سلام
مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
IP های هر دو سیستم به صورت Obtain تنظیم شده.
حالا چه کار کنم.
Printable View
سلام
مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
IP های هر دو سیستم به صورت Obtain تنظیم شده.
حالا چه کار کنم.
شاید جوابم فنی نباشه ولی خودم PC رو با کابل LAN و لپ تاپم با وایرلس وصل شدهنقل قول:
من یه لب تاپ مجهز به وایرلس دارم و یه مودم8901 نمیخوام لب تاپ رو با کابل به مودم وصل کنم و میخوام از طریق وایرلس بهش وصل بشم در ضمن میخوام یه کابل به ریسیور بکشم تا در صورت امکان از اینترنت ریسیور هم استفاده کنم در واقع سوالم اینه که آیا راهی هست که از وایرلس مودم بدون اتصال از طریق کابل به PC برای لب تاپ استفاده کرد و از کابل برای استفاده های دیگر مثل ریسیور استفاده کنیم.
با توجه به گسترده بودن این تاپیک نتونستم به جواب سوالم برسم
سلام دوستان، آقا من یه مشکلی دارم که رفته رو اعصابم. من یه tp link وایرلس خریدم. یه لپ تاپ دارم یه pc.
1 - واسه pc که میخوام مودمو نصب کنم وقتی ip رو میزنم تو فایرفاکس که اصلا هیچی میزنه صفحه مورد نظر یافت نشد(البته به انگلیسی) وقتی از رو CD اقدام میکنم توی مرحله اول خطا میده و دکمه next هم خاموشه! و یه error میده که به قسمت network تو control panel مراجعه کنید! خواهشا اینو یکی راهنمایی کنه.
2 - واسه لپ تاپ با iip تنظیم کرده روی حالت pppoE ولی بازم باید کانکشن بسازم که وصل بشه که این هم در نوع خودش عجیبه! در حالیکه من گزینه bridge رو غیر فعال کردم. حالا تو همین حالت اگه کانکشن بسازم connect میشه و جدا درست میشه و مشکلی نیس، راستی بگم چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. راستی هنوز lan وصله به لپ تاپ. حالا اگه Disconnect بشم و بخوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم وایرلسمو پیدا میکنه وصل هم میشه ولی صفحه اینترنت باز نمیکنه! یه علامت خطر زرد رنگ هم روی اون عکس وایر لسه. واسه موبایلم هم همینطوریه به وایرلسم وصل میشم ولی به اینترنت وصل نیس. تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.
نقل قول:
شما دوست عزيز يه بار از اول تا آخر تنظيمات رو انجام بديد.
ابتدا مودم رو به صورت پيش فرض كارخونه دربياريد.
سپس اقدام به تنظيم كردن مودم كنيد.
در هر صورت به نظر من يه جاي كار شما مشكل داره.
اگر ميتونيد يه اسكرين شات از تنظيمات مودم در اينجا قرار بديد تا راهنمايي بيشتري داشته باشم.
شاد باشيد:40:
دوست عزيز شما با خريد يه كارت شبكه وايرلس ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد.نقل قول:
قيمتش هم در حدود 30 تومن هست.
شما كامپيوترتون رو به صورت دستي آدرس IP بديد.نقل قول:
بسته به نوع ويندوزتون به قسمت تنظيمات كارت شبكه بريد.
بسته به نوع مودمتون و رنج تعريف شده براي اون روي كارت شبكه IP ست كنيد.
نه چنين قابليتي وجود نداره.نقل قول:
براي چنين كارهايي يا بايستي از نرم افزار استفاده كنيد يا اينكه از روتر.
شما بايستي تنظيمات روي مودمتون رو به صورت PPPOE دربياريد.نقل قول:
در حال حاضر تنظيمات مودمتون به صورت Bridge هست و شما روي سيستمتون يه كانكشن داريد و از اين راه به اينترنت وصل ميشيد.
به تنظيمات مودمتون مراجعه كنيد و تنظيماتش رو به صورت PPPOE دربياريد.
به اين صورت چراغ اينترنت مودمتون هم روشن ميشه و روي گوشي خودتون اينترنت خواهيد داشت.
من تا حالا با مودم M@xnet كار نكردم. ولي تاجايي كه ميدونم اگر شما به صورت PPPOE مودمتون رو تنظيم كرده باشيد نبايد IP كامپيوتر شما IP اينترنت شما باشه.نقل قول:
به احتمال زياد در جايي از كار مشكلي وجود داره.
اگه امكانش هست يه اسكرين شات از تنظيمات در اينجا قرار بديد تا بتونم راهنمايي بيشتري داشته باشم.
دوستان سلام
من یه لپ تاپ msi cr400 دارم که سیستم عاملش xp هست یه مودم تی پی لینک 8901 هم دارم که به شکل pppoe به اینترنت وصله حالا سه تا سوال دارم
1- چطوری وایرلس لپ تاپ رو فعال کنم ؟
2- برای استفاده از اینترنت چطور کانکشن درست کنم ؟
3- چطور برای کانکشنی که ساختم پسورد بزارم تا کسی نتونه از اون استفاده کنه ؟
سلام
من یه مودم لن معمولی دی لینک دارم و یه مودم tplink w8960n چون خطم نویز داره مودم وایرلس وصل نمیشه
من مودم لن رو وصل کردم و از طریق کابل شبکه هردو مودم رو به هم وصل کردم
کامپیوتر از طریق وایرلس تونست کار کنه و به نت وصل بشه
اما تجهیزات دیگه مثل گوشی که به وایرلس وصل میشن دیتا نداره
ip هردو مودم هم 192.168.1.1 هستش
و گوشیم اندروید
چیکار میتونم بکم
سلام دوستان
چطور میشه کاری کرد که از طریق کابل LAN اینترنت رو قطع کنیم که وصل نشه ،( نمیخوام به اتصال سیمها دست بزنم،) و هر موقع خواستم این امکان اتصال رو بدم
میخوام وایرلس همیشه وصل باشه ، ولی از طریق کابل LAN که سیستم بهش وصله نتونه همیشه وصل باشه ، مگر اینکه خودم بخوام وصلش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
mac filteringنقل قول:
منم همین مشکلو داشتم کلی مرورگر نصب کردم الانم فقط با گوگل کروم باز میشه اون صفحه کانفیگ لعنتی.
سلام من مودم td-w8901g دارم وقتی که تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و وقتی که تلفن تمام بشه دوباره وصل میشه مشکل به خاطر اینه که تلفن هم بیسیمه ؟ یا باید جایی تو تنظیمات مودم دستکاری کرد ؟
احتمالاً از اسپليتر استفاده نكردهايد يا اينكه اسپليتر به درستي در مدار قرار نگرفته.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی مک فیلترینگ مربوط به وایرلس میشه
من یه سیستم دارم که با کابل به مودم وصله ، + وایرلس که گوشی و لپتاپ باهاش وصلن
ممیخوام وایرلس وصل باشه ، ولی کابل lan قطع باشه ، بدون اینکه دست به سیم و اینا بزنم
از تو مودم نمیشه اینکارو کرد؟
سلام..آقا توروخدا 3 دقیقه وقت بذارید این متن بدبختی من سر مودم رو بخونید و راهنماییم کنید دهنم سرویس شده................
من یه مودم dlink وایرلس داشتم که با lan به pc وصل بود و با موبایل از وایرلسش استفاده میکردم ..یه سه سالی واسم کار کرد تا اینکه وایرلسش مشکل پیدا کرد مشکلش هم این بود که وقتی بهش با موبایل وصل میشدم یهو قطع میشد مثل اینکه مودم خاموش روشن بشه !بعضی وقتا هم وقتی مودم رو خاموش روشن میکردم اصلا وایرلسش فعال نمیشد ..با پشتیبانی اینترنتم هم( داتک) تماس گرفتم گفت ریست کن...ما ریست کردیم مودم هنگ کرد یعنی وقتی میومد بالا update software میداد...یه مدت که گذشت مودم رو خاموش گذاشتم و وقتی روشن کردم دیدم مودم درست شده ولی مشکل وایرلسش همچنان پابرجاست...دیگه بیخیالش شدم و رفتم یه مودم tplink گرفتم(هفته پیش) اونو وصل کردم و بدبختیام شروع شد(من همچنان وایرلس رو واسه کانکت شدن با گوشی میخام) اولش خوب بوود بعد یه روز مشکلاتش تقریبا مثل مودم قبلیم شده..الان وقتی که روشنش میکنم تا 10 دقیقه میشه به وایرلسش کانکت شد ولی خیلی ضعیف یعنی کنار مودم هم که میشینم از 4 تا خط وایرلس فقط 2 تاش پر میشه در صورتیکه همون موقع گوشیم(s3) مودم های همسایه ها رو باشدت بهتری دریافت میکنه همونجور هم که گفتم بعد 10 دقیقه قطع میشه و بعضی وقتها مثل مودم قبلیم یهو کل مودم انگار که خاموش روشن میشه...کابل هامو عوض کردم نشد...2 بار با پشتیبانی config کردم نشد ریست پشت مودم کردم نشد حتی پریز برق و تلفن هم عوض کردم نشد!!!!!!بازم میگم یه هفته س مودومو خریدم حالا نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید مشکل کارت شبکه onboard باشه یه کارت شبکه دیگه انداختم بازم فرقی نکرد فقط توروخدا نگید یه مودم نو رفته تو پاچم اعصابیه که این چند روز ازم خرد شده
سلام من مودمم TD-W 8901 G است
اول خوب کار میکرد رو حالت bridge بود
من فکر کردم اگه از تو تنظیمات فق نوشته bridge رو بذارم رو popee همه چی درست شه اما دیدم نه وصل نمیشه من دوباره فقط همونگزینه که تغییر داده بودم را به pbridge گذاشتم اما دیگه وصل نمیشه و علامت تعجب کنار اینترنت داره با توجه به اینکه من از تنظیمات اولبه از تمام قسمتا عکس گرفته بودم و الان درست شبیه همونه افقط قسمت routing یکم فرق داره که اصلا add رو بلد نیستم یعنی شدنی نیست !!!
منم مودم رو ریست کردم و دوباره حالت bridge با تنظیمات قبلی گذاشتم اما بازم نشد من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم دوستان راهنمایی فرمایید خواهشا:n12:
نه مودم نرفته تو پاچتون !نقل قول:
شما بیاید کانال رو عوض کنید احتمالا درست میشه
یک کانالی بزارید که وایرلس های دوروبر توی اون فرکانس نباشن
اکه حل نشه احتمالا میتونه از گوشی هم باشه
قسمت روتینگ و نت رو فعال کنیدنقل قول:
سلام
یه 8901G با آخرین فریمور 3.0.1 Build 100901 Rel.23594 دارم
الان مشکلش اینه PPPoE وصل نمیشه ! بگیر نگیر داره خیلی کم بشه وصل بشه .
ولی رو حالت Bridge مشکلی نداره !
چیکارش کنم ؟
من این تنظیمات و دقیقا درست انجام می دم ولی چراغ اینترنت روی مودم خاموشه و سایت باز نمیکنه.چیکار کنم؟کلافه شدم:n03:
مشکل تون رو دقیق تر بگید ؟نقل قول:
الان چراغ ADSL رو شنه ؟
یوزر پسور رو درست میزنید ؟
نه ظاهرا که رفته بود چون بردمش گارانتی و عوضش کرد :n05: این جدیده که فعلا خوب بوده...ازت هم ممنونم که جواب سوالم دادی..موفق باشینقل قول:
مودم من امروز ظهر چراغ وایرلسش خاموش شد و دیگه هم روشن نمیشه
ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم اما اخرش ارور میده
تو قسمت interface setup هم اصلا دیگه تنظیمات وایرلس نیست !!!
لطفا کمک کنید که خیلی ضروریه آخه حتما باید هم pc خونه به اینترنت وصل باشه هم لپ تاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشین مودم من 8901 هست Tp link وایرلسش واسه لب تاپم کار میکنه واسه گوشیم نمیشه رسیت هم کردن نشد مشکل از کجاس؟:n13:
وایرلس رو پیدا میکنه گوشیم اما کانکت نمیشه رو چندتا گوشی دیگم تست
ظاهرا این مودم کلا مشکل داره اینطور که من سرچ کردم
با سلام چجوری میشه سرعت وایرلس را محدود کرد یعنی مثلا یه سرعت مشخص داشته باشند بیشتر نشه
بسته به مودم يا روتر شما داره.نقل قول:
با توجه به اينكه مطلب شما در اين قسمت بيان شده، بعيد ميدونم 8901 چنين قابليتي داشته باشه.
مشكل از نوع تنظيمات امنيتي وايرلس هست.نقل قول:
براي حل اين مشكل وارد تنظيمات مودم بشيد.
به قسمت Interface Setup مراجعه كرده و بخش Wireless رو انتخاب كنيد.
در قسمت نوع امنيت WPA خالي يا WEP رو انتخاب كنيد و امنيت شبكه وايرلس رو بياريد پايين.
حال تست كنيد ببينيد آيا گوشي شما كانكت ميشه يا نه.
شما فريموير دستگاه رو آپديت كنيد شايد با اين بروزرساني مشكلتون حل بشه.نقل قول:
براي اطلاعات بيشتر به سايت شركت TP-Link مراجعه كنيد.
سلام
موقع کانفیگ کردم مودمم tp link8951 وایرلس، این ارورو میده، مشکل از کجاست؟
مشکلم حل شد ولی الان موقع کانکت شدن این ارورو دارم
نقل قول:سعي كنيد سوالاتتون رو در يك تاپيك پيگيري كنيد و دوباره پست نكنيد.نقل قول:
آخرین فیرمور 8901g رو میخوام
سلام
کسی میدونه این Firewall که این مودم داره، کلا به چه دردی میخوره؟ کاراییش در چه حدی هست؟
یعنی یک فایروال سخت افزاری هست برای جلوگیری از نفوذ هکرها به شبکه یا کارایی دیگه ای داره؟
درضمن برای بالا بردن امنیت در این مودم بجز کار هایی که در زیر میگم، کار دیگه ای هم میشه کرد؟
1:رمز admin رو عوض کردم.
2:پخش همگانی(برادکست) SSID رو غیر فعال کردم.
3:از رمز 18 تایی مخلوط از عدد و حروف استفاده کردم با کدگذاری WPA2-PSK
4:Encryption از نوع TKIP هست.(کلا نمیدونم TKIP بهتر هست یا AES)
4:دسترسی به شبکه بیسیم رو به ادرس MAC دیوایس های خودم محدود کردم
5:نمیتونم DHCP سرور رو غیر فعال کنم(بدلیل اینکه 4 تا از دیوایس هایی که استفاده میکنم پورتابل هستند و اگه غیر فعال کنم هر بار باید دوباره کانفیگ کنم)
درضمن این مودم، بعنوان مودم استفاده نمیشه!
یعنی یک مودم دیگه هست که به اینترنت وصله، و این مودم از طریق لن به اون وصل هست و کار روتر بیسیم رو انجام میده.
اگه دیوایس هاتون آی پی داخلیشون ثابت هست میتونین فقط آی پی دیوایس های خودتون رو هم مجاز کنین به ورود، ولی همین که mac ها رو محدود کردید فک کنم کار اینم بکنه.
من همین مشکل رو دارم چه جوری حلش کنم؟نقل قول:
سلام
توی اولین پست گفته شده از ppoe استفاده کنیم؟؟ولی من میخوام روی bridge mode بزارمش؟؟؟ایا وایرلس کار میکنه؟؟یا تنظیماتش فرق میکنه؟؟؟
سلام به همه اساتید.من مودمtd_w8951nd دارم با adsl مخابرات مشهد که با bridge وصل میشه ولی اصلا نمیتونم با wifi به اینترنت وصل بشم یعنی wireless کار نمیکنه کسی میدونه باید چکار کنم ؟خیلی ممنون اگه جواب بدید.