خارگوت همونه که میخودن بعد میتونن باش فکرو بخونن؟!:دی
Printable View
خارگوت همونه که میخودن بعد میتونن باش فکرو بخونن؟!:دی
من نمیدونم چیزی که اینجا نوشتم چی بود که حذف شد!
البته اون کسی که حذف می کنه وظیفه شناسه. دمش گرم. ولی این دیگه خیلی گیر زیادی بود...
یه دلیلی چیزی...
خسته نباشی!!!!!!!!نقل قول:
تازه فهمیدی :16:
نمیدونم قسمت 5 یا 6 بود تو خونمون به همه گفتم اینا اسماشون اسم سیاره و اجرام آسمانیه..
من دلم به حال فرید میسوزه خیلی دیگه مثل زناس
بگذریم
دیشب خیلی جالب بود
چه قدر خندیدیم
اوا ! بیــچاره سرویسش ناقص شده :دینقل قول:
من دلم به حال فرید میسوزه خیلی دیگه مثل زناس
بگذریم
دیشب خیلی جالب بود
چه قدر خندیدیم
چه دیالوگای باحالی داشت این قسمت
:فکر میکنی من احمقم
:نه ، تو فریدی
:من چیم به مردا نرفته ؟
:مثلا سیبیل نداری
:دارم
:نه نداری
:من میزنم نزنم در میاد
:مطمعنی؟
خدا کنه این داستانش ادامه داشته باشه
تارگوت بخوره بره گذشته
چه حالی میده
خیلی با این صحنه حال کردم...:27:
استاد دانشگاه فرید پاشد از کافی شاپ بره که فرید گفت: ولی استاد....
استاد: ببر صداتو!!!:27:
این قسمت قشنگ بود ولی اینکه فرید بتونه از تی وی هم فکرو بخونه زیاد جالب نبود، یعنی اینجوریشو ندیده بودیم!:دی
من نتونستم جز 10 دقیقه آخرشو ببینم، ترافیک خیابون که امون نمی داد:2:نقل قول:
فردا هم نمیتونم برسم تکرارشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی همین قسمتایی که مکالمه شو نوشتی رو تصویریشو نداره ما دانلود کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جاننقل قول:
این تیکه هاشو واست میزارم، دانلود کنی...
البته ایشالا بعد دلنوازان...
یاعلی
این قسمتش جالب بود...ولی سوتی هم داشت.....اونجا که مهمونی تموم شده بود.....دمه در که داشتن خداحافظی میکردم....حواسشون نبود صبح فیلم برداری کرده بودن...هوا روشن بود...ولی مثلا تو فیلم شب بود...
اتفاقا اونجاشم خیلی باحال بود چون اون کارشناسا داشتن به هم می پریدن:27:نقل قول:
از فردا این کارشناسا شکایت می کنن ادعای خسارت و .....
خب اینا تا این قسمت 6 ماه تو زمین بودن! خب تو این 6 ماه ، 30 تا گزارش که ندادن که! ما فقط گزارش های مربوط به مسائل اجتماعی رو دیدیم:31:نقل قول:
براوو ... تو حتما یه چیزی میشی! :27:نقل قول:
من که فقط 5 دقیقه اولو دیدم بعدش یه موردی پیش اومد دیگه نتونستم ببینم!نقل قول:
تکرارش فردا ساعت چنده؟
تکرارش معمولا باید بعد اخبار ورزشی باشه نه؟؟؟
امشبم باحال بود
بفرمایید حمید جان...
این هم قسمتی از سریال امشب مسافران که میخواستیش...
زیرنویس زده بود 13:30.نقل قول:
یاعلی:11:
نه بلافاصله بعد از آشپزی سامان گلریز پخش میشه:31:، حدودای ده دقه یا پنج دقه به دو.
راستی تو یکی از این قسمتای خارگوت رامبد یه حرکت غیربهداشتی کرد، قالبهای یخو از جایخی بیرون آورد گذاشت رو پیشونیش، بعد دوباره انداخت همون تو!:21:
نقل قول:ممنون حسین جون از قرار دادن لینک، در جریان چکیده نکات جالب این قسمت قرار گرفتم:31::11:نقل قول:
من فکر میکردم طرف دوم همه مکالماتو بهرام میگه، ولی فقط "مطمئنی؟" رو بهرام گفت.
خداییش اگه بهرام گفته بود، خیلی با مزه تر میشد:46:
آخیییییییییی! این فرید چقدر وجدانش قلمبه س:27: تازه فکر میکنه این حرفا رو به اطرافیانش بزنه موفق میشه نظرشونو جلب کنه، ولی وقتی این حرفا رو بهشون میگه اونا بیشتر متلک بارش میکنن.:31:
اون قسمتش هم باحال بود که فرید اومده بود از ناهید ظرف شیر رو بگیره.اولش که گفت الهی بمیرم سرویست ناقص شد با اون که فرید گفت تو که جهیزیه نداشتی بعد ناهید گفت نداشتم که نداشتم مگه ارزش زن به جهیزیشه.
دوستان یه سوال واسم پیش اومده میخواستم ببینم تو این 110 صفحه چی گفتین درمورد این سریال؟؟؟؟؟
اصلا چیزی واسه گفتن داشته که این همه در موردش حرف زدین؟؟؟؟؟
:D
این گزارشها منو کشته !! ماجرای گوشت خر هم باحال بود ! :دی
چی میشد ما هم خارگوت داشتیم؟:31:
من که عاشق این خارگوتم...
هیچکس خارگوت در دسترس نداره؟:31:
قشنگ ترین تیکه دیشبش اونجایی بود که ناهید گفت من از صب تا شب اینجا بشو بصاب بپز هیچ کدومتون یه لیوان آب دست من نمیدید بعد بهرام یه لیوان آب از تو اتاق اورد داد دستش:31:
به نظر من قشنگترین صحنه هاش یکی سر میز شام مهمونی ناهید بود که مکالماتشون حالت پینگ پنگی داشت:31:
یکی هم آخراش روی پله ها که ناهید به تدریج نتیجه گرفت که آداب معاشرت یعنی هر چی تو دلته به زبون نیاری و حرف دلتو به دیگران نزنی و فرید همزمان و به تدریج برعکسشو نتیجه گرفت:هر چی میکشیم از این آداب معاشرته و باید حرف دلتو بزنی.
برخورد دوم ستاره با استادشم جالب بود.
استادشم بینیشو عمل کرده بوده:31:
این قسمتو شقایق دهقان نوشته بود.
شقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر اینجوری میاد:31:نقل قول:
شقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اونجاییکه اسم غذا ها رو خارجی تلفظ می کرد ابتکار جالبی توش بود:31:
Deizy
karfos
:27:
سلام ! دیروز یه تیکه بود که اون زنه گفت یکی نیست یه لیوان آب بده دست من بعد بهرام آب آورد رو کسی داره بزاره !
مسافران تو قسمت دانلود سریال تایپیکی نداره؛نمیدونم چرا با این همه طرفدار دانلود نداره.
اون دوستی که کلیپهاشو اینجا میذاشت هم چند روزی نیستن.
چه عجب! بالاخره فرید یه تصمیم قطعی گرفت؛ البته اگه قسمت بعدی نشون بدن که پاشو از در بیرون بذاره و اینقدر تردید نکنه؛ فرخ که معلوم شد همه کاراشو تو زندگی بی هدف و از روی لذت آنی انجام میده اعتماد به نفسش (البته از نوع کاذب!) خیلی از فرید بیشتره و با اینکه میدونه بدون فرید زندگی تو اون خونه چقدر بهش سخت میگذره عین خیالش نیست.
اینکه فرید باید بهش یاد آوری میکرد که از ترس تنها شدن دست به اون کارا میزنه به خوبی احمق بودن کسیو که به راحتی برادرشو احمق میدونه نشون میداد.
اما از اونجایی که با امثال فرخ زیاد تو جامعه سر و کار داشته م دیدن رفتاراش توجه آدمو برمی انگیزه.
امشبم که همش صحنه هاییو نشون میدادن که فرخ داشت یه چیزی میخورد؛ خیلی بد غذا میخوره و همش محتویاتو از دهنش پرت میکنه، ناخوشایند بود.
تا جاییکه یادمه حمید دان نمیکردی !نقل قول:
اون خانوم تپله آبجی فرخنده مامان رهنماست ؟!
فرید: فرخ پاشو یزره کمک کن اینجارو جمع کنیم
فرخ : تو کردی(یه سرفه کوچیک)عروسی اونوخت من پاشم جمع کنم؟:31:
دیشبش خیلی افت کیفیت داشت
اصلا حال نکردم
خوب دقت کنی نقاط جالب سریال برجسته میشه و گاها مورد نقد قرار می گیره!نقل قول:
البته از قدیم گفتن "علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!" تو سخت نگیر:46:
تائید میشه، اوج سریال قسمت گزارش اونه که یه جمع آوری خیلی خوب با چاشنی طنز از قسمت خودش دارهنقل قول:
درضمن آقای mf.design منم عاشق اون خنده های بی نمک ته پستاتم (این-->:دی) منو یاد استاد شبکه ام می ندازه!
آره راست میگی دیشب اصلا هیجان نداش، منم حال نکردم :دینقل قول:
دیشبش خیلی افت کیفیت داشت
اصلا حال نکردم
موافقم؛ چون حضور فضاییها خیلی کمرنگ شده بود و بدون تاثیر مستقیم اونا داستان چالش خاصی نداشت.نقل قول:
، mf.designing نه mf.design.:46:نقل قول:
در ضمن هر کی از اون شکلک بدش میاد اینو به جاش استفاده کنه ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب ممکنه بعد ازخبر 10 شب پخشش کنن یا یه شب دیگه از نوبت پخشش هدر رفت؟
مسافران؛ امشب پخش نمیشه.
به جاش فرداشب ساعت 19:45 پخش میشه الآن اعلام کردن.
از یه چیزی فیلمش خوشم میاد ...
سعی میکنن تو هر قسمتی یه نتیجه گیری داشته باشن که اگه به حرفاشون گوش کنیم واقعا به دردمون میخوره.
آره والا من م كل داستان رو مي بينم واسه اون قسمت آخرش
امشب هم که نشون ندادن که! چرا همش می پیچونن؟
سلام واقعا سریال جالبی است با طنز دارد اخلاق مارا برایمان بازگو میکند
:31:
واسه اون برنامه هایی که طرفدارش زیادتره نسبت به بقیه ،همیشه این کارا رو میکنن عادی شده ...اما برنامه ای که طرفدارش کمتر باشه سر وقت بدون گذشت 1ثانیه پخش می کنن
خوب حالا که چیزی نشده
یه قسمتش دیر پخش میشه .....
این برنامه ها ی ورزشی نظم برنامه ها رو بهم میزنن
حداقلش اینه یه شبکه مختص ورزش بزارن راحت کنن ملتو!
حالا امشب پخش مي شه يا بازم سركاريم؟؟؟