اوناروهم ديدم يكيشون نمايندگي يكيشون هم كه خودش گارانتي كرده ميخام اگر بشه فرشگاهش سطح شهر باشه .يعني فقط همين 3 نمايندگي رو داره؟نقل قول:
Printable View
اوناروهم ديدم يكيشون نمايندگي يكيشون هم كه خودش گارانتي كرده ميخام اگر بشه فرشگاهش سطح شهر باشه .يعني فقط همين 3 نمايندگي رو داره؟نقل قول:
سلام . من تمام صفحه های این روم رو خوندم. به این نتیجه رسیدم که با بودجه تا سقف 500 تومن می تونم این 3 مدل رو بخرم. panasonic pt 870 , philips 3378, pioneer 787 َ. می خواستم ببینم کدوم یکی از بقیه سر تره؟ از لحاظ زیبایی و انواع فرمت پخش و تفکیک خوب صدا؟ در ضمن هر 3 مدل اسپیکر های عقب پایه دارند؟ ممنون میشم اگه قیمت های این 3 مدل رو بهم بگید.
متوجه منظورتون شدم.فقط بلوری ها می تونند.نقل قول:
سیستم های خونگی پایونیر یه نمایندگی بیشتر نداره و اونم فروشگاه راستین هستش.بقیه مغازه ها فقط محصولات پایونیر رو می فروشند.غیر از پاساژ شرکا توی توپخونه هم میتونید گیر بیارید.نقل قول:
من متوجه حرفتون از سطح شهر نشدم،خ جمهوری وسط شهر هستش دیگه.نکنه شما منظورتون اینه که از حاشیه شهر خرید کنید؟
هر سه مدل جزء بهترین هاست.زیبایی که یه امر سلیقه ای هستش و شما باید خودتون برید و از نزدیک ببینید.نقل قول:
توی پحش فرمت ها تقریبا توی یه سطح هستن.
از لحاظ تفکیک صدا 787 بیس نرم و تریبل عالی و تفکیک فوق العاده،3378 بیس کوبنده و تریبل عالی و تفکیک عالی،870 بیس معمولی و تریبل عالی و تفکیک خوب.
قیمت نمایندگی ها : 787 ،475 تومن
3378 ، 450 تومن
870 ،460 تومن
پایونیر و فیلیپس مدل هلی عقب پایه دارند
ولی با 500 تومان می تونید از برند فیلیپس مدل 3578w رو خریداری کنید که هم واتش و هم صداش بهتره نسبت به 3378 و هم کمی دیزاینش تو اسپیکر سنتر و پلیرش فرق می کنه
و همچنین بلندگو های عقب وایرلس هست
ولی اصلا نظری راجب پاناسونیک ندارم به نظر من زیاد جالب نیست و نمی دونم بلندگو های عقبش چجوریه کسی هم زیاد تعریف نکرده شاید یک نفر بوده
به نظر من بهترین انتخاب با این بودجه همون پایونیر 787 هست که واقعا محشره :5:
سلام دوستان.تویکی از پستها یکی ازدوستان گفته بودتوپاساژشرکا rs30 رو با گارانتی 50 تومن ارزونترمیدن.کسی شماره تلفنش رو داره؟ضمناrs30 روکسی از usb تست کرده؟چه فرمتهایی رو میخونه؟
ببخشیدمن خیلی سوال میکنم:31:.از مدلهای جدید PHILIPS مثلHTS-7500/7540/7520 که BLUERAY هستندکسی قیمت وآدرس فروشگاه داره؟PLZ.
سینمای خانگی جی وی سی (JVC) مدل: NX-G9
.thumb450{max-height:450px;max-width:450px; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمايش بزرگتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا صبر نماييد
سینمای خانگی جی وی سی (JVC)
مدل: NX-G9
مشخصات
- خروجی دیجیتالی HDMI
- پخش DVD های با فرمت MP3/WMA/WAVJPEG/MPEG-4(ASF)/DivX Ultra
- سه ورودی USB با Music Clipping , با ضمانتنامه مه وار الکترونیک
- <LI dir=rtl>سازگار با بلوتوث <LI dir=rtl>تنظیم صدای My sound
<LI dir=rtl>دکودر Dolby Digital/DTS/Dolby Pro Logic II
<LI dir=rtl>Vario Bass ا( 4 حالت صدا)
<LI dir=rtl>خروجی اسکن دیجیتال Progressive Scan
<LI dir=rtl>Dragonpick پخش دیسک های معیوب
<LI dir=rtl>Rocket Start شروع به پخش سریع- پنل کنترل متحرک
ویژگیهادیسک های DVD تصویریدیسک های تطبیق پذیر همه کاره (DVD) نسل بعدی تکنولوژی ذخیره کننده دیسک های نوری هستند که از CD ها بزرگ تر و سریع تر بوده و می توانند تصاویر ویدئویی را با کیفیت سینمایی و بهتر از دیسک های صوتی، VCD ها و اطلاعات کامپیوتری، در خود نگهداری کنند.
اسکن دیجیتال Progressive مستقیم برای دو سیستم PAL و NTSCدر هر دو نوع فیلم PAL و NTSC می توانید تصاویر با کیفیت و یکنواخت پخش کنید. سیستم خروجی تصویر Digital Direct Progressive Scan تصاویر را بدون interlace کردن پخش می کند تا کیفیت تصویر اولیه حفظ شود.(فقط برای فیلم)
DTS DIGITAL SURROUND(DTS (Digital Surround که یک جزء تشکیل دهنده سینما خانگی های JVC می باشد، به شما امکان می دهد تا برای شنیدن صدایی منحصر بفرد ، به طور کامل از مکانیزم کد گذاری DTS موجود در فیلم ها و موسیقی های ضبط شده بر روی DVD بهرمند شوید . با انتخاب حالت سراند از جلو شما می توانید تمام اسپیکرها را در مقابل خود بچینید. درصورتی که باز هم امکان پوشش کامل فضای اطراف به وسیله سراند مجازی راست و چپ ممکن می گردد.
فیلم های DVD و موسیقی دلخواه خود را با بالاترین جزئیات صدا بشنوید
چون در این روش نیاز به اسپیکر پشتی وجود ندارد، بنابراین برای اتاق های کوچک و کسانی که پوشش فضای کمتری را می خواهند مناسب است. اسپیکرها می توانند بر روی دیوار نصب شده و یا همتراز با صفحه نمایش قرار بگیرند. در حالت سراند 5/1 کانال شما می توانید اسپیکرها را در حالت معمول نصب نموده و از صدای Surrond به طور کامل لذت ببرید.تغییر به حالت سراند از جلو (Front Surround) تنها با انتقال بلندگوهای سراند از عقب به جلو به سادگی صورت می گیرد.
دالبی دیجیتالپیشتر به عنوان AC-3 شناخته می شد. دالبی دیجیتال از پنج کانال مجزا به علاوه یک کانال باس با فرکانس پایین تشکیل شده است. که نتیجه آن یک سیستم صدای فراگیر نمایشی بسیار مؤثر خواهد بود که کیفیت صدای آن از بسیاری از سینما ها نیز بهتر خواهد بود.
پخش صدای دیجیتال نیازمند منابع صوتی دیجیتالی مانند DVD و یا دیسک های لیزری AC-3 می باشد.
(Dragonpick(Rolling Pickup سیستم پخش دیسکهای دارای ایراد خراب ترین ها را پخش کنید! Pick up پیشرفته JVC امکان پخش همه نوع دیسک " سخت!" را می دهد، از جمله دیسک های خط دار، زاویه دار و آنهایی که متحد المرکز نیستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rocket Start ( شروع سریع به پخش)
بگذارید پخش همین الان شروع شود! اولین صحنه فیلم تقریباً به محض قرار گرفتن دیسک داخل دستگاه پخش می شود. این قابلیت، پیشرفت بزرگی نسبت به سیستم های پخش معمولی می باشد.( این عملکرد با دیسک های یک رو کار می کند)
تصاویر ویدئویی با فرمتDivx را در تلویزیون خود تماشا کنیدسیستم های سازگار با Divx Ultra قادر به اجرای فایل های ویدئویی در فرمت Divx Media درست مشابه DVD هستند.
عملکرد های مفید آن شامل منو های ویدئویی ( برای جستجوی آسان میان تصاویر )، زیرنویس های چند زبانه، Track های صوتی متناوب، تگ های ویدئویی، Chapter Point هاو ...هستند.
اجرای DVD Audio Video اسکن Progressive در سیستم PAL سیستم اسکن Progressive جی وی سی بدون تبدیل به interlace ، فیلم های DVD را به صورت اورجینال پخش می کند. برای پخش بالاترین کیفیت صدا، سازگار است.
USB HOST
این قابلیت امکان اتصال USB با Player های دیجیتال یا حافظه های USB در این دستگاه مستقیم و بدون نیاز به کامپیوتر است. این دستگاه ها دارای پورت USB در جلو برای اجرای فرمت های MP3/WMA/WAV/DivX/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4(ASF)/JPEG از روی Player دیجیتالی و یا سایر دستگاه های دارای USB مثل دوربین عکاسی دیجیتال می باشند.
منکه آخرین بار نمایندگی فیلیپس بودم چیزی ندیدم.حدود یه ماه پیش.نقل قول:
نمایندگی فیلیپس توی پاساژ شرکا هست.
خ جمهوری بین کارگر و ولیعصر یکی هست.
خ ولیعصر بالاتر از خ بهشتی یکی هست.
تو امیرحضور هم هست فقط دقیقا یادم نیست کجا بود.
سلام دوستان....يه سينما خانگي با بودجه 300 تومان چي ميتونم بخرم....هفته ديگه ميرم بانه...از اونجا ارزش داره بيارم يا نه؟
من در مورد بانه اطلاعات ندارم.توی تاپیک خرید از بانه ببین میتونی قیمت بگیری؟باید ببینی چه مدل هایی هست و با چه قیمت هایی تا بچه ها بتونن توی خرید مناسب کمکت کنند.نقل قول:
راستين زير پل حافظه؟نقل قول:
منظورم از سطح شهر جايي غير از امين حضور و جمهوري بود البته ميدونم كه تو امين حضور گير نمياد. پس فقط ميمونه نمايندگي سهروردي چون از فروشگاه زير پل كه پرسيدم گفتن اونجاهم نمايندگي.
بله راستین زیر پل حافظ هستش.نقل قول:
سمت سهروردی؟تا حالا نشنیده بودم،خب یسر به اونجا بزن خبرش هم محبت کن بما بده.
البته توی میرزای شیرازی هم نمایندگیه اصلیه پایونیره یعنی فروشگاه نیست و دفتر مرکزیشه و مربوط به همه محصولات چه صوتی تصویری خونگی و چه اتومبیل و ... هستش.
هر سه مدل جزء بهترین هاست.زیبایی که یه امر سلیقه ای هستش و شما باید خودتون برید و از نزدیک ببینید.
توی پحش فرمت ها تقریبا توی یه سطح هستن.
از لحاظ تفکیک صدا 787 بیس نرم و تریبل عالی و تفکیک فوق العاده،3378 بیس کوبنده و تریبل عالی و تفکیک عالی،870 بیس معمولی و تریبل عالی و تفکیک خوب.
قیمت نمایندگی ها : 787 ،475 تومن
3378 ، 450 تومن
870 ،460 تومن[/QUOTE]
از راهنماییتون خیلی ممنونم . می خواستم ببینم بین 3378 و 787 کدومشون USB هم میخوره و USB همه فرمت ها رو پخش می کنه؟ سرعت لود این دو دستگاه چطوره؟ خدمات پس از فروش چطور؟ این طور که فهمیدم MKV , WMV هیج پلیری پخش نمی کنه. در ضمن مشخصات فنی 787 رو اگه لینک بدید ممنون می شم.
ايا 787 پايونير ميتونه از هارد اكسترنال فيلم پخش كنه؟ اگه اره چه فرمتهايي
هر دو مدل usb میخوره و سرعت لودشون معمولیه.مدل 3378 توی سرعت لود کمی مشکل داشت که توی آپدیت فریمورهای جدید این مشکل حل شده.نقل قول:
خدمات پس از فروش هر دو مدل هم تو یه سطحه.
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=943&CatId=64,8,13 [/HTML]
rayan عزیز و بچه های گل من هم بالا خره این rs70 رو خریدم. البته دی وی دی رو نگرفتم و برام 815000 تومن حساب کرد . فروش دی وی دی 95000 که 85000 تومن از کل مبلغ کم کرد که این 10 تومن به زیان من شد . کل سیستم رو بهم 900000 تومن گفت که 20 تومن مبلغ باربری ازم گرفت . ولی امروز که رفتم بار بری بهم گفت که هزینه حمل سیستم 5000 تومن شده و این مسئله هم دوباره ناراحتم کرد چون آقای محمدی 20000 تومن ازم گرفت و به حسابشون ریختم . یادمه که همینجا اونایی که با آقای محمدی برخورد داشتن از شخصیت بالا و بسیار خوب این آقا تعریف میکردن . ولی من زیاد از این کارش خوشم نیومد. ولی از این حرفها گذشته باید یک تشکر درست و حسابی از دوست عزیزم rayan و دیگر اساتید گل این فروم بکنم که منو خیلی تو این ضمینه راهنماییم کردن. واقعا دست مریضاد(البته اگه املا ش درست باشه) ظهر سیستم رو باز کردم . اینو یادم رفت بگم که من از باربری با ماشین خودم سیستم رو آوردم . ماشین من سمند که صندلی عقب رو ورداشتم و باندا رو گذاشتیم اونجا البته به صورت افقی و ساب و گذاشتم رو صندلی جلو چون تو صندوق عقب نرفت و آمپ هم تو صندوق عقب اینو برای این نوشتم که عزیزانی که ماشین دارن بیخودی پول وانت رو ندن . واقعا در نگاه اول مبهوت زیبایی سیستم شدم مخصوصا آمپ که خیلی زیباست . یه عیبی که به نظر من اومد تا به دوستان بگم اینه که چوب به کار رفته در باندا و ساب نئو پان معمولی که به نظرم بهتر بود از mdf استفاده میشد . من الان سر کارم و تا شب خونه نمیرم و نمیتونم سیستم رو تست کنم . البته یه چیز دیگه هم که هست من اصلا طریقه نصب سیستم رو نمیدونم و باید تو این ضمینه هم دوستان راهنماییم کنن.تو اولین فرصت که نصبش کردم یه ریویو درست وحسابی ازش میذارم البته فقط تو صدا چون من دی وی دی رو نگرفتم و با همون دی وی دی سونی م که فقط خروجی کامپوننت داره ازش استفاده میکنم و تو تصویر نمی تونم ازش تست بگیرم . صحبتهام زیاد شد باید ببخشین .فقط میخوام دوباره از برو بچه های گل اینفروم تشکر کنم چون اگه این عزیزان نبودن من پانا سونیک 875 رو میخریدم با قیمت 600000 تومن که به نظرم اگه کسی واقعا صدای خوب و حرفه ای بخواد اصلا ارزش نداره . تا بعد
پاینده باشید:31:
دوست عزیز مبارکت باشه.انشالله که بخوبی ازش استفاده کنی.فقط من یه پیشنهاد دارم واست در مورد پلیر.اگر میخوای پلیر رو بعدا بگیری و در حال حاضر میخوای از این پلیرت استفاده کنی پیشنهاد می کنم که بجای دی وی دی پلیر یه بلوری پلیر تهیه کنی.یه مدل شرکت فیلیپس داره که فکر کنم فیمتش در حدود 250 یا 260 تومن باشه و امتحان خودش رو خیلی خوب پس داده.(البته اگه خیلی اهل فیلم هستی)اگر هم زیاد اهل فیلم نیستی همون دی وی دی پلیر رو تهیه کن.نقل قول:
با آقای محمدی هم تماس بگیر و قضیه باربری رو بهش بگو و حتی الامکان سعی کن بقیه پولت رو پس بگیری.
در مورد نصب هم خود آقای محمدی تلفنی کاملا راهنماییت می کنه و مشکلی از این بابت نخواهی داشت.
راستی ریویو هم یادت نره!
rayan عزیز فعلا قصد خرید بلو ری رو ندارم چون اولا هم پولشو ندارم هم اینکه فکر کنم باید صبرکنیم تا نسل های بعدی بلو ری بیاد تا هم قیمتش مناسبتر بشه و هم امکانات جنبیش تکمیل بشه عین اون وقتی که دی وی دی اوایل اومده بود و هیچی ساپورت نمیکرد و امکانات خوبی نداشت و بعدا رفته رفته تونسل های بعدی کاملتر شد. به آقای محمدی هم زنگ زدم ولی متا سفانه خودش نبود و یه پسر جوون باهام صحبت کرد که فکر کنم شاگرد اون فروشگاه بود و باید بعدا با خودش صحبت کنم. در مورد ریو یو هم مطمئن باشید که در اولین فرصت یه ریویو کامل بعد از تست دقیق برای دوستان میذارمنقل قول:
پاینده باشید
نقل قول:
مبارکت باشه . pemy جان از کمکت در مورد اون روز هم ممنون کاش منم جسارت تو رو داشتم یا اینکه حداقل هر شب خواب rs70 میدیدم از اینکه بهت زحمت دادم عذر میخام انشاالله از خجالتت در میام . ولی یه چیز رو من اصلا بیخیالش نمیشم اونم اینکه اونقدر به نمایندگی و اونور اینور تو تهران ایمیل و ... میفرستم تا روی روی این نمایندگی شهرمون رو کم کنم :27: به منم میگن ... :31: چرا باید یه نفر تو این عصر ارتباطات که اونور دنیا با اینور تو عرض یه ثانیه ارتباط داره بایستی بخاد اینطوری از مردم سواستفاده کنه :41:و مردم هم نتونن اعتراضی بهش بکنن :19:و ما باید به خاطر خریدن یه محصول 25 تومن هم از جیبمون بدیم و بریم از باربری تحویل بگیریم . پدرشو در میارم تا نتونه از این .... .:21: خلاصه حالا که خریدی امشب دیگه خوابشو نمبیبینی :31:
راستی در مورد کابل مناسب هم باید بری پاساژ چهل ستون طبقه همکف (از طرف ورودی شهناز ) سمت راست اولین کریدور یه مغازه هست که فقط از این کابلا میفروشه من مارکاشو دیدم دقیقا همونیه که بچه ها تو این فروم ازش تعریف کردن واسه تصویر سعی کن از خروجی hdmi استفاده کنی تا نویز کم باشه البته قبلا دفترچه رو مطالعه کن ببین اینکار امکان پذیره یا نه
موفق باشی بعد از تست مزاحمت میشم البته اگه اجازه بفرمایی :11:
پایونیر حرف نداره مخصوصا تودوروکی اتفاقا سه تا از بچه های تبریز بابت سینمای خانگی پایونیر به من زنگ زدند من هم بهشون گفتم تودوروکی بگیرند
اتفاقا اونها هم می گفتند تو تبریز گرونه منم گفتم از تهران بگیرن
خلاصه که مبارک باشه
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزم.
ممنون از راهنماییت در مورد کابل. وقتی سیستم رو وصل کردم حتما بهت خبر میدم. هر وقت خواستی من در خدمتتم خونه خودته. ایشاء الله شما هم به زودی سیستم مورد علا قه ات رو بخری و ازش لذت ببری
پاینده باشید:8:
دادا جان شما چیکار کردی؟بلاخره تصمیم نهایی رو گرفتی؟نقل قول:
اگر هنوز تصمیمت اینه که سیستم حرفه ای تر از سری تودوروکی جمع کنی هروقت اومدی تهران بهم خبر بده تا با هم بریم چنتا تست صدا از سیستم های حرفه ای تر بگیریم.شاید شما هم بلاخره تصمیمت رو گرفتی.
ممنون رایان جان . از لطفت ممنونم چشم اگه خواستم بیام تهران قبلا بهتون خبر میدم ولی عجب آدمایی پیدا میشن سفت جلوی آدم وامیسته میگه ذوست دارم این قیمت بفروشم . حتما اینجا به قسمت تعزیرات بخش صوتی تصویری خبر میدم اگه اینا هم رسیدگی نکردن اونقدر به تهرون ایمیل میزنم که روشو کم کنم . :11:نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;4966158]هر دو مدل usb میخوره و سرعت لودشون معمولیه.مدل 3378 توی سرعت لود کمی مشکل داشت که توی آپدیت فریمورهای جدید این مشکل حل شده.
خدمات پس از فروش هر دو مدل هم تو یه سطحه.
ممنون از جوابتون. یک مورد دیگه اینکه با زیر نویس فارسی مشکلی ندارن هر دو مدل 3378 و 787 ؟و اینکه هر دو عمل up scaling رو روی تصویر انجام میدن ؟و این عمل نسبت به up scaling تلویزیون چه تفاوتی داره و کدوم قوی تره؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم توی زیرنویس فارسی فیلمهای رایج مشکلی نداره.هر دو مورد هم upscaling رو بخوبی انجام میده.عمل upscaling این سیستمها از upscaling خود تلویزیونها قوی تر و بهتر عمل می کنه.نقل قول:
اگه بتونی حالش رو بگیری که حسابی همه رو خوشحال می کنی.واقعا دور و زمونه بدی شده.نقل قول:
با سلام من یک چند تا سوال داشتم جای دیگه پیدا نکردم بپرسم.
یک سینمای خانگی ال جی گرفتم اولا که با زیرنویس فارسی مشکل داره این طبیعیه اما یک سری دوستان تو بخشای مختلف خوندم یک نرم افزار معرفی کردن به اسم aviaddxsub که فیلم رو divx میکنه و زیرنویسو به صورت عکس به فیلم اضافه میکنه اما با این نرم افارم تبدیل کردم درست نشد حالا به جز اینکه فایلمو دی وی دی کنم راه دیگه ای هست که بشه زیرنویس فارسی رو درست کرد؟
به جز این وقتی به divx تبدیل می کنم صدا و زیرنویس فیلم با خود فیلم تو دستگاه که میزارم هماهنگ نیست نمیسه هم فیلمو جلو یا عقب برد. این مشکل حل نمیشه؟ به این divx registeration مربوط نمیشه؟ اصلا این چی هست؟ کدی که میده؟
سوال آخرم اینکه اگه مثلا یک فیلم 720p رو به دی وی دی تبدیل کنم کیفیت صدا و تصویر پایین میاد؟
ممنون
برنامه هایی هستند که زیرنویس رو با فیلم ترکیب می کنند البته الآن برنامه خاصی یادم نیست :20: در واقع این برنامه ها زیر نویس رو روی فیلم می نویسند.با این روش حتما می تونید فیلم رو با زیر نویس ببینید، ولی چون فیلم عوض میشه دیگه نمی تونید بدون زیرنویسش کنید :31:نقل قول:
موفق باشید :10:
سوال اول رو که دوست عزیزمون جوابشو دادندنقل قول:
سوال دوم که تبدیل به دایویکس می کنید و زیر نویس هماهنگ نمیشه این بخاطره اینه مه بیت ریت تغییر پیدا می کنه و سرعت فیلم کمی تعییر پیدا می کنه به خاطه اینه که زیر نویس هماهنگ نمیشه
سوال سوم هم بله صد در صد تعییر کیفیت پیدا می کنه بلاخره به قول شما دارید فیلم با ریزولیشن 720 پروگستیو رو به 480 اینتر لیس تبدیل می کنید
خوب راه حلی نداره که مشکل هماهنگی پیش نیاد؟ صداشم هماهنگ نیست اخهنقل قول:
نرم افزارو اگه میشناسید معرفی کنید.
نقل قول:
mohammad جان باسلام اون نرم افزار رو من معرفی کرده بودم . اگه فیلم شما از اول خودش avi باشه که هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط زیر نویس رو لینک میکنه به فیلم و تو صدا و تصویر هم هیچ مشکلی پیدا نمیشه البته اگه زیر نویس درست باشه منظورم اینه که از لحاظ زمان بندی دقیقا با فیلم مچ باشه ولی مورد دوم که میگید صدا و تصویر مچ نیست . اگه فیلم با یه فرمت دیگه ایه که شما اول میخواید به avi تبدیل کنید باید از نرم افزار های دیگه ای مثل xilisoft یا formatfactory استفاده کنید و قبل از تبدیل باید دقیقا bit rait و video و audio از جمله اینکه چند کیلو هرتز ویا اینکه stereo هست یانه و یا اینکه kbps اش چه قدر ه و .... همه موارد صدا و تصویر باید عین هم باشن تا فرمت های مختلف رو به همدیگه تبدیل کنی . تو نرم افزار formatfactori شما میتونید زیر نویس هم اضافه بکنید البته به شرطی که با فونت انتخابی مشکل نداشته باشه . الان یادم نیست ولی فقط تو یکی دو تا از فونت ها به خوبی میتونه زیر نویس فارسی رو به فیلم لینک کنه . ولی اگه فقط بخوای vcd رو به dvd یا به العکس تبدیل کنی یا چند تا فیلم با فرمت avi رو به یک dvd بزنی بهترین راه استفاده از nero smart start که تو ورژن 7.5 که من باهاش کار میکنم این امکان هست که شما با استفاده از گزینه make your own dvd ویا cd با بهترین کیفیت وبدون تغییر در صدا و تصویر هم تبدیل کنید وهم رایت .
پاینده باشید
سلام. با توجه به 600 وات بودن 787 قدرت صدای خوبی داره نسبت به 1000 وات 3378 ؟ به نظر می رسه 1000 وات 3378 واقعی نباشه؟
قبلا در این رابطه خیلی بحث شده.قدرت خروجی هر دوتا توی یه سطح هستش.بهترین کار اینه که خودتون برید و از نزدیک بشنوید و نتیجه گیری کنید.نقل قول:
ممنون از راهنمایتون یک سوال دیگه من پرسیدم این فایل های divx چلو عقب برده نمیشن؟ هرچی میزنم بره جلو اصلا نمیرهنقل قول:
با سلام
مشکل من با نرم افزار avisub کاملا برطرف شد ممنون از راهنمایی دوستان دیگه حتی لازم نیست زیرنویسو بچسبونم به فیلم
من مدل قبلي پايونير (همون كه 2 ساب داشت مدلش يادم رفته) با پاناسونيك 1000 وات مقايسه كردم البته اون مدل هم 600 وات بود ولي هم از لحاظ بلندي هم كيفيت خيلي بهتر از پانا بود ولي راجع به فيليپس مطمعن نيستم:41:نقل قول:
آقا سیستم 2 یا 3 بلندگو ندارن این فیلیپس یا پائونیر تو بازار چون برای یه فضای نسبتاً کوچیک هست و صدا رو هم نمیشه زیاد بلند کرد برای همین یه سیستم 2.1 جواب میده کاملاً فقطم صداش خوب باشه ورودی اپتیکالم برای AUX داشته باشه خوبه. pioneer یه مدل 280 داشت الان نیست مثل اینکه دیگه؟! مدلهای HTZ585 یا FS30 چی؟ تو chare چیزی ازشون ندیدم؟ دوستان میتونن راهنمایی کنن. ممنون.
نظرتون درباره سونی DAV-FXG-99K چیه ؟؟ ارزش خرید داره ؟؟
از شرکت پایونیر فقط میتونی یه سیستم مینی های فای بگیری به اسم RSM400DV و مدل هایی هم که نام بردی توی ایران نیست.فقط تنها نقطه ضعفش اینه که خروجی hdmi نداره.قیمتش هم حدود 230 تومنه.نقل قول:
[HTML] http://pioneeronline.biz/moreinfoav.php?nameid=128 [/HTML]
شرکت فیلیپس هم مدل های 2.1 داره ولی به علت دیزاین خاصی که دارند قیمتهاش فوق العاده نسبت به کاراییش بالاست و اصلا نمی صرفه.
من نمیدونم شما چقدر می خوای هزینه کنی ولی شرکت ها اکثرا مدل های 2.1 وارد نمی کنند به علت اینکه فروش خوبی ندارند.در حال حاضر تنها شرکتی که میتونی توی این زمینه روش حساب کنی شرکت jvc هست که تنوع محصولاتش توی این زمینه خوبه و همچنین سیستم پیشرفته تری توی این زمینه نسبت به سایر رقبا داره.
من صدای چندتا از مدل هاش رو هم شنیدم،به نظرم تو زمینه صدا خوب عمل می کنه و نمیشه بهش به این راحتی ها ایراد گرفت.
الان دیگه نه.یه زمانی واسه خودش کسی بود و برو بیایی داشت ولی الان امکانات و قابلیت های پلیرش چندان جذاب نیست.نقل قول:
در اینکه توی حجم صدا هنوز هم واسه خودش غولیه شکی نیست ولی پلیرش نه.همچنین چیدمان بلندگوها فقط بهمان صورتی که روی هم سوار میشه جالبه و زمانی که از هم جدا بشه یخورده حالت نا هماهنگی بوجود میاره و لازم به ذکر هم هست با توجه به اینکه قبلیت سراند از جلو نداره پس روی هم سوار کردن بلندگوها هم مانع بوجود اومدن محیط سینمایی میشه.
با این هزینه ای که شما میخوای بکنی میتونی گزینه های خیلی بهتری تهیه کنی،اگر هم به برند سونی علاقه داری مدل DDW5500 هستش که خیلی بهتر و سرتر از FXG99 هستش و قیمتش هم توی همین حدود هستش.البته فکر کنم توی نمایندگی بدون پلیر فروخته میشه و شما باید یه هزینه جداگانه جهت خرید پلیر مورد علاقتون انجام بدید که مطمئنا بیشتر از 100 تومن نیست.
ولی این تفاوت قیمت در برابر قابلیت ها و برتری این مدل هیچی نیست.
من یک سینمای خانگی مارشال گرفتم مدل 5181 باقدرت 8800 pmpo و 180 وات rms با قیمت 163 هزار تومان.
کیفیت انصافا از سامسونگ دوستم که t225 هست و 340 تومان با گارانتی گرفته بهتره...
فقط یک راهنمایی میخواستم این دستگاه بهجای ورودی کواکسیکال 6 ورودی AV داره برای صدای 5.1.
آیا میشود یک سیمی ساخت که یک طرف کواکسیکال (برای -----) و طرف دیگر شش سر برای نصب در سینما داشته باشد؟
لطفا اگه کسی میدونه دریغ نکنه.