خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
دانلودش کنین و بی دردسر بازی کنید
بفرمایین:کد:http://www.2shared.com/file/12503846/cbab9c16/Ubisoft.html?
Printable View
خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
بفرمایین:کد:http://www.2shared.com/file/12503846/cbab9c16/Ubisoft.html?
خب دوستان هر کی ارور
بفرمایین:
کد:
http://www.2shared.com/file/12503846/cbab9c16/Ubisoft.html?
سلام یه ترینر بذارید که کار کنه لطفا تست شده باشه
توی قسمت آخر آموزش هست ورژن 1.0 پولش کار میکنه 1.01 کامل غیر از این دو تا هم چیزی نیومدهنقل قول:
همون که میری بالای دیوار زندان و پدرت رو میبینی؟نقل قول:
اگه علامتی نمیاد از value هست
نامه رو میدی به اون مرده بعدش فرداش تویه میدونه شهر پدرش رو اعدام میکنن و میری یه لباس جنگی هم از صندوقچه برمیداری
ببخشید من تو تریلر دیدم که ما می تونیم لباس آدمای عادی رو برداریم.میشه بگید چجوری؟
ممنون.
با سلام به دوستان
ببخشید فایلهای save بازی کجا ریخته میشه که اگه ویندوز عوض کردم بدونم کجا کپیشون کنم؟
:18: من ندیدمنقل قول:
پوشه ی سیو شمانقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
سلام دوستان
من اونجایی هستم که از اون دستگاه بیرون میاد و یهو یه چیزایی میبینه بعد ما با الطیر بازی میکنیم
اونجا باید چکار کنم ؟ نه نقشه دارم نه جایی مشخص هستش
باید دنبال دختره بری :46:برای راحت تر شدن eagle vision رو فعال کن داری از برج بالا میری یه بالکنه به این شکل |___|نقل قول:
باید وسط ___ وایسی و بپری بالا تا بتونی تیر فانوس رو بگیری
لباس بر نمیداری. پول تو جیبشونو بر میدیاری. دیگه PROTOTYPE که نیست :31:نقل قول:
SPECIAL MEMORIES چیه یکی میگه؟
آره عزیز اشتباه کردم و فولدر 4 backup که از save هام گرفته بودم ریختم :27::27::10::10::10:نقل قول:
که خیالی نیست دارم از اول بازی میکنم!!!!!!!!!:2::2::2::2::20::20::20::20:
اون مرحله هایی که سفیده آیکونش مثل کشتن اون 9 نفر بعد از حل معما ها بیشتر میشننقل قول:
لطفا کمک کنید...من تازه بازی رو گرفتم،از صفحه اول AC2+Emulator+v0.4+by+dormine دانلود کردم و راهنمایی ها رو دونه دونه
انجام دادم ولی وقتی که آنلاینم وبعد از اجرای دستور ipconfig /flushdns فایل server.exe اجرا میکنم..توی صفحه باز شده اینها رو
مینویسه :
2010-04-08 16:47:31,630 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13005 active
بعدش هم همونجوری روی صفحه میمونه و وقتی بازی رو از AssassinsCreedIIGame.exe اجرا میکنم پیغام میده :unable to find ub Ubisoft Game Launcher,
لطفا بگید کجای کار اشکال داره ضمنا در تمام مراحل آنلاین هستم اگه باید آفلاین باشم بگید چون در صفحه اول چیزی نگفته
بابا هرکی مشکلی داره همون آموزش اجرالی بازی در پست اول رو بخونه کاملامشکلش حل میشه من امتحان کردم راحت شدم
باور کنید همه ی کارهای آموزش صفحه اول را انجام دادم ولی هنوز بازی بالا نیومدهنقل قول:
بفرمایین: http://www.2shared.com/file/12503846/cbab9c16/Ubisoft.htmlنقل قول:
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
نقل قول:
خوب چی میشه؟ تو روند بازی تاثیر داره یعنی مرحله اصلیه؟
دوستان این آخرین value و server هستش....
کد:http://rapidshare.com/files/373398715/Server_Emulator_V0.41___Values_1851.rar
خیر اضافه برا بیشتر حال کردننقل قول:
پیشنهاد میکنم دوباره سیو منو بریزی تو 4 البته بعد بکاپ و بعدشم بازیتو تموم کنی تا حال گیری نشهنقل قول:
شما این سرورو بگیر ورژن 4 رو بعضی کامپیوتر ها کار نمیکنهنقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/D79NO81RTJ
دانلود کردم از همونجا و ریختم توی C:/program files ولی باز میگه unable to find ubisoft Game Launcher بنظر من ایراد از Server.exe هست چون وقتی اجراش میکنم (در حالت آنلاین) مثل اون تصویری که توی صفحه اول این تاپیک گذاشتن نمیشهنقل قول:
کرک شد.
ملت برین کرک شده بخرین :8:
سروری که من گذاشتم بگیر تو اون فایلی هم که قبلا گرفتی ac2 و ac2game که هر دو exe هستنو محل نصب بریزنقل قول:
سلام.من وقتی بازی رو نصب می کنم اصلا پوشه ای به نام Ubisoft Game Launcher وجود نداره هیچ جایی.ارور میده میگه game luncher رو نمی تونه پیدا کنه.:13:
سلام
توی اون قسمتی که مشکل جمجمه وجود داشت ( دنبال کردن یک سرباز و بعد مقبره قدیمی ) بعد از باز کردن قبر ...
وقتی در رو فشار می دم که برم بیرون در می ره عقب و کاراکتر بیرون می ره ولی بعد صفحه سفید می شه . چی کار باید کرد ؟ با value 1845 و 1776 و همون نسخه ای که خودتون چند صفحه پیش مخصوص مقبره گذاشته بود امتحان کردم جواب نداد .
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
icelove is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
icelove is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
آقا من اینبار DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 را دانلود کردم و server.exe اجراش کردم در حالت آنلاین باز هم نوشت:
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 17:43:27,288 - root - INFO - Listener for port 13005 active
تو رو خدا کمک کنید ، ملت بازی رو تموم کردن من هنوز نمیتونم اجراش کنم....
برو آموزش امضا بازی رو طبق راهنما پاک کن و دوباره نصب کن و طبق آموزش کرک کننقل قول:
فکر کنم ایراد از server.exe هست چون مثل صفحه اول این تاپیک باز نمیشه ، فرقی نمیکنه که موقع اجرا کردن server.exe آنلاین باشیم یا آفلاین ؟
تموم این کارا رو که که تو 4 تا انجمن ترفندستان و تالار بزرگ ایرانیان و پردیس گیم و اینجا گفته شد دانلود کردم و اجرا کردم ولی مشکل من اینجاست که فایل سرور باز میشه و در کمتر از 2 ثانیه بسته میشه.خواهشا بگید چی کار کنم؟
ویندوزم 7 هست
این کرک را یکی امتحان کنه ...من بازی را ندارم....کسی لینک مستقیم تست شده داره....؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Complete Crack
کد:
http://www.multiupload.com/DKBBWSKU6E
اخرش بریم بگیریم یا نه
حالا این روش رو دی وی دی که مثلا 2 هفته پیش امده بازار جواب میده
اقا این Value که تو پست اول گذاشتی کامله
این Value های رو که در قسمت خود بازی مطرح میکنن چی
همشونو باید یگیری تا بتونی مراحل رو رد کنی
Mrr-Co به این مسیر برو: Control panel>uninstall a program>Turn Windows Features on or off
از اونجا تیک این رو بردار: Internet information service
خودش برداشته شدهنقل قول:
یه عکس از ارورت بزار تا راهنمایی کنننقل قول:
یکی بگه این SERVER.EXE لعنتی چرا این Error رو میده :
2010-04-08 18:09:02,619 - root - INFO - Listener for port 13000 active
یکی اینو تست میکنه؟ البته انگار باید از اول بره. سیو بازیه. با مراحل اضافی که تو نسخه black edition هست
کد:http://www.fileflyer.com/view/B3rcPBj
doostan hamegi salam
bebakhshid mishe iek nafar akharin Value baram begzare ia inke link download ro bede !
mamnoon misham ! . . .
من دوتا سرور امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیده.
AC2+Emulator+v0.4+by+dormine
DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1
باید چیکارکنم؟اصلا اون صفحه مشکی باز نمیشه
سلامنقل قول:
شما اگر فايل server رو دانلود کنيد فايل Value رو ميتونيد برداريد و استفاده کنيد، ولي توصيه ميشه با همين ورژن سرور ازش استفاده کنيد .
بله، کارت گرافيک شما کارت خوبيه و بازي رو راحت ميتونيد انجام بديد، البته به ساير مشخصات سيستم شما نيز مربوط ميشه ..نقل قول:
دوست عزيز آيا شما مرحله اول رو به درستي انجام داديد ؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
نه نيازي به اينترنت نيست ...
طبق راهنما عمل کنيد و بازي رو تا آخر بريد ...
احتمالا برنامه هايي مانند Yahoo مسنجر و دانلود منيجر ها باعث ميشندد فايل سرور درست نتونه عمل کنه ...نقل قول:
شما فايل سرور رو دوباره بگيريد و البته دستورات را طبق پست اول اجرا کنيد مشکلي پيش نمياد ...نقل قول: