احتمالاً نسخه ی مجانی بوده که نصب شده و ارور نداده وگرنه فکر نکنم به راحتی نصب برنامه های پولی روی گوشی های دیگه ممکن باشهنقل قول:
احتمالاً نسخه ی مجانی بوده که نصب شده و ارور نداده وگرنه فکر نکنم به راحتی نصب برنامه های پولی روی گوشی های دیگه ممکن باشهنقل قول:
سلام.
اين گوشي S800 روي کاغذ خيلي گوشي عاليايه ولي راستش ميخواستم از دوستاني که اون رو دارند بپرسم که آيا ازش راضيند يا نه. چون اولين چيزي که با ديدن سيستم عامل جديدش به چشم ميخوره اينه که نکنه نرم افزارهاش کمتر باشن.
بسيار ممنون.
ممنون، راستش وقتی صفحه یه دست آبی یا قرمزه نمی تونم تشخیص بدم روشناییش عادیه یا غیر عادینقل قول:
روشنایی صفحه رو روی کم (1) تنظیم کردین یا روی آخره؟ (10)نقل قول:
با کم و زیاد کردن اون، تغییری مشاهده نمیشه؟
چرا من هر کاری می کنم نمی تونم real football رو نصب کنم . وقتی گوشی رو وصل میکنم همه برنامه هایی که خودم دانلود کردم روشن میشه و آماده نصب ولی real football خاموشه و نمی تونم نصبش کنم
لطفا دوستانی که می تونن راهنمایی کنن
من این real football رو دانلود کردم دوتا فایل app و img رو هم تو فولدر applications کپی کردم ولی تو kies تو my download اضافه نشد. اگه کسی تونست نصب کنه به ما هم بگه چیکار کنیم
دوستان من شنیدم که قراره تا پایان ماه ورژن 8 گیگی گوشی wave در دنیا موجود بشه
رو 1 تنظیم کردم عزیز بالاترم ببرم روشن تر می شه اما در هر حالت کیفیت تصویر خیلی بد شده رنگارو بد نشون می ده به طوری که اصلا رقبت نمی کنم از گوشیم استفاده کنم. متأسفانه امروزم نرسیدم برم مایکروتل بلکه فردا ایشالا بتونم برمنقل قول:
تا این لحظه 450 app مجانی:31:
دوستان لطفا در مورد gps گوشی یسری اطلاعات بدید و اینکه کدوم از نرم افزارهای جاوا روی گوشی جواب میده؟
ببر مایکروتل و مشکل رو بگو، ایشاا... درست میشه نگران نباش، به احتمال زیاد نرم افزاریهنقل قول:
اگه بخوام بازی بخرم از سایت سامسونگ چیکار باید بکنم؟ ویزا و مستر کارت ندارم. جایی هست بتونه کار خرید رو واسم انجام بده؟
آقا اگه کسي لطف کنه سوالمو جواب بده ممنونش ميشم.
نقل قول:
قریب به اتفاق دوستانی که دارند راضی اند، یکی از کسایی که این گوشی رو داره آقای سهند هست اگه پستت رو بخونه حتماً جواب میده، دوستان دیگه هم هستند. احتمالاً پستتون رو ندیدند. اگه میخواید شما یه پ . خ به سهند بزنید و اگه سوالی دارید ازش بپرسید (یکی دو صفحه قبل پست داده)نقل قول:
سلام
نسخه ی جدید فیرمور wave برای اروپا موجود شد (S8500XXJH1) که در این نسخه پلتفرم بادا به bada1.0.2 ارتقا پیدا کرده:31:
ببخشید دیر شدنقل قول:
من دارم
ازش هم بسیار راضی هستم
من قبل از این با سیمبین های نوکیا کار میکردم و همیشه هم با نرم افزار سر و کار داشتم به همین خاطر حتما باید گوشیمو -- میکردم تا توی نصب نرم افزار ها اذیت نشم
ولی توی این گوشی قضیه فرق میکنه .
این گوشی خودش دایو ایکس رو ساپورت میکنه ،ماشین حساب مهندسی داره ،بازی داره ،دیکشنری داره ،تم و ...
یکم صبر کنی همه چی میاد ،من که تا الان به مشکل حادی (نیاز به برنامه خاص) بر نخوردم که نتونه رفعش کنه
در کل من راضی هستم (فعلا)
این هم یه تم:
ساده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?6omvq77yjoh2gm7
تشکر از شما دوست عزیز!نقل قول:
لطفاً معرفی برنامه ها، ویجت ها و تم های بادا رو در این تاپیک انجام بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426904&page=5
بسيار ممنون از راهنمايي.نقل قول:
يک دنيا ممنون. خب شک من درمورد نرمافزارها و بازي بود (بخصوص دومي) که ظاهرا شما ميگيد مشکلي از اين بابت نيست.نقل قول:
ولي يه چيز ديگه. من داشتم نظرات gsm.ir رو ميخوندم، يکي گفته بود بعضي وقتها که دکمه دوربينشو ميزنه، يهو خودش reset ميکنه. يکي ديگه هم گفته بود بعد از يه مدت اسپيکرش از کار افتاده. اينا تا چه حد ميتونن راست باشن؟ ميدونيد، ميترسم يه گوشي بگيرم و بعد مجبور باشم چند ماه يه بار ببرمش گارانتي.
شاد و موفق باشيد. :46:
راستش در مورد ریست من با یه فایل پی دی اف این مشکل رو داشتم ،وقتی اجراش میکردم ریست میشد ،البته فقط با این فایل مشکل داشتمنقل قول:
ولی تا الان من هیچ مشکلی ازش ندیدم !
در ضمن من بدون گارانتی خریدم ،اگر میخواین با گارانتی بخرین که جای نگرانی نداره ،خراب شد ببرش گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولي خب گارانتي زياد بردن هم خسته کننده است.
پس در کل شما راضي هستيد.
متشکرم. :46:
یکی از بچه های همینجا هم اسپیکرش سوخته !
چی شد ؟؟
درست شد ؟؟
یه چیز جالب، یکی تو یه فروم خارجی dungeon hunter رو باهاش ور رفته و تونسته بدون خریدن بازی اونو رو گوشیش نصب کنه. بعد هم شیرش کرده ولی دیگران نتونستن نصب کنن. خودش هم یه بار بازی رو پاک کرده دیگه نتونسته نصب کنه!!!
حالا خودش کف کرده که دفعه ی اول چی کار کرده که نصب شده!
سلام می خواستم بپرسم با این گوشی می شه کتابهای pdf رو خوند؟ برنامه gps رایگان براش کسی سراغ داره ؟در ضمن من 460 قیمت دارم با گارانتی. در کل نسبت به امنیا2 بهتره یا نه؟ من بین این دو گوشی موندم کدومو بگیرم اگه جواب بدین ممنون می شم.
سلام من چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین
1- بین گوشی امنیا 2 و ویو کدومو به نظرتون انتخاب کنم امنیا 2 466 هزار و ویو 460 هزار با گارانتی؟
2- رو این گوشی می شه کتابهای pdf رو خوند؟
3- نرم فزار gps رایگان با سرعت خوب برای این گوشی(ویو) موجود هست؟
4-صفحه محافظ نیاز داره؟
5- فارسی ساز و کلا نرم افزارهای بدردبخور براش به اندازه کافی وجود داره؟
6- مثل ویندوز موبایل براش رامهای مختلف تو وب برای دانلود پیدا می شه؟
7- کارت حافظه 16 می خوام براش بگیرم چه کارتی پیشنهاد می دین و با چه رنج قیمتی ؟
8- زیر نویس فارسی رو تو ویدیوها ساپورت می کنه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین آخه تا شنبه می خوام بگیرم
سلام به همه دوستان من بيشتر با اينترنت كار ميكنم ميخواستم بدونم سايتهاي فارسي رو خوب نشون ميده يا نه?
و اينكه فارسي مي شه تايپ كرد?
خدا رحم کنه :18:نقل قول:
راستي آنتن دهيش چطوريه؟ يادمه يکي از دوستام (البته امنيا) داشت تو مترو که بود زنگ ميزد ولي صداش نميومد. :20:
2- بله.نقل قول:
3- برای ایران نه. (جاوا هست البته)
4- ضد خشه، محافظ نمی خواد. یه ویدئو تو یوتیوب بود یارو با چاقو و کلید روش می کشید خط نیفتاد.
5- خودش فارسی داره، تو سایت samsungapps ببینید خودتون.
6- نه.
8- پلیر خودش نه، ولی یکی براش هست که فارسی رو هم نشون می ده.
بله، بله.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین یعنی روش میشه نرم افزار گارمین یا اسمارت کام رو نصب کرد؟نقل قول:
اصلا خود مایکروتل اینکارو انجام میده ؟
من خودم با همراه اول با هر گوش که تا الان داشتم تو خونه آنتن دهی صفر بود چه با E62 نوکیا چه 1100 چه Samsung و ... ،همش دنبال یه جای خاص بودم که گوشیم اونجا آنتن داشته باشهنقل قول:
ولی با این من هر جا برسه گوشیموو میذارم ،هیچ مشکلی هم نداشتم !
نمیدونم آنتن دهیش قویه یا همراه اول این طرفا آنتن زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرهنقل قول:
ولی دو نوع تو بازار بود
یکیش با کیف هست و البته فارسی ساپورت
و اون یکیش بدون این دو
من یکی از این گوشی ها رو دیدم که فارسی ساپورت نمیکرد و همه کاراکترها به صورت مربع بود
حتما قبل از خرید از این بابت مطمئن شین
ممنون از توجهت دوست عزیز امروز رفتم مایکروتل اولش فکر کرد نرم افزاریه گوشی رو ریست کرد اما وقتی نشونش دادم موقعی که نرم افزاری می خواد صفحه نمایشو کامل سفید نشون بده (مثل لوگوی گیم لایف) یهو به شدت کمنور و آبی می شه گفت بزار گوشیت بمونه احتمالا صفحه نمایشت مشکل دارهنقل قول:
با سلام
برای دهمین بار مینویسم نمیدونم چرا کسی جوابم را نمیده :41::41::41: من قبلا آیفون داشتم و خیلی راحت conect میشدم با بسته های gprs ایرانسل ولی الان نزدیک به 1 ماه ویو خریدم و اصلا نمیتونم conect بشم به gprs ایرانسل نمیدونم چرا ؟؟؟ همه تنظیماتم درسته و کامل ولی بازم مشکل دارم ... یک مشکل دیگه ای هم که دارم این هست وقتی با wirlles کانکت میشم و میخوام سایتی را باز کنم صحفاتش نصف میافته این دلیلش چیه ؟؟؟؟لطفا دقیقا پاسخم را بدید
با سپاس
خب دوستان امروز از نمایندگی بهم زنگ زدند گفتن هزینه تعمیر گوشیم 250 هزار تومان می شه !!! :ai::43:
گفتن باید کل main board رو عوض کنن :dy:
منم گفتم نمی خوام و کلا دیگه بی خیال این گوشی شدم :cm:
نتیجه اخلاقی :
گوشیه سامسونگتون رو با گارانتی بگیرین حتی اگه wave باشه ! :020:
ما هم که خدا رو شکر هیچ موقع شانس نداشتیم اینم روش ! :14:
دوستان سعی کنید با گارانتی بخرید. نقل قول یکی از بچه های موبایلستان::18:
نقل قول:
خب دوستان امروز از نمایندگی بهم زنگ زدند گفتن هزینه تعمیر گوشیم 250 هزار تومان می شه !!! :ai::43:
گفتن باید کل main board رو عوض کنن :dy:
منم گفتم نمی خوام و کلا دیگه بی خیال این گوشی شدم :cm:
نتیجه اخلاقی :
گوشیه سامسونگتون رو با گارانتی بگیرین حتی اگه wave باشه ! :020:
ما هم که خدا رو شکر هیچ موقع شانس نداشتیم اینم روش !
بسيار ممنون. پس مشکلي از بابت آنتن دهي نيست.نقل قول:
ولي انصافا خريدن اين گوشي يه کم ترسناکه. يکي اينترنتش نصفه نشون ميده. اون يکي اونقدر وضعش خراب بوده که 250 تا هزينه تعميرش شده. يکي ديگه صفحه نمايشش پوکيده...
بعد ببينم اگه بخرمش ميتونم بطور رايگان و با استفاده از ماهواره (بدون نياز به اينترنت) به GPS وصل بشم و نقشه مثلا تهرانو ببينم؟
:10:
آقا منم خیلی راضیم :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من که از GPRS همراه اول استفاده میکنم مشکلی ندارم
چیزی که به ذهنم میرسه :
برین به Setting > Connectivity و تیک Use pocket data رو بذارین :
این گزینه را تیک زدم ولی وصل نمیشه ؟؟؟ بعدش هم با وای فای که میرم تو سایت صحفاتش نصف میافته این دیگه ایرادش از کجاست ؟؟؟
اصلا شما دلفین رو بی خیال شید، اپرا مینی چشه مگه؟نقل قول:
نه دیگه نمی شه!نقل قول: