سلام برو اینجا ، شاید بخواد 230 تومن بده ولی بگو یکی از دوستام چند روز پیش 220 تومن خریدهنقل قول:
موبایل اورنج
تلفن: 66720841
آدرس : پاساژ علاءالدین ، طبقه همکف، پلاک 56
Printable View
سلام برو اینجا ، شاید بخواد 230 تومن بده ولی بگو یکی از دوستام چند روز پیش 220 تومن خریدهنقل قول:
موبایل اورنج
تلفن: 66720841
آدرس : پاساژ علاءالدین ، طبقه همکف، پلاک 56
لطفا جواب بدید.نقل قول:
نقل قول:
یافتم، ولی مثکه سرویسش برا این گوشی غیرفعال شده :کد:http://download.famouswhy.com/samsung_windows_mobile_application_store/free_download.html
سلام
ما هم omniaLite خریدیم
210 با گارانتی مایکروتل
سلام به همه دوستان
من تا 16 شهریور حتماً این Ppc رو میخرم :26:، از دوستان تهرانی میخوام بپرسم قیمتش با گارانتی اصلی تو تهران چنده ؟:15:
تاپیک بسیار خوبیه اطلاعاتم بیشتر شد.:thumbsup:
ممنون:wub:
نه نمیشه درست کار نمیکنه کلا همراه بانک ملت با گوشی های تاچ مشکل دارهنقل قول:
سلام
همراه بانک ملت رو کسی نصب کرده؟
از کجا خریدینقل قول:
آدرس و تلفنش رو هم بده
پاساژ علاعدیننقل قول:
طبقه زیر همکف پ 56
البته 15 تومن زورکی ازم پول واسه ریختن نرم افزار های مضخرف گرفت
قیمتش 210 تا 230 پیدا میشه بگردی
معایب این گوشی رو میشه بگید. من شنیدم سیستم عامل WM روی این گوشی خوب ساپورت نمیشه و بیشتر نرم افزار ها برای نصب و استفاده مشکل دارند.
اشتباههنقل قول:
تنها مشکلش با نرم افزارها
g-sensor (که با نصب نرم افزار حل میشه) و net fream (که مربوط به همه موبایلهای ویندوزه که اونم با ارتقا حل میشه)هست
و مشکل دیگه ای از این نظر نداره
برای بار سوم لطفا جواب بدیدنقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اول واقعیت صفحات زیاد بود من دیدم اگه بخوام همه رو بخونم عمرمون تموم شده ماشا... بخاطر همین تصمیم گرفتم بپرسم و بخاطر همین پیش پیش معذرت میخوام تگه سوالا تکراریه
منم میخواستم اگه قسمت بشه این گوشی رو بگیرم
فقط چند تا سوال داشتم
یک اینکه دوربین این گوشی چجوریه اینجور که سایت جی اس ام(اون فارسه) میگفت من جوری خیال کردم که دوربین گوشی در حد افتضاحه ایا این حقیقت داره و همینجوریه لطفا در این مورد کمی توضیح بدبد و اگر عکسی و فیلمی گرفته شده توسط گوشی بزارید ممنون میشم خواهشا منو حواله ندید جای دیگه اگه خودتون یه عکس و فیلم گرفته شده توسط گوشیتون بذارید واقعا ممنون میشم من انتظار زیادی از دوربین ندارم ولی حداقل جوری بشه باهاش تو جمع بشه ابرو داری کرد
دوم دوستان این گوشی رو پیشنهاد میکنند یا تی فون 2 رو
نظر کلی شما در مورد گوشی چیه
ایا از خرید گوشی پشیمون نمشویم به نظر شما(ایا شما پشیمونید یا نه)
دوستان میبخشید سوالا زیاد شد ولی خواهش دارم همه رو کامل جواب بدید
بازم ممنون و میبخشید
خواهش میکنم
سلام
رام جدید برای گوشی اومده؟رام رو چه جوری نصب کنم؟
دوستان تفاوت ROM و Firmware چی هست؟! و ما وقتی گوشی رو فلش می کنیم در وقاع کدوم یکی از این ها رو تغییر می دیم؟
من تازگی یه گوشی امنیالایت سامسونگ B7300گرفتم ،ولی کلا در مورد کار با بلوتوثش مشکل دارم،
1)وقتی کسی بلوتوث منو سرچ میکنه اصلا نمیتونه منو پیدا نمیکنه .
2)گاهی هم که گوشی من پیدا میشه ،اگه میخوام مثلا یه آهنگ بفرستم اصلا نمیدونم اینو از کجا باید بفرستم گزینه send via bloutothرو نداره تو گوشی روبروی آهنگ تا این کار رو بکنم؟
3)وقتی کسی چیزی میفرسته با بلوتوثش نمیدونم کحا ذخیره میشه؟
4)برای راحتی نرم افزار Persian bloutoth رو نصب کردم،دوستم چند تا عکس برام فرستاد با این نرم افزار دریافتشون کردم کل گوشی رو زیر ورو کردم ،تا عکس ها رو پیدا کنم،پیداشون نکردم ،این عکسها کجا رفتن؟این عکسها رو شدیدا نیاز دارم،لطفا کمک کنید
5)یه راهنمایی کلی در مورد بلوتوث این گوشی بکنید ممنون میشم.
من این گوشی رو چند روزی میشه خریدم
- از دوربینش راضیم تو روشنایی طبیعی ( روز ) عملکرد خوبی داره اما تو روشنایی لامپ کیفیت پایینتر است
- مموری 8 گیگ بدون هنگ و مشکل روی گوشی ساپورت میشه
- تا این لحظه چندینو چند نرم افزار روش نصب کردم به جز چند مورد که کلا برای ویندوزهای پایین تر نوشته شده بودند بقیه بدون مشکل جواب داد
- مشکل جی - سنسور رو براحتی میشه حل کرد. ( من فقط همون بازی معروف رو تست کردم به خوبی جواب داد.هنوز وقت نکردم بیشتر و دقیقتر تست کنم ببینم مشکل به صورت کامل حل شده یا نه )
- بخش اسمس ها فعلا که کندی دیده نشده و اگر هم پیش اومد با تغییر رجیستری حل خواهد شد
چند نکته:
- حتما پشت گوشی هم یه خشگیر ظریف نصب کنید چون بدنه ی خیلی حساسی داره و با کوچکترین تماس جسم تیز (حتی فشار ناخن ) خش میوفته
- کاش بخش تنظیم صدای خروجی حالات بیشتری داشت ( تنظیم میزان صدا دارای پنج حالت است که کمترین میزان صدا برای یک محیط آرام و شب برای گوش دادن به آهنگ بدون هدفون زیاد مناسب به نظر نمیاد ) البته فکر کنم نرم افزارهایی برای افزایش انعطاف پذیری این بخش نوشته شده باشه
- صدای خود گوشی و صدای هدفون کیفیت قابل قبولی داره و نیازی نیست یه تبدیل 3.5 میلیمتری و هدفون دیگری تهیه کنید البته اگر خواستار صدای بسیار با کیفیت تر نباشید. در کل لزومی واسه خرید هدفون و تبدیل نمیبینم
- مشکل صدای میکروفن گوشی حل شده و نیازی نیست که به محض خرید گوشی کد تقویت صدا را وارد کنید!
تا این لحظه من از گوشیم راضیم و به نظرم حداقل دو سه سالی قصد عوض کردن گوشی رو نداشته باشم
گویا قیمت این گوشی بیست تومنی هم پایین خواهد آمد اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم چند روزی صبر کنید تا با قیمت پایینتر تهیه کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه از خوده ویندوز استفاده کنی،قبل اینکه بخوای از کسی چیزی بگیری باید خودت اون شخص رو پیدا کنی و به لیست اضافه کنی،بعد اون شخص شما رو پیدا کنه و ارسال کنه
با اون نرم افزار هم مشکل حل میشه،من هنوز رو این نریختم،رو وین مو 5 که گوشی قبلیم بود ریخته بوم،بعضی وقتها کار میکرد،بعضی وقتها نه
فایل های دریافتی هم بیشتر تو خوده پوشه مای داکیومنت میره
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اگه منظور از فلش هارد ریست هست،هیچ کدوم،تقریبا مثله Master resetگوشی های دیگهنقل قول:
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
دوربین گوشی در حد خوبه رو به بالاستنقل قول:
تی فون هم که معلوم نیست بالاخره ایرانیه،چینیه،افغانیه .. .
شما ساسونگ رو با تیفون یکی میکنی
1.این قسمت رو باید تنظیم کنی گوشی بطور پیشفرض invisible هستنقل قول:
اگه spb shell روش نصب نکردی برو توی تنظیمات بلوتوثر توی قسمت menu>ms setting>mode
و گزینه make the devise visible to other devises رو چک بزن
یا اینکه خودت طرفو پیدا کن و باهاشpair شو
یا اگه spb shell نصب کردی وقتی فعال میکنهخودش ازت میپرسه میخوای پیدات بکنند یا نه
2.نباید روی فایل راست کلیک(نگه داشتن انگشت)بکنی برای اینکار برو :menu>send>send via bloutoth
3.توی my document ولی میتونی توی تنظیمات بلوتوث مسیرشو عوض کنی
4.من از این نرم افزار استفاده نکردم!!!
5.برو حالشو ببر دیگه چه مشکلی داری
در خدمتیم دربست:10:
سلام
تا وقتی این تاپیک مرتب نشه من دیگه پست نمیدم ..... :41:
خداحافظ
یکی لطف کنه معایب این گوشی رو بگه؟
در ضمن نصب برنامه روی گوشی مشکل داره ؟
هنگش چجوریلست؟
قیمت با و بدون گارانتیش چقدره؟
سلام
لطفا چند تا بازی مخصوص برای این گوشی معرفی کنید
همچنین اگر کسی دیکشنری ( انگلیسی به انگلیسی )خوب با سریال نامبر یا کرکش را دارد لینک آن را قرار دهد ( خیلی لازم دارم)
[QUOTE=po_2009;5327276]من تازگی یه گوشی امنیالایت سامسونگ B7300گرفتم ،ولی کلا در مورد کار با بلوتوثش مشکل دارم،
2)گاهی هم که گوشی من پیدا میشه ،اگه میخوام مثلا یه آهنگ بفرستم اصلا نمیدونم اینو از کجا باید بفرستم گزینه send via bloutothرو نداره تو گوشی روبروی آهنگ تا این کار رو بکنم؟
3)وقتی کسی چیزی میفرسته با بلوتوثش نمیدونم کحا ذخیره میشه؟
[/QUOTE]
سلام.
دوستان قسمتهای دیگه رو جواب دادن اما برای فرستان فایل با بلوتوث میتونید روش کلیک راست کنید.(تپ کنید و نگه دارید) سپس گزینه Beam File رو انتخاب کنید بعد از سرچ کردن و پیدا کردن گوشی مورد نظرکلیک کنید رو گزینه تا بفرسته.
در مورد فایلهای دریافتی اگر با برنامه ها جای دریافت رو عوض نکرده باشید فایلهای دریافتی همگی میره تو پوشه My Documents .:11:
یه گوشی سامسونگ امنیا لایت B7300دارم،قصدفروشش رو دارم،منتهی میخوام کارت حافظه داخلی و مموری کارتش رو طوری فرمت کنم،که تمام اطلاعاتش کاملا پاک بشه،وقابل بازیابی هم نباشه،چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
یه گوشی سامسونگ امنیا لایت B7300دارم،قصدفروشش رو دارم،منتهی میخوام کارت حافظه داخلی و مموری کارتش رو طوری فرمت کنم،که تمام اطلاعاتش کاملا پاک بشه،وقابل بازیابی هم نباشه،چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
درودنقل قول:
باید هارد ریست کنید
اگه هارد رسیت کنم هم مموری داخلی خود گوشی و هم مموری خارجی گوشی پاک میشه؟بعد اطلاعات قابل بازیابی هست بعدا؟هارد رسیت دقیقا چطوره؟نقل قول:
گوشی تو میخوای بفروشی چند میدی قیمت خوب باشه خریداریمنقل قول:
گوشی رو حدود 3ماه خریدم،ولی کلا چون تاچ رو دوست ندارم ،میخوام بفروشمش،گوشی کاملا نو هستش و یه خط هم روش پیدا نمیکنی،خودم حدود300گرفتمش.شما قیمتت چنده؟نقل قول:
هارد ریست اطلاعات مموری رو پاک نمی کنه، و احتمالا هم با اون فرمت اطلاعات کامل پاک نمیشه، ترجیحا اگه گوشی جدیدی که می خری همین نوع کارت حافظه رو ساپورت میکنه اصلا نفروش مموری رو گوشی رم هارد ریست کن.نقل قول:
تو حالتی که وشی خاموشه اول کلید قفل + کلید جواب دادن به تماس و بعد کلید رد تماس رو با هم نگه می داری یه پیغام میاد برای هارد ریست اگه تایید کنی هارد ریست میشه.
اگه هارد رسیت کنم گوشی رو مطمئن باشم دیگه هیچ جوری نمیشه اطلاعات رو برشون گردوند،چون یه سری چیزها خیلی مهم رو حافظه داخلی خود گوشی دارم که نمیخوام بازیابی بشهنقل قول:
خوب الان که دوستان نوش رو خریدند بین 230 تا 210 تومن با این وضعیت فکر نکنم واسه شما صرف کنه ولی اگه باز میخواید بفروشید خودتون یه قیمت بدید و چند تا عکس از پشت و روی گوشیتون لطف کنید بزارید شاید همینجا بتونید به قیمت خوبی بفروشینشنقل قول:
گوشی رو حدود 3ماه خریدم،ولی کلا چون تاچ رو دوست ندارم ،میخوام بفروشمش،گوشی کاملا نو هستش و یه خط هم روش پیدا نمیکنی،خودم حدود300گرفتمش.شما قیمتت چنده؟
############################
در ضمن من یه سوالی از دوستان داشتم میخواستم بپرسم که گوشی رو از کجا بگیرم بهتره و به صرفه تره و اینکه اخرین اپدیت ها روشه از خود نمایندگی یا علاالدین و یا .....(فقط لطف کنین اگه هر جا رو گفتین ادرس هم بدین من یکم نابلدم )
و اینکه موقع خرید گوشی باید به چه چیزهایی توجه کنیم( تا سرمون کلاه نره) و قیمتش چقدره (ما بودجمون اونقدر نیست که بخوایم ضرر بدیم) و ایا الان بگیریم یا کمی صبر کنیم احتمالش هست ارزون بشه و کلا توضیحاتی که خودتون لازم میدانید دریغ نفرمایید
میبخشید سوالا زیاد شد و
ممنون از دوستان فقط اگه سریع لطف کنید کامل جواب بدید( چون ما یه کم عجله داریم) بیشتر ممنونتون میشیم
دوست عزیز با هارد ریست و فرمت کردن همه چیز قابل بازیابی هست .. اگه اطلاعات محرمانه دارید اول همه چیز رو پاک کنید و گوشی رو هم هارد ریست کن .. اطلاعات حافظه جانبی رو هم پاک کنید .. سپس یک بار تو گوشیتون یک سری فایل جدید که ارزشی هم ندارند کپی کنید . مثلا هرچی آهنگ MP3 داری بریز رو حافظه داخلی و جانبیت تا فول بشه حافظه ی گوشیت .. دیگه خیالت راحت باشه..نقل قول:
موفق باشید
یا علی:11:
اقا با عرض معذرت یه سوال ایا مشکل خروجی TV گوشی حل شد ایا بالاخره دارد یا ندارد
دوم ایا از گرفتن گوشی پشیمون نمیشیم (یعنی نظر شما چطوره)
ممنون
بلی متاسفانه حتی با فرمت کردن هم خیلی فایل ها رو میشه بازیابی کرد مخصوصا فایل های کم حجم مثل تصاویر و نوشته های یا کلیپ های با حجم کم رو. اگر اطلاعات براتون خیلی مهم هست حتما بیشتر تحقیق و سوال کنید که چه طور میشه اطلاعات رو به شکل دایمی پاک کرد. روشی که دوستمون پیشنهاد دادند هم به نظر منطقی میاد. چندین بار فایل های ریز و کم حجم داخل حافظه گوشب منتقل کنید و پاک کنید. نهایاتا هم مموری رو با خود گوشی و هم با کامپیوتر فرمت کنید و امیدوار باشید که اطلاعات قابل بازیابی نباشه.
دوست عزیز همون روشی که گفتم کفایت میکنه .. البته من چند تا نرم افزار واسه پاک کردن دارم که دیگه نشه ریکاوری کرد اما همین روشی که گفتم از همه راحت تره:11:نقل قول:
سلام.
بهترین,مطمئن ترین راحتترین راه همونه که امین جان فرمودند.یعنی میتونم بگم تنها راه مطمئن همینه که شما فایلهای جایگزین برای بازیابی بریزی رو حافظه.(چه گوشی باشه یا هر حافظه قابل بازیافت دیگه.):11:
اندازه صفحه نمایش برای برنامه ها مشکل ساز نیست؟ لیستی از نرم افزارهایی که روی این گوشی امتحان شدن را کسی نداره؟ بیشتر نرم افزارهای عمومی مثل ادیت عکس و بلک لیست و منشی و.... هست
( با تشکر قبلی...)
هر نرم افزاری که برای ویندوز موبایل 6.5 باشه این گوشی ساپورت میکنهنقل قول:
اندازه صفحه نمایش برای برنامه ها مشکل ساز نیست؟ لیستی از نرم افزارهایی که روی این گوشی امتحان شدن را کسی نداره؟ بیشتر نرم افزارهای عمومی مثل ادیت عکس و بلک لیست و منشی و.... هست
( با تشکر قبلی...)
من تا حالا با نصب و استفاده از نرم افزاری به مشکل بر نخوردم
سلام عزیزنقل قول:
دیکشنری
جای نقطه چین ها i r - t c i بگذار بدون فاصله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
لزوما" اینطور که میفرمایید نیست و تمام برنامه هایی که برای وین مو 6,5 باشه رو ساپورت نمیکنه.نه این گوشی هیچ گوشی دیگه ای هم ایمطوری نیست و همه موارد رو ساپورت نمیکنه.تو خیلی از برنامه ها رزولوشن صفحه نمایش هم مهمه.:11:
دوست من فک کنم اشتباه می کنی همراه بانک با تاچ مشکل نداره من خودم روی kp500 و kc910 نصب کردم هیچ مشکلی نداشته .نقل قول:
ولی چون هنوز این گوشی رو ندارم نمیتونم جواب قطعی بدم .
انصافا همراه بانک یکی از نرم افزارهای کاربردیه اگه نداشته باشی خیلی بده .:41: