کار خودمه
نیم ساعت دیگه میزارم همین جا دارم دنبال فیلتر شکن میگردم .
راستی امیر جان می دونی برای چی تک اینفو فیتره
Printable View
کار خودمه
نیم ساعت دیگه میزارم همین جا دارم دنبال فیلتر شکن میگردم .
راستی امیر جان می دونی برای چی تک اینفو فیتره
بدلیل اینکه پربازدید بود و مجوز نداشت !:41:
دوستان من کار با ادیتور مرحله ساز و استفاده از متریال ها رو یاد گرفتم( به لطف دوست عزیزم آرمین جان) حالا میگم
وقتی ران میکنم اون اسلحه رو نشون میده مثل بازی ای که با آنریل ساخته شده یعنی در واقع کدها آماده هستن؟؟
چطوری میتونم تغییرشون بدم؟؟
یعنی منظورت اینه که خودت یه اسلحه دیگه بدی دستش ؟
اگه اینه به ادرس زیر برو :
http://sites.google.com/site/ut40kmod/UT40k_mod/ut3-tutorials-1/ut3-cw-part-1
دستت درد نکنه سایت خوبی بود...
اگر بخوایم اصلا بازی سوم شخص بسازیم چی؟؟
اگر بخوایم جای دوربین رو عوض کنیم چی؟؟
اون اموزش متریال هم مال نینجاست همین جا بگرد پیدا میکنی.
ببخش قول الکی بهت دادم فیلتر شکنم از کار افتاده
--------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
خواهش میکنم
ولی ببینم چیزای دیگه رو یادگرفتی که میخوای سوم شخص بسازی؟
اگه کد نویسی بلدی بگو ادرس بدم ولی اگه بلد نیستی برو صفحه 106 نینجا یه اموزش گذاشته .پست شماره 1058
کسی میتونه درباره این ویدئو یه توضیح بده چه جوری این کا رو کرد
کد:http://udn.epicgames.com/Three/rsrc/Three/InteractiveFoliageActor/Explosions.mp4
کدنویسی نه بلد نیستم:41:
یه آموزش فیلم کوتاه یا پی دی اف ندارید؟؟؟
گفتم که
نینجا اموزش گذاشته :
http://www.2shared.com/document/-ncoxW1f/3third_persion_learn_udk.html
اموزش اول برای دوربین انتخابی بود هرکاری که بخوای می تونی با دوربین بکنی
من هم یکی می گم سادست ولی فقط یه حالات داره و بس .
هونطور که می دونی اگر نمی دونی هم بدون موقع اجرا بازی توی udk اگه دکمه ~ را بزنی به یه صفحه سیاه بازی می شه
که بهش می گن consol توی تایپ کن behind view یا free camera می بینی که سوم شخص می شه . حالا اگه می خوایی
تو خودت این کار رو هردفعه انجام ندی و خودکار بعد از شروع مرحله انجام بشه . برو به کیسمت . راست کلیک کن از New Action
برو به misc و console command رو انتخاب کن . این برای اینه که دستوراتی که توی console وسط بازی نوشتی برای همیشه.
توی این متغییر اجرا بشه . داشتم میگفتم . بعد از اینکه consolecommand رو زدی و اون وسط صفحه اومد باید اونرو به پلایر نسبت بدی دوباره راست کلیک کن و توی new event قسمت player گزینه player spawned رو انتخاب کن بعد out تشو وصل
کن به in کونسول کاماندی که درست کردی . حالا دوباره راست کلیک کن برو توی قسمت newvaribale توی قسمت player و player رو انتخاب کن بعد target اون consolecammand رو وصل کن به player حالا مونده فقط دستور وارد کنی
روی consolecommand کلیک کن پایین توی تنضیماتش برای من نوشته نداره ولی بگم که اولین جایی که توی تنضیماتش می تونی
بنویسی . بنویس behind view یا free camera بعد بازی رو اجرا کن
از این کاملتر نمی تونستم توضیح بدم.
فعلا خداحافظ
این همه وقت 768 مگابایت انجینش رو از سایتش دانلود کردم ولی الان که روش میزنم اجرا نمیشه :41:
اصلا انگار Setup ش خرابه :41:
روش میزنم صفحه ی سیاه cmd باز میشه و سریع بسته میشه.
یه چیزیم مینویسه که تونستم به سختی بفهمم چیه ... مینویسه :
program too big to fit in memory
یعنی این همه وقت دانلود کردم پرید :41: ؟
یکی اینو معنی کنه:31:
program too big to fit in memory
هاردت پایینه؟؟
رمت چی؟؟
اول باید .net رو نصب کرده باشی ها.....
من یک سوال دارم :
چطور می تونم اتاقی را که ساخته ام و به آن تکستچر داده ام را حذف کنم من برای این کار آن را انتخاب کردم و دکمه ی delete را فشردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
مگه رم ات چنده به نظر من ویندوز ات عوض کن
نه بابا ربطی نداره ... این از این ارورایی که همینجوری میاد. تابلوعه.
فکر کنم فایلم درست دانلود نشده.
از بس هی تیکه تیکه دانلود کردم با سرعت 64 !!
مطمئنم ربطی به ویندوز یا رم و ... نداره چون اینجوری نباید ارور بده.
تازه اون ارور اینقدر سریع میاد و میره !!
من تند تند از صفحه شات انداختم تا بلاخره تونستم بخونم.
حالم گرفته شد :41:
آره منم اولین باری که دانلود کردم نصفه بود یه اروری داد.
به نظرم برو بخرش............
دوستان چند تا آموزش فارسی از سایتهای دیگه و آقاوحید جمع آوری کردم به امید اینکه نینجا جان هم آموزش هاش رو بذاره.
ساخت درخت:
آموزش1 آقاوحید:کد:http://www.iran-rose.ir/g-d/speed%20tree.pdf.zip
آموزش2:کد:http://dc169.4shared.com/download/157323631/f89f157e/Amouzeshe_Shomare_1.pdf?tsid=20100625-123512-898bf985
آموزش3:کد:http://dc169.4shared.com/download/157322108/179d8ff9/Amouzeshe_Shomare_2.pdf?tsid=20100625-123712-44c8c675
کد:http://dc178.4shared.com/download/168053368/b68c42c0/Amouzeshe_Shomare_3.pdf?tsid=20100625-122050-ad9bb06f
دوستان یه مشکل دارم:
یک مکعب که میسازم SELECT باید بشه تا بتونم تکسچر بدم؟؟؟
خوب سلکت که میکنم خصوصیاتش نمیاد تا بهش تکسچر بدم!
میشه یه توضیح در مورد تکسچر دادن به مکعب و..... به غیر از ترین بدید؟
ممنون:40:
دوستان من یک روش ساده برای سوم شخص بلدم منتها مشکل نشونه گیری داره یعنی بالا و پایین نمیره هدف گیریش !!! آموزش نینجای عزیز رو دیدم یکمی پیچیدس ولی این یکی خیلی سادس اگه کسی نظری در مورد هدف گیریش داره بگه تا شاید درست بشه... سعی میکنم آموزش رو هر چه سریعتر بزارم...
منظورت وحید جان behindview هست؟ مشکل behindview خیلی نزدیکه پلیر هست
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------
نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------
نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن
از کجا ؟نقل قول:
به نظرم برو بخرش............
البته من یه جایی رو میشناسم میتونم سفارش بدم واسم بیاره ولی خیلی طول میکشه. الان یه هفته س یه نرم افزار سفارش دادم هنوز واسم نیورده.
یعنی تکسچر رو بکشم رو دیوار یا شی؟نقل قول:
نقل قول:
از کجا ؟
کد:http://shop.persian-designers.com/index.php?productID=40
چه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟
نه منظورم behindview نیستش این یک روش دیگس که خیلی کم توی کیسمت کار داره....نقل قول:
برو تو کانتنت برازر راست کلیک کن و اولین گزینه یعنی ایمپورت رو بزننقل قول:
چه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟
یکی به من میگه چطوری تکسچر یا متریال به مثلا یه مکعب که با ادیتور اصلی ساختم رو نسبت بدم؟؟؟؟؟
سلام
منظورت چیه ؟:18:
اگه منظورت اینه که یه تکسچر نسبت بدی نه نمی شه . باید تکسچرها رو به متریال تبدیل کنی .
چون من تا یکی دو روز نمی تونم به اینترنت وصل بشم بهت جواب می دم.
اگه منظورت درست کردن متریال که اول باید توی content browser تویه یه جای خالی راست کلیک و new material رو
میزنی . یک اسم براش تعیین می کنی . بعد از زدن ok ادیتور متریال بالا میاد حلا باید برای اوردن تکسچر توی
ادیتور متریال شیئ texture sample را وارد کنی . توی قسمت سرچ متریال ادیتور فکر کنم سمت راستش باشه
بنویس texture sample بعد اینکه پیداش کردی اون رو بگیر و بکشش روی صفحه .حالا حالا به texture sample یه
نگاه کن فکر کنم چند تا خروجی داشته باشه . سیاه . قرمز و سبز و ابی و سفید . حلا سیاهشو وصل کن به diffuse
حالا متریال ادیتور رو مینیمایز کن بررو روی تکسچر مورد نظرت روش کلیک کن . دوباره بیا توی متریال ادیتوری که مینیمایز کردی رو ی texture sample کلیک کن توی تنظیماتش اون جایی که نوشته texture که جلوترش یه فلش سبز داره روی اون کلیک کن تا نکسچرت توی صفحه متریال ادیتور ظاهر بشه . یه جور دیگه هم می تونی این کار رو بکنی روی تکسچرت کلیک کن بعد توی متریال ادیتور texture sample رو بیار تکسچر خودبه خود می ره توی texture sample .
برای انداختنش روی مکعب فقط باید اون متریالی که ساختی رو بگیری و بکشی روی مکعبت یا متریال رو انتخاب و بعدش روی مکعب راست کلیک و aplay material رو بزنی امیدوارم جوابتو گرفته باشی .
فعلا خداحافظ :20:
سلامنقل قول:
چیشو چه جوری کرد؟
خودم با 8400 این مشکلو داشتم تو وین 7. رفتم تو سایت اپیک دیدم مشکل همست، کلن یه سری از این کارتا با وین 7 مشکل دارن. خودش گفته بود باید درایور کارت رو عوض کنی ولی من تست نکردم، آخه گرافیکه بدبخت سوخت.:31:نقل قول:
شما اول ببین شماره درایور که نصبه چنده. بعد برو تو سایت انویدیا، اول یه درایور 190 بگیر تست کن، بعد اگه نشد آخرین درایوری که گداشته رو.
فعلا.:8:
سلام
توی یکی از Viewport ها غیر از Perspective روی حجم اون اتاق کلیک کن، وقتی سلکت شد، دکمه ی Delete رو بزن. بعد هر تغییری هم باید از منوی Build گزینه ی Geometry رو بزنی.:20:نقل قول:
شما مگه با چه دانلودری دانلود می کنی؟:13: فقط یکی دوتا دانلودر هست که فایل سالم تو این حجم بهت میده.نقل قول:
از Iran-Rose.ir . فک کنم میده 500.نقل قول:
خواستی بگیری حواست باشه ویدئوهای آموزشی رو هم بخری.
تا بعد.:8:
سلام
منظورم این بود که درخت اینجوری توش تکون خورد .
راستی حالا که حستی می تونی بهم جواب این سوالم رو بدی.
نینجا توی سایت یه اموزش درباره سوم شخص گذاشته بود .من هم ازش سوال کردم چرا وقتی که کارکتر حرکت می کنه یا اینور و اونور می ره دوربین هم باهاش حرکت می کنه و صحنه هم تکون می خوره . اونم یه جواب نصفه بهم داد تو می تونی مشکمو حل کنی . اگر هم متوجه نشدی نقل و قولشو این زیر میارم
سلامنقل قول:
اون درخته که با InteractiveFoliage درست شده:
اصل اون قضیه ی تکون خوردن با متریال پیاده شده. پستای قبلی رو یه نگا بنداز، چند صفحه پیش یه توضیح کوچیک روش دادم.کد:http://udn.epicgames.com/Three/InteractiveFoliageActor.html
اون سوالتم یه کم صبر کن داشتم می تایپیدم که پست دادی.
نقل قول:دوستان به نظر من بیخیال این روش ها بشید، چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونین؟:13:نقل قول:
پست بعدی رو بخونین.
تا بعد.:8:
فایلش این بود .نقل قول:
[/QUOTE]
سلام
دوست عزیز با سون مشکلی نداره.
با کدومش مشکل داری؟ کامپایلر یا مدلر؟ بازش می کنی چه میشه؟ پیغام میده؟ کدوم بیلد UDK نصب داری؟
شما کلا از این به بعد خودت برا سوالات یه مقدار توضیح هم بده. فعلا.:8:[/QUOTE]
سلام
من تو قسمت modeler مشکل دارم ورژن آنریل هم آخرین ورژن می باشد.
من باید چه کاری انجام بدم . ارور هم نمیده فقط بالا که میاد نصفه لود می شه.
درسته ولی اونی که من دیدم اگه بشه مشکل تکون خوردن صحنه همراه کارکتر حل بشه . نیاز به کد نویسی رو برای دوربین کمتر می کنه .
سلام دوستان
درمورد دوربین سوم شخص بارها صحبت کردم. صد بار گفتم این، کار کیسمت نیست. بازم میگم.:3: بحث این نیس که آیا میشه با کیسمت انجام داد یا نه، بحث اینه که نباید با کیسمت انجام داد. اصلش به خاطر مشکلاتیه که پیش میاد.
دوستان مثلا این پستا رو ببینین:
پستهای بالا پست 3 تا از دوستان هست، که اتفاقا از 3 روش مختلف این کار رو کردن، همونطور که دیدید هر کدوم یه مشکلی دارن.:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5099939&postcount=1066
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5108104&postcount=1099
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5107910&postcount=1098
اینا همه نمونه که اثبات می کنن حرف من درسته. بازم نمی دونم چرا کسی قبول نداره.
حالا چرا این روشها جواب نمی ده؟ قبلا هم گفتم، راههایی که تو کیسمت برای این کار پیدا می کنید، همگی بلا استثنا راههای آسپیرینی هستن، یعنی کلی نیستن. هر راه آسپیرینی مشکلی داره که نمی شه عمومی استفادش کرد، فرض کنین مشکل X پیش اومده، حالا برا اینکه X رو حل کنین، از یه راه آسپیرینی دوم استفاده می کنین، مشکل X حل می شه، و مشکل Y به وجود میاد، حالا برا اینکه Y رو حل کنین،.............. همین جور این روندو بگیرین برین جلو.
بعضی دوستان فکر می کنن کیسمت راحت تر از اسکریپت هست، باید خدمت این دوستان عرض کنم که اصلا کیسمت با اسکریپت قابل قیاس نیس که بخواید بگید کدوم راحت تره. هر کدوم رو برای منظور خاصی طراحی کردن. نمی تونید یکی از این دوتا رو بردارین و بگین همه کارارو باهاش انجام میدم. غیر ممکنه. این صد و یک بار.
اون روش های بالا رو اگه به فرض هم بخواید به جواب برسونید، باید خداقل 5 یا 6 برابر کدنویسی وقت بذارین روش، پس عقل سلیم میگه آدم نباید از اون راه ها بره، تازه هیچ تضمینی نیس بعد این وقت هم جواب بدن.
همون طور که از عنوان پست بر میاد، اسن کار هیچ ربطی به کیسمت نداره.
از کد هم نترسید. مثلا کد زیر رو ببینین:
کافیه این کد رو به Switch کلاس دوربینتون اضافه کنین، و بگین بازی ازش استفاده کنه تا یه دوربین سوم شخص ساده داشته باشین.:5: به نظرتون این کد 10 بار ساده تر و سریعتر از اون سناریویی که بالا گفتم نیست؟؟؟ به نظر من که تفاوتش واضحه.کد:case 'ThirdPerson':
Loc = OutVT.Target.Location;
Rot = OutVT.Target.Rotation;
Loc += FreeCamOffset >> Rot;
Pos = Loc - Vector(Rot) * FreeCamDistance;
HitActor = Trace(HitLocation, HitNormal, Pos, Loc, FALSE, vect(12,12,12));
OutVT.POV.Location = (HitActor == None) ? Pos : HitLocation;
OutVT.POV.Rotation = Rot;
break;
هر چند تجربه بهم میگه شما همچنان به همون روشها می چسبین و می گین بابا کی حوصله داره کد بزنه، ولی گفتم بگم که بعد نگید کسی بهمون نگفت قضیه از این قراره.
دوستان از من گفتن بود. دیگه خود دانید.:8: فعلا بای.
خوب منم میکشمش ولی به صورت یه شکل هندسی ظاهر میشه.نقل قول:
برای انداختنش روی مکعب فقط باید اون متریالی که ساختی رو بگیری و بکشی روی مکعبت یا متریال رو انتخاب و بعدش روی مکعب راست کلیک و aplay material رو بزنی امیدوارم جوابتو گرفته باشی .
یعنی مکعب متریال نمی گیره متریال به شکل دایره میاد رو صفحه.
بعد از روش دوم هم که این کار رو میکنم aplay material رو تو راست کلیک نمی بینم.....
میشه مصور توضیح بدید؟؟؟:11:
نهنقل قول:
شما اگه میخوای روی سطوح یه BSP متریال بذاری باید این کارو بکنی:
برو از داخل Content Browser متریالی که می خوای رو روش کلیک کن تا دورش زرد رنگ بشه. حالا برگرد توی Viewport اصلی، روی هر سطحی که می خوای متریال بیافته کلیک راست کن و Apply Material رو بزن. مثلا اگه می خوای روی 4 تا دیوار یه اتاق مکعب شکل متریال بذاری، با Control همه ی دیوار ها رو انتخاب کن و بعد کلیک راست کن رو یکیش.
راه ساده تر هم داره، ویدئوها رو ببینی یاد می گیری.
امیر رضا جان بدون ویدئو داری وقتتو تلف می کنی ها. این 18 بار.:13: یا UDK رو ول کن به یه کار برس که فایده داشته باشه، یا برو سراغ ویدئوها.
محمدجان من میخوام برم مسافرت ببینم اگر الان سفارش بدم چند روز دیگه میارن ؟؟نقل قول:
امیر رضا جان بدون ویدئو داری وقتتو تلف می کنی ها. این 18 بار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا UDK رو ول کن به یه کار برس که فایده داشته باشه، یا برو سراغ ویدئوها.
از اینجا:
چون اینجا کاملتر از سایتی که میگی هست.کد:http://www.p30gamers.com/
اینم یه عکس از محیط که میگم تو راست کلیک اپلای متریال ننوشته.............:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه واجب شد بری ویدئوهارو بگیری.:31:نقل قول:
شما که هنوز اتاقی نساختی که بخوای متریال بذاری روش. زود بدو برو ویدئوهارو بگیر.:20:
اینو قبلا پرویز جان نشونم داده، فقط یه دونه ویدئو داره که اونم به درد شروع نمی خوره، ایران رز 12 تا ویدئو داره. باید با 2 تا ویدئو شروع کنی که هر دوش تو اون 12 تا هست.نقل قول:
میشه بگی کجاش کاملتره؟:18: 12<1
امیر رضا جان برا من مهم نیس از کجا بگیری، سایت پسرخالم که نیس. اگه اینو معرفی می کنم به این خاطره که اینا رو هیچ جای دیگه نمی فروشن.
تایمشم باید از خود فروشنده بپرسی. برا من که از ایران رز 2 روز بعدش اومد.
محمدجان اولا اون عکسو گذاشتم پست بالایی
ثانیا
محتويات اين پکیج عبارتند از:
* جدیدترین نسخه ی ارائه شده کیت توسعه آنریل (فوریه 2010)
* دموهای DungeonDefense و TheBall و Whizzle ارائه شده در سایت رسمی انجین
* کتابهای الکترونیکی :
- Mastering Unreal® Technology, Volume I Introduction to Level Design with Unreal® Engine 3
- Sams - Mastering Unreal Technology, Volume II (2009)s
- Unreal Tournament game programming for teens
* نسخه نهایی NET FX 3.5
* 4 ساعت آموزش ویدیویی Eat3D باکیفیت HD در مورد مباحثی نظیر:
Chapter 1 General Overview
Chapter 2 Building the Towers
Chapter 3 Building the Middle Section
Chapter 4 Grids and Snaps
Chapter 5 Understanding BSP and Brushes
Chapter 6 Applying Materials to BSP
Chapter 7 Building the Front Doorway and Stairs
Chapter 8 Filling in the Gaps on the Middle
Chapter 9 Building out the Corridor and Adding Trim
Chapter 10 Adding the Large Environment Assets
Chapter 11 Adding Lights
Chapter 12 Adding Post Processing Effects
Chapter 13 Adding Assets and Lighting the Corridor
Chapter 14 Creating the Water
Chapter 15 Adding Importance and Blocking Volumes
Chapter 16 Adding Birds and a Lens Flare
Chapter 17 Animating the Door
Chapter 18 Brief Introduction to Sound in UDK
Chapter 19 Final Thoughts, Tips and Polish
آره محمد جان من امروز حدود چهار ساعت روش وقت گذاشتم آخرش به یه سری کد رسیدم که نهایتا برای سوم شخص باید از اونها استفاده کرد حق با شماست اصلا نباید برای سوم شخص سراغ کیسمت رفت....
سعی میکنم خیلی ساده یه آموزش کامل و بدون هیچ نقصی از سوم شخص درست کنم و بزارم اینجا تا برای همیشه این موضوع تموم بشه....