احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.نقل قول:
اینم سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.نقل قول:
اینم سرعتش:
من صبح سفارش دادم و قبض رو پرداختم , عصری وصل بود :31: و با یه تماس تلفونی یوزر پسوورد رو تحویل گرفتم :20: . راستی این استرم چیه ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
قرار نیست بیان تو خونه وصل کنن , سیم تلفن که یه سرش تو خونه ی شما وصله و اون سرش رو هم که تو مرکز مخابراته وصلش میکنن به هاب سوئیچ صبانت , به همین راحتی یعنی اینکار فقط چند دقیقه ی کوچولو وقت میبره :8:نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما دوستان
فعلا که وصل نشده منتظرم
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
نقل قول:
بدبخت شدی
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه:27:نقل قول:
8 گیگ؟نقل قول:
یا حسین....
نقل قول:
شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین :13:.
جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز
این مال همین لحظه است.
تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟
نقل قول:
رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
خوب چرا تست نمی ذاری اینجا؟نقل قول:
شرمنده پست شما رو ندیده بودم.نقل قول:
والا نمی خوام داغ دل کسیو تازه کنم فقط محض اطلاع رسانی گفتم که بعضی ها نگن صبا شبانه اش بده.
2 کامپیوتر به وسلیه ی 1 مودم وایرلس (TP-Link- W8901G).
تازه بعضی شبا که خیلی احتیاج سریع دارم لپ تاپ هم استفاده می کنم.
2 تا PC به وسیله ی کابل LAN و لپ تاپ به وسیله ی لن وایرلس.
سرعت هم فرقی نمی کنه. توی همه سیستم ها یکی هست.
مدل کانکشن هم مهم نیست. چه Bridge باشه جه PPPoE کیفیت سرعت یکیه.
کسی نمخواد بگه استرم چیه :19:
دو حالت داره که بستگی به شانستون داره پروفایلتونو رو کدوم ببندن...نقل قول:
اولین حالت :
Downstream = 1024 Kbps
Upstream = 512 Kbps
دومین حالت :
Downstream = 512 Kbps
Upstream = 128 Kbps
که اینا حالتای معمولین و در اکثر موارد همون حالت اوله...
در بعضی از شهرا هم که سرعتشون میگن 200-230 ـیه میشه 2048 - 1024 کیلوبیت برثانیه و چیزایی تو همین حوالی (همچنین اگه سرویس دو مگ بخرید)...
سلام دوستان
امروز صبح به صبانت زنگ زدم بهش گفتم پس کی اینترنتم وصل میشه؟گفت 10 روز کاری طول میکشه:41:!!!!!
امروز (همین الان) مودمم رو وصل کردم دیدم اینترنتم وصل شده!!!!!!!!!!!!! up stream :512 down stream:1024 !:8:!!!
ولی هنوز نمیتونم وصل شم چون id و pass ندارم :2:
ان شا الله فردا فکر کنم وصل شم!!!:21:
لطفا یه برنامه توووووووووووووووپ برای دیدن میزان مصرف اینترنت برام با لینک بزارین
ممنون
دوست عزیز شما حرفای ایشون رو جدی نگیر ایشون حتی یک نگاه نکرده که با حروف پر رنگ نوشتهنقل قول:
128 3 ماه 1 گیگ 13900 تومان
و تو صفحه اولش هم نوشته 3500 یعنی ماهی 3500 تومن که من تو چند پست قبل تر فرمول محاسبه رو هم گفتم اونوقت ایشون میاد حرف خنده دار میزنه ماهی 3500 تومن 1 گیگ بریم هی شارژ کنیم اگر این جوری بود میشد 3 ماه 3 گیگ
سلامنقل قول:
زنگ بزن صبانت بگو وصل شده ، یوزر و پسوردت رو بگیر
DUMeter بهترین برنامه ـس که جزئیات بسیاری رو هم ثبت میکنه... 30 روز رایگان استفاده کنید :نقل قول:
فایل با کرک :کد:http://www.hageltech.com/dumeter/download
:46:کد:http://www.mediafire.com/?wyjztigznzw
یه سری عکس و توضیحات در مورد برنامه... :
عکس زیر و چیزایی که میگم در داشتن نتایج دقیق بسیار مهمه... :
در قسمت Network Adapters برای انتخاب آداپتوری که اطلاعات رد و بدلیش ثبت میشه شما در دو گروه قرار میگیرید :
1- از توی مودم به اینترنت وصلید و شبا مودمو قطع میکنید و با کانکشن PPPoE از توی سیستم عاملتون به اینترنت وصل میشید (یا کلاً شبانه هم از تو مودم کانکت میکنید) در اینصورت فقط تیک Local Area Connection (کارت شبکه ـتون) رو بزنید...
2- کلاً مودم تو حالت Bridge ـه و هم روزانه و هم شبانه از توی سیستم عاملتون با کانکشن PPPoE کانکت میشید که در این صورت فقط تیک Dial-Up and V.PN connections رو بزنید...
اگه دو تا تیک (یا بیشتر) رو بزنید در نتیجه مثلاً شبانه با کانکشن وصل میشید و چون این کانکشن از طریق کارت شبکه ـتون به مودم وصله و از اینترنت استفاده میکنه در نتیجه دو تا اتصال (هم کانکشن و هم شبکه) اطلاعات رد و بدل میکنن و هر دو در برنامه ثبت میشن درنتیجه نتایجتون 2 برابر واقعیت میشه...!
این برنامه هر مدل جزئیات که بخواید از حجم اطلاعات رد و بدل شده در اختیارتون میزاره و خیلیم راحت و خوب و خوشگله...
:8::46:
سلام
تا گوشی تلفن رو بر میدارم یا قطع میکنم اینترنت حدود 20 ثانیه قطع میشه
خیلی مشکل ساز شده
مثلا وقتی online بازی میکنم همین 20 ثانیه باعث میشه از بازی خارج بشم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر اینه که اسپلیتر نذاشتی.نقل قول:
یه اسپلیتر باید بذاری سر راه مودم و تلفن و خط تلفن.
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
میشه یه بار دیگه محاسبه کنی چطوری میشه ماهی 3500؟نقل قول:
یا خدا یعنی 10500 واسه ی 3 ماه بعد 3 تومان مخابرات و در نهایت 3% مالیات و عوارض؟
عجب آدمایی هستند به خدا :|
البته نوشته :
مبلغ 10000 ریال آبونمان ماهیانه شرکت مخابرات ایران لحاظ شده است.
من که گیج شدن از این محاسبه!!!
برای محاسبه همون طور که گفتم و باز هم میگم 3500 ضربدر 3 میشه 10500 و 3 تومن مالیات مخابرات (ماهی 1000) و 5% مالیات میشه 13900نقل قول:
کار خیلی شاقی انجام داده این صبانقل قول:
یه پیشنهاد بهشون بدیم از این به بعد بمناسبت اعیاد رسمی (عید فطر و ولادات و ...) بیاد و همش از این دست و دل بازیا خرج کاربراش کنه و مرتب جشنواره بزاره!
:13:
سلام دوستان میشه بگین ساعت رایگان شبانه صبانت از چه ساعت تا چه ساعتی ؟ و آیا کانکشن و یوزر و پس جدا میخواد یا با همنون یوزر و پسورد اصلی باید کانکت شیم ؟
بچه ها ديشب 1gig دانلود داشتم.
ولي حواسم نبود با اكانت خودم رفته بودم.
داره گريم ميگيره:37:
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم
سلام..
این حجم و سرعت دانلودی که توی Connection Status نوشته، واقعیه؟ دیشب با شبانه در عرض یه ساعت، دانلودم [چیزی که تو Status دیدم] ۳۶۰ مگ بود (میانگین ۱۰۰کیلوبایت\ثانیه)! سرویسم ۱۲۸ئه.
خدایش ضرر می کنن همچین جشنوارهای میذارن
اگه یه جستجوی ساده میکردی جواب میگرفتی!!!نقل قول:
شبانه 7-3 هست. یوزنیم و پسورد جدا:
User: guest
Pass: ngsnet
یا باید از حالت یه سره درش بیاری یعنی بذاریش روی Bridge Mode که با کانکشن هر شبوصل شی یا باید هر شبی که می خوای دانلود کنی یوزنیم و پسورد شبانه رو بزنی و صبح برش گردونی.نقل قول:
تقریبا آره.نقل قول:
اگه می خوای دقیق تر بدونی با برنامه ی صفحه ی قبل یا 2 صفحه قبل این کارو انجام بده.
کسی سراغ نداره این اینترنت 3 ماه 13900 رو چه پورتی بسته میشه؟ اگر شبانه 1 مگ باشه خوراک منه.
در حال حاضر تو کدوم شهرها 128 رو روی 2 مگ می بندن؟
سلام امروز هم با اینکه adsl ام وصل شده بازم زنگ نزدن یوزر و پس وردم رو بگه!!! من امروز خونه نبودم و گرنه بهشون زنگ میزدم !! فردا هستن زنگ بزنم ؟
فردا که تعطیل هستند.نقل قول:
ایشالله شنبه زنگ بزنید.
کسی از قم نداره ببینیم سرعت دانلودش چند هست؟
دوستان ، اون پستی که در مورد DUMeter زده بودم رو با چند تا عکس از برنامه و همچنین توضیحاتی به روز کردم تا بتونید به خوبی و صحیح از برنامه استفاده کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5195664&postcount=1097
صبانت -------- دیشبشبانه نداشت ارور 691 میداد -----------
یوزر پسورد پیش فرضت معمولاً همون شماره ی تلفنتهنقل قول:
مثلاً اگه تلفنت باشه 6666666
و کد شهرت باشه 021
اونوقت
یوزرت میشه 216666666
و پسوردت میشه 6666666
من خودم تو نمایندگی صبامنقل قول:
اینترنت 128 سه ماهه با حجم 1 گیگ برای سه ماه 13900 که هزینه های مخابرات و مالیات محاسبه شده
در مورد بستن خط هم روی 2 مگ بسته میشه یعنی سرعت دانلود 240 رو داری
اما واسه سرعت شبانه به منطقه مخابراتی بستگی داره که کجا باشی و چند تا یوزر گذاشته باشن دانلود
اگه استاندارد باشه سرعت بین 110 تا 170 خواهد بود :11:
صبانت دروغگو اینترنت شبانه اهواز قطع شده و سرعت روزانه 4 هست هر چی اعتراض کردم به جایی نرسیدم و تو دانلود 2 برابر شارژ کم میشه
اين تنظيماتو كجا بايد عوض كرد؟نقل قول:
از تنظیمات مودم.نقل قول:
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
بعد یوزنیم و پسورد رو بزن: admin
اونجا بسته به مدل مودمت تنظیمات رو درست کن.
مدمت جیه؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
شما قرار نبود تست بذاری؟نقل قول:
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
Tp link td 8811
از router هم استفاده می کنم.
حالا باید این برنامه dumeter رو نصب کنم اگر نخوام هر بار تغیر بدم پسوردم رو
گرچه توی تنظیمات مودم هم نمیدونم کجا باید پس بدم
پستی چیزی نیست که کامل توضیح داده باشه این کانکشن شبانه صبانت رو
ممنون
تست میزارم اما روزانه چون شبانه قطع شدهنقل قول:
در ضمن صبانت گفت هرکی گفته شبی 1 گیگ دانلود داره دروغ گفته :18:
اینجا که هر دو دقیقه یه بار 20 نفر میان و میگن: دم صبا گرم دیشب 1.5 گیگ دانلود داشتم و از این صحبتها !نقل قول:
بازار خالی بندی هم که گرمه گرمه
کی به کیه....
یه بنده خدایی تا همین چند وقت پیش تو همین تاپیک میگفت سرعت دانلودم 400 هه!!!!!
صبانت بیجا کردنقل قول:
در ضمن صبانت گفت هرکی گفته شبی 1 گیگ دانلود داره دروغ گفته :18:
نقل قول:
بازار خالی بندی هم که گرمه گرمه
کی به کیه....
یه بنده خدایی تا همین چند وقت پیش تو همین تاپیک میگفت سرعت دانلودم 400 هه!!!!!
خود من دیشب مثل شبهای دیگه 2.1 گیگ دانلود کردم البته رکورد 2.7 گیگ هم دارم
چقدر ما ایرانیها بدبختیم سر این چیزا بایس با هم بحث کنیم
یارو اونور دنیا تو جزیره داره با سرعت 800 مگابیت دانلود میکنه تازه میگه 1Gbps هم سرعت دانلود داشته یعنی توی 10 ثانیه 1GB دانلود :7::santa::king:
بعد ما مثل گداهای پایین خیابون باید دهنمون وا بمونه که یکی توی 4 ساعت!!!! تونسته فقط 1 گیگ دانلود کنه و بیایم تهمت بزنیم فلانی دروغ میگه
واقعاً که حقمونه این وضع
چون بنظر من لیاقت بیش از این رو نداریم