بابا یکی به من بگه ایشون به کی این حرفو داره میزنه آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Negar khanoom
Printable View
بابا یکی به من بگه ایشون به کی این حرفو داره میزنه آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Negar khanoom
اشکان جون....این مساله تموم شد بی خی
آخه هنوز هیچ پست شمارش شده ای نفرستاده اومده داره لعنت میفرسته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه. منم بیخیالش شدم تا تاپیک خراب نشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي مير محمدي جالب بود....
منم دقيقا‘‘ يه چيز اينجوري دارم.
آقا...ما يه اكيپ بوديم...هر روز ساعت 3 عين آمار هر روز تابستون ميرفتيم زير پل ستارخان....كافي شاپ آيلار..
يه سهراب نامي بود..رفيقمون بود...هر روز اونجا بوديم.
يه روز پسر عمه ام رو با خودمون برديم.....اونم دفعه اولش بود...يه 4 تا كام 2 سيب گرفت(واسه تازه كار خيلي!!!)
خوشش اومد..رفت يكي واسه خودش گرفت....حالا ما 4 شاخ گاردون بريديم :blink: :blink: :blink:
گفتم احمق كار دست خودت ميد...بابات حال جفتمون رو ميگيره...گفت نه.!!حالا ما كلا‘‘ 5 نفر بوديم..4 تا قليون....!!
هيچي اين كشيد.و كشيد و كشيد....هي من گفتم علي بسه بابا...بيخيال.گفت نه,خوش مزه هست....توت فرنگي
هست...(اين ديگه آخر زنگ تفريح هست!!!).
خلاصه اومديم بريم...ما داشتيم واسه خودمون ميرفتيم...من يهو گفتم بجه ها علي كوش...؟؟؟اونها هم گفتن مگه با تو نيست؟؟؟؟آقا منو ميگي....(آخه اين سابقه اش خراب هست!!!)...گفتم بچه ها بايد كل پارك رو بگرديم....
آقا..بعد از 30 دقيقه ديدم يه گوشه پارك افتاده و خوابيده...بلندش كردم...2 تا كشيده توووووووووووووووووووووووو پ
زدم تو گوشش...جنان از خواب پريد كه نگو....فقط گفت داشتم ميمردم.
اينو گفت...كل ما زديم زير خنده......ولي بعدش دلم واسش سوخت....نميدونم شايدم حقش بود.
ولي بردمش شام مهمونش كردم...!!!!!
اينم از اين....
خوش باشين.
يا حق ;)
يكي واسه من بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضيه اين Negar khanoom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه اين طور سيماش قاطي كرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره همرو ميزنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 13 از دوست عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] navid_mansour (عشق منصور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باشه وکمن...نیش نیش سابق.....دارم برات...
ولی چون سوتیه ویرایش نمیکنم برو بچ بخندن
بزار منم یکی گیر بیارم.......(شوخی بود اینا به شوخی گفتم)
نويد جان از بروبچ جنبه دار خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور كن بعضي وقتا شده خودم سوتي هاي پستيه خودم رو اينجا بنويسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر شنيدن سوتي هاي تو هم هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همكاري كن جيييگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همين فكر بودم :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
ايشون با من بودند :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
ايول اين خيلي رديف بود :laughing:نقل قول:
سلام به بر بچ باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پسر دایی دارم خیلی باحاله ولی کله شقه.بابام و داییم تو حیاط قلیون می کشیدن.
اینم گفت بدین منم بکشم.بابام گفت برو بچه کار تو نیست.ولی این اصرار کرد.
بابام هم گفت به یه شرط که یه پک کاردرست بزنی.اینم گفت باشه.
قلیون رو گرفت و تا جایی که نفس داشت دود رو کشید تو.یهو کم اورد و حالش بد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چشاش اشک میومد.افتاد کفه حیاط و سرفه می کرد.از همه جاش دود میزد بیرون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه سرویس شد تا حالش جا اومد.بعد گفت من دیگه به یه جام میخندم اگه بازم قلیون بکشم.
اینم از سوتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت وکمن,نیش نیش سابق.نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اگه یادم بیاد حتما می نویسم .
قربانت همگی,نوید
با سلام
سوتی از Ladan که تازگی با هم دوست شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودشون اینو نذاشتن چون گفتن که آقا میثم گیر میده
من گفتم باشه خودم میزارم
ولی گیر نمیده آقا میثم
حالا سوتی نقل قول:
سر کلاس زیست بودیم تو دانشگاه منم داشستم شیطونی میکردم با بچه ها هی حرف میزدم
درس اون روزمون درباره گل و این حرفا بودش
استاد داشت درباره اجزای گل صحبت میکرد که یهو منم که صدام رفته بود بالا گفت که خانوم فلانی اجزای گل رو بگو ببینم؟؟؟؟
منم که هول شده بودم گفتم پرچم ساقه و ....
رسید به گلبرگ و کاس برگ
این دوتا روباهم قاطی کردم گفتم که **برگ یه دفعه ای کلاس رفت رو هوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سوتی ایشون
ذهن منحرفي داره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
کی من یا اون؟؟؟؟
اگه من که اره من یکی منحرفم ولی اون دختر خوبیه
بنده خدا هول شدهههه
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
سلام
ما حدود يك ماه بود كه اومده بوديم هلند و انگليسيمم خيلي خيت بود .
رفتم مدرسه سرم ناجور درد ميكرد.
معلم گفت چته؟
منم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My head is acheing
يك دعفه ديدم كلاس منفجر شد و منم سرمو انداختم پايين و ضايع شدم.
روز بعد هم يكي از بچه خا بهم گقت Bye منم گفتم Hi.
خلاصه تا حدودا يك ماه كلاس به سوتي هاي من ميخنديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها یادم اومد بالاخره........
یه دفعه تو فوت بابابزرگم بودم.....بعد مهمونا خداحافظی میکردن و میگفتن خدا بیامرزه...یکی اومد ما رو آدم حساب کرد گفت .آقا خدا بیامرزه منم اصلا حواسم نبود گفتم خدا شما رو هم بیامرزه......بعد دوزاریم افتاد چی گفتم..اصلا به رو خودم نیاوردمو به یارو نگا مکردم....تا چند روز واسه هر کی میگفتم میخندید و بعدش می پرسید:یارو نفهمید؟
اين كه مي نويسم سوتي يكي از دوستهام هست
چند روز پيش سر كار يه بحثي در گرفت بين ما و چند تا از رئيسها
دوستم كه خيلي آدم پر چونه اي هست رفت بالاي منبر و شروع كرد به سخنراني و انتقاد از عملكرد مديران خلاصه حسابي جو گير شده بود و داشت صحبت مي كرد يهو وسط صحبتهاش گفت اين كاري كه شما مي كنيد آب به هاون دشمن ريختن هست :blink:
آقا تمام برو بچ و رئيسها شروع كردند به خنديدن اما اين رفيق ما كم نمي آورد كه مي گفت نه اين هم يه ضرب المثل هست
حالا ما هرچي مي گيم اشتباه كردي مي گفت نه شما تا حالا نشنيديد؟
خلاصه تا آخر سر حرفش بود.
سلام رفيق alles goed?شما هم هلندي كه بابا؟دمت گرم...ميبينم كه به تعداد هلنديهاي اين سايت يكي ديگه اضافه شد..خوشبختم.نقل قول:
نوشته شده توسط Behzad.master
از اين سوتي ها زياد پيش مياد.حالا من يه چيز بگم بچه ها حال كنين::
ديروز من يه جا زنگ زده بودم...صحبتم رو كزدم تموم شد.بعد اينا كه رسم ندارن بگن آقا نوكرتم..دمت گرم, سلام برسون و اين برنامه ها....معمولا‘‘ ميگن روز خوبي داشته باشين.
منم اومدم بگم...عصر خوبي داشته باشين...اشتباهي گفتم:::Have A Nice WEEKEND .
يارو اونور خط منفجر شد....منم قطع كردم....
اينم از اين...
يا حق ;)
سلامنقل قول:
من هلنديم مثل انگليسيمه وقتي ايران بودم.
تازه دارم ميرم Dutch begginer
از زبونشون هم متنفرم
تصميم دارم برگردم ايران
اقا جونم براتون بگه که اون قديم نديما...
ما يک بار با برو بچه ها تويه لابي هتل استقلال قرار گزاشتيم که دور هم جمع شيم و در مورد قديم نديما صحبت کنيم و خاطره تعريف کنيم و ديداري تازه کنيم...
يک رفيقي هم داشتم که هيچ کدوم از اون دوستايه قديمي من رو نميشناخت و اونو من به صورت مهمان افتخاري با خودم اورده بودم....
اينجا بايد يک توضيح بدم
(ما تويه اون رفيقايه قديمي يک علي IQ داشتيم که اين بابا خيلي خر بودش و همه دهنشو .... و همش دستش مينداختيم...
البته اين قضيه مال اون قديما بود و اين بابا ديگه بزرگ شده بود و برايه خودش کلي ادم حسابي...)
ادامه سوتي:
ما برايه اين رفيق افتخاريمون که با خودمون برده بوديمش تويه اين چند ساله که دوست بودم همش از اين علي تعريف کرده بودم و هر کسي رو که احمق ميديديم اسمه اين بابا رو ميبرديم و ميگفتيم طرف لنگه علي IQ هستش...
خوب سرتونو درد نيارم....
ما بعد از کلي چاق سلامتي با بروبکس شروع کرديم از گذشته تعريف کردن...
منه خر يادم رفته بود که تک تک دوستايه قديمي رو به اين رفيق جديدمون معرفي کنم....
اقا ما اون دکمه که رو ميزه رو فشار داديم تا گارسون بياد..
از شانس ما اين گارسونه يک خورده پنج ميزد و خول بود...
يک هو اين رفيقمون بلند گفت طرف مثل علي IQ ميمونه!!
يک هو همه ساکت شدن. :ohno: :ohno:
اقا بايد اون موقع قيافه من رو ميديديد :sad: :sad:
البته قيافه علي هم خيلي باحال بود... :angry: :angry:
اين رفيق ما هم که هنوز دوزاريش نيوفتاده بود خودش داشت ميخنديد و هي ميزد رو زانويه من و حرفشو تکرار ميکرد.. :laughing:
من خدايي ميخواستم اب شم برم تو زمين.. :blush:
به دليل مسايل امنيتي يه كم ويرايش شد :happy:
خيلي باحال بود كلي خنديدمنقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
ايشاا.. به زودي بن ميشي.!!!نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
يا حق ;)
تسليت پيشاپيش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x-boy جان خدا رحمتت كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه خوبي بودي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدي !!!!
من بن شدم؟
:ohno: x-boy جون سريع ويرايشش كن شايد تاثير كنه :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
عزيز دل تو نميتوني وقتي سوتي تعريف ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون كلماتي كه احساس ميكني يه خورده ضايست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ننويسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اخرين سوتي اي كه نوشتي يه نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه ويرايش شد
فكر كنم اين سوتي كه خودت تو نوشتن تاپيك دادي بهتر از اون بود كه نوشتي
در ضمن man hunter شما هم نقل قول رو درست كن
اين يعني چي !!! جدي متوجه نشدم ؟نقل قول:
فكر كنم اين سوتي كه خودت تو نوشتن تاپيك دادي بهتر از اون بود كه نوشتي
يك صحنه ديدم توپــس
( مكان : كنار بلوار - زمان : پيك شلوغي )
زمان:ديشب
يك آقاهه نشسته بود كنار بلوار يعني پشتش به خيابون بود . يك فنجون آب دستش .
فش و فش مي ش اش ي د !!!! :laughing: :ohno: :laughing:
فكر كنم اون فنجون آب هم آفتابه اش بود . :happy:
يعني اينكه جو گرفته بودش و قوانين انجمن رو رعايت نكرد :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سلام
دوستان يه كم بيشتر رعايت كنيد
الان تو تاپيكي ديدم يكي از دوستان غلط املايي (دستوري يا ...) داشت و 5 نفر پشتش پست دادن سوتي سوتي سوتي !!! يا برو تاپيك سوتيها بنويس يا ....
اميدوارم ديگه تكرار نشه .... وگرنه ...........
بچه ها سلام...
يه سوتي گرفتم...از ShahabMusic ...
داشتيم با هم چت ميكرديم..صحبت واحد پول شد.گفتم اينجا..يورو هست.اونم گفت اينجا دلار هست.
گفتم آخه....خوب هر دلار اونجا چند هست؟
گفت هر 8 دلار اينجا..برابر 6 دلار اينجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم يعني چي؟؟؟؟؟گفت يعني برابر 6 دلار امريكاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
اينقدر خنديدم..التماس يكرد اينو نزنم تو تاپيك سوتي ها.!!ولي من :evil:
يا حق ;)
مرسي امين جان كه تذكر ميدي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
اما اون وگرنه آخرت بوي تهديد ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي ؟
تاپيك رو ميبندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا طرف رو بن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي كني ؟
اگه اين تاپيك بسته بشه....فقط مديراي سايت ميمونن توي سايت...ديگه كاربر نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نكنني اين كار رو. :angry:
يا حق ;)
سلام به علما
مدیران عزیز خواهش می کنم این تاپیکو نبندین.داریم حال می کنیم بابا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوتی دیگه.
البته مال من نیست.تو کلاس بودیم و استاد تاخیر داشت.رفیقم اومد گفت بیان شعر بخونیم.
یهو همه با هم شروع کردیم به خوندن.اب حموم داغه بیا ...................................
(خیلی فجیعه.می ترسم اگه بنویسم بن شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منم داشتم می خوندم که دیدم یه دختره داره از پشت ستون شعر ما رو می شنوه.
به رفیقم گفتم فلانی هیسسسسسسسسس.دختره داره از پشت ستون گوش میده.
رفیقم به من گفت از پشت ستون که نمی شنوه خره.یهو کلاس با صدای فجیع خنده من و بچه ها
به لرزه دراومد.یارو بد ضایع شده بود.هممون یه تیکه بارش کردیم.دیدم دختره هم داره می خنده.
رفیقم قاطی کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا دختره رو دید چند تا حرف نافرم بارش کرد.دختره هم ناراحت شد و رفت.
منم مرده بودم از بس خندیده بودم.این هم از سوتی.
يه نكته ريزي كه در مورد شما صدق ميكنه تمام سوتياتون ربط ميشه به دختر و اين خودش ممكنه يه ركورد شكني بزرگ تو عصر حاظر بشه
با تشكر