من رفتم اینترنت 1 مگ از مخابرات گرفتم
سرعتم ثابت 130 هست روز و شب
:31:31::31:
Printable View
:31:31::31:
نقل قول:
خب کمه دیگه... سرعت یک مگ قبلا روی 180 بوده ، که شده این.
سرعت 512 من روی 110 بود الان شده 65 ، گفتن درست میکنیم
نمیدونم والا..
بچه ها سرعت من فوق العاده شده:
من 128 دارم و از مخابرات میگیرم،
سرعتم قدیم بیشتر از 35 نمی رفت الان از 50 تا 70 است و بطور میانگین 60!!!:26:
سلام ، از کی دقیقا پویا خان ؟نقل قول:
کجا ساکن هستین کدوم خیابون دقیقا ؟
مطمئنی سایت هایی که ازش دانلود میکنی تغییر نکرده چون سایت خیلی تاثیر داره...نقل قول:
من که سرعتم کمکان مث قبله 65 تا ، فکر کنم آخرش معلوم بشه که سرویس 512 سرعتش از همه کمتره !!!
3-4 شب نبودم...سیستم روی دانلود شبانه بود و الان آمدم دیدم هیچ ارتباطی برقرار نمیشده و همینجوری بیخودی...
اررور DNSبود و خلاصه تامودم روخاموش/روشن نکردم درست نشد...تا دیدم الان بچه ها میگن مال همه قطعی /وصلی داشته، و خوب اونموقع باید بالای سیستم بودم و ریستی چیزی میکردم.
نه یک اطلاعرسانیی، اس/ام/اسی، ایمیلی، چیزی...مسئولین پیشرفته ترین رسانه ارتباطی تاریخ بشر از هیچ چیزش استفاده نمیکنند!
بهرحال الان برای من هم انگار سرعت بهتر شده...
فکر کنم باید درست بشه، اگه نشه باید بریم یه جای دیگه.نقل قول:
داداش یعنی میگی سرعت من که از 110 تا رسیده به 65 تا درست میشه ؟ منم شکایت فرستادم گفتن به زودی درست میشه ... ؟؟!!
شبی چقدر میدانلودی؟نقل قول:
از سرعت من که 512 دارم هم بیشتره:31:نقل قول:
سرعتم قدیم بیشتر از 35 نمی رفت الان از 50 تا 70 است و بطور میانگین 60!!!
بیا بغل.......نقل قول:
من که سرعتم کمکان مث قبله 65 تا ، فکر کنم آخرش معلوم بشه که سرویس 512 سرعتش از همه کمتره !!!
الان خواستم با اسپید تست سرعت و پینگم رو امتحان کنم صفحه اش نیومد:31:نقل قول:
بهرحال الان برای من هم انگار سرعت بهتر شده...
برای من هم همینطور شده خدا کنه همینطوری بمونهنقل قول:
این هزینه ی که تو قبض ها میاد طبق تعرفه ی جدید حساب میکنند یا همون قبلی هست . ؟
میگم شماها خونتون کجاست که انقدر سرعتتون خوبه ؟
بستگی داره، شما به تازگی گرفتی و یا از قدیمه؟ اگه پیش از آمدن تعرفه جدید مشترک شده باشید طبق تعرفه قدیم میاد اما اگه تازه مشترک شدید طبق تعرفه جدید میاد.نقل قول:
این هزینه ی که تو قبض ها میاد طبق تعرفه ی جدید حساب میکنند یا همون قبلی هست . ؟
سری بعد که خواستم برم سوال بپرسم باید ازشون بپرسم که چرا در استان مرکزی نامحدود نمیدن.
اراک نیستمنقل قول:
آقا کسی اینجا سرعت 64 نداره ؟؟؟!! :sq_11:
احتمالا سرعت 64 ها هم سرعتشون 65 باشه !!!!
اگه آره خب بریم همون 64 بگیریم بابا...!
در جواب همه بگم:
من در 17 متری ملک هستم،1 هفته ای همینطوری سرعت!
الان که خیلی خوش می گذره!
چه با چیلتر شکن چه بدون اون سرعتم 60 الی 70 هست!!!
میگم من در مودمDownstream روی 1502 یعنی باید سرعتم یه مگ باشه.درسته؟
امین جان شما Downstream چنده؟
بخاطر این شاید باشه که نزدیک مرکز مخابراتی! برو ۲۵۶ بگیر بیشتر حالش رو ببر:31:نقل قول:
من در 17 متری ملک هستم،1 هفته ای همینطوری سرعت!
الان که خیلی خوش می گذره!
چه با چیلتر شکن چه بدون اون سرعتم 60 الی 70 هست!!!
واسه من 1489 هستش.
دوستان هرکی میخواد مخابرات بگیره به نظره من الان بره همون 128 بگیره !!! حالا اگه دقیقتر میدونستم میگفتم 64 !!!!!
الان که سرعتا هیچ فرقی باهم ندارن، فقط ما داریم پول بیشتر میدیم ، هیچ کدوم از این آقایون .... هم جواب گو نیستن برای این.
منم خیابون دانشگاه..
سلام دوستان من 256 دارم از پریشب سرعتم بین 100 تا 110 شده فعلا هنوزم تغییر نکرده وامیدوارم نکنه( بیشتر بشه اشکال نداره) ولی شیلتر شکنم کار نمیکنه وصل میشه ولی صفحه باز نمیکنه نه مال امریکا نه مال ژاپن هنوز با پ ر و ک س ی امتحان نکردم واقعن نمیدونم چی شده شما چی فکر می کنید؟
اینم عکس از حجم دانلود از پریشب تا امشب وشبهای قبل ببخشید حجم عکسها بالاست
سوالی هست درخدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار فقط شانس من و استاد امینه که وضعمون اینه، منم بچه داورانم:41:
من یکی از همین بچه های اراک رو میشناسم که چیز فروشه اما تازگی ها دیگه نمیفروشه و میگه چون وصل نمیتوانه بشه فعلا نمیفروشه! معلوم نیست چی شده اما بیشتر چیز پی اِن ها ترکیدن!نقل قول:
شیلتر شکنم کار نمیکنه وصل میشه ولی صفحه باز نمیکنه نه مال امریکا نه مال ژاپن
دشمنت اما با paint بازش کن وبا فرمت jpeg سیو کن، این دو مگ بود به زور باز کردمش:31:نقل قول:
ببخشید حجم عکسها بالاست
بیخیال شماره ی پشت بانی چنده ، تا من زنگ بزنم چندتا حرف محترمانه ( !!! ) بهشون بگم ؟؟؟نقل قول:
الان تست کردم چیز پی انم مال ژاپن کار میکنه با همون سرعت 100 تا دانلود میکنه منظورم از شیلتر شکن همون چیز پی ان بودا
2044 داخلی 2...ساپورترای بدی هم نداره.نقل قول:
صد در صد تایید میشه جرف دوستمون منم همین وضعیتها رو دارم... با چند تا از رفقا که محابرات دارند هم چک کردم...سرعت بالا رفته حدود 80/90- کمی قطع و وصلی -ساکـس خوابیده- وی پی ها یکی در میون جواب میدن.نقل قول:
من الهیه ام ، دوستانی هم که به این شکل بودن از خرم-مشاور- اواسط خ امام، بودن...پس سراسریه
یک موضوع دیگه هم که وجود داره یکم خود خطهای تلفن هم مشکل پیدا کرده.
این وضعیت سرویس منه که 512 هست
ببینید چی شده !! قبلا این مقدار روی 1.2 بود.. آپلود هم روی 60 یا 70 بود
اون مشکل فیـــلــتر هم که بخاطر اینترنت ملی هستش Https یا 5ocks کار نمیکنن.
درحال حاضر تور و اینا جواب میده.
واقعا اینا مارو فیلم کردن ؟ سرویس 512 الان سرعتش از همه کمتره !!
من با مخابرات تهران هیچ مشکلی با ســاکس و ...ندارم فقط اینجا اینجوریه...فکر نکنم به اون شکل سراسری باشه شاید هم منطقه منطقه میرن جلو.نقل قول:
بچه های که از خصوصیها مثل ساتیا و ارک باس و.. دارند چقدر اینجا کم شده(منجمله خودم!) کاش اونها هم یک آماری میدادن.
در مورد سرعت شما فکر میکنم خطت مشکل علیحده ای داره...خطتتو از نظر نویز و.. چک کن(تلفن و دستگاه های فرستنده امواج رو بکش -مودم رو سرخط بزن و...) اگه مطمئن شدی از خونه یا خط اصلی نیست با پشتیبانی صحبت کن بگو من دارم به اندازه کاربر 256 حتی کمتر استفاده میکنم...و اگر حل نکردن اصلن بیا پایینتر...
اینم از من که الان گرفتم:
من تازه فهمیدم سرعتم رفته رو 100، حیف شد دیشب نزاشتم واسه دانلود:دی
جدای از شوخی اگه همینطور بمونه واقعا عالیه... (البته بعید به نظر میاد!)
درباره ی فیل/تر و اینا هم دنبال سوسک:دی با پورت 443 باشید که فعلا جواب میده. قبلا پورت 808 داشتم که نابود شد ولی 443 پابرجاست...
سرویس 512نقل قول:
:sq_3::sq_3::sq_3::sq_3:
دانلود همون فایل از همون سرور با سرویس 256
فک کنم سرعت 512 رو با 256 جا به جا وارد کردن:دی
امروز با پشتیبانی صحبت کردم، به محض اینکه اسم 512 رو آوردم گفت درست میشه !!!
گفتم وایسا بابا چی چیو درست میشه ، الان سرویس های پایینتر سرعتشون دوبرابر منه !! گفت بله ما سرویسهای
256 و پایینتر رو انتقال دادیم ، فقط 512 مونده که اونم درست میشه.
امیدوارم درست بشه.... اگه اینطوری که این میگفت باشه، سرعتهای شما ( 256 و کمتر ) دیگه پایین نمیاد و همین میمونه.
با سرعت من مو نمیزنه:31:نقل قول:
سرویس 512
یعنی آخرش آزاد و رها میشیم؟نقل قول:
امروز با پشتیبانی صحبت کردم، به محض اینکه اسم 512 رو آوردم گفت درست میشه !!!
گفتم وایسا بابا چی چیو درست میشه ، الان سرویس های پایینتر سرعتشون دوبرابر منه !! گفت بله ما سرویسهای
256 و پایینتر رو انتقال دادیم ، فقط 512 مونده که اونم درست میشه.
امیدوارم درست بشه.... اگه اینطوری که این میگفت باشه، سرعتهای شما ( 256 و کمتر ) دیگه پایین نمیاد و همین میمونه.
قربون دستت که خبر دادی:11:
من که فعلا دارم کارها رو با Tor رد و بد میکنم.نقل قول:
درباره ی فیل/تر و اینا هم دنبال سوسک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پورت 443 باشید که فعلا جواب میده. قبلا پورت 808 داشتم که نابود شد ولی 443 پابرجاست...
آره دیگه ، سرویس ما هم به پورتهای جدید ( پورتهای ننگین ) انتقال داده بشه ، سرعتش درست میشه،
حدس میزنم تقریبا 150 تا سرعت داشته باشیم. البته حدسه !!
جالبه که اگر نگاهی به تاپیک دیگر شهرها(مشهد-شیراز-...) کنید میبینید اونها هم مخابراتشون بهتر شده، و اگر نگاهی به تاپیک ISPهای تمام خصوصی(صبانت-فن آوا-شاتل-...) خیلیاشون بهم ریختن!(مثل نوسان سرعت ، مشکل در دانلود سالم فایلهای زیپ و مدیا، بد بالا آمدن محتوا در صفحه ها و...).
حالا در مخابرات و وزارت ارتباطات و زیرساخت و یا هر نهاد مربوطه چه میگذره...سیستمها عوض شدن و ISPها مشکل متچ شدن دارند؟ مربوط به مسدودیتهاست؟ (که برای من زیاد نشده حتی کم و یجورای عجیب غریب شده.) مربوط به اینترانت داخلیه؟ دوست دارم بدونم دردشون چیه غافلگیر نشم!
من فقط میدونم که الان به سختی درحال انتقال و جابجایی پورت ها { برای راه اندازی اینترانت } هستن. خوب قائدتا شرکتهای خصوصی بیشتر لطمه میخورن.
بالاخره هرچی باشه اینترانتشون 16مگابیته !
اره...
منم که زنگ زدم گفتن سرعتارو داریم میبرینم بالا و 2 مگ و 512 و 1 مگ مونده!
حالا خدا خیرشون بده که دارن میبرن بالا!ایشاالله که 512 هم میبرن بالا!
دوستانی که 512 دارین تا چند ماه دیگه سر کنین که ببینید چی میشه!
دوستاني كه دنبال سرعت بالا هستن برن پارس انلاين بگيرن من 512 دارم سرعتش شب ميشه 30 خوبه نه بايد تبريك گفت به شركتش مگه نه؟؟؟.................
فکر کنم اینو به طعنه گفتی،نه؟نقل قول:
مثل اینکه مخابرات رو هم چشم کردیم : )
یکسری از سرورها که سرعتشون تو روز معرکه است شبها افتضاح میشه، مثل fileopic - rapidshare و...
آپلود هم فوق العاده پرنوسان و پر دردسر...
امشب از همه شب هم بدتره و از بعضی جاها بیشتر از 2-3 کیلو هم تکون نمیخوره، امیدوارم اینها هم نیافتاده باشند به سرعت دزدی...
یک معضل دیگه هم اضافه شده ، خیلی وقتها صفحه چک کارکرد بالا نمیاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نپرسیده شما چرا برعکس مخابرات بسیاری از مناطق کشور نامحدود ارایه نمیدید؟ چرا سایتتون انقدر داونه؟ مرتب از دیگر شرکتها ازش پرسیدن...
دیشب سرعت افتضاح بود... میخواستم 60 مگ دانلود کنم، کلا بیخیال شدم سیستم رو خاموش کردم.
اون خبرنگارها هم دیگه مشخصه کیا هستن دیگه....
واسه منم همینطور . خدا به خیر کنهنقل قول:
واسه من سرعت دیشب شبیه شب های پیش بود و تغییر نکرد اما الان چند روزه که میخوام یه یه فروم فارسی که سرورش در آمریکاست برم با مشکل رو به رو میشم و به زور صفحه هاش لود میشه! همین مشکل رو حتی با رپیدشیر هم دارم و اون که هیچ باز نمیشه.
شاید دیگه داره یواش یواش اینترانت بسیج و سپاه میاد:sq_19:
256 من سرعتش بالاتر رفته...
ولی و پ ن ندارم
نقل قول:
آرش جان، سوای این بحث محدودیت هایی که راه میندازند و ما هم داریم یه گاهی چشمه هایی از اینترنت ملی رو میبینیم ؛ در کل پیشنهاد میکنم دانلودهات رو از اون سایت ها ، به لیچر های دم دست که شب افت سرعتی ندارند ؛ منتقل کنی عزیز ، من خودم این کار رو میکنم ؛ حداقل خیالم از بابت لینک ها و ماکسیمم سرعتشون راحته.