ایول.به نکته خوبی اشاره کردی.پس با این حساب یعنی هیشکی عوض نمیکنه؟اگه با لیزر حک کنی باز مثل فابریکش نمیشه که.در کل اگه یکی به مشکل بخوره چیکار باید بکنه؟؟؟نقل قول:
Printable View
ایول.به نکته خوبی اشاره کردی.پس با این حساب یعنی هیشکی عوض نمیکنه؟اگه با لیزر حک کنی باز مثل فابریکش نمیشه که.در کل اگه یکی به مشکل بخوره چیکار باید بکنه؟؟؟نقل قول:
مثل فابریک که هیچ وقت نمیشه! ولی شبیهش میشه!نقل قول:
ببین من خودم میدونم اینجا P30World ه ! و قصد تبلغ هم ندارم! اما انجمنی هست تحت عنوان "انجمن تخصصی آیفون" اونا این کار رو براتون میکنن!
اگر این انجمن رو میشناسید! به جناب onfuve (آقا بشیر - مدیریت انجمن) پیغام خصوصی بدین! و...
من یکبار دیگه میگم! من قصد تبلیغ ندارم! ولی اینا کارشون خیلی درسته! :10:
بقیه رو براتون پیغام خصوصی میکنم!
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :منبع :
- Motorola Droid
- Palm Pre Plus
- Apple iPhone 3GS
- HTC Nexus One by Google
- Samsung Behold II
کد:
http://www.cnet.com/8301-17918_1-20000582-85.html?tag=TOCmoreStories.0http://dvd.parsmarket.biz/products/6.html
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این آیفون همه جا واسه خودش حکومت می کنه هاااا.بیبینید تو اون عکس هم گذاشتنش وسط همه.
خیلی هم خوشتیپ افتاده تو عکس.:31:
سلام
من از کجا میتونم قاب اصل آیفون 3G رو پیدا کنم؟ (تهران)
بعد قیمت رو هم اگه میدونید بگید..
یه سوال . آیا برای استفاده از GPS باید برنامه نصب کنیم . آیا اپراتور ( سیم کارت ) در کاربردهای GPS فرق داره . مثلا برای سنجش سرعت در حال حرکت باید به اینترنت وصل بشیم ؟؟
اقا دمت گرمنقل قول:
ببخشید این سوال رو میپرسما
بیشتر افرادی که ازشون ادرس میخوام همینجایی که شما معرفی کردین رو میگن حالا من این سوال رو دارم چون به احتمال زیاد از این فروشگاه زیاد خرید میشه اونجا نمیان نامردی کنن که ببینن حالا که مشتری زیاد شد حالا بیان بندازن به مردم.اخه متاسفانه اکثر فروشنده های ما اینطوری هستند ادم دیگه اعتماد نداره ممنون میشم این سوال منو پاسخ بدین
برو انجمن تخصصی ایفون.به مدیریت اونجا پیغام بده.نقل قول:
هم مطمعنه جنساش هم قیمتش بهتره.
نقل قول:
نه نیازی نداره.
نه.
نه.:31:
برای استفاده از نقشه ها و جی پی اس هم میشه از برنامه های جانبی استفاده کرد هم از map خود گوشی.
اما برای سنجش سرعت و اینجور کارا باید برنامه نصب کنید.برنامه هایی مثل xgps و ...
نقل قول:
حداقل تو این دوسالی که من ازشون خرید دارم و در ارتباطم اینطوری نشده.
خدا رو شکر ادمهای نامرد و بی انصافی نیستن که به خاطر سود خودشون سر مردم کلاه بزارن و بخوان گوش ببرن.
وقتی بری ازشون چیزی بخری چه ایفون چه گوشیای دیگه میگه مشکلی دارن یا ندارن.
منظورت Motion X GPS هستش؟نقل قول:
فکر کنم xgps ناویگیشن برا ایران داشته باشه.
نقشه های ایرانش که خیلی خوب و کامله.بگرد ببین شاید ناوی هم داشت.
اره
.همینه.
قیمتها چطوره (منظورم توی دفینه است) آیا نسبت به بقیه فرقی هم داره؟ منظورم اینه قیمتهاشون پایینتره؟نقل قول:
حداقل تو این دوسالی که من ازشون خرید دارم و در ارتباطم اینطوری نشده.
خدا رو شکر ادمهای نامرد و بی انصافی نیستن که به خاطر سود خودشون سر مردم کلاه بزارن و بخوان گوش ببرن.
وقتی بری ازشون چیزی بخری چه ایفون چه گوشیای دیگه میگه مشکلی دارن یا ندارن.
مثلا قیمت 3G هشت و 16 رو چند میدن؟
قیمت هاش پایین تر نیست.مثل بقیه جاهاست،حتی بعضی وقتا گرونتر از بقیه جاها.نقل قول:
دفینه بخاطر اعتبارش معروف شده.بخاطر اینکه حرفه ای کار می کنه و جنس درست دست مردم میده.دفینه بهمین علت معروف شده و اصلا ربطی به قیمت اجناسش نداره.
دوستان سلام :31: حرف از دفینه شد این سوال واسه من پیش اومد که آیا این مغازه , شرکت یا نمایندگی مخفی آیفن :27: حالا هر چی . برای شهرستان هم ارسال میکنه ؟ اومدیم پول ریختیم به حساب با چی می خوان بفرستن اتوبوس ؟ چاپار ؟ یا دست اون نامه رسونی که توی برنامه لوک خوش شانس براش نامه می برد ؟ :20:
سلامنقل قول:
اولا : شما خیلی شوخ تشریف دارین .
دوما / سوما / چهارما و....
من خبر ندارم پست واسه شهرستان داشته باشه ولی اگه داشته باشه خوب با پست میفرسته دیگه . تا حالا خرید اینترنتی نداشتی ... ؟
اگه شرکت معتبری باشه که هیچ شما با اطمینان پولو میریزین . در غیر این صورت . به هیچ وجه اگه شرکت و نمیشناسین و یا اعتباری نیست به هیچ وجه اول پولو نریزین .
و یا یه وقت اول پست میکنن بعد شما پولو به مامور پست میدین که این طوری عالیه ... :46:
موفق باشی . :11:
دوستان لطفا رعایت کنید شوخی شوخی جدی میشه و کدورت پیش میاد.
بله دفینه ارسال پستی هم داره .و با پیشتاز ظرف ۴۸ ساعت میرسه دستت. من تری جی اس دوممو پستی خریدم.(البته رفیقم اونجا مشغول به کاره و سفارشی سفارشی فرستاد برام.:31: )
سلام دوستان
اين كاور هاي speck رو تو مشهد كجا ميفروشن ؟ قيمتش الان چند هست و تو ايران چه مدل هايي هست ؟ مرسي .
سلام دوستان
2 تا سوال...
1-3gs من موقع بازی گرم میشه.به نظرتون این عادیه؟؟؟(اخه تا حالا هیچ کدوم گوشی هام اینجور گرم نمیشد):18: با ترس و لرز بازی میکنم:41:
2-جیل برک کردن چقدر گوشیو کند میکنه؟؟؟0چند در صد؟اگه کردین نظراتونو بگین
اخه کند شدن گوشی خیلی تو مخمه!!!:angry:
مرسی :11:
نقل قول:
خرید اینترنتی داشتم اما اگه منظورتون گوشی بوده. اونم آیفن راستشو بخوای نه :13:
ممنون:11:
دوستان شماره دفینه رو لطف میکنین
02166752875 , 09127030552نقل قول:
آدرس : مجتمع تجاری علاء الدین - طبقه ششم واحد ۶۸۶ موبایل دفینه
سلام دوستان من حتما حتما پول گذاشتم کنار که برم بعد 13 آیفون 3gs بگیرم فقط نمیفهمم که این همه میگن هفته فلان و بهمان چی هست کدوم مدلشو بگیرم که کاملا جیلبرک بشه؟
ممنون
مبارک باشهنقل قول:
سلام دوستان من حتما حتما پول گذاشتم کنار که برم بعد 13 آیفون 3gs بگیرم فقط نمیفهمم که این همه میگن هفته فلان و بهمان چی هست کدوم مدلشو بگیرم که کاملا جیلبرک بشه؟
ممنون
گوشی ای که می خرید باید آنلاک فکتوری باشه
اگر هم می خوای مشکل روشن شدن نداشته باشه باید برای قبل از تولید هفته 40 باشه(که فکر نکنم دیگه پیدا بشه)
چون اگر بعد از 40 باشه اگر گوشی رو جیلیبریک کنی بعد از خاموش شدن باید با برنامه blackra1n و از طریق کامپیوتر روشنش کنی
خب از كجا متوجه بشيم بريا كدوم هفته هست ؟؟؟نقل قول:
برو این سایت به دردت می خوره:نقل قول:
خب از كجا متوجه بشيم بريا كدوم هفته هست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سال نو مبارک
دوستان جیلبریک 3.1.3 اومده یا نه هنوز؟
هنوز کامل نیومدهنقل قول:
دوستان جیلبریک 3.1.3 اومده یا نه هنوز؟
اما اخباری مبنی بر اینکه تا چند روز دیگه جیلیبریک کامل 3.1.3 میاد به چشم می خوره
در ضمن مشکل روشن شدن بعد از هفته 40 هم حل می شه با این برنامه که قراره عرضه بشه
سلامنقل قول:
خبرا از کجا سیده؟
ممکن بیشتر توضیح بدین؟
من آیفونم بعد از هفته 40 هستش ولی هیچ مشکلی با خاموش و یا روشن شدنش ندارم.
جیلبریکی که شما می گید داره می یاد برای او گوشی های هم هست که از اول بروی اونها فریمورک 3.1.3 بوده یا نه؟
باتشکر
موفق باشید
جدي مي گيد ؟؟؟ يعني شما باهاش كنار ميايد يا اصلا چنين مشكلي نداره ؟؟نقل قول:
دوست عزیز من ، یکماه بیشتر که از 3.1.3 استفاده میکنم! :18:نقل قول:
خیلی راحت با Pwnage Tools یک فریمور کاستوم بسازید و در حالت DFU ریستور کنید!
مشکل کجاست؟؟؟
عکس هایی هم که تو صفحات قبل گذاشتم مربوط به 3.1.3 ست!
سلامنقل قول:
اصلا مشکلی نداره
هرموقع می خوام خاموش می کنم و هر وقت می خوام خاموش می کنم.
هیچ مشکلی نداره.
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توزیع بیشتری بدید؟
من گوشی که خریدم روش 3.1.3 نصب هستش چطوری جیلش کردین ؟
مشکلی از نظر نرم افزاری باهاش ندارید؟
نرم افزارهی که کرک هشتن روش راحت نصب می شن یا نه؟
یه سوال اگر 4g در خرداد معرفی بشه چند وقت بعدش آنلاک فکتوریش تو ایران گیر میاد (مثلا چه ماهی)
نقل قول:
دوست عزیز ،
شما که گوشیتون رو جیلبریگ نکردین ، پس چه جوری می گین مشکل هفته ی چهل به بعد رو ندارین!!!!!:18::18::18:
اما در مورد نرم افزار ها ، این عکس های گوشی منه! ببینید ، هیچ مشکلی هم ندارم!
______________________________کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4743655&postcount=1015
با تشکر ،
M24
ببینید ، صبر کردن برای 4G کاملا غیر منطقیه!نقل قول:
ولی درکل ، اگر 4G تو جولای معرفی بشه 30 روز بعد در آمریکا و 60 روز به بعد به بازار های جهانی میاد!
البته ایران هم جزو 60 روز حساب میشه!
يعني ميخواين صبر كنيد 4G بياد!؟ من با دوستمون موافقم صبر كردن براش منطقي نيست.حالا بر فرض بياد خدا ميدونه قيمتش چند ميشه با اين رويه اي كه اپل پيش رو گرفته حتما يه سالي هم بايد صبر كرد تا جيل بشه!:18:
بله توي برخي از سايتها هم گفته شده كه ورژن 3.1.3 جيل شده هم توسط جورج هاتز و هم توسط يه گروه ديگه البته جورج هاتز زمان مشخصي نگفته براي ريليز نرم افزار فقط گفته با اين نرم افزار مشكل tethered هم حل شده.نقل قول:
نوشته شده توسط Mostajab
سلامنقل قول:
خدایش خودمم موندم.
دادم به یکی از دوستام واسم بخره سریال 121 گرفته ولی هیچ مشکلی در خاموش و روشن کردنش ندارم.
شما گوشی تون رو گرفتین چه سریال هستش و از اول فریمورک 3.1.3 روش بوده یا نه؟
من هرکاری که می شد واسه اینکه یه کاری کنم مثل شما برنامه نصب کنم(جیلبریک)نشد.
واسم کل مراحل رو می فرستین؟
باتشکر
آیپاد تاچ 2g حافظه 32 گیگ الان آکبند داره؟
اصلا موجود هست؟ یا همه آکبندها 3G است
سلام دوستان...
من در چین زندگی می کنم و قصد خرید آیفون رو دارم...
چند تا سوال داشتم... اول این که این جیل بریک که می گید چی هست و دلیل جیل کردن گوشی ها چی هست؟
دوم این که چه گوشی هایی جیل می شن و آیا این موضوع در همه جا همین طوری هست؟
سوم این که همه مدل های آیفون همچین مشکلی دارند یا فقط 3Gs ؟
چهارم این که می شه یک قیمت حدودی در مورد آیفون 3Gs و 3G در بازارهای تهران به من بدید تا مقایسه کنم؟
پنجم این که اگر بخوام آیفونی بگیرم که مشکل جیل شدن و سریال و هفته و ... نداشته باشه و از این بابت خیالم راحت باشه چه مدلی و با چه مشخصاتی خریداری کنم؟
ششم این که در اینجا چند نوع آیفون وجود داره. آیفون ساخت چین که نمایندگی آیفون می فروشه. آیفون ساخت هنگ کنگ که در بازار عادی کامپیوتر و مبایل موجود هست و خیلی خیلی کم آیفون ساخت امریکا که بعید می دونم واقعا ساخت امریکا باشه... حالا آیفون ساخت هنگ کنگ کمی ارزون تر هست به دلیل این که آنلاک نشده است. می شه خودمم آنلاکش کنم؟
حالا کدوم به صرفه تره؟ هنگ کنگ یا چین؟
ممنون می شم راهنمایی کنید...
جیل برک راهیست برای استفاده از برنامه های آیتونز بصورت کرک شده و مجانینقل قول:
اول این که این جیل بریک که می گید چی هست و دلیل جیل کردن گوشی ها چی هست؟
جیلبرک مخصوص آیفون و آیپاد تاچ است و تمامی مدلها چیلبرک میشوند. بله در تمام دنیا میتوان جیلبرک کرد.نقل قول:
دوم این که چه گوشی هایی جیل می شن و آیا این موضوع در همه جا همین طوری هست؟
اگر منظورتان از مشکل جیلبرک است که باید بگویم مشکل نیست بلکه به نوعی -- کردن گوشی است برای دارندگان آیفون در ایران خریدن از آیتونز کار مشکلی است بنابراین گوشی را جیلبرک کرده تا برنامه ها را بصورت رایگان از سایتهای متفرقه دانلود کنند.نقل قول:
سوم این که همه مدل های آیفون همچین مشکلی دارند یا فقط 3Gs ؟
قیمتها رو حدودی خدمتتون میگمنقل قول:
چهارم این که می شه یک قیمت حدودی در مورد آیفون 3Gs و 3G در بازارهای تهران به من بدید تا مقایسه کنم؟
iPhone 3G 8GB حدود 600 هزار تومان
iPhone 3G 16GB حدود 700 هزار تومان
iPhone 3Gs 16GB حدود 800 هزار تومان
iPhone 3Gs 32GB حدود 900 هزار تومان
البته برای قیمتهای دقیقتر به تاپیک "آخرین قیمت آیفون" مراجعه کنید.
همونطور که گفتم جیل برک کردن مشکل نیست و شما میتوانید اصلا جیلبک نکنید. این مسایل برای داخل ایران است و شما میتوانید بصورت قانونی و با استفاده از master card و یا بصورت PayPal و یا با iTunes کارت برنامه ها را بخرید.نقل قول:
نجم این که اگر بخوام آیفونی بگیرم که مشکل جیل شدن و سریال و هفته و ... نداشته باشه و از این بابت خیالم راحت باشه چه مدلی و با چه مشخصاتی خریداری کنم؟
ببینید در کل آیفون دو مدل 3G و 3Gs دارد و این مدلها هم ساخت چین است. البته مدلهای Fake یا تقلبی آیفون هم با قیمتهای خیلی پایین در بازار موجود است. اما مسلمه که شما آیفون اصلی میخرید نه Fakeنقل قول:
ششم این که در اینجا چند نوع آیفون وجود داره. آیفون ساخت چین که نمایندگی آیفون می فروشه. آیفون ساخت هنگ کنگ که در بازار عادی کامپیوتر و مبایل موجود هست و خیلی خیلی کم آیفون ساخت امریکا که بعید می دونم واقعا ساخت امریکا باشه... حالا آیفون ساخت هنگ کنگ کمی ارزون تر هست به دلیل این که آنلاک نشده است. می شه خودمم آنلاکش کنم؟
در ضمن قضیه آنلاک کردن فقط در مورد آیفون های اصلی مطرح است. اگر گوشی بصورت آنلاک فکتوری باشد که راحت میتوانید استفاده کنید ولی اگر از AT&T یا اپراتورهای دیگر با قیمت رسمی اپل (که توی سایت Apple.com قیمتها ذکر شده) بخرید آیفون شما لاک خواهد بود این به این معنیست که شما فقط با سیم کارت خودتان میتوانید از آیفون استفاده کنید که اگر بخواهید در این حالت گوشیتان را برای همه سیم کارتها باز یا به اصطلاح آنلاک کنید ابزار و برنامه های زیادی برای این کار وجود دارد. که در سایت میتوانید روشهای انجام کار راپیدا کرده و یا بپرسید.
مدل اصلی ساخت چین است. اما نمیدانم منظورتان از چین آیفون Fake است یا اصلی؟نقل قول:
حالا کدوم به صرفه تره؟ هنگ کنگ یا چین؟
بابت پاسخ های کاملتون ممنون. استفاده کردم.نقل قول:
مدل اصلی ساخت چین است. اما نمیدانم منظورتان از چین آیفون Fake است یا اصلی؟
آیفون Fake رو که کلا هیچ... منظورم آیفون اصلی هست... پس یعنی پشت همه آیفون های اصلی نوشته طراحی در کالیفرنیا و سر هم شده در چین؟ من توی بازار یک مدل ساخت هنگ کنگ رو دیدم... البته واقعیت اینه که دیگه الان با همون استاندارد ها تولید می شه و خیلی شاید تفاوتی نداشته باشه... اما مسئله اینه که اگر من گوشی آیفون اصلی ساخت هنگ کنگ رو (شاید منظور فروشنده وارد شده از هنگ کنگ باشه) بخرم که آنلاک نشده هم هست ، آنلاک کردنش سخته؟ و من گوشی آیفون اصلی ساخت چین که آنلاک شده هست و نیاز به استفاده از یک سیمکارت AT&T نیست رو بخرم؟ یا نه می صرفه که من گوشی آیفون اصل هنگ کنگی آنلاک نشده رو با قیمت پایین تر بخرم و خودم _ به راحتی _ آنلاک کنم؟! کدوم مورد به صرفه تره؟
نکته بعدی این که کلا دور Master card و visa و paypal و... رو خط بکشید... کی واسه این همه نرم افزار پول می ده؟ البته اونایی که دارن شاید بدن... البته دستیابی ایرانی ها به این گونه خدمات بانکی در همه جای دنیا کار آسونی هم نیست...
منظورم از راحتی خیالم بابت خرید آیفون در مورد جیل بریک شدن و سریال و هفته چندم و اینا این بود که آیفونی که می خرم چه مشخصه هایی داشته باشه که با این مشکلات مواجه نشم. البته این طور که مشخصه جیل بریک کردن کار سختی نیست... فقط نمی دونم چطوری می شه و چکار باید کرد که البته هنوز که گوشی نگرفتم ولی اگر آدرس تاپیک و یا سایتی بدید که روش جیل بریک کردن رو آموزش داده باشه باز هم ممنون می شم...
تشکر.
موفق باشید و سر افراز...
دوستان یه سوال دارم این جریان مالتی تسک که چندتا برنامه با هم باز میشن تو آیفون حل نشد؟؟؟؟؟؟
مثلا نمیشه آهنگ گوش کرد و تو وب چرخید؟؟؟