نوشته که واسه ویرایش سومه؟ این برنامه کانورتر چیه؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
مگه ایکس 6 نداری؟ :13:نقل قول:
Printable View
نوشته که واسه ویرایش سومه؟ این برنامه کانورتر چیه؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
مگه ایکس 6 نداری؟ :13:نقل قول:
من کاریش ندارم که تست کنم!
خوب نصب کن ببین چجوریه!
توی سایت نوشته بود برای ویرایش 5
تازه خیلی هم طرفدار داشت!
اسمش رو سرچ کن تا متوجه شی.
فارسی رو می خونه ولی نمیشه نوشت که زیاد مهم نیست:5:نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
چراغ قوه رو بزای من آپلود می کنی؟:10:نقل قول:
لطفا اینجا آپلود کن که لینک مستقیم میده
کد:www.herosh.com
سلام.
من قبلا 6680 داشتم. و الان یه دونه ایکس 6 خریدم.
یه گوشی بلوتوث خریدم و به 6680 وصل کردم. حالا از روی اون remove کردم. و میخوام به ایکس 6 وصلش کنم. ولی دکمه اش رو که نگه میدارم تا از ایکس 6 درخواست کد بکنه. انجام نمیده. و هیچ درخواستی به ایکس 6 نمیده.
مدل گوشی بلوتوث هم
Nokia BH-105 هست.
ممنون اگه راهنمایی کنید.
توی قسمت application یه چیزی داره به اسم access.setup فکر کنم از اون جا باید درست کنی
لینک مستقیمشو برات میزارم. برنامه های زیادی در رابطه با چراغ قوه واسه ایکس6 تو این سایت بود یا اولا فقط ال سی دی رو روشن می کردو رنگاشو عوض می کرد و اصلا ربطی به چراغ قوه نداشت و یا اینه اصلا کار نکرد. این یکی هم که برات می زارم تستش کردم عالیه فقط SOS ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یبار یه هندزفری بلوتوث سونی اریکسون خریده بودم استریو که از طریق AD2P کانکت می شد با فن آوری Mega BASS واسه صدا . واقعا بهترین صدای دنیا رو داشت واقعا 75 تومن بود ساخت مالزی. فشار می دادیم دکمشو نگه می داشتیم و بلوتوث رو روشن می کردیم کانکت می شد کدشم فکر کنم چهر تا صفر بودنقل قول:
پروداکت کد گوشی رو با چه کدی میشه فراخوندش؟
نه زیر باتری نوشته تو ایکس 6
و نه با ستاره مربع چهارتاصفر مربع
حالا چرا عصبانی؟ سیمبیان ویرایش 5 برنامهه اش باهم فرق فوکوله. رو 5800 جواب می ده رو ایکس شش می بینی جواب نداد! این خواست خداست:31:نقل قول:
روی لیبل جایی که شماره سریال درج شده.نقل قول:
شاد باشین :دی
*#06*نقل قول:
این کن IMEI رو نشون میده
منکه واسه ایکس شیشم ندیدم:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
من کدها رو چند صفحه قبل تو این فروم واسه دوستان نوشتم (صفحه 103پست 1023)البته اونایی که کار می کنن آره میدونم صفر شش مربع فقط شماره سریال می ده. ولی زیر باتری هم یافت نشد شاید دقت نکردم از دوستان ایکس 6 دار یه زحمتی بکشن باتریشاشونو به احترام من دربیارن:31:نقل قول:
راستی یه سوال تو این سایت برای دادن لینک فقط یه پست از کجا باید بهره ببرم دیدم آخر لینکایی که فقط آدرس یه پسته عبارت &postcount=NNNNN نوشته شده NNNNN شماره پسته اینو یادم بدید
در پست 967 صفحه 97 مطالب کارا و بدرد بخور و عملی در مورد جی پی اس نوشتم که نمی دونم چرا اصلا مورد توجه هیچیک از ایکس 6 داران قرار نگرفت!!! انگار دوستان با جی پی اس میونه خوبی ندارند!
یک مورد
امروز گوشی 5800 دوستم دستم بود به نا به اظهارات ایشان میگفت فلش یا فریم ویر این گوشی ناقص هستش و از سونی اریکسون بلوتوث نمی گرفت. گوشی رو یه هفته پیش خریدیم با گارانتی اصلی
جونم براتون بگه ابتدا با OVI Suite گذاشتم که ری اینستال بکنم فریم ویرو و 138 مگ بود ولی به 110 اینا رسید گفت اینترنتت مشکل داره و دوباره باید از سر بگیره منم به نوکیا گفتم بر پدر دروغگو لعنت! این از این
رفتم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس پروداکت کد دوباره همه فریم ویراشو دانلود کردم اومدم فونیکس گفت که این درایورها مشکل دارن! البته بگم این سایت لعنتی هم اجازه دانلود با IDM رو نمی ده کسی میدونه چرا؟
جونم براتون بگه گذاشتم از منوی tools خود فونیکس فریو ویر رو دانلود کنه و دانلودش کرد موقع فلش اولش گفت یه فایل آپشنال فریم ویر موجود نیست ادامه میدید گفتتم بله و ادامه داد و بسلامتی فلش شد و مشکل دوستمون حل شد
حالا میخوام بگم دو روز دیگه من خواستم ایکس 6 نازنینینمو آپ دیت کنم چیکار باید بکنم؟ چرا این سروروهای آپ دیت اینجوری شدن؟ گرچه قبلا هم روی خوشی نداشتم
خوب میدونم. چهار تا صفر هم میدونم. ولی زمانی که دکمشو نگه میدارم، فقط تو همون 6680 کانکت میشه. حتی وقتی از 6680 حذفش میکنم و خاموشش میکنم گوشی رو. باز هم تو هیچ گوشی کانکت نمیشه.نقل قول:
یکی کمک کنه.
من خیلی راحت آپدیت می کنم،نقل قول:
نوشته شده توسط NOKIA_N95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست 967 صفحه 97 مطالب کارا و بدرد بخور و عملی در مورد جی پی اس نوشتم که نمی دونم چرا اصلا مورد توجه هیچیک از ایکس 6 داران قرار نگرفت!!! انگار دوستان با جی پی اس میونه خوبی ندارند!
یک مورد
امروز گوشی 5800 دوستم دستم بود به نا به اظهارات ایشان میگفت فلش یا فریم ویر این گوشی ناقص هستش و از سونی اریکسون بلوتوث نمی گرفت. گوشی رو یه هفته پیش خریدیم با گارانتی اصلی
جونم براتون بگه ابتدا با OVI Suite گذاشتم که ری اینستال بکنم فریم ویرو و 138 مگ بود ولی به 110 اینا رسید گفت اینترنتت مشکل داره و دوباره باید از سر بگیره منم به نوکیا گفتم بر پدر دروغگو لعنت! این از این
رفتم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس پروداکت کد دوباره همه فریم ویراشو دانلود کردم اومدم فونیکس گفت که این درایورها مشکل دارن! البته بگم این سایت لعنتی هم اجازه دانلود با IDM رو نمی ده کسی میدونه چرا؟
جونم براتون بگه گذاشتم از منوی tools خود فونیکس فریو ویر رو دانلود کنه و دانلودش کرد موقع فلش اولش گفت یه فایل آپشنال فریم ویر موجود نیست ادامه میدید گفتتم بله و ادامه داد و بسلامتی فلش شد و مشکل دوستمون حل شد
حالا میخوام بگم دو روز دیگه من خواستم ایکس 6 نازنینینمو آپ دیت کنم چیکار باید بکنم؟ چرا این سروروهای آپ دیت اینجوری شدن؟ گرچه قبلا هم روی خوشی نداشتم
--------
دوست عزیز خوشحالم که مشکل دوستت را رفع کردی این از این
در مورد اجازه ندادن به برنامه IDM بگم که مشکل از ورژن برنامه شماست و باید آخرین ورژن را دانلود و نصب کنی و حتما حتما رجیستر کنی اگه فایل پچ برنامه را خواستی بگو آپلود کنم
در مورد سرور بگم که دقیقا منم با یکی از گوشی هام که N97 mini هستش این مشکل را دارم و این گوشی از انگلیس به قیمت 385 یورو خریداری شده که حتی فریم ویر روی گوشی هم 11.0.45 نیست و 11.0.102 هستش که وقتی پروداکت کد را در نوکیا وارد می کنم گوشی من را می زنه سفارشی به سفارش کشور انگلیس و من حتی با تغییر پروداکت کد هم نمی تونستم به سرور آپدیت وصل بشم حتی با و ی پ ی ا ن انگلیسی ,به هر حال مجبور شدم آخرین ورژن آپدیت این گوشی را که 12.0.110 هست و دو روز پیش اومده را به صورت دستی دانلود کنم و چون نمی تونستم از روش استاندارد آنلاین و آنلاین آپدیت خود گوشی استفاده کنم توسط جف و حالت Dead Mode آپدیت کردم
بعد از آپدیت الان که با پروداکت ایرانی آپدیت شده هیچ مشکلی برای اتصال به سرور آپدیت ندارم
موفق باشی
زحمتی به خودت بده دفترچشو یه نگاهکی بنداز واسه ری ست کردن هندزفری که از حالت pair دربیادنقل قول:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
تو چقدر پسر خوبی هستی!:46:نقل قول:
در اول که تشکر می کنم از تشکرتوننقل قول:
IDM رو جدیدا از همین سایت گرفتم ولی لینکشو پیدا نکردم بزارم واست. silent edition هم بودش و پچشم نصب کردم ورژن 5.19 build 3 هستش که قسمت ریجستر کردنش با زدن پج غیر فعال شده و خوب کار می کنه
و نمی دونم چرا اینجوریه. حالا اگه شما بهتری نو جدیدترینشو داری لطف کن البته الان تست که کردم واسه آپ دیت خود سایت آی دی ام گفت آخرین ورژنشه استفاده می کنی آپ دیتی نداره
والا نمی دونم هلاک شدم این دوستمون SNAR که با NSU دانلود و نصب کرده یعنی OVI SUITE کار NSU رو نمی کنه؟ بنظرم هموشن یه چیزین خوب.
با جف و این جور چیزا هم اصلا کار نکردم بیشتر رو فونیکس هستم. جف باکس می خواد یا با یواس بی حل میشه؟ فکر کنم فونیکس بهتر باشه نه؟
حالا بازم میترسم چه کنم. مروگرم IE هستش WIN7 و Phoenix 2010.8 و جونم واست بگه اینرتنتمم 512
فعلا که ایکس 6 آپ دیتی نداره حالا تا اون موقع
من اولین گوشی تاچی هست که خریدم. تا قبل اومدن تاچ خازنی اصلا از تاچ اسکرین ها بدم می اومد. امروز 5800 دوستم که دستم بود خیلی باهاش ور رفتم واقعا :2:بود چیه بابا چندش آوره. ان97 هم مثل اون بود تو تاچ ولی ایکس 6 که اولین و تحولی ترین تاچ تو نوکیا بود منو مجذوب خودش کرد واقعا تاچ فوق العاده ای داره انگشتتو روش میزاری با کوچیکترین فشار واست ریسپانس و فیدبک میده. فکر کنم تو گوشی های بعدی نوکیا حتی بهتر هم بشه
ولی این گوشی هم در نوبت خودش ایرادات و کم و کاستی هایی هم داره: نسبت به 5800 زیاد قرص و یکپارچه نیستش یا اینکه قاب پشتش لق می زنه و یا اینکه صداش یذره کمتره. من اصلا با گوشی و اسپیکرش به هیچ عنوان آهنگ گوش نمی دم فقط واسه شنیدن صدای زنگ تو خیابون.
بچه ها اگه از فونت اینترفیس ایکس شیشتون خسته شدین براحتی با این برنامه می تونین فونتشو عوض کنین واقعا خوشاینده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا برنامه ای چیزی پیدا کردین بدرد بخور همینجا تو این کلوپ مطرح کنید و به جاهای دیگه نکشونین چون تمرکز همه رو این کلوپه گشت و گذار تو جاهای دیگه سردرگم می کنه
اگه رو لیلبل هم نباشه به نظرم بهترین راه همون خود فونیکسه که خودش پروداکت کد گوشی رو read می کنه. نظر شما چیه؟نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا من پیش از خرید 5800 با X6 کار کردم و...:2: البته نه به این شدت! اما خب... اصلا باهاش حال نکردم!! :13: ولی در عوض تا دلت بخواد دارم با 5800 حال می کنم؛ شاهکاریه واسه خودش... :10:
اگه لقی در باطری اذیتت می کنه، یه دونه سیمکارت بی مصرف بگذار روی باطری و درپوش رو بگذار ( ترفندی که یونس جان برای N82 بهمون یاد داد. :دی ). درست می شه.
باورت می شه نخستین باره می شنوم که پروداکت کد گوشی روی لیبل درج نشده باشه؟؟؟ :18: همه گوشی ها پروداکت کدشون روی لیبل درج شده... می خوای پایین و بالای گوشیت رو نگاه کن شاید مث N8 حکاکی لیزری باشه! :19: اگه پیداش نکردی بهترینش همون فینیکس هست.نقل قول:
من باتری گوشی رو فقط موقع خرید درش میارم بهمین خاطر اطلاعات رو لیبل رو یادداشت می کنم بزار یه نگاهی به یادداشت هام بندازم دوباره:31:نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
پیداش کردم نوشته بودم!!!! 0589448 هستش:31:
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
ولی متاسفانه تغییر این پروداکت موجب ابطال گارانتی می شه البته از دوستا نگفتند که بعد اینکه پروداکت کدتو عوض کردی و آپ دیتش کردی گوشیتو یا فریم ویرشو عوض کردی میتونی دوباره پروداکت کدتو به همون رو لیبل عوض کنی! گرچه من به فارسی و انگلیسی نیاز دارم دیگه تعویض پروداکت کد نیازم نیست.
نقل قول:
زحمتی به خودت بده دفترچشو یه نگاهکی بنداز واسه ری ست کردن هندزفری که از حالت pair دربیاد
متاسفانه. هیچی پیدا نکردم.
در مورد ریست کردنش یه توضیح میدی
دوستان من پیشنهاد میکنم سراغ X 6 16 gb برن بهتره
چرا 16 ؟؟؟؟؟ :دینقل قول:
سلام بچه ها عجب تاپیک فعالی داشته اینجا ایکس 6 پس من چرا تا حالا ندیده بودمش ؟؟؟:46: بچه ها من می خواستم بخرمش ولی پست پایینو تو یکی از فروما دیدم یه کم شک کردم کسی می تونه در این مورد واسم رفع ابهام کنه ظاهر این گوشیو خیییییییییییییییییلی دوست دارم ولی مث اینکه اینجا گفتن زیاد به دردبخور نیست
سلام من امروز x6 گرفتم.
فقت گوشه صفحه یه علامت پاکت نامه چشمک میزنه که یه پیغام میده که: sim memory full
چی کنم؟؟؟
دوستان x6 16 gb با x6 32gb به جز حافظه تو چی فرق داره ؟
سلام دوستان. من این گوشیو چند روزه خریدم. خیلی باحاله. عاشقش شدم. هیچ مشکلی نداره. به farzaneh*f هم میگم که شک نکن. حتما بخرش.
یبار دیگه سوالتو واضح تر مطرح کن. من اینجوریب فهمیئدم که یه گوشی داشتی به اسم 6680 حالا هر چی.. با اون pair کرده بودی الان میخوای با گوشی دیگه این کار رو انجام بدی وبه گوشی دیگه ای متصل کنی؟ گوشی قبلیتو فروختی یا هنوز تو دستته؟نقل قول:
اگه اینطوره وقتی که با همون 6680 جفت شد و آهنگ ها رو پخش کرد برو تو تنظیمات گوشیت و اون هدفون رو از این حالت جفت بودن پاکش کن بعد ارتباط بلوتوثتو قطع کن. حالا برو سراغ گوشی جدیدت بلوتوثتو روشن کن. هندزفری خاموش باشه. حالا دکمه هندزفری رو رونک ن و دکمه رو نگه دار تا گوشیتو پیدا کنه در این هنگام به قیمت وسایل جفت شده گوشیت برو و اونجا هم پی هندزفری بگرد در این هنگام اگه همدیگر رو پیدا کردن و لنگ به لنگه هم شدن از گوشیت کد میخواد که در این حال تمومه
حالا اگه سوالت چیز دیگس دوباره بپرس دیگه تنظیمات دیگه ای نداره. اگه تونستی تصویر هندزفریتم بزار
همينجوري نيومدم تواين تاپيك.20 روز پيش خريدم با گارانتي اصلي 380 از كرج البته. يه تشكر ديگه بايد ازتون بكنم بخاطر اينكه مطالبي كه تو اين تاپيك نوشته بودين ومن تاحدودي بيشتر با ايكس 6 اشنا شدم .ولب خيلي به راهنمايي نياز دارم واسه اينكه با گوشيهاي سيستم عامل دار كار نكردم در مورد نرم افزارهاشو ابزارش چيز زيادي بلد نيستم.خاهشا رانهنماييم كنيد يه انتيويروس ذانلود كردم به نام نود32 ولي پاسورد ميخاد لطفا يه انتيويروس خوب و معروف كه كاركردن باهاش سخت نباشه معرفي كنيد نميدونم چرا برنامه ميريزم رو گوشي يه سري نوشته و خرچنگ قورباغه مياد وقتي ميخاي يه برنامه دانلود كني گوشي هشدار ميده كه برنامه مورد اطمينان نيست چقدر خطريه اخه من بازم ادامه دادم به دانلود:31:وديگه هرچي كرمتونه در مورد برنامه هاو ابزار گوشي توضيح بدين خدا خيرتون بده. فعلا كه نميتونم چون تازه واردم ولي بعدا راهشو بگيد تا چندتا عكس اپلودكنم.:11:thank
از چه جهتی می فرمایید؟نقل قول:
دوست من هر کسی میاد یه نغمه ای میده و میره//// خرم آن نغمه که بسپارند به یاد نه خرم آن نغمه که بسپارند ز یاد!!!!!نقل قول:
اونایی که داشتن جر تعریف و تمجید چیز دیگه ای نگفتن. گرچه هر گوشی بالطبع مزایا و معایبی واسه خودش داره. بازار گوشی و خود گوشی مثل ماشین نیست دنیای دیجیتال جوریه که همه چیز یکجا کنار هم جور نمیشه لذا منطق هم میگه "النعمتان لایجتمعان فی مکان واحد فی الزمان الواحد: یعنی دو نعمت در یک زمان و در یک چیز مهیا نمی شود" می بینی یه گوشی صداش خوبه دوربینش بده یکیش تاچش خوبه هیچی نداره!!!! باید گوشی رو مطابق با خواستت نیازت هر چی هست تطبیق بدی و بخری وگرنه خسران می کنی.
من و سایر دوستان هم با تحقیقات فراوان این گوشی رو از نوکیا خریدیم شما هم اگه مسئله ای دارید بپرسید تا برایتان حل شود.
این سایت رو هم نگاهکی انداختم چیز بدی ننوشته بود.
موردتان هر چیه بفرمایید.
با تشکر
فایل های نصب برنامه رو تو کدوم پوشه بفرستم؟
سوال قبلی من رو هم جواب ندادید
این پیغامت میگه که حافظه سیمکارتت پر شده. احتمالا بعضی پیامک ها و شماره تلفن هایی تو سیمکارتت ذخیره کردی و مشیر ذخیره پیامک ها و مخاطبینت رو سیمکارت قرار دادی که این هشدار اومده. بهر حال باید از آپشن مسیج هات پیام های داخل سیمکارتتو پاک کنی. واسه یکی از دوستان هم همچی مشکلی پیش اومده بودنقل قول:
سعی کن ورژن گوشیت هم جدید باشه و آپ دیت شده باشه به 20
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
اولا در رنگنقل قول:
32 گیگ قرمز روی مشکی و آبی روی سفیده
ولی 16 زرد و صورتی رو سفید و مشکی
دوم حافظه هاشون
سوم همراه 32 گیگ یه هندفری دلیو 500 می اومد و فکر کنم میگن تو پک های جدید حذف شده
چهارم اینکه 32 گیگ بصورت رسمی واردبازار ایران نشد و قاچاقیه چون فروش خوبی نداشت بخاطر قیمت گزافش الانم یکم پاییین تر از 500 تومنه. فارسی هم نداره باید خودت رو براه کنی واسش
رو 16 گیگ ها با پک اسپشیال با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی نوکیا موجوده
همیناس
سلام
در وهله نخست ورود همگی تون رو به تالار پی30ورلد خوش آمد می گم :46:
و این که انشالله مدیر شدنتون رو ببینم :10:
نقل قول:
شما به مسیری که می گم برو:
Messaging >>> Options >>> Sim Messages
سپس همه پیامک های موجود در سیمکارتت رو پاک کن
توی رنگ بندی قاب ها و محتویات جعبه خرید. همین! :دینقل قول:
:27::27::27:نقل قول:
در مورد آنتی ویروس باید به عرض برسونم که اصلا نیازی نیست. چون عملا سیستم عامل های سیمبین نگارش 9.0 به بعد به ویژه ویرایش 3 دیگه ویروس نمی گیرن. ویروس مال سیمبین های 6 ( گوشی 3650 و 3660 )، سیمبین 7 ( گوشی 6600 ) و سیمبین 8 ( N70 و N72 و N90 ) بود. دیگه امروزه ویروس برای سیمبین معنا نداره!!! :دینقل قول:
برنامه های زیادی هم هست که شما می بایست با توجه به سلیقت از اینجا یا سایت های معتبر دیگه دانلود کنی. اکثرشون هم توضیحات کافی دارن...
مسائلی که تو این مقال فرمودید نیاز به توضیحات مفصلی داره که من و دوستان چند وقته که درگیرشونیم بهتر می دونم و توصیه می کنم که به صفحات قبل هم توجهی داشته باشید تا جواب سوالات خودتونو بگیرید.نقل قول:
اولا ضمن خوشامد گوشی و تبریک گوشی نویی بای دبگم به جمع ایکس 6 داران خوش اومدین
دوما گوشی رو گرون خریدین خیلی!
سوماتا جاییی که مطلع هستم ناد32 واسه سیمبیان آنتی ویروس نزده بود همش مال اسمارت فون های ویندوزموبایل و پاکت پی سی ها بود! توصیه می کنم از کاسپر استفاده کنید.
برنامه واسه این گوشی خیلی کمه برنامه های درخواستیتونو می تونید از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخواهید همچنین mobile9.com و سایر منابع. البته خیلی از برنامه ها واسه 5800 نصب میشن و علی رغم یکی بودن ورژن این گوشی با 5800 متاسفانه رو ایکس 6 نصب نمی شن. اون اخطار معمولا داده میشه چون میگه نویسنده وتوزیعگرش معتبر نیست. ایرادی نداره ادامه نصب رو بزنید. اگه توجه کرده باشید واسه ویندوز تو کامیپوتر بعضی وقتها در هنگام نصب برنامه هایی اخطار میاد که این برنامه در ویندوز ساین نشده و Continue anyway رو می زنی اینم شبیه ایناست
فرمودی گوشیتو با گارانتی اصلی خریدی؟ تو پکش هلدر ماشین وشارژر فندکی باید باشه گوشیتم فارس رو باید ساپورت کنه
بازم در خدمتیم
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
سعی کن تو Mass memory نصب کنی و رو phone memeory نریزینقل قول:
در ضمن نیاز به این کار نیست ovi suite رو نصب کن تو کامیپترت خودش واست این کارا رو می کنه. اگه دستی می ریزی پوشش فرقی نداره فقط تو فون مموری نریز و بعد کپی کردنت باید اجرا و نصبشون کنی
پس الان دارینش؟می شه این سوالای منو جواب بدین بی زحمت:20:نقل قول:
زیر نور آفتاب صفحه ش واضحه؟!
راسته که می گن طراحیش طوریه که جای انگشت نمی مونه رو صفحه ش موقع کار کردن؟
وقتی تصویر متحرک می ذاری به عنوان والپیپر واسش ثابت نمی مونه؟
البته چیزای دیگه هم هست ولی خب اونا رو تو دو سه روز نمی شه فهمید مث هنگ نکردن و یه سری چیزای دیگه
قیمتش رو سوال کردم توی شیراز x6 16 gb 325 تومنه و n97 هم 390
این x6 چشای منو گرفته ، خیلی دلم میخواد بخرمش ولی دوستام میگن که n97 بگیر
حالا موندم چکار کنم !!!
زیر نور آفتاب خونده نمی شه 5800 هم همینطور بود ولی یکم مایلش کنی می بینینقل قول:
این گوشی ها هنگ ندارن فقط موقع فشار کاری و ران تایم ارور ها و دباگ های سینتکسی بصورت ری استارت پدافند می کنن:31: