نقل قول:چه جوریاس؟:10:
Printable View
نقل قول:چه جوریاس؟:10:
عزيزان سلام !
اوا جان عزيزم پرسيده بودي برا روز مرد براي همسرم تدارک ديدم يا نه ؟ خوب هنوز که به نتيجه نرسيدم .اخه برا اقايون خريد سخته اگر کسي از خانمها ميتونه کمک کنه و پيشنهاد بده ممنون ميشم !
دوم هم که ميبينم بحث را دارين ميکشين تو جاده ترش ! مواظب باشين فقط تاپيکمون ناپديد نشه !
تیپ من زیاد تابلو نبود فقط ارایشم یکم تند بود و مانتوم خیلی تنگ بود. به خدا زبون درازیم نکردم ولی بردنمون اگاهی و تعهد گرفتن بعد هم مامانم با شناسنامم اومد دنبالم . شناسنامم رو گرفتن و گفتن باید برید کلاس طرح افاق بعد گواهی بیارید شناسنامتو پس بگیری
مممنقل قول:
کلاس طرح آفاق:18:؟رفتی؟:31::10:
آره فکر میکنم بهت پیشنهاد میدم..:46:نقل قول:
بچه ها مهرآریای عزیمونو کمک کنید..:40::10:
اون امضايي كه ازتون ميگيرن چه جوري بود توسابقه تون ثبت ميشه يا نه :10:نقل قول:
وای! جدا؟ پس وضع از اونی که من خیال میکردم بدتره. ولی حق با مهر آریا جونه. بهتره بحث عوض بشه. وگرنه میریم ترش.نقل قول:
سلام :20:نقل قول:
به نظرم ميتونی واسش ادکلن بخری چون خودشون هيچ وقت دنبال اين چيزا نيستن:46:
سلام بچه ها
ميخوام از اين بحث ها كه معلوم نيست به كجا ميرسه بفرستمتون دنبال نخود سياه.:5:
حالا بچه هاي گلم:11:
اگه ميتونيد در مورد يكي از جاهاي تاريخي شهرتون صحبت كنيد.(مثلا در چه دوراني ،وزمان كدام پادشاه ساخته شده)
حداقل ميدونيم هم شما يه چيزي در مورد جاهاي ديگه ياد ميگيريد هم من.
(هممون به يه نوايي ميرسيم):31:
عزیز همسر من همین الانشم میشه گفت کلکسیون ادکلن و عطر داره !نقل قول:
خودم عطر و کروات و لباس به ذهنم رسیده بود ولی خوب میبینم که همین الان چند تا ست لباس تو کمدش هست حتی یکبارم نپوشیده ! من بخرم باز برا گوشه کمد؟
نمیدونم خرید کردن اصلا سخته برا اقایون
خوشبختانه اهواز هيچ جاي تاريخي نداره :22:.فقط شلمچه ست كه اونم همه ميدونيد:31:
چه مسئله ی سخت و پیچیده ای پس این خرید واسه آقایون
مامان بزرگ من هر جا میره مسافرت یا برا هر مناسبتی برا خانمها سوغاتیهای رنگاوارنگ میاره برا اقایون یا زیر پوش یا جوراب ! دلیلش هم اینه که چیزی که به درد مردا بخوره پیدا نمیشه . خوب راستم میگه تنوع برا وسایل خانمها بیشتره .
الان از همه خانمها خواهش میکنم بگند برا پدر یا نامزد یا همسر یا عشقشون چی میخرند تا منم تقلب کنم یکم !
mehraria جان سلام..
ببین فکر کنم یه بلیز خیلی شیک برای تابستونش بگیری..
اگه بس بود که هیچ
اگه هم نبود میتونی حالا بعدا یه فکری واسه یه چیز دیگه بکنیم.
ميدوني چيه من شانس ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چند وقت پيش ميگفت چندتا تيشرت ساده برا رفتن سر کار ميخواد منم کلي ذوق کردم که برا روز مرد براش ميخرم تا هفته پيش وقتي رفتيم بيرون يه دفعه يادش افتاد به تيشرت و خودش چندتا خريد!نقل قول:
خوب ميگي من چي کار کنم هر چي فکر ميکنم ميبينم داره من بخرم به چشم نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می شه منم نظرمو بگم؟
البته پستهای قبلی را نخوندم
اگر تکراری هست ببخشید
پازل....یه مجموعه سی دی یا کتاب که دوست داره...یه جعبه خیلی شیک توش وسائل ریز که با سلیقه انتخاب شدن ریخته شده باشه....مثلا دکمه سر دست و سنجاق کراوات ...یه کارت کوچیک که یه خاطره خوب را براش یاداوری کنه..
یا یه قاب شیک که یه عکس خاطره انگیز توش باشه....تخته نرد..اگر اهل بازی بخصوصی هست (مثلا اگه رایانه ای هست سعی کنی اولین ورژن اونو گیر بیاری براش ...)
فعلا همینا به ذهنم میاد
سلام
یه ست کیف چرم براشون بگیر
البته یکم گرونه ولی فکر میکنم خوششون بیاد
داره خودش :41:نقل قول:
عسل بانو عزيز همشهري کم پيدايي!نقل قول:
پيشنهاد جالبي دادي برم تو فکرش . تخته نرد که عشقشه اتفاقا تخته نردشا برادرش خراب کرده و خيلي ناراحته فکر کنم هديه جالبي بشه
اون جعبه هم جالب هست عزيزم مرسي .
همگی سلام
ظاهرا بحث کادو خریدنه... به من هم کمک میکنین؟ برای بابام چی بخرم روز پدر؟؟؟
البته غیر از عطر و ادکلن
پیشاپیش از همگی ممنونم :)
عزیزم.. پیراهن - کت و شلوار - خودکار و روان نویسهایی که جعبه دارن..
همینا به فکرم میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با چشاي خودم ديدم يكي رو به خاطر گفش قرمز ويكي رو براي شال صورتيش بردن.نقل قول:
سلام من عضو جدید هستم منم دوست دارم در بحثتون شرکت کنم منم هستم از همین موضوعی که گفتید می خواین شروع کنید؟
خوش اومدي دوست جون :40::11:نقل قول:
من فعلاسرم شلوغه بعدا ميام توبحثتون شركت ميكنم :13::46:
چرا کم پیدایی تو هم میخوای بری و ما را فراموش کنی هان؟:19::18::19:نقل قول:
نه عزيزم مامخلص شمام هستيم دربست از اينجا تامصر :46::40::11:نقل قول:
شما گلی عزیزنقل قول:
دیدین چی شد امروز باز اقایون تاپیک مخصوص اقایون زدند ولی اینبار اسم خانمها را هم تو عنوان قرار دادند که ترشی نشه ولی اخر رفت ترش فکر کنم
چقدر دلم میسوزه
نقل قول:
ایول
چه ایده های جالبی
کلی خوشمان آمد
عسل بانو جان خیلی مرسی
:11:
راست میگه عسل بانو. ایده اش واسه خرید کادو خوبه. اما نمیشه از اینا به باباهامون بدیم. به نظرم بابا ها همون عشق لباسن. بابا ی من که اینطوریه. هی میشه واسش پیراهن و تی شرت تابستونی خرید.
بابا منم همينطوره هميشه تي شرت براش ميخرم اخه عاشق تنوع برا لباسهنقل قول:
mehraria جان چیزی خریدی یا هنوز تو شکی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که ما بگیم چی بخر فایده نداره خودت ببین چی لازم داره همونو واسش بخر. راستی یه سوال ! لازمه روز مرد واسه bf کادو خرید؟
نقل قول:
سلام عزیزم
خوشحالم که مورد توجهت قرار گرفت
البته برای پدر نمی شه از این چیزها خرید منم منظورم بیشتر واسه نامزد..همسر برادر و دوست بود...نقل قول:
من که خودم تصمیم دارم واسه پدر لباس خونه بخرم
مرسی که راهنمایی کردید...
پیراهن خیلی تکراری شده... فکر کنم برم یه خودکار یا روان نویس خوشگل بگیرم که همیشه هم تو جیبش باشه... به فکر خودم نرسیده بود! واقعا ممنون :)
نه فقط تبريك بگو.نقل قول:
bf رو نمیشه پررو کرد.. به نظر منم یه تبریک بهش بگی بسشه.
:31:نقل قول:
واقعا کی میخواد واسش کادو بخره؟:21:
عزیز ببین ارزششو داره یا نه اگر روز مادر برات کادو خریده باشه و خودشم بچه خوبی باشه بخر ولی در حدی که روش زیاد نشهنقل قول:
اون موقع که ما bf و gf بودیم برا هم کادو میخریدیم . شما هم اگر با هم صمیمی هستین و ارزش داره برات بخر
نقل قول:
woooooooow
اگه قراره اینجوری ختم به خیر بشه حتما بخر:46:
بعدا پشیمون میشیا:31:
مهرآریا جون از ته دل واستون آرزوی سلامتی میکنم عزیزم:11::10:
سلام عزیز قربونتنقل قول:
البته من اون موقع خبر نداشتم چه خوابی برام دیده