واقعا تفاوت فوتبال اروپا و اسیا حتی توی سایتای طراحی شده واسه بازیا هم مشخحصه
هنوز نمیدونیم اگه رفتیم نیمه نهایی به اوزبکا میخوریم یا ژاپن
Printable View
واقعا تفاوت فوتبال اروپا و اسیا حتی توی سایتای طراحی شده واسه بازیا هم مشخحصه
هنوز نمیدونیم اگه رفتیم نیمه نهایی به اوزبکا میخوریم یا ژاپن
دفاع هامون سوتی ندن به احتمال زیاد ما برنده ایم:20:
دوست داشتم به کره بخوریم...
احساس می کنم کره از لحاظ روانی بیشتر از ما ترس داره تا استرالیا...
در هر صورت کره تیم بزرگیه و با شکست دادنش بیشتر راه قهرمانی طی میشه!
نوبتی هم که باشه نوبت ماست...:46:
دوستان دیگه من یکی که داره از این تکرار تاریخ حالم بهم میخوره:2: بابا ما چقدر باید با این تیم بازی کنیم :41:
دوستان مهمترین چیز تو بازی با کره دفاعمون هستش که باید حواسشون رو خیلی جمع کنن،تو بازی فردا هم باید از ترکیب دوم استفاده بشه تا بازیکنای اصلیمون استراحت کافی رو کرده باشند،اگه دفاعمون سوتی نده کریم بازم کار خودش رو میکنه و میبریم...:46:
با عرض سلام خدمت دوست عزیز.نقل قول:
دقیقا نظر منم همینه.شانس ما برابر کره بیشتره.
ایران ،استرالیای دوم آسیا هست.یعنی کپی هم هستن فقط اونا بهترن :31: (made in kharej)
راستی این قرعه مسخرگی فوتبال اسیا رو نشون میده:41:
به نظرم مهمترین قسمت هافبک هامونن.اگر این قسمت را موفق بشیم و گل زود هنگام نخوریم میبریمشون.نقل قول:
ولی از نظر خط دفاع نظر شما را ازین نظر قبول دارم که نقطه ضعف ما این قسمته.واقعا اسیب پذیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5781586&postcount=80
تركيدم از خنده :39: در ضمن من هم چنين پيش بيني كرده بودم دوست عزيز :21:نقل قول:
ولي خودمونيما! اگر تيم ملي با اين وضع قهرمان بشه خيلي شاهكار كرده و فكر كنم من يكي از شدت خوشحالي ديوونه بشم.
هرچي تيم مطرح تو آسيا بوده در صورت قهرماني تيم ملي مقابل ما شكست ميخوره. اين يه افتخار بزرگ براي ما به حساب خواهد آمد.
واقعاً 7 خوان رستم شده (البته اينجا 6 تا بازي هست كه ميشه به عنوان 6 خوان در نظر گرفت اما خوان اول همون پشت سر گذاشتن بحران عدم اعتماد عمومي به تيم ملي بود كه بلافاصله بعد از بازي با عراق تا حدودي حل شد)
با اين اوصاف از 7 خوان 3 خوان رو رد كرديم و خوان چهارم هم تشريفاتي شده از همين الآن بايد به فكر خوان پنجم باشيم (كره).
دوستان از اونجا كه ما معمولا عادت داريم در مورد يه مرحله بالاتر صحبت كنيم و بحث اينكه در يك چهارم به كي ميخوريم تموم شده بياين بحث كنيم كه تيم ملي در صورت صعود از پس ژاپن برمياد يا نه؟! نميدونم ربطي داشت يا نه. اگر از پس ژاپن برنيايم باخت به كره جندان مهم نيست اما اگر بتونيم ژاپن رو شكست بديم اونوقت باختن به كره خيلي دردناك ميشه. عجب بحث پيچ در پيچي شدا!
ناصر الجوهر براي بار شصتم اخراج شد :31: :
عربستان توي اين جام هر چي نداشت ، چند تا ركورد جابجا كردکد:www.goal.com/iran/news/3580/جام-ملت-های-آسیا/2011/01/18/2311295/خبر-فوری-ناصر-الجوهر-اخراج-شد
نقل قول:
اول باید کفش :31: کنیم به ژاپن می خوریم یا ازبکستان بعد بریم سراغ این بحث :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.the-afc.com/en/afc-asian-cup-2011-schedule-a-results?view=Competitions&id=242
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.football3.ir/playoff-afc.do
معقولش اينه كه دو بازي كه برنده شون در نيمه نهايي به هم ميخورن تو يه روز انجام بشه و از اونجا كه در كنفدراسيون فوتبال آسيا ممكنه در هر چيزي اشتباه بشه و يا در لحظه آخر تغيير كنه من هم احتمال ميدم اين جدوله كلاً غلط باشه.نقل قول:
برخورد دوباره و فراتر از سنتی دوتیمی که از مرده همدیگه هم میترسن
تاریخ تا اینجا عدالت رو رعایت کرده و به خودش متعهد بوده
امیدوارم نامردی نکنه و نوبت برد ایران رو فراموش نکنه
از اینکه میدیدم استرالیا و کره به خصوص کره تمام تلاششون رو کردن برای اینکه به ایران نخورن یه جورایی حال کردم
بازیکنای کره چون به گل زیاد احتیاج داشتن بعد از گل سریع توپ رو برمیداشتن و وسط زمین میکاشتن
ولی از کره به خاطر اینکه توی یه گروه مسخره نتونست اول بشه خیلی بدم اومد
چون من دوست داشتم با استرالیا بازی کنیم
فکر کنم عراق استرالیا رو ببره
کره ایها از ما میترسن در این هیچ شکی نیست
دو تیم از نظر نقاط قوت و ضعف شبیه هم هستن خط حمله خوب
و خط دفاع ضعیف
ولی کره منظمتره
کره از ما گل رو میخوره
اما حرف اینه که ما میتونیم گل نخوریم؟
چندین دوره است که فینال حقیقی جام توی یک چهارم برگزار میشه
به خاطر میزبان نوازی خاص آسیاییها
یکی از دو تیم ازبکستان و اردن توی چهار تیم باشه ولی پنج دوره اس که از بین کره و ایران یکی باید حذف بشه
واقعا بی انصافیه
حرف شما متین ولی به نظر من برنامه ای که تو سایت خود بازیهاست از بقیه جاها از جمله football3 معتبرترهنقل قول:
با ازبکستانیم :31::31:
تارتار هم گفته نیمه نهایی به ژاپن می خوریم:
تارتار: ايران به مصاف قوي ترين تيم جام ملت هاي آسيا مي رود
سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: ملي پوشان فوتبال ايران در مرحله يک چهارم پاياني جام ملت هاي آسيا به مصاف قوي ترين تيم اين دوره از رقابت ها مي روند.
''مهدي تارتار'' افزود : تيم هاي ايران و کره جنوبي بهترين عملکرد را در مرحله مقدماتي داشتند و تقابل اين دو تيم در مرحله يک چهارم پاياني بسيار جذاب و ديدني خواهد بود.
وي خاطر نشان کرد : تيم ملي ژاپن نيز با پيروزي پرگل مقابل عربستان نشان داد از ديگر مدعيان کسب عنوان قهرماني جام ملت هاي آسياست که درصورت صعود تيم ايران به مرحله نيمه پاياني، بازيکنان اين تيم نيز مقابل ملي پوشان کشورمان قرار مي گيرند.
ملي پوش اسبق فوتبال ايران ديدار برابر کره جنوبي را بسيار دشوار توصيف کرد و گفت : کوچکترين اشتباه در اين ديدار قابل جبران نيست که اميدوارم بازيکنان هوشيارانه به مصاف کره جنوبي بروند.
وي اظهار داشت: ملي پوشان درصورت پيروزي مقابل کره جنوبي، اقتدار فوتبال ايران را در قاره آسيا به نمايش مي گذارند.
تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي شنبه هفته آينده در مرحله يک چهارم پاياني جام ملت هاي آسيا برابر يکديگر قرار خواهند گرفت.
انصافا کره تا اینجا بهترین تیم جام بوده ! نظم و تاکتیک تویه بازیش موج می زنه ! جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !! :31:
احتمالا همین نامشخص بودن جدول هم به خاطر استفاده احتمالی میزبان از شرایط بهتره
البته اگه واقعا نامشخص باشه چون هیچ توجیه دیگه ای نداره
در این شکی نیستنقل قول:
چه از نظر بدنی چه نظر کار تیمی
میشه با اطمینان گفت توی خط حمله دارن تیکی تاکای آسیایی رو اجرا میکنن
واقعا خدا خدا میکردم که یا کره یه گل دیگه بزنه یا بحرین بازی رو مساوی کنهنقل قول:
جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
چون استرالیا واقعا برای ما بهتر بود
ولی چه میشه کرد تاریخ هم انگار از این بازی خوشش میاد
من که فکر میکنم اگه عراق بیاد بالا راحت استرالیا رو ببره
کره توی هر سه بازی گل خورده حتی از هندنقل قول:
از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
دوتاشم پنالتی بوده
این یعنی دفاعشون آماتوره توی فشار پنالتی رو میدن
ما هم که پنالتی گیر زیاد داریم
کلا دفاع کره مثل دفاع خودمونه
منم باهات موافقمنقل قول:
به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
همین که کره ایها میخواستن یه گل دیگه بزنن که به ما نخورن ولی نتونستن براشون از نظر روحی یه باخت خفیفه
امیدوارم از خواب بیدار شه و دوباره اون جمله تاریخیشو تکرار کنهنقل قول:
از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !! :31:
خداداد .......گل گل....... باز هم روی زمین باز هم روی زمین.....
تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.
امروز ویکیپدیا هم چند بار عوض کرد جدول برخورد تیم ها به هم رو در مرحله نیمه نهایی! خلاصه مسئولسن رقابت ها گرگیجه دادن به همه!!:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال زنانم باحاله ها:دی
من که همچن کسیو نمیشناسم...نقل قول:
از این عکسا بازم داری:31:
اگر 5 دوره اخر رو نگاه کنید میبینید که ایران و کره دقیقا در این مرحله به هم خوردند(داره یه جور سنت میشه)
و یکی در میون بازی ها رو بردند.
نوبتی هم که باشه الان نوبت برد ایرانه
دمت گرم خیلی خنده دار بود:31:
محصص: از اينكه با استراليا بازي نميكنيم خوشحالم
رئيس کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با استراليا بازي نميکنيم خوشحال هستم.
مرتضي محصص به عنوان کارشناس کنفدراسيون فوتبال آسيا از جايگاه ويژه ديدار استراليا - بحرين را نظاره ميکرد.
او در پايان مسابقه تصريح کرد: استراليا تيمي است که فيزيکي بازي ميکند و ما مقابل چنين تيمهايي با مشکل مواجه ميشويم. از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با اين تيم بازي نميکنيم خوشحالم.
وي ادامه داد: کره جنوبي تيم خوبي است اما به دليل اينکه بازيکنان کنارياش نفوذ ميکنند فضا را براي بازيکنان ما باز ميگذارند. من اين نکته را به مربيان تيم ملي هم خواهم گفت. ما ميتوانيم از اين فضاها براي برتري برابر کره جنوبي استفاده کنيم.
ناصر الجوهر اخراج شد
:39::16:
مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان تصميم گرفتند تا به همکاري شان با ناصر الجوهر پايان دهند.
تیم ملی عربستان نمایش ضعیفی در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا داشت و پس از تقبل شکستی تحقیرآمیز مقابل ژاپن با نتیجه 0-5 خداحافظی تلخی با رقابتهای قطر داشت و بدین ترتیب عربستان با تقبل سه شکست متوالی و بدون کسب امتیازی، به خانه بازگشت
پیش از این ، پسیرو، مربی پرتغالی هدایت تیم ملی عربستان را برعهده داشت ولی با اولین شکست این تیم در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا که با نتیجه 1-2 مقابل سوریه رقم خورد، این مربی پرتغالی از سمت خود برکنار شد و ناصر الجوهر جانشین او شد.پس از آن عربستان با نتیجه 0-1 مغلوب اردن شد و در نهایت شکست سنگین مقابل ژاپن، باعث شد تا حضور این بار جوهر برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کشورش ، عمر کوتاهی داشته باشد
:thumbsup:
:31::31::31::31:نقل قول:
ناصر الجوهر اخراج شد
به این میگن ثبات تیم ملی:31:
اینو میبینم یاد بنده خداها فتح الله زاده رو مصطوفی میافتم که هی میان اخراج میشن باز میان:31:نقل قول:
ناصر الجوهر اخراج شد
این ناصر خان عروسک خیمه شب بازی عرب های سوسمار خور :27:
بدون توجه به جدول که انصافا من یکی دیگه کلا گیج شدم! من فکر می کنم اگه از سد کره بگذریم با اعتماد به نفس کسب شده در صورت برد و توجه به این نکته که کره یکی از بهترین تیم های این جام بوده می توانیم بسیار به قهرمانی امیدورام شیم. در واقع من فکر می کنم برنده این بازی قهرمان رو مشخص می کنه .
........
از همین الان این جوهر برای جایگزینی اماده است:31:
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!!:41: واقعا چرا آخه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
اختیار داری دادا!:10: مخلصیم!:11:نقل قول:
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
ایشالا کره رو میزنیم! فعلا یه نیم کره رو زدیم، ایشالا این نیم کره رو هم میزنیم!:31:
خب امیدواریم تاریخ تو بازی ایران-کره عادلانه رقم بخوره، ولی بعد از اون تغییر هم کرد، کرد! مهم نیست! :27:نقل قول:
چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!! واقعا چرا آخه!!!
این جوری طبق تاریخ ما کره رو می زنیم و بعدش هم سنت شکنی می کنیم و میریم واسه فینال و جام جهانی! :27:
ایول:دی باحال بود:27:نقل قول:
شمالیشونو که زدیم.جنوبیشونم میزنیم:دی
عبدالله عمر، بازیکن خط میانی بحرین پس از شکست تیمش مقابل استرالیا درآخرین دیدار مرحله گروهی رقابتهای جام ملتهای آسیا با دلخوری و ناامیدی از زمین خارج می شود.او در پایان بازی، پیراهنش را با پیراهن یکی از بازیکنان تیم استرالیا عوض کرد و با قیافه ای غمگین، پس از حذف از گردونه رقابتها، از زمین خارج می شود
ای کاش با استرالیا میوفتادیم حداقل یه تنوعی ایجاد بشه !