از ما امروز بعد از ظهر گرفتن!D:
فردا مي ذارم!
Printable View
از ما امروز بعد از ظهر گرفتن!D:
فردا مي ذارم!
سلامنقل قول:
مگه کانون بعد از ظهر هم امتحان میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم از کنکور 88 آسونتر ندیده بودم 5/2 ساعت وقت اضافه آوردم:27: : دینقل قول:
آره یه سری بچه های ما هم پارسال یکی دوبار بعد از ظهر امتحان دادن ولی نپرسیدم واسه چی!نقل قول:
سلام
مگه کانون بعد از ظهر هم امتحان میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی میگم شاید باورت نشه اما میگم ! :31:نقل قول:
باورت میشه سال پیش کانون از ما 5 شنبه ها امتحان میگرفت ؟ 5 شنبه عصر ساعت 5/30 بعد از ظهر ! سوالات ما هم دقیقا عین سوالاتی بود که از بقیه ی شهر ها تو روز جمعه میگرفتن ،
خوب بچه ها اینم از این ازمون حالا کی غیر من خیلی راضیه؟
احتمالا عینکتو نزده بودی چون من شنیدم حتی اونایی که سال های قبل هم کنکور داده بودن میگفتن امسال خیلی سختر از سال قبل بوده مگه اونایی که از بس مخن این شکلی شدن :34:نقل قول:
:31:
پس کارنامه چی شد؟!:13:نقل قول:
باور نشدن نداره که!نقل قول:
خودم يه بار سوالاشو قبل آزمون خريدم!!
راست میگه،بزارین دیگه.:21:نقل قول:
سلام.ممنون از نظرتون.درباره گسسته چون بخش آنالیز ترکیبی بود و من کلا هیچی بارم نیس از اون ،نتونستم خوب بزنم.راستی بچه ها کسی کتاب خوب مفهومی برای آنالیز ترکیبی و احتمال سراغ نداره؟نقل قول:
چون دوست ندارم هویتم مشخص بشه فقط درصدهامو میذارم:نقل قول:
عربی 3 : 60
زبان انگلیسی 3 : 100
زبان انگلیسی 2 : 100
ریاضی 3 : 87
ریاضی 2 : 100
زیست 2 : 100
زیست 1 : 100
فیزیک 3: 78
فیزیک پیش : 100
شیمی 3 : 86
شیمی 2 : 100
:دینقل قول:
چند خریدی ؟
الان قیمت بازار دستت نیست ؟ :دی
------
از تو بعید بود :31:
جالبه پس نمیشه به این کانون اطمینان کرد اگه اینجور که دوستمون میگه باشه خیلی مسخره استنقل قول:
خب رو اسمتو بپوشون كسي نبينه(با فتوشاپ)نقل قول:
خيلي درصدها عالي بودن اگه همينجوري پيش بري حتما نفر اول كنكوري!
اینو بهتون قول میدم که نفر اول کنکور خواهم شد :21:نقل قول:
خوب دیگه این بحث رو ادامه ندید وگرنه مجبود میشم پشت صحنه های دیگری رو هم بهتون نشون بدم اون موقع است که کاظم جون ناراحت میشه :27:نقل قول:
خلاصه این که برید تو کانون فقط امتحان بدید و درصد بگیرید زیاد به رتبتون توجه نکنید چون ...
خوب زودتر اینا رو میگفتین نمی رفتین توی این خراب شده ثبت نام کنیمنقل قول:
مي شه ترازتونم بگين؟؟نقل قول:
ترازم 7440نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی!
ممنون/:5:
چرا هیچکی درصدهاشو نمیذاره عجب ادمایی هستین شماها
نقل قول:
نه بابا عمو! کارش درسته
خوب جایی اومدی
:دی
اگه تقلب توشه چیش خوبه:41:نقل قول:
من چون سال قبل این امتحانات رو میدادم گفتم بزار تابستونم رو خراب نکنم به جاش رفتم گزینه 2 ثبت نام کردم که برنامه ی خیلی بهتری داشت :27: تو کل تابستون میتونی با برنامش تمام دروس پایه رو حداقل 3-4 دور بزنی اما تو قلم چی این طور نیست ( البته شاید جامعه ی اماری گزینه 2 کم باشه ولی خوب تقلب و ... توش تقریبا اتفاق نمی افته )نقل قول:
از کجا اینقدر مطمینی به نظر من همشون یکجورند:2:نقل قول:
به نظر من گزینه 2 آزموناش خوبن ولی تابستون نیمخواد آزمون بدین .به نظرم تست کار کنین بهتره
درسته!نقل قول:
و بحث تقلب و اينا زياد مهم نيستن مهم اينه كه خودتو محك بزني!
آقا بهمن ميخواستم ببينم چرا همه ي درسا رو زدي؟مگه نبايد بين دوم و پيش يكيو انتخاب كني؟
خوب منم بین اونایی که اختیاری بود یکیو انتخاب کردم و کی گفته که همه ی درسها رو زدمنقل قول:
اوه!من سومو در نظر نگرفتم!
اره خوب اصل همون محک زدن هست ولی خوب برنامه ریزی هم مهمه ! به نظر من برنامه ریزی گزینه ی 2 از قلم چی بهتره ، حتی تو برنامه اش تست هم گنجانده شدهنقل قول:
آره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
سلام.بابا ما گذاشتیم دیگه، راستی واقعا برای کارنامت تبریک میگم،اگه میشه عکس کارنامتو بزار چون میخوام ببینیم اون درسایی که خوب زدی ترازت چند شده؟ممنون.نقل قول:
منم از گزینه 2 راضیم
جدی با این درصدا 7440!!!حتما فروختن سوالا رو وگرنه پارسال اگه اینجوری میزدی تراز 8000 رو شاخت بود عجب!!!نقل قول:
میگم تو این امتحان تعیین سطح گزینه 2 از پیشم اومده بوده مگه؟
نظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنمنقل قول:
نه به کانون اطمینان داشته باشید آزمونای گزینه دو فوق العاده سخته و چرته من میدیدم آزموناشو خندم میگرفت سوالاش خیلی سختهنقل قول:
آره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
بابا آزمونتون آسون بوده که اینجوری شده بزار سخت بشه اونوقت خوب محک میخورید من خودم از مهر با کانون اومدم چون از مهر به بعد جدی میشهنقل قول:
نظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنم
تو تابستون تراز اونقدر بالا نمیره.از مهر همه یه افزایش ترازی دارننقل قول: