیش از حذف برزیل از جام جهانی گفت: «تیم محبوبم در این جام فارغ از ملیت خودم برزیل است و فکر میکنم برزیل قهرمان جام خواهد شد. بازیکن موردعلاقهام هم لیونل مسی است.»
جرزینهو از شنبه شب، کارشناس ثابت برنامهی جام رنگینکمان خواهد بود که ساعت ۲۱ از شبکه تهران پخش میشود.
جرزینهو بازی تیم ملی کشورش با هلند را در سینماپردیس ملت و در کنار رضا یزدانی بهعنوان میهمان برنامه جام رنگینکمان تماشا کرد. او یک جلسهی مطبوعاتی هم در روز یکشنبه خواهد داشت.
چون ایشون رئیس تاپیک هستن:31:نقل قول:
اجازه ما هم دست شماس!:19:نقل قول:
با وجود مخالفت ها / مركل در ديدار تيم ملي كشورش با آرژانتين حضور خواهد داشت
صدراعظم آلمان، فردا (شنبه) پس از ديدار با رييس جمهور آفريقاي جنوبي در كيپ تاون، براي تماشاي بازي تيم ملي فوتبال كشورش با آرژانتين به ورزشگاه گرين پوينت ميرود.
با وجود تمام مخالفتهایی که احزاب مختلف آلمان با سفر صدراعظم آلمان به آفریقای جنوبی داشتند ، خانم آنجلا مركل در ديدار با جيكوب زوما رييس جمهور آفريقاي جنوبي، موضوعات مشترك ميان دو كشور را با وي به بحث خواهند نشست و سپس براي حمايت از بازيكنان كشورش در بازي يك چهارم نهايي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي در استاديوم گرين پوينت حضور مييابد.
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
کری خوانی از نوع بالاك: آلمان به راحتي آرژانتين را شكست ميدهد
ميشاييل بالاك كاپيتان مصدوم تيم ملي فوتبال آلمان پيش بيني كرده است كه اين تيم، آرژانتين را در ديدار يك چهارم نهايي جام جهاني ۲۰۱۰با نتيجه ۳بر ۱شكست خواهد داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني فيفا، اين هافبك ۳۳ساله كه در فينال جام حذفي باشگاههاي انگليس از ناحيه قوزك پا آسيب ديد و جام جهاني را از دست داد به نشريه بيلد گفته است كه توصيهاي براي بازيكنان جوان آلمان ندارد.
او پس از تماشاي تمرينات روز جمعه تيم آلمان كه متوسط سني بازيكنانش زير ۲۵سال است، گفت: هيچ توصيهاي به آنها ندارم. همه چيز واقعا خوب است.
كاري كه آنها تاكنون انجام داده اند، فوقالعاده بوده است.
تيم آلمان تحت مربيگري يوآخيم لاو پيش از اين در مرحله گروهي استراليا را ۴بر ۰شكست داد و در دور دوم هم توانست شاگردان فابيو كاپلو در تيم انگليس را با نتيجه ۴بر ۱از پيش رو بردارد.
آلمان در صورتي كه بتواند آرژانتين را شكست دهد بايد در نيمه نهايي به مصاف برنده بازي اسپانيا - پاراگوئه برود.
بالاك تا قبل از اين بازي، در كنار بازيكنان خواهند ماند.
فکر نمیکنم که هیچکدومتون مشکل منو داشته باشه.....:18:
من طرفدار آتیشی آرژانتینم و در مقابل برادر دوقولوی من عاشق و طرفدار آتیشی آلمان......:19:
سری قبل که حسابی کم آوردم پیشش ول دوست دارم که این سری حسابی ببازن........:21:
VIVA CHEGUEVARA
اگه آرژانتین برد و بهت حمله کرد :21:بگو بیایم کمکت کمتر کتک بخووری:31:نقل قول:
بازم دست خدا و اين حرفاي عهد عتيقنقل قول:
اگه منتظر دست خداييم كه كاري كنه
امروز تلويزيون رو روشن نكنم بهتره
يه ضرب المثل انگليسي ميگه
خدا به ما دست ميده اما براي ما پل نميسازه
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
يه كم از اين بچه ياد بگيريم
سوارز: بهترين شيرجه جام جهاني را من زدم
لوييز سوارز پس از اينکه در ديدار با غنا با دست مانع ورود توپ به دروازه اروگوئه شد گفت بهترين شيرجه جام جهاني را او زده است.
تیم ملی فوتبال اروگوئه بامداد امروز در حالی مقابل غنا به برتری رسید که این برتری را مدیون شیرجه لوییز سوارز مهاجم خود می داند.
تیم های اروگوئه و غنا در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 با تساوی یک بر یک در پایان 120 دقیقه به کار خود پایان دادند اما اروگوئه در نهایت 4 بر 2 در ضربات پنالتی به برتری رسید. این در حالی است که سوارز مهاجم اروگوئه در دقیقه 120، با دو دست خود توپ را از دروازه بیرون کشید اما آساموآ جیان نتوانست ضربه پنالتی غنا را وارد دروازه اروگوئه کند.
سوارز در پایان این دیدار اظهار داشت: من تا اینجای کار بهترین شیرجه رقابت ها را زده ام.وی در پاسخ به این سوال که آیا این کار خود را "دست خدا" می نامد، گفت: نه، این دست سوارز بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه نبینم پشت سر عمو مارادونا حرف بزنی
اون بازی رو اگه خوب نگاه کنی می بینی که آرزانتین بوده که ضد فوتبال بازی می کرده ضمنا اون پنالتی هم درست بوده فقط بعضی از آرژانتینیها میگن درست نیست.نقل قول:
خوبه که آرژانتین سال 86 هم با گلی که مارادونا با دست زد به فینال رسید و قهرمان شد.در سال 78 هم میگن قهرمانیش سایسی بوده.
بگذریم
امیدوارم امروز بازی خوبی رو شاهد باشیم.
واقعا از باخت برزیل لذت بردم :21:
امیدوارم امروزم از باخت آلمان همه با هم لذت ببریم :10:
امروز اگه از مسي مثل بازياي قبلي استفاده بشه همون دست خدا بايد كمك كنه
به نظر من اگه مسي مثل بازياي قبل از وسط زمين توپ بگيره به سمت پشت هجده و عمق آلمان حركت كنه
بين خديرا و اشنايدر گير ميفته
مطمئن باشيد اينا امروز به بهاي اخراج شدن هم اجازه عبور به مسي نميدن
چارش چيه
مسي بايد مثل بارسا بياد كنار
اينجوري برنامه هاي يارگيري آلمانيهام به هم ميخوره
اگه دنبال مسي بيان كنار كه فضاي زيادي پشت هجده خالي ميشه اون موقع يه پاس به توز و تكرار گل سوم به مكزيك
اگه دنبال مسي نيان مسي ميمونه و يه دفاع كنار حريف كه مطمئنن ازش عبور ميكنه
حالا اينكه چپ بزاره يا راست فرق چنداني نداره
اگه سمت راست بزاره با اولين حركت خطرناك مسي يواخيم لو مطمئنن به پودولسكي ميگه عقب تر بازي كنه براي كمك به دفاع چپ آلمان
اگه اينجور بشه نظم خط حمله آلمان به هم ميخوره
و ديگه خبري از اون ضد حمله ها نيست
اما اگه من باشم مسي رو ميزارم چپ چون فيليپ لام پاهاش كوتاهه و مسي به راحتي ميتونه ازش رد شه
ديماريا بايد به مسي نزديك بازي كنه چون خيلي خوب جواب يك مسي رو با يه دو عالي ميده
توز بايد بياد پشت هجده آلمان اينجوري دفاع آلمان از ترس شوت مياد جلو
و اون پشت بهترين فضا براي ديمارياس كه مسي رو توي اون قسمت صاحب توپ كنه
مسي امروز گل ميزنه
شک نکنید برنده ایم
الان پخش زنده داشتن با هوادارای آرژانتین مصاحبه میکردن اصلاً عین خیالشونم نیست غرق شادین میخوان برن استادیومو بترکونن بدترین شکل ممکن از آلمانیها پذیرایی میکنن اینو بدونید با این همه هوادار مسی نخوادم گل بزنه میزنه ! آلمان هیچی نداره نه ستاره نه ادعا نه تماشاچی نه انگیزه تیمش پشمه پشمه ! خیالتون خلاصه راحت یه بازی قول میدم اینا بکنن امروز دهن هرچی منتقد مارادوناس قفل بخوره و بهش تعظیم کنن حقمونم برده واقعاً تیممن هم قدرت داره و هم انگیزه و هم غیرت داره و نمیگذاره به بهانه دفاع ضعیفو اینا گل بزنه آلمان تازه مگه ساموئلو بوردیسو برگ چغندرن تو زمین ! میرن پودولسکیو لتوپار میکنن چشمای مسعودو از حدقه درمیارن فکر گلزنیم دیگه نکنن زپرتیا
آقا من خیلی جوگیرم ولی برید خوش باشید امشب همینجا باهم یه جشنی راه میندازیم
فعلاً :31:
برنده ایم ، یکی از فامیل هامون طرف هر تیمی رو که میگیره اون تیم میبازه
بهش گفتیم این بار طرف آلمان رو بگیره که از اون لحاظ هم مشکلی پیش نیاد و توی پیشگوییش بد سابقه نشه!
نقل قول:
من کاری به 86 78 ندارم من صحبت از جام نود 90 و آلمانی که ضد فوتبال بازی کرد رو کردم من به خوبی به خاطر دارم یک بازیکن آرژانتین به ناحق اخراج شد یه پنالتی هم که به هیچ وجه پنالتی نبود داور برای آلمان گرفت
آهان ویدیوش رو هم پیدا کردم خدا رو شکر
آقا همه ببینن حق آرژانتین بود همه ببینن پنالتی نبود به هیچ وجهکد:http://www.youtube.com/watch?v=MsbXRqT19IY
خدایی طرفدارانه نگاه نکنید انصافا پنالتی بود اگه همه بگن من هم قبول می کنم بزارید کامل ویدئو لود بشه تصویر آهسته خطا ها رو ببینید
VIVAAA LA ARGENTINAAAAAAA
مسي مقابل آلمان بازيکن آزاد مي شود
پايگاه اطلاع رساني فيفا روز شنبه نوشت: اين دقيقا همان کاري است که خود "ديه گو مارادونا" در فينال جام جهاني 1986 انجام داد.
ستاره جوان بارسلونا که ظاهرا آنفلوآنزاي خفيفي گرفته است، نتوانست در تمرينات روز جمعه آرژانتين شرکت کند، اما قرار است در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 مقابل ژرمن ها به ميدان برود.
مارادونا که پنج گل در جام جهاني 1986 زد و با درخشش خود آرژانتين را در فينال اين جام به پيروزي 3 بر 2 مقابل آلمان رساند در مورد مسي گفته است: او فقط کمي تب داشت. وقتي شروع به تمرين کرديم، هوا خيلي سرد بود. من هم به او استراحت دادم.
وي گفت: تمرينات خوب بود، اما اصلا به بازي نکردن او فکر نمي کنم. مسي فقط کمي استراحت کرد تا بتواند با آمادگي مقابل آلمان بازي کند.
مسي تاکنون در جام جهاني 2010 گل نزده، اما بيش از نيمي از 10 گل آرژانتين در اين رقابت ها را ساخته و پرداخته کرده است.
مارادونا با بيان اين که به او همان نقش آزادي را مي دهد که خودش در تيم ملي داشته، تاکيد کرد: مي خواهم به او آزادي عمل بدهم و جايگاهي برايش تعريف نکنم. وي گفت: بازيکناني مثل مسي را نبايد محدود کرد چون از طراوت و خلاقيتشان کم مي شود.
بازيکن افسانه اي آرژانتين در ادامه با توجه به حذف برزيل از دور بازي ها باز هم تيم ملي کشورش را مدعي اصلي قهرماني ندانست و اظهار داشت: نه. ما مدعي نيستيم، اما تيم هاي مقابل براي پيروزي بايد بهتر از ما باشند.
وي گفت: ما فقط فوتبال خودمان را بازي مي کنيم. ما به همه نشان داديم که يک تيم تهاجمي هستيم با توانايي هاي بالا در خط مياني و حمله و دفاع.
مارادونا افزود: نمي خواهم چيزي را تغيير بدهم. ما به همه حريفان احترام مي گذاريم و قصد ترساندن کسي را نداريم. به همه 23 بازيکنم هم افتخار مي کنم و از آنها متشکرم.
وي از "کارلوس ته وز" بازيکن منچسترسيتي هم تشکر ويژه کرد و افزود: مدت هاست او را مي شناسم. ته وز يک پديده است. او در هر جايي که بازي کرده، عالي بوده است.
او مدعي شده که عملکرد آرژانتين در صورت صعود به نيمه نهايي جام براي اولين بار بعد از 20 سال بهتر از اين هم خواهد شد.
مارادونا در خاتمه گفت: بازيکنان وقتي وارد زمين مي شوند بايد همه چيز را رها کنند. پشت آنها کشوري است که سال هاست طعم قهرماني را نچشيده. مردم آرژانتين براي اين که بتوانند صبح با لبخند از خوب بيدار شوند، چشم به آنها دوخته اند.
*************ARGENTINA*****************