خواهش میکنمنقل قول:
هیچی نیست.بگرد شاید پیدا شد چون من الان اومدم ویندوز 7:5:
Printable View
خواهش میکنمنقل قول:
هیچی نیست.بگرد شاید پیدا شد چون من الان اومدم ویندوز 7:5:
دوستان کرکی که من دانلود کردم شامل این چهار تا فایل هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدومو باید چیکار کنم ؟!
سلام
من بلاخره تونستم بازی رو اجراش کنم
اما مجبور شدم ویندوز عوض کنم و بازی رو دوباره نصب کنم...همون ویندوز با همون بازی رو نصب کردم
اما وقتی می خوام وارد بازی بشم یه لحظه صفحه سیاه میشه اما میپره بیرون و هیچ اروری نمیده
چی کارش کنم؟؟؟
یکی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟/نقل قول:
دپرس شدم از بس تعریفات شمارو شنیدم
در قسمت کارتهای ساپورت شده, زمان انتشار بازی اینطوری گفته شده:نقل قول:
NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.
These chipsets are the only ones that will run this game.
در نتیجه ورژن لپ تاب کارت GTX 200 که میشه NVIDIA GeForce GT 330M رسما برای این بازی ساپورت نمیشه.
این فایل ها رو کپی کنین به پوشه systemنقل قول:
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system
پچ ورژن 1.2 رو نصب کردین؟ اگه نکردین از آدرس زیر دریافت کنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955848&postcount=1048
چطور میشه ایدی های مختلف یوبی سافت در سطح جهان رو یکجا دید؟
ایا سایتی برای این کار هست؟
جناب havas_1980 دستت درد نکنه
مشکلم حل شد
اما یه چیزی حالا نمی دونم این مشکله یا تیریپ بازیش همینه
همون مرحله اولش تصویر سیاه سفید میشه توی بعضی جاهاش
این ماله خودشه یا باز به یه مشکله دیگه برخوردم؟
عصبانی نشی انقدر سوال می پرسما...
اون افکت خود بازی هست سیاه سفید یعنی دشمنا نمی تونن ببیننتنقل قول:
مگه دیو ـه که عصبانی شه :دی
این سیاه سفید کردن تصویر برای خیلی ها جالب نبوده. همون تاریکی تو اسپلینتر سل خیلی زیبا تر بود مخصوصا وقتی همه ی چراغها را که شوت میکردی بعضی وقتا سم میگفت darkness من چقدر با تریپ گفتنش حال میکردم.
سلام
من با آنلاین این بازی خیلی خیلی حال کردم ولی از یه چیزش خیلی بدم اومد اونم نبود چت حین بازیه.:41:
مثلا یه جا باید به طرف بگی این کارو کن و باید باهاش چت کنی ولی متاسفانه چیزی برای چت وجود نداره
درنتیجه هر دو به مشکل برمیخوریم
میشه یکی بگه چه جوری میشه یک کاری کرد تا friends ارور سرور یوبی نده؟:37:
آقا سلام من رفتم این بازیو رو خریدم اولش می زنه geforce 330 not supported اما روی continue anyway که می زنم بازی به راحتی اجرا میشه و هیچ مشکلییم نداره فقط یه سئوال دارم
این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
یعنی فشار نمیاره به دستگاه ؟
پچی چیزی برای این موضوع ارائه نشده که این مشکل رو حل کنه ؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم دوستان کمک کنن لطفا":41:
نه! هیچ مشکلی. فقط گفتن که رسما ساپورت نمیشه. حالا اگه زد و اجرا شد که شد! لذتشو می برین...نقل قول:
پچی هم که اومده امکان ساپورت برای لپ تاب رو همچنان فراهم نمیکنه.
نقل قول:مشکل افت فریم فقط از این دو روش حل شدنیه; نصب Splinter Cell Conviction v1.2 Patch و ATI Catalyst 10.4a Driver که از آدرسهای زیر قابل دریافته:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955848&postcount=1048
کد:http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx
سلام من وقتی میخام splinter_cell_conviction_1.02.exe (پچ) رو نصب کنم می گه اول بازی رو نصب کن
راسم میگه من بازی رو به شکل بدون نصب دارم
من از این جا دان کردم
[HTML]http://www.p30day.com/other/game/3982-دانلود-بازی-Tom-Clancy’s-Splinter-Cell-Conviction-2010-با-لینک-مستقیم.html[/HTML]
توی این صفحه دو تا لینک هست که نوشته پچ های بازی
یکی 72mb وان یکی 120mb که باید اونارو کپی کنی توی ادرسای که گفته
مشکل اصلی من اینه که بعد از یکمی زور زدن از بازی میپره بیرون
حالا میخام که اگه امکانش هست این پچ رو به صورت فایل بدید تا کپیش کنم
راسی بدون پچ وبا کرک قدیمیه Skidrow وقتی به اینترنت وصل هستم این ارور رو میده
ممنون
نقل قول:
مرسی از جوابتوان
یه سئوال دیگه چرا این بازی نهایت res 1280 x 768 ؟
بیشتر نمیشه ؟
ُسلام...من بازی رو نصب میکنم کرکم کپی میشه و هیچ مشکلی ندارم...فقط وقتی میرم تو بازی بعد از ارم یوبیسافت یه صفه میاد که یه موزیک ملایم داره و گوشه ی تصویر یه لودینگه و صفحه ی سیاهه ..دیگه همین جا میمونه و لودینگ رد نمیشه ....همینجوی فقط لودینگه:41:
من عاشق این بازیم ........لطفا دوستان کمکم کنید
رم 2 گیگ
گرافیک 1 گیگ
ویندوز : سرویس پک 3 ...البته از نوع تقلبی و الکی
برو تو start بعد connect to رو بزن بعد show connect وبعدش local area connection و on کن درست میشه:20:نقل قول:
بازی اینقدر مزخرف بود که بعد از 2ساعت از روی هارد پاکش کردم . الان نیاین بگین که SC رو توی عمرم بازی نکردم نسخه Chaos Theory رو بازی کردم .Chaos Theory واقعا بازی فوق العاده ای بود ولی این نسخه یه افتضاح به تمام عیار بود.
من از مرحله ای که توی عراق بود واقعا به مفتضح بودن این بازی پی بردم .مثل COD یه دونه AK47 میده بهت میگه برو بکششون.:31:
بعد از این که این مرحله رو دیدم بازی پاک کردم.:27::31:
دوستان من یه مشکل با این بازی دارم، بعضی وقت ها از بازی میندازه بیرون. اصلا هم تایم خاصی نداره. پچ 1.02 نصبه.درایور 10.4 هم نصبه. مشکل از چی می تونه باشه؟
َشما آنلاینشو بزن نظرت به کلی عوض میشه:20:نقل قول:
نقل قول:
داداش همچین چیزی رو تو show all connection پیدا نکردم ....نیست به مولا
من نظرمو هنوز در مورد این بازی نگفتم:
واقعا یوبی سافت دو تا شاهکار پشت سر هم داد بیرون AC II و SC:Conviction
من با این بازی دارم زندگی میکنم فوق العادس.از هر لهاظ که فکر میکنم کم نداره.گرافیک،گیم پلی،داستان...
امیدوارم روزی ما هم بتونیم بازی ها رو ارجینال بخریم و حاقل اینجوری از شرکتها بایت زحمتشون تشکر کنیم.نه اینکه تازه منتم سرشون بذاریم!!!
من بازی رو نصب میکنم کرکم کپی میشه و هیچ مشکلی ندارم...فقط وقتی میرم تو بازی بعد از ارم یوبیسافت یه صفه میاد که یه موزیک ملایم داره و گوشه ی تصویر یه لودینگه و صفحه ی سیاهه ..دیگه همین جا میمونه و لودینگ رد نمیشه ....همینجوی فقط لودینگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عاشق این بازیم ........تمام ورژناشم تموم کردم ....خیلی کمک میخام
رم 2 گیگ
گرافیک 1 گیگ
ویندوز : سرویس پک 3 ...البته از نوع تقلبی و الکی.
اصلا مادربوردت خروجی لن داره؟اگه داره باید درایورشو از رو سی دی اش نصب کنی تا بیاد:20:نقل قول:
کرک واپدیت رو نصب کردم اما فرقی نکرد کسی کرک جدید وآپدیت جدید داره به ما بده به خدا گیریم ما
کسی میدونه چطوری میشه تو این بازی چت کرد؟البته تو قسمت آنلاین بازی
آخه واقعا چت به شدت نیاز میشه.چون بعضی موقع ها شریکت تو بازی گیج میزنه:31:و باید
بهش اطلاع بدی در صورتیکه چت تو بازی نیست.:41:
یه جا بود که همه جا لیزر بود ولی شریکم عین گاو سرشو مینداخت پایین و حالیش نبود.:31:آخر مجبور شدم از بازی بیام بیرون چون اون مرحله رو 10 بار رفتیم:31:
راستی چرا من همیشه kestler هستم؟حالم بهم خورد ازش:31:من دوست دارم archerباشم ،من بیشتر از archerخوشم میاد:20:تو آواتارم هم هست:20:
اینم یه عکس زمانیکه آنلاین میزدم:
درسته! نبود چت صوتی و متنی بزرگترین ایراد در بخش CO OP محسوب میشه و هیچ گونه راهی براش وجود نداره متاسفانه. این مورد حتی تو نقد سایت Gamespot اشاره شده.نقل قول:
دوستان یکی هست منو کمک کنه ؟؟؟؟ این مشکل گیر کردن تو لودینگ منو دیونه کرده .... من همه کاری کردم مشکلم حل نمیشه .تو show ALL connection من چیزی به اسم local نیست ..مادر بردم gigabayt است.....خواهشن با معرفتا جواب منو بدن
رفیق ما با معرفتیم.اگه با معرفت نبودم که این همه از ویندوز 7 به xp نمیرفتم تا کارتو راه بندازمنقل قول:
من بهت گفتم که ببین مادربوردت خروجی کابل lan داره؟مدل مادربوردت چیه؟تو وصل بشی به اینترنت 100% میره تو بازی.
خوب منم به سلامتی این بازی رو گرفتم:21:گفتم یه نمیچه توضیحی درباره ی بازی(البته نظر شخصیم رو) بدم:
در کل اینو بگم که دهنم سرویس شد چون تا نرفتم و درایور 10.4 ATI و پچ 1.2 این بازی رو از کافی نت دانلود نکردم حریفش نشدم که بازی رو درست وحسابی بیاره...خوب اینم از برکات سیستم نفرین شده DRM هست دیگه:31:
ولی در مورد گیم پلی بازی:
والا من خودم تا حالاهیچ کدوم از قسمتهای قبلی splinter cell رو بازی نکرده بودم و این اولین سری از این مجموعه بود و انصافا بگم به عنوان اولین تجربه از این سری واقعا بهم حال داد(لا اقل تا اینجا که رفتم)چون هم هیجان بازیش بالاست هم این مخفی کاریهاش واقعا زیباست فقط من موندم این سری قبلیش چی بوده که بچه ها میگن مخفی کاری در در این قسمت کم شده چون تا اینجا که من رفتم کل این بازی بر اساس مخفی کاری بوده!!
البته اکشنش هم خوبه مخصوصا وقتی دشمنا به حضورت پی میبرند که دیگه بازی یه جورایی اکشن سبک punisher البته مبتنی بر مخفی کاری میشه که اونم برای خودش جذابیتهای خودش رو داره:46:
گرافیکش هم که والا همچین بد هم نیست(البته من بعد از ریختن درایور تونستم تموم تنظیمات رو روی high بگذارم)و به نظر من در مقابل بازیهای کنونی همچین چیزی هم کم نداره حالا قبول دارم جزئیات بافتها خیلی خوب رعایت نشده ولی در کل قابل قبوله...
در مورد صداگذاری والا همچین چیزی مالی نیست و جزئیات صداگذاری مخصوصا محیط خیلی خوب کار نشده و میشه گفت از اون لحاظ یه اثر حداکثر در حد stranglehold یا max payne هست و چیز خیلی بیشتری نسبت به این بازیها نداره...
خلاصه اینو بگم بزای کسانی که تا حالا هیچ کدوم قسمتهای این سری رو بازی نکردن تجربه_ی خوبیه در مورد کسانی هم که نسخه های قبلی این بازی رو انجام دادن با توجه به بازی نکردن نسخه های قبلی نظر خاصی ندارم ولی حداقل اینو می تونم بگم که من یکی به شخصه این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم:46:
(خسته نباشم نصف ملت این بازی رو تموم کردن من هنوز دارم تازه توصیه_ش میکنم:31:)
نقل قول:
داداش ممنونتم ...اخه دارم خل میشم ....مادربوردم GIGABAYT 6-quad/ S-series ....همه چیزشم نصب کردم ..الان که تو نتم وارد بازی شد ! ;کسی میدونه چطور local area connection رو بیازم ؟؟؟؟نیستش .....اه:41:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما به راحتی میتونی با ساخت یه کانکشن مشکلت رو حل کنی
مثل زمانی که کانکشن دایال اپ درست میکنی برو مراحل رو فقط زمانی که پنجره نوع انتخاب ارتباط میاد گزینه برودکاست رو فکر کنم یکی مانده به اخری رو انتخاب کن یه کانکشن جدید برات درست میشه
موفق باشین
بخش Friends تو مولتی پلیر دیگه باز نمیشه
دوستان تائید میکنن؟
کلا من به بخش مولتی نمیتونم وصل بشنم
فکر کنم مشکل پیدا کرده
برای من که اصلا friendباز نمیشهنقل قول:
ورژن بازیت چنده؟همچنین ورژن کرکت؟
من اصلا امروز نتونستم آنلاین بزنم.هی میگفت سرور وصل نمیشه تو این زمان
نقل قول:
من که کلا بی خیال این بازی شدم یعنی کلا بیخیال pc شدم و رفتم تو کار xbox360
نقل قول:مشکل موقتی بودنقل قول:
خوب این بازی محشر و با لول reality یعنی سخت ترین حالت تموم کردم. واقعا فاز داد ولی کوتاه بود!! الان دارم deniable ops را بازی می کنم اونم عجیب فاز میده.
من به این بازی 9 دادم تو gamespot . ایرادای بازی به نظر من صدا گزاری ضعیف دشمنا، سیاه و سفید شدن تصویر، نبودن قابلیت هایی مثل قفل باز کردن، چاقو ، -- کردن دستگاه ها ، خنثی کردن بمب که تو اسپلینتر سل های قبلی بود.
نکاتی که پیشرفت کرده بود افزایش حالت اکشن بازی، روش های بازجویی بیشتر و باحال تر نسبت به قبلی ها که یجورایی مثل بازی پانیشر بود و پناه گرفتن و شلیک کردن که تو سری های قبلی نبود.
در کل خیلی حال داد حیف شد زود تموم شد.
من یه عادت بدی دارم اینه که کم پیش میاد یه بازی رو تا آخرش برم نهایتاً چند مرحله بیشتر نمی رم.
اما این بازی رو الآن تقریباً تا آخرش رفتم(چون هنوز تموم نشده)
البته شاید هم هنوز تو جو خرید Xbox هستم!!!
بازی بدی نبود اما دشمنان در نبرد تن به تن کمی گیج میزنن.چند تا با گ هم دیدم مثلاً یه بار از تو دیوار لوله تفنگم اومد بیرون و منم شلیک کردم یا یه بار دست و پای یکی که کاور گرفته بود از میز اومد بیرون.(نمی دونم این مشکل رد شدن اجسام از داخل هم تو بازی ها کی رفع میشه که گل سر سبد این مشکل سری PES هست که بازیکنان از در و دیوار و تیر دروازه و شکم هم رد میشن)
اصلا دیگه وصل نمیشه.:41:مشکل موقتی نیست مرد.ورژن بازیت چنده و ورژن کرکت؟نقل قول: