امان از دست ما کرمانی های تنبل :n10: فروم ما از همه :n27:تره:n20:
Printable View
امان از دست ما کرمانی های تنبل :n10: فروم ما از همه :n27:تره:n20:
من فکر می کنم تعدادمون کمه .
یه نگاهی به تعداد مشاهده ها بندازید.
رفیق شما هم همچین پرکار نبودید عضویت 2007 و 9 تا پست:n24:
حق با شماست ولی من ایران نبودم.امگلیس اولین نفری که واسه تبلیغ اومد در خونه ازش اینترنت گرفتم بدون تحقیق .شاید اشغال ترین هم بود چون هیچکی نمیشناختش ولی برای من که از ایران اومده بودم مثل رویا بود.اینترنت ۳مگ واسه تست میدادن !!!!نقل قول:
بماند....
میخوام بزنم تو کار اسیاتک یا داده گستر عصر نوین.:n02:تو کرمان فکر کنم همه پهنای بندش مال منو کارمنداش باشه :n19:
نظرتون چیه ؟
راستی کسی میدونه با یک مگ حجمی پارس چقدر دانلود شبانه دارین؟:n28:
راستی سرعت دانلود در speedtest.net در سور تهران با خارج چقدر اختلاف داره .مال من یک ششم میشه !!!! عادیه ؟
از هرجا می گیرید بگیرید از مخابرات نگیرید که دزدن . نامردا دو روز اینترنت ما قطع بود ( به خاطر تموم شدن ترافیک ) بعد چک کردم دیدم ترافیکم منفی 120 مگ هستش . برای دو روزی هم قطع بود روزی 60 مگ ازم کم کردن . تا آخر ماه می خوام از این عصر تلکام بگیرم.
تحقیق داشتی ؟ کسی داشته ؟ دانلود شبانه ؟نقل قول:
نقل قول:
تحقیق داشتی و کسی داشته ؟ متوجه نشدم منظورتون
این مشکلی که می گم همه دارن. یه چند باری که رفته بودم ترافیک بخرم می دیم بعضی افراد می گفتن ما ترافیکمون بودن مصرف کردن تموم شده، ولی خوب مردم بی چاره همه نمی دونن چه خبره. این مخابراتی ها هم می گفتن کامپیوترتون ویروس داره و از این چیزا. ولی خودم یه چند باری با دعوا تونستم ازشون ترافیک مجانی بگیرم
مخابرات دانلود شبانه نداره. فقط برخی طرح ها شبانه نیم بها است.
سلام به همه همشهریهای گلم
کسی از دوستان از آسیا تک سرویس گرفته؟
الان من سوال کردم 1مگ شیش ماهه رو با 1گیگ میدن 15000تومن؟؟!!
هر گیگم 4500
چطوره؟
کسی گرفته؟:n13:
شبانه رایگانه؟نقل قول:
سایتش یا شمارش به من بده
سوال کردم شبانه اش رایگان نیستنقل قول:
اما فکر کنم بصرفه 6ماه 15تومن
من الان دارم 512 نامحدود مخابرات میدم ماهی 22500
که ضربدر 6 کنی میشه 135000
سرعتشم که افتضاح از 30-35 بالاتر نمیره
واسه کسی مثه من که دانلود زیاد نداره فکرکنم خوب باشه
شماره تماس هم اینه
0341-2134733
در صورتی که اکنت با حجم بیشتر از ۳ گیگ بگیری شبانه رایگان.فکر کنمنقل قول:
من قبلا شرکتش رفتم دقیقا تعرفه ها یادم نیست.
ادرسش تو کوچه کنار شیرینی خاتون تو فارابی
بچه اگه کسی ازش گرفت یه خبری به ما هم بده .این پارس اشغال که دهن منو ......:n24:
یعنی کسی اینجا اسیاتک استفاده نمیکنه ؟؟؟؟؟
این طرحشون شبانه ندارهنقل قول:
شماره تماس 2134733
دوستان یعنی ترافیک 3 گیگ بگیریم شبانه رایگانه یا باید 5 گیگ بگیریم که رایگان بشه ؟
این طرح که میگی چقدر ترافیک در ماه داره.نقل قول:
اگه قرار باشه ماهی 2 گیگ ترافیک هر گیگ 5 تومن بخری که اصلا نمی صرفه
آره لا مصب بدی آسیا تک به اینه که باید ماهی حداقل 5 گیگ ترافیک داشتی باشی تا شبانت رایگان باشه ... واسه مینم هست من چون اینقدر مصرف ندارم طرفش نرفتمنقل قول:
:n29:
اتفاقا این خوراک منه که تو ۲۰ روز ۸ گیگ از اکانت یکساله پارسم را خوردمنقل قول:
البته بگم که تو پنل کاربری زده بود در یک روز ۳.۵ گیگ مصرف داشتی !!!!!! نمیدونم اینو چطور حساب کردن .شکایت کردم که .......nothing :n24:
واسه همین بدجور دنبال اینم ببینم که کسی از بچه ها اسیا تک داشته یا نه ؟ مخصوصا سرعت شبانه ؟؟؟:n04::n30::n22:
پس راست کار خودته مهندس .. بنظر من از دستش نده .... من چون همه دانلودامو برا شب میزارم و روز سر کارم ، به درد من نمیخورد اصلا ....:n14:نقل قول:
منم دانلودم شبه ولی روزهام اکتیوم :n02: من اگه مطمءن از سرعت دانلود بودم میگرفتم.تغییر isp واسم سخته نمیدونم شماره خونه ما چه مشکلی داره که هر بار تغییر isp میدم یک ماه طول میکشه که بفهمن مشکل عدم کانکت شدنم چیه :n13:نقل قول:
سلام کسی سایت معتبری سراغ داره برا خرید وفروش مودم دست دوم مبین نت دارم برا فروش:n13:
نکنه خونتون تو الغدیره؟؟؟ :n17:نقل قول:
آخه یکی از رفیقای منم تو الغدیر بود همیشه سر رانژه شدن خطش مکافات داشت .... :n09:
نه دوست عزیز من مرکز سیدالشهدا هستم :n01: ولی همیشه مشکل داشتم :n04:نقل قول:
اگه کسی اسیاتک داره خبر بذه.یکی میگفت سرعت روزانه هرچی باشه تو اسیاتک ولی شبانه همه یکیه حدود ۴۰kb !!!!!!!!
حتی اگه شبانه 40 هم باشه بهتر از پارسه که شبا به زور 30 میده !!!! :47:نقل قول:
اگه روزا مثل شهرای دیگه رو 4 مگ ببنده که سرعت دانلود بین 400 تا 500 باشه که دیگه باغلواس گرچه میدونم این حرفا در مورد مخابرات کرمان خیلی رویایی و دور از انتظاره !!! :thumbsdow
پیش شماره ما 331 هست و دیده بانت دارمنقل قول:
512 محدود سرعت دان روزا روی 240 هست و شبانه هم حدود 70 ......
من تحقیق کردم روزها burst داره و روی ۴مگ میبندن :n02:نقل قول:
پس اگه اینجوری باشه که خوبه ... اما حیف که توی یک ماه باید ترافیک بالا برای شبانه رایگان بخری وگرنه سریع میگرفتم ازش :-(نقل قول:
راستی پارسم هنوز روزا مثل چند وقت پیشا رو 300 یا 400 هست یا نه؟؟من الان دیده بان نت دارم ... 256 محدود ... شبانم خوبه ... روی 110-120 هست سرعت اما روزا افتضاحه ! :n03:
پارس :
سرور داخل امروز ۳ اسفند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج:
دوستان همونطور که میدونین در هر شهر یک isp به خاطر نوع زیرساخت هاش در اون شهر بهتر جواب میده.حتی گاهی در مراکز مخابراتی مختلف هم کیفیت متفاوت هست.طی بررسی های فعلی اینجانب در کرمان عزیز ما شرکت اسیا تک علی رغمی که در تهران خوب جواب داده در کرمان نصف پتانسیلش را اجرا نکرده .چیزی که در سایر isp ها هم دیده میشه.در حال حاضر در کرمان در این مرحله از تحقیقات بنده شاتل گزینه اول است.دوستان که از سار isp ها اینترنت دارن همکاری کنن بچه ها به جمع بندی برسن .(همشهری تنبلی نکن کامنت بده:n02::n07:) ممنون :n01:
اینجا کسی از مرکز مخابرات شهید صدوقی هست ؟
حدود دو هفته پیش یه sms اومد که به دلیل ارتقا تجهیزات مرکز ، اینترنت دو روزه قطعه !
بعد اون دو روز سرعت کلا پایینه :n03:
زنگ بزن ۱۱۸ !!!! :n02::n04:نقل قول:
داداش من اینجا شوخی ندارم میای تیکه میپرونی !نقل قول:
اعصابم خرده
دو هفته ر...ن به اینترنت من
یه مشت حروم زاده معلوم نیست چی کار میکنن تو این مخابرات
ای بابا دوست عزیز ؛محمد جان
مثا اینکه جدی جدی بد اعصابت خورده
sorry:n03:
اینجور چیزا با تلفن حل نمیشه یک روز وقت بزار برو بشورشون تا کارت را سریع راه بندازن .
امیداورم مشکلت حل بشه :n01:
کیا رو بشورم؟ مرکز مخابراتی ها اصلا کجا هستن ؟نقل قول:
4 روز روز پیش سرویس 512 5 گیگ آسیا تک گرفتم و با اینترنت آشغال مخابرات خداحافظی کردم
الان یک ساعتی هست وصل شده چندتا تست سرعت می زارم . سرعت شبانه رو هم به زودی می گم
سرور تهران آسایتک
سرور برلین
ممنون دوست عزیز بالاخره یک نفر از کرمان تست گذاشتنقل قول:
اگه اشتباه نکنم میانگین سرعتت باید 260 kb/s باشه که با توجه به 512 بودن سرویستون قابل قبوله !!
ممنون میشم اگر از ساعات مختلف روز و بویژه سرویس شبانه speedtest بزارین.اگر از dl در imdb هم بزارین که عالی میشه :n12:
دوستان عزیز من الان نوین نت دارم یه خط دیگه هم خونه داره میخوام برم از مخابرات بگیرم اینترنت نامحدودم میده یا نه ؟ من مصرفم خیلی بالاست ... !
خوب رسیدم به ساعات شبانه اولین روز استفاده من از سرویس آسیا تک . توی روز 4 - 5 تا قطعی لحظه ای داشت که من با عطوفت اسلامی خودم می بخشم اینجا چیزی نمی گم که آبروشون بره. حالا بریم سر سرعت که ناگهان ترکید
سرور ایران
سرور آلمان
سرعت دانلود بزور به 40 کیلو بایت برسه و عجب نامردایی انگار نه انگار من سرویس 512 خریدم. فکر کنم از همین امروز باید به فکر یه شرکت دیگه برای ماه آینده باشم ( می خوریم توی عید همه جا هم تعطیل ). خوب شده یه ساله نگرفتم.
نقل قول:
به ما هم جواب میدی برادر ؟ :دی کارم گیره ! مثل اینکه از مخابرات هم سرویس داشتی .... !! اول این که نامحدود میده ؟ بعد کیفیت سرویسش چطوره ؟ مرکز باهنر هستم
من اوایل نامحدود داشتم حدود 6 ماه راضی بودم. ولی از زمانی که محدود شد واقعا ناراضی شدم و خط جمع کردم. ترافیک سریع تموم می شه خیلی زیاد حساب می کنن جالبه خودشونن قبول دارن (البته اگه پیگیری کنی بهت ترافیک می دن).یه مشکل دیگه ای که سروریشون داره شناسه های سخت افزاری ناشناس به اشتراک تو متصل می شن. مثلا یه بار دیدم یه مک آی دی ناشناس 3 یگ ترافیکم مصرف کرده. هرچی هم پیگیری کردم به جایی نرسید و فقط پسوردم عوص کردن.نقل قول:
چند روز پیش که رفتم خط جمع کنم گفتن نامحدودم داریم ارائه می دیم بیا بگیر که نگرفتم.