شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد :45::37:
Printable View
شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد :45::37:
چرا نشد؟یکی از دوستان با وایرلس آپدیت کده و شده.چند پست قبل نوشته که با وایرلس آپ کرده.نقل قول:
شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
بله متوجه شدم.نقل قول:
بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
متاسفانه تو دانشگاه ما هم همینجوریه و یوزر نیم و پسورد میخواد.بنابر این نمیشه با گوشی اینترنت کار کرد.
سلام خدمت همه من تازه این گوشی گرفتم قبلا سونی اریکسونw700 داشتم اصلا از نرم افزارهایش سر در نمی یارم این ساین چه جوری نرم افزار آفیس و پی دی اف می خوام بریزم نمی تونم پیغام امنیت و ساپورت و .... می ده کسی می تونه زحمت نرم افزارش برای من بکشه یا برام کامل توضیح بده
IMEI:351540048213839
پیشا پیش ممنونم
اینجا برید پست اول رو بخونید و درخواست بدید تا براتون key و certificate آماده بشه . بعد با استفاده از نرم افزاری که توی پست اول همون تاپیک هست برنامه ها رو ساین کنید .نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
---------------------------
موقع فلش یه اروری داد گفت که یه فایل اختیاری که توش iran 2G همچین چیزی داشت رو می گفت پیدا نمیشه . این مهمه ؟
چون الان اینترنت اش کار نمی کنه تقریبا می خواستم ببینم از همراه اوله یا این ؟
به پست بعد توجه کنید
سپس با نظراتتون برای گذاشتن سوپرایزهای بیشتر تشویقم کنید
.....................
یه سوپرایز توپ و خفن
مطمعنم همتون منتظر این برنامه بودید
عوض کردن آهنگ در حال پخش با تکان دادن گوشی در 5530
بوسیله این نرم افزار شما میتوانید مانند بسیاری از گوشیهای سونی اریکسون تنها با تکان دادن گوشی خود آهنگ در حال پخش رو عوض نمایید .
از ویژگیهای برجسته این نرم افزار اینه که در تمام منوهای گوشی (حتی خارج از موزیک پلیر) شما میتوانید با تکان دادن گوشی آهنگهارو تعویض نمایید .
.....................
فایل ضمیمه بعد از اکسترکت کردن شامل دو فایل میباشد .
Shake-Control : این برنامه اصلی میباشد , ابتدا این را نصب نمایید اما اجرا نکنید .
Shake-Phone : رابط کاربری , سپس این را نصب نمایید .
بعد از نصب وارد موزیک پلیر شوید , سپس این نرم افزار رو اجرا نمایید و آنرا مطابق میل خودتون تنظیم نمایید .
بعد از آن مجددا وارد موزیک پلیر شوید و با تکان دادن گوشی آهنگهای خودتون رو عوض کنید .
البته این نسخه بتا میباشد و منتظر تغییرات دیگری هم در ویرایشهای بعدی باشید .
در ضمن این برنامه ساین نشده است.برای دانلود آموزش ساین به همراه برنامه ی ساین کردن روی لینک زیر کلیک کنید
.....................
گوشیهای تحت پشتیبانی : Nokia 5800 XM, Nokia 5230, Nokia 5530, Nokia n97, Nokia n97mini, Nokia X6 و ...
لینک دانلود برنامه :با حجم 338 کیلوبایتکد:http://dl.ariamobile.net/majid/s60v3-soft/ShakePhone1.1.0.5th.unsigned.zip
لینک دانلود فایل pdf آموزش ساین کردن:با حجم 4.39 مگابایتکد:http://dl.ariamobile.net/majid/s60v3-soft/amozesh%20&%20sign.zip
یه تشکر خشک و خالی یادتون نره
بچه اگه بخوام وصلش كنم به كامپيوتر و آنلاين با nokia software updater آپديتش كنم حجم آپديتش چقدر بايد باشه؟؟؟؟ الان براي من زده 140 مگ
نقل قول:
سلام دوست عزیز من نصب اش کردم . فقط موقعی که بازی می کنم خیلی سرعت گوشی میاد پایین اما وقتی آهنگ باز میشه درست میشه سرعت .
با توجه به اینکه بتا هست تعویض آهنگش تقریبا خوبه
موقعی که خارج از موزیک پلیر هم هستیم کار نمی کنه یعنی دقیقا باید قسمتی که آهنگ پخش میشه باشیم (تو library و لیست موزیک کار نمی کنه)
ویرایش : الان , بازش که می کنم می خوام برم تو پلیر صفحه سیاه میشه . واسه شماها هم همینطوره ؟
ماله من 133 مگ هستنقل قول:
نه نباید صفحه سیاه بشه
در ضمن من امتحان کردم بیرون مدیا پلیر هم آهنگ عوض میکنه
شما یه بار دیگه برنامه رو ساین کن و دوباره نصب کن ایشالا...... درست میشه
اره برا من هم 140 مگ بود.نقل قول:
بچه اگه بخوام وصلش كنم به كامپيوتر و آنلاين با nokia software updater آپديتش كنم حجم آپديتش چقدر بايد باشه؟؟؟؟ الان براي من زده 140 مگ
سلام دوستان
اگه بخوام از طريق وايرلس آپديت كنم چند مگ ميشه ؟
بطور متوسط با وايرلس چقدر طول ميكشه ؟
اگه وسط آپديت ارتباط قطع بشه مشكلي پيش نمياد ؟
شنيده بودم كه در مرحله فلش نبايد ار طرف كسي تماسي داشته باشيم و...، صحت داره ؟
متشكرم
سلام به همگی
میخام دست به یه کاره خفن دیگه بزنم البته شرط داره
میخام به زودی یه پک بازی که شامل بیش از 50 بازی شتاب سنج و کمیاب میشه را خودم اپلود و واسه دانلود بزارم
توقع زیادی هم ندارم فقط 10 تشکر از این مطلب بکنید
توجه کنید بیش از 70% این بازی ها خیلی خیلی کمیاب هستن و حدود 30% درصدشون هم روی اینترنت قرار نداره
بقیشون هم باور کنید با هزار زحمت از سایت های مختلف ایرانی و خارجی دانلود کردم
حالا هرکی خاست دکمه تشکر را بزنه در ضمن اینو میگم واسه دوستان dual up که من به فکره اونا هم هستم و میخام واسشون بازی ها رو به صورت پارت شده در حجم کم قرار بدم که اونا هم حال کنن و در یه فایل زیپ هم همشونو قرار میدم واسه دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند
این بازی ها روی گوشی های سیمبیان ورژن 3 و 5 قابل اجرا میباشند مانند گوشی های :5530-5800-n97 و...
منتظر این سوپرایز باشید
به زودی ....
دوستان کسی فیلمی یا عکس هایی جهت آموزش باز کردن قاب 5530 داره ؟
شما زحمتشو بكش اجرت با امام حسيننقل قول:
تشكرم بيشتر از اين حرفا مي كنن ازت
---------- Post added at 06:27 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
اگه بازش كني به خاطر اثري كه روي پيچاش مي مونه موقع فروش به عنوان تعميري حساب مي كنن و ازت نمي خرن. حالا خود دانينقل قول:
من اصلا عادت به فروش ندارم . اگرم بخام عوض کنم هیچ وقت گوشی را نمیفروشم چون ارزش نداره .نقل قول:
ولی الان میخام قابمو عوض کنم و برای گوشی های دیگه عکس و فیلم جهت آموزش باز کردن قاب دیدم . این گوشی یه همچین چیزی نداره ؟
به نظرم عوض نکنی بهتره .نقل قول:
جایی هم ویدیو ندیدم اینجا رو یه چک کن شاید چیزی پیدا شد :
کد:http://www.google.com/#hl=en&tbs=vid%3A1&q=nokia+5530+help+videos&aq=&aqi=&aql=&oq=nokia+5530+help+videos&gs_rfai=&fp=5a3f6c8813d09ef4
اقا دستتون درد نکنه من یک سوالی دارم اینکه آیا این گوشی فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 میتونه پخش کنه اون رزولیشن واسم مهمه دستتون درد نکنه:11:
کسی قاب این شکلی تو تهران دیده جایی بفروشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من برنامه ساین را گرفتم برنامه هایی که گوشی پیغام ساپورت می داد را دیگه نمی ده یه پیغام جدید می ده secrity warning با این پیغام چی کار کنم
ارادتمندم یکی جواب این سوال ما رو بده به خدا ثواب دارهنقل قول:
معمولا این پیام که میاد yes و no داره . yes رو بزنید مشکلی پیش نمیادنقل قول:
فرمت Mp4 که می خونه می تونید با مدیا پلیرهای دیگه بعضی فرمت های دیگه مثل avi رو هم باز کنید.نقل قول:
رزلوشین خود گوشی که 640 در 360 هست اگه بیشتر باشه خودش کمش می کنه
ممنونم دوست عزیز من فقط متوجه نشدم اگر من یک فایل ویدیویی با فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 تبدیل کنم بزارم تو گوشی میتونه بخونه ؟
بله می خونه .نقل قول:
البته با کانورتر های درست باید تبدیل بشه . اینطور که به نظر میرسه شما می خوای با jet audio تبدیل کنی . من اون اولا که گوشی رو گرفتم با jet تبدیل می کردم نمی دونم واسه چی نمی خوندش بهتره با کانورتر های مخصوص اش مثل این تبدیل کنید که رزولوشن گوشی رو هم داره :
کد:http://www.mobiola.com/mobiola-video-studio
کسی یه همچین چیزی ندیده ؟نقل قول:
[QUOTE=behii;5060704]معمولا این پیام که میاد yes و no داره . yes رو بزنید مشکلی پیش نمیاد
مطمئنید کارم به فلش نکشه
سلام اره من دیدم برو علاعدین 2000 تومن طبقه ی سوم فقط هم رنگ سفیدش اومده رنگ دیگشو ندیدمنقل قول:
من یه مدل گرفتم که شبیه طلق میمونه اما روی lcd را هم گرفته. میخام روی lcd باز باشه .نقل قول:
یه همچین قابی فکر میکنید تو علائدین باشه ؟
من برای بیشتر برنامه هایی که نصب می کنم این پیام میاد . تا حالا مشکلی هم پیش نیومدهنقل قول:
دوستان دوربین این گوشی کیفیت داره و آیا سرعت عملکردش چطوره ؟:8:
اتفاقا این مطلب رو می خواستم بیام اینجا بگم .نقل قول:
دوربین نور باشه خوبه تقریبا هم عکسش هم فیلم اش اما اگه نور نباشه عکس برداریش تقریبا خوبه , فیلم برداریش مضخرفه :31:
---------------------------------------
دوستان بعد آپدیت صدای اسپیکر هاش بهتر نشده یا آهنگ های من با کیفیت تر شده ؟ :31:
من هم موافقم عکاسیش در شب افتضاحه
ولی اگر روی حالت عکاسی در شب بزاری یه ذره بهتر می شه
ببخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
یک سوال دیگه
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..
ببخشید یک سوال دیگه هم برام پیش اومد
برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
شما دوستان که وارد هستید کددومش بهتره
سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
اگه هندزفری میکروفون داشته باشه باید بتونید به تماستون جواب بدید.نقل قول:
سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
وقتی هندزفری رو به گوشی وصل میکنی چه پیغامی میده؟دو حالت داره!اگه پیغام Default Handset (یا یه چیزی شبیه این) بده پس باید به راحتی به تماساتون پاسخ بدید ولی اگه با وصل کردن هندزفری یه منو بیاد که نوع دستگاه متصل شده رو باید مشخص کرد گوشیه شما میکروفون هندزفری رو نشناخته!یا هدفون شما اصلا دارای میکروفون نیست!
خیر اصلا سوالتون مسخره نیست.من هم مثل شما خیلی چیزا رو بلد نیستم.نقل قول:
بخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
مطمئن نیستم آسیب میرسه یا نه ولی اینو مطمئنم که صدای بلند در بلند مدت آسیب میرسونه به گوش!حتی المقدور با صدای کم به موسیقی گوش بدید.نقل قول:
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..
بنده در این مورد اطلاعی ندارم و تا حالا قاب گوشیمو عوض نکردم.اگه از دوستان اطلاع داره ایشونو راهنمایی کنه!نقل قول:
برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
آره تغیرات خیلی محسوس نیست.احتمالا به زودی یه ورزن جدید بدن بیرون.به نظر من چند نکته کوچیکو توجه کنن خیلی بهترمیشه!نقل قول:
سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
اینجا تقریبا هممون تازه کاریم :31:نقل قول:
منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !
بله ! شک نکنید .
من که وارد نیستم اما می گم نگیرید , اما اگه ازش تو محیطی استفاده می کنید که امکان ضربه خوردن و افتادن اش زیاده (مثلا محل ساخت ساختمون ) بگیرید.
دوستان لطفا جواب های منو اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید .
زیاد تغییری نکرده . اما حداقل این انتظار ما رو که به پایان رسوندن :27:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم هندست ارایه شده روی گوشی دارای میکروفون سرخود هست و نیازی نیست از میکروفون گوشی استفاده کرد.نقل قول:
منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !
دوست نت بهتره از تعویض قاب استفاده نکنی
من دیشب علائدین بودم یکی از دوستام اونجا گفت تعویض قاب باعث صدمه دیدن شاسی گوشیت میشه بهتره این کار رو نکنی قاب اصلیش 50 تومنه و کپی که برابر اصله و تو بازار به جای اصل فروخته میشه 10 تومن لیبل که روی شیشه قرار میگیره 1000 تومن و ژله ای که دور گوشی میوفته 1500 فقط تک رنگ بود اونم شیری