کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟
Printable View
کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟
راستي دوستان تو اين قسمت هايي كه اين هفته اومده بالاخره خود مهران مديري اومد يا نه؟
نه مهران مدیری قسمت 20 وارد میشهنقل قول:
این گل یا پوچ بازی کردنشون منو کشته : ))
سلام من تا حالا اصلا دنبال سی دی قهوه تلخ نبودم.ولی میخوام از تیر 90 یعنی بعد کنکور برم دنبالش و بشینم نگاه کنم
در چند قسمت میشه تا آخرش؟ چند مجموعه؟قیمت هر مجموعه چنده؟قیمت کل مجمعه ها که بخوام بگیرم دیگه تا تیر اومده نه؟
میدونم هنوز همه مجموعه ها نیومده ولی تا تیر 90 که میاد نه؟
دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتیدنقل قول:
تا پول واریز کنیم.
میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده.
سلامنقل قول:
اونجوری پدرت در میاد بخوای بخری که حساب کن هر سه عدد سی دی یا یک دی وی دی 2600 من میخرم
90 قسمت هم هست یعنی 90 تا سی دی
انشا الله تا اون موقع تموم شده هر هفته 3 عدد سی دی داره میاد
یکی از دوستان من 5 روز بعد از اعلام شماره حساب ، 50 تومن جایزه اش رو براش ریختن ...نقل قول:
دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتید
تا پول واریز کنیم.
میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده
اگه اس ام اس سر کاری نبوده باشه (یعنی از سوی خود شماره ی پخش الوند بوده باشه) ، می ریزن ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ...
پ.ن: بچه ها عارف لرستانی داشت حروم می شد ها!! خیلی مستعده خداییش! چقدر انرژی می ذاره واسه بازیش!! چرا همچین بازیگری باید سال ها دور از فضای طنز ما باشه؟! معرکه بود این سه قسمت!
اخبار :
معتضد در گفتوگو با برنا
در مورد قهوه تلخ :
گفتوگوي ايسنا با امير مهدي ژولهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5514387&postcount=164
نگارش «قهوهي تلخ» از ديگر كارهاي مهران مديري سختتر بود
براي شكستن خط قرمزهاي تلويزيون به سراغ شبكه نمايش خانگي نرفتيم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5514403&postcount=165
راست میگی ...سیبیلش رو فاکتور بگیریم شبیه بود.با همون فیگور هم نشسته بود پشت میز:31:نقل قول:
مخبر الدوله. سر سعدی..:16:
خدایی انقدر دیالوگ های توپ داره آدم نمیدونه به کدوم بخنده×××! ایول به نویسنده و فیلم نامه نویس و کارگردان.... همه ×× با همه شون××××
:39:
روز به روز هم بهتر میشه. تمام سریال های مدیری اینطوری بود. کیفتش فکر کنم از قسمت 15 خیلی خیلی جذاب تر میشه!!:31:
خجالت بکش! تو مگه قرار نبود هزاردستان ببینی و از این سریال های اجنبی نبینی؟! :13:نقل قول:
:دی
پ.ن: این Prelude های مهران هم خیلی خوبه ها! سر اون صرف فعلش کلی خندیدم! :27:
متاسفانه دو پک اول رو دانلود کرده بودم و با شنیدن چند جمله ی اول از دهان مهران ، نتونستم ادامه اش رو ببینم از عذاب وجدان ... جداً آدم در معذورات اخلاقی گیر می کنه ... :41: زدم جلو ...
اما این دو سری آخر رو با افتخار خریدم و تا آخر دیالوگ های پیش گفتار مدیری رو دیدم! :دی تازه یه بار هم زدم از اول دوباره دیدم! :دی
خداییش دانلود و کپی حال نمیده! :دی اورجینال خیلی لذتش بیشتره! :دی
ایشالا از این به بعد همه پک ها رو می خرم ، حتی اگه سریال افت کنه ... نه فقط به خاطر مقابله با صدا و سیما ، بلکه به خاطر شخص مهران مدیری و زحماتش ... :40:
کیفیت vcd چرا این قدر پایینه؟؟؟؟ با ال سی دی 46 اینچ که نگاه میکردم اینجوری بود!!! هم از لحاظ صدا و هم تصویر افتضاح
dvd هم همینجوره؟ قیمت؟
نقل قول:
کیفیت dvd عالیه قیمتش هم همون 2500 تومنه
vcd ش بدرد کسایی میخوره که از این ضبط های قدیمی دارن که dvd نشون نمیدن یا اینکه dvd رام و رایتر ندارن
قسمت 11 اونجا که اومد پیش عارف لرستانی گفت حکم دارم ، ته خنده بود
تا الان قسمت 11 اش عالی بوده.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداشو در نیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این vcd ها رو من هیچکدوم رو نتونستم بیشتر از یه بار ببینم ....اینقدر که کیفیت پایین بود...نقل قول:
این دفعه dvd ش رو گرفتم خیلی بهتر بود
البته متاسفانه همه جا dvd ندارن:13:
دی وی دی هم از لحاظ کیفیت و هم جمع و جور بودن خیلی بهتره ... تازه سایز تصویرش هم به نظر بزرگ تر می اومد ...نقل قول:
این سفارش سریع که به سایت خودشون میدیم پول پیک رو هم ازمون میگیرن؟:دی
سلام
زاهدان دی وی دیش نیست
از چه سایتی به جز فینل ای شاپ میتون دی وی دیشو بگیرم؟
2600 ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا 100 تومن گرونتر؟
از سایت خود سریال به نشانی:نقل قول:کد:http://www.ghahvetalkh.net
فعلاً به شهرستان نمی فرستن ...نقل قول:
از سایت خود سریال به نشانی:
متاسفانه DVD شماره 4 این مجموعه تو شهرستان ها یا توزیع نشده بود یا به قدری محدود بود که نمی شد پیداش کرد !
کیفیت VCD از نظر من هیچ جوره قابل تحمل نیست ! من با تلویزیون 40 اینچ هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم کیفیتش رو !
نمی دونم چه سیاستی دارن که این کار رو می کنن ؟! من به عنوان خریدار حق دارم وقتی یه محصول فرهنگی رو ارجینال می خرم با کیفیت عالی از دیدنش لذت ببرم . غیر از اینه ؟
اگر همینجوری پیش بره ترجیحا دانلود می کنم ( دانلود هر قسمتش برام فقط و فقط بیست دقیقه طول می کشه ) . چون عملا هیچ فرقی محسوسی بین کیفیت دانلودی با VCD نمی بینم !
البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !! :دی به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...
با این حال حتماً طی پک های بعدی ، فکری هم به حال تحویل در محل در شهرستان ها خواهند کرد ...
فکر کنم به پخش الوند زنگ بزنید بتونن راهنمایی کنن که مثلاً دقیقاً کجای شهر مطمئناً DVD رو خواهید یافت! یا اینکه تحویل در محل دارن یا نه ...
این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !! :دی ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ... :40:
این سیاست شرکتهاست که DVD کم کار می کنند دلیلش واسه من هم سواله الان 4 ساله اصلا دستگاه vcd تو بازار نیست کسی بخره. تازه داره بلوری میاد هنوز DVD توسط شرکتهای داخلی جا نیافتاده. خدا رو شکر دیگه vhs کار نمیدن بیرون:31: در کل من که تاحالا حتی برای DVD کپی شده هم پول نمی دادم و از دوستام میگرفتم ولی تاحالا که 10 تومن دادم و 4 تا DVD گرفتم واقعا راضی هستم از کاری که میبینم.نقل قول:
امروز پک چهارم رو دیدم.
نظر دوستانی رو که میگن عارف لرستانی عالی بازی کرد رو تایید میکنم.بازیش حرف نداشت به خصوص اونجایی که جلوی مستشار یه دفعه حرفاش رو عوض میکنه.:31:
محتوای مخفی: یه سوتی هم مستشار میده:
البته این سوتی کلامی باعث نمیشه چیزی از ارزشهای بازی زیبای سیامک انصاری کم بشه.:46:
این سری که دی وی دی گیر نیاوردم.
اگه سری بعد هم گیر نیومد دانلود میکنم...مردم دی وی دی بهتر میخرن اونوقت اینا سی دی پخش میکنن!
دیگه واقعا باید اول فکر این هارو بکنن بعد پخش کنن دیگه!
به مقدار کافی تهیه کنن DVD بعدا پخش کنن: دی
این دیگه ضعف شرکت پخش الوند رو می رسونه...
خیلی نامنظم هست پخش سریال
زنگ هم که می زنی بهشون میگی اهمیت نمیدن:دی خیلی خنده داره!
من تو انقلاب که همیجوری DVD ریخته بود این پک رو به سختی پیدا کردم
شمایی هم که میگین توی شهرستان DVD اش رو نفرستادن یا پیدا نکردین زنگ بزنید واحد فروش شاید اثری داشته باشه بهتر از این هست که بگین دانلود میکنید اگه DVD پیدا نشه
کلا هم واسه آرشیو جمع کردن پک DVD اش جمع و جور تر و بهتره تا اون کاغذ ها!
تازه من فقط پک اول رو VCD گرفتم نمیدونستم که دی وی دی هم داره:دی الان یکی از دوستام پک چهار رو VCD گرفته عکس و این ها هم دیگه چاپ نکردن روی سی دی فقط قرمز نوشته قهوه ی تلخ پک چندم!اینجوری پیش بره سی دی پرینکو میزارن توی بسته ها: دی : دی
خیلی جالبه . تا الان هیچکس کوچکترین محلی هم به کپی رایت نمیذاشت. حالا یکدفعه همه مشتاق شدن!
بابا مهران مدیری کلی شرمنده ی شماها شد!
دوست عزیز کاری نبوده که ارزش خریدن اورجینال داشته باشه،وگرنه خیلی ها اورجینال رو به کپی ترجیح میدننقل قول:
از موسیقی بگیر تا فیلم و سریال!چی ساخته میشه که ارزش دیدن و خریدن داشته باشه!
100 % تاييد ميشه.و ازين گذشته مهران مديري به گردن ما بيننده ها حق داره و حرفش واسه مردم كه خيلي ها دوسش دارن سنده.نقل قول:
دوستمون درست ميگه آخه چه كاري از موسيقي رو آدم بره اريج بخره؟! اين آلبوم پيام صالحي!!! رو!؟!!
هرچند من همه فيلم هاي ايراني رو اريجينال ميخرم اما راجب موسيقي به قول استاد كوروش يغمايي:40: : در موسيقيه پاپ را تخته كنيد!!
بچه ها تو سی متری نیرو هوایی(تهران) یه جا رو پیدا کردم 2200 میده:دی جاتون خالی!!
توی میدان انقلاب همون سر کارگر جنوبی 2000 تومن میده:31: میتونی از اون جا بگیری از این به بعدنقل قول:
زودتر میگفتی:دی!!نقل قول:
توی میدان انقلاب همون سر کارگر جنوبی 2000 تومن میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی از اون جا بگیری از این به بعد
دی وی دی هم داره؟
-
نقل قول:
والا حالا که بحثش پیش اومد یه کم تخصصی تر بریم تو بحثش ... نظرت چیه ؟نقل قول:
البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...
کیفیت VCD این مجموعه :
عکس Full Screen شده کیفیت VCD در رزولوشون 1050*1680
محتوای مخفی: مشاهده عکس نمونه
مشخصات فنی
کد:
Video
ID : 224 (0xE0)
Format : MPEG Video
Format version : Version 1
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, Matrix : Default
Duration : 41mn 19s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 150 Kbps
Width : 352 pixels
Height : 288 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Bit depth : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.454
Stream size : 340 MiB (82%)
Audio
ID : 192 (0xC0)
Format : MPEG Audio
Format profile : Layer 2
Duration : 41mn 1s
Bit rate : 224 Kbps
================================================== ======
کیفیت DVD این مجموعه :
عکس Full Screen شده کیفیت DVD در رزولوشون 1050*1680
محتوای مخفی: مشاهده عکس نمونه
مشخصات فنی
کد:
Video
ID : 224 (0xE0)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@Main
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, Matrix : Default
Format settings, GOP : M=3, N=15
Duration : 31mn 8s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 4 251 Kbps
Nominal bit rate : 8 000 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.410
Stream size : 947 MiB (92%)
Audio
ID : 192 (0xC0)
Format : MPEG Audio
Format profile : Layer 2
Duration : 31mn 8s
Bit rate : 256 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
فکر می کنم برای دوستان اهل فن کاملا مشخص باشه ، در نسخه DVD ابعاد تصویر 2 برابر و کیفیت تصویر حداقل 4 برابر نسخه VCD هست .
حالا شما همین مشخصات رو اگر تو اسکرین 40 اینچ مقایسه کنی تازه به عمق فاجعه پی می بری .
زنگ زدم ، همش اشغال هست متاسفانه . فعلا ایمیل زدم ببینم جواب می دن یا نه ... من نزدیک به 8 تا از بزرگترین مراکز پخش محصولات فرهنگی رو سوال کردم ، همه می گفتن : ایندفعه اصلا تو بارمون DVD نگذاشتن با اینکه ما حداقل نصف مجموعه رو DVD سفارش داده بودیم چون مردم خیلی بهتر می خرن !نقل قول:
با این حال حتماً طی پک های بعدی ، فکری هم به حال تحویل در محل در شهرستان ها خواهند کرد ...
فکر کنم به پخش الوند زنگ بزنید بتونن راهنمایی کنن که مثلاً دقیقاً کجای شهر مطمئناً DVD رو خواهید یافت! یا اینکه تحویل در محل دارن یا نه ...
عرایض شما هم کاملا متین هستش کورش جان . ولی بنده شخصا برای کسی احترام قائل می شم که حداقل برای ابتدایی ترین سلایق من هم احترام قائل باشه .نقل قول:
این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشاره کنم که طرف من مهران مدیری نیست بلکه کمپانیی هست که وظیفه تکثیر این مجموعه رو بر عهده داره.
بحث آلبوم موسیقی با مجموعه تصویری خیلی فرق می کنه کورش جان .
موفق باشی.
نه اتفاقا اینطوری که دوتاشو اینطوری روش قرمز نوشتن یکیشو درست چاپ کردن خیلی بهتر شده.نقل قول:
یکم آرشیو اونایی که سی دی جمع میکنن تر و تمیز تر میشه.قشنگ مجموعه ها مشخص میشه...
اما این که دی وی دی کم دادن خیلی عجیبه!دی وی دی برای خودشون که ارزون تر درمیاد!پرینکورو رو هم خوب اومدی:دی
باید خوب پخش کنن. چرا انقدر پک این وی سی دی ها مزخرفه؟ نمیتونن عین پک دی وی دی بزنن؟نقل قول:
میگم واقعا تو شهر ما دی وی دی نیست! نه این که تموم شده باشه . اصلا نیومده
در ضمن خیلی هم تا اینجاش قشنگ نبوده. من یه سری جاهاش واقعا اعصابم خورد میشه.
Yupنقل قول:
DVD هم داره
پ . ن: عکس های دوست عزیز مهدی هم باز نمیشه فکر کنم فیلتر شده باشه
نه دو حالت داره:نقل قول:
1-فی ل طره
2-چون عکسشو از پی سی ورد دات آی ار گذاشته بود و شما با دات آی ار لاگین نشدی نمیتونی ببینی .
در هر صورت عکسش این بود:
محتوای مخفی: ......
بقالی سر کوچتون1900 تومن می دن با نون اضافه برو بگیر :31::31::31:نقل قول:
سر کوچه ماهم 1000 تومن میده.